fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Güneş Çocuk Kulübü

Özel Güneş Çocuk Kulübü

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/19:00
Sabahçı: 08:30/12:30

Özel Güneş Çocuk Kulübü Hakkında

İstanbul Maltepe 'de bulunan Özel Güneş Çocuk Kulübü olarak Montessori ve Reggio Emilia akımlarını benimseyerek minik üyelerimize gerçek deneyimlere dayalı bir eğitim alanı hazırladık. Ucu açık eğitim materyalleriyle, çocuklarımıza, tecrübe ederek, kendi yetenek ve hayal güçlerini kullanarak öğrenme olanağı sağlıyoruz. Kendi seçimlerini yapabilen, düşünmekten ve öğrenmekten zevk alan, çağdaş bireyler yetiştirmek en büyük hedeflerimizden biri.1987'den bu yana gururla sağladığımız okul öncesi eğitimimiz, yeni nesiller için bir ışık kaynağı olmaya devam ediyor. 2-6 yaş arası çocuklara İngilizce yoğunlukta eğitim olanağı sağlayan Özel Güneş Çocuk Kulübümüz, bir çok ekstra ders olanağını da bünyesinde bulundurmaktadır. Böylece çocuklar harflere ve ilkokul kültürüne aşina şekilde yetiştirilmektedir. Temel Türkçe eğitimimizi tam zamanlı İngilizce kodlama eğitimimizle destekliyoruz. Temel derslerimizin yanı sıra dans-müzik-konuşma-dil-vücut ve hareket birlikteliği olan- ritimle öğrenmeyi destekleyen “CARL ORFF” un pedagojik müzik eğitimi, yoga, zumba ve yemek atölyesi dersleri verilmektedir. Okula hazırlığa ilk adım olarak çizgi ve kitap çalışması, Scamper, İngilizce kodlama ve Gems dersleri sürdürülmektedir. Ayrıca, okulun bahçesindeki 10 metre boyundaki yüzme havuzunda yüzme antrenörü eşliğinde yaz boyunca keyifli saatler geçirirken yüzmeyi de öğrenmektedirler. Özel Güneş Çocuk Kulübü'nde 8 zeka alanını geliştirici, her yaş grubu seviyesinde ayrı hazırlanmış, öğrenmeyi pekiştiren, alanında uzman rehberlik eğitmenleri tarafından hazırlanan çoklu zeka eğitim programı uygulanmaktadır. Özel Güneş Çocuk Kulübü'nde velilerimizin tercihlerine göre küçük bireylerimize tam gün, yarım gün, oyun grubu ve etüt programları uygulanmaktadır. Biz, birlikte, birbirimize yardım ederek, saygı duyarak ve eğlenerek büyüyoruz. Yeni arkadaşlarımızı aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Özel Güneş Çocuk Kulübü Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

Özel Güneş Çocuk Kulübü Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Güneş Çocuk Kulübü ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Güneş Çocuk Kulübü hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Güneş Çocuk Kulübü hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Güneş Çocuk Kulübü yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Güneş Çocuk Kulübü yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Güneş Çocuk Kulübü psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Güneş Çocuk Kulübü Yorumları (14)

  • H

    5 yaşında bir oğlumuz var, bir yıl önce çok Kreş baktık ve araştırdık neticede Güneş Çocuk kulübünde karar kıldık. İlk izlenim sıcak davranışları çok önemliydi. Şimdi iyi ki burada karar kılmışız diyorum. Oğlumuz günden güne hep üstüne koyarak gelişti ve gelişiyor. Oğlumuzu almaya gittiğimizde gelmek istememesi, biraz daha kalmak istiyorum demesi bunun kanıtı zaten. Tüm öğretmenler ve çalışanlar ilk gün gibi hiç bozmadan her zaman güleryüzlü, samimi olmuşlardır. Kendilerine emekleri için çok teşekkür ederim. Çocuğu olan her anne babaya tavsiye ederim.

  • AD

    Oğlumuz ilk kreş deneyimini iki yaşında Güneş Çocuk Kulübü'nde edindi ve bu deneyim keyifle devam devam ediyor. Okul sahipleri, yöneticileri, öğretmenleri ve çalışanları, hepsi de birbirinden kibar, çocuklarla yakından ilgili, özenli. Velilerle sürekli bir iletişim mevcut, kreş ortamı her açıdan güven verici, yapılan etkinlikler öğretici ve tatmin edici. Okul öncesi çocuklarımız için daha ne isteyebiliriz ki?

  • Iy

    3 ay önce 2 yaşına giren kızımı araştırmalar sonunda bulduğumuz okula göndermeye başladık ve çok kısa sürede çok olumlu değişikliker farkettik.Çok hareketli olan kızım daha sakin ve olumlu davranışlar göstermeye başladı öğretmenlerin düzenli bilgilendirmeleri ve ilgisi yapılan veli görüşmeleri içimizi öok rahatlattı çevreme gönül rahatlığıyla önerdiğim bir okul kadrosu çok iyi örgün eğitime başlayana kadar göndereceğim bir okul krsinllikle tavsiye ederim.

  • VE

    Şu an ilkokula giden oğlum 2 sene burada eğitim aldı. Şimdi 3 yaşındaki kızım da burada ve biz gönül rahatlığıyla çocuklarımızı buraya getirdik ve getiriyoruz. Kaliteli eğitim kadrosu, aktiviteleri ve fiyatıyla ile gerçekten kesinlikle tavsiye edebileceğim bir eğitim kurumu. Başarılarının devamını dilerim.

  • S

    Merhabalar .Öncelikle ģüneş ekibine teşekkür edim .bi oglum var var en küçük benim oglum cok küçük okula başdı Yani 1 yaş 7 aylıkda başdı.Onlara çok teşekkür ederim kendi evlatlarından ayırmayan övretmenler iyiki varsınız herkese tafsiye ederim

  • Her akşam oğlumun eve gelmek istememesi, işini severek yapan ve güler yüzlü öğretmenlerin bulunduğu, ingilizce konuşmayı Türkçe konuşmak ile aynı öğrenen 3 yaşındaki aşırı enerjik ve hareketli oğluma en güzel ve kendi evlatları gibi bakıp yetiştiren eğitim kurumu. Tüm öğretmenlere, yöneticilere ve çalışanlara minnettarım, teşekkürler...İlkokul, ortaokul, lise ve üniversitesinin olmaması...

  • EA

    Benim gibi pimpirikli anneler için herşeyi ile mükemmel bir eğitim kurumu.

  • CK

    Okulu her yönüyle tavsiye ederim. Kızım okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor, hatta çoğu zaman okuldan alırken eve zor götürüyorum gelmek istemiyor. Verilen eğitim, ilgi ve sevgi dolu yaklaşımları, yemekleri, temiz ve sıcak bir ortam oluşu bizi ve çocuğumu çok memnun ediyor. Okul sahipleri ve öğretmenlerimiz çok iyi ve sevgi dolu insanlar. Çocuğum okuldayken içim rahat. Biz çok memnunuz herkese tavsiye ederiz.

  • Sk

    Merhaba.kizim 3 sene güneş cocuk kulübünde kreş ve ana okulunu tamamlamıştır.egitimi sosyal etkinlikleri süper. Yemek yemeyen uyumayan cocuk sevgili öğretmen ve aşkıların sayesinde yedirdiler unuttular.sagolsunlar okulda öğretmen cok önemli guleryuz kalite vizyon cok önemli.bende bir yurt sahibi olarak kesinlikle düşünmeden gönül rahatlığı ile bebeklikten anaokulu dönemine kadar verdim.iciniz rahat olsun yine bir çocuğum olsa veririm.kurucularinada cok tesk.cok ilgililer sevg sayg.

  • ZE

    Okul müdiriesinden, yemek yapan ablamıza kadar her bir görevlinin Güleryüz’ü, hoşsohbeti, ilgi alakası bir gün bile azalmayan yegane okul diyebilirim . Çocuğum için önceliğim sevgi dolu öğretmenler idi, fazlasıyla bulduk. 3 yaşında kızım her gün koşa koşa gidiyor, almaya gittiğimde çoğu zaman gelmek istemiyor .Dil gelişimi de kısa sürede çok ilerledi . Kısacası gözüm kapalı tavsiye ediyorum☺️

  • N

    Kızım şuan 4 yaşında, 3 yaşından beri bu okula devam ediyor. Okul arayışım, kızımın konuşmasının yaşıtlarının gerisinde olduğunu gözlemlemek , tuvalet alışkanlığını, yardımsız yemek yeme alışkanlığını kazanmasını sağlaması ve sosyalleşmesi düşüncesiyle başladı. Kızıma bu alışkanlıkları ve bu gelişimi, sıcak, sevecen, ilgili bir eğitmen kadrosunun verebileceğini düşünerek Güneş Çocuk Kulübünü çok içime sinerek seçtim ve tüm bu beklentilerim olması gerektiği gibi ve çok şükür ki sorunsuz gerçekleşti. Her çocuğun gelişim süreci elbetteki farklıdır ve her çocuk olağan bir gelişime açıktır ve fakat ilgi ve sevgi dolu yaklaşımı olan bir eğitim kurumunda bu çok daha sağlam, sorunsuz ve kısa sürede gerçekleşmektedir. Bu ve daha bir çok sebeple Güneş Çocuk Kulübünü değerli çocuklarımızın gelişim sürecine destek için rahatlıkla öneririm. Özellikle veli ve çocuk arasında çok güzel ve sağlam köprüler kurma adına yoğun ve özverili bir çaba çalışan psikolojik danışmanlık bölümü hayatımıza çok olumlu katkı sağlamıştır. Teşekkür ediyor, nice başarılı eğitim yılları diliyorum.

  • EK

    Çalıştığım için bakıcımızın ayrılması ile kızıma iyi bir kreş bulmak beni çok zorladı,Kızımla gittiğimiz diğer kreşlerde kötü deneyimler edindim ve sonun da tam da vazgeçecektim ki Güneş Çocuk Kulübüne bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik,İyi ki gelmişiz kızımızı gönül rahatlığıyla gönderebildiğimiz bir okul.Dışarıdan çok küçük bir yer gibi izlenim veriyor ama içeriye girdikten sonra ferah,güler yüzlü sağlam ekibi olan bir yerde olduğunuzu anlıyorsunuz.Yemek yemeyen,konuşma zorluğu çektiğini düşündüğünüz ve gerçekten sizi zorlayan bir çocuğunuz varsa benim kzım gibi gözünüz kapalı bırakın derim sabırla yemek yemeyi bile sevdiren öğretmenleri var.Kısaca biz çok memnun kaldık kızımız konuşmayı bırakın espri bile yapıyor.

  • ŞÇ

    Keşke Güneş çocuk kulübünün bir ilkokulu da olsa diye velilerini düşündürebilen harika kreş. Genç ve çalışkan öğretmenlerin çocuklar üzerindeki emeği çok fazla. Anaokulu imkanları olarak da gerek beslenme gerek temizlik olarak çok dikkat ediliyor.

  • CY

    Güneş anaokulunu soran herkese rahatlıkla önerebilirim. Her anlamıyla işini iyi yapan bir kurum. Kızımı sanki ailemden birinin yanına bırakıyor gibi aile sıcaklığını hissettiren bir samimiyetleri var. Güvenliğinin yanında okulun anaokulu çağındaki akademik katkılarının da başarısında büyük bir rolü olduğunu düşüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Güneş Çocuk Kulübü İletişim Bilgileri

Küçükyalı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Süreyyapaşa Sokak No:9 Maltepe/İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum