fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu

Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu Hakkında

Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu İstanbul ilinin Beşiktaş ilçesinde bulunuyor. Okulun eğitim felsefesi zenginleştirmek ve geliştirmek, sorgulamak ve çözüm üretmek, merak duygusunu geliştirmek, olumlu düşünebilmek gibi yetenekleri açığa çıkaracak oyunla öğrenme yöntemi kullanılarak eğitim vermektir. Okul 3-6 yaş grubu çocuklara eğitim vermekte olup her yaş grubu için ayrı bir sınıf düzenlemektedir. Psikolojik danışmanlık gözlemi altında verilen bu eğitimlerin başlangıç saati sabah sekiz olup, bitiş saati akşam altıdır.
Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu yemekhane, müzik odası, bahçe ve oyun alanı bulunmaktadır. Güvenlik ve servis hizmetleri bulunuyor. Okulun yaz okulu etkinlikleri de vardır. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce tercih edilmiş olup sanatsal etkinlik olarak drama, dans ve görsel sanatlar uygun görülmüştür. Okulun bir de müzik kulübü vardır. Okul bahçesinde çocukların oyun ihtiyacını giderebileceği park ve bahçe oyun teçhizatları plastik ve tahta karışımı olarak bulunuyor. Okulda çocuklara geri dönüşüm bilgileri de veriliyor.
Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu içerisindeki kapalı oyun alanı içerisinde çocukların yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri her türlü oyuncak bulunuyor. Okulda yapılan kültür ve bilim gezileri ile çocukların yerinde görüp öğrenmesine olanak tanınıyor. Çocuklarla birlikte yapılan doğa yürüyüşlerinde çocukların temiz hava almasına olanak tanınıyor.
Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu kullanılan eğitim sistemi High Scope. Bu sayede çocuklara çoklu zeka yöntemi ile eğitim verilerek tek yönde gelişmesinin önüne geçilmiş olunuyor. Çocuklara öğretilen etkinlikler arasında günlük yaşam becerilerini geliştirici etkinliklere de yer verilmektedir. Okulun yaz okulu 27 Haziran’ da açılmış olup Temmuz ve Ağustos aylarında da devam etmektedir.
Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu yaz okulu etkinlikleri üç gün Belgrad ormanı gezisi, iki gün İstanbul Basket Spor Kulübü’nde okula atletik fitness, jimnastik ve atletik jimnastik eğitmen eşliğinde spor eğitimleri veriliyor. Günlük akış içinde temalar, yaratıcı sanat etkinlikleri, küçük aşçılar programı ile mutfak etkinlikleri ile kesme, karıştırma, doğrama, mıncıklama etkinlikleri yaptırılıyor. Yaz okullarında tam veya yarım gün olarak haftanın her günü katılım sağlanmaktadır. Günlük programda pano, çember, yaratıcı drama, açık hava faaliyetleri, planla-yap ve değerlendir etkinlikleri, eğlenceli kavramlar, Mini dünya-tarih- fen-çevre, güvenlik ve müzik sıralı faaliyetleri içerir.

Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-5
  • Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu Yorumları (5)

  • SG

    Çocuğumu bu okula gönderiyorum dil eğitimi çok iyi öğretmenleri her zaman güleryüzlü ve ilgili. Disiplinli ve hem eğitimiyle hem sosyal aktiviteleriyle güvenimizi kazanmış bir okul çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Fiziki imkanları çok iyi öğrencilerin nitelikli bir eğitim alması için her şey düşünülmüş. üstelik fiyetleri da verilen hizmete göre gayet uygun

  • KA

    Çocuğumu bu okula gönderiyorum okula başladığından beri değişimi ve gelişimi inanılmaz. öğretmenleri ve okulun rehberlik birimi çok ilgili. Öğrencilerle kendi çocuklarıymışcasına sabırl ve özveriyle ilgileniyorlar. Onlara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. ayrıca okulun fiziksel imkanları da eksiksiz

  • NS

    Bîricik torunumuzun severek gittiği bir okul,okula gideceği çok mutlu oluyor.Çocuklarımıza okula gitme heyecanı yaşatan,okullarını evleri gibi görmelerini saağlayan ve evindeymis gibi rahat hissettiren herkese tüm emekçilere onlarca teşekkürler...

  • AP

    Han'ın Bilgi Kozası'nda 2. senesi. Ben ıncık cıncık detaya takılan, "takıntılı" annelerdendim. Tabi ki birinci istek çocuğumu sevsinler, çocuğum da onları sevsin. Ama gelin görün bir kaç okul gezince durum öyle "sevgi" ile bitmiyormuş. Neydi benim takıntılarım; - Okulda TV izletmesinler, tablet ile eğitim vermesinler (evet görüştüğüm bi yerlerde çocuk uyanınca sakin dursun diye tv önüne konmuştu), - Paketli ürünleri çocuklara vermesinler (her şey mutfakta pişiyor, çocuklar bazen akşamüstü yemeklerini kendileri hazırlıyorlar), - Şekerli yiyeceklerle en az şekilde karşılassınlar (sıfır değil tabi ama mümkün olduğunca doğal şekerle hayatlarını sürdürüyorlar. doğum günlerinde meyve salatası ile doğum günü kutluyor olmaları bile inanılmaz. bol kremalı, pasta şekerli şeyleri çocuklar yemiyor bu sayede.) - Hava ne olursa olsun bahçeye/doğaya çıksınlar (şeker değil bunlar, erimiyorlar. içerde oturmasınlar. hava kötü ise en az 1 saat, hava güzelse nerdeyse hiç içeri girmiyorlar. üstelik çocukların kirlenmelerinden rahatsız olmuyorlar, üşenmiyorlar. eve kumlu, çamurlu kıyafetler gelince seviniyorum. örneğin han eskiden çamura dokunamayan bünyeyken, artık girip içinde oynayabiliyor.) - Güler yüzlü olsunlar (Sabahları bazen Han ile tartıştığımda (delirdiğimde), beni bile sakinleştiren (çok domuz değilsem), bizi mutsuz birbirimizden ayırmamaya çalışan öğretmenlerimiz var.) Bu kriterler arasında olmayan ama başka arkadaşlarımla konuşunca/anlatınca farkettiğim, annelerin "normal" olması -benim için normaller en azından- :)

  • AS

    Ilk okul deneyimimiz. Mutluyuz, gururluyuz, duygusaliz. Iyi ki varsin BILGI Kozasi Anaokulu .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Etiler Bilgi Kozası Anaokulu İletişim Bilgileri

Etiler Mahallesi, Albay Nail Gönenli Sokak, No:26, Beşiktaş/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum