fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Fidem Anaokulu

Özel Fidem Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:30
Öğlenci: 13:30/18:30

Özel Fidem Anaokulu Hakkında

Özel Fidem Anaokulu 2016 yılından itibaren İstanbul'un Kartal bölgesinde hizmet vermektedir. Okul çocukların güvenli bir ortamla mutlu bir şekilde eğitim görmesi için çalışmaktadır ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , araştıran , sorgulayan bir nesil yetiştirmeyi hedeflemektedir . Okul bilgiyi ön plana çıkardığı eğitimler haricinde çocuklara kültürel ve sanatsal etkinlikler de düzenlemektedir. Yaratıcılığı destekleyen okul düzenleyeceği etkinliklerde çocukların tercihlerini dikkate alarak düzenleme yapmaktadır.Çocukların yaratıcılıklarını ve kendilerini özgürce ortaya koyabilmeleri için çocuklara gerekli ortamlar sağlanmakta fakat ne yapılacağına çocuklar karar vermektedir. Okulun yabancı dili İngilizce'dir ve haftanın bir günü okula branşı İngilizce olan öğretmen gelip eğitim vermektedir.Çocukların sağlıklı beslenmesi için yemekler gündelik olarak olarak okulda yapılmaktadır ve hazır gıdalar kullanılmamaktadır. Çocuk Gelişim mezunu olan uzman çocukların gelişimini gündelik olarak takip etmekte ve velilere günlük kısa notlarla bilgi vermektedir ve senede 2 kez toplu görüşme değerlendirme yapılmaktadır. Okulda High scope ve Multiple intelligent (çoklu zeka) eğitim sistemi kullanılmaktadır. High Scope 'un temelinde deneyerek öğrenme vardır.Öğretmenler bu konumda öğrenme yonunda çocuklara destek olandır. Özel Fidem Anaokulu akıl oyunları akademisi ile çocukların sorun çözme becerisini geliştirmeyi hedeflemektedir ve bu akademide 300'ü aşkın oyun bulunmaktadır. Bu oyunlar sayesinde konsantrasyon ,fikir yürütme gibi kabiliyetleri gelişmektedir. Oyunlarında ölçmeden ziyade geliştirme ön plandadır. Okula haftada bir gün gelen eğitmen ile drama eğitimi almaktadırlar. Çocuklar aldıkları drama eğitimi ile toplumda ki davranışlarını geliştirmeye olanak bulmaktadır.Bunların haricinde aldıkları modern dans ve jimnastik eğitimi ile vücutlarını bir iletişim aracı olarak kullanmaları sağlanmaktadır.Aynı zamanda okuma yazmaya hazırlık etkinlikleri ile çocukların ilkokula hazır olması sağlanmaktadır. Sportif faaliyet ve açık hava etkinlikleri ile ebeveyn ve çocuklar için yaz olanağı alternatifi de sağlamaktadır.

Özel Fidem Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Fidem Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Fidem Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Fidem Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Fidem Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Fidem Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Fidem Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Fidem Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Fidem Anaokulu Yorumları (4)

  • sd

    oğlumu çok küçükken bıraktım başta ayrılmak istemeyen oğlum şimdi okuldan ayrılmak istemiyor öğretmenler tam bir profesyonel işlerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar etkinliksiz günümüz yok spor dans müzik için ayrı öğretmen geliyor sayenizde oğlum sosyal bir birey olmayı başardı sonsuz teşekkürler

  • Sd

    Oğlum benden hiç ayrılmazdı öğretmenimiz sayesinde zor olan birçok şeyi başardık çok şükür çok ilgili ve samimi eğitimciler teşekkür ederim

  • FA

    Çok şubeli kolejler kalitesine ulaşabilmiş bir kurum. Diğer anaokullarının örnek alması gereken örnek bir eğitim yuvası. Tüm çalışanları tebrik ederim.

  • GB

    Burası oğlumun ilk sosyalleştiği ve paylaşmayı öğrendiği, yüzleri hep gülen ve işini gerçekten severek yapan öğretmenlerin birleşmiş olduğu bir yuva. İyi ki tanışmışız bu okulla.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Fidem Anaokulu İletişim Bilgileri

Karlıktepe Mah. Başkomutan Cad. Çınardibi Sok. No:11/A
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum