fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Hayal Çocuk Yuvası

Özel Hayal Çocuk Yuvası

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Hayal Çocuk Yuvası Hakkında

İstanbul'un Bahçelievler bölgesinde hizmet vermekte olan Özel Hayal Çocuk Yuvası, Kreş ve GBE 0-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir. Okul hafta içi her gün 07:00-19:00 arası çalışan aileler için açıktır. Fakat 09:00-17:00 saatleri arası eğitim vermektedir. Kalan saatlerde çocuklar nöbetçi öğretmenler gözetiminde oyun oynamaktadır. 350 m2'lik bir bahçe içerisinde 40+ m2 sınıf alanlarına sahip müstakil 1+3 katlı komple bina okulumuzun kullanımına aittir. Bahçe ve bina çocukların en iyi şekilde eğitim alabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Okulda birçok branş eğitimi ve eğitici etkinlikler düzenlenmektedir. Sınıf köşelerinde serbest oyun alanları bulunmaktadır. Bu çocukların serbestçe keşfetmesini sağlamaktadır. Sanatsal faaliyetler çocukların içgüdülerini yansıtmasını ve yaratıcılıklarını kullanmalarını sağlamaktadır. Okuma-yazmaya hazırlık etkinlikleri ise çocukların dikkatlerini yönlendirebilmesi ile başlar, kalem tutma gibi ince kasların çalışmasını gerektiren becerilerin gelişmesi ile devam eder. Bu etkinlikler aynı zamanda çocukların ilkokula hazırlanmasını da sağlamaktadır. Özel Hayal Çocuk Yuvası'nda fen-doğa-matematik etkinlikleri ile çocukların keşfederek, araştırarak öğrenmesine olanak sağlanmaktadır. Yabancı dil eğitimine de oldukça önem veren okul yabancı dil olarak İngilizce eğitimi vermektedir. 0-6 yaş arası erken çocukluk döneminde çift dilli (bilingual) eğitimin öneminin farkında olan Özel Hayal Çocuk Yuvası İngilizce eğitimini branş olmaktan bir adım öteye taşıyarak Okul öncesi İngilizce hazırlık sınıfı açmış ve çift dilli eğitim sürecine başlamıştır. İngilizce hazırlık sınıfında gün içerisindeki tüm eğitim süreci İngilizce müfredat ile desteklenerek verilmektedir. Bu sayede çocuklar İngilizceyi günün her anında kullanarak dil gelişimlerini ilerletmekte, çift dilli eğitim sayesinde bilişsel-zihinsel gelişimlerini, soyut düşünme ve iletişim becerilerini geliştirmektedirler. Bunların haricinde akıl oyunları, özel yetenek ve zekâ çalışmaları, görsel dikkat ve hafıza çalışmaları ile çocukların çok yönlü düşünebilmesini ve sorgulamasını sağlamaktadır. Özel Hayal Çocuk Yuvası, modern dans ve jimnastik eğitimleri ile ise çocukların hem keyifli zaman geçirmesi hem de grup içerisinde senkronize hareket edebilmesini sağlamaktadır. Müzik atölyesinde yapılan çalışmalar çocukların ritim duygularını harekete geçirmektedir. Robotik kodlama atölyesi ile çocuklar mantık, matematik ve problem çözme becerilerini geliştirip algoritmaları öğrenmektedir. Yemeklerimiz okulumuz bünyesindeki aşçılarımız tarafından özenle ve sevgiyle hazırlanmakta; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak sunulmaktadır. Özel Hayal Çocuk Yuvası aynı zamanda veliler ve çocuklar için psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermektedir. Bu hizmet ile çocukların gelişimini yakından takip edip velilere gerekli bilgilendirmeleri yapmaktadır. Okulun aynı zamanda servis hizmeti de bulunmaktadır.

Özel Hayal Çocuk Yuvası Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Hayal Çocuk Yuvası Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Hayal Çocuk Yuvası ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Hayal Çocuk Yuvası hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Hayal Çocuk Yuvası hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Hayal Çocuk Yuvası yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Hayal Çocuk Yuvası yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Hayal Çocuk Yuvası psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Hayal Çocuk Yuvası Yorumları (6)

  • SA

    7. Sınıfa geçen kızım ve 3. geçen oğlum hayal yuvadan mezun oldular. Şimdide 4 yaşındaki oğlum hayal yuvada hayatı öğrenmeye devam ediyor. Kıdemli bir veli olarak söyleyebilirim ki her sene bizi şaşırtmaya ve şımartmaya devam ediyorlar. Çocuklarımı akademik ve sosyal anlamda öyle güzel desteklediler ki, ilkokul hayatlarında hep bir adım önde oldular.ilk günkü özveri,kalite ve profesyonellik ile devam ettikleri,çocuklarıma kendilerini evlerinde ve güvende hissettirdikleri için çok teşekkür ediyorum. İyi ki siz. Daha önümüzde yıllar var.

  • Ak

    Şu an ilk okula giden 2 çocuğumda okul öncesi eğitimlerini burada tamamladı. Gerçekten hem akademik , hem manevi hemde psikolojik destek noktasında çok başarılılar. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, ilk okula tam hazır, sosyal olarak çok ilerde başladı çocuklarım ilkokula. En önemlisi ise hem çok mutlu olarak okula gitmeleriydi benim için. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim

  • Fd

    İki çocuğumun mezun olduğu,kısmetse üçüncüyü de göndereceğim,hiç bir zaman gözümün arkada kalmadığı,hem akademik hem değerler eğitimi açısından son derece başarılı,en sevdiğimiz can okulumuz iyi ki varsınız,daha çok nesillere dokunabilmeniz dileğiyle..

  • SK

    Hayal yuvaya 2 çocuğumuzu da gönderdik ve onlar için ev sıcaklığında bir ortam bulduk hatta anaokulunu bitirdiklerinde keşke okulun ilkokul kısmı da olsaydı dediğimizi söyleyebilirim. Hem akademik hem de değerler eğitimi anlamında çocuğunuzu gözükapalı emanet edebilirsiniz. 3. çocuğumuz için de anaokulu çağı geldiğinde bu konuda içimizin rahat olduğunu söyleyebilirim.

  • Hd

    İki çocuğumuda bu okuldan mezun ettim.Hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.Her anlamda yeterli bir okul.Aile sıcaklığıyla çocuklarımızı hem eğitip hem de eğlendiriyorlar.Yöneticilerinden öğretmenine temizlikçisinden aşçısına kadar herkes dört dörtlük.Mezun olduğumuzda çok üzülmüştüm.Böyle bir okul bulamayacağımız için.....

  • Ea

    Bahçelievlerde gönderebileceğiniz en iyi yuva diyebilirim oğlumu 4 yıl gönderdim öyle güzel bir eğitimi varki hem akademik hemde manevi olarak gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz yavrularınızı.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Hayal Çocuk Yuvası İletişim Bilgileri

İzzettin Çalışlar Caddesi, Celal Nuri Sokak, No:6, Bahçelievler / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum