fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gizem Anaokulu 1

Özel Gizem Anaokulu 1 verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30

Özel Gizem Anaokulu 1 Hakkında

Birçok fiziksel imkana ve sosyal aktiviteye yer veren Özel Gizem Anaokulu 1 uyku odası, yemekhane, müzik odası, bahçe, açık ve kapalı oyun alanlarına sahiptir. Kendi psikolojik danışmanına sahip anaokulu İstanbul’da Şişli bölgesinde eğitim ve öğretim vermektedir.

Kendinden ve düşüncelerinden emin, özgüvenli ve kişilik olarak kendini ifade edebilen bireyler yetiştirilmek hedeflenmiştir. Sınıflarda ve oyun alanlarında eğlenirken öğrenme ve sosyalleşme fırsatı verilmektedir.
Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Programı’nın yanı sıra Amerika ve Avrupa’da seçkin anaokulu ve kurumlarca halen uygulanmakta olan, GEMS ve SCAMPER gibi araştıran, sorgulayan, yaratıcı, kendine güvenen, bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan uluslararası programların sentezinden oluşan bir program uygulanır.
Çocukların psiko-motor gelişimleri için eğitici ve öğretici aktiviteler halinde düzenlenmiş programlar çocukların kaldırabileceği seviyededir.
Özel Gizem Anaokulu 1 'nun hizmetleri arasında güvenlik, servis ve rehberlik servisi bulunmaktadır. Bu hizmetler ile çocukların güvenliği için gereken hassasiyet gösterilmiştir.

Anaokulu içerisinde güvenlik önlemleri çocuklarımızın servisle evlerine gidene veya okula gelişlerine kadar devam etmektedir. Rehberlik servisi sayesinde çocuğun ilgi alanlarının tespiti için gereken çalışmalar yapılmaktadır.
Aileler için de danışmanlık servisi verilmektedir. Anaokulu kendi psikolojik danışmanıyla da çocukların sorunlarını dinlemekte ve aile içi ilişkilerde sorunlara yardımcı olmaktadır.

İkinci bir dil olarak İngilizce eğitimi verilmektedir. Çocuklara sanatsal anlamda katkı sağlamak adına dekoratif sanatlar, görsel sanatlar ve el sanatları dersleri verilmektedir.
Çocukların el becerilerini geliştirmeyi amaçlayan el sanatları dersleriyle çocuklarımızın yetenek ve potansiyellerini ortaya çıkarmaya da yardımcı olmaktadır. Anaokulunun kendi sitesinden veliler için bilgilendirme yapılmaktadır.
Genişlemek ve güncelliğini korumakta olan Özel Gizem Anaokulu 1 'nda çocukların eğlenerek ve yaşayarak öğrenmesini sağlamak amacıyla gezi kulübü bulunmaktadır. Çocuklar için sinema, tiyatro, doğa gezileri de düzenlenmektedir. Bahçesinde ve içerisinde birçok oyuncak ve çocuklar için gerekli materyallere sahiptir. Oldukça geniş oyun alanları bulunmaktadır.
Müzik dersleri için piyanosunu bulunan anaokulunda müzik kulübüne de yer verilmiştir. Öğretmenleri işlerini severek yapan ve kendi branşlarında uzman kişilerden oluşturulmuştur. Özel günler ve anma günlerinde çocuklara özel etkinlikler düzenlenmektedir. Doğum günleri için çocuklara özel organizasyonlar ve partilere de ev sahipliği yapmaktadır. Özel Gizem Anaokulu 1 kendi kültürümüz ve coğrafyamız hakkında çocukları yetiştirmeyi hedeflemektedir. Çocuklara modern ve evrensel değerleri kendi kültürümüzle harmanlayarak eğitim ve öğretim vermektedir. Verdikleri okul öncesi eğitimle çocuklarımızı eğitim sistemine kolayca alışmasını ve zorluk çekmemesini amaçlamışlardır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Gizem Anaokulu 1 Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- SCAMPER Tekniği

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

Özel Gizem Anaokulu 1 Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gizem Anaokulu 1 ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Gizem Anaokulu 1 hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Gizem Anaokulu 1 hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gizem Anaokulu 1 yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Gizem Anaokulu 1 yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gizem Anaokulu 1 psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Gizem Anaokulu 1 Yorumları (38)

  • ÇD

    İki çocuğumu da güvenle emanet ettiğim bir okul. Her aşamada çok özenli ve ilgililer. Her telefonumda endişelerimi gideren, çocuklarımın alışma sürecinde içimi rahatlatan Dilek Hanım ve Gizem Hanım birtaneler. Öğretmenlerimiz de oryantasyon sürecimizde çok güzel destek oldu. Sevgi ve ilgileriyle çocuklar beklediğimizden daha kolay uyum sağlayıp okulu çok sevdi. Evde öğretmenlerinden bahsederken çocukların gözlerinin içi parlıyor. Gamze Öğretmen ve Irmak Öğretmen’e tüm ilgi ve sevgileri için teşekkürler. Her gün biraz daha gelişen, yeni şeyler öğrenen ve bunları coşkuyla yapan çocuklar öğretmenlerimiz sayesinde. Yaratıcı dramada Mehmet Öğretmen de çocukların sevgilisi. Çocuklara kattığı farklı bakış açıları ve kendine özgü yöntemi ile yaratıcı drama gününü çocuklar heyecanla bekliyor. Okul kapısını her gün pozitif enerjisiyle, gülen yüzüyle bize açan Ruken Hanım’ı da çok seviyoruz. Okulun fiziki şartları da ayrıca çok iyi. Sınıflar ferah ve rahat. Jimnastik salonu oldukça geniş. Yemekhanesi büyük ve yemekleri çocuklar çok seviyor. Bahçesi çok güzel, çocuklar geniş bir alanda çeşitli oyuncaklarla oynayabiliyor. İyi ki Gizem Anaokulu’ndayız. Hem böyle bir ortamı İstanbul şartlarında bulabilmek hem de böyle sevecen, ilgili ve işini iyi yapan bir anaokulu ekibi olması burayı bizim için çok özel yapıyor. Şişli ve yakınında olan herkese güvenle burayı tavsiye ederim. Tüm Gizem Anaokulu ekibine teşekkürler, iyi ki sizinleyiz.Ekolojik çalışmalara yer verilebilir bahçe alanı çok musait çünkü. Ayrıca bahçede bir kaç hayvanın sahiplenilip beslenebileceğini de düşünüyorum. (Kaplumbağa, tavşan, kedi veya köpek). Çocukların doğa ve hayvan sevgisinin gelişmesine katkısı olabilir diye düşünüyorum. İngilizce branş dersi de biraz daha geliştirilebilir.

  • Gt

    Kızımı 3 senedir emanet edip gözümün arkada kalmadığı bir okul öğretmen kalitesi ve yaklaşımları oldukça güzel en önemlisi konu her ne olursa olsun iletişim kuvvetli okul-veli iletişiminde gerçekten çözüm odaklılar herşey için teşekkür ediyorum 0Okulun dışında bahçede daha fazla etkinlik yapmaları daha iyi olabilirdi çocuklarda buna fazlasıyla mutlu olacaktır birde yabancı dil eğitimi daha ağırlıklı olabilir

  • MO

    İki çocuğumu da güvenle teslim ettiğimiz, Gizem ailemiz.. Aile diyorum çünkü sadece ailesinden birine evlatlarını bu kadar güvenle teslim edebilir bir insan, Sizi seviyoruz Gizem anaokulu ❤️

  • Gt

    Kızımı 3 senedir güvenerek emanet ettiğim bir okul tüm öğretmenler güler yüzlü ve alakalı aynı zamanda dilek hanım ve gizem hanım her konuda kafamızdaki tüm soru işaretlerini işaretlerini gidererek güven oluşturdukları için teşekkür ediyorum.Yabancı dil biraz daha ağırlıklı olabilir bir de bahçede doğayla iç içe bir alan oluşturulabilir

  • Kızım iki yaşından beri Gizem anaokulunda.Gerek sahibesi Dilek hanım gerek öğretmenleri gerek yardımcı ablaları herzaman yardımcı herzmana iyi yürekli insanlar.hiçbirzaman beni yarı yolda bırakmadılar çok teşekkür ederim

  • HA

    Oğlum 3 yaşından ilkokul çağına kadar Gizem Anaokulunda büyüdü. Küçük bir fidan gibi özenle yetiştirdiklerine defalarca şahit oldum. Yasemin be Gamze öğretmene binlerce teşekkür ederiz.Ekolojik ve spor faaliyetleri daha profesyonelce desteklenebilir

  • Da

    Gizem anaokulu diyemem 2. Evim benim :) 2 cocugumunda gittiği ,gönül rahatlığı ile bıraktıgım hatta cocugum ağlayarak girse bile içeri gözümün arkada kalmadığı bir ev burası benim için. Buluduğum semtteki bircok arkadasıma önerdiğim ve onlarında iyiki dediği adres burası. Okulun Sahipleri Dilek Hanım ve Gizem Hanım cocukların birisi ağladığında asla yerinde durmayıp hemen yanlarına koşan her detayı sıkıca takip eden değerli insanlar benim için. İyiki böyle güzel yürekli insanları tanıdım ben. İyiki bu okulda karar verdim♥️

  • ÇK

    Kızım okula ilk başladığında çok tereddutluydum. Evde kalmaya alışkın bir çocuğun okula adapte olması baya zor oluyor. Ama okulumuzda ki değerli öğretmenlerin yaklaşımı ve sabrı sayesinde artık problemimiz kalmadı ve okula mutlu gidiyoruz. Gün icerisinde çocuğumuzu bizden daha çok görüp onlarla ilgilenen,sabır gösteren,emek veren,yediren,giydiren,hasta olduğunda ilacını veren tüm öğretmen ve diğer çalışan herkese teşekkür ederim.Bence yaz mevsimi gelene kadar bahçenin düzenlenip, park oyuncaklarının yenilenmesi iyi olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü çok güzel ve büyük bir bahçemiz var çocukların daha yeşil bir alanda olması hepimizi mutlu edecektir.

  • DA

    Merhaba, iki çocuğumda kreş ve anaokulu eğitimlerini bu okulda okudu biri hala devam ediyor.Gönül rahatlığıyla verebilirsiniz :) İkisindede hiç bir problem yaşamadım severek gittiler.

  • GS

    Okulumuzdan çok memnunum. Covid dolayısıyla öğretmenlerimizle yüzyüze tanisamasakda genel bir sıkıntımız yoktur.Fotoğraf konusunda biraz daha ilgi fazlalastirilabilir.

  • FS

    Oğlumu gözüm kapalı emanet edebileceğim bir okul, sıkıntılı pandemi döneminde ilkokula giden eski öğrencisine bile kapılarını açacak kadar ilgililer :)

  • AM

    Canım Gizem Anaokulu. Çocuklara gerçekten sevgi ve tüm sıcaklıklarıyla yaklaşan güleryüzlü öğretmenleri, anlayışlı hoşgörülü harika sahipleri ile çok severek yaklaşık 2 buçuk yılımızı geçirdik. Biz okulumuzu her yönüyle çok ama çok sevdik ve mezun olduk. İyi ki yolumuz kesişmiş ve oğlum emin ellerde Gizem Anaokulunda büyümüş. Tüm okul yönetimine sevgi ve saygılarımızla...

  • Au

    Çocuk gelişimi, sosyalleşmesi, eğlenerek eğitim alması bilinçli beslenmeleri evlatlarımızın şimdiki dönem ve geleceği açısından çok çok önemli bu yüzden okulumuza güveniyorum bütün eğitimcilerimize candan teşekkür ediyorum ☺️

  • AA

    Gizem Anaokulu Ailesine Oğluma Verdikleri Emekleri İçin Teşekkür Ederim.. İlk Okula Hazırlık Sınıfına Gitti ve çok rahat geçiş sağladık birinci sınıfa Tüm Eğitimcilere Teşekkür Ederim ..

  • AA

    Kızım 3 yıl gitti ve çok memnun kaldım .. okula hazır bir şekilde başladık .. birinci sınıfta hiç zorlanmadık .. Teşekkür ederim tüm öğretmenlere emekleri için

  • CG

    Gizem ana okulunda 5. Yılım. Oğlum mezun oldu, şimdi kızımın 2. Yılı. Yeni öğretim döneminde de buradayız.Güleryüzleriyle, eğitim öğretim olarak, tecrübeli öğretmen kadrosuyla çok iyi bir okul. Çevremde güvenle tavsiye ediyorum.Servis saatlerinin düzenlenmesi

  • AB

    Çalışanbir anne iseniz ve cocuğunuzu gözünüz kapalı güvenip vermek isterseniz tam da doğru yer gizem anaokulu. Benim kızım biraz asosyalidi ve kimse ile ne konuşmaz ne de bişey paylaşirdi okula giderken bir sürü yer araştirdik açikçasi okulu tavsiye üzerinde gittik öğretmenler hepsi birbirinden harika okul temizliğine lafim yok pandemi de bile açık olmasi çalişan annelerin kurtaricisi meleği oldu. Okadar ki kızıma buyusun anasınıfı için başka okula kayit yaptirdim beğenmedi gene gizem gitti. Kızımda ki değişimi anlatamam gerçekten çok teşekkür ederim iyiki yollarimiz kesişmiş. Bütün emeğinize gönülden çok teşekkür ederim.Var olan kaliteyi bozmadan devam edicekkerini biliyorum çok teşekkür ederim

  • GK

    A'dan Z'ye herşeyi mükemmel bir okul. Öğretmenleri, Atatürkçü düşüncesi, sanat severliği, spor severliği kısacası herseyiyle mükemmel bir okul. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla çocuklarını emanet edebilirler.

  • AS

    Cocuguma ozguvenini saglama ve koruma sagliyacak sekilde saygili ve disiplinli bir anlayis gozlemledim.Yaz programlarindaki aktivitelerin cesitlendirilmesi ve arttirilmasini oneriyorum

  • BB

    Çok memnunum öğretmenlerimiz gayet ilgili alakalı icim rahat gönderiyorum.Tek ricam belirli aralıklarla bi bilgilendirme çocuğumun gelişimi oradaki süreci ve kamera sistemi olursa çok iyi olur.

  • Cy

    Akademik açıdan zaten çok iyi öğretmenleri çok şey ogrendi oğlum, ama bu yaşta benim için önemli olan oğlumun kendisiyle Bağ kurabilecek öğretmenleri olmasıydı.. Oğluma anne sen yoksun ama öğretmenim var ona sarılabilirim dedirtecek öğretmenleri oldu.. hiç bir konuda sıkıntı yaşamadık son derece kibar düşünceli yöneticileri var

  • MV

    Yaklasik 2 yildir oglum bu krese gidiyor şuana kadar hiç problem yasamadik okulun idarecisi ve ogretmenlerinden gizem hanim ve okulun diger ogretmenleri cocuklar konusunda cok hassas ve ozenliler kendilerine cok teşekkür ederiz

  • BS

    Merhabalar 2 yıl boyunca okul öncesi eğitimimizi burada gerçekleştirdik Pandemi ve normal süreçte olmak üzere başarılı bir zaman geçirdik Gerek öğretmenlerimiz gerek diğer öğrenci Cocuklarımız ve çalışanlar ve müdürümüz olmak üzere herkes her konuda yardımcı oluyor Eğitim ardaşlık sıcak kanlılıkla temizlik saygınlık etkinlik ne ararsanız var … bir tanıdık vasıtasıyla yazıldım ve çok memnun kaldım çocuk bakmak veya çocuğa eğitim vermek gerçekten çok kıymetli ve zahmetli bir iş. Bizler evde 1 çocukla bile zorlanırken öğretmenlerimiz sayısız çocuklarla ilgileniyorlar hakları asla ödenmez . Tavsiye eder pişman olmazsınız eğitim ve etkinlikleri bol olan bir okul çocukların gelişiminde büyük yardımcı olmaktadır sevgiyle kalın …

  • Bütün öğretmenlerimiz o kadar ilgili ve sevgi dolular ki hiç aklım kalmadan çocuğumu onlara teslim edebiliyorum

  • BP

    oğlumu buraya göndermekle ne kadar doğru bı karar verdiğimi hergun daha iyi anlıyorum okuldan ve öğretmenlerinden çok memnunum çocuğumda büyük bı gelişme görüyorumvelilere çocuğun gelişimiyle alakalı daha çok bilgi verilmeli

  • MP

    Ben okul ve öğretmenlerden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Çok memnun kalacaksınız.

  • Bk

    Kendi evim.gibi aile gibi çocuğumu güvenerek yolladığım ve kızımın hergun mutlu bir şekilde gitmek.istemesi benim.icin çok önemli gün içinde acaba ne yedi ne yapıyor diye düşünmüyorum çünkü biliyorum ki bütün öğretmenler ve çalışanlar onlara kendi evlatları gibi özenerek bakıyorlar. Istediğim.zaman bir telefonla ulaşıp bilgi alabiliyorum yafa bir ricam varsa ıletiyorum ve güzel sonuçlar alıyorum.. öncelikle dilek hanıma bu hassas oluşundan dolayı teşekkür ederim sonrasında kıymetli öğretmenlerimizi ve diğer çalışan tum özelgizemanaokulu personeline sevgiler. Biz bir aileyiz ve bunu bize hissetrirdiginiz için teşekkürler kısacası şöyle düşünelim çocuklarımız öyle güzel.insanlara emanet ki ve biz onlara duaciyiz... seviliyorsunuzBiraz ingilizce dersimiz geliştirebilir..

  • Ee

    Güvenle emanet ettiğim okulumuzdan çok memnunuzOğlum kahvaltı konusunda çok seçici, menüde krep, pankek, simit, yumurtalı ekmek eklenmesi bence çocukları sade peynir zeytinden daha mutlu edecektir teşekkür ederim.

  • Cc

    Yaklaşık 6 aydır oğlum Gizem anaokulunda gerçekten aile ortamı sağlıyorlar.Çok güzel gelişim gösterdi . Tüm öğretmenler güleryüzlü kesinlikle tavsiye ediyorum.Çocukların okul foto ve videoları daha fazla paylaşılsa daha iyi olur.

  • YK

    Benim kızım yaklaşık üç senedir bu okula gitmekte iyi ki sıcacık insanların arasına mükemmel öğretmenlerimizle tanışmışız bizlere çocuklara yaklaşımları harika çok ilgili bazen abla bazen bir eğitmen bazen anne oldular ve herşeyi öğretmenlerimiz sayesinde öğrendik okulumuza minnetdarim harika bir şekilde ilkokula hazırladılar kızımı çok memnunum herkeze tavsiye ederim

  • GU

    26 aylık itibari ile kızım okula başladı, şuanda 6 yaşına girmek üzere bu yıl mezun olacak ve ben herşeyiyle okulumuzdan çok memnunum herşey için teşekkürler :)

  • NB

    Bu ikinci senemiz ve çok memnunuz. Tabiki en önemlisi çocuğumuzun okulunu çok sevmesi. Biz Gizem Anaokulunu keşfetmeden önce 3 tane kreş e gönderdik çocuğumuzu ve hepsinde bi sorunla karşılaştık. En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın okulu sevmesi ve onların güvende olduğunu hissetmeniz, aklınızın bir köşesinin hep onlarda kalmaması için tercihlerinizi doğru yapmanız çok önemli.. kesinlikle tavsiye ediyoruz..

  • BK

    Genel olarak okuldan çok memnunuz kızım severek geliyor.İngilizce dersleri arttırılmalı ve dış mekan düzenlenmeli.

  • AV

    Saygının, sevginin ve güleryüzün hakim olduğu bir ortam hem bizim hem kızımızın rahat hissetmesi onun eğitim kazanımları bakımından önemliydi ve gizem anaokulunu bu ortamı çok işlevsel bir şekilde sağlayabildi. Güven veren ve tavsiye edebileceğim bir anaokulu.

  • CL

    Dört dörtlük herşey olması gerektiği gibi okulda. Güvenli ve çocuklarla ilgili ve onlar hakkında da bilgili bir kurum. Aile ortamı çok iyi sağlanmış ve çocukların okulu sevmesindeki en büyük etken de bu bence.

  • PE

    Çocuklara ve biz ailelere güven veren bir kurum. Daha tanışalı bir kaç hafta olmadan kızımızın okulda geçirdiği vakitlerin faydalarının meyvelerini toplamaya başlamıştık. İlkokul dönemi yaklaşırken çok iyi hazırlandığını düşünüyorum. Emekleri için tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyorum.

  • MD

    Öğretmenlerimizin mesleklerini severek yaptıkları sadece çocuklarımıza olan ilgilerinden değil gözlerindeki sevgiden bile anlaşılıyor geleceğimiz için ilerici bir nesil yetiştirmeyi amaç haline getirmiş vaziyetteler.Fakat sınıf mevcudunu biraz daha azaltabilirsek daha etkili bir eğitim söz konusu olacaktır.

  • if

    Bir arkadaşımın önerisiyle araştırdım ve öğretmenlerle tanışıp okulu inceleyince kafamda tam anlamıyla onayladım. Eğlenceli bahçesi, etkin ve ilerici dersleri daha sonrasında doğru bir tercihte bulunduğumu gösterdi.Etkinliklerimizi yani derslerimizi biraz daha niteliklendirebilirsek her şey tam anlamıyla harika olacak.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gizem Anaokulu 1 İletişim Bilgileri

Halil Rıfat Paşa Mah., Erkmen Cad., No.13/1 Şişli/İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum