fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu Hakkında

İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan ve Kadıköy'de faaliyetlerini gösteren Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu Çilek Ağacı Anaokulları'ndan biridir. Çocukların yeteneklerini keşfetmek, ilgileri doğrultusunda eğitim alabilmelerini sağlayabilmek amacı ile atölyelerle zenginleştirilmiştir. Zengin öğrenme ortamını sağlayabilmek, çocukların günlük yaşam becerilerini geliştirmek, yaparak yaşayarak öğrenen çocukları, mutlu bireyler olarak yetiştirmek kurum olarak önceliğimiz. Okul öncesi eğitimin amaçlarından biri de çocukların yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmektir.
Programın amacı çocukların yeteneklerini keşfetmek, sosyal duygusal gelişimlerini en üst düzeye çıkartmak, problem çözebilen, yaratıcı çocuklar yetiştirmektir. Bu amaçla çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda zengin eğitim ortamı sağlamak, gelişimleri için uygun yaşam alanları oluşturmak, hayal güçlerini canlı tutmak ve en önemlisi mutlu bireyler olarak yetişmelerini sağlamak öncelikli hedefimiz. Çocukların bireysel farklılıkları ve gelişimsel özellikleri göz önüne alınarak hazırlanan eğitim programı; sosyal, duygusal ve zihinsel gelişimlerini en üst düzeye çıkarmak, problem çözebilen, yaşamsal becerileri edinmiş çocuklar yetiştirmek amacıyla uygulanmaktadır.

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu okul öncesi eğitim programın kazandırmayı hedeflediği tüm amaç ve kazanımlar atölye çalışmaları ile zenginleştirilmiştir. Program; tüm bunları yaparken çocuğun temel işinin oyun olduğunu unutmayıp oyun oynarken de farkına varmadan öğrenmesini sağlamaktadır.
Göztepe anaokulları arasında geniş bahçesi ile yer almaktadır. Göztepe oyun grubumuz, okula hazırlık gruplarımız devam etmektedir.

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu'nda yaratıcı drama, dans, ekoloji, bilim, gastronomi, dikiş, akıl oyunları, sanat, beden eğitimi, dil atölyeleri, Müzik&orf&ritim çalışmaları çocuklarımızın günlük yaşam becerilerini kazanmalarını, problem çözme becerilerini geliştirmelerini ve derslere etkin katılımlarını sağlamaktadır.
Beslenme programımız kurum diyetisyenimiz tarafından takip edilmekte ve çocuklarımız sağlıklı ve doğal besinlerle tanıştırılmaktadır.
Uzman Klinik Psikoloğumuz çocuklarımız ile düzenli görüşmeler ve testler yaparak ailelere yol göstermektedir.
Kurumumuz bünyesinde bulunan sanat merkezimizde çocuklarımız yeteneklerine göre eğitim almalarına olanak sağlanmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- İdareciler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- El-Göz Koordinasyonu

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Yönlendirme

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu Yorumları (61)

  • GG

    Her çocuğun bireysel olarak takip edildiği, düzenli olarak gelişimleri hakkında bilgilendirme yapıldığı, çocukların keyifli zaman geçirerek öğrendiği, sosyalleştiği nadir okullardan biri. Hem kızımı hem de oğlumu severek ve içim rahat bir şekilde gönderdim/gönderiyorum.Sosyal aktivite duyurularının 1-2 gün kala değil de en az bir hafta öncesinde yapılması :)

  • FB

    Her anlamda çocuğun ve ebeveynin yanında olan ve doğru yönlendiren, iyi ki çilek ağacı dediğimiz kreşimiz

  • DB

    Kızımı 3 yaşından itibaren güvenle, içim son derece rahat bıraktığım bir kurum. Yönetici ve öğretmenleri son derece ilgili.Doğa etkinliklerinini daha da artması çocukları mutlu edecektir.

  • Dort sene once basladigimiz okulumuzdan bu sene mezun oluyoruz simdiden uzuntusunu yasiyoruz cunku gerçekten cok ama cok severek gittigimiz,en başından beri gerek kurucusu filiz hanim ve ceren hanim,psikologumuz funda hanim ogretmenimiz beyza hocamiz ,ve tugba ablamizin guler yuzu ,icten sevgilerini ,hic unutmayacagiz.egitimleri olsun ,sevgi ile yaklasimlari olsun hic bir sekilde unutulmaz.benim.oglum uzerinnde cok emekleri var burada buyuduk biz,burada ogrendi oğlum ilk arkadasligi ,herseyin ilkini burada yasadik.iyi ki yollarimiz kesismis burada ,sizleri çok seviyoruz❤️Hersey cok ama cok iyi

  • İR

    21 aylık oğlum Eylül ayında başladı okula öncelikle belirtmek isterim ki oryantasyon sürecini çok güzel yürüttüler 1 ayın sonunda tamamen adapte bir şekilde devam ettik. Ayrıca son derece Atatürkçü bir okul ki bu bizim için en önemli kriterlerden biriydi. Öğretmenlere ve kurum müdürüne her an ulaşabiliyor olmak da veli olarak içimi çok rahatlatıyor.Az da olsa rafine şeker kullanımı olmazsa daha iyi olur bir de süt içmeyen çocuklar için yemeklerde kefir de sunulabilir.

  • Hk

    İkizlerimin birtanesi 2 senedir, diğeri ise bu yaz itibari ile çilek ağacına gitmekte. Okula başladıktan sonra çocuklarımın akıcı konuşma, el becerileri, düşünme ve hayal gücü, oyun kurma, sosyal etkileşim, özbakım alanında gelişimi arttı. Okulun velilere yaklaşımı ve şeffaflığı güven sağlarken. Öcelik olarak çocukların yaşlarına göre eğitim anlayışı, gelişimi ve duygu durumlarına göre yaklaşımı huzur veriyor. Bu sene son senemiz ve ilkokula geçerken hem gelişim hemde akademik anlamda için rahat.

  • a

    28 Aylık Oğlum Eylül ayından itibari Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu’na devam ediyor. Özenle hazırlanan oryantasyon sürecinde oğlumuzun şevkatle okula alışması sağlandı. Bina yapısı, bahçe alanı, okul iç dizaynı konusunda her şey çocukların konforu düşünülerek hazırlanmış. Branş derslerinde değerleri öğretmenlerimizin çocuğumuza kattıklarını her geçen gün gözlemliyoruz. Başta okul Müdürümüz Funda Hanım’a, Yöneticimiz Ceren Hanım’a, biz ailelere her zaman güven veren Sibel ve Ayşe Öğretmenlerimize, geride kalan okulun tüm ekibine minnetlerimizi sunuyorum.

  • MA

    Çilek Ağacı Anaokulu Göztepe Şubesi, oğlum için okul ararken karşıma tesadüfen çıktı. İlk andan itibaren çocukları pozitif yaklaşımla karşılayan, müdüründen öğretmenine herkesin sevgiyle ve ilgiyle yaklaştığı bir kurum burası. Özellikle oryantasyon sürecini başarı ve emekle yürüterek oğlumun kaygısız ve güvenli bir şekilde adapte olmasına destek oldular. Okul müdürü Funda Hanım başta olmak üzere; Yasemin Öğretmen, Kezban Öğretmen, Sibel Öğretmen ve diğer tüm öğretmenlerden halkla ilişkiler sorumlusu Tuğba Hanım’a kadar herkese güler yüzleri ve şefkat dolu emekleri için teşekkür ederim.

  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz Değerli Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. İyi ki yollarımız kesişmiş. Çok Sevgiler.

  • CG

    Gerek sosyal gerek sportif etkinlikleriyle bir çocuğun ihtiyaç duyabileceği her şeye sahip bir okul. Çocuklarımızı bol bol açık havada, bahçede, orman gezileriyle doğada toprağa, suya dokunmaya teşvik etmeleri çok önemli bir avantaj. Hem tüm öğretmenler hem de yönetim çocuklara sevgiyle ve ilgiyle yaklaşıyor ve mutlu çocuklar yetiştiriyor.

  • CT

    Tesadüfen arama motorunda denk geldiğimiz okulumuz. O kadar çok okul gezdik ki o süreçte kalbimize en çok dokunan okul Çilek Ağacı oldu. Zamanla çocuklara yaklaşımlarını, özellikle kurucusu Filiz Hanım’ ın ve okul müdürü Funda Hanım’ ın gösterdikleri özeni, hassasiyeti ve Atatürk yolunda bir eğitim/öğretim yolu çizdiklerini gördükçe daha da fazla seviyoruz. Umarız ki ilkokula kadar sağlık ve barışla devam ederiz.

  • AB

    Hem bir eğitimci hem de bir veli olarak Göztepe'de pek çok okulu gezdim, yöneticilerle görüştüm ve kurumlardan bilgi aldım. Bu kurumlar içinde "Çilek Ağacı Anaokulu" her anlamda aradığım okuldu. Süreç ilerledikçe de bundan emin oldum. Okulda bir psikoloğun bulunması en büyük artısı. Öğretmenler doğru bir yaklaşımla öğrenci gelişimini destekleyebiliyorlar. Oryantasyon süreci her çocuğa, onun hızına bağlı olarak ilerliyor. Okul müdürü Funda Hanım bu süreçte daima çocuk odaklı, çocuğun gelişim hızına ve ihtiyaçlarına uygun kararlar alarak bizi yönlendirebildi. Okulun en sevdiğim yönü pek çok sürecin şeffaf ilerlemesi; geribildirime önem vermeleri. Çocuğumun gelişimiyle ilgili olarak öğretmenimiz her ay sonu bilgilendirme görüşmesi yapar. Buna ek olarak okul psikoloğu bireysel gözlemlerini paylaşır. Bütün bunlar bir eğitim kurumu için çok kıymetli ve bence "Çilek Ağacı" bu süreçleri başarıyla yürütebilen bir okul. Ayrıca oldukça yenilikçi bir okul. Bu yıl "orman okulu" konseptiyle doğa ile daha iç içe bir yaklaşımı benimsiyorlar. Öğretmenlerinin eğitimine önem veren, onlara hizmet içi eğitim olanakları sunan bir okul. Tabii bütün bunların öğrencideki yansımaları da muazzam. Çocuğumun okul öncesi gelişim süreçlerine dair doğru bir karar aldığımı, doğru tercihi yaptığımı süreçte de gördüğüm ve deneyimlediğim için mutluyum. Bu anlamda arayışta olan velilere de gözleri kapalı tercih edebilecekleri bir kurum olduğunu söylemek isterim.

  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Öncelikle Bu değerli yorumunuz için Çilek Ağacı Ailesi olarak çok Teşekkür ederiz. Her Çocuğumuz biricik ve her birinin öğrenme hızı onlara özel. Bizler bu süreçte her çocuğun öğrenme hızında ilerlemesi misyonunu benimseyerek hareket edeceğiz. Çok Sevgiler..

  • Et

    Oğlumu 26 aylık iken güvenip emanet ettiğim bir kurum❤️ funda hanım ve tuğba hanım değerli öğretmenlerimize hepsine sonsuz teşekkür ediyorum

  • GB

    Kızım iki seneler Çilek Ağacı Anaokuluna devam ediyor, ilk günden bu yana memnuniyetimiz hep artarak devam etti, ögretmenimizi çok seviyoruz. Ögretmenimizin yanında psikolog öğretmenimizin de her daim desteği çok kıymetli, diğer tüm personel ve öğretmenler de her zaman destek ve yardımcı oluyorlar. Çocukların beden ve zihin gelişimi için, çocukları bunaltmadan gerçekleştirilen tüm oyun içerikli etkinlikleri kızım çok seviyor ve severek anlatıyor. Onun gelişimini görünce de okul seçimi konusunda doğru bir karar verdiğimizi daha da net görebiliyoruz.

  • Ky

    Okul kaygimizi yenmemizin yegane sebebidir bu saygideger kurum yöneticeleri ve degerli ögretmenleri…basta funda hanim ve tüm ekibini tebrik ederim. Kendi cocugum adina söyleyebilirimki adaptasyon surecimizi layikiyla yönettiler ve kizim icin herseyin cok daha iyi oldugunu hem ona hemde bana gosterdiler:) basarilarinin devamini dilerim.cocuklar bizim en degerlilerimiz :)

  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz Bu süreci çocuklarımızın duygularını önemseyerek ilerledik her zaman. Çok teşekkür ederiz kıymetli yorumunuz için. Sevgilerimizle

  • BS

    Çocukları şefkatle sarmalayan, sıcacık insanlarla dolu bir okul. Burası bizim ilk okulumuz.Biricik yavrumu onlara emanet ederken gözüm asla arkada kalmadı. Müdüründen öğretmenlere, öğretmenlerden personele herkes çok güleryüzlü ve en önemlisi çocuk odaklılar. Adaptasyon sürecinin de sevgili okul müdürümüz psikolog Funda hanım sayesinde çok iyi geçtiğini düşünüyorum. Varlığıyla da güven içinde hissediyorsunuz. Kısacası iyi ki Çilek Ağacı diyorum ve gönülden tavsiye ediyorum ❤️

  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz Değerli yorumunuz İçin Çok Teşekkür ederiz Sevgilerimizle

  • ÇÜ

    Mükemmel bir okul. Oğlum kendini çok geliştirdi öğretmenleri sayesinde. Çokta mutlu gidiyor. Okul değişikliği yaparken tavsiye üzerine yolumuz kesişti. İyiki de öyle olmuş. Minnettarız her bir çalışana.

  • Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz. Bizlerde Sizleri iyi ki Tanımışız. Çok Sevgiler

  • US

    Çocuğunuzu gözü kapalı emanet edeceğiz bir okuldur. Eğitimi ve öğretmen kadrosu güçlü, çocuğumun gelişmesinde büyük katkı sağladılar. Teşekkürler Çilek Ağacı Anaokulu

  • Oğlumuzun okuldan sağlıkla ve mutlu gelmesi bizim için en önemlisi. Ilginiz icin tesekkurler. Kısa sürede çok fazla şey ögrendi

  • SY

    Tüm ebeveynler gibi bizde Çocuklarımızın en iyi en kaliteli öğrenim almasını isteyen ailelerdeniz.Çilekagacı ailesi ile 7 yıl önce oğlumuza ilk okul olabilecek bir anaokul ararken tanıştık.Bizlere bu süreçte keyifli,güvenli kaliteli bir okul deneyimi yaşatan sevgili okulumuzla sürecimiz ufak bir aranın ardından hiç tereddütsüz okul arayışına girmeden kızımızla devam etti…..Bu yıl kızımızın da mezun olacak olmasının üzüntüsü içinde yeni gelecek ailelere bir fikir olması açısından okulumuzu şiddetle tavsiye ediyorum. Bu sevgi dolu ilgili kaliteli okulumuzda her iki çocuğumda da bizlere harika deneyimler yaşatan başta çok degerli kurucumuz Filiz Şahin olmak üzere sevgili müdürlerimiz Ceren Şahin,psikolog Funda Altıparmak ve herbiri alanında uzman sevgili öğretmenlerimize ;burda kendi öğretmenimiz Hilal Akçaya ayrı bir parantez açarak

  • MY

    Bu sene okuldaki ilk senemiz, özellikle çocuğumun okula alışma sürecinde öğretmenlerin çok destekleyici yaklaşımları oldu. Sonraki süreçte de yapılan genel bilgilendirme toplantısı, sınıf öğretmeninin telefonla yaptığı veli bilgilendirmeleri ve okulun aile uygulaması üzerinden günlük yolladıkları bilgilendirmeleri ve çocukların gün içinde yaptıkları faaliyetleri ile ilgili görsel paylaşımlarını çok faydalı bulmaktayım. En önemlisi de tabi ki çocuğumun okula hergün severek gitmek istemesi.

  • DO

    Sıcacık bir anaokulu. Kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Öğretmenler bilgili, sevecen, ilgili. 2. oğlumda orada eğitim aldı. Atatürkçü, aydın, yenilikçi.Okulda rahatça oyun oynayabiliyorlar. Bahçeye çıkabiliyorlar. Tek tek özenle ilgileniyorlar. Yemekler güzel. Geliştirilmesini düşündüğüm bir şey yok. Bu haliyle çok seviyoruz.

  • DE

    Oryantasyon süreci, tüm çalışanların sevgi ve ilgileri sayesinde 4 yaşında oğlum okuluna severek ve heycanla gidiyor. (Ki bu kadar alışabileceğine ihtimal vermiyorduk.) Sema öğretmenimiz, pedagogumuz Funda Hanım oğlumda inanılmaz değişimler sağladılar. Bu vesile ile kendilerine de teşekkür etmiş olayım. Okulumuzu kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • ÇK

    Sevgili Çilek Ağacı Ailesi, sizlere öncelikle çok teşekkür ederiz. Minik yavrularımız sayenizde çok mutlular. Ben ve oğlumuz Timur ıyiki sizinle karşılaştık. Okula koşarak gidiyor ve gelişimini hergun görüyoruz. Bunu gerçek sevgi ile yaptığınızı anlıyorum. Umarım tüm akademik hayatında böyle istekli olur şeklinde temennide bulunuyorum. Belirttiğim gibi gelişimi de görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Tüm çalışanlarınıza, öğretmenlerimize sukranlarimi sunarım. Saygı ve sevgiler

  • Sg

    Bir veli olarak kızımı bu okula verdiğim için çok memnunum. Öncelikle kızım hergün okula hevesle gidiyor, okulda huzurlu ve mutlu bir şekilde gününü geçiriyor . Bu psikolojisi ev hayatımıza da yansıyor.Güncel hayata dair bilgiler , teorik ve kavramsal bilgiler verilirken bir yandan da okul & öğretmen kavramlarının çocuklara sevdirilmesi ve öğrenme sürecinin eğlenceli de olabileceğinin çocuklara işlenmesi bence çok önemli. İlerideki eğitim hayatında da Çilekağacından edindiği bu deneyimlerin kızıma çok faydalı olacağını düşünüyorum.

  • İT

    Genel olarak eğitim ve gözetim alanında tüm öğretmenler ve personelin dikkatli ve özverili olduğu, gelişime açık ve yenilikçi bir okul. Atatürkçülüğü benimsemiş, iletişim konusunda yeterli düzeyde bilgilendirme sağlayan bir eğitim kurumu olduğunu görmekteyim. Oğlumun ilk kreş deneyiminde ona özgüven bize ise güven sağlayan tüm öğretmenlere teşekkür ederim.Faaliyetler konusunda çeşitlilik mevcut ancak bir kaç alanda daha branş dersi olabilir. Küçük yaş gruplarında temel becerilerin geliştirilmesine yönelik destekleyici bir ders konulabilir.

  • Po

    Tum ekibin gercekten ilgi ve sevgi dolu yaklasmasi cok onemli, ozellikle alisma surecinde bunun faydasini cok gordugumu soyleyebilirim. Ogretmenimiz Gulay Hnm cok degerli, okul hayatindaki ilk ogretmeni olarak bence bizim icin unutulmaz olacak :)

  • Hs

    2. Cocugumu da hiç düşünmeden tereddut etmeden emanet ettiğim eğitim kurumu..

  • BK

    Ödediğimiz ücreti sonuna kadar hakkeden bir okul. Gerek öğretmenler gerekse okul müdürü Funda hanim hepsi çok kıymetli insanlar. Kızımız ilk günden beri severek gidiyor okula. Burda özellikle bu öğretmen iyi diyemeyeceğim çünkü hepsi birbirinden iyi. En başından beri okula güvendik çünkü onu bize hissettirdiler. Çocuk gelişimi ve eğitimi hakkında bilgi sahibi biri değilim ancak okul öncesi öğretmeni kardeşim var bütün eğitimleri ,etkinlikleri yakından takip ediyor. Kesinlikle çok başarılı olduklarını söyler ve İstanbul'da olsaydım böyle bir okulda çalışırdım der. kafasında soru işareti olan varsa gönül rahatlığıyla bu okula gonderebilirler. Her okulda işinin ehli drama ,ingilizce,müzik ve beden eğitimi öğretmeni olmaz. Çilek ağacı anaokulu branş öğretmenleri ile ayrıca 1-0 önde zaten. Bahçesi geniş, yemek menüleri dengeli ve çocukların seveceği tarzda yapılıyor.paketli gıda asla yok. Anlatacak çok şey var en iyisi gidip kendiniz görün.

  • Okulumuzdan ve öğretmenimizden çok memnunuzSosyal aktivite daha fazla olabilir

  • O

    Egitim super,ogretmenler com ilgili,egitimcinin egitimine kurucu cok onem veriyor.Tavsiye ederimOgrencileri teslim almada yogunluk oluyor.

  • SC

    Her annenin içinde "acaba mı?" sorusu her zaman vardır. Zaman bana gösterdi. Çilek Ağacı çok doğru kararmış. Teşekkürler Çilek Ağacı, teşekkürler Ayşegül öğretmenim.Bahçede biraz daha koşacakları bir alan yaratılabilir. Sevgiler.

  • MY

    Öncelikle okula adaptasyon sürecinde bütün öğretmenlerimiz ve okul yönetimi çok hassas davrandi ve çok ilgiliydiler. Kızımı 7 ay önce ilk kez bu okula getirdik☺️ Alışma süreci biraz sancılı olmasına rağmen öğretmenlerimizin desteği ve sevgisiyle alıştı okuluna ve şuan çok seviyor. Bizleri seffaflikla bilgilendirerek doğru bildiğimiz yanlislarimizi düzeltmemizi sagladilar. Bu konuda verdikleri desteğe minnettarız

  • SA

    Çocuğunuzu anneye teslim eder gibi ediyorsunuz.Hem güven hem eğitim açısından sonsuz teşekkürler

  • Dd

    İlgili ,düzgün bir okul,dersleri yeterli ,aktiviteleri güzel.çocuğum severek gidiyor.öğretmenleri anlayışlı.Yıllık olarak kayıt alması

  • IK

    Ogretmenimiz gayet ilgili,okulun fiziksel imkanlari ve egitimi cocugumuz icin yeterli. Cocuklar icin gereken egitimin en iyi seviyede verilmesini saglayan bir kurum.

  • Öğretmenlerin çocuklara anne şefkati ile yaklaşımı, çocuğa verilen eğitimin onun gereksinimlerine uygun olmasına özen göstermesini çok değerli buluyorum. Öğretmenlerimiz çocuğun deneyerek öğrenmesine olanak sağlıyor. Sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma davranışlarını özendirici eğitimler veriliyor. Çilek Ağacı App'i sayesinde çocuğunuzun yemek ve uyku düzeni, okuldaki genel durumu hakkında her gün öğretmeni ile görüşmesek bile bilgi alabiliyoruz. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir kurum.

  • Kızım bu okula 2,5 yaşından beri devam ediyor ve çok memnunuz. Kızım hem iyi bir eğitim alıyor hem de çok eğleniyor. Okulda standart derslerin yanında müzik, yoga, jimnastik, ingilizce vb branş dersleri var. Geçen sene bu derslerin hepsi konusunda uzman öğretmenler tarafından veriliyordu. Bu sene pandemi yüzünden bu konuda bir kısıtlama oldu (ingilizce dışında) doğal olarak ama yine de bu dersler devam ediyor. Okulu, pandemi nedeniyle aldığı tedbirler nedeniyle de beğeniyoruz. Ayrıca iletişim konusunda çok şeffaflar. Okulun bir mobil uygulaması var ve okulla bütün iletişiminizi bu uygulama üzerinden yapıp her türlü bilgiye ulaşabişiyorsunuz. Her günün sonunda çocuğun, yemek ve uyku durumuyla ilgili ve o gün yapılan faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yapılıyor uygulama üzerinden. Çocukları bütün gün izleyeyen rehber psikologlar mevcut ve çocuğunuzun gelişimi ile ilgili peridyodik olarak bilgilendiriliyorsunuz. Uygulama üzerinden öğretmenlerine ve rehber psikologlara ulaşıp her türlü sorunuzu iletebiliyorsunuz ve sorularınız mutlaka cevaplanıyor. Ve tabiki okula her zaman telefon ile de ulaşmak mümkün.

  • YT

    Çocukların bireysel gelişimleri ve yetenekleri için değerlendirme ve yönlendirme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Çocuklar okulda öğretmenleri tarafından bağımsız gözle değerlendirilebildiği için, velileri çocuklarla ilgili olumlu veya olumsuz olarak bilgilendirmek ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmek gerekir. Keza eksik, geliştirilmesi ve üzerinde durulması gereken konularda bilgi almak isteriz . Çocukların hep iyi yönleri hakkında bilgi alıyoruz, veli olarak bizim göremediğimiz noktaların yakalanması bizim için çok daha değerli olacaktır. Bir nokta da günlük aktiviteleri içerisine ingilizce pratikleri eklenmeli. Sizleri seviyoruz, tüm öğretmen ve emeği geçenlere çok teşekkürler

  • Evet öneririm. Sınıflar çok kalabalık değil. Bahçe oldukça geniş ve öğretmenler pozitif yaklaşıyorlar.

  • Yk

    En başta çocuk seven ve uğraşmaktan son derece keyif alan bir kadro .Samimi ve içten oluşları bizi dahada rahatlatıyor ve doğru seçim yaptığımızı bir kez daha anlıyoruz.

  • ÖD

    2 buçuk yaşından beri oğlum Umut bu okulda ve hiç sıkıntı yaşamadık. Çok şey borçluyuz tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz

  • SC

    Samimi, güvenilir, sevgi dolu bir okul. Eğitim çok önemli ama çocuğumu gönül rahatlığıyla emanet etmem daha önemli. Milli değerlere, toplum kurallarına önem veriyorlar. Çocugum okulda çok mutlu. Arkadaşlarını, öğretmenlerini çok seviyor. Teşekkürler çilek ağacı

  • Öğretmenimizin ve rehberlik biriminin çocuğumuza gösterdiği ilgi ve gerekli takibi yapması bizim için çok değerli.Fiziksel koşulları bir Anaokulu olarak çok iyi olmakla birlikte Isınma ile ilgili olarak daha iyi tedbirler alınabilirse memnun olurum. Şu an kovid nedeni ile ortamın sık sık havalandırıldığını biliyorum. Ancak, daha soğuk günlerde sınıfların soğuk olmamasına dikkat edilmesini rica ediyorum.

  • Oğretmenler deneyimli ve ilgili, okulun bahçesi ve sınıfları geniş ferah ve aydınlık.

  • DO

    İlgili ve eğitimli öğretmenler. Etkili aktiviteler. Yabancı dil öğretiyorlar. Sıcak ve samimi. Eğitim odaklı.

  • ee

    oğlumuzun 3.yılı keşke ilkokullarıda olsa da devamında bizde rahat etsek,gerek yönetim,gerek öğretmenler herkes çok profosyonel ve sevgi dolu

  • GK

    Harika bir okul çok sevdigimiz bir okuldur ilgileri alakalari gözü kapalı emanet edebileceğim tek yerdir.Hiç olumsuzluk yoktur harika bir okuldur.

  • Ög

    Hem okulumuza hem öğretmenlerimize sonsuz güveniyoruz, oğlumuz mutlu, keyifle gidiyor, güzel dostluklar edinip paylaşmayı, kendi ayakları üstündeki durmayı, bir birey olmayı eğlenerek öğreniyor.Olumsuz yorumumuz yok, tşk

  • Başlayalı henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen cok güzel yol katettik ve gelişimine cok faydalı oldu, özellikle sema öğretmenimiz çok ilgili ve sevgi dolu dolu bir öğretmen

  • BB

    Tavsiye uzerine kayıt yaptırdığım bu okula 2018 Subattan beri devam etmekteyiz. Oğlum bu sene mezun olacak. Uzulerek ayrılacağız okulumuzdan. Eğitimi olsun, ögretmenlerinin ilgi ve alakalari olsun her seyden memnunuz.

  • De

    Kızımın burada 3. Yılı olmak üzere.eğitim olarak oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Bu noktada sadece kendi mğretmenimizi değerlendirebiliyorum.akademik olarak yeterli,bilinçli ve insani olarak vicdanlı bir öğretmene sahibiz. Geçen yıldan beri ingilizce eğitime ağırlık verildi.başarılı buluyorum.özellikle ingilizce öğretmenlerinin konuşma tarzını yabancı öğretmenlerden ayırt etmek güç. Çocuklar sürekli etkinlik halindeler.gözlemlediğim kadarıyla hem kendi kızımda hem de başka çocuklarda okula gitmek çocuklara mutluluk veriyor. Okul kapısında ağlayan çocuk çok nadir oluyor.oryantaston süreçlerini başarılı buluyorum. Okul bahçesi oldukça güzel ve çocuklara yeterli

  • EY

    Herkesin çocuğu kendine bir başka kıymetli tabiki ama bu okuldaki tüm öğretmenler çocuğunuza kendi çocukları gibi davranıyor . Eğiitmleri de çok başarılı

  • DD

    Çilek ağacı'na güvenimiz ailemizden birine güvenmek gibi. Kızımın okula gitme hevesi, öğretmen sevgisi, okulun fiziki ve hijyen şartları tartışmasız 1 numara.

  • Sa

    Cocugunuzu gozunuz kapali teslim edeceginiz, guven konusunda asla tereddut etmeyeceginiz bir 2.ev. Egitim programlari cocugunuzun gelisimi icin cok uygun, ogretmen kadrosu mukemmel, cok ilgililer .

  • Şy

    Cilekagaci okullari,cocuklarin bilgi ve becerilerini kesfeden sozde degil ozde egitim veren mukemmel bir okul.Yillar önce oğlum için okul seçiminde merdivenköy şubesiyle yollarımızın kesiştiği cilekagaci okullarına yıllar sonra küçük kızımida(Goztepe/Genius subesine) kadıköy bölgesinde hiç okul aramadan emin ellerine teslim ettiğim son derece sıcak samimi harika bir okul...Kurucusu Filiz şahin senturk Müdürümüz Ceren hanım basta olmak üzere tüm eğitim kadrosuna sonsuz teşekkürlerimizle...

  • Ee

    Mükemmel eğitim sistemi,ezbere dayalı değil,özgüvenli ve yaratıcı çocuklar yetiştirmek üzerine kurulmuş harika kurum,çocuğum 1 yıldır kreşe gidiyor,gelişim inanılmaz,filiz hanımın ekibi müthiş,sınıf öğretmenimiz hale önder hanım ve oğlum hafta sonları sürekli kendisini özlüyor,3.şubeyide açmışlar daha çok büyürler benden tarihe notTabikide ilk okul kısmının olmaması,belki sabahları daha erken öğrenci kabul edilme şansı olsa daha iyi olurdu ama çocukları o saatte uyandırmak ne kadar doğru oda tartışılır

  • SF

    Kızımın okulu :) Çok memnunuz. Uzman eğitmenler eşliğinde sevgi dolu bir eğitimi var. Okul’un sahibi Filiz Hanım zaten bu konuda çok bilgili. Tavsiye ediyorum.

  • ÇE

    çilek ağacı ile tanışmadan önce bayağı araştırma yapıp birkaç farklı okul gezmiştik ve en çok içimize sinen yer burası olmuştu,iyi ki burayı seçmişiz beklentilerimizin de üzerinde bir eğitim dönemi geçiriyoruz. Kendine güvenli ve öz güveni yüksek çocuklar yetiştiren sevgi dolu,işine hakim öğretmenlerin olduğu harika bir yuva ile tanışmak bizleri oldukça mutlu etti.Hale hanımın bitmeyen sevgisine ve enerjisine hayran kalmamak elde değil.Keşke çocuklarımızın ilk tanıştığı bu eğitim kurumların hepsi çilek ağacı okulları gibi olsa....Acilen ilk okul kısmınızın da açılmasını heyecan ile bekliyoruz:)

  • OE

    Ögrencileri ile ilgili,en gucel,en faydali ogretim yontemlerini kullaniliyor.Veli bilgilendirme sistemi super,Gulay ogretmen harika bir ogretmen.

  • İyi ki çilek ağacını bulmuşuz. Hiç bir önemli günü atlamadan çocukların farkındalıklarını arttıran etkinlikler yapılması çok hoşuma gidiyor. Okulun bahçesi, imkanları güzel. Sınıf öğretmenimiz ve branş öğretmenlerinden çok memnunuz. Oğlumunda severek okula gittiğini görmek ayrıca mutlu ediyor beni. İYİ ki çilek ağacı çocuklarıyız ❤️

  • E

    Çok ilgililer kendi çocukları gibi sahiplenip benimsiyorlar Hale öğretmenimiz çok sevecen ve kendini sevdiriyor çocuklara İngilizce öğretmeninde hayran kaldım öğretmesine kızım her kelimeyi çabuk öğreniyor ve çok seviyor teşekkür ederiz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Göztepe Çilek Ağacı Anaokulu İletişim Bilgileri

Merdivenköy Mahallesi, Nakış Çıkmazı Sokak, No:3 Göztepe - Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum