fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İlk İzler Anaokulu

Özel İlk İzler Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 19
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 10:00/16:00

Özel İlk İzler Anaokulu Hakkında

İstanbul Bağcılar'da hizmet vermekte olan Özel İlk İzler Anaokulu 2-6 yaş aralığında ki çocuklara hizmet vermektedir.Okulun temel hedefi kendini doğru ifade edebilen , olumsuzluklarla başa çıkabilecek , sosyal çocuklar yetiştirebilmektedir. Bu yüzden okul kadrosu alanında uzman ve tevrübeli kişilerden oluşmaktadır. Okulda sınıflar yaş gruplarına göre ayrılmıştır ve sınıflar 15 kişi ile sınırlı tutulmuştur. Okul tam gün eğitim vermektedir. Tam gün eğitim saati 07:30-19:00 aralığıdır.

Özel İlk İzler Anaokulu çocukların mental ve fiziksel olarak gelişimelerine oldukça önem vermektedir bu yüzden birçok eğitim vermekte ve etkinlik düzenlemektedir. Verilen Satranç dersi çocukların zihinsel olarak gelişmesini desteklemektedir bu dersler ile çocuklar farklı çözüm yolları arayabilmekte ve çokyönlü düşünebilmektedir. Çocukların fiziksel olarakta gelişmesi için okulda Jimnastik dersleri verilmektedir bu dersler ile çocukların vücutlarını tanıyıp , kuvvetlenmesi sağlanmaktadır. Çocuklar aldıkları eğitim ile esnek bir vücuda sahip olmakta ve ileride yöneleceği spor dalı için zemin hazırlamaktadır. Müzik kulübü ile çocukların işitsel olarak gelişmesi sağlanmaktadır.

Özel İlk İzler Anaokulu verdiği Drama dersi ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmesini ve kendilerini doğru ifade edebilmelerini sağlamaya çalışmaktadır. Erken yaşta el becerilerinin gelişiminin oldukça önemli olduğunu bilen kurum , görsel sanatlar ve ebru dersleri ile bunu sağlamaya çalışmaktadır. Özel İlk İzler Anaokulu çocukların dengeli bir beslenme alışkanlığına sahip olabilmesi için sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek hizmeti vermektedir. Yapılan Mutfak Atölyeleri ile çocukların besinleri yakından tanıyıp el becerilerini geliştirmesi sağlanmaktadır.

Okulun rehberlik hizmeti de bulunmaktadır. Rehberlik hizmeti ile çocukların gelişimleri yakından takip edilmekte ve gerekli bilgilendirmeler ailelere yapılmaktadır. Gerekli durumlarda bu hizmetten ailelerde yararlanabilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel İlk İzler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Masal Terapisi Eğitimi

- Gölge Eğitim Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel İlk İzler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İlk İzler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    19
  • Özel İlk İzler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İlk İzler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İlk İzler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel İlk İzler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İlk İzler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İlk İzler Anaokulu Yorumları (36)

  • EY

    Arkadaşımdan referans alarak gittiğim bir okuldu. Öncesinde çok kafam karışıktı aslında çocuğum alışacak mı kurumu sevicek mi güvenebilecek miyim diye arkadaşım çok memnun olmasına rağmen tedirginliklerim vardı. Bir ay sonra çocuğumun oraya koşarak gittiğini görünce çok mutlu oldum teşekkürler Öznur öğretmenimiz teşekkürler Ilkizler ailesi.

  • YG

    Kuruma girer girmez o güzel enerjiyi güveni hissediyorsunuz. Sadece kurumdan bilgi almak için girdik girdiğimizde kayıt yaptırdık o kadar huzur aldık okuldan kurum sahibi müdürü çok iyi samimi hanımefendiler.

  • Tuğçe hocamızı çok seviyoruz önümüzdeki dönemde inşallah Tuğçe hocamız da devam edeceğiz çok samimi düzenli bir okul. ;))

  • Gerçekten çok ilgililer öğretmenlerin hepsi güler yüzlü konum olarak da çok rahat bı yerde hepsine teşekkür ederim anne gibi şefkatli yaklaşıyorlar

  • CD

    Gerek konumu gerek ilgileri çok güzel tavsiye ederim herkese güler yüzlü hizmet çocuklarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz

  • Şa

    Ben çocuğum konusunda pimpirikli bir anneyim. Kızımı emanet edeceğim okula güvenmem benim için çok önemliydi. İlkizler beni yanıltmadı. Her şey için öğretmenlerimize ve huri hanıma teşekkür ederim.

  • Ey

    Torunum gidiyor. Eve mutlu geldiğinde bende mutlu oluyorum. Öğretmenlerimizide çok seviyoruz. Maaşallah çok güleryüzlüler. başarılarının daim olmasını diliyorum

  • HK

    Temiz ferah bir okul girer girmez ferahlığı hissediyorsunuz.Gözüm arkada hiç kalmadı güvenilir enerjisi yüksek samimi öğretmenlerle dolu bir okul.

  • Gd

    İki yıl kızımı gönderdim çok memnun kaldım severek gitti kızımHuri hanım herşeyi güzel düşünmüş

  • Çocuğum iki yıldır gidiyor bu yıl mezun oldu. İngilizce’yle Satranç eğitimi çok iyi Satranç turnuvaları katılacak derecede iyi Satranç öğrendi. İngilizceyi de devam ettirmeyi düşünüyoruz İngilizce hikaye kitapları okumaya bile başladı Tebrikler Ilkizler ana okulu iyi ki sizi tercih etmişiz.

  • Gk

    Cok keyifli bir yıl geçirdik ögretmenlerimiz guleryuzlü çocuğumuz inanilmaz gelişim sağladı biz cok memnun kaldık bu yılda devam ediyoruz ilkizlere

  • Sz

    İki çoçuğum da ilkizler anaokulunda gizem ve tuğçe öğretmenimizden çok memnunuz 3 senedir gönül rahatlığıyla bırakıyorum

  • Mk

    Meltem öğretmenimizi çok seviyoruz iyiki tanıdık sizleri iyiki yollarımız kesişmiş sizi çok seviyoruz iyiki varsınız

  • HY

    Gerçekten tavsiye edebileceğim eğitimi olsun hijyen açısından olsun öğretmenleri olsun ortamı olsun gayet başarılı bir yer herkese tavsiye ederimGüzel okul geliştirilmesi gereken eksi bir yanını göremedim

  • BY

    Büşra öğretmeni çok seviyoruz çok memnunuz iki yıldır ordayız.

  • ÖA

    2 Yıldır çocuğum gidiyor çok memnunuz.Öğretmenler çok samimi. Gizem hocamızı çok seviyoruz. Disiplinli ve kaliteli bir okul

  • Gk

    Gerçekten iyi bir okul gerek eğitim kalitesi gerek öğretmenlerin ilgili olması bu çevrede baya bir okul dolaşmış biri olarak tespitlerin bu yönde

  • Sg

    Küçücük çocukların aldığı eğitim görmeye değer.Çogu okul sadece surekli resim çekiyorlar eğitim yok. Alışınca çocuklar koşarak okula gidiyorlar. Okulumuzdan memnunuz.

  • Cg

    Beş yaşındaki oğlumuz için Kayıt görüşmesine gittik okul çok ferah ve çalışanlar çok güler yüzlü eğitimler de fiyata dahil butik anaokulu konseptinde çocuğumuzun kaydını yaptık hayırlı olsun

  • FY

    Arkadaş tavsiyesiyle geçen sene İlk İzler Anaokulunu tercih ettim. 2,5 yaşında oğlumu kayıt ettirdim. 2,5 yıldır çevresindekilerle iletişimi yok denecek kadar azdı, 1 senelik eğitim sonucunda özgüveni kendine geldi, arkadaşlarıyla daha çok iletişim kuruyor oyunlar oynuyor. Gelişimi çok hoşuma gitti, akşam eve geldiğinde öğrendiği oyunları beraber oynuyoruz. Bu sene de tercihim İlk İzler olacak, ayrıca öğretmenlerin sağ duyulu davranışları için çok teşekkür ederim.

  • Hk

    Geçen yıl Arkadaşımın tavsiyesi üzerine okulu tercih ettik iyi ki arkadaşımı dinlemişim. Okul öncesi grubunda gizem hocadan çok memnun kaldım.Diger öğretmenlerde çok güler yüzlü.Eğitim odaklı tüm gün etkinlik ve oyun oluyor kızım koşarak gidiyor okula teşekürler ilkizler

  • ŞZ

    Tranway ile geçerken gördüğüm okuldu. Profesyonel öğretmenler profesyonel idareciler ile tanıştım. Kızım 3 yıl devam etti. Kaliteli eğitim çocukları başı boş bırakmıyorlar disiplinli ve düzenli bir okul. İyi ki ilkizler anaokulu ile yollarımız kesişmiş.

  • H

    İngilizce dini eğitim ve satranç eğitimleri çok profesyonel.Okul öncesi grupları çok iyi çocuklar alışınca koşarak gidip geliyor başarılı tebrikler.

  • Hp

    Eğitim odaklı bir okul kalite farkını çocuğu okula kayıt yaptırdıktan sonra zamanla daha iyi anlıyorsunuz.ikinci dönemde çocukların aldığı İngilizceden satranç eğitimine sosyal gelişimleri görünce çok şaşırmıştık.kesinlikle görselliğe değil eğitime ve çocukların mutlu olmasına amaç edinen bir okul kesinlikle tavsiye ediyorum.Herkesi memnun edemezsiniz bence yeterli bir okul :)

  • TK

    Çok kaliteli bir okul. Öğretmenlerin ilgisi eğitimi ve.motivasyonu yüksek. 1 yıldır gözüm kapalı oğlumu gönderiyorum. Hatta.anaokuna devam edecek nasipse bu yıl.

  • HK

    Kızım severek gitti. Eğitimi cok güzel ebeveyn olarak memnun kaldık, çevremden soranlara tavsiye ediyorum,bolgedeki anaokullarindan daha kaliteli ve egitiminin dolu olduğunu düşünüyorum iyiki ilk izler anaokulunu seçmişiz. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

  • Yönetimi ve öğretmenleri çok harika bir okul sorun değil çözüm odaklı kesinlikle tavsiye ederim

  • LD

    Okula bu sene başladık ama çoktandır takip ediyordum çok beğenerek ve isteyerek kayıt yaptırdık ve bı anaokulundan da fazlası olduğunu gördüm ve çok memnunum inşallah her yerde bunun gibi bı anaokulu açılır.

  • ŞA

    Sevgiyle ,merhametle ,şevkatle yaklaşan güzel öğretmenlerimiz iyiki yollarımız sizinle kesişti (Emine &Ünzile Öğretmen) Sizii çok seven öğrenciniz Ülkü Zümra ❤️

  • MA

    Geçen yıl İlk Yılımızdı Öğretmenlerin Samimi Sıcak Olması Önemli Kriter Olduğunu Düşündük Bu Yılda Kayıt Yenileme Yaptık, Bu Arada İngilizce Eğitimi Çok Başarılı inşallah Bu Yılda Memnun KalırızDin Eğitimi Daha Geliştirilebilir.

  • SG

    Okula adım atar atmaz farkı anlayabiliyorsunuz, güler yüzlüm öğretmenleri,kurucusu,eğitimi ile gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebileceginiz bir okulBence yok

  • Ök

    Egitim ve ogretimde son derece basarili buluyorum.Gunun gerekli ve modern donanimiyla hizmet veren bir kurum.Kurum gerekli guncellemeyi kendi içinde basarili bir şekilde yapabiliyor.

  • Şö

    Herkesin çocuğunu gözü kapalı emanet edebileceği seçkin bir okul.Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.Zaten gündemi çok güzel takip ediyorlar.bizim birsey önermemiş gerek kalmıyor.

  • Me

    İlk izler anaokulu gerçekten çok kaliteli eyitim veriyor. Gorduyum en kaliteli okul.basarilarinizin devamını dilerimHer şey çok iyi

  • Ny

    İşini güzel yapan özen gösteren yenilikçi çalışkan idare ve eğitimcileri olan güzide bir okul

  • ay

    Eğitim seviyesi çok yüksek güler yüzlü verdiğimiz paranın hakkını fazlasıyla çocuklarımızın eğitiminde görüyoruz.cocuklarimiza kendi cocuklariniz gibi görerek ilgilendiğiniz icin çok teşekkür ederim

  • Özel İlk İzler Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi tercih ettiğiniz için ve bize güvendiğiniz için biz teşekkür ederiz. :))

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İlk İzler Anaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mahallesi, 677. Sokak, No:31/A, Bağcılar / İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum