fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gülen Yüzler Anaokulu

Özel Gülen Yüzler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Gülen Yüzler Anaokulu Hakkında

Sabah 07.30 ile akşam 18.30 arasında okul öncesi eğitim imkanı sunan Özel Gülen Yüzler Anaokulu İstanbul’un Şişli içerisinde yer almaktadır.

Nezih bir mahallede yer alan anaokulu müstakil bir yapıya sahiptir. Geniş ve korunaklı bahçesi bulunan anaokulunda çocuklar hem etkinlik yapabilmekte hem de birçok oyunu rahatlıkla oynayabilmektedir.
Branş öğretmenler ve uzman psikologlar sayesinde kaliteli bir okul öncesi eğitim sunulması amaçlanmaktadır. Güvenli bir servis taşımacılığı hizmeti sunulmasından dolayı çocuklarınızı emanet ederken aklınız kalmamaktadır.
Çocukların günlük besin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için özel mutfaklarda sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve meyve saati hizmeti de sunulmaktadır.
Özel Gülen Yüzler Anaokulu insana sevgi ve saygı eğitim felsefesinde yola çıkarak özel eğitimler sunmaktadır.
Öğrencilere psikomotor, sosyal, duygusal, öz bakım ve bilişsel alanlarda pek çok eğitimde verilmektedir. Özgüveni yüksek ve temel hayat becerileri gelişmiş çocuklar yetiştirmek için yoğun bir eğitim politikası izlenmektedir.
Çocuklar ile ilgili gelişimleri takip edebilmek için psikolojik danışmanlık hizmeti de sunulmaktadır. Temiz havanın çocuk gelişimine katkısı bilindiğinden dolayı yağışlı havalar dışında bahçe kullanılmaktadır. Okulda hijyen önemli bir yere sahiptir.
Alerjik durumların oluşmasını engellemek için laminant parke ile zemin kaplanmıştır.
Temizlik hizmeti sunulurken çocuklara zarar vermeyecek kimyasal madde içermeyen temizlik ürünleri kullanılmaktadır. Eğitim seminerleri düzenlenerek çocukların kendi yaş grupları içerisinde iletişim kurmasını sağlayan bilgilere de yer verilmektedir.
Anaokulunda bulunan uzman doktorlar sayesinde belirli periyodik aralıklarla çocukların göz ve diş kontrolleri de yapılmaktadır.
Çocukların yaş ve gelişimi düzeylerine uygun etkinlikler yaptırılarak kişisel gelişim imkanı da sunulmaktadır.
Özel Gülen Yüzler Anaokulu'nda High Scope eğitim yaklaşımı benimsenmiştir.
Bu sistem sayesinde çocukların çok yönlü gelişimine katkı sağlanmaktadır.
Etkin öğrenme yaklaşımının yanı sıra scamper adı verilen hayal gücünü geliştirme ve beyin fırtınası yaratma eğitim programı da tercih edilmektedir.
Bu eğitim modeli sayesinde çocuklar farklı düşünme tekniklerini öğrenmektedir.

Özel Gülen Yüzler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- Montessori Eğitimi

- Waldorf Pedagojisi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Gülen Yüzler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gülen Yüzler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Gülen Yüzler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Gülen Yüzler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gülen Yüzler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Gülen Yüzler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gülen Yüzler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Gülen Yüzler Anaokulu Yorumları (122)

  • MG

    Gülenyüzler bizim hayatimizda iyi ki var dedirtti. Selma hnm dan tutun öğretmenleri hatta servis şoförü Süleyman beyden hepsi birbirinden ilgili, sevecen,guleryuzlu, yardımseverler. 2 kızımı da tereddüt etmeden kendilerine emanet ettim. Kizlarimda ki değişimler aldıkları eğitimle gözle görülüyor ve ayni şekilde devam ediyor. Hepinize sonsuz teşekkür ederim.

  • ae

    4 dönemdir gülen yüzlerdeyiz gözüm arakada kalmadan işimize odaklanabilmemiz bizim için harika. tabiki oğlum okulda çok mutlu öğretmenlerin samimiyeti içimizi ısıtıyor. gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. gerek branş çeşitlilik imkanı gerek araç gereç imkanları gerekse okulun bahçe ve sınıf genişliği bölgedeki okullara göre çok çok iyi. bu yıl son senemiz üzgünüz..

  • SY

    Referans üzerine okul ile tanıştık. Selma Hanım'ın önderliğinde, Öğretmen ve yönetim kadrosu kaliteli ve iyi insanlardan oluşan bir yapı. Çok memnunuz. Çocuğumuzun gelişimini de net bir şekilde gördük. Gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz. Görüşmede ve tanışmada bu izlenimi alacaksınız. Okulun lokasyonu uygun. Ferah ve geniş bir alana sahiptir. Ömer Asaf dan Selamlar

  • SY

    Gönül rahatlığı ile çocuğumuzu teslim ettik. Yaklaşım, anlayış süper. Eğitim kalitesi çok iyi. Çocuğumuzun gelişimindeki katkıyı net şekilde gördük. Yönetim ve kadrosuna teşekkür ediyoruz. Ömer asaf dan selamlar:)

  • AA

    2.cocugumu da bu anaokuluna vermeye karar verdik, en guvenli cocugunuza kendi cocugu gibi davranan ogretmenler ve muduru Selma hnm her konuda destek verip yardimci olan iyi insandir. Gozum arkada kalmadan verdigim okul, ozellikle oyuncaklar olsun cocuklarim gelisimi icin malzemeler hepsi surekli yenileniyor, cocuklar sıkılmıyor, adı gibi hem ogretmenler hem de cocuklarimizin gulen yuzlerine sahit olursunuz

  • YB

    Merhaba, iki çocuğumu da gözümüz arkada kalmadan güvenle emanet ettiğimiz bir anaokulu. Herşey şeffaf, yönetim odasındaki kamera ile her yeri rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Oryantasyon döneminde güvenli bağlanmayı sağlıklı bir şekilde sağlıyorlar. Sınıfları geniş, ferah ve temiz. Bahçesi büyük, güzel; parkı, ağaç evi, yeşil alanı, toprak alanı, açık sınıfları mevcut. Çocuklarının enerjilerini atması için çok uygun. Öğretmenleri işlerini özverili bir şekilde severek yapıyorlar veli ile iletişimleri güzel. Başta Selma Hanım olmak üzere tüm öğretmenlerine ve diğer kadrosuna göstermiş olduğu ilgi ve özveri için teşekkür ederiz. Severek tavsiye ediyoruz.

  • DA

    Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebileceğiniz bir çocuk yuvası...iyi ki varsınız Yabancı dile ağırlık verilirse çok daha iyi olur..

  • DA

    Yakın arkadaşlarımızın tavsiyesi ile tanıştık okulumuz ile.cok endiseliydim kızım daha 2 yaşında ve ilk defa ayrı kalacaktık.. gulenyuzler sayesinde kızım hem güvenli hem de çok verimli zaman geçirdi.kurumdaki herkese çok teşekkür ediyorum.Yabancı dil eğitimi daha çok saatlerle sağlanmalı..

  • Sm

    Kuzenimin tavsiyesiyle ikiz bebeklerimi kayit ettirdim. İyiki de gulen yuzler ailesini secmisim. Bebeklerime cok faydali oldu . Okul mudurunden ogretmenlerine ve diger personellerine kadar hepsi cok nazik ve ilgili. Her konuda istediginiz her anda ulasip ogretmenlerinden bilgi alabiliyorsunuz. Tek tek butun ogrencileriyle ilgileniyorlar. Her gun bir etkinlik yapip gerek cocugun gelismesi gerekse sosyallesmesi acisindan buyuk caba gosteriyorlar. Sahane bir bahcesi olan sicacik bir ortam. Kuzulariyla , tavuklariyla, tarlasiyla, agaclariyla, adeta cocuklar icin kucucuk bir cennet kosesi. Gulen yuzler ailesinin bir slogani var ^cocuklarin daima guldugu yer^ iste bu cok dogru. Herkese tavsiye ederim.Yok

  • Fi

    Oğlum da geç konuşma problemi vardı.4 yaşından sonra konuşmaya başlamasına rağmen burada çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydetti ve geliştirdi. Dil ve motor gelisimine ozellikle onem veren bir okul. Öğretmenimiz Havvanur hanıma gösterdiği çaba ve ilgi için ayrıca teşekkür ederim.

  • Tamamen kızına yapışık yaşayan ve 1 gün bile ayrı kalmadan 4 yaşına kadar getirmiş bir anne olarak okul seçmek hiç kolay olmadı. İnternet sayfasında karşıma çıkan ve veli yorumlarına bakarak karar verdiğim Gülen yüzler okulunda bir gün bile acaba demedim. Çalışan bir anne olarak annanemiz olmasına rağmen yani bakıcı derdimiz olmamasına rağmen okula verip sosyalleşmesini istemiştim ve ben faydasını gelişimini kesinlikle gördüm. İyi ki dediğim bu okulun suan yorumumu okuyan ailelere güven vermesini dilerim. Herkesin kıymetlisi evlatlarımızı güvenle emin ellere teslim etmek gerçekten çok kıymetli. İyi ki tanıştık Gülen yüzler ailesi =)

  • TY

    Oğlum 2 yıldır Gülen yüzlerde daha önce başka bir okuldaydı keşke en başta gülen yüzler e verseydik Okulumuzdan çok memnunuz çocuğum bu okulda iyi bir gelişim süreci geçirdi Selma hanım ve öğretmenimiz çok ilgili ve öğrencilerini birebir takip ediyorlar Okulun fiziki şartları da çok iyi sınıflar büyük harika bir bahçesi var top havuzu var bahçede ağaç evi var çocuklar çok seviyor İşteyken aklım kalmıyor çocuğumda güvenli bir ortamda olduğundan eminim çünkü

  • Ga

    Çocukların erken yaşta sosyelleşip toplumla bağ kurması önemli olduğundan,13 yıllık evlat hasretinden sonra anne sevgisinin eksikliğini duymayacağını hissettiğim gülen yüzler anaokuluna emanet ettim.hislerim yanıltmadı.teşekkür ederim,iyi varsınız.çocuğumun yüzü hep gülüyor,sizinde gülen yüzleriniz hep daim olsunSiz zaten ilk düşünüyorsunuz bizim adımıza,biz geç kalıyoruz iyi ki varsınız

  • İS

    Gülenyüzler Anaokulu sadece eğitim veren bir okul olarak değil, çocukların ve velilerin kendi aile ortamı gibi, gönül rahatlığıyla hizmet aldığımız bir yerdir. Öğretmenler ve idari personel işlerini layıkıyla yapıyor. Aynı zamanda bir anne şevkatiyle çocuklarımıza güvenli bir ortam oluşturuyorlar. Biz 2 yıldır kızımızı bu okula gönderiyoruz. Gayet ögretici ve yenilikçi faaliyetler ile, çocukların daima eğlendiği ve mutlu olduğu bir eğitim kurumu. İlgilerinden dolayı başta okul müdiresi Selma hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz.Pandemi şartlarından dolayı pek mümkün olmadı ama ilerleyen dönemlerde veli toplantıları düzenleyip, fikir alış verişinde bulunulabilir.

  • DB

    Okul müdürümüz Selma hn in özellikle hassas ve anac yapısından dolayı çocuğumuzu güvenle gönderiyoruz. Sosyal medyadaki paylaşımlar ve çocuğumuzla okul sonrasında yaptığımız konuşmalar neticesinde Selma hn ve öğretmenlerimizden memnunuz. Olumlu yada olumsuz anlık gelişmelerden zamanında net ve açıklayıcı bildirimlerin yapılması bizce güven verici ve tatminkar. Teşekkür ederiz.

  • OE

    Gülen yüzler Anaokuluna çocuğum her sabah mutlu gidip mutlu dönüyor. Ki bu bir anne için en önemli bir göstergedir. Bir gün bile gözüm arkada kalmadı. Çok nazik ve tatlı öğretmenler her bir çocuğa özel gösterilen ilgi ve alakayı hiç eksik etmezler . Çocuğum yabancı dil dersi,bale dersi ve bir çok etkinlik daha görüp inanılmaz bir şekilde geliştiğini gözlemliyorum. Kısacası bir çocuğum daha olsa düşünmeden yine Gülen Yüzlere gönderirim. Başta olmak üzere müdüre Selma hanıma ve tüm öğretmenlere çok çok teşekkür ediyorum.Yok

  • BY

    Oğlumuz 3 yıldır bu okulda.biz 3 yıldır her gün gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu emanet ediyoruz.öğretmenlerinden tutun eğitim kalitesi en önemlisi her bir öğretmenin çocuklara karşı şevketli yaklaşımı gözlerindeki o ışıktan belli oluyor zaten.okul konum olarakta çok güzel bir yerde bahçesi kocaman miniklerimiz için herşey dört dörtlük düşünülmüş

  • Ts

    Uzun okul arayışımız ardından Gülen yüzler ailesi ile tanışmak bize çok iyi geldi pandemi süresinde evde asosyalleşen ve çok hassaslaşan her şeye ağlayan oğlumu çok çabuk adapte ettiler tabi bu süreçte tüm Gülen yüzler ailesi Olarak benide misafir ettiler tüm şeffaflık ve sevgileriyle yöneticisinden serviş şoförü dahil çok profesyonel bir ekipler benim yuva tecrübem çok iyidir yıllardır otizmli oğlum için yuvalarına bekledim ve bu şeffaflık yoktu şimdilerde normal gelişimi oğlumu gözü kapalı içim rahat yolluyorum başta selma hanım olmak üzere tüm Gülen yüzler ailesine sonsuz teşekkürlerHerşey super

  • CO

    Sıkıntılı bir süreç başlagıcı olarak düşündüğümüz okul arama ve tercih süreci gülen yüzlerle karşılamamız sonrasında mutlu, güvende ve güvenli , huzurlu bir şekilde son buldu. Gezmeye başlar başlamaz farkı ve kalitesi hissedilen tesis ile ismi gibi gülen yüzlü öğretmen ve personel kadrosu ile karşılaştık. Bahçesi, oyun alanları, geniş ferah sınıfları, yemekhanesi ve sonrasında tecrübe ettikçe aldığımız kararımızı pekiştiren eğitim kalitesi ve vizyonu.. gönül rahatlığıyla emanet etteğimiz oğlumuzunde severek gittiği aile sıcaklığında okulu..

  • Ts

    Merhabalar uzun okul arayışlarımız sonucun da böyle tecrübeli ve güvenilir bir okulla karşılaştımız için çok şanslı hissediyoruz.selma hanım başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.Herşey gayet güzel.

  • AT

    Bir çok okul gezerek içlerinde çocuğumuz için en uygun bulduğumuz ve başladıktan sonra da çok doğru bir karar verdiğimizi gördüğümüz Gülen Yüzler ailesine minnettarız. Okula başlarken geçirdiğimiz alışma dönemi ve sonrasında başta müdüre hanım olmak üzere öğretmenimizden çok destek gördük ve görmeye devam ediyoruz.2. Senemizde biz okulumuzdan memnun olarak devam ediyoruz .umarım okul arayışında olan tüm aileler bizim gibi huzur içinde çocuklarını emaner edebilecekleri 2. Yuvalarını bulabilirler.

  • MD

    Özel Gülen Yüzler Anaokulumuzun verdiği eğitim ve imkanlar son derece mükemmel. Okulumuzun kurucusu Selma hanım ve sevgili öğretmenlerimiz çocuklarımız için büyük gayret ve hassasiyet için özverili bir çalışma içindeler. Kızımız çok şey öğrendi. Öğretmenler ilgili, temiz ve dört dörtlük bir anaokulu. Çocuğumuzu gönderirken asla gözümüzün arkada kalmadığı için çok memnunuz. Herkese tavsiye etmekteyiz.Eksiksiz, her şey olması gerektiği gibi.

  • LS

    Hayatımızdaki en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı en yakınlarımız olan annelerimize teslim ettiğimizdeki hissettiğimiz güveni hissediyoruz öğretmenlerimize teslim ederken.Çocuklarımız hakkındaki gelişim değerlendirmelerinin ara dönemlerde yapılması dışında önerebileceğim hiçbirşey yok. Birçok yönde gelişim sağlamış bir eğitim kurumu

  • NA

    Güvenilir ve özenli bir kurum.Çalışan bir anneyim ve ikizlerimi Gülenyüzlere emanet ediyorum.Tüm öğretmenler ve çalışanlar bütün çocuklarla ilgili.Ne yiyip içtiklerine,temizliklerine ve Özbakım becerilerine önem gösteriliyor.Gönül rahatlığıyla evladınızı emanet edeceğiniz bir kurum.

  • Mt

    Oğlumun kaydını ocak ayında yaptırdım. O dönem civardaki tüm kreşlere baktık içimize sinen tek yerdi. Yönetici selma hanım sağolsun çok ilgiliydi çok yardımcı oldu. Hem kendi hem öğretmenler oldukça samimi, güleryüzlü, ilgili çok memnunuz. İyi ki buraya gönderiyorum oğlumu. Oğlumda çok mutlu gözümüz arkada kalmıyor.

  • EK

    Kızım 18 aylıkken işe başlamak zorunda kaldım. Pandemiden dolayı bakıcı bulamadım ne yapacağımı düşünürken Gülen Yüzlerin buradaki yorumlarını görerek Selma Hanım’a ulaştım. Bayram tatili ve gece geç saat olmasına rağmen sorularımı cevapladı ve randevulaştık. Öncelikle bir annenin hislerini endişelerini anlayarak konuşması zaten beni çok rahatlatmıştı. Okula gittiğimde ise tamamen çocukların konforu, gelişimi ve güvenliği düşünülerek kurulmuş sıcacık bir yuvayla karşılaştım. Kızımı o günden beri güvenle hiç gözüm arkada kalmadan bu okula emanet ediyorum.Ben kızıma nasıl bakıyorsam, nelere dikkat ve özen gösteriyorsam okulda da aynı şekilde bakılıyor, özen gösteriliyor. İyi bakılmaktan da öte Büşra öğretmenimizin de emek ve özverisiyle öyle güzel gelişiyor ve büyüyor ki miniğim. İyi ki diyorum. İyi ki yollarımız Selma hanım ve kıymetli ekibiyle kesişmiş. İyi ki bu ekiple beraber büyütüyorum kızımı. İki kelimeyle de okulu özetleyecek olursam baştan aşağı emek ve profesyonellik

  • Ae

    Oğlumun 2 yaşından beri (şu an 5 yaşında) içim çok rahat ve gözüm arkada kalmadan bıraktığım 2.evi. Hem eğitim açısından hemde sevgi açısından bütün beklentilerimizin ve ihtiyaçlarımızın karşılandığı güzel yuva..gerek okul müdürümüz selma hanım gerekse öğretmenlerimizin ve çalışanların çocuğuma kendi evladıymış gibi davranmaları işyerinde hiç endişe etmeden içim rahat çalışmamı kolaylaştırıyor. En önemliside oğlumun eve geldiğindeki gülen yüzü mutluluğu… çalışan bir anne olarak tereddütsüz tavsiye edebilirim. Gülenyüzler ailesine dahil olmaktan çok mutluyuz..

  • AF

    2 çocuğumuda gönül rahatlığı ile gönderdiğim ve çevremdeki herkese özellikle tavsiye ettiğim çok başarılı bir okul.

  • MT

    Cocugumuzu guvenle teslim ettigimiz ve her gecen gun gelisimine degerli katkilar sunan okulumuzu seviyoruz.

  • Ne

    Çocukların gelişimlerine yönelik aktivitelerin faydasını kızımda görüyorum.

  • EG

    Kızımı yazdırdım ve çok memnunum.siniflari gayet geniş ve her yaşa hitap eden birçok alanı var.okul içi ve dışı etkinlikleri başarılı.Gercekten Gorsellerden çok daha fazlasına sahip bı okul.ilgi ve alaka super.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • Çk

    İki yıl evde geçen bir dönemden sonra okul arayışına girdik. Ve çok şanslıyız ki doğru seçim yaptık. 1yıldır devam ediyoruz tüm personel işini gerçekten hakkıyla yapıyor Gözümüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla emanet ediyoruz. İlginiz alakanız ve iş ahlakınız için çok teşekkürler

  • MT

    Merhaba, Öncelikle okulun 3 senedir öğrencisiyiz. Okulun oğluma çok katkısı oldu. Öğretmenlerimiz çok ilgili. İkinci çocuğum olursa hiç düşünmeden GÜLEN YÜZLER ❤️

  • EO

    Okulumuzundan ve Havva öğretmenimizden çok memnunuz. Oğlumuzun ilk okul deneyimi ve hergün mutlu bir şekilde eve geliyor. Çocuklarla çok ilgileniyorlar ve ailelerle iletişimleri oldukça iyi. Gözümüz arkada kalmadan yavrumuzu hergün onlara emanet ediyoruz.Servis konusunda sıkıntı yaşamıştık ancak o problemi de daha sonra çözdüler sanırım

  • AS

    Merhaba Kızım ipeğin 3 senedir devam ettiği 2. Evi diyebileceğim bir eğitim yuvası Gülen Yüzler.Biz cok arastirip tavsiye üzerine kayıt olduk.Hem okul sahibemiz hemde tüm ögretmenlerimiz ve çalisanlari ile son derece şevkat dolu güven verici bir kurumdur.Bizim için eğitimden önce güven geldigi icin gözüm arkada kalmadan sonsuz güvenle en değerli varlığimiz evladimizi emanet ettiğimiz bir kurumdur.Konumu sebebi ile ögrenci ve veli profili son derece düzgün olup eğitim olarak hem sınıf ögretmenlerimizin ilgisi ve desteği ayrıca orfdan ingilizce seramik baleye kadar branş ögretmenlerimizin destegi ilede dolu dolu bir eğitim programi mevcuttur.Çocuklarimizin her türlü probleminde hic bikmadan usanmadan sonuca ulaşana kadar destek olurlar.iyi ki yolumuz birleşmis tsk ederiz Gülen Yüzlerin güzel ailesi.

  • MT

    iyi ki tanımışım dediğim milyon kez şükrettiğim sıcacık yuva burası... Pedagojik olarak donanımlı ,güler yüzlü ,içten kalpten ,çözüm odaklı öğretmenlerin bir arada bulunduğu bir kurum Bu sene 2.yılımız ve gerçekten çok memnunuz.en zor zamanımda bir görülmeyle karar verdiğim ve beni geri çevirmeyen Okul müdüremiz Selma Hanıma çok teşekkür ederim .Aile ortamı sıcacık bir yuva..çocuklarla birebir ilgilenilmesi çok güzel.her durumda bilgilendirmeleri çok güzel.Tüm öğretmenlerimize özellikle çok emekleri olan Yasemin hanıma ekstra ilgi ve özverili davranışları için teşekkür ederim .İlk öğretmenleri her zaman çocukların geleceği için çok önemlidir .ıyiki varsınız:)

  • AC

    Gülenyüzler Anaokulunu geçte olsa bu sene tanıdık. Keşke önceden haberimiz olsaydı. Oğlumuz ve velisi olarak bizler çok memnunuz.Umarım ilerde daha büyük bir yere sahip olursunuz.

  • YA

    Merhaba Oğlum yaklaşık bir yıldır bu okulda.Sisli bölgesinin en güzel okullarından biridir.Cocugunuzu gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz.Ogretmenler çok ilgili aynı şekilde okul yönetimi de...Ben oğlumda ki gelişimi gün ve gün gözlemliyorum.Dogru bir seçim yaptığımı düşünüyorum.Okul.com.tr aracılığı ile de kendilerine teşekkür etmek istiyorum.

  • Kızımın okulda ilk senesi olmasına rağmen gelişiminde düşündüğümüzden fazla etkisi oldu, Yönetici Selma hanım başta olmak üzere tüm öğretmenlerimiz canla, başla evlatlarımızın gelecekleri için çalışmakta. Çocuğumuz her sabah okula gitme heyecanı ile uyanıyor. kendim de özel eğitim kurumlarının çalışanı olarak söyleyebilirim ki okulun imkanları çok yeterli. Eğitim, Öğretim, güvenlik ve Temizlik konusunda kesinlikle gözünüzün arkada kalmayacağı bir kurum.

  • Ss

    Özellikle okulun öğretmenlerinden ,Mutfak görevlisine,servis şoförüne kadar enerjileri çok güzel,çok sevgi dolu ilgili ve alakalılar.Okul tertemiz,Tüm sınıflar ışık alıyor,ısısı yeterli.Yemek konusundada çok hassaslar yemeyen çocuğumla öğretmeni özellikle ilgileniyor.Okulun bahçesi mükemmel Kocaman bir oyun parkı var.Spor ve sanat aktivitelerine çok önem veriyorlar.4 yaşındaki kızım okula çok mutlu gidiyor.Tüm Gülenyüzler Anaokulu ailesine Selma hanıma ,Gamze öğretmene ve Merve öğretmene ayrı ayrı teşekkür ederim.

  • SF

    Gülenyuzler 2 evladımı da gözüm arkada kalmadan bıraktığım 2.evimiz. Sahibesinden aşçısına kadar işini askla yapan insanlar. Ögretmenleri çocukların uzerlerine titreyen, çocukların ihtiyaclarina nasil karsilik vereceklerini bilen profesyonel ve sevgi dolu insanlar. Oglumdan sonra kızımı hic baska bir yeri düşünmeden direk gulenyuzlere teslim ettim. Bir kere bile sorun yaşamadık Eksikliğini yaşadığımız birsey olmadı.

  • Gy

    Biz okul yönetmelik ilgi ve alakalarindan oldukça memnunuz. Bizim için önemli olan iletişim kurabileceğimiz bir kurum olmasıydı bu konuda beklentimizi karşıladı. Çocuğumuz mutlu biz mutlu

  • ND

    4 yaşındaki kızım için verdiğim en iyi kararlardan birisi gözüm hiç arkada değil okul müdiresi Selma hanımcım ve öğretmenimiz Merve hanım hem Gülen yüzleri hem ilgi alakaları fevkalade kızıma çok ama çok katkısı oldu çok fazla okul araştırdım gidip gördüm ama içime tek sinen yerdi burası içeri girdiğiniz an anlıyorsunuz zaten işine değer veren eğitimcilere evladınızı teslim ettiğinizi

  • ZS

    Çocukların eğitim yolculuğundaki ilk adımları çok önemlidir. Bu adım aynı zamanda uzun ve engebeli bir maceranın da başlangıcı demektir. Titiz araştırmalar sonucu bulduğumuz Gülen Yüzler Anaokulunun bizim için bir şans olduğunu düşünüyorum. Çünkü her sabah koşarak, büyük bir keyifle okula giden oğlumuzun mutluluğunu gözlerinde görebiliyorduk. Çocuğumuzun olumlu yönde gelişiminde katkı sağlayan ve ailemize, unutamayacağımız çok güzel anılar katan Gülen Yüzler Anaokulu yöneticilerine, öğretmenlerine, personeline oğlum ve ailem adına çok teşekkür ederim. Gülen yüzünüze, yüreğinize, emeğinize sağlık. iyi ki varsınız :) :) :)

  • Yk

    Son derece kaliteli ,her duruma hassasiyet gösteren, veli öğrenci ilişkilerine de desteklerde bulunan bir eğitim kurumu bunun için Selma hanıma ve Merve öğretmenimize teşekkürler

  • BK

    Bir sürü okul gezmek düşüncesi ile başlayan yolculuğumuz 3. okul olarak Gülen Yüzleri gezmemiz ile aniden son buldu:) Zaten içeri girer girmez farklılığı anlıyorsunuz, içeride sizi her an Gülen Yüzü ile karşılayan kocaman bir ekip ve sadece çocukların dünyası düşünülerek kurulmuş bir şahane bir yapı var. İyi ki kesişmiş yollarımız , Anne olmanın verdiği sonsuz endişe ve kaygıyı bilen Selma Hanım, içimizin rahat etmesi için her türlü iletişime çok açık. Bu da inanılmaz bir gönül rahatlığı sağlıyor.

  • AA

    Eğitimin iyi olduğunu ç, Yönetim ve eğitim kadrosunun ilgili ve alakalı olduğunu düşünüyorum.

  • MG

    Cocuklarinizi Sisli gibi yesil alan ve aktivite yapabilecek sahalardan yoksun bir ilce de gozunuz kapali emanet edebileceginiz anaokuludur Gulen Yuzler.. Cocuklara oyun ve aktivite icin genis acik alan vaadeden, adi gibi gulen yuzlu ilgili ve paylasmayi ogreten sevgi dolu ogretmenler ve herseyle kendi ilgilenen bir okul mudurune sahiptir.. Yabanci uyruklu ve hic Turkce bilmemelerine ragmen ikiz ogullarimla cok yakindan ve sabirla ilgilendiler, ve sadece 6 ay icerisinde cocuklarim yeni bir dil, Turkce ogrenmis oldular. Bunun icin ayrica minnetarim. Ingilizce, seramik, muzik ve dans dersleri ayrica ek alan dersi olarak degil, ders yili egitim planinin bir parcasi olarak veriliyor. Cocuklarinizi guvenle emanet edebileceginiz bir egitim kurumudur.

  • SS

    Sevgili Gülen Yüzler ailesi adı gibi güler yüzlü kendine güvenen çocuklar yetiştirdiği için çok ama çok teşekkür, canım oğlumu gözüm arkada kalmadan gönül rahatlığıyla gönderiyorum size ilgi ve alakanız için özellikle sevgili müdürümüz Selma hanıma ve sevgili öğretmenimiz Yasemin hanıma teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız

  • Şişli bölgesinde birçok kreş gezdim. Bazıları galoş bile giydirme gereği duymadan okullarını gezdirdi bize. Çocukların yatıp yuvarlandığı sınıflara dışarı ayakkabımızla girmemize müsaade edilmesi zaten doğrudan elenme sebebiydi. Gülen Yüzler’e sıra geldiğinde aradım randevu verdiler. Okulu gezdirip bilgi verdiler. Müşteri olarak davranmadılar. Okulu övmediler. Bir şeyler satmaya çalışmadılar. İlk görüşmemizde ücret bile konuşmadık. 2020 Haziran ayında 4 yaşındaki oğlumun kaydını yaptırdım. İlk defa okul deneyimimiz olacağı için çok tereddüt içindeydik. Uyum sağlayabilecek mi, bizi arayacak mı, gündüz uyuyabilecek mi vb şeyler. Uyum süreci çok hızlı oldu. İlk gün birkaç saat kameradan izledik davranışlarını. İkinci gün gidip izleme gereği bile duymadık. Çünkü o güveni almıştık. Aynı güveni oğlum da almış olacak ki üçüncü günü gibi çok kısa bir sürede öğlen uykusunu uyumaya başladı. En çok istediğimiz şey çocuğumuzun okula mutlu gitmesi ve mutlu dönmesiydi. Alışma süreci geçtikten sonra aynen de öyle oldu. Özellikle yaz dönemi tam bir yaz okulu havasında bol eğlenceli bahçe etkinlikli geçti. Kocaman bir bahçeleri var. Evcil hayvanları var. Bahçenin bir köşesinde tarım yapılıyor. Her fırsatta bahçeyi kullanıyorlar. Kışın bile imkan oldukça bahçeye çıkıyorlar. En son çıktıklarında solucanları incelediler. Bu yönlerinden çok mutluyum. Çok memnun olduğum bir diğer konu Milli Bayramları, önemli günleri çok güzel, çocukta yer edecek şekilde değerlendiriyor/kutluyorlar. Hayvan Hakları Gününde çocuklara kedi maması verip sokakta yaşayan kedilere vermelerini istediler. Sonrasında alışkanlık haline geldi bagajda mama ile dolaşıyor nerede kedi görsek besliyoruz. Bale/dans, seramik, ritim/müzik, İngilizce gibi derslere branş öğretmenleri geliyor/destekliyor. Harika deneyimler ediniyor çocuklar. Kaydolalı bir yıl bile olmadı ama at binmeye, buz patenine, pikniğe, itfaiye ziyaretine, postane(bize kart yolladı çocuklar) gezilerine gittiler. Okula tiyatro ekibi, uzay gözlem çadırı getirdiler. Aklıma gelenleri yazıyorum. Çocuğun davranışlarıyla ilgili olumsuzluk olursa da bize bunu açıkça ilwtip düzeltmek için ne yapmamız gerektiğini anlatıyorlar(müşteri gözüyle bakıp her şey çok güzel demiyorlar). Çocuğum tüm öğretmenleri ve çalışanları isim isim tanıyor. Kendi öğretmeni olmasa da aynı ilgiyi görüyor diğer öğretmenlerden de. Okulun aşçısı Nurten Hanım’dan çok bahsediyor oğlum. Yemekleri bayıla bayıla yediğini anlatıyor. Öğretmenimiz Yasemin Hanım’ı çok seviyoruz . Bir hafta tatile çıktığımızda öğretmenini arayıp konuşmak istiyor oğlum aralarında öyle bir bağ var. Çocukların günlük etkinliklerini okulun sosyal medya hesaplarından takip ediyorsunuz. Çocuğunuzu özlediğiniz için belki daha çok görmek istiyorsunuz daha çok fotoğraf/video görmek istiyorsunuz. Bu konuyu okul yönetimine ilettim açıklamaları şu oldu. Öğretmenlerimiz sürekli fotoğraf video çekip yollama işiyle uğraşırsa çocukların etkinlikleriyle yeterince ilgilenemeyebilir. Onların gelişimi için etkinlikler çok önemli şeklinde oldu. Açıklamayı makul buldum. Genel anlamda bir eğitimci olarak(14 yıllık öğretmenim) eğitim tarzlarından, temizlik/titizliklerinden çok memnunum. Düşünen varsa tavsiye ederim.Veli takip programı kullanılabilir

  • Oğluma her zaman Anne şevkatiyle yaklaşan gülen yüzler okulu öğretmenlerimize , müdürümüze ve oğlumun da yemeklerini çok sevdiği nuden :) ablamiza çok teşekkür ederim. Sonsuz güven duyduğum bir kurum.Gerek fiziki şartları ,gerekse bize ve oğluma karşı davranış kesinlikle muhteşem.İyi ki Gülen Yüzler iyi ki ...

  • SK

    Okulun egitim konusunda ders branslarindaki cesitliligi, ögretmenlerin samimiyeti guleryuzu, ayrica cok genis bahcesi ve genis siniflari, kalitesi, organik mutfagi aradigimiz her kritere sahip olan okulda gozumuz arkada kalmadan guvenle cocugumuz emanet, her gune farkli etkinliklerle cocugun gelisimi icin özenle ilgileniyorlar ayrica en onemlisi okul yönetiminde isini iyi bilen tecrubeli ve kariyerli kisilerle muhattapsiniz, yani bu ise, cocuklara, egitimde firsat esitligine gonul vermis Selma hanima tum gayretteleri icin ayrica takdir ve tesekkur ederiz. Tanidiklarima zaten tavsiye ettigim okulu burdan da okul arayisinda olan tum velilere fikir vermesi acisindan tekrardan tavsiye ederim.

  • Yavrularınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kurum. Arkadaşlarımın tavsiyeleri ve buradaki yorumlar ile tercihimizi Gülen Yüzler’den yaptık ve çok memnun kaldık. İlk kez okul deneyimi yaşayan kızım çok mutlu. Öğretmenlerin ilgi ve sevgilerini gözlemledikçe bizim de içimiz huzurlu. Ayrıca verilen eğitimin kalitesini de bir eğitimci olarak oldukça başarılı buluyorum. Gönülden tavsiye ederim.

  • MU

    4 sene kızımı gözüm kapalı emeanet ettiğim şimdi de oğlumla tekrar birlikte olduğumuz kurum, hem öğretmen seçimi ile hem de sevgi dolu eğitim yaklaşımları ile hep ilk tercihim olacak :)

  • Sa

    İkiz çocuklarım ana okulu sınıfındalar öğretmenimiz ve müdüre hanım çocuklarımla kendi çocukları gibi ilgilenip her zaman bizlere bilgi vermektedirler gerek eğitim olarak gerekse sevgi ve şefkatlerini her zaman gösterirler çocuklara ve biz velilere çok teşekkür ederim hakkınız ödenmez

  • Hk

    Selma hanım ve öğretmenleri gayet ilgili ve çok ince düşünceliler. Her çocukla tek tek ilgileniyorlar. Çocukların düşüncelerine, yaptıklarına saygı gösteren ve kısıtlamadan özgürce kontrol altında çocukların gelişmelerini sağlayan bir kurum. Ve her sunulan öneriye, eleştiriyede açıklar. İçiniz çok rahat ve gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu teslim edebiliyorsunuz.

  • HK

    Kızım 3 yıl boyunca Gülen Yüzler'deydi. Bu süre boyunca bir gün bile gözüm arkada kalmadı, güvensizlik yaşamadım. Okul müdürü Selma hanım zaten işinin uzmanı, okulu ticarethane gibi görmeyen, bir yuva sıcaklığını çocuklara sağlayabilen yeterlilikte bir eğitimci. Öğretmenler de birbirinden güler yüzlü, kendi aralarında iletişimleri ve dostlukları çok kuvvetli. Eğitimcilerin ve çalışanların kendi içlerindeki bu olumlu ilişki, çocuklara da yansıyor haliyle. Enerjisi çok yüksek bir okul. Binası ise zaten bence bölgenin en güzel binası. Hele bahçesi :) Kızım 3 senesini çok mutlu geçirdi. Şimdi ilkokul 1'de ve kreşte aldığı eğitimin meyvelerini topluyoruz diyebilirim. İyi ki varsınız Gülen Yüzler ailesi..

  • SD

    Gözümüz hiç arkada kalmıyor. Çalışan anne baba olarak çok araştırarak tercih etmiştik ve çok şanslıymışız. Bahçesi, sınıfları en küçük ayrıntıya kadar düşünülmüş. Aktiviteler, yemek, sağlık, grup oyunları, müzik, dans, ingilizce, bale, jimnastik, seramik her şey var. Okulumuz hem ögretim, hem eğitim içeriyor ve bu çok önemli. Selma Hocanın hassasiyeti, öğretmenimizin gerçek, kalpten ilgisi paha biçilemez. Gülen Yüzlerde yüzler gülüyor gerçekten. Çok şanslıyız. Kolej fikrinden bile vazgeçtik, bu yolda artık hep beraberiz.

  • 2 yaşında oğlumuzu bu sene Gülenyüzler Anaokulu’nda kreşe başlattık. O kadar tereddütlüydüm ki hem yaşı küçük hem de, güven problemi yaşıyorduk. Bu zamana kadar bir sürü bakıcı değiştirmiş, sosyal anlamda hiç verim alamamıştık. Eşim de ben de çalıştığımız için ya bakıcılar ile devam edecek ya da kreşe verecektik. Aslında kreş fikri aklımda yoktu ancak bakıcılardan verim alamamak beni bu yöne sevketti. Bulunduğumuz bölgede tüm kreşleri gezdik ancak hiçbiri burası kadar sıcak, ev gibi, profesyonel, ve en önemlisi şeffaf değildi. Burada şeffaflık çok önemli. Dünya tatlısı okul müdürü ve kurucusu Selma Hanım’ın odasında tüm alanları gösteren bir ekran var. Dilediğiniz zaman gidip yavrunuzu izleyebiliyorsunuz. Alıştırma yani oryantasyon süreci de çok şeffaf ve güven aşılayarak geçiyor bu çok önemliydi karar sürecimizde. İlk 2 hafta dünyalar tatlısı Büşra öğretmenimiz çocuğumuzun yemek yiyişini, uyumasını, etkinliklerdeki hal ve hareketlerini tüm şeffaflığı ile daima bize video ve görsel atarak paylaştı ve bu süreçte bizlere ve oğlumuza çok destek oldu. Sonrasında ise zaten okulun instagram grubunda her gün yapılan etkinlikleri ayrı ayrı tüm sınıflar olarak görebiliyorsunuz. Bu bizim için çok büyük önem taşıyor her gün merakla izliyoruz çocuğumuzun gelişimini. Her akşam da ne yediğini ve ne kadar uyuduğunu öğretmenimiz raporluyor. Bunlar hep şeffaflık, hepsi emek. Ve biz ebeveynler için o kadar büyük bir güven ve mutluluk sebebi ki. Asla gözümüz arkada kalmıyor. Buradan hem bir anne kadar özverili Büşra öğretmenimize, hem daima güleryüzü ile oğlumuza destek olan yardımcı öğretmenimiz Merve Hanıma hem de bu güzel sistemin kurucusu Selma Hanıma ve daimi okul psikoloğumuz Efşan Hanım’a sonsuz teşekkürler..

  • SD

    İlk kez okula başlayan 3 yaşındaki oğlum için MUHTEŞEM bir karar vermişiz. Öğrenciler pırıl pırıl, Selma Hanım ışıl ışıl, her şeyle eksiksiz ilgileniyor. Öğretmenlerimiz son derece donanımlı, ilgili, güler yüzlü. Gözümüz hiç arkada değil. Alışma süreci, aktiviteler, eğitim; her konuda "İYİ Kİ" Gülen Yüzler.

  • Oğlumu Gülen yüzler anaokuluna vereli tam 4 yıl oldu. Okulumuzun müdiresi Selma hanımın Gülen yüzü ve sıcak kanlılığı bütün öğretmenlerimize yansımış durumda. Hepsi birbirinden değerli olan öğretmenlerimizin ilgi ve şefkati sayesinde gözüm hiç arkada kalmadı. Hepsine nekadar teşekkür etsem azdır.

  • sd

    3 yıl önce oğlumu emanet ettiğim ve bir gün dahi gözümün arkada kalmadığı acaba mı demediğim bir okuldur. Okul müdüremiz Selma Hanımın gülen yüzü bütün öğretmenlerimize yansıyor. Çocuklarla çok ilgili ve samimi, çocuklar kendisine Selmacım diyebilecek kadar arkadaşlar:) Eğitimleri tek tek anlatmama gerek yok İngilizceden, dansa, baleye, matematiğe, Atatürk aşkına kadar her şey mükemmel. Yapılan etkinlikler harika. Diyebileceğim en önemli şey ise inanın çocuklar hem mutlu, hem özgüvenli büyüyorlar. Bahçeleri harika ve kocaman içerisinde toprakla haşır neşir olan enerjilerini fazlaca atmaya yarayan bir bahçe. Ve çok kıymetli Betül öğretmenim, oğlumun arkadaşı, sırdaşı, ilk öğretmeni ve en sevdiği. Size teşekkürlerimi ayrıca iletmek isterim. Umarım bundan sonraki hayatında hep sizler gibi iyi kalpli öğretmenleri olur.

  • SS

    Merhaba, Geçen sene yeğenim için uygun bir okul ararken 3 kriterim vardı, okulumuz için yorum yaparken sizlere de bu doğrultuda fikir vermeye çalışacağım, uzun uzun yazdım ama bence değerli bilgiler. Güvende ve emin ellerde olması; Yine bu siteden okuduğum yorumlarla okulu ziyaretimizde okulun kurucusu Selma Hanımın verdiği güvenle ve okulun donanımıyla yeğenimi Gülen Yüzlere kayıt ettirdik. Öyle doğru bir karar vermişiz ki okula başladığı ilk günden itibaren hem Selma Hanımın hem öğretmenimiz Havvanur Hanımın eli, gözü, gönlü hep çocuğumuzlaydı. Hatta artık bu sene mezun olup okuldan ayrılmamıza rağmen halen arayıp çocuğumuzla ilgili özel konuları danışıp destek aldım Selma Hanımdan. Kendisi bu işe yıllarını vermiş, eğitimiyle, tecrübesiyle çok çok donanımlı biri olduğu için her konuda bizlere rehberlik edip asla desteğini esirgemedi. Havvanur öğretmenimiz tam bir tatlı kalp :) gündüzleri sevgiyle ve sabırla çocuklarımızla ilgilenip, gerektiğinde okul sonunda akşam arayıp özel durumlarımızla alakalı bilgi paylaşarak bizlerinde evde çocuğumuzla doğru iletişimi kurmamız için daima yanımızda oldu. İyi bir eğitim; Okulumuz sadece çocukların güven içinde vakit geçirdiği bir yer değil aynı zamanda kişisel gelişimleri, sosyal ilişkileri, ahlaki gelişimleri için de eğitim veren, çocuklarımıza müthiş katkılar sağlayan bir yer. Çocuğumuz bir sene içinde kendini inanılmaz güzel ifade eden, kendine güvenen, hayatımızın içinde kuralların ve değerlerin olduğunu anlayan ve benimseyen, çalışmalara daha uzun süreli odaklanabilen aynı zamanda okulun birçok farklı alanda sunduğu ders ve eğitimlerle sıkılmadan ve enerjisini doğru kullanabilen, arkadaşlarıyla uyum içinde saygı ve sevgiyle hareket eden bir çocuk olarak okul hayatına hazırlanmış oldu. İyi fiziksel koşullar; Okulumuzun çok geniş bir alana kurulmuş olması, kocaman bir bahçesi olması hatta bahçesinde birkaç sevimli dostumuzun olması, bir bostan alanın olması, çocuklarımızın doğa sevgisiyle yetişmesine ve bunun yanı sıra sıkışıp kaldığımız apartman dairelerinden ve sokaklardan sonra çocuklarımızın koşup, eğlenip, nefes alabilmeleri ve enerjilerini atabilmeleri için fırsat sağlıyor. Sonuç olarak yavrumuzun yüzü hep güldü Gülen Yüzler’de, diğer yeğenimi de bu sene Gülen Yüzler’e emanet edeceğiz. Tekrar tüm Gülen Yüzler ailesine sonsuz teşekkürler, kucak dolusu, sevgiler, saygılar…

  • EP

    Bugun çocugumuzun ıkıncı gunu herseyıyle işini severek profesyonelce yapan bir kadronun oluşturulması bizleri ve çocugumuzun mutlu etmiştir. Öğretmenimiz buse hanımın bizi bilgilendirmesi resimler atması ilgi ve ahlakından dolayı tesekkur ederiz. Hiç düşünmeden çocuğunuzun egıtımıne adım atması için en ıyı adres diyebilirim. Gülen yüzler anaokulu

  • DK

    Nerde başlasam nasıl anlatsam bilemedim. Ne söylesem az gelecek çünkü biliyorum. 6 yıldır tanıdığım güzel insanlar. 3 sene yeğenimi emanet ettiğimiz sonrasında kendi evladımla devam ettiğimiz güzel evimiz :) Evimiz diyorum gerçekten öyle oldu. Kurucusu olan Selma hanım. Ne güzel bir kadındır ne güzel bir kalbi vardır onun. İlk konuştuğum anda tamam dedim, aradığım yer burası. 3 sene geçti ve biz artık bugün anaokulundan ayrılıyoruz ve 3 sene önce almış olduğum karara bugün bakınca yine iyi ki diyorum. Hani olur da bir gün bir çocuğum daha olursa sanırım tek düşünmeyeceğim şeyi gideceği anaokuludur :) Güzel öğretmenimiz Betül hanım. Emekleri çok büyük ne yapsak ne söylesek az kalacak. Bizlere verdiğiniz emekler için sonsuz teşekkürler. Gülen Yüzler Ailesi iyi ki yollarımız kesişti. Tüm Öğretmenlerimizi ve tüm Gülen Yüzler Ailesini çok seviyoruz. Herşey için sonsuz teşekkürler.

  • Ed

    Kısa bir süre de olsa iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum.Harika bahçesi,etkinlikleri ve eğitimi ile benden tam not.⭐️Tüm imkanları gerçek anlamda uygulayan bir okul.Selma hanıma ve öğretmenimiz Betül hanıma tekrar çok teşekkürler.

  • ma

    Kızımız için eğitim seviyesi ve sosyal imkanları açısından iyi bir okul araştırmıştık bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gülen yüzler okuluna kızımı kaydını yaptım gerçekten yeterli bir okul özellikle seçmeli dersleri çocukların eğitiminde büyük önem taşıdığının farkına varmış ve bu konuda ilerici adım atmış bir okul.

  • SA

    Oncelikle uzun bir araştırma süresi sonunda belirlediğimiz bölgede karşımıza çıkan en geniş bahceli, ferah siniflari olan tertemiz bir okuldu gulen yuzler...Biz aslinda gecen sene kayıt olmustuk oglum 3 yaşındaydı benim ve esim icin önceliğimiz çocuğumuzun güvenli bir ortamda mutlu olmasiydi ve gulen yuzler adi gibi bu anlamda oğlumun yüzünü ve bizim yüzümüzü hep güldürdü.pandemi dolasıyla ara verdiğimiz okulumuza ve öğretmenlerimize tekrar kavuştuk.Biz öğretmenimizi ,Selma hanım ve gulen yuzler ailesini cok seviyoruz.Cunku benim oğlum mutlu ve güvende.....içiniz rahat olsun ....

  • TT

    Oğlumuzu kreşe göndermeye karar verdikten sonra detaylı araştırma yaptık ve Gülen Yüzler’de karar kıldık. Her açıdan beklentimizi karşılayan bir okul. Oğlumuzun okula başladıktan sonraki olumlu gelişimini görmek bizi çok mutlu ediyor. En çok önemsediğimiz İngilizceyi en iyi yöntemlerle öğretiyorlar. Okulun kocaman bahçesinde çocuklar temiz hava alıp enerjilerini atabiliyorlar. Öğretmenler sevgi dolu ve oldukça ilgililer. İlk öğretmenimiz Yasemin öğretmenimize ve her gün bizi sevgiyle karşılayan, ilgilenen oğlumuzun da çok sevdiği Havva öğretmenimize çok teşekkür ederim.

  • PK

    Bir yakınımızın tavsiyesi ile Gülen yüzleri seçtik, iyi ki sizi seçmişiz.. Evde bir kaşık çorba içiremediğim oğlum şimdi sebze yemeği yiyor. Ayrıca bizimle ve çevresi ile olan iletişimi çok değişti, sanki bşr abda büyüdü, olgunlaştı. Sözden anlar hale geldi

  • Kızımı emanet ederken içimin her anlamda çok rahat olduğu bir yer, gerek Büşra öğretmenimiz gerek diğer bütün öğretmenlerimiz güleryüzlülüğü ve işlerine olan hevesleriyle eminim çocuklarımızın çok daha rahat motive olmalarını sağlıyorlar en önemlisi de merhametli ve ilkeli insanların bir araya gelmiş olması bence, bunu sağlayan Selma müdürümüze de teşekkür ediyorum hepiniz çok değerlisiniz iyi ki varsınız didoşumun Gülen yüzleri ❤️

  • Okulun kurucusu Selma hanım önderliğinde öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızın gösterdiği ilgi alaka ve Güler yüzlülükleri için hepsine nekadar teşekkür etsek azdır. Oğlumun yıllardır severek gittiği bir okul. Gözünüzün arkada kalmayacağı mükemmel bir anaokulu.

  • ae

    öncelikle okul yöneticimize ve tüm öğretmen ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. oğlum 3 yıldır Gülen Yüzlerde ve ilk günden beri gözümüz hiç arkada kalmadı, işlerini sevgiyle ve saygıyla yapan süper bir ekip. Eğitim konusunda da son derece itinalı ve başarılı bir okul. yavrumuzdaki değişimleri ve gelişimleri şaşırarak gözlemliyoruz ve çok mutluyuz. en önemlisi de çocuğumuz MUTLU :) yemek ve temizlik konusunda da özellikle bu pandemi döneminde içim çok rahat. sınıfların geniş olması ve bahçenin kocaman bu dönemde çok büyük avantaj... sevgiler..

  • SP

    Oğlum 3 yıldır bu okulda herşeyden önemlisi severek gidiyor okuluna bu benim için en büyük memnuniyet ayrıca Selma hanım ve tüm öğretmenlerimizin çocuklara olan ilgisi ve sevgisi tartışılmaz oğlumun egitim ve gelişiminin her gecen gün arttığınıda gözlemleyebiliyorum. Verdikleri tüm emek için Gülenyüzler ailesine tesekkur ederim. iyiki varsınız.

  • MT

    Oğlumun devam etmekte olduğu Gülen yüzler kesinlikle her açıdan tam olarak donanımlıdır.Ögretmenlerinin göstermiş olduğu ilgi ve sevgi çocuklarımızın ve bizim yüzümüzü güldürüyor.Özellikle okulun geniş sınıflarda ve bahçesiyle verilen eğitimler daha da cazip hale getiriyor.Kendilerine teşekkürü borç biliyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Iyiki yolumuz Gülen Yüzlerle kesişti ❤

  • SB

    Öncelikle tüm gülen yüzler ekibine çok teşekkür ederim. Başta Yasemin öğretmenimiz olmak üzere bizleri kapıda karşılayan tüm öğretmenlerinizden ailecek çok memnunuz. Gülen yüzleri insanın içini ısıtıyor ve güven veriyor. Aradığımızda rahatlıkla ulaşıp çok güzel bir şekilde bilgi veriliyor. Çocuklarımızı güvenle bırakabileceğimiz bir kreş. Öğretmenlerin çocuklarla olan iletişimleri muhteşem. Bir buçuk ay öncesine kadar yemek yediremediğim, uyutamadığım kızım çok kısa bir süre içinde öğretmenimiz ile birlikte birbirimize destek vererek bütün sıkıntılarımızın üstesinden geldik. Gülen yüzler ekibi sizinle olmaktan çok mutluyuz. İyiki varsınız❤️

  • HB

    Kızım 4 yaşında ve eşimin yabancı olması ve benim çalışmamdan dolayı kızıma fazla zaman ayıramıyorum ve Türkçe'yi konuşmada problem oluyordu ve Gülen Yüzlere Anaokuluna gitmeye başladıkatan sonra hem Türkçe'de hem sosyal hareketlenmesinda pozitif gelişmeler oldu. Selma Hanım ve çalışma arkadaşlarının ilgi ve alakası yüksek düzeyde ve bundan dolayı çok teşekkür ederm.

  • TU

    Eşim ve ben sağlık personeli olmamız sebebi ile bu zorlu pandemi sürecinde 2 yaşındaki kızımız için Gülen Yüzler anaokulunu tercih ettik.Geniş bi araştırma sonucu karar verdik ve kayıt olduğumuz ilk günden beri hep iyi ki dedik...Okula girdiğiniz ilk anda aile sıcakliğı ve güler yüzlü personel kucaklıyor sizi.Okul müdürü Selma hanım ve tüm öğretmenler yoğun sorumluluk ve disiplinli bi şekilde çalışıyor.Öncelikleri çocuklarımızın güvenliği ve sağlığı.Yaş grubuna göre yapılan aktivitelerin çeşitliliği,beslenme programları,pandemiye özel temizlik önlemleri,bahçe park imkanları,öğretmenlerimizin velilerle iletişimi hepsinden ayri ayrı çok memnunuz.Çocuğu için hem güvenli hem eğitici kreş arayan tüm ebeynlere kesin tavsiyedir

  • AK

    Şişli bölgesinde hem fiziki imkanları, güvenilirliği hemde kalitesi olarak rakibi olmayan tek okul diyebilirim. Çocuğum için okul aradığım vakit civardaki tüm okulları gezmiştim okul hakkında okul.com.tr deki çok sayıda olumlu yorumu görünce okulu ziyaret ettim. Okulu ziyaret etmeden önce buradaki yorumlarda okulun çok abartıldığını düşünmüştüm çünkü daha önceden kötü bir okul tecrübesi yaşamıştık. Ancak okulu ziyaret edince okulun büyüklüğü bahçesi, hayvanları özellikle kara kız adındaki kedisi :) sınıfların büyüklüğü ferahlığı okuldakilerin ilgisi selma hanım gibi merhametli, vicdanlı harika bir kurucusunun olduğunu görünce aradığım okulu bulduğumu anladım. Gözüm arkada kalmadan çocuğumu emenet edebiliyorum. Okuldaki aktivitelerin yanında bale, seramik, dans ve ingilizce branşlarında dersler veriliyor en önemlisi diğer okulların yaptığı gibi dönem ortasında sizden ek ücret talep edip eğer bu ücreti vermez iseniz çocuğunuzu bu dersten mahrum ederiz gibi bir uygulamanın aksine sizden ek ücret talep etmiyorlar. Kurucusuyla ögretmenleriyle, fiziki koşullarıyla kısacası herşeyiyle mükemmel bir okul. Sizinle tanıştığımız için çok mutluyuz. Bu yaş grubunda çocuğunuz var ise gülen yüzleri ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

  • merhabalar..bu yorumu 4 yaşındaki oğlum ve benim kısa süre önce bu şehre yeni taşınmış ve ne yapacağını bilemeyen bir anne olarak yazıyorum..Allah ne büyüktür ki karşıma sevgili Selma Şimşek hanımı çıkardı.şunu söylemek isterim oğlumun eve geldiğinde bütün gün onlardan orada yaptıklarından her gün mutlu dolu gözlerle bahsediyor < ençok beni seviyorlar anne,en cok oyuncağı bana verıyorlar anne,en cok oyunu benimle oynuyorlar anne,en güzel yemekleri ben yıyorum anne ...daha da sayabilirim< bu ne demek biliyormusunuz hepsıyle tek tek ilgilenip bunları söyletebiliyorlar. çocuklarımızın her birinin en içten duygularına inebiliyorlar .Şükürler olsun ki benim ve oğlum için onun bulunacağı yer elbette hayati önem taşıyor,kalbim bana doğruyu söylemiş ve oğlumu bu muhteşem yere emanet etmişim. Selma hanım ve ekibi muhteşem..bir dakika bile düşünmeyiniz..okul çok gelişmiş bir okul olanakları mükemmel..ve çok büyük..oğlumun öğretmeni Havvanur öğretmene de sabrından dolayı teşekkür etmek isterim..sevgilerimle...Tek bir olumsuzluk yok :)

  • B

    İyi günler, benim oğlum 10 aydır gülen yüzler anaokuluna gidiyor ve onu daha önce hiç biryere bukadar mutlu giderken görmedim. Her gün aynı heyecan ve mutlulukla gidiyor. O kadar güzel ilgi ve sevgi görüyorki aklımız çocuğumuzda hiç kalmıyor. Arabayı gördüğü anda yokuştan servise koşmaya başlıyor. Çok teşekkür ederiz selma hanım size ve öğretmenlerinize. Müdür gibi değil okulda çocuklara anneanne oldunuz. İyi ki varsınız bizde çocuklarımızı gönül rahatlığıyla sizlere teslim ediyoruz ❤️

  • Çb

    Merhabalar benim ikiz çocuklarım var şuan 4 taşınsalar Gülen yüzlerle bu 8/9 ay önce tanıştık ben sıkıntılı ve çok zor bir süreçten geçerken yatıştık ve çocuklarıma ve bana inanılmaz iyi geldiler mükemmel bir kadro annen ilgi ve şevketi hijyen beslenme her konuda çok iyiler bir anne olarak çocuklarımı aklım kalmadan birakabildiğim mükemmel bir yuva öncelikle okulumuzun yöneticisi Selma hanıma ve çalışan tüm ekibe çok ama çok teşekkür ediyorum kesinlikle çocuklarını Şevkat ve sevgi içinde güzel eğitim almasını isteyen tüm annelere şiddetle tavsiye ediyorum

  • OE

    Bu okulu bulduğumda, öğretmenler ile tanıştığımda dedim ki, işte bu aradığım okul. Ki bir sürü yer gezip bakmıştım. Geçen sene kızımı verdim, oğlum da 1 sınıf öğrencisi, onu yaz okulu niyetine buraya verdim. Sabah gelsin de okula gitsinler diye sabırsızlıkla bekliyorlar. Çok güzel, ferah, yeşillik dolu bahçesi var. Pek çok aktivite de. Öğretmenler çok ama çok iyiler. Çocuklar mutlu gidip mutlu dönüyorlar. Bu da benim için en önemli gösterge. Yani gözünüz kapalı çocuğunuzu göndere bilirsiniz. Biz çok ama çok memnunuz. Kesinnikle tavsiye ediyorum

  • SF

    Oğlumuz Yusuf'u 3.5 yaşında bir kreşe yazdirmaya karar verdik. Araştırdık her veli gibi. Benim her konuda icime sinen tek yerdi Gülen Yüzler. Başlarda ellerim titreyerek, kapilarda bekleyerek okula binbir endişe ile gönderdiğim çocuğu, sonralarda eve yollar gibi icim rahat, gözüm kapali bıraktığım bir yuva haline geldi Gülen Yüzler bizim için. 3 sene devam etti ayni okula ve emin olun tek bir gün mutsuz gelmedi. Tek bir gün üstü kirli sırtı terli gelmedi. Bir anne olarak kesinlikle tavsiye ederim.

  • Sc

    benim kızım gulenyuzlere başladığında 2.5 yaşındaydi.her anne baba gibi bizimde endişelerimiz vardi.1 yıl boyunca kreş araştırıp birçok kişinin tavsiyesi üzerine gülenyüzlere karar verdik.iyikide bu kararı vermişiz.hic pişman olmadık.kizim artık 6 yaşında .ogretmenlerimiz sayesinde yokluğumuz hiç hissetirilmedi.o kadar şefkatli ve profesyonellerki ,her birine ayrı ayrı minnet borçluyum.sizleri çok seviyoruz ve herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.cocuk emanet ettiğiniz kişiler vicdan sahibi olmalıdır.bu sebeple düşünmeden gülen yüzler diyorum herkese.son senemiz olması çok üzücü ama sizleri tanımak büyük mutluluk bizim için.iyiki varsınız hep varolun

  • Bt

    Biz ekim ayın da gülen yüzlerle tanıştık, ana okulu konusunda çok seçiciydim ve karar veremiyordum, gülen yüzleri gördüğümde gidip bakmam gerektiğini düşündüm ve iyi kide gitmişim. Girdiğimde anda çocuğumun orda mutlu olabileceğiNi düşündüm ve öylede oldu. Başladığında 3 yaşında bile değildi ve oğlum hergün sabah 6 buçukta kalkmasına rağmen okul servisine koşarak gidiyor çok mutlu bir şekilde. Sabahları uyandırırken hadi büşraya gidiyoruz dediğimde hemen kalkıyor. Teşekkür ederiz hepinize

  • MT

    Merhaba yazacaklarim biraz uzun ama başka türlüsü bana az geliyor. Gülen yüzler ile bu yılın başlarında kızıma okul arayışı içinde olduğum dönemde tanıştım. Selma hanım bana telefonda birçok okulun yapmadığı şekilde çok detaylı bilgi aktardı ve her konuda beni oldukça aydınlatti(bircok okulun tanitiminda yer alan ek branşlar aslında ayrı ücrete tabi olmasına rağmen bu başta belirtilmiyor siz aylık ücretin içinde sanıyorsunuz sonra yıl içinde sizden branş seçmenizi isteyip almadiginizda çocuğunuzun sınıfta ayrıştırılarak diğerlerini izlemek zorunda kalması gibi). Sonra ben baska okullarada bakmak istedigimi soyledim ve arayisima devam ettim ancak ilk Gülen yüzler ile başlamak gerçekten kriterlerinizi yukseltiyor ve heryerde aynı kaliteyi arıyorsunuz tabii ki bende aramayı sonlandırıp tekrar Selma hanımı aradım ve beni ismimle hitap ederek telefonu açtı bu nasıl güzel bir karşılama insana kendini nasıl özel hissettiriyor ve inanın bu özel hissetme durumunu çocuklarımıza da uyguluyorlar. Her çocukla bire bir teması ilgisi içtenliği o kadar doğal yapıyor ki bu dışardan gözle görülür şekilde hissediliyor. Sadece okul olarak değil size ailenizden biri gibi yaklaşımıyla sohbeti sizinle ilgilenmesi bir abla gibi. Okula gelirsek zaten mükemmel. Yepyeni binası temizliği kocaman sınıfları bahçesi yemekleri herşeyin organik olmasına gösterilen hassasiyet herşeyiyle kusursuz diyebileceğim bir okul. Kızım haftasonu dahil okula gitme istiyor her akşam heycanla bir sonraki günün kıyafetlerini hazırlıyor. Servisten inerken ben çok mutluyum diyerek koşması benim icin bir.cok şeyden daha değerli. Her branş icin ayrı öğretmenlerin olması çocuklara egitimi eğlendirerek sunmaları sizi her konuda bilgilendirmeleri ile benim icin beklentilerimin üstünde olan bir okul oldu. Gün içinde asla aklım kızımda kalmıyor güvende ve de mutlu olduğuna çok eminim. Bir sonraki yıl da tabii ki tercihim Gülen Yüzler olacak

  • Hk

    Özel bi hastanede çocuk doktoruyum. Küçük oğlum 3 yaşına girmek üzereydi , bakıcımız çok şefkatli olduğu için, herkese kreş tavsiye etsem de kendim erteliyordum. Birgün oğlumla yaşıt bir hastamın birkaç ay öncesine göre kendini çok güzel ifade ettiğini gördüm.merak edip sordum Gülen Yüzlere gönderdiklerini söylediler. Çocuğun konuşması düzelmiş, özgüveni artmıştı. Ertesi gün gidip ziyaret ettim. Düşünüp hayal ettiklerimin ötesinde biyerle karşılaştım. Okul yöneticisi Selma hanım güler yüzlü , idealist, mükemmeliyetçi, ayrıntılara önem veren ve herşeye hakim bir bayan. Bahçesinde parkı, mini hayvanat bahçesi var. Çok fazla sayıda personeli var ve herkes güler yüzlü ve mutlu görünüyor. Birbirleri arasındaki iletişimleri de çok güzel. Heryer tertemiz. İngilizce öğretmeni yabancı bir bayan oyunla, drama, tiyatroyla İngilizce öğreniyorlar. oğlum İngilizce şarkılar mırıldanıyor evde oysa 1 kelime bile bilmiyordu gitmeden. Seramik dersi var, müzik dersi de oyun şeklinde çocuklar herşeyi oyun oynayarak öğreniyorlar. Oğlum hergün yarın erkenden gelicem diyerek ayrılıyor Aslıhan öğretmenimiz çok sevgi dolu oğlum öğretmeninin en çok kendini sevdiğini okulda ençok kendinin eğlendiğini söylüyor tüm çocuklara değer verip kendilerini özel hissettirebildikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Keşke daha çok şubesi olsa daha çok çocuk faydalanabilse herşey mükemmel gönül rahatlığı ile evlatlarımızı emanet edebileceğimiz bir yer eksik yanları da yazayım objektif bir gözle istedim ama inanın ben hiç bir eksik görmedim

  • DG

    Galen yuzler ailesi Ile 3 yildir birlikteyiz. Orasi evimiz cocuklar guvende ve cok Sosyal bir or tam da yetisir kizim Okul a basladigi icin uzulerek ayridik. Herkese tavsiye Ederim. Herseyin en guzelini yaparlar. Gulen Yuzler ancak yasaninca anlasilir. Siri cook seviyoruz

  • Dm

    Başta kurucumuz selma hanima ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.2 dönem boyunca kızım gülen yüzler ailesine katıldı ve ilk andan okuldan ayrılana kadar okulun ona kattığı şeyler o kadar farkedilecek şekilde belli oldu ki .Her anne baba gibi bizimde başlarda çok şüphelerimiz vardı ama gülen yüzler bunun üstesinden gayet başarılı bir şekilde geldi . Herkes gönül rahatlığı ile gülen yüzler okulunu tercih edebilir.

  • To

    Yillar once ilk evladimizi size teslim etmistik. Kaygilarimiz,cekincelerimiz vardi. Ilginiz, sevginiz, duyarliliginiz sayesimdr sureci kisa surede atlatmistik. Gulen yuzler Sisli'den tasindigimizda 'keske yanimizda goturebilseydik' dediklerimiz arasindaydi. Daha da buyumenize cok sevindim. Yeni adresiniz hayirli ugurlu,kazasiz belasiz olsun

  • Po

    Kızım ecrin hayal 2 sene gülen yüzlerde çok kaliteli bir eğitim gördü.buyıl mezun olduk.öğretmenimiz yasemin hanım,okul müdiremiz Selma hanım ,diğer tüm öğretmenlerimiz ,Bedia ablamız ve Yalçın abimiz hepsine minnettarım.evladımı gözüm arkada kalmadan bıraktım. Onlara.profesyonel bir ekipler.biz hepsini çok seviyoruz.yasemin öğretmenim en çok da siziBen iki yıl bi sorun veya eksiklik ile karşılaşmadım.eğitim kalitesi ve öğretmen şer bence çok iyi.ayrıcada temiz bi okul.bir veli başka ne isterki

  • ÖK

    Oğlumu 3 yıl boyunca gözüm arkada kalmadan gönül rahatlığı ile bırakabildiğim,ilgili güleryüzlü samimi ve güven veren öğretmenlerin olduğu anaokulu,iyiki tanımışız sizi iyiki tercih etmişiz..

  • HK

    Okulun kurucusunun tatlı dilli olması, aynı zamanda öğretmenlerinin gerçekten göründükleri gibi sevecen ve vicdanlı insanlar olması bu okulu tercih etmemize sebep oldu. 1 seneyi bitirdik, kızım inşallah bu sene de onlarla hem de yeni yapılan temiz ve kocaman bahçeli yeni binasında devam edecek. Her sabah kızımı gülen yüzüyle uğurlamak ve akşam da yine gülen yüzüyle ağlamak kadar çalışan bir anneye huzur veren bir şey olamaz.Yazmaya değecek hiçbir olumsuzluk yaşamadım.

  • Gg

    Gülen yüzlerden önce 3 okul değiştirmiş ve çok tedirgin bir anne olarak hiç gözüm arkada kalmadan emanet ettiğim bir okuldu. Oğlum hala öğretmenini dilinden düşürmez anlata anlata bitiremez. Iyiki varlar

  • Gk

    Gülen yüzler anaokulunda kızımım ikinci senesi, kızımın güvende olduğunu biliyorum, her sabah gülerek gidiyoruz.. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız.

  • B

    Kızımın okul çağına geldıgınde kafama takılan en büyük soru kızımn hangı şartlarda nasıl eğitim alacağı konusuydu.çünkü etraftan duyup gördüğümüz bir çok olay bızlerı daha çok tedırgın etti. Bu mesleği sadece gösteriş iş olsun dıye yapan çocukların beynını yıkayan şiddet uygulayan sahte ögreticiler bu denli çoğaldığı ıcın bu meslegı hakkıyla yapan gerçek ögretıcelrden ve kurumlardan şüphe eder olduk ayrıca kreşin sağlık koşullarını el verıslı olup olmadığı hijyen gibi konularda özelliklerdendi. Kızımı kreşe verdıgımde bunları düşünmeden edemezdim kızımın aldığı eğitimler sayesınde kendını gelıstırdıgını ve mutlu olduğunu fark ettıgımden dolayı bu konudaki endıselerım bıttı bundan dolayı kızımı uç senedır aynı yere göndermekte sakınca görmüyorum verdıgınız hızmet kalıtesı ve egıtımden dolayı kurumunuza tesekkur ederım. Dünyanın her yanında öğretmenler insan topluluğunun en fedakar ve en degerlı varlığıdır.☺️ B.O

  • ZA

    Yaklaşık 2 yıldır Gülen Yüzler ailesi ile birlikteyiz doğru tercih yaptığımı kızım okula başladıktan 1 ay sonra fark ettim, inanılmaz yol katettik, gerçekten adı gibi güler yüzlü ve işini iyi yapan eğitimcilere sahip bir Ana Okulu

  • po

    öğretmenlerin gülen yüzü,çocuklara karşı ilgi ve alakaları bir sorun olduğunu fark ettikleri zaman sorunla ilgili bize ulaşmaları çok memnun edici.bu sadece sağlık ile ilgili değil çocuğun davranışları ile ilgili farklılıklarıda zaman geçmeden bilgilendiriliyoruz.çünki sabah onlara emanet ediyoruz ve gidiyoruz.yemek konusunda listeye de uyuluyor.ve yemeklerde düzgün.farklı dallardaki derslerininde çocuk geli,şimine çok faydalı olduğunu düşünüyorum.başta okulumuxun sahibi selma hanım,öğretmenimiz yasemin hanım olmak üzere okulun tüm öğretmen ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.gözüm arkada diil çok şükür.....sevgilerbir açıkları olduğunu düşünmüyorum

  • E

    İlk kızım dan 5 yıl sonra ailemize katılan kardeşini de hiçbir başka okul aramadan aynı yere göndermenin rahatlığını yaşıyorum. Gözünüz kapalı bir yere emanet etmek bu olsa gerek. Emekleriniz için sonsuz teşekkür ve şükür sebebimizsiniz.. sevgiler

  • S

    Gülen yüzler Çocuk Evi gerçekten çocuğumun evi gibi gönderdiğim bir okul, tüm öğretmenlere bunu hissettirdikleri için teşekkür ederim.

  • HB

    Gülenyüzler anaokulu,bir aile sıcaklığında olması,özverili öğretmenleriyle çocukların paylaşmayı,sevmeyi,güzel davranışlarda bulunmayı severek öğrenmelerini sağlıyor.Sağlıklı ve lezzetli yemeklerde çocukların iştahını açıyor.Çocuğunuzun sevgiyle bilgilerine bilgi katmasını istiyorsanız en güvenilir adres burası bence.3 sene boyunca keyifle bu aileye konuk olduk herşey çok güzeldi.

  • HK

    Oğlum 2,5 yıl gitti ve oğlumun gelişimine çok büyük katkılar sağlandı. Okul yönetimi olsun öğretmeni Şenay hanım olsun hepsinin emeği çok çok büyüktü. Dersler aktiviteler geziler yemekler ortam hepsi çok güzeldi. Teşekkürler Güsln yüzler ekibine.

  • I

    Özverili,tatlı dilli,güler yüzlü kadrosuyla evlatlarımızı aynı evlerindeki gibi rahat hissettiren deneyimli kadrosuyla göz dolduran çok severek 3 yıl boyunca yollarını arşınladığımız Gülen Yüzler Çocukevi ne de güzel anılar bıraktı bizde... sizler herzaman bizim ailemizin bir parçası olamaya devam ediceksiniz. Emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • Mc

    Biz ikinci evladımızı da gulen yüzlere teslim ettik çünkü işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar iyi ki varsınız.

  • TE

    3 yıldır kızımı gözüm arkada kalmadan emanet ettiğim ikinci evimiz. Eğitimcileri ve tüm çalışanları çocuklara karşı nasıl davranacagini bilen eğitim, sosyal ve gelisim gibi cocuklarimizin kendini en iyi sekilde gelistirdigi nadide kreslerden biri. Herşey için teşekkürler Gülen Yüzler :)

  • BM

    Calışan bir anne olarak hiç gözüm arkada teslim etmedim oğlumu.gülen yüzler okulunu ve ögretmenlerini cok seviyor ve güvenle gönderiyorum.oğluma katettiği başarıyı gözlemliyor ve uzun yıllar beraber olma güveni sağladı için gülen yüzler ekibine tekrar teşekkür ediyorum..

  • SK

    Kızımı 3 yaşında ilk günden itibaren gözüm arkada kalmadan 3 sene boyunca gönül rahatlığı ile emanet ettiğim en doğru tercihim. Biz halen bir aileyiz. Eğitim, ilgi, sevgi ve sıcacık aile ortamı ile rahatlıkla gönderebileceğiz eğitim yuvasıdır.

  • pb

    okulumuzun verdiği eğitim ve imkanlar son derece mükemmel okulumuzun kurucusu selma hanım ve sevgili öğretmenlerimiz her zaman bize mükemmeli sundular oğlum çok şey öğrendi her alanda ben gülen yüzler anaokulunu tercih ettiğim için çok çok memnunum

  • İK

    Öğretmenler ilgili, temiz ve dört dörtlük bir okul öncesi okulu. Çocuğumu gönderirken asla gözümün arkada kalmadığı ve çocuğuma çok şey katmış bir okul. İlgili çevrede okul arıyanlar için bence tek adres, bunu gönül rahatlığı ile söylüyorum çünkü bu kreşe gelene kadar emin olun birçok kreşe gittik.

  • T

    Gülen yüzler anaokuluna çocuğumu gönderdiğim için çok memnunum. İyiki varsınız. Gerçekten çok iyi bir okul ve bizler için büyük bir mutluluk

  • ae

    Gülen Yüzler dının hakkını veren gerçekten güler yüzlü , içten yönetici ve öğretmenlerden oluşan süper sıcak kadroya sahip bir okul. gözüm arkada kalmadığını çok kalpten söyleyebilirim. eğitim seviyesine gelince kısa sürede çocuğumdaki gelişimleri gözlemliyorum. çok doğru bir karar vermenin mutluluğunu yaşıyor ve sizlerle paylaşıyorum.

  • DG

    Kızım 3 yılıdr gülen yüzler ailesinde, evinde gibi hissediyorum. Okulumuzdan çok memnunum. Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkürler

  • FK

    Gülen Yüzler'e çocuklarım 2 dönemdir devam ediyor. Her sabah gerçekten isteyerek gidiyorlar, bu bizim için çok önemli. Mutlular ve okullarını seviyorlar. Yaz okuluna da devam ettiler. Yazın yapılan aktiviteler de eğlenceli ve dikkat çekiciydi. Çocuklarınızı güvenle emanet ebileceğiniz ve çocuklarınıza anne sıcaklığında davranacak tatlı öğretmenleri var :)okul öncesi eğitim üzerinde biraz daha yoğunlaşılabilir.

  • Çocukların isteyerek gittikleri öğretmenlerin ve diğer çalışanların her zaman güler yüzlü oldukları adına yakışır bir okul.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

  • A

    yaklaşık 4 yıldır tanıdığım bir kurum... 2 oğlumuda gözüm arkada kalmadan bıraktım aile gibiyiz artık.. kesinlikle tavsiye ediyorum

  • DG

    Kızım gülen yüzler ailesine 3 yıldır devam etmekte. Okulumuzdan son derece memnunuz. Çocukta bende evimde gibi hissediyoruz. Güler yüzlü, disiplinli, sistemli, öğretici birçok öğretmen bir arada. Emeği geçen herkese çok teşekkürler

  • MD

    Çocuğunuzu güvende hissedebileceğiniz tek adres...

  • MS

    Çocukların ve bizlerin gerçekten de yüzlerini güldüren bir anaokulu. Yavrum gülen yüzler anaokulunda okuduğu için hem şanslıyız hem de yaptıklarını görünce gurur duyuyoruz.

  • UO

    çocukların kendilerini ifade edebilmeleri üzerinde aktif ve etkili bir okul. Sosyalleşme amacıyla planlı oyunlar üzerine kurulu bir kaç çalışmasına şahit olduğumda evet doğru yer dedim çocuğum için.

  • SB

    Eğitim seviyesi ve sosyal imkanlar açısından gerçekten yeterli bir okul özellikle seçmeli dersleri çocukların eğitiminde büyük önem taşıdığının farkına varmış ve bu konuda ilerici adım atmış bir okul.Sadece ücretleri biraz yüksek eğer biraz daha uygun olursa tam olarak ideal bir okul haline gelebilir.

  • FD

    Okulumuzun verdiği eğitimlerden, sağladığı imkan ve koşullardan çok memnunum kızımın katettiği seviye resmen anlaşılır biçimde ve bu bana ne kadar doğru bir tercihte bulunduğumu gösteriyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gülen Yüzler Anaokulu İletişim Bilgileri

Halil Rıfat Paşa Mah. Aydınlıktepe Sok. No. 14 Okmeydanı / Şişli /İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum