fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dragos Umut Anaokulu

Özel Dragos Umut Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Dragos Umut Anaokulu Hakkında

Özel Dragos Umut Anaokulu okul öncesi eğitim veren İstanbul Kartal'da bulunan bir kurumdur. 12 kişilik sınıflarda eğitim verilmektedir. Sınıflar 3 ve 6 yaş arası çocukların kendi yaş gruplarıyla birlikte olabileceği şekilde düzenlenmiştir. Okul öncesi dönemde her yaş grubu farklı değerlendirilmektedir. Çünkü çocukların algılamaları ve gelişimleri yaş ile mümkün olmaktadır. 08.00 okulun giriş saati, 18.30'da çıkış saatidir. Bununla birlikte temizlik ve güvenlik önlemleri de detaylı olarak alınmaktadır.
Özel Dragos Umut Anaokulu Çocukların gelişim döneminde olması psikolojik danışmalarında varlığını gerekli kılmıştır. Psikolojik danışman çocukların gelişimleri döneminde yaşadıkları sıkıntıları çözebilmek ve ortaya çıkacak sorunlarında önlenmesine yardımcı olmaktadır.
Okul öncesi dönemde çocukların sağlıklı beslenmesi çok önemlidir. Bunun farkında olan okulumuz organik beslenme konusunda çocukları ve ailelerini bilinçlendirmektedir. Okulun yemekhanesinde çocuklara sunulan yiyecekler tamamen organik ve çocukların beslenme düzenine uygundur.
Özel Dragos Umut Anaokulu'nda çocukların rahatça ve güvenle oynayabileceği oyun alanları bulunmaktadır. Oyun alanlarında herhangi bir kazanın meydana gelmemesi için bütün ayrıntılar düşünülmüştür. Bununla birlikte çocukların sağlığı ve önlem gereği bir adet revir de bulunmaktadır. Bu dönem de çocukların uyku ihtiyaçları yetişkin bir insana göre daha fazladır. Uyku odaları da çocukları uyku ihtiyaçlarına uygun olarak düzenlenmiştir. Her çocuk düzenli olarak yaşının gereği kadar uyumaktadır.
Okulda bulunan güvenlik sistemi her türlü tehlikeye ve öngörülemeyen durumlara karşı çocukları korumaktadır. Bunun yanında ulaşım servis hizmeti de sunularak okula ulaşımın kolay olması amaçlanmıştır.
Kartal'da bulunan Özel Dragos Umut Anaokulu'nda yaz okulu seçeneği de bulunmaktadır. Yaz okulu yaz aylarında da çocukların eğlenebilmesi ve öğrenmeye devam edebilmesi için gereklidir. Rehberlik bölümü tüm bu aktivitelerin sonuçlarını gözlemlemek ve velileri bilgilendirmek konusunda görevlidir. Dönem içinde de yaz okulunda da İngilizce dil eğitimi sürekli olarak verilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Dragos Umut Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Montessori Materyalleri

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

Özel Dragos Umut Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dragos Umut Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Dragos Umut Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Dragos Umut Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dragos Umut Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Dragos Umut Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Dragos Umut Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Dragos Umut Anaokulu Yorumları (43)

  • ed

    eğitmenlerden de okuldan da memnunuz. aynı değerlerin devamını diliyoruz..

  • Okulumuzu ve kalitesini çok seviyoruz , okul ortami olarak gormuyoruz ,tam bir aile ortamı havası var.gonul rahatlığı ile çocuğumuzu emanet ediyoruz .sevda öğretmenimizi ve Şebnem hanımı çok seviyoruz.iyi ki varsınız.

  • ss

    çocuğumu gönül rahatlığı ile emanet ettiğim bir kurum, ekip çok güler yüzlü. Okulun fiziki şartları ve konumu çok iyi. her konuda çok ilgililer başta kurum müdürü şebnem hanım ve öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederim.

  • GT

    Sıcakkanlı öğretmenler ve eğlenceli öğrenme ortamı bulunan gerçekten güzel bir anaokulu:)Şuan için şartlar kızım Lina ve benim için gayet keyifli ve kıymetli her şey için teşekkür ederim.

  • Çocuğum mutlu ve güler yüzlü öğretmenleri sayesinde okulunu çok seviyorAnaokulundan sonra ilköğretim de de devamı olması dileğiyle.

  • Öy

    Öğretmenlerin yaklaşımı çok güzel. Çocuğum mutlu ben mutlu. Steril mis gibi bir okul.

  • Mi

    Kızımız 3 yaşında başladı. İlk karşılama hem biz için hemde kızımız için çok harikaydı. Çok kısa sürede adaptasyon sürecini atlattık. Şu anda okul bağımlısı ve öğretmenini çok seviyor. Her oyunda ana karakterimiz Şeyma öğretmenimiz:) okul müdüründen tutun öğretmenlerine tüm çalışanlarına kadar sistemli çalışıyorlar ben çok memnun kaldım. Genel olarak temizlik konusunda çok titizler buna da şahit olmuşluğum var. Yabancı dil, egzersiz derslerin saatleri diğer okullara göre daha fazla.

  • Dm

    Merhaba . Umut Anaokulu iyi ki karşima çikti ve iyi ki özlem hanım ile tanıştım . Oğlum üç yıldır buradaydı şimdi de kızim in ikinci yılı. Beş yıldır çocuklarimiz mutlu olduğu için biz de çok mutluyuz . Verdikleri eğitim ,etkinlikler ,ögretmenlerimiz ,yemekleri ,okulumuzun temizliği ,velilere ve çocuklarımıza verdikleri değer ve güler yüz için çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet bayramımizda çok duygulandım çocuklarımızla birlikte nasıl güzel bir kutlama oldu hazırlıklar muhteşemdi . ❤️ Okulumuzun müdürüne ve selin hanim'a öğretmenlerimize teşekkürler . Sevgiler .

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • AK

    Öğretmenlerimiz ve Psikolog Ceyda hanım; sadece bilgi aktarmakla kalmıyor, aynı zamanda çocuklarımızın meraklarını besleyip, onların özgüvenlerini geliştirmeye yönelik bir rehberlik sunuyorlar. Bu okul, çocuklarımızın dünyayı keşfetmeleri ve öğrenmeye olan tutkularını sürdürmeleri için mükemmel bir temel oluşturuyor. Okulumuzun öğretim ve yönetim kadrosu ebeveynlerle işbirliği içinde olup, çocuklarımızın bireysel ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yaklaşıyor. Çocuğumuzun burada geçirdiği her bir gün onun sosyal, duygusal ve akademik gelişimi için bir adım daha ileriye gitmesini sağlıyor. Umut Anaokulu yönetimi ; eğitimdeki bu önemli rolünüz için sizleri takdir ediyor, emekleriniz ve fedakarlıklarınız için çok teşekkür ediyoruz.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok çok teşekkür ederiz

  • KS

    Umut anaokulu, çocuğumun eğitim için ilk adımını attığı ve öğrenmeye başladığı önemli bir kurum. Tüm öğretmenler her gün çocuklarımızın minik yüreklerini sevgi ve özenle sararak her birine değer katmaktadır. Renkli sınıflar, oyun dolu etkinlikler ve kucaklayıcı bir atmosfer ile çocuklarımızın öğrenmeyi sevdikleri bir yer haline getiriyor. Öğretmenimiz Sevda hanıma ayrıca çok teşekkür ederiz.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • SG

    Umut anaokulu, minik öğrencilere sevgi dolu bir ortamda eğitim sunan harika bir yer. Çocukların duygusal, sosyal ve akademik gelişimlerine odaklanan nitelikli öğretmen kadrosu, çocuklarımızın her birini özel hissettiriyor. Okul idaresi, ebeveynlerle açık ve düzenli iletişimde bulunarak güvenilir bir işbirliği atmosferi yaratıyor. Tüm öğretmenlerimize ve Müdürümüz Şebnem hanıma teşekkürlerimizi sunarım.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz çok saolun

  • Dd

    Gönül rahatlığı ile oğlumu gönderdiğim okul eğitim sistemi harika kurum müdürü Şebnem hanım çok ilgili Songül öğretmen ve rozalin öğretmen oğlumuza en içten sevgisiyle yaklaşıyor psikolog ceyda hanım çok ilgili her zaman geri bildirimlerde bulunuyor burayı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz ve gözümüz asla arkada kalmıyor.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok çok teşekkür ederiz

  • GU

    Öncelikle okulumuzu diğer okullardan ayıran tek şey ev sıcaklığı , tamamen temiz ve her öğrenciye tek tek özenle yaklaşmaları beni çok etkiledi. Sevgili müdürümüz Şebnem hocamıza , tüm okulu özenle ve samimiyetle çocuklarımızı bıraktığımızdaki güven duygusunu verdiği için teşekkür ederim. Sonrasında , sevgili öğretmenlerimiz Songül öğretmen , sevda öğretmene özverili ve çocukları disiplin ve öğretici yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Ve profesyonelliğiyle Ceyda hanım her koşulda çocuklarla tek tek ve özenle çocukları incelemesi her test yaptığında okula veli ile görüşme yapması bizim için bu okulu tercih etmemiz de en büyük etken oldu. Ben okula verdiğimde her anne gibi tedirgin olurdum. Ama Şebnem hanımın özverili davranması ve kendi çocuklarından her çocuğu ayırmamasından dolayı anneme çocuklarımı emanet etmiş gibi hissediyorum. Emekleriniz için teşekkürler ..

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi çok mutlu ettiniz güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz

  • Gk

    Okuldan çok memnunuz çocuğumuz her gün büyük bir mutlulukla gidip geliyor kurum müdürü Şebnem hanım her zaman bizlerle iletişim halinde çok içten psikolog Ceyda hanım ilk günden itibaren çok ilgiliydi kurumdaki her bir çalışan çok güler yüzlü özel Dragos umut ekibine sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • Cp

    Okulumuzdan çok memnunum güvenle çocuğumuzu emanet edebileceğimiz çok güzel bir okul.iyiki yollarımız umutAnaokuluyla kesismis. Eğitim kalitesi ve ekibi çok iyi

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • BI

    Okuldan genel olarak memnunum, özellikle Selin hanım harika bir insan her zaman her konuda destek olur. tavsiye ederim.İngilizce ders saatleri artabilir, psikolog daha çok veli ile iletişim kurabilir.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkürler

  • HS

    Tek kelime ile mükemmel bir okul. Özellikle okul müdürü Şebmem hanım tüm çocuklar ve çalışanlarla sonsuz ilgili. Hiç bir anaokulunda hiç bir müdürün bu kadar ilgili, içten, sevecen olduğunu görmedim. Genelde müdürler odasından çıkmaz fakat bizim okulumuzda müdürümüz Şebnem hnm öğrencileri sabahları karşılıyor akşamları ise uğurluyor. 4 Eylül’de başladığımız okulumuzdan ve öğretmenimizden çok memnunuz. Bir kere bile şüpheye düşmeden çocuğumu emanet edebiliyorum. Ayrıca okul temizliği gözle görülür şekilde güzel. Okul içinde sergilenen faaliyetler her daim çalan müzik insana huzur veriyor.

  • EE

    Okulun binası, içerisinin duvar renklerinden camların ferahlığına kadar değerlendirirsek canlı ve iç açıcı bir fiziki yapısı var. Bahçesi çok güzel ve çocukların gelişimine uygun parkları mevcut. Öğretmenlerimiz ve okul içerisinde ilgilenen herkes her Zaman Güler yüzlü ve sevgi dolu yaklaşıyorlar. Eğitimleri ile de kızımın gelişimi çok Farketti. Kendini ifade etmesi, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmesi gibi bir çok şey.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz

  • Bp

    Yollarımız geçen sene umut anaokuluyla kesişti.gozum kapali güveneceğim bir okul.kadrosuyla eğitim sistemiyle çocuklara olan ozveresiyle harika bir okul iyiki varsin umut Dragos❤️

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz,sizlerde iyi ki varsınız

  • Çocuğumu güvenle emanet ettiğim bir okul. 2 yaşımdaki oğlumu sevgiyle, şevkatle, özenle büyütüyolar. Gerek okul müdürümüz Şebnem Hanım, gerekse sınıf öğretmenimiz Sevda Hanım ,Buket Hanım ve her gün okulumuzda olan psikoloğumuz Ceyda Hanım her biri ayrı ayrı değerli eğitmenler. Tüm emekleri ve güzellikleri için çok teşekkür ederim

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • Sd

    Okul müdürümüz Şebnem hanımla ilk tanışmamızda verdiği güven ve samimiyetle Umut anaokulunun 2,5 yaşındaki çocuğumuzu emanet etmek için doğru yer olduğuna karar verdik.Başladığı ilk günden bu yana hergün okula hevesle gitmesi,öğretmenimiz Sevda hanımın sevgi dolu yaklaşımı,kurum psikologu Ceyda hanımın minikleri sürekli gözlemleyip bizlere yol gösterici bilgiler vermesi,okuldaki diger ogretmenlerin de cocuklari sahiplenmesi buranin sadece bir okul degil bir yuva oldugunu hissettiriyor.Hergün hem eğlenip hem de yeni seyler ogrenmesi harika,emeği gecen tüm ogretmenlere ve calisanalara binlerce tesekkur ederim.İyi ki Umut anaokulu ile karsılastik.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Güzel düşünceleriniz için iyi ki varsınız.

  • ED

    Okul araştırması sırasında farklı bir kaç okulları da gezdik, görüştük. Ama hiç biri Şebnem Hanımın verdiği ilk intibayı, okulun verdiği pozitif hissiyatı bırakmadı. Daha ilk görüşmemizde eşimle birlikte Umut Anaokulu hakkında kararımızı vermiştik. Evladımızın koşa koşa okula gitmesine şahit olduğumuz her gün için bir oh çekiyoruz, iyi ki de buraya denk gelmişiz diyoruz. Sonuçta amaç onların mutlu ve huzurlu hissetmeleri. Bu bağlamda işlerini oldukça profesyonel bir o kadar da anaç ruhla gerçekleştirdikleri için, bizim de aynı şekilde huzur duymamızı sağladıkları için tüm ilgililere, emeği geçenlere en içtenliğimle teşekkür ederim.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Güzel düşünceleriniz için.

  • ED

    Canım Dragos Umut  ailesi.Güler yüzlü öğretmenlerimiz,tüm çalışanlar bizim için çok kıymetlisiniz.Kisa bir sürede bizim hayatımıza o kadar güzel dokundunuz ki. Deneyimli ve samimi eğitimcilerinizle takdiri sonuna kadar hakediyorsunuz. Bize cok güzel anılar biriktiriyorsunuz.Anaokulu düşünenler hiç terettüt etmeden gözü kapalı kayıt yaptırabilirler.Evlatlarımıza kendi evlatları gibi davranıyorlar.Ozellikle öğretmenimiz Sevda öğretmen ve okul müdürümüz Şebnem hanım iyi ki varlar.Sizi seviyoruz Umut ailesi....

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sizlerde iyi ki varsınız.

  • ck

    bu bölgede bir çok anaokulunu gezdik çocuğumuz için fakat tercihimiz dragos umut anaokulundan yana oldu. okula görüşmeye geldiğimiz andan itibaren kurum müdürü şebnem hanım ve ekibin güzel yüzü ve içtenliği bu kuruma olan güvenimizi daha da arttırdı burayı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz çocuğumda çok mutlu geliyor. burası benim ve çocuğumun şansı oldu. aşçısından, psikoloğuna çocuğuma emek veren herkese sonsuz teşekkürler

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz.

  • Çk

    Kızımız 2 yılıdır özel Dragos Umut anaokuluna devam ediyor.Ailemizden birisine teslim ederek ayrılıyoruz ve bir çift gülen minik gözle karşılanıyoruz.çocuklarımız okullarını ve öğretmenlerini çok seviyorlar. Cumhuriyet’in niteliklerine uygun ,çağdaş ,entellektüel birey yetiştirmeyi oyun esaslı temel almış bir kurum. Çocukların birey olma yolunda sağlıklı adım atmasını sağlamaya yardımcı, eleştirel yönü olan ve en önemlisi eleştiriyi kabul edip dönüş veren bir kurum

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz . Güzel düşünceleriniz için.

  • FD

    Bir önceki anaokulu deneyimiz sonrası okuldan soğumuş ve hiç bir okula gitmek istemeyen oğlumuzu, 1 hafta gibi kısa bir sürede harika bir oryantasyon ile okula alıştırdılar. Okuldaki herkes çok ilgili ve çocuk eğitimi konusunda bilgililer.Keşke daha önce bu okulu bilseydik ve buradan başlayabilseydik diyoruz eşimle. Her gün keyifle okula gidiyor ve eve geldiğinde öğrendiği şeyleri ve yaptıklarını severek anlatıyor. Aklınızın kalmayacağı, oyun oynarken aynı zamanda sürekli yeni şeylerde öğretilen güvenli bir yer. Emeği geçen tüm Dragos Umut ailesine gönülden teşekkürler. İyi ki varlar iyi ki tanıdık tüm ekibi.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz,sizlerde iyi ki varsınız.

  • İk

    İki çocuğum da Umut Anaokuluna gidiyor. Güvenerek emanet ediyorum. Her zaman çözüm odaklı ve sevgiyle yaklaşıyorlar. Müdürümüzü de öğretmenlerimizi de çok seviyoruz. İyi ki varlar :)

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Bizler de sizleri çok seviyoruz.

  • SA

    Çocuğumu okula bırakırken kendi ailemden birine emanet eder gibi güvende hissediyorum. Okul kültürü ; Her çocuğun bilişsel ve sosyal becerisine göre yönelik ve bireysel ilerliyor. Okulumuzun koordinatörü Şebnem hanım ve öğretmenimiz Sevda Haktanır bizim eğitimimize başladığımız bu ilk yıllarda (2,5 yaş) en büyük şansımız oldu.

  • Özel Dragos Umut Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • ŞA

    Bir çocuğun annesinin koynundan ayrılıp, güvenle gidebileceği nitelikte bir okul. En büyük özelliğinin doğru öğretmen seçimi olduğunu düşünüyorum. Kadro gerçekten bir çocuğu güven duygusuyla, mutlu hissettirebilecek bir kadro. Kendi öğretmenlerimizin dışında diğer sınıfların öğretmenlerini de uzun bir süredir gözlemliyorum. Empatisi yüksek, sevecen, ilgili ve sıcacık insanlar. Ayrıca okulda çalışan iki psikologla da tanışma ve birçok konuda feedback alma fırsatım oldu. Çocuğum kendi öğretmeni dışında onlarla da sıcacık bir bağ kurdu. Her birine, her daim çok teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuk seven insanların çalıştığı bir okul olduğu kesin. Süreç içerisinde kendi çocuğumla ilgili paylaştığım tüm geri bildirimlere de özenle yaklaştılar. Servis, öğlen uykusu, giyim, gıda intoleransı gibi kendileriyle paylaşmış olduğum konularda sıcak, çözümcü bir yaklaşım sergileyerek yardımcı oldular. Daha önce aynı bölgede başka bir okulda olumsuz deneyimimiz olmuştu. Hepsini unutturdular bize.

  • MD

    Benim gibi okul okul gezmeyin diye bu yorumu yapıyorum arkadaşlar. Minnacık bıraktığım bebeğim geçen sene mezun oldu . Akademik olarak başarı düzeyi sınıflarına göre yüksek olarak hem de . Minnettarım ..

  • AA

    Anne sevgisi, ilgisi ve özverisiyle verdiği eğitimle yolumuza ışık tutan, aydınlatan tüm ekibe tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

  • s

    BU OKULU TERCİH ETMEMEDEKİ EN ÖNEMLİ SEBEP ARKADAŞIMIN ÇOCUGU ORADAYDI COCUK ÇOK COK MUTLUYDU ARKADAŞIMDA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GÖNDERİYOR. KAYIT İÇİN GÖRÜŞMEYE GİTTİĞİMDE OKULU GEZİP KARAR VERDİM.BAHÇESİNİNN BÜYÜK OLMASINDAN ÖĞRETMENİN GÜLERYÜZLÜĞÜNE MUTFAK PERSONELİNİN TEMİZ VE TİTİZLİĞİNE KDR GERÇEKTEN İÇİM ÇOK RAHAT İYİ Kİ UMUT ANAOKULU EMEĞİ GEÇEN HERKESE SEVGİLER..

  • KA

    Benim gibi ev hanimi anneler buraya lutfen. Dragos’taki tum okullari gezdikten sonra kafamdaki tum sorularima cevap bulabildigim icin oncelikle Kurum Muduru Serap Hanim’a, Idari Koordinator Selin Hanim’a tesekkur dtmeden gecemeyecegim. Tecrubeli ve sevgi dolu ogretmenimize ve tum ogretmenlere sonsuz tesekkurler.

  • GE

    Tam bir yuva :) Kreş seçimi bir ebeveyn için belki de çocuğuyla ilgili karar vermek durumunda kaldığı ilk zor karar. Nereye göndermeliyim? Öğretmenler sıcak bir iletişim kuracaklar mı ? Emniyeti sağlanacak mı ? Yemek yemezse ona yedirmek için destek olacaklar mı ? Kaliteli zaman geçirecek mi? Ortamına alışabilecek mi ? Korkacak mı ? Annesini ya da babasını sürekli gözleri arayacak mı ? Onlarca soru sıralanıp gider... Geleceğe Umut ile yollarımın kesişmesi benim için çok büyük bir şanstı. Endişelerimi kolaylıkla bir kenara bırakmamı sağladı. Akşam mesai sonrası oğlumu ve kızımı almaya gittiğimde okuldan ayrılmak istemediklerine gözlerimle şahitlik edince, işte dedim aradığım adres burası. Bir çocuğun gittiği yere nasıl gittiğinden ziyade oradan nasıl ayrıldığı aslında çok anlamlı bir cevap veriyor insana. Günü nasıl geçirdiklerine dair fotoğrafların iletilmesi, yediği ya da yemediği yemeklerin anlık olarak bildirilmesi, hiç hayal edemeyeceğim yaratıcı aktivitelerin organize edilmesi, yabancı dile önem verilmesi, motor becerileri özelinde çalışmalar gerçekleştirilmesi gibi her detay özenle gerçekleştiriliyor. Her ebeveynin güvenle evlatlarını emanet edebileceği bir okul olduğunu 4 senelik tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ve her bir veliye gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

  • AO

    Oğluma okul ararken birçok yerle görüştük, ancak hiçbiri tam olarak içimize sinmedi, hep bir eksik vardı sanki. Ancak Umut anaokulu ile görüşmeye gittiğimde tamam aradığım yer burası dedim. Başta okulun sahibi Özlem hanim olmak üzere herkes o kadar güler yüzlü ve enerjik ki. Diğer birçok okul gibi size "para" olarak bakmıyorlar. Oğlumun konuşması akranlarının gerisindeydi, biz bu sebeple yazdırmıştır. Bir kaç ayda oğlumda yaşanan değişime inanamadik. Gerçekten çocukları seven okul gibi bir okul. Ayrica okulun bahçesi o kadar büyük ve güzel ki oğlum bayılıyor.

  • Ms

    4 yaş için büyük oğlumu gönderdim ve gerek eğitim iadaresi (özlem hoca) ve sema öğretmeninden çok memnun kaldık.Diger çocuğumuz içinde eşim ile geleceğe Umut anaoku 3 yas için gönderdik meltem öğretmen okutuyor ve kendisinden çok memnunuz çocuğunuzda ki olumlu gelismeler gozleyebiliyoruz ve memnun edici seviyede büyük oğlum bu sene 1.sinifa geçiyor ve ayrılacağını çok üzülüyor bizimde en büyük üzüntümüz ilkokullarinin olmaması kesinlikle tavsiye ederim.İlkokul da açmaları gerekli.

  • ŞH

    2020 haziran ayı itibariyle okula başladık Güncel olarak 4 yaşına yakın hala devam ediyoruz. Kızım okula alıştıktan sonra okul gününü iple çekiyor çok mutlu gidiyor. Bende gönül rahatlığıyla teslim ediyorum. Okulda ilk görüşmemiz sırasında okul müdürü Özlem hanımın konuşması bana güven vermişti öncesinde gittiğim okul görüşmelerinde bunu hissedememistim. Ticari amaç güden bir okul değil tamamen çocukların mutlu olmasını güzel vakit geçirmesini isteyen bir okuldur. En güzeli yaş grupları birbirine yakın ve sınıflar çok kalabalık değil kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim .

  • ÖA

    Oğlum 3 yıldır bu okula gidiyor ve mezun oldu ana okulundan :) Emeklerine, sabirlarina çok teşekkür ediyorum. Egiitimle ticareti birbirinden ayrı tutarak doğru adımlarla giden mükemmel bir bayan yöneticiye sahip. Oğluma kattiklarindan kısaca bahsetmek istiyorum. Yapısı gereği içine kapanık ve kendisini çok iyi ifade edemeyen bir bireyken ne yaptılar bilmiyorum ama kendisini özgürce ifade eden, isteklerini dile getiren, kendisini tanıyan bir çocuk oldu. Bu şahane insanlara teşekkürü bir borç bilirim..

  • NA

    Bir yıldır oğlum Umut anaokulunda ve 2 Yiğenim de burdan mezun sıcak ortam Güler yüz eğlenceli aktiviteler ve çok ilgililer gönül rahatlığı ile teslim ediyorum.

  • DM

    Umut anaokuluna girdıgımde ve okul müdüŕümuz özlem hanim ile taniştigimda yüregime su serpildi . Özlem hanim in bilgisi ,samimiyeti , güzelligi okula da yansimiş. O kadar ferah o kadar guzel ki gittiğiniz de çıkmak dahi istemezsiniz. Özlem hanım ile tanışmadan önce birkaç okul daha baktigimda hep bir eksiklik vardi. Umut anaokulumuz diyorum artik 2. Evimiz gibi oldu çocuğum mutlu biz cok mutlu . Üç yildir ordayiz ve üç yilda kardeşi umut anaokulunda olucak. Öğretmen lerimiz harika ve buradan ayri ayri tesekkur ederim. Ege herşeyi çok guzel öğreniyor etkinlikler muhteşem . Ağaçların arasında temiz havasını soluduğumuz deniz manzarasıyla kahvenizi yudumlarken iyi ki burada çocuğum deyip bir oh çekiceksin. Sevgilerimle...

  • PA

    Umut Anaokulu ile tanışmamız ve birlikteliğimiz 2013 yılına dayanmaktadır. Gözümüz gibi baktığımız kızımızı emanet ettik ve bir kez bile aklımız kalmadı. hem anne sevgisi ve şefkati, aile sıcaklığı yaşadı hemde akademik olarak çok iyi bir eğitim aldı. 3 sene ablası, 4 senedir de küçük kızım aynı okulda.Her öğretmenimiz birbirinden iyi ve donanımlı idi. Akademik , sosyal ve kültürel olarak ve kurum kültürü olarak gerçekten çok iyi bir okul. TEmizliği, yemekleri çok süper. iyiki diyorum yollarımız kesişmiş. iyi ki kızlarım hem sevgi dolu hemde akademik olarak bu kadar iyi bir okulda eğitim hayatına başlamışlar.

  • Çocuğumu güvenle bıraktığım,Pazartesi günlerinin iple çekildiği,öğretmenleri,yönetimi,ahçısı,temizlikçisi,fiziksel şartları yönünden mükemmel bir okul ve hatta okul kavramı dışında bizim için ikinci evimiz gibidir.

  • Hb

    En değerli varlıklarımızı teslim ederken kuşkularımız oluyor, ama sonrasında ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı, çocuğumuzda ki bilgi ve becerilerinden anlıyorsunuz, başta Özlem hanım olmak üzere çocuklarımıza sevgisini esirgemeyen tüm öğretmen ve çalışan kadronuza teşekkür ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dragos Umut Anaokulu İletişim Bilgileri

Orhantepe Mah. Orhangazi̇ Cad. No:33, Kartal / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum