fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu

Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu Hakkında

Çisem Engin 1994 yılında adım attığı eğitimcilik mesleğini ve okul öncesinde bir eğitim markası haline getirdiği Özel Avcılar Gülümse Yuva Kurumunun vizyoner kurucusu olarak 28 yıldır sürdürüyor.Özel Gülümse Yuva 800m2 meyve ağaçları ile dolu bir bahçe içinde 2 katlı müstakil binada 2-6 yaş grubu çocukların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek fiziksel bir ortam içinde bulunmaktadır.
Gülümse Yuva’nın amacı anne ve babalara ellerinden gelen desteği vermek ve kılavuzluk görevini en iyi şekilde yerine getirmektir. Kazandırılacak davranışlara karar verilmesi aşamasında özellikle, gruptaki çocukların gelişim özelliklerine uygun olma ve gelişim alanlarının tümüne yer verme ilkelerine dikkat edilmektedir. Bir günlük için etkinlik belirlerken hedef ve davranışların farklı gelişim alanlardan seçilmesine ve gelişim alanları arasındaki dengenin bozulmamasına da dikkat edilmektedir.
Yıllık ve günlük planlar yapılırken farklı konular belirlenebilir. Amaç ele alınan konunun öğretimi değil, o konu yardımı ile hedef ve davranışların kazandırılmasıdır. Bir hedef kazandırılırken farklı konulardan yararlanılabileceği gibi, aynı konular farklı hedefler kazandırılırken farklı yönleriyle tekrar ele alınabilir. Kısaca öngörülen hedef ve davranışların kazandırılmasında, her şey konu olabilir. Eğitim Programında ünitelere yer verilmemiştir. Böylece okul öncesi eğitimin özünde var olan “eğitim” vurgusu öne çıkarılmaya çalışılmıştır. Esnek olduğu için her grupta uygulanabilir bir programdır. Bu özelliği nedeniyle aynı zamanda bireyselleştirmeye de uygundur. Özel Avcılar Gülümse Yuva'da Beslenme:Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.
Çocuklarımıza sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak üzere hazırlanan yemek listemizi aşçımız kendi mutfağımızda pişirmektedir. Kullandığımız ürünler taze ve günlük olarak temin edilir. Tedarikçilerimiz sabit olarak bellidir ve kalite standartlarına uygun belgeler taşıyan firmalardan ürünler alınır. Pişmiş paketli gıdalar konserve ve konsantre ürünler kullanılmaz.
KURUCUMUZUN MESAJI
2022 - 2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN...
Okul öncesi eğitimin önemine ve gerekliliğine inanan tüm fiziksel koşullarını ve kadrosunu kaliteli hizmetini sürdürmek için hazırlayan Gülümse Yuva / okul öncesi eğitim kurumumuz da asıl hedef kendini ifade edebilen, yaratıcı, farkındalıkları olan, empati geliştirebilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek.
Özel Avcılar Gülümse Yuva'da Özel Öğretim modelleri ile desteklenen eğitim programları ile çocuklar problem çözüyor.Merak ettiklerini araştırıyor..Projeler üretiyor.Yaparak yaşayarak öğreniyor. Bireysel farklılıklarına göre değerlendirilip bireysel eğitim alıyor.
Toplumumuzun ve kültürümüzün değerlerine uygun okul öncesi eğitim programlarını hazırlarken ve uygularken çocuk merkezli çalışmaya özen gösteriyoruz. Program geliştirmenin sürekli bir süreç olduğu gerçeğinden yola çıkarak uyguladığımız programların zaman içinde geliştirilmesi husuna dikkat ediyor ve çocukların ihtiyaçlarına göre geliştiriyoruz.
Özel Avcılar Gülümse Yuva'da Proje tabanlı öğrenme,pyp,yaparak - yaşayarak öğrenme,çoklu zeka , Yaşayan değerler eğitim programı, motessori,gems, modelleri ile çocukların merak etme, bağımsız düşünme, çalışma ve başarma, eleştirel düşünme becerilerini geliştirme, kendine güvenme,yaratıcılık,seçme ve planlama, inceleme ve yürütme gücü, grupla iş birliği,zekanın farklı boyutlarını kullanma,yaşamsal beceriler kazanma,bilişsel süreç becerileri,özdenetim becerileri,tutumlar,eğilimler kazandırma merak ettikleri sorguladıkları konular üzerinde çalışma ve öğrenmeleri sağlanıyor.
Çocukların kişisel ve sosyal değerleri keşfetmeleri ve geliştirmelerine fırsat sağlıyor ve aile katılımı etkinlikleri ile okul ve ev ortamındaki becerilerin tutarlı gelişmesi yönünde çalışmalar yaparak eğitim programlarımızı uyguluyoruz.
Oyun okul öncesi çocuğun günlük yaşamının parçasıdır diyor ve tüm eğitim çalışmalarında oyunu temel etkinlik olarak kullanıyor hem eğleniyor hem öğreniyoruz.
Okulumuz Özel Avcılar Gülümse Yuva ISO 9001 - 2015 Kalite belgesi taşıyor ve uluslar arası standartlarda daha kaliteli okul öncesi faaliyetleri ve hizmeti sunmaya özen gösteriyor. Yapılan her çalışmayı kayıt altına alıyor , değerlendirmeler yapıyor hedefler belirliyor ve veli memnuniyeti personel memnuniyeti gibi çalışmalarla sağlıklı kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz.
Amacımız her zaman en iyisini hak eden çocuklarımıza tüm yaşamlarına imzasını atacak olan okul öncesi dönemi kaliteli geçirmelerini sağlamak .
GÜLÜMSE YUVA KURUCU /MÜDÜRÜ ÇİSEM ENGİN

Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu Yorumları (34)

  • Ko

    Gözümüz kapalı çocuğumuzu teslim ettiğimiz bir okul. Birçok araştırma yapıp en sonunda en doğru yeri bulabildiğimiz için çok şanslıyız. Her sabah güle oynaya hazırlanarak okula giden bir çocuğun mutluluğundan daha önemli birşey yok. Öğretmenlerin hepsi sevgi dolu kendi çocukları gibi ilgililer. Verdikleri eğitim, gelişimindeki ilerlemeler inanılmaz iyi. Yemeklerinin de çok güzel olduğunu oğlumuzun sürekli anlatmasından biliyoruz :)

  • BT

    Öğretimin ilkokulda başladığını öncelikle hatırlatmak isterim. Burası bir eğitim kurumu. Eğitim ile öğretim arasındaki farkı anlayan, gerek adab-ı muaşeret, gerek topluluk olma becerilerini bir aile gibi çocuklara vermeyi hedefleyen, samimi, programlı ve temiz bir kurum. Teşekkür etmekten başka sanırım diğer velilere bir kopya veremeyeceğim.Bugünde kalmayıp, yarını da okuyarak ve kendini sürekli güncelleyerek, yönetimini diğer nesillere aktarmasını ve varlığını sürdürmesini temenni ederim. Gelişim bu andan başlar.

  • SK

    Kızım 3 yaşında. Kısa süre içerisinde kızıma o kadar çok şey kattılar ki. Kurucusu Çisem hanım mükemmel bir eğitimci , kendisine ve öğretmenlerine cok tesekkurler

  • Avcılar dahilinde daha iyisi yok, her anlamda iyi bir okul öncesi eğitim kurumu.Ben şahsen kayıt yaptırmak için, kontenjan nedeniyle bir süre beklemek durumunda kalmıştım.Tercihimin çok isabetli olduğunu gördüm.Çocuğunu önemseyen, güvenlik ve bir çok hususu dikkate alan aileler için kesinlikle tavsiye edilir.

  • Sk

    Bence mükemmel bir hazırlık okulu.En önemlisi küçük yaşta İngilizce öğrenmesi yüzme ve diğer etkinlikler

  • SB

    Gülümse Yuva alanında uzman, güvenilir, yenilikçi ve disiplinli bir okuldur. Sıcak ve samimi en onemlisi de bilincli kadroları sayesinde gözümüz bir gün arkada kalmadi. Egitim bultenleri, okulun hijyeni, yemekleri, velilere yaklasimlari daha sayamayacagim sayida ozellikleri ile bayragi gogusluyorlar, tesekkurler emeklerinize...

  • RA

    Ilk görüşmeye gittiğimiz andan beri içimize sindi.okula girince okuldaki düzen,tertip,hijyen,sevgi,ilgi ve bilgiyi görebiliyorsunuz.okulun bakış açısı ve kendilerini geliştirme istekleri çocuğumuzun emin ellerde olduğunu bir kez daha anlamış olduk.iyi ki yollarımız kesişti.

  • EP

    Eğer evladınızın gerçekten düzgün bir eğitim almasını hemde evinde gibi hissetmesini istiyorsanız tek kelime ile GÜLÜMSE YUVA diyorum .. müdürümüzden tutun öğretmenimize çalışanlarına kadar adı gibi sürekli gülümseyen çalışanları ile eğitimi çözüm odaklı oluşları çocuğunuza verdikleri eğitim disiplin bir anne ve babanın verecekleri kadardır okulumuzdan oldukça memnunuz ve onlara canı gönülden teşekkür ederim .. eğer aklınız da acaba okulda nasıl iyi mi ya başına birşey geldiği mutlumu diye sürekli kafanızda sorular dönmesini istemiyorsanız gülümse yuvayı tercih etmenizi bir anne olarak tavsiye ederim iyi ki karşımıza çıktınız sizleri çok seviyoruz GÜLÜMSE YUVA AİLESİ ❤️

  • ED

    2 buçuk yaşında bu okula başlayan kızıma benden daha iyi baktıklarını düşünüyorum. Bir anneye bunu söyletmek çok da kolay değildir sanırım.Fiziki şartlarının daha elverişli olduğunu düşündüm bir an… Mesela organik tarım yapılan harika bir bahçesi varmış, bir kuluçka makinesi…

  • Bg

    Güler yüzlü, ilgili, çocuklarla iyi anlaşan personel ve ogretmenleriyle çocuğumuza okula gitmekten zevk aldıran bir okul. Programları gayet dolu ve eğlenceli, okula başladıktan sonra cocugumuzda gelişme kaydedildi ve faydasını görmeye devam ediyoruz.

  • Bb

    Sağlık ve hijen çok iyi ilgi ve alakalı bir okul sizin deyerli çocuklarınıza en iyi şekilde hizmet ve öğretim vericeğinize emin olabilirsiniz

  • Ms

    Ben okuldan memnunum benim icin önemli olan temizlik hijyen yemekler artı okulun büyük bir bahçesi olması çocuklar çıkıp rahat rahat oynaması kapıda ögretmenlerin çocukları güler yüzle karşılaması

  • Gülümse ailesi kızımın ikinci evi oldu.Okula başladığımız günden itibaren herzaman güvenerek teslim ettim.Aile ortamı gibi sıcacık bir ortamda eğitimi ve gelişimi için herşeyi tam anlamıyla en güzel şekilde sağlayan çok kıymetli bir kurum.Okulun müdürü Çisem hnm ve Deva öğretmenimiz muhteşem insanlar,pozitif bakışları, güler yüzleri,samimi davranışlarından ötürü buradan minnetlerimi birkez daha iletiyorum.Birbirinden değerleri öğretmenleri ve tüm çalışanları çocuklarımız için herşeyin en doğrusunu güzelini en iyi şekilde yaptıkları için doğru adreste olduğumuzu hissettirip güven veriyorlar.İki yıl içinde kızımın kişisel gelişiminde,ilerlemesinde okadar çok katkılarınız olduki sizlere ne kadar çok teşekkür etsek azdır.İyiki sizleri tanımışız ve iyiki kızımın sizler gibi ikinci bir ailesi oldu.En çokda aile katılımı,yeni yıl etkinlikleri, bahçede oyunları şuan saymakla bitiremiyorum okadar çok güzel ve değerli zaman geçirdikki sizleri çok özleyeceğiz ve asla unutmayacağız. Daha çok çocuğun kalbine dokunmanızı dilerim.Sizleri okulunuzu tanıyan herkez İyiki Gülümse Yuva Anaokuluyla tanıştık diyecekler. Her yıl kendini yenileyen Gülümse Ailemize başarılarının devamını diliyoruz...

  • Gülümse Kreş sadece çocukların vakit geçirdiği oynadığı bir kreş değil. Bildiğiniz bir eğitim müfredatı uygulanıyor. Heryaşa özel eğitici kitapları takip ediyorlar ve çocuğunuz Oynarken eğlenirken öğreniyor. Ben 3 yaşında verdim kızımı gülümse kreşe ve öğrendiklerini evde anlatınca yada cümle içinde geçirince her seferinde şaşırıyordum. Eğitimden daha fazlasını veren bir kurum. Çocuk psikolojisinden çok iyi anlayan çok kıymetli öğretmenlere ve müdüre sahip. Okulda herşey çocuklara göre dizayn edilmiş. Çocuğuma okulda bişey olur mu diye bir stresim asla olmadı. Müdür ve kreş sahibi Çisem hanım aşırı titiz bir eğitmen. Çocuklara karşı çok hassas hatta belki velilerdende hassas bir düşünce yapısına sahip. Herşey düzen ve tertip içerisinde devam ediyor. Çocuğunuz kendiniz giyinmeyi kendi işini kendi yapmayı öğreniyor, çocuğun özgüvenin gelişmesinde çok yardımcılar. Sınıflar az kişi her sınıfta 2 öğretmen. Öğretmenler asla çocukları gözlerinden ayırmıyorlar. Bütün çalışanlarda kulaklıklı telsiz var. Çok koordineli çok başarılı bir kadroya sahip. İngilizce derslerinden çok memnundum. İngilizce öğretmeni sınıfta sadece İngilizce konuşuyor. Kızımın İngilizce öğrenmesinden çok memnundum. Neden bu kadar uzun ve güzel şeyler yazdınız derseniz. Şehir değiştirmek zorunda kaldığım için okul değiştirdik ve diğer kreşlerde aynı özeni ve eğitim kalitesini bulamamak anne olarak beni gerçekten beni üzdü ve endişelendirdi.Okulun geliştirmesi gereken tek şey var bu kadar iyi bir okulun tanıtımının sosyal medyada ve internette çok iyi yapmıyor olması. Zaten ihtiyaçları yok diyebiliriz. Ben tesadüfen evime yakın diye bulmuştum.

  • Güler yüzlü ögretmenlerin oldugu, çocuklarla cok ilgili bir kurum. Benim gönül rahatlığıyla cocugumu emanet ettiğim bir yer. Güzel bir eğitim için herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • ST

    Bir velinin cocugu için istediği tüm özellikler okulda mevcuttur. Güvenilir eğitime önem veren işlerini severek yapan öğretmenler ve çalışanlar vardır. Her biri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğitime önem veren bir kurumdur.Sadece diyebileceğim okulun bir veli bilgilendirme platformu gibi bir uygulaması olsa süper olur.

  • AH

    günümüzde kurum güvenilirlikleri hepimiz için soru işareti olmuşken, gülümse yuva benim için tüm soru işaretlerini yok eden bir duruşa, kadroya, eğitime sahiptir.kızımda gördüğüm kazanımlar karşısında haklarını ödeyemem.. şeffaf idarelerinden ,kendini sürekli yenileyen eğitim anlayışlarından , öğretmenlerimizin ve tüm çalışanların nezaketinden,evimin mutfağı gibi güvendiğim mutfaklarından memnunum.. gülümse yuva bir aileyse kızımın bu ailenin çocuğu olmasından mutluyum ❤️

  • Mi

    Gerek ilgi ve sevgileri,gerek güvenlik önlemleri,eğitim stratejileri ile yavrunuz için gözünüzün asla arkada kalmayacağı bir kurum.

  • LK

    Semtimizde en güzel okul. 2 çocuğumuz okudu, profesyonel personel tavsiye ediyorum ❤️

  • EE

    Gülümse yuva Çisem hanım önderliğindeki tüm ekibine çok teşekkür ederim.İsmi gibi Gülümse bir yuva kızımın evinden sonra ki 2. Yuvası kadrosu ile gerek çocuklara gerek bizlere yaklaşımı kelimeler ile anlatılmaz İyi ki Gülümse Yuvayı tercih etmişimTüm yenilikleri uyguladığı içim geliştirmesi gereken yanı henüz yoktur

  • Kızım 2 Yıldır öğrencisi gerçekten mükemmellik abidesi bi yer , titiz sevecen her detaya takılan muazzam bir okul Kurucusu çisem hnm ve çalışanları öylesine sevecen Güleryüzlü sıcak kanlılar herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ❤️

  • He

    Yasemin öğretmenimiz bizim herşeyimiz inanılmaz ilgili,saygılı ve sevgi dolu gerçekten. İyiki gülümse yuvaya gelmişiz müdürümüz çişem hanımda çok ilgili ,velilerine destek ve önemveren bir müdürdür. Oğlum uyum sorunu yaşamadan adepte olmuş ve her alanda desteklenmiştir. Okulumuzdan çok memnunuz

  • Ng

    Kizim Pelin icin Avcilar da bir cok yuva gezdikten sonra icime sinen tek okul Gulumse Yuva oldu. Kökĺü bir okul olmasi ,temiz olmasi,sınıfların buyuk ve ışık alıyor olması,bahcesinin büyük oluşu ,tuvaletlerinin cocuklara uygun ve hijyen olmasi, guvenlik önlemelerinin tüm incelik ve hassasiyetle düşünülmüş olmasi ; kriterlerimin de üstünde cikmasi ve hemen karar vermemi sagladi. Sinif ögretmenlerinin genç, dinamik, sevecen ve uzman olmalari her yas grubuna ozel 2 sinif ogretmeni olmasi icimi cok rahatlatti. Spor (jimnastik) ogretmeninin de alanin da uzman olmasi ,yazlari yine alanin da uzman yuzme ögretmeninin olmasi ,Çisem.hn in tartismasiz tecrubesi ve bilgi birikimi kizima cok sey kattigini soyleyebilirim. Iyi ki Gülümse Yuva :)

  • DE

    Avcılar bölgesindeki en iyi okul. Konumunun merkezi olması ve deneyimli kadrolarının olması okulu tercih etmemizi sağladı. Sabahları çocukları o kadar büyük bir enerji ve güler yüzle karşılıyorlar ki, çocuklar gülerek ve koşarak okula giriyor. Yönetimde işini ciddiyetle yapıyor. Okulun fevkalade olduğunu şuradan anlayabilirsiniz, eğer zor bir çocuğunuz varsa tüm iyi niyetleriyle yardıma ve birlikte ilerlemeye açıklar. bunu çok az okulda yaşarsınız.

  • SE

    Müdüresinden öğretmenlerine servisçisinden yemekhanecisine güzel bir ekipten oluşmuş harika bir okul. Yılların verdiği tecrübe çocuklara eğitim, sevgi ve huzur olarak yansımış, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

  • Yv

    Avcıların en köklü okullarından olan Gülümse Yuva çocuğumu gözüm kapalı emanet edebildiğim tek yer. Eğitimi, hijyeni yemekleri ve Çisem Hanımın şeffaf eğitim anlayışı ile 2.5 yaşından itibaren güvendiğimiz ikinci evimiz gibi bir kurum. Gülümse Yuvaya gittikten sonra diğer bütün kurumlarda mutlaka bir eksiklik gözünüze ilişiveriyor. Çocuğunu düşünen herkesin yek adresi olmalı

  • İB

    Avcılar bölgesinin en iyi anaokulundan biri. Hem eğitim öğretim anlamında hem de temizlik ve hijyen bakımından çocuğunuzu gönül rahatlığıyla buraya gönderebilirsiniz. Çok büyük bir oyun parkı, bahçesi, havuzu ve etkili eğitimiyle birlikte kesinlikle 5 yıldızı hakediyor.

  • SS

    Çok çok sevdiğim bir okul.. iki çocuğum da Gülümse yuvadan mezun oldu, eğitimi, disiplini, mutfağı ve hijyeni üzerine her daim gıpta ederek baktığım bir kurum, Gülümse Yuva dan sonra gördüğünüz bütün kreşler size hep eksik gelecek diyebilirim, üzerinden seneler geçmesine rağmen İstanbul a her yolumuz düştüğünde çocuklarımın koşa koşa ziyarete gittiği ve hep ilk gün ki sevgiyle karşılandığı bir yuva Gülümse Yuva, ayrıca çocuklara hazırlanan yemeklerin ev yapımı ürünler ile yapılması benim için çok kıymetliydi, kocaman bahçe içerisinde çocukların gönlünce eğlendiği,kaliteli bir eğitim aldığı ve branş eğitimleri de çatısında topladığı alternatifsiz bir okul.. nice başarılı eğitim yılları olsun

  • GC

    Okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunun hepimizin çok farkında olduğu bir dönemdeyiz.Bu sebeple çocuğumuzun en iyi, en kaliteli eğitim ve öğretim almasını isteyen aileler olarak gülümse yuvanın tüm kadrosu ile bunu başarabildiğini gerek vermiş oldukları eğitim ile gerek uzman kurucu ve kadrosu ile çok iyi karşıladığını yakından takip ediyorum.Bu sebeple çocuğumuzu güvenerek kayıt yaptırabileceğimiz bir okul olduğunu düşünüyorum.Başarılarınızın daim olması dileğiyle gülümse yuva ailesi.İşinizde oldukça iyi bir kurumsunuz.TebriklerOlumsuz bir yanı olduğunu gözlemlerim sebebi ile düşünmüyorum.

  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • AK

    Okulun fiziki şartları kreş ve anaokulu grubundaki öğrenciler için mükemmel şekilde dizayn edilmiş ve tüm güvenlik önlemleri titizlikle alınmış durumda. Okul alanları çocukların gün boyu sıkılmayacakları eğitici etkinlikler de planlanarak aktif olarak kullanılmakta. Eğitim öğretim kadrosu, destek ekip ve idari kadrosu çok profesyonel. Okul konumu itibariyle de merkezi bir lokasyonda bulunmakta.

  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuz kalite standartlarını korumak için gerekli eğitimler ile kendini sürekli yenilemeye devam etmektedir. Teşekkür ederiz.

  • Çocuklarımız için ilk adımının sevgi dolu güvenebileceğimiz kurumda atılması bizim için en önemlisiydi. Meraklı,sorgulayıcı ,çocuk konusunda çok hassas bir anne olarak düşüncelerimi yuva arayan ailelere yardımcı olması adına yazıyorum. 2 yaşından beri oğlum Gülümse Yuvaya gidiyor. Çocuğumuzun mutlu olduğunu gördükçe biz aileler daha da çok mutlu oluyoruz. Çünkü Gülümse yuva Çağın Egenin oğlumun deyimiyle hep gülümseyen yuva. Bizim için çok önemli bir yere sahip olan bir yuva. Merak edenler için: Eğitimi çocuk merkezli olup , duyusal , yaparak yaşayarak etkinliklere uyguluyor. Sürekli eğitimlerde yenilikleri takip ediyor. Branş dersleri ile birlikte 2. dil ingiliceye , spora çok önem veriyor. Yazları kendi kurumunun havuzu olması bizler için çok iyi bir fırsattı çünkü suyu çok seviyoruz. ☀️

  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Profosyonel sürekli hizmet içi eğitim programları ile gelişen ekibimiz ile okul öncesi programlarımızı uygulamaya özen gösteriyoruz. Teşekkür ederiz.

  • şa

    Öncelikle üç yaşında ogluma okul ararken bu işin içinde eğitimci biri olarak çok fazla kaygılarım vardı çevre okullarda çok fazla bilgi sahibi birisi olarak Gülümse yuvayı gezdigimizde Çisem hanım ve tüm personeli tarafından güleryüzlü ve samimi karşılanmak daha görüşme yapmadan içimizi biraz rahatlatmıştı okulun fiziksel şartları çocukların güvenliği ön planda tutularak hazırlanmış içerideki hijyen gözle görülür şekilde havada toz bile uçmuyor derler ya öyleydi tuvaletler sınıflar yemekhane hepsi piril pırıldi. paketlenmiş gıda kullanılmaması bu yaş grubunda gerçekten benim için çok önemliydi bu konudada cocugumuzun temel ihtiyaci olan beslenmesi guvenilir bir sekilde saglanacagindan emin olduk ve son olarak Çisem hanım ve öğretmenlerin deneyim ve profesyonelliği kurum gecmisinin 30 seneye yakin olusu bizim en temel kayıt olma unsurlarimizdandi yaklaşık iki aydır kuruma devam ediyoruz oglumu hergun mutlu ve kendine yeni olumlu davranislar katmis bir sekilde aliyorum kesinlikle bizim en buyuk iyikimiz oldu hersey icin tesekkur ederiz

  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Fiziksel koşullarımızı okul öncesi çocuklarımızın gelişimleri ve ihtiyaçları doğrultusunda uyguladığımız eğitim programları çerçevesinde bilinçli bir şekilde oluşturuyoruz. Velilerimizin beklentileri bizim için çok değerli . Teşekkür ederiz....

  • Sa

    Avcılar bölgesinin en köklü okulu diyebilirim ,bir cok anaokulu gezdim,gülümse kadar temiz hijyenik,öğretmenleri özenli işini seven ve bence en önemlisi güvenlik unsurları üst seviyede olanını görmedik, sahipleri gerçekten çok bilgili vizyonlu insanlar, başarılarının devamını diliyorum.

  • Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    1994 yılından bu güne kaliteli eğitim ve hizmet anlayışımız her geçen gün üzerine yenilikçi fikirler ile gelişirken siz değerli velilerimizin yorumları bizim için her zaman önemli oldu teşekkür ederiz.

  • Fc

    Avcılar ilçesinde işi sadece eğitim olan okula ön hazırlık aşamasını en iyi yapan yuva

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Avcılar Gülümse Yuva Anaokulu İletişim Bilgileri

Denizköşkler Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No:137, Avcılar / İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum