fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu Hakkında



Esenyurt’ta bulunan Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu kolay ulaşım sağlanabilen bir konumda bulunmakta olup; okul içerisindeki eşyalar çocukların sağlıkları düşünülerek dizayn edilmiştir.
Okulumuz 2 kattan oluşmaktadır. Bahçe etkinliklerimiz ve hayvan dostlarımız için dizayn edilmiş park bulunmakta ve bahçesinde hayvanlar beslenmektedir.
Sınıf ortamında kullanılan mobilyalar çocukların eğitimsel açıdan sağlıklı bir ortamda bulunmaları açısından ahşap renk tercih edilmiştir. Okulumuzda özel İngilizce eğitmeni ve Psikoloğumuz bulunmaktadır.

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu ekolojik etkinliklerin yapıldığı; tarım ve hayvancılığa dayalı bir okuldur. Okulumuzda küçük bir hayvanat bahçesi ve tarım atölyesi bulunmaktadır. Hayvanat bahçesinde midilli at, horoz, tavuk ve tavşanlar vardır. Doğa çocuklar için bir mesaj, yeni deneyimler elde etmeleri için güzel bir tecrübedir. Bu nedenle doğa ve doğadaki canlılarla bağ kurmak çocuğun bireyselleşme yolunda yol göstericidir.
Okulumuz bu fikri benimsemektedir.

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu ekolojik yaklaşımlı bir okul olduğundan dolayı kendi ürünlerimizden faydalanmakta olup yumurtalarımızı bahçemizdeki tavuklardan alıp, bahçemize ektiğimiz sebzelerden de faydalanıyoruz. Çocukların sağlıklı büyüyüp gelişmeleri için beslenmelerine özen gösteriyoruz.
Okulumuzda zaman zaman doğa yürüyüşleri, hayvanat bahçesi gezisi gibi etkinlik ve aktivitelere yer verilmektedir.

Okulumuzun vizyonu hayata hazır, doğayla iç içe ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
Misyonu ise düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme becerilerine sahip; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Mesleki Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- SCAMPER Tekniği

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu Yorumları (19)

  • Rt

    Okulumuzun iyi yönlerini yazmakla bitmez asla gözümün arkada kalmayacağı bir okul geçen sene servis sıkıntımız vardı bu sene onu da hallettiler geçen sene de biz geç başladığımız için halledememişlerdi bütün emekleri ve eğitimleri için ne kadar teşekkür etsem aZdır çocuğumdaki değişimi mutluluğu görmek beni mutlu ediyor özel olarak ilgilenmeleri beni çok mutlu etti hiç bir çocuğun sıkıntısı gözlerinden kaçmıyor teşekkür ederim akrida ailesi

  • EK

    Genel anlamda memnunuz şuana kadar bir sıkıntı problem yaşamadık gayet nazik kibar bir okul katılmak isteyenlere tavsiye ederim

  • Yt

    Hocalarimiz cok aydin goruslere sahip cocugunuzu guvenle teslim edeblceginiz kurum sicacik ortami hocalarimizin yuzunden anlamanizda mumkunSartlar ne olursa olsun servis olmali

  • Ae

    Anaokuluyla ilgili en sevdiğim şey, öğrenciler arasındaki bireysel farklılıkları dikkate almaktır. Onlara mutlulukları için oynayarak öğrenme ve öğrenme fırsatı verin. Ve harika bir takımları varÖzellikle evcil hayvanlar ve oyun yoluyla öğrenme olmak üzere ilginç yönleri olan bir okul olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerin yazma alanını daha fazla keşfetmelerini sağlamak mümkündür.

  • Oğlum 5 yaşında okulumuzla internetten araştırma yoluyla tanıştım. Gerçekten hiç pişman olmadım daha çok yeni başladık ama müdürümüz İdil hanımın öğretmenimiz Hilal hanımın ilgileri gerçekten muhteşem her anlamda çocukların yanında olmaları çok güzel oğlumun okulunu bu denli seveceğini düşünmemiştim ama gerçekten İdil hanım muhteşem bir eğitimci bu bölgede en iyi anaokullardan biri kesinlikle tavsiye ediyorum ..

  • H

    Anaokulu çok iyi ve çocuklara çok iyi bakıyorlar ve çocuklar ekip çalışması ve hayvanlara karşı nezaket gösteriyorlar.

  • SG

    Bu eğitim öğretim yılında 3 yaş oğlumu yazdırdım, memnunum. İlgilerinden, sevgilerinden ve iyi niyetlerinden hiç şüphe duymuyorum. Müdürümüz ve öğretmenlerimiz çok tatlı, sürekli iletişim halindeyiz. Oğlumun mutlu gidip gülerek eve geri gelmesi benim için en önemli kriter zaten. Gönül rahatlığıyla yavrular emanet edilebilir.Sadece ara ara bir organizasyon sıkıntısı yaşanıyor. Aktivitlerle ilgili geç bilgi veriliyor. Bunların üzerine düşülebilir.

  • Eğitime ve çocuğa değer veren bir okul Çalışan annelere yönelik saat uygulaması var. Site içerisinde oldukları için sağlıkçı mevcut . Bir anne olarak kesinlikle dönüşleri aile bildirimlerini çok beğendim.İdil hanıma ve kadrosuna teşekkür ederiz.

  • ST

    Gerçekten hayatımda en güzel okul ve çocuklarla en ilgilenen öğretmenler gördüm. Düzenli ve verimli hem çocuklar için çok eğlenceli.İyi ki varsin Akrida Anaokulu

  • Py

    Eğer çocuğunuz da temel davranışların doğru yerde ilk adımlarını atmasını istiyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz bir el broşürü ile yollarımızın kesiştiği muhteşem bir insanı tanıma fırsatına eriştiğimiz bir okul o dönemde öğretmenimiz idil hanım dı şimdi ise bu okulun yöneticiliğini yapıyor tüm samimiyetimle söylüyorum elinin degdiği her çocukta muzzam farkı hissedebiliyorsunuz sonsuz enerji bitmeyen sevgi çocuklarım şuan ilkokul da biri üç diğeri ikinci sınıfta ama idil öğretmenimiz asla ama asla yeri doldurabilmiş bir öğretmen değil bir sınıf öğretmeniyken kattıklarını ben saymakla bitiremem varın siz birde yönetici olduğunda yapabileceklerini düşünün ha şöyle bir soru gelebilir akla benim öğrencimin öğretmeni değilse ne kadar alakadar olabilir küçük kızımında öğretmeni değildi ama onun heryere ulaşan herkezi kucaklayan merhametini anlayışını sadece onu tanıyınca anlayabileceksiniz ben arkida zaten tartışılmaz bi marka ama içerisinde ki insanları bilemiyorsunuz marka ne olursa olsun bu yüzden ben sorusu bu olanlara yardımcı olmak istedimBen okulu görddüğümde vurulmuştum herşey düşünülmüş gidin ve görün idil hanımla cenneti

  • Gd

    Merhabalar çocuğum 2 sene önce kreşe buraya göndermiştim. Müdürümüz idil hanıma ne kadar teşekkür etsem az

  • ED

    Okulun öğretmen ve eğitim sistemi kesinlikle çok güzel. Çevrede tercih edilebilecek okul

  • GY

    Akrida okullarıyla tanışmam bir şans oldu ve iyi ki bu okul karşıma çıkmış çok memnunuz öğretmenlerimiz özellikle müdürümüz İdil hanım hepsi iyi ki varlar ...çok çok mutluyuz akrida okullariyla Sadece etkinlikleri çok geç görüyoruz biz çalıştığımız için gec görünce çoğu zaman etkinliğe katılım saglayamiyoruz bu konuda bir çözüm bulabilirsek

  • Sy

    Tüm okul ekibi ve başa müdürümüz İdil hanımdan çok memnunuz

  • Merhaba, Kizim Akrida Okullari Esenyurt subesine gidiyor. Okula basladiktan sonra gelisiminde her turlu gelisim gozlemledik. Ogretmenlerimizin degerli katkilari icin cok tesekkur ederiz.

  • ST

    Akrida Okulları Esenyurt şubesine Eylül ayı sonu gibi kayıt olduk bu süreçte okul müdürümüz İdil Hanım, sınıf öğretmenimiz İkra öğretmen ve o harika yemekleri ile aşçı ablamız herkesi çok seviyoruz

  • Fa

    Müdür ve öğretmenlerle arası çok rahat, isteklerimi her zaman dinliyorlar, oğlum bu anaokulunda çok mutlu ve dürüst olmak gerekirse, keşke ilkokul dersleri olsa, onlarla oğlum için kendimi güvende hissediyorum ve en önemlisi mesele şu ki, ayrımcılık veya ırkçılık yok. You can put your children in this kindergarten while you are comfortable, clean, kind and safe.Daha fazla çocuk aktivitesi görmek için, daha fazla resim ve video demek istiyorum, oğlumun şimdi ne yaptığını görmek beni her zaman heyecanlandırıyor

  • So

    Okulumuzun yöneticileri ve öğretmenleri cok duyarlı, harika yemekleri ile çocuklarımıza yemek yemeyi sevdirip , eğlenceli derslerle okul öncesine müthiş bir hazırlık sunuyor. Yeme uzmanı, pedagog değerlendirmeleri ve güler yüzlü öğretmenleri zamanla aileden birileri olup çocuğunuzu sizin kadar tanıyor.

  • SG

    Oğlum 3 yaşında, ilk okul deneyimimiz, ama akridada güzel bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Biyolog bir anne olarak Ekoloji konseptli olması da benim için ayrıca artı bir özellik. Şube müdürü olsun, öğretmenleri olsun, tüm çalışanları güler yüzlü ve sizi bireysel olarak da tanımaları çok hoş. Oğlumun severek gitmesi de benim için çok önemli bir nokta. Akrida anaokulunu seviyoruz ve güvenle yavrunuzu gönderebilirsiniz diyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Esenyurt Akrida Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Zafer Mahallesi, Haramidere Yolu Caddesi, Sembol İstanbul Sitesi, Çarşı Blok No:28, Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum