fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu

Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu Hakkında

İstanbul Kağıthane'de eğitim veren Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu fiziksel imkanları bakımından donanımlı; yüzme havuzu, kapalı ve açık spor salonu, kum havuzu, oyun parkı, tekerlekli paten alanı, atölye sınıfları, legoland, yemekhane, uyku odaları, geniş sınıfları ile Milli Eğitime bağlı milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nitelikli ve güvenli bir okuldur. Okulda manevi değerler, Uzay ve Gök bilimleri, Akıl oyunları, Eğlenceli Kimya, İngilizce, Müzik ve ritim, Jimnastik, Masa Tenisi, Futbol, Basketbol, Tekerlekli paten, Yüzme dersleri verilmektedir. ''Her çocuk özeldir'' misyonuyla, öğrenme potansiyelinin en yüksek olduğu dönemde, uygun fiziksel ve sosyal çevreyi sağlayarak, çocukta var olan bu potansiyeli en yüksek seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir.
Dilek Çocuk Akademi’sinde alanında uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu, teknoloji ile uyumlu ve güvenli modern sınıflar, aile danışmanlığı ve rehberlik çalışmaları, okul içinde yüzme havuzu ve tekerlekli paten alanı, atölye sınıfları, 3-6 yaş öğrencilerin tüm gelişim alanlarını destekleyen oyuncak ve materyallere ulaşma imkanı sunmaktadır.
Dilek Çocuk Akademisi; verimli ve akılcı bir eğitimle çocuklarınızı ilkokula hazırlar. İngilizce dil eğitimi de yine oyun, İngilizce drama ve diğer etkinliklerle çocuklara verilmektedir. Böylece çocukların yaşlarına uygun bir yöntemle en erken yaşta dil kazanımlarını almış olmaları sağlanmaktadır. Okulda çocukların fiziksel gelişimlerini olumlu etkileyecek; voleybol, su topu, masa tenisi, jimnastik, yüzme, tenis, taekwondo, basketbol, atletizm, hentbol, futbol gibi aktivite dersleri yapılmaktadır. Sanatsal aktivitelere de önem verilen okulda çocukların sanat ve edebiyatla bütünleşik bir ortamda eğitim alması sağlanmaktadır. Tiyatro, koro etkinlikleri, orff, el sanatlar, dekoratif sanatlar, görsel sanatlar, dans, drama etkinlikleri yapılmaktadır.
Ayrıca Dilek Çocuk Akademisi’nde geleceğe yön verecek bireylerin kazanması gereken becerileri elde etmelerini sağlayan, Planetarium-Gök Bilimi, bilişim kulübü ve değerler eğitimi gibi eğitimler verilmektedir.

Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- (UbD) Understanding by Design

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu Yorumları (24)

  • NG

    2. Yılımız Dilek akademide. Her zaman iyiki diyorum. Bir çalışan anne olarak gözüm arkada kalmıyor. Biliyorum ki sevgiyle sarıp sarmalanıyor. Öğretmenlerin ilgisi alakası mükemmel. Dilek hanımda çocuklar gelmeden okulda olup hepsiyle ilgileniyor. Herşeyle birebir ilgilenmesi, düşünmesi öyle hoş ki. İyiki ki Dilek Akademi❤️

  • Dt

    Oryantasyon icin kizimi goturdugumde Ozelikle Dilek hanimin cocuklarla tek tek ilgileniyor olması cok hosuma gitti, bahceye yapilacak etkinlik icin cocuklar siradayken hepsinin tek tek montlarinin onunu cekti ve o an dedimki kesinlikle evladim icin dogru adresteyim... Her sorulan soruya cevap aldığım, son derece profesyonel ve okulun tertip duzen cocuklara verilen deger, velilere verilen deger herseyiyle MÜKEMMEL Bir kurum. Ozellikle kurucu Sayın Dilek hanım’a sonsuz tesekkurler. Herseyi en ince ayrıntısına kadar dusunulmuş kusursuz bir kurumdur. Cocuklarinizi guvenle teslim edebileceginiz yerdir.

  • dd

    ben dilek hanımı çok yakından tanırım ve alanında kesinlikle uzman olduğunu düşünüyorum.Eğer kayıt yaptırma konusunda kararsız kalan varsa inanın asla pişman olmayacaksınız.Akademik anlamda kendini fazla belli etmekte olup eğitimcileri de kendi alanlarında çok başarılıdır.Allah işinizi rast gidersin.Sizleri seviyoruz...

  • ms

    Dilek Çocuk Akademesine, hem kızımız hem de oğlumuz 2 yıl süreyle gitti. Gittikleri süre zarfında gerek kreş yöneticilerinin gerekse öğretmenlerinin özverili ve samimi tutumlarına çokça şahit olduk. Kreş, kum havuzu, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, müzik salonu gibi çok yönlü ve güçlü bir eğitim ortamı sunuyor. Çocuklarımız, gittikleri süre zarfında kişisel becerilerini oldukça geliştirdiler. Yine sınıf öğretmenleri ile branş öğretmenleri de oldukça donanımlılar. Fiyat-kalite açısından, kreş 1 numara. Kreş araştırması yapılırken, gezilip-görülmesi gereken yerler sıralamasında ilk sırada tartışmasız bir biçimde yer alıyor. Teşekkürler Dilek Çocuk Akademisi ve değerli eğitimcileri...yok

  • EM

    Dilek hanımın verdiği güvenle başladık ve sonra onlarca kez iyiki dedik.zaten bütün yavrular küçücük yaşta başlıyor kreşe bizimki yapsıı itibariyle ekstra minnak ve hassastı,günlerce ağladı ..Bu süreçte Yasemin Öğretmenimize güvendik ,inandık..Tabiki zor oldu ama sonu çok güzel oldu.Onun o samimiyeti,verdiği güven ,ne kadar teşekkür etsek azdır,çook seviyoruz çok..Evlatlarımızı kendi evlatları gibi görüp ,ilgilenen ,kollayan asla diğerlerinde olan eğitim değil de işletme edasına asla sahip olmayan güzel okulumuz..

  • Zg

    Sevgili dilek akademi anaokulu birbirinden değerli öğretmen ve tüm çalışanları sizleri tanıştığım için gerçekten oğlum ve kendim adına çok şanslı hissediyorum burası bize bir okul degil bir ev ortamı oldu çok düşünüyordum nasıl bir yere yollayacagimizi ve gezdiğim diğer okullarda broşür gösterdiklerinde oğlumun 3 yasinda olduğu ve yarısını ne yazıkki seneye görebileceği idi ama özel dilek akademide yuzmeden zumbayi değerler eğitiminden paren dersine ingilizceden müziğe bütün derslere gördük ve çok ama çok memnun kaldik tek uzuldugumuz ne yazıkki korona yüzünden eğitimimiz yarım kaldı çok özledik ama inşallah tekrar en kısa zamanda yine okulumuza kavuşacağız inşallah kesinlikle ve kesinlikle ana okulu arayan ama akademik herkeze tavsiye ederim benim çocuğumun aldığı bu muhteşem eğitimi herkezin cocugununda faydalanması isterim iyiki varsınız özel dilek akademi okulu bizler icin cok ama cok degerlisiniz cok seviyorum sizleri❤

  • YA

    Oğlumun ikinci evi :) Dilek çocuk akademisiyle tanıştığımızda inşaat aşamasındaydı ve oğlum 2,5 yaşındaydı. Bitmesini bekledik (O kadar çok okul gezmiştik ki) insanın cocuğu için güvenebileceği ve içine sinen bir yer bulması çok zor oluyormuş. Bu 3. yılımız çok memnunuz. Eğitiminden, öğretmenlerimizden, müdürümüzden, yemeklerinden, okuldan, herşeyinden... daha da sayamıyorum. Öneriyorum, tavsiye ediyorum. Zaten görüştüğünüzde sizde farklarını anlayacaksınız.

  • EK

    Merhaba. Okulun tek bir eksiği var o da ardından gelecek bir ilkokul açmamış olmaları :) Bu kadar kusursuz bir öğrenimden sonra ilkokul arayışımızda Dilek Akademi standartlarında okul bulmak epey zor :) Dilek Akademiye açıldığı sene kayıt olup bu sene mezun oluyoruz. Okulun tarihçesi yeni olabilir fakat kurucusu Dilek hanımın ve eğitim kadrosunun uzun yıllara dayanan bir eğitimciliği var. Keşke daha önce açılsaydı da kızım daha çok eğitim alsaydı dediğim bir okul. Kurucusu Dilek hanıma ve tüm Kadroya minnettarım. Öğretmenimiz Hacer Özgüven hanım bizim büyük şansımız. Sınıf öğretmenimiz haricindeki tüm öğretmenlerimiz de sınıf öğretmenimiz kadar çocuklarımızı tanıyor ve ilgileniyorlar. Ayrı ayrı branş öğretmenlerimiz var. Okulun içi çok sevimli. Giriş yaptığınızdan itibaren en üst kata kadar tüm katlar rengarenk, cıvıl cıvıl.. Kızım mutlu gidip mutlu geliyor daha ne isterim ki. Sizi çok sevdik Dilek Akademi, ikinci çocuk ta görüşmek üzere :)

  • Bk

    Eveettt.Buraya benimde birşeyler yazma zamanım gelmişti.Sevgili Dilek Akademi hakkında neyi ne kadar çok anlatsak az kalicaktir eminim ama yinede söylemekte fayda var uzUzman üstü bı kadro var bu okulda..Sevgili Dilek hocamiz artık nasıl bir ar-ge çalışması icine girdiyse..harika bı ortam hazırlamış.hem çocuklarımız için hem biz veliler için.kaygi duymadığımız, gözünüzün arkada kalmicagi,en önemli hiç boşa zaman harcamadiklari bı okul.bizim Dilek Akademi ile tanışmamız biraz spontane olsada galiba hayatımızda ki "İYİ Kİ" kelimesinin altını en güzel şekilde dolduran yer burası.kendimizi acayip şanslı hissediyoruz.okulun her bölümünde yemekhanesinden tutunda merdivenlerine kadar ,spor salonlarından tutunda bekleme alanlarına kadar her yerinde cocuklari cezbeden bı bölüm oluşturulmuş.bu harika bı detay.esas çocuk!bu okulun hiç bir alanında unutulmamış süper bı detay bence..diğer okullar gibi Montessori eğitimi veriyoruz ama gidip görünce herhangi bir materyaline bile ulaşamadığımız bir okul değil.tam anlamıyla çocuğun kendi becerisini farkedip ortaya çıkarmasını destekleyen her ortam oluşturulmuş.Neden Dilek Cocuk Akademisi sorusunun cevabida burda saklı galiba,özgür ve kendine güvenen çocuklar yetiştirmekte gerçekten uzmanlar..bu sebeplede acayip mutluyum..cocuklarimizin en güzel bir diğer şansı da tabiki bitanecik öğretmenimiz Yasemin hanım ve yardımcı öğretmenimiz Tuğba hanimcimm..Kendisi icin buralara destanlar yazardim ama olmaz.gözünüzü kapatıp arkanizi döndüğünüzde öyle eminsiniz ki emanetlerimize gözleri gibi baktığına anlatamam ..yorulmak,bıkmak,sıkılmak nedir bilmeyen,okula geldiği her günü ilk gün enerjisinde geçirmek için elinden geleni yapan bı öğretmen..iyi ki Yasemin hanım..iyiki Dilek hanım..iyiki Dilek Akademi

  • A

    Özel dilek çocuk akademisi ,Gerçekten ÖZEL bir okul..Çocuklarımız için ilk eğitim çok önemlidir ve anne babadan sonra eğitim verecek kişi çocuğun akademik yönden gelişimini etkiler.İşte bu okul tamda öyle bir yer...her dalda branş öğretmeninin bulunması ve bu öğretmenlerin işini çok güzel yapması ve bunu yansıtması inanın iyi ki dediğim yerdeyim...Okulun en küçük sınıfı çalışkan arılar sınıfın da olunca şimdi bu çocuk evden ayrıldı ne yiyecek nasıl olacak derken ,mutfaklarında ne pişirecekler ben bu kadar zaman zararlı birşey vermemişken içim içimi kemirirken hoop dilek hoca ayrıntılı bir şekilde biz sormadan anlattı.sonra yine bir iyi kii daha :)..veee sevgili öğretmenimiz yasemin hocam gece saat kaç olmuş,hafta içiymiş hafta sonuymuş arayabildiğim ve mutlaka dönüş yapan her sorumu ayrıntılı bir şekilde cevaplayan kızımın biricik öğretmeni:)hala birşeyler yazasım var :) işim gereği bir çok insanla muhatabım ve kreşe mi verdin soruları karşısında bir bakıyorum ben okulu anlatıyorum :)kısaca ANLATILMAZ YAŞANIR diyorum...yolunuz ve yolumuz açık olsun....

  • D

    Okul, sadece okul olsun diye değil en güzeli olsun diye tasarlanmış. Her karesine verilen emek ilk bakışta anlaşılıyor. Çocukların eğitimi ve Mutluluğu için gerekli olan herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve mükemmel bir kadro oluşturulmuş. Okulun ilk yılı olmasına rağmen Dilek Hn ın meslek hayatındaki uzun tecrübeleri ile herşey rayına oturtulmuş ve kusursuz bir şekilde devam ediyor. Yeni dönemin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Kızım her gün okula büyük bir sevinç ve heyecanla gidiyor. Ayşe hocanın spor dersindeyken çocukların mutluluğu anlatılamaz. Dilek hocam iyiki böyle bir okulun hayalini çok uzun yıllar kurup sonunda gerçekleştirdiniz. Sizin gibi tecrübeli öğretmenlerin ellerinde Çocuğum eğitim gördüğü için kendini çok Şanslı hissediyorum. Yolunuz açık olsun.

  • AK

    Mükemmel demek az galiba yegenim dilek akademide.o kadar memnunuz ki ogretmenleri ,eğitimi, etkinlikleri ,gezileri ve en önemli özellik de çocuklara verdikleri değer.. yıl sonu gösterisindeki performans o güzeldi ki.. Ambiansı hiç söylemiyorum harikaydı çok tebrik ediyorum Dilek akademi çalışanları

  • M

    Ilkokula adim atmadan önce sene başında yaptığı algi ve beceri testleri ile oğlumun durumu hakkinda beni bilgilendirmesi,ona göre sene sonuna kadar ayrica evde akil ve zeka oyunlari etkinlik kitaplari bitirmemiz konusunda beni yönlendirmesi ve her haftasonu eve odev verip odev yapma sorumlulugu cocuklara aşılamasi yönünden,kaliteli egitim verdiği için Dilek Hocam'a ,egitim ve öz bakım becerileri yönünden de son derece hassas davranan Yardimci hocamiz Gonca Hocamiza,spor alanında fenerbahce basketbolunda oynayip basketbolu sevdiği için okul saati bitmesine rağmen oglumu kıramayıp arkadaşları ve oğlumla özellikle basketbol oynayarak vakit geçiren ve pateni,jimnastiği,yüzmeyi sevdiren Ayşe hocama ve Akil oyunlari yönünden oğlumla son derece kuvvetli bağ kuran ve akil oyunlarını sevdiren eve bile alıp evde bile oynamaya vesile olan Songül Hocamiza ,kuran egitimi ve din kültürü ahlak bilgisi egitimi verip Kur-an'i sevdiren ve kur-an'a gecmesini sağlayan sene sonunda 5.cuzu de bitirmemize vesile olan Suheda hocamiza,sabah 1er saat ve ogleden sonra 1er saat aldığı ingilizce eğitimi sayesinde ingilizce konusma kalıpların çoğunu kavramasını saglayan Gülizar hocamıza emekleri ,ilgisi,duyarlılığı,hassas davranmalari ve güler yüzlülüğü yönünden cok teşekkür ederim.Okulun ferah sınıfları,her katta kız ve erkekler için ayri tuvaletlerin olması,her sınıfın ayri konseptinin olmasi,okulun hem sınıfların hem tuvaletlerin hem spor alanlarının hem de yemekhanenin temiz olması bir kere daha iyi bir karar verdiğimin kanıtı olmuştur.Is çıkışında aksamlari 17.30-18:00 gibi oglumu almaya gittigimde her gün oğlumun "Anne ne olur biraz daha oynayayim" diye yalvararak rica etmesiyle okuldan ayrilamama sendromu yaşıyorduk.Ben ve oğlum okuldan çok memnun kalarak ayrıldık.Yaz tatiline girmemize rağmen bile her pazartesi okul var mı diye soruyor büyük bir hevesle.Emegi geçen tüm hocalarimiza canu gönülden cok teşekkür ediyorum. Anılarda çok güzel kalacaksın "Dilek Çocuk Akademi".Iyi ki seninle yollarımız kesişmiş. Rabbim sizlere nice nice güzel insanlarla karşılaşıp nice tatli çocuklara eğitim vermeyi nasip etsin inş.

  • BA

    ilk başta anaokullarına korkup nasıl güvenip verebilirim dememle başlayan serüvenime iyi ki Dilek akademideyim demem arasında çok kısa süre oldu .Günler haftalar aylar sonra çok iyi bir karar vermişim demenin mutluluğunu yaşıyorum.aile sıcaklığını aratmayan öğretmenlerime ve güzel yüzlü çalışanlara teşekkürler.okulda olumsuz bulduğum yanları oğlumun "anne beni okuldan biraz daha geç alır mısın? " ,"sende bugün okulda yediğimiz yemeği öğrensene anne" demesi :D

  • S

    Alanında uzman dev kadrosuyla eğitim veren Dilek Çocuk Akademi anaokulu gözünüz kapalı emanetlerine sahip çıkan, her çocuk özeldir misyonunun arkasında kaliteli ve eğlenceli eğitim veren özel bir kurumdur :)

  • Okul ile inşaat aşamasında tanışıp, tanıştığımız gün hiçbir tereddüt etmeden kayıt olduk. Tek birgün pişman olmadık. Oğlum okula hergün büyük bir heyecanla gitti. (Hatta çıkışlarda okuldan zor çıkardık

  • E

    İlk yılında harikalar yaratan okulun deneyimli öğretmenlerine teşekkür etmek için kelimeler kifayetsiz kalıyor. 5-6 yaşındaki çocukların neler yapabileceklerini, nasıl gelişebileceklerini görmek, spor, sanat, akademik anlamda ilerlemelerine şahit olmak istiyorsanız, Dilek Akademi gerçekten doğru adres. İlk yılı olduğundan beklentimiz çok yüksek değildi, ancak çocuğumuzdaki değişimleri gördükçe bu öğretmenlerin alanlarında ne kadar başarılı olduğunu anlıyorsunuz. Oğlum hala bizlere öğrendiği kimya, biyoloji, robotik, uzay derslerini anlatıyor yaptığı deneyleri tekrar ediyor, daha iyilerini deniyor. Birçok spor dalının temellerini öğreterek, hem çocuğun spora olan ilgisini çözmemizde yardımcı olan, hem zihinsel, fiziksel gelişimine katkı sağlayan Ayşe Hocamız iddia ediyorum alanında en iyilerden. Dilek Hoca iki çocuğumu da o yetiştirdi, gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz kendi çocukları gibi çocuğunuzu seven ilgilenen nadide birisi. Okulu maestro gibi yönetiyor. Dil konusunda da başka yerlerde tecrübelerimiz olmuştu ancak burada dil eğitimini de oğlum iyi aldı. Bütün bunların yanında okulun en önemli özelliği ahlaki değerlere önem vermesi. Vatan sevgisi, insan sevgisi, çevreye duyarlılık, sağlıklı yaşam gibi konularda yetiştirmesi. Okula giderken annesinin eteğini çekiştiren çocuğumuz 1 sene de öz güveni yüksek, başarıyı arzulayan, rahatlıkla çevresi ile iletişim kuran bir çocuğa dönüştü. Tek tek her öğretmen için ayrı başlık açılabilir. Bence okulda kendileriyle görüşün konuşun ve tanışın, beni daha iyi anlayacaksınız. İyi ki varsınız.

  • L

    İLK YILI OLMASINA RAĞMEN AİLEYE VERİLEN GÜVEN O KADAR ÖNEMLİYDİKİ GÖZÜM KAPALI OĞLUMU EMANET ETTİM.HER YÖNÜYLE MÜKEMMEL.ÇOCUKLARIMIZI KENDİ ÇOCUKLARI GİBİ EMANET ALMALARI ÇOK ÖNEMLİYDİ BİZİM İÇİN.OKULUN İLK GÜNÜNDEN SON GÜNÜNE KADAR HAMDOLSUN OĞLUM HEP İSTEKLİ GİTTİ OKULUNA.BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE ÇALIŞANLARINA VE AYRICA SERVİS ŞOFÖRÜMÜZLE HOSTES ABLAMIZA TŞK EDİYORUM.DİLEK HOCAM HAKKINIZ ÖDENMEZ❤️TEKRAR SAĞOLUNOKULUN EKSİK YANI YOK.FAKAT DEVAMI OLSAYDI NE İYİ OLURDU☺️DİLEK HOCAM DUY SESİMİ❤️

  • HA

    Hani anaokullarına Yuva derler ya işte tam tabirin karşılığı... Dilek çocuk akademi gözünüzün arkada kalmayacağı, çocuğunuza en az sizin kadar özen gösterilen, deneyimlerinin verdiği profesyonelliği aile sıcaklığı ile harmanlamış bence şahane bir kurum. Keşke ilkokul olarak da hizmet verselerdi diye zor ayrıldığımız okulumuz. Umarım başarıları daim olur...kesinlikle ilkokul olarak da hizmet vermeliler =)

  • EG

    Dilek akademinin bir çocuk için çok büyük bir nimet olduğunu düşünüyorum. Ben okulu gördüğümde henüz kuruluş aşamasını tamamlamamıştı. O haldeyken kayıt yaptırmaktan bir an bile tereddüt etmedim. Çocuğum için vermiş olduğum kararların en iyilerinden biri Dilek akademi. Ders programı yoğun ama çocukları yormadan tüm bilgileri en neşeli ve akılda kalacak şekilde iletiyorlar. 6 yaş grubunda uzay ve gök bilimleri( çok meraklı olduğu zamanda çok güzel bir bilgi birikimine sahip oldu) kimya 4.sınıf öğrencisi ile aynı bilgilere sahip diyebilirim. Spor derslerinde sadece hareket yapmakla değil sporun ne amaçla yapıldığını ve teknik detaylarını bilerek hareket etmektedir. Tüm öğrenciler tek tek ilgi görüyor. Sadece başarılı öğrenciler ön plana çıkartılmıyor. Oğlumla yemek konusunda sıkıntı yaşıyorduk ama zaten yemiyor demeyip ilgisiz kalmadılar şuanda her şeyi yiyor diyebilirim. Sloganlarındaki gibi her çocuk onlar için özel ve her çocuğun kendini keşfetmesini sağlıyorlar. Dilek hocam,Ayşe Hocam ve diğer tüm hocalar gerçekten mesleklerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar. Dünyaya gelme sebepleri çocukların ruhları dokunmak :) Sizi çok seviyoruz. Dilek akademi. Zaman geçsin diye program yaptıkları hiçbir aktiviteleri yoktur. Paranızın hakkını alırsınız gözünüz arkada kalmaz. Haftaiçi Sabah 8:00 akşam 18:30 saatlari arasında açıktır. Birbirini çok seven kardeşlerin sevgiyle eğitim verdiği sevim güzel bir okul. OLUMSUZ YORUMUMU BURAYA YAZIYORUM. ÇÜNKÜ ; Bu okula rastladıktan sonra ben çocuğumun eğitimini nasıl devam ettireceğim. bu güzelliği devam ettirecek öğretmen nerede arayışına düştüm,bulamıyorum. TEK olumsuz yanı çok iyi olması. Güzel insanlarla dolu bir İlk okul açması ve aynı eğitim düzeyini devam ettirmeli.

  • GC

    Mesleğimde bana çok şey katan, beni geliştiren, işimi hakkıyla yapabilmeme vesile olan sevgili okulum Dilek Akademi. Velisiyle, çalışanıyla, idarecisiyle mutlu olan, koordineli çalışan, kurucuları tarafından çalılanları kendi kurumu gibi benimseten bir okul. Çocukların okuldan gitmek istemediği, öyle ki anne-babalarını ağlayarak bir 10 dakika daha durmaya (çoğunlukla bir buçuk saat) zorlayan ve ikna eden çocuklarla dolu, çünkü bu okuldaki o güzel enerji çocuklara geçiyor. Beden eğitimi öğretmenin EFSANE dersleri. Havuz, tekerlekli paten, jimnastik, yüzme, basketbol, futbol hem öğretmenleri hem çocukları mutlu eden, spor salonuna iniyoruz dendiğinde çocukları çığlık attıracak kadar güzel geçen dersler. Öğretmenlerin bile öğrendiği o muhteşem kimya dersi, akıl oyunları sıradan bir anaokulunda bu kadar içi dolu dolu işlenemeyecek bir sürü ders. Öğretmenler olarak Eylül’ü heyecanla bekliyoruz, eminimki çocuklarımız da öyle.

  • ES

    Bir anaokulunda daha ne kadar akademik eğitim olabilir. Kurucularını, öğretmenlerini tebrik ediyorum. Eylül’de görüşmek üzere Dilek Akademi

  • et

    6 yaş olarak kızımı bu yıl gönderdim.İnanılmaz buyuk bir keyifle okula gitti.Okul bitmiş olmasına rağmen hala gitmek istiyor.Mekan çok ferah. En büyük şansımız Dilek hanım ve ayşe hanımdı kendi adımıza. Spor a olan ilgisini tavan yaptıran Ayşe hanım cidden dalında kaliteli bir spor öğretmeni.Tüm çocukların faydalanmasını isterim. Her türlü spor olanağı sağlanıyor.olumsuz bulduğum hiçbirşey yaşamadım bir önceki yıl ki okula nerdeyse ağlayarak gidiyor olduğu halde kızım bu yıl güle oynaya gitti.

  • YP

    Okul, bina olarak cok basarili ve her branş acisindan yeterli bir binada egitim veriyor. Gerçekten akademi düzeyinde eğitim verilen bir okul. Aynı zamanda spor ve eğlence açısından çocukların ve velilerin beklentisinin üzerinde bir eğitim kurumu. Ilk mezunları arasında benim oğlum da var ve tüm öğretmenlerine minnettar oldugumu her defasinda tekrarliyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dilek Çocuk Akademi Anaokulu İletişim Bilgileri

Seyrantepe Mah. Altınay Cad. No:71, Kağıthane/İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum