fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu

Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 7
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/15:00

Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu Hakkında

Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu 3-6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitimi veren özel bir eğitim kurumudur. Okulda müfredata uygun olan ana dil etkinlikleri, okuma ve yazmaya hazırlık eğitimleri, çizgi çalışmaları, matematik etkinlikleri, beden eğitimi ve jimnastik, müzik ve kültürel alan gezilerine yer verilirken, aynı zamanda yabancı dil eğitimi, drama etkinlikleri, satranç, değerler eğitimi, el sanatları ve görsel sanat çalışmaları, yoga dersleri, yüzme dersleri, at binme eğitimine de yer verilmektedir. Okul İstanbul Sarıyer mevkinde bulunuyor. Okulda yaz okulu etkinlikleri de mevcut olup, yaz okullarında eğlenceli aktivite ve yarışmalar, yabancı dil eğitimi, matematik eğitimi gibi etkinlikler de bulunmaktadır. Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu 'nda öğrencilerin senenin yorgunluğunu atarken eğlenmesi ve hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerinin desteklenmesi hedeflenmektedir. Okulda öğrencilere sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıyla jimnastik vb derslerin yanı sıra dengeli beslenmeleri için sağlıklı besinlerden yapılan yemekler sunulur. Sabah kahvaltısı, öğle yemeyi, ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün hazırlanan yemekler hijyen kurallarına bağlı olarak hazırlanmıştır. Yemekhane her daim temiz tutulmakta olup okul binasındaki her bölgede hijyene dikkat edilmektedir. Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu 'nda güvenliğe önem verilmekte olunup öğrencilerin canına ve malına zarar verebilecek her şeye karşı önlemler alınmıştır. Okulun psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti bulunmaktadır. Rehberlik birimi öğrencilerle gerek grup çalışmaları gerekse bireysel çalışmalar yaparak onların gelişimine destek olmaktadır. Gelişimleri hakkında raporlar alarak düzenli aralıklarla velileri bilgilendirmektedir.

Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    7
  • Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 15:00 şeklindedir.
  • Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu Yorumları (4)

  • ŞA

    Okulda güvenliğe ve temizliğe önem veriyorlar. Her yer temiz tutuluyor ve çocuklardan hastalananlar olduğunda derslere gelmemesi isteniyor böylece derslere ara vermeden devam edilebiliyor. Öğretmenleri tecrübeli.

  • ŞD

    Fiziksel imkanları çok iyi olan bir okul sınıfları geniş ve temiz ısınma problemi de olmuyor ayrıca sınıf mevcutları da az olduğu için dersler verimli bir şekilde işleniyor ve öğretmenler kendi çocuğuymuş gibi ilgileniyor. Özellikle gezilerde çocukların üstüne titreniyor.

  • FS

    Kardeşim bu okula gidiyor. Okulda bir sürü şey öğrenmiş ve ingilizcesi de gayet iyi evde beraber İngilizce konuşuyoruz bazen. Keşke ben de bu okula gitseymişim diyorum. Öğretmenleri de çok güzelyüzlü kardeşimi almaya gittiğimde okula her zaman sevgi dolu bir şekilde karşılıyorlar.

  • SA

    Eğitim kalitesi çok iyi çevremde çocuğunu bu okula gönderen çok veli var ve hiç olumsuz yorum almadım.Çocuğu ilkokula başlayanlar da hiç zorluk çekmediklerini söylüyorlar. Kızım daha yeni başladı şimdilik memnunuz fiziki imkanları çok iyi. Öğretmenleri çok kibar

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Erken Yaşta Modern Anaokulu İletişim Bilgileri

Tarabya Mah. Sümer Korusu Gülveren Sok. No:9 Sarıyer / İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum