fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Geleceğe Adım Anaokulu

Özel Geleceğe Adım Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:30/13:00

Özel Geleceğe Adım Anaokulu Hakkında

Özel Geleceğe Adım Anaokulu dört katlı müstakil bir bina olup ayrıca bir teras katına sahiptir. Her katta lavabolar mevcuttur. Tüm katlarda çocukların emniyeti için her türlü olanaklar sağlanmıştır. Binanın dört çevresinde çocukların rahat ve güvenli bir şekilde oyun oynayabilecekleri geniş bir bahçe vardır. Okulun güvenliği iç/dış güvenlik kameraları ve özel güvenlik personeli ile sağlanmaktadır. Kurum kendisine ait servis aracı ve servis öğretmeni ile birlikte her semtte ulaşım imkanı sağlar.
Okul M.E.B bağlı olup, çocuk gelişimi-eğitimi ve okul öncesi öğretmenliği bölümünden mezun uzman öğretmen kadrosuyla, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda hizmet vermektedir.
Özel Geleceğe Adım Anaokulu 'nda haftanın beş günü İngilizce olmak üzere, modern dans-bale, halk oyunları, yaratıcı drama, satranç, orff yöntemiyle müzik dersleri verilmektedir. 2-6 yaş çocuklar için tam-yarım ve oyun grubu programları mevcuttur. Özellikle Haftanın çocuğu diye adlandırdığımız eğitim şeklimizle çocuklarımızın bireysel portfolyo yaparak kendilerini toplum önünde iyi ifade etme becerilerini güçlendirmeye çalışıyoruz. Okulun hazırlık sınıfı için ayrı bir program belirlenmiş olup, bir ilkokul öğretmeni eşliğinde haftanın üç günü neşeli matematik ve okuma yazmaya hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Okulumuzda her gruba Klasik eğitim sistemizin içine meç ettiğimiz 4 eğitim modelini uygulamaktayız.
Özel Geleceğe Adım Anaokulu on iki ay boyunca açık olup, yaz aylarında yaz okulu programı ile hizmet vermektedir. Okulun eğitim programı öğrencilerin tüm gelişimleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış ve çoklu eğitim metodu ile etkinliklerini yürütmektedir. Okulda beli aralıklarda velilere seminer verilmektedir. Okul Scamper yöntemiyle çocukların hayal gücü, sezgi, düşünme becerileri, keşif yapma, kendi görüşlerini geliştirme, esnek düşünme ve farklı düşünme becerileri geliştirmekte aynı zamanda proje odaklı çalışmalarla öğrenmenin nasıl gerçekleşeceğini bilen, sorumluluk alabilen, yaratıcı, kendini öz güvenle ifade edebilen, ilgili ve meraklı çocuklar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Okul öğrencileri okul dışında da grup halinde tiyatro, at binme, mini golf, müze gezisi gibi eğlenceli ve eğitici etkinlikler gerçekleştirmektedir. Ayrıca okul velileri okulun kendine ait iletişim sistemini telefonlarına indirerek çocuğu hakkında her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşmaktadır.
Özel Geleceğe Adım Anaokulu 'nda yaz okulu uygulaması da bulunmaktadır.

Özel Geleceğe Adım Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- P4C Eğitim Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Plastik

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- Zeka Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Geleceğe Adım Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Geleceğe Adım Anaokulu Yorumları (38)

  • ŞE

    Okulumuzdan çok memnunuz evladımız her zaman güler yüzle ve sevgiyle karşılanıyor. Özenli ve ilgili dolu vakit geçirmesi sağlanıyor. Farklı etkinlikler ile kişisel gelişimine önemli katkılar sağlanıyor. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize burdan da çok teşekkür ederiz. Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebileceğiniz yuva sıcaklığında bir eğitim kurumu.

  • NE

    Oğlum hazırlık sınıfına gitti çok memnun kaldık her anlamda. İyiki varsınız. Katkılarınız için Teşekkür ederiz

  • Şö

    Oryantasyon surecımızı yenı tamamladık gün ıcınde kı vıdeo ve fotoğraflar bır çalışan anne olarak çok rahatlattı beni ıyı kı sızı tanıdık

  • Ay

    Uzun bir arayıştan sonra işte bu dediğim güzel okulumuz. Sıcacık yüzlerinden gülümsemenin eksik olmayan bir öğretmen kadrosu. Yemekleri ile meşhur yüksel teyzesiKeşke ilkokulu da olsa

  • MA

    Güneş' im bugün ilk okula başlıyor. Geçen sene Geleceğe Adım Anaokulunda harika bir sene geçirdik. Kızımın her konuda gösterdiği gelişimde Geleceğe Adım Anaokulunun gösterdiği performans beklentimizin çok üzerindeydi. Çok özel hissettirdiler. Şu anda başladığımız okul için de bize rehberlik ettiler. Kendilerine, çocuklara verdikleri değer, güven, samimiyet, sevecenlik ve diğer her şey için şükran doluyuz. İyi ki varsınız Geleceğe Adım Anaokulu ve onun güzel kadrosu. Ayyıldız ailesi olarak çok teşekkür ederiz.O kadar memnun kalmış bir veliyim ki, şu anda gelişime açık önemli bir yön aklıma gelmiyor.

  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    bu güzel yorumlar için çok teşekkür ederiz. İyi ki sizleri tanıdık ve iyi ki güneş gibi bir öğrenciye yol arkadaşlığı ettik. Yolu bahtı açık olsun:)

  • Bizi en çok güler yüzü çözüm odaklı ilgili okul müdürü Aynur hanım sevdirdi. Biz okulu beğendik.Bizim için yeterli en önemlisi işlerini sevgiyle yapıyor olmaları :)

  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz :)

  • Ay

    Sevgiyi mutluluğu birinci sıraya koyan, çocuk odaklı güzel okulumuz. 2 yıldır kızım hem çok güzel bir eğitim aldı en önemlisi kendisine olan güveni fazlasıyla arttı. İngilizce öğretmenimiz sayesinde yabancı dil öğrenmeyi sevdi. Ne zaman başımız sıkışsa mutlaka okul müdürümüz yada kurucusu tarafından mutlaka bir çözüm bulduk. Bizi hiç üzmeyen değerli yöneticilerimize, çocuklarımızı çok seven hiçbir çocuk üzerinde ayrım yapmadan canla başla çalışan kıymetli öğretmenlerimize ve mutfağından temizliğine kadar çalışan tüm ekibe sonsuz teşekkür ederim. İyiki yollarımız kesişmiş.

  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgi ile kalın :)

  • EA

    Oğlumu 3 yaşında endişeyle kayıt ettirdik. Acaba okulu sevecek mi? Evden ayrılma konusunda sorun yaşayacak mıyız diye? Tüm öğretmenlerimiz öyle bir sevgi ve şefkatle yaklaştılar ki oğlum hızla okula alıştı ve her sabah koşarak okula gitti. Okul müdürü Aynur hanımdan öğretmenlere, yemek yapan hanımdan, temizlik görevlisine kadar tüm personel mutlulukla çalışarak çocukları sevgiyle yetiştiriyorlar. Her şey için teşekkür ederiz.

  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu güzel düşünceler ve yorumlar için sonsuz teşekkürler:)

  • Ah

    Bütün öğretmenler birbiriyle uyumlu bütün öğrenciler ve öğretmenler birbirlerini tanıyorlar herhangi bir eksiklik olduğunda birbirlerini tamamlıyorlar Bence bu harika

  • Özel Geleceğe Adım Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz:)

  • DG

    Geleceğe Adım bizim ilk okulumuz ve çok özel. Oğlumu bir okula değil bir "yuvaya" verdiğimi hissederek öğretmenlerine emanet ettim hep. Sadece sınıf öğretmeni değil, okulun tüm öğretmenleri, çalışanları, müdürü ve sahipleri Tuba Hanım ve Ersin Bey de dahil olmak üzere hepsi bizim ailemizin bir parçası oldular. Son derece samimi ve dürüst bir şekilde çocuğumuzla ilgili her türlü konuda kendileriyle ortak çalıştık ve hep ilerleme kaydettik. Ben çocuğumun erken yaşlarında okulun fiziksel özelliklerinden ziyade içindeki insanlardan ve duygulardan beslenmesinin çok daha önemli olduğunu düşündüğüm için Geleceğe Adım'ı seçtim ve "acaba mı?" dediğimiz bir gün olmadı. Özellikle çalışan bir ebeveynseniz ve çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan sevgi, şefkat ve özveriyle eğitip öğretecek bir yer arıyorsanız Geleceğe Adım'ı iç rahatlığıyla seçebilirsiniz.

  • EG

    Kızım okuluna severek geliyor. Benim için önemli olan çocuğumun mutluluğu. Okulumuzun tüm öğretmenleri ve müdürü çok güleryüzlü hepsine sonsuz sevgiler. İyiki Geleceğe Adım Anaokulunu tanımışım.

  • LK

    Bu bizim için ikinci okul oldu. O yüzden kıyaslama da yapa biliriz. Çok çok memnun kaldım. Çok güzel ilgileniyorlar, aynı zamanında İngilizceyi de öğreniyorlar çocuklar,çok aktiviteler var. Biz çok memnun kaldık, herkese de tavsiye ederiz

  • MK

    Oğlum 1 yıl gitti ve çok memnun kaldık, öğretmenleri ilgili, öğretici, sevecen. Yemekler güzel. Evde yemek yemeyen çocuk okulda her şeyi yiyordu. Aynı zamanda özgüvenini artırma açısından, motor gelişimi açısından da çok katkıları oldu. İyi ki yollarımız kesişti.

  • Cocugumuzu ailemize emanet etmis gibi icimizin rahat oldugu, egitimi ve ogretmenimizin tecrubesine guvendigimiz gercekten cok guzel bir okul.iyiki varlar hep zamanda olsunlar.

  • SA

    Gönül rahatligi ile çocuğunuzu gönderebileceğiniz ,kendini evinde gibi hissedeceği,bunun yanında akademik olarak ta birçok bilgi öğrendiği bir okuldur . Öğretmenlerimize buradan da teşekkür etmek isterim. Benim oğlum hastayken bile okula gitmek isterdi.Okulu çok seven öğrenciler yetiştirdiler. Çok teşekkürler

  • AB

    Güvenerek içiniz rahat bir şekilde gönderebileceğiniz ender okullardan biridir Geleceğe Adım.Eğitim kalitesi açısından başarılı bir okul zaten çevremizden de hep olumlu şeyler duymuştuk.Okulda yapılan etkinlikler kızıma çok şey kattı.Sınıf öğretmenimiz(Aysun Han.)İng. ve drama öğretmenimiz Şeyma Hanım'ın bizde yeri bambaşkadır sevgi dolu dünya tatlısı öğretmenlerdir.Tuğba Hanım(okul kurucusu) her konuda çözümcü elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan güler yüzlü ,dünya tatlısı,naif biridir.Çoçuklar konusunda inanılmaz hassastır.Ben herkese okulumuzu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Biz çok memnun kaldık.

  • EA

    Okulun kurucusu Tuğba Hanım hem bir öğretmen hem bir anne olmasından kaynaklı çok hassas bir insan ve seçtiği her bir öğretmen de kendisi kadar değerli ve önemli çünkü çocuklar da onlar için çok önemli ve değerli bunu her zaman hissedersiniz. Her şeyi bir kenara bırakın ben her işe gittiğimde gözüm hiç arkada kalmadı. Sevgide, saygıda, eğitimde, bakımda her anlamda dört dörtlük eksiksiz bir kurum. 3 çocuğum da okuldayken inanılmaz bir iç rahatlığı vardı.Her zaman bunu bana hissettiren ve yaşatan öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımı sunmak isterim. İyi ki siz …

  • NK

    Okul hayatına ilk adımı iyi ki Geleceğe Adım da attık ve bu sene mezun olduk.Çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz bir okul olmasının yanı sıra sevgi ve özveri ile gelişimi destekleyen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

  • ZP

    Çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz deneyimli bir okul. Başta kurucusu Tuğba hanım ve Ersin bey anaokulu kültürünü iyi bilen birer eğitimci ve idareci . Öğretmenleri ile birlikte çocuklarınıza ilk başta yuva sonra eğitimci olarak çok şey katacağını biliyorum. Sizlere de Geleceğe anaokulunu tavsiye ediyorum .

  • AS

    Bir eğitimci anne olarak,okullar arasında seçim yapmak benim için ince eleyip,sık dokuma türündendi.Gelecege Adim Anaokulu ile görüşmemizde Kurucu Tugba hanim ve okul müdürü Aynur hanım bir okuldan daha fazlasi olacagini ,oğluma ikinci bir evi,yuvası olacağını hissettirdiler.Oglum sadece akademik olarak değil,tüm gelişim alanlarında çok büyük gelisimler gösterdi.Benim için en önemlisi ise okula mutlu,severek gitmesi idi.Iyi ki doğru karar verip,sizlerle tanıştık.Öğretmenimizin ne kadar deneyim sahibi olduğunu da bir eğitimci olarak çok iyi anlayabiliyorum.Cok güzel dokunuşlar oldu çocuğuma.Aslinda tüm personellerin çocukları çok seven,merhametli,vicdanlı,guleryuzlu oldukları da kapıda bizi karşılarken çok net belli oluyor.Personel seçiminde ne kadar titiz oldukları böylesine güzel bir ekip olmasından belli.işini iyi yapanlar yapsın bu sektörü zaten.Çocugumu güvenli bir yere nereye vereceğini,benim gibi düşünen ebeveynlere tavsiye ediyorum.Iyi ki varsınız Gelecege Adim Anaokulu Ailesi..İlkokulu da olmasını çok isterim

  • Ek

    Aile ortamı torunumu gözüm kapalı bırakıyorum gidip görmekte fayda var okula gondermedigimiz zaman ağlıyor öğretmenimi çok özledim diye

  • Bu güzel okulda öğretmen olarak görev yapıyorum. Oğlum da bu sene bu okuldan mezun oldu. Başta kurucumuz Tuğba hanım ve eşi Ersin bey müdürümüz Aynur hanım ,öğretmenlerimiz ve tüm Geleceğe Adım anaokulu personelimiz şefkat dolu ilgili işini sevgiyle yapan insanlar. Öğrencilerini evlatlarından ayırmayan her alanda hep en iyisini yapmaya çalışan, Eğitim alanında hep araştıran yenilikçi bir ekip.Ben bu ailede olmaktan çok ama çok mutluyum. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız

  • ÖY

    Çocuğunuzu guvenle bırakabilecegınız aile sıcaklığında bir yuva

  • Bende çocuğuna karşı aşırı hassas olan annelerdenim.Acıbadem,Üsküdar da çok okul gezdim.En son bu güzel okulda karar kıldım.Okulun kadrosu yıllardır değişmemiş,kendi aralarında ki uyum çocuğuma da yansıyor.Kızım ve ben iyi ki bu ailenin bir parçası olduk.

  • Cb

    Kuzucuğumu bu okula teslim ettiğimde henüz 2 yaşına yeni girmişti. Yeteri kadar ilgilenilirmi diye merak ediyordum ama çocuğuma ana kucağı gibi kucak açtılar.kızımın üzerinde emeğiniz çok şimdiden çocuğuma olan katkınızı gözlemleyebiliyorum. Bu okul çocukların dilinden anlıyor tavsiye ederim.

  • M

    Uzun süre kres aramalarindan sonra bu okulla tanistim. Samimiyetleri ilgileri beni cok mutlu etti .cocugum daha once gittigi okula hep aglayarak giderdi. Burda kapida ogretmenine kosarak gidiyor. Ve cocugumn yaptgi her calismalari fotograflariyla takip ediyorum Etkinlikleri bol cesitli gonul rahatligiyla kres ariyan herkeze yavsiye ederim.

  • Ç

    Büyük oğlum bu okuldan mezun oldu.ilkokula adapte olmada ve okuma yazma öğrenirken hiç sıkıntı yaşamadık.Küçük oğlumda şu anda bu okula devam ediyor.güler yüzlu personel ile sıcak bir aile ortamında çocuğumu gözüm arkada kalmadan teslim ediyorum.Acibadem de tavsiye ettiğm güzel bir anaokulu.

  • SK

    Kurucusunu ve müdürünü yakından tanıdığım bir eğitim yuvası...İçeriği oldukça sıcak ilişkileri güçlü ve geleceğe sağlam adımlarla yürüyen çocuklarımız için güçlü bir başlangıç...Her şeyden önemlisi sevgi ve saygının harmanlandığı bir eğitim süreci...basarilar.

  • FG

    Aradığım tüm şeyleri bu okulda bulabildim.Oğlumu içim rahat olarak gönderiyorum.Tüm personel ilgili ve güler yüzlü bir de çocuklari mutlu etmek için ellerinden gelen her seyi yapiyorlar.Kullandıkları okulun internet programı sayesinde gün içinde çocuğumdan da haber alıp öğretmeniyle birebir iletisime gecebiliyorum.Ben çok memnunum üsküdar da açılmış en güzel okullardan biri diyebilirim.

  • TK

    Okul merkeze yakın bir konumda. Ulaşımı rahat. Gördüğüm kadarıyla kadrosu oturmuş. Öğrenci ve veli ilişkisi çok kuvvetli. Eğitimin her türlü olanaklarından yararlanan ve bu bilgileri öğrencilere aktaran harika bir kurumdur. Kendim eğitimci gözüyle değerlendirdim. Torunumu bu okula yazdırdım.

  • M

    Çocuğum bu okulun öğrencisi. Her sabah içim rahat bir şekilde çocuğumu okula bırakıp işe gidiyorum. Yemekleri lezzetli, okul çok temiz ve eğitimi ise kaliteli. Çocuklar hiç boş kalmıyorlar, sürekli etkinlik yapılıyor. İçiniz rahat kayıt yaptırabilirsiniz

  • Profosyonel ama bir o kadar aile sıcaklığında eğitim veren bir kurum. Asla gözünüz arkada kalmıyor. Özellikle idari kadrosu ve hazırlık sınıfı gerçekten çocuk seviyorlar bence:) ama diğer yaş grupları öğretmenleri de gözlemlediğim kadarıyla bence gayet iyi. Herkes bir aile gibi zaten. Yemekleri harika ve temiz olması da ayrı bir artı. Diğer hizmet personeli bile herdaim güler yüzlü. Bahçesi oldukça yeterli ve bol aktiviteli. Okul zaten baya büyük ve çok şık, cıvıl cıvıl bir dekorasyona sahip. Öğrenci servisi gerek şöförü olsun gerek güvenliği açısından çok iyi. Biz çok memnun kaldık. Oğlum hala öğretmeni Aysun hanımı servis şöförü Erdem amcasını çok özlüyor. Daha ne olsun ki.

  • EG

    Oğlum Geleceğe Adımdan mezun oldu. Okulumuzu çok seviyoruz. Sık sık ziyarete gidiyoruz. Öğretmenlerimiz sıcak cana yakın güler yüzlü. İdarî personelde başarılı öğrencilere en iyi eğitimi vermek için sürekli araştırma içinde. Başarıları daim olsun.

  • A

    Birbirinden güzel etkinliklerle çocukları mutlu etmesini gerçekten iyi biliyorlar.Kurucusundan personeline kadar herkes çok güleryüzlü çocuğunuzu bıraktığınızda hiç aklınız kalmıyor. Taşınmasaydım küçük kızımı da yine bu okula verirdim.

  • S

    Yıllardır aynı kadro ve özveriyle devam eden güzel bir kurum. Kızım bu okuldan mezun ve ilkokulda hiç zorluk çekmedi. Herkese tavsiye ederim.

  • AB

    Korunaklı bir bahçesi var. Okulun etkinlikler konusunda imkanları çok az

  • AA

    Bazı eksikleri olmasına rağmen eğitimi gerçekten iyiydi okulumuzun. Artık ilköğretim öğrencisi kızım ve disiplinli eğitim hayatının yanında eğlenerek gözlemleyerek öğrenmeye büyük özlem duyuyor. Umarım kısa sürede aldığı eğitimin faydalarını görecek

  • YA

    okul baleden tutun jimnastiğe kadar çok çeşitli derslerle eğitim veriyor. Anaokulu seçiminde bence konum değil eğitim önemlidir. Gerçekten geleceğe bir adım atıyorsunuz çocuğunuzda bütün gelişimi gözlemleyebiliyorsunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Geleceğe Adım Anaokulu İletişim Bilgileri

Acibadem Mah. Gencay Sok. No:4, Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum