fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Fatih İlkadım Anaokulu

Özel Fatih İlkadım Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Fatih İlkadım Anaokulu Hakkında

Özel Fatih İlkadım Anaokulu İstanbul'da 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilere hizmet veren bir okul öncesi kurumdur. Okul, sınırlı kapasitede tuttuğu sınıflarda birebir eğitim vermeyi amaçlamaktadır. Öğretmen başına düşen öğrenci sayısı azaldıkça öğrencilerin karakterlerine göre özelleştirilmiş eğitim alma şansı artmaktadır. Bu sayede öğrencilerin potansiyellerinin kalabalık sınıflarda kaybolması da önlenmektedir. Okulun psikolojik danışmanlık ve rehberlik servisi de bu süreçte öğrencilere ve ailelere destek olmaktadır. Ebeveynlerden ayrılma ve okula alışma süreçleri küçük yaştaki öğrenciler için zorlu geçebilmektedir. Özel Fatih İlkadım Anaokulu bu sürecin sağlıklı yürütülmesi için gerekli önlemleri almaktadır. Öğrencileri düzenli olarak gözlemleyerek ve aileyle iletişim halinde kalarak pedagojik herhangi bir sorun henüz yaşanmadan engellenmektedir.
Kurum sahip olduğu zengin fiziksel imkanlarla bölgede ön plana çıkmaktadır. Okulun yaratıcı mutfak ve sanat atölyelerin öğrencilerin iç dünyalarını yansıttıkları aktivitelere ev sahipliği etmektedir. Okulda bulunan oyun ve spor alanında öğrenciler doyasıya eğlenmekte ve yorulduklarında uyku odasında dinlenmektedir. Müzik odası ise öğrencilerin özellikle uğrak noktası olmaktadır. Bu alanda öğrenciler ilgi duydukları enstrümanlarla tanışma ve onlarla vakit geçirme fırsatı yakalamaktadır. Özel Fatih İlkadım Anaokulu'nun yemekhanesi ise velilerin endişelerini gidermektedir. Özel Fatih İlkadım Anaokulu'nun öğrencileri yemekhane sayesinde sağlıklı ve düzenli beslenmektedir.

Özel Fatih İlkadım Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Fatih İlkadım Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Fatih İlkadım Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Fatih İlkadım Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Fatih İlkadım Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Fatih İlkadım Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Fatih İlkadım Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Fatih İlkadım Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Fatih İlkadım Anaokulu Yorumları (17)

  • NG

    Oğluma yaz okulu araştırması yaparken Esma öğretmen ile yolum kesişti ve bu okula verdim ve ilk defa bir okuldan bu kadar memnun kaldım, ilgi alaka çocuklarla inanılmaz üst düzeyde oğlum okulda ingilizce konusunda ön yargılıydı ama yaz okulundaki Meryem öğretmen o kadar verimli dersler yaptıki şuan oğlum ingilizceyi seviyor kendisi 2. sınıf öğrencisi ve okula öğretmenlerine ziyaret etmek istediğini söylüyor bu durumda beni aşırı mutlu etti.İşini layıkıyla yapan insanlarla yolunuzun kesişmesi için bu yorumu yapıyorum çocuklarınızı gözü kapalı emanet edebilirsiniz geleceklerine katkıları büyük :)

  • ŞÇ

    Kuruluşundan beri tanık olduğumuz bir kurum. Her anlamda gönül rahatlığıyla evlatlarınızı teslim edeceğiniz şeffaf bir okul

  • m

    Ben bu muhitte çok okul araştırdım; Esma öğretmen, Sedef öğretmen kadar gözleri ışıldayan öğretmen ve okul yöneticisi görmedim. Herşeyin ve herkesin tek derdinin kazanç olduğu bu zamanda, işini bu kadar heyecanla yapma gayreti ve hevesi içinde oldukları için teşekkür etmem gerek kendilerine. Oğlum pandemi nedeniyle gecikmeli başladığı okul serüveninde ayrışma noktasında çok sorun yaşadı, yapay gülümsemeli öğretmenler, disipline methotlar, "elbet alışacak" mentalitesi beni de oğlumu da çok yormuşken, Sedef öğretmen ilaç gibi geldi. Oğlum "ilkokulda da Sedef öğretmen olacak mı" diyor. Çizgilerini bozmadan, heveslerini kaybetmeden daha da başarılı olmalarını diliyorum.Yemek çeşitliliği

  • BF

    Kızım 3,5 yaşında. Kasım 2021'den bu yana okula devam ediyor. İlk başladığı günden bu yana severek okula gidiyor. Okuldaki tüm öğretmenlerini çok seviyor. Esma Hanım, Sedef Öğretmen, Sevgi Öğretmen herkes o kadar ilgili ve anlayışla yaklaşıyorlar ki. Bu benim için son derece önemli bir şey. Duru aylarca okulda yemek yemeyi reddetti. Ama bir gün olsun zorlama olmadı. Duru kendi isteğiyle yemek yemeye başlayana kadar sabırla, anlayışla, hiç bir zorlama olmadan beklediler. Duru'nun bu denli istekli gitmesinde öğretmenlerinin etkisi, onlardan görmüş olduğu ilgi, sevgi ve anlayış yadsınamaz.

  • BF

    Kızım 3,5 yaşında. Kasım 2021'den bu yana okula devam ediyor. İlk başladığı günden bu yana severek okula gidiyor. Okuldaki tüm öğretmenlerini çok seviyor. Esma Hanım, Sedef Öğretmen, Sevgi Öğretmen herkes o kadar ilgili ve anlayışla yaklaşıyorlar ki. Bu benim için son derece önemli bir şey. Duru aylarca okulda yemek yemeyi reddetti. Ama bir gün olsun zorlama olmadı. Duru kendi isteğiyle yemek yemeye başlayana kadar sabırla, anlayışla, hiç bir zorlama olmadan beklediler. Duru'nun bu denli istekli gitmesinde öğretmenlerinin etkisi, onlardan görmüş olduğu ilgi, sevgi ve anlayış yadsınamaz.

  • Pt

    Bircok arastirmadan sonra biz de okulumuza kaydimizi yaptirdik. Icerigi, etkinlikleri, faydali yonleri bir yana müdürümüz Esma hanim'in ilgili hali tum okula yansimis durumda. Herkes bir o kadar sevecen ve istekli. Cocuklar ogretmenlerinin yansimasi oldugunu dusunuyorum, egittikleri her konuda meyvelerini aliyoruz. Sedef ogretmen Meryem ogretmen ve Esma hanim bunu cok iyi basariyorlar. Cocugum mutlu bir sekilde okuluna gidip geliyor ve her seyi tum seffafligiyla anlatiyor bu ozguveni ona sagladiginiz icin gururlaniyorum. Gönul rahatligiyla tavsiye edebilecegim bir okul.

  • Ga

    Birbirinden kıymetli öğretmenlerimiz var. Oğlumu okula bıraktığımda asla gözüm arkada kalmıyor hepsi ilgili şevkatli güleryüzlü için çok rahat

  • LK

    Merhaba oğlum şuan 4 buçuk yaşında daha tam konuşamadığı için özel eğitime gidiyor oradaki öğretmeni kreşe gitmesi gerektiğini kreşin konuşmasında çok büyük destek olacağını söylemişti. Uzun araştırmalar sonunda fatih ilk adım anaokulunu bulduk oğlumuz uyum sağlayacak mı diye çok endişelerimiz vardı fakat oradaki öğretmenlerimizin özellikle sevgi hocamızın ilgisi ve sevgisi sayesinde çok çabuk uyum sağladı .ilk başlarda yarım saat şuan 1 buçuk saat zaman geçtikte kreşte kalma sürelerini uzatarak kreşe devam edeceğiz. Kreşe gittikçe ara ara ağzından kelimeler çıkmaya başladı umarız zamanla kreşteki arkadaşlarına baktıkça daha yoğun şeklide konuşmaya başlayacak. Her gün çok mutlu bir şekilde koşarak kreşe gidiyor. Gönül rahatlığıyla çocuklarınızı gönderebilirsiniz biz çok memnunuz.

  • Ns

    Merhabalar. Herşeyiyle önce bizim kizimiz bu okulu ve öğretmenlerle okadar aşik ve seviyor buno yazmak ve sizinle paylaşmak istedim. teşekkürler herkese.kizim başka okula kayitlirken gitmek istemiyordu burda severek ve gulumserek gidiyor..iyiki varsiniz sedef öğretmen ve esma hanim iyiki sizi buldum ve kizimi emanet etmiştim. Kizimin dediğin gibi "Tatliş yıldızlar"

  • Cy

    Okulunuzdan çok memunuz ilk bu okul açıldığı zaman kızım çok mutlu oldu götürüp kaydını yaptık iyikide sizin okulu kayıt yaptırdık kızım okula gitmediği gün sizleri çok özlüyor sedef öğretmenim esma öğretmenim anlata anlata bitiremiyor okulunuz çok temiz titiz ilgi alka çok iyi çocuklara olan ilginize sevginize bir veli olarak hayranım iyikide sizi ve okulunuzu seçmişiz kızım ve kendi adimdan size minetarim çocuklarınızı güvenli bir şekilde SEDEF ve ESMA hocama emanet edebilirisniz

  • GE

    Çok uzun araştırmalardan sonra buldum okulumuzu Harika bir okul ❤️

  • MA

    Oğlum ilk okuluna 1 hafta kadar gitti sonrasında gitmek istemedi bizde Özel Fatih İlkadım ailesine katıldık. Oğlumun kısa sürede okulunu sevmesi Öğretmenleri ve arkadaşları ile kaynaşması, evde kurduğumuz oyunlarda , resimlerde çizdiği karakterlere Oyuncaklarına Öğretmenlerinin adını vermesi bulunduğu ortamda mutlu olduğunu anlayabilmemiz için yeterli oldu. Bütün çabaları ve özverileri için Esma hanıma Sedef ve Sevgi öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz. Herşey aklınız kalmayacak şekilde tasarlanmış planlı ve programlı..

  • EP

    Bir kaç yerle görüştükten sonra kreşin müdürü Esma Hanımla görüşmemize istinaden hemen buraya kayıt yaptırdık çünkü her konuda gayet şeffaf bilgiler verdi kendisi. Oğlum 2 yıldır bu kreşte ve seneye de yine buraya gidecek inşallah. Esma Hanımın her konudaki ilgisi duyarlılığı, Sedef öğretmenin çocuklara sevgi dolu yaklaşımı, okuldaki etkinlikler eğitimler gerçekten oğlumun gelişimine çok güzel katkı sağlıyor, tekrar teşekkür etmek isterim, gözüm hiç arkada kalmıyor.

  • Fy

    Pandemi nedeni ile kizimi 1.5 sene okula gondermedim. Daha sonrada yolda gecerken okul bahcesindeki cocuklara ogretmenlerin ilgisini fark edip hemen esime anlatip okul ile gorusmeye gittik. Esma Hocayla tanistik harika bir egitimci ve ogretmen. Hani dersiniz ya okul onemli degil ogretmen o ogretmenlerden biride esma ogretmen bence. Bize kendini ve okulu degil bize cocuklara ne verecegini yeni nesiller icin neler yapacagini o kadar askla anlatti ki tabi biz mest olduk ve kizimi hemen yazdirdik. Sonra ister istemz kizm bu okula gidnce diger okulla kiyasladm ve burasi tartismasiz harika bir okul. Sinif ogretmenimz sedef hoca cok ilgili kizim ogretmenine bayiliyor.etkinlikler cok egitici kizim hasta oldgnda okula gitmediginde cok agliyor. Diger ogretmenlerde cocuklarla cok ilgili. Cocuklar kucuk olmasina ragmen ingilizce egitimi ingilizce hocasi bence cok iyi. Kucuck cocuklar isaret dili ogrendi. Bunlar benim.icin cok arti olan seyler. Okulumuzdan yetkilisi olmasina ragmen cocuklarla birebir ilgilenen esma ogretmene, sedef ogretmene meryem ogretmene ve diger ogretmenlere emeklerinden dolayi her gun minnettarim ama burdanda cok tesekkur ediyorum. IYI KI SIZ

  • BK

    4,5 yaşında olan kızımın konuşuyor olması gerekirken aynı zamanda ekolali ( söylenilenleri tekrar etme) problemi de vardı.3 aydır kızım bu okulda ve biz anne baba olarak inanılmaz mutluluk yaşıyoruz Kızım artık konuşuyor,sorulan sorulara cevap veriyor ve hatta gün içinde yaşadıklarını biz sormadan bile bize anlatıyor.Davranışlarında da inanılmaz olumlu değişimler var.Daha sakin ve daha mutlu bir çocuk.Hafta sonu olmasını hiç istemiyor, pazartesi olması için gün sayıyor ve öğretmenlerine resmen aşık.Okul öncesi eğitimi tam anlamıyla veren sevgi dolu bir okul.İyi ki yollarımız kesişti,iyi ki varsınız♥️

  • Sy

    Ben kızımı daha önce başka okulda yaşadığımız sorunlar üzerine okuldan aldım ve başka bı okul ararken burayı buldum. Sedef öğretmeni tanıdım ve çok sevdik. Eski okulda böyle ilgi gösteren dürüst davranan yoktu. Okul değiştirmemizin en büyük sebebi de budur özellikle. Her şeyi gizliyolardi, ateşi yükselen çocuğun hastalığını bile fark etmemisler bı de inkar ettiler. Bu okulda gönlüm rahat. Kızım zaten her şeyi anlatiyo, öğretmenlerin gayet ilgili ve dürüst olduğunu anlayabiliyoruz. Diğer okulda ilgisizlikten çocuk daha içine kapanmıştı, burda Sedef öğretmenin ilgisi ve etkinlikler sayesinde daha sosyal bı çocuk oldu kızım...

  • Sy

    Ben okuldan ve öğretmenlerden çok memnunum. Diğer bazı okullar gibi her şeyi ort pas etmiyolar ve gayet ilgililer. Eski okulda kızımin başına ne gelse inkar ediyolardi, dışarda olmuştur diyolardi, ateşlenen çocuğun ateşini bile fark etmemişlerdi. Bardak tasinca aldım okuldan ve başka okul araştırdım. Şansıma Sedef öğretmeni tanıdım ve gözüm kapalı emanet ediyorum kızımı. Zaten kızım anlatiyo her şeyi. Haliyle hem ilgili, merhametli hem dürüst davrandıklarını görüyorum. Ayrıca kızım diğer okulda daha içine kapanmıştı burda hem öğretmenin ilgisi hem etkinlikler sayesinde daha sosyal bı çocuk oldu. O yüzden gönlüm rahat, okuldan da Sedef öğretmenimizden de çok memnunum...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Fatih İlkadım Anaokulu İletişim Bilgileri

Seyyid Ömer Mah. Cevdetpaşa Cad. No:10 Fatih / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum