fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12

Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu Hakkında

Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu; Eyüpsultan Yeşilpınar'da hizmet veren Çocuk Gelişimci kurucu altyapısıyla öncü ve yenilikçi bir eğitim kurumudur. Temel prensibimiz çocukları avutmak yerine öğretmektir. Okulumuzda her çocuk özeldir. Kendine ve etrafına saygılı çevresine duyarlı şefkatli ve yardımsever bireyler yetiştirmek hedeflenmiştir.
Özel Yakamoz Anaokulu 3-6 yaş aralığındaki öğrencilere oyun grubu, anaokulu ve hazırlık sınıfı olarak eğitim vermektedir. Okulumuzda oyun ve aktiviteler aracılığıyla çocukların duyusal, sanatsal, ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunulmaktadır.
Özel Yakamoz Anaokulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatına uygun eğitim programı işlenmektedir. Portfolyo eğitim modeli ile çocukların psiko-motor, bilişsel, sosyal-duygusal ve dil gelişimleri gözlemlenebilmektedir.
Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu her ay değişen temalarıyla çocuklar atölye rahatlığında oynuyor, iletişim kuruyor, dokunuyor, keşfediyor ve eğleniyor. Tüm eğitim-öğretim dönemi içinde çocukların gelişimleri veliler ile paylaşılmaktadır. Uzman öğretmenlerimiz ve okul psikoloğumuz tarafından velilerimizin görüşme süreçleri boyunca çocuklarınız ile benimsemeniz gereken tutum ve yaklaşımlar ile evlerinizde çocuklarınız için nasıl bir ortam yaratılması gerektiği konuşulur ve özel durumlar yeniden değerlendirilir. Bunlarla birlikte veli toplantıları, ücretsiz seminerler, bireysel veli görüşmeleri, aylık bültenler ve özel gün etkinlikleriyle okulumuz velilerin eğitimin önemli bir parçası olduğunu göstermekteyiz.
Tam gün öğrencileriyle birlikte haftanın 5 günü ingilizce, 1 günü müzik, 1 günü jimnastik, 1 günü drama ve 1 günü akıl ve zeka oyunları gibi çeşitli alanında uzman öğretmenler tarafından branş ders eğitimi verilmektedir.
Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu; sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı şeklinde 3 öğün yemek verilmektedir. Gıdaları olabildiğince organik olarak hazırlamaya özen göstermekteyiz. (taze mayalanan yoğurt, ev yapımı tarhana, erişte ve konserve domateslerimiz gibi..) Beslenme programındaki hedeflerimiz her çocuğun her gıdayı önce tadına bakarak daha sonra severek yiyip yeterli ve dengeli beslenmesidir. Buna ek olarak okulumuzda interaktif olarak bir uygulama aracılığı ile çocuklarınızın yemek saatinde ne kadar yediklerinin bildirimi, gün içinde ki görsel ve videoları, öğretmen ile iletişim ve duyurular gibi bildirimler alacağınız telefonlarınıza indireceğiniz ücretsiz bir uygulama sunmaktayız. Okulumuzun açılış saati 07:30, kapanış saati 18:30 yarım gün sabahtan ve öğleden sonra olmak üzere ikiye ayrılır. Yarım gün programımız 4 saatir.
Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu olarak hijyen ve temizlik konusunda son derece hassas davranmaktayız. Çocuklarımızın sağlığı bizim için ön plandadır. 1 kapalı oyun parkı, 1 açık oyun parkı ve 1 bahçe olmak üzere iç ve dış mekanlarımızda 7/24 kamera ile takip edilebilen geniş fiziksel alanlarımız bulunmaktadır. Avantajlı erken kayıt görüşmelerimiz randevu oluşturabilirsiniz. Kontenjanlarımız sınırlıdır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Türkçe, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu Yorumları (20)

  • Sevgi dolu öğretmenleri sayesinde çekingen gördüğümüz kızım kolaylıkla okula alıştı çok şükür severek devam ediyor tatil olduğunda üzülüyor neden okul yok diye

  • Mo

    Mükemmel yönetim ve kardrosu ile eğitim düzeyinin de yaşına göre ne ileri ne geriden izlemleriyle çocuğumuza katılan iletişim dengesi sosyalleşme beceriler anlatmakla bitmeyecek bir eğitim düzeyi olduğu için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim daha iyi yerlere daha kalabalık aile olmak dileği ile şükranlarımızı sunarız…Geliştirmesini düşündüğümüz bile kalmadan zaten emin adımlarla gerektiğinden fazlasını düşünerek yapmakta olduğunuz için düşünmeye gerek kalmadan ve düşünmeden güvenle bırakabiliyorsak çocuğumuzu bundan daha önemli ne olabilir ki.

  • bt

    bizim için verimli geçiyor kızımda severek gidiyor okuluna beğeniyorum ve öneriyorum

  • EK

    Güvenle ve içimiz rahat şekilde gönderebileceğimiz bir kurum olduğu için çok şanslıyız . Oğlumun gelişiminden çok memnunuz ve mutluyuz Dini değerler eğitim verilmesini isterdik.

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Duyduğunuz güvenden onur duyarız. Her biri bizim inci tanelerimiz. Okul öncesinde ağır dini eğitim vermiyoruz fakat değerler eğitimi dersimiz mevcut bu şekilde çocuklarımızda filizlenmeler sağlayabiliyoruz. :)

  • SB

    Esma hanımdan ve okulumuzun kurucusu olan İlayda hanımdan çok memnunuz :) öğretmenlerimiz gayet güleryüzlü ve okulumuz gayet temiz. Gözüm arkada kalmadan çocuğumu gönderebiliyorum. Meriç her gün koşarak okula gidiyor :) Hepsine teşekkür ediyorum iyi ki varlar :)

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sınıfımızın neşesi Meriç'i her gün dört gözle bekliyoruz. Duyduğunuz güvenden ötürü teşekkür ederiz.

  • Bk

    Çoook neşe dolu bir kreş her bir ögretmenimiz calışan ablamız ilayda hanım.aile evi gibi sevgi ile ögretilen herşey +1 öndedir. Güzel emekleri ve çabaları için çok teşekkür ederim. ❤️

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Keyiflerimize keyif katan anlayışlı ve iş birlikçi velilerimiz işimizi kolaylaştırıyor. Düşünceniz ve güzel enerjiniz için teşekkür ederiz.

  • Sabahları oğlumu okula bırakırken hiç gözüm arkada kalmıyor. Biliyorum ki en ufak bir olumsuz yaşanabilecek bir durumda gereken müdahale yapılacak ve bana haber verilecek. İçerdeki herkes çok ilgili, sıcak ve sevecen. Oğlum da çok severek geliyor. İyi ki varsınız :)

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın güvenliği ve huzuru önceliğimizdir. Bu güveni karşılıklı deneyimliyor olmakta ayrı keyifli. Düşünceleriniz için teşekkür ederiz :)

  • AD

    Yeniden tasarlanmış iç mekanı Güler yüzlü içten öğretim görevlileri Ama en önemlisi Güven Gözünüz arkada kalmadan kuzularınızı teslim edebilirsiniz

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İç ve dış mekan tasarımlarımız önce güvenlik ardından eğitim için çeşitlendirilmiştir. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Huzur verici güzel bir okul. Öğretmenler , çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer.Öğretmenler beyaz önlük giyebilir, arka bahçeye hayvan alınabilir. Velilere, yapılacak etkinliklerle ile ilgili haftalık plan atılabilir.

  • Eğitim kadrosu ve başta tatlış müdürümüz İlayda hanım olmak üzere verdiği emeğe çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz çok güzel yüzlü oğlum çok severek okuluna gidiyor okulumuzdan çok memnunuz onun dışında her şey mükemmel güvenle çocuğunuzu bu okula emanet edebilirsiniz.

  • EK

    Oğlum severek gidiyor. İlk günden itibaren olumlu değişiklikleri farkettik. Çok genç ve dinamik eğitim kadrosuyla, tam eğitimci vizyonuyla oğlumu gönül rahatlığıyla emanet ediyorum. Herşey için teşekkürler İlayda Hanım

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Daha mutlu, saygılı, şefkatli çocuklar yetiştirmek için her daim çok çalışıyor olacağız. Teşekkür ederiz.

  • EK

    Oğlum severek gidiyor. İlk günden itibaren olumlu değişiklikleri farkettik. Çok genç ve dinamik eğitim kadrosuyla, tam eğitimci vizyonuyla oğlumu gönül rahatlığıyla emanet ediyorum. Herşey için teşekkürler İlayda Hanım

  • EK

    Oğlum severek gidiyor. İlk günden itibaren olumlu değişiklikleri farkettik. Çok genç ve dinamik eğitim kadrosuyla, tam eğitimci vizyonuyla oğlumu gönül rahatlığıyla emanet ediyorum. Herşey için teşekkürler İlayda Hanım

  • EK

    Çocuğumda ilk günlerden itibaren gelişimi gördüm. Çok genç ve dinamik eğitim kadrosuyla, tam eğitimci vizyonuyla gönül rahatlığıyla çocuğumu emanet ediyorum

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güveniniz ve güzel iltifatlarınız için çok teşekkür ederiz

  • EK

    Güvenle gönderebileceğiniz bir anaokuluÖğretmenlerinden eğitim sisteminden memnunuz

  • Et

    Kizim artik okula severek gidiyor o mutlu biz mutlu ☺️ bize kattiklariniz icin tesekkurler...Velilerin izliyebileceği kamera sistemi olmasını istiyoruz.

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın mutluluğu her şeyden önde geliyor. Maalesef öğrencilerimin ve öğretmenimin mahremiyetini, güvenliğini korumak açısından bu konuda paylaşım yapamıyoruz. Bunun yerine çocuğunuzu takip edebileceğiniz bir uygulamamız var :)

  • Kurumdaki herkes çok sevecen. Çocuğuma tüm gun özenle davranildigini düşünüyorum. Çocuğum mutlu gidiyor.Veli bilgilendirme uygulama sistemini bekliyorum sadece. Onun dışında herşey mukemmel

  • ÇA

    Eğitimli eğitim kadrosu ve başta kendisi olmak üzere verdiği emeğe çok teşekkür ediyorum eğitime ve gelişime açık olan bu anaokulunda olmaktan çok memnunum

  • EB

    İlayda Hanım tam bir eğitimci. Çok güleryüzlü ve pozitif bir enerjisi var. Okulumuz çok güzel öğretmenlerimiz çok tatlı. Saygı ve hoşgörü çerçevesinde güzel samimi bir eğitim ortamı isterseniz burası tam size göre. Oğlum bu okulda olduğu için çok mutluyum. İyi ki varsınız İlayda Hanım ♥

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitim çocuğu sevmekle başlar. Her biri bizler için çok kıymetli, güzel bakışınız ve yorumunuz için teşekkür ederiz...

  • DK

    3 buçuk yaşındaki oğlumla birlikte tesadüf eseri özel yakamoz anaokulu ile tanıştık içeriye girdiğimizde bizi kurum sahibimiz İlayda Hanım güler yüzü ve enerjisiyle karşılayıp odasına davet ederken oğlumu da hocalarımız oryantasyon için sınıfa aldılar ben anne olarak çok tedirginlikle verdiğim oğlumun üç haftadaki değişimine,mutluluğunu gözlerinde görmek bizi çok mutlu etti,oğlumuzun yemek konusundaki sıkıntısı kısa süre içinde çözüme ulaştı ve bu bizi çok mutlu etti iyi ki özel yakamoz anaokulunu tercih etmişiz teşekkür ederiz İlayda Hanım temizliğiniz,profesyonel ekibiniz ve güler yüzünüz için sonsuz minnettarız sizlere

  • Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın yeri bizde çok ayrı olup her çocuğumuzun bireysel özelliklerini gözlemleyip ona göre metotlar uygulamaktayız. Bu sayede gözle görülür değişimlere yol açmış olmaktayız. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eyüp Yakamoz Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeşi̇lpinar Mah. Gi̇rne Cad. No:151A, Eyüp/İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum