fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesine bağlı Göktürk bölgesinde eğitim vermekte olan Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu, öğrencilerini, pedagoji eğitimini almış alanında uzman öğretmen kadrosuyla geleceğe hazırlamaktadır. Geniş kullanım alanına sahip bu okul, bünyesine 3 - 6 yaş arası öğrencilerini kabul etmektedir. Öğrenciler oyun ve etkinliklerle eğlenerek öğrenmektedir. Sportif ve sanatsal faaliyetlere oldukça önem veren bu kurum sportif faaliyetlerle okul öncesi dönemdeki öğrencilerin fiziksel gelişimini oldukça önemsemektedir. Bu bağlamda, müzik ve ritim eşliğinde dans ve jimnastik; takım çalışması için futbol, voleybol ve basketbol etkinlikleri düzenlenmektedir. Sanatsal yönden anaokulu düzeyindeki öğrencileri geliştirmek amacıyla, dekoratif sanatlar, modern dans, drama, görsel sanatlar, koro, ebru ve el sanatları dersleri verilmektedir. Öğrencileri yeteneklerine göre geliştirmek ve her çocuğun ilgi alanlarını keşfetmek amacıyla kulüpler kurulmaktadır. Bu bağlamda Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu'nda, satranç, müzik kulübü, proje kulübü, gezi kulübü, akıl ve zeka oyunları, değerler eğitimi, robotik ve kodlama dersleri verilmektedir. Oyunla, eğlenerek, uygulayarak öğrenen öğrenciler geleceğe sağlam temellerle hazırlanmanın yanı sıra eğitim ve öğretim sevgisi kazanmakta, bu durum onlara akademik yaşamlarında kolaylık sağlamaktadır.
Bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu, öğrencilerine drama, tiyatro ve kukla etkinlikleriyle sosyalleşme ve öz güven kazandırmakta, aynı yaştan öğrencileriyle oluşturduğu sınıflarında tam öğrenme sağlamayı amaçlamaktadır. Yemekhanesinde hazırlanan yemekler tamamen organik, taze ve doğal besinlerden öğrencilerin yaş gruplarına göre besin değerleri hesaplanarak seçilmektedir. Aynı zamanda eğlenceli tabaklarla oluşturulan menüler, okulun internet sitesinde ailelerle aylık olarak paylaşılmaktadır.
Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu, öğrencilerini geleceğe İngilizce eğitimini tam anlamıyla tamamlamış şekilde bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu bağlamda okulda dil eğitimleri çeşitli görsel ve işitsel etkinliklerle zenginleştirilmiş şekilde sunulmaktadır. Çocukların küçük yaşta dil eğitimi almış olmaları, ilkokula ve geleceğe hazır olarak başlamalarını sağlamaktadır. Akıcı konuşma, okuduğunu anlama, dinleme ve yazma konusunda yabancı dil becerilerinin gelişimine büyük önem verilmektedir. Çevrede tercih edilen okul öncesi kurumlardan biri olması sebebiyle servis imkanıyla öğrencilerin ulaşımı güvenle sağlanmaktadır.

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Göktürk Merkez Mahallesi, Kirazlıyol Sokak, No 24/1B, Eyüpsultan /İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum