fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Harikalar Dünyası Anaokulu

Özel Harikalar Dünyası Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:00/18:00

Özel Harikalar Dünyası Anaokulu Hakkında

Tam gün eğitime sahip ve 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim vermekte olan Özel Harikalar Dünyası Anaokulu Bahçelievler'de bulunmaktadır. Çocuklara verilen eğitimin daha verimli olmasını amaçlayan okul 10 ve 20 kişilik sınıflarda eğitim vermektedir. Özel anaokulu psikolojik danışmanlık hizmetine sahiptir bu hizmet ile çocukların ve ailelerin psikolojik destek ihtiyacı karşılanmaktadır.
3 yaş arası çocuklar oyun grubu dahilinde eğitim hizmeti almaktadırlar. Özel Harikalar Dünyası Anaokulu çocukların yabancı dil gelişimine oldukça önem vermektedir bu yüzden İngilizce ve Fransızca eğitimi verilmektedir. Drama eğitimi ile çocukların yaratıcılıklarını kullanabilecekleri ortam sağlanmaktadır ve çocukların özgürce kendilerini ifade etmesi sağlanmaktadır. Bir diğer verilen eğitimden Satranç ise çocukların oyunu kuralları öğrenmesi sağlanmakta bunun yanında zihinsel olarak oyun içerisinde kendisini geliştirmesi sağlanmaktadır. Çocukların fiziksel olarak gelişmesine de oldukça önem veren Özel Harikalar Dünyası Anaokulu verdiği jimnastik eğitimi ile güçlü ve esnek bedene sahip çocukların yetişmesini sağlamaktadır. Bu beden yapısı ile de çocukların herhangi bir spor dalı için fiziksel alt yapıya sahip olması sağlanmaktadır. Çocukların hem kültürü ile ilgili bilgi alması hem de eğlenceli vakit geçirebilmesi için okulda Halk oyunları eğitimi de verilmektedir.
Özel Harikalar Dünyası Anaokulu 2007 yılında TC Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak kurulmuştur. Depreme dayanıklı bir bina olup tecrübeli bir öğretmen kadrosuna sahiptir. Her zaman daha iyiyi hedefleyen, yenilikçi, her çocuğun birbirinden çok ayrı özelliklerinin olduğunun bilincinde, çocukların en önemli çağı olan okul öncesi çocuklara yönelik bir anaokuludur. Harikalar Dünyası Anaokulu, ”High Scope” eğitim programıyla beraber çocukları yaratıcı, girişken, sorgulayan, merak eden, bilgiye, başkalarının görüş ve fikirlerine açık bireyler olarak yetiştirmektedir. Öğrencilere verilen dil eğitimi de “Gems Programı” (Matematik ve Fende büyük buluşlar) ile desteklenir. Bu metot sayesinde günlük programda PYP ve Gems uygulayarak çocukların bilgiye keşfederek ulaşmaya açık, yaparak yaşayarak öğrenen, Fen-Matematik alanlarına ilgi duyan ve bilimsel düşünen bireyler olmalarını sağlanmaktadır. Özel Harikalar Dünyası Anaokulu'nda 2008-2009 eğitim ve öğretim yılından itibaren yurt dışından getirilen donanımlarıyla "Çoklu Zeka Eğitim Metodu" uygulamaya başlamıştır. Okul öncesi eğitim programı oluşturulurken yapılandırılmış esnek bir program olmasına, yaş özelliklerine, gelişim düzeylerine, ilgi ve ihtiyaçlara, bireysel farklılıklara, çevre faktörüne, gerçek yaşam deneyimlerine yer verilerek çocuğun yaşama hazırlanmasına, aktif öğrenmeye, bilinçli ve iyi planlanmış bir şekilde verilen yetişkin desteğine, aile katılımına önem verilmiştir.

Özel Harikalar Dünyası Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Harikalar Dünyası Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Harikalar Dünyası Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Harikalar Dünyası Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Harikalar Dünyası Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Harikalar Dünyası Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Harikalar Dünyası Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Harikalar Dünyası Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Harikalar Dünyası Anaokulu Yorumları (3)

  • GA

    Çocukların çevrelerini ve dünyayı daha iyi tanımaları için üstlerini düşenleri yapan bir okul gezilerle aktivilerle gerekli olan okul öncesi kazanımlar için emek harcayan insanlar ve iletişime açık bir ortam olması en büyük avantajımız.

  • EY

    Eğitim öğretim konusunda çocuklarla birebir ilgilenerek çalışmalarını yürüten ve kazanımların elde edilmesi noktasında hassasiyet gösteren bir anaokulu.

  • ST

    Güven ve çocukların mutluluğu hakkında şüpheniz olmasın çocuğunuzu emanet ederken. Benimki bir yorum gidip kendinizin görmesi lazım tabii ki ama benim gözlemin beklentilerin karşılandığı yönünde.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Harikalar Dünyası Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahçelievler Mah. Barbaros Hayrettin Sok. 14/1-2, Bahçelievler/İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum