fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İlk Keşifler Anaokulu

Özel İlk Keşifler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:30/13:00
Öğlenci: 13:00/16:30

Özel İlk Keşifler Anaokulu Hakkında

Özel İlk Keşifler Anaokulu olarak, keşfeden ve üreten bir nesil yetiştirme gayesiyle, Millî Eğitim Bakanlığı eğitim-öğretim müfredatının yanı sıra dünya çapındaki en iyi yaklaşımları yakından takip etmekte; toplumsal değerlerimizle harmanlayarak eğitim modelimizi şekillendirmekteyiz. Bu doğrultuda; -High Scope ile zamanı etkin kullanma, planlı çalışma ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi, -Reggio Emilia ile çocuklara özgürce ve birlikte öğrenme şansı veren; kendini anlayan ve anlamlandırmaya yönelik çaba sarf eden bireyler yetiştirmeyi, -Montessori ile çocuklarımızın günlük yaşam becerilerini, ince–kaba motor becerilerini geliştirmeyi, -Waldorf yaklaşımı ile doğa ile iç içe, ritmik gündelik yaşam içerisinde hayatın öğretilmesini hedefliyoruz. Okul öncesi eğitimde öncü olma gayesiyle matematik, fen ve doğa bilimlerini odağına alan okulumuz; farklı yaş gruplarına özel olarak uyguladığı eğitim modeliyle, bünyesine aldığı her çocuğun keşfedilmeyi bekleyen yeteneklerini ortaya koyabilmesi için uygun ortam sağlamaktadır. Kurucularının sektördeki 14 yıllık tecrübesi ve alanında uzman branş öğretmenleriyle hayal gücünün sınırsızlığını keşfeden, toplumsal değerlerinin farkında olan, sorumluluk sahibi nesiller yetiştirmeyi hedefliyor; proaktif ve dinamik eğitim sistemimizle çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.

Özel İlk Keşifler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Eklektik Yaklaşım

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel İlk Keşifler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İlk Keşifler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İlk Keşifler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İlk Keşifler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İlk Keşifler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel İlk Keşifler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İlk Keşifler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İlk Keşifler Anaokulu Yorumları (11)

  • ZB

    Eğitim sisteminden önce ilk etapla iletişimleri ve güler yüzleri hemen dikkatinizi çekecektir. Çocuğumun kendini çok güvende ve mutlu hissetmesi tabi ki okula severek gitmesini sağlıyorken ben de bir veli olarak doğru bir karar vermenin hazzını yaşıyorum. Okulun bahçesi büyük ve daha güzeli bahçeyi etkinlik anlamında kullanımı harika. Eğitim anlamında ise çocuklara farklı açıdan bakabilmeyi zihinlerini canlı ve farklı açıdan çalıştırabilmeyi sağlayan çok güzel bir sistemleri var. İlk okula hazırlığı tam anlamında çocuğa sağlayıp özgüvenli bireyler yetiştirmek için temelleri sağlam inşa ediyor. Tavsiye ediyorum biz çok memnunuz. Teşekkür ederiz özel ilk keşifler anaokulu.

  • Ki

    Kızım 2019 yılında 2.5 yaşında başladı ve şu an yine burada 6 yaş sınıfında. Her çocuğa ilgiyle, sabırla, şefkatle yaklaşıyorlar ve onu önemsediklerini gösteriyor; hissettiriyorlar. Hem eğitimleri güzel hem de çocuğa yaklaşımları. Katı değiller ama belirli çizgilerini bozmuyorlar. Ders müfredatı ideal, yemekleri çok güzel, çocuğun öz bakımını ihmal etmiyorlar ve yetişmelerinde büyük emek gösteriyorlar. Okulun düzenlediği geziler, etkinlikler, bahçede bol zaman geçirmeleri, minik bostanı ve hayvanları artılarından.

  • GT

    Geçen kış döneminde arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine okulla tanışma sürecimiz başlamış oldu. Çocuklarla iletişimleri, gösterdikleri ilgi ve sevgi takdire şayan. Benden ayrılamayan, başlangıçta sabahları gitmemek için kapıda göz yaşı döken kızım hafta sonları okula gidemediği için ağlamaya başladı. İdareyle ve sınıf öğretmeniyle her zaman irtibata geçme imkanı sunulması okulun büyük artılarından. Kızımın bir sene içinde bilişsel ve duygusal gelişiminde ciddi olumlu değişimler gözlemledik. Çocuklara ve anne-babalara aile ortamı sunan İlk Keşiflere teşekkür ederiz..

  • AC

    Bize her zaman iyi ki dedirten bir eğitim sistemi var. İlgili, istikrarlı ve yeniliğe açık yaklaşım. Kızım 2.5 yıl gitti, oradan mezun oldu. İlk okula başlayınca verdikleri eğitimin meyvelerini toplamaya başladık. Çocuğunuz için vereceğiniz en iyi karar: İlk Keşifler Anaokulu

  • ET

    Ilk gordugumde hayran kaldığım okul ve yöneticiler eğitim kadrosu bir harika hem akademik hem sosyal hem pedogojik eğitimde harika bir okul özellikle kendi bahçelerinde ürettikleri sebze meyveleri doğaya olam sevgi ve farkındalık yaratmaları muhteşem iyiki yollarımız kesişmiş ilk keşifler:)

  • KD

    İlk Keşifler'e ilk girdiğim andan beri içime bi ferahlık doldu. Öncelikle mekanın çocuklar için uygunluğu muazzam. Ve en önemli ikinci etken yönetim ve öğretmenlerin hem profesyonel, hem güleryüzlü ve bir anne şefkati ile çocuğuma yaklaşımları oldu. Kızım okuluna hemen alıştı. Hijyen, yemek ve her hususta içim çok rahattı. Gün içerisinde kızım ne yaptı yedi mi nasıl acaba gibi düşünceler aklıma hiç gelmedi. Gönül rahatlığı ile emanet edebileceginiz bir okul İlk Keşifler. Emekleri için hepsine sonsuz teşekürler. İyi ki varsınız ❤️

  • EH

    Okulun büyüklüğü ve iç dizaynı gayet güzel ve dikkat çekici benim dikkatimi çeken çocuklarında ilgisini çekmez mi? Çekiyor. =) Eğitim konusunda farklı ve yaratıcılar çocuklar için gayet keyifli geçiyor. Bahçesinin büyüklüğü bir okul için gayet güzel. Çocuklar için çeşitli aktivetelerle dolu büyük bir bahçe. Yöneticileri ve eğitim kadrosuysa enerjik, güler yüzlü veliler ve çocuklar açısından çok önemli. Çocuklarınız mutlu olsun istiyorsanız adres belli. Özel İlk Keşifler Anaokulu teşekkürler. =)

  • Kızımla okula ilk girdiğimiz andan itibaren öğretmenlerin ve yöneticilerin güler yüzlü olması bizi çok mutlu etti. Yöneticilerin anaokulu bölümünden mezun olduğu okulun her bir köşesinden belli oluyor. Bahçesi bir harika çünkü kocaman bir kum havuzu var. Çocukların rahatlıkla koşup oynayabileceği geniş bir alanları var. Bahçesinde çocukların sebze ekebilecekleri bir alanları var kızım en çok bunu görünce mutlu oldu.İlginize ve emeğinize teşekkür ederiz.

  • ŞK

    Eğitim sistemleri kendilerine özgü olması benim en beğendiğim yönleri. Eğitim sitemi olarak Reggio Emilia, High Scope ve GEMS kullanıyorlar. Çevrede bu sistemde eğitim veren başka bir okul yok. Okula ilk girdiğim anda hijyeninden ve sınıf dizaynlarından içim açıldı. Çok ferah bir şekilde dizayn edilmiş. Kurucularının hepsi Çocuk gelişimi ve Okul öncesi öğretmenliğinden mezunlar, bu durumda bana güven veriyor. Öğretmenlerinin hepsi özveri ile çalışıyor. Bunu öğrencilere davranışlarından anlayabiliyorsunuz. Biz inşallah uzun yıllar sizinleyiz, Teşekkürler İLK KEŞİFLER AİLESİ :)

  • Yy

    Yaz okulu programıyla İlk Keşifler’le tanıştık. Çocuklara gösterilen özen ve sevgiye şahit olduktan sonra kızımın bundan sonraki okulunu belirlemiş olduk. Öğretmenleri ve kurucuları hem profesyonel, hem de çok samimiler.

  • F

    Öncelikle okul içerisindeki idarecileri, öğretmenleri ve görevli personelin hepsinin güler yüzlü olması çok hoşuma gitti. Eğitim programlarından bahsederken yeni açılmış bir okul olmasına rağmen içeriklerinin çok iyi ve dolu olması dikkatimi çekti. 5 tam gün psikologunun olması diğer okullar arasından seçmem için bir tercih oldu. Sınıfları oldukça güneş alıyor ve gayet temiz. Okulun kocaman bir bahçesi var ve ben görüşme deyken çocuğumla birebir ilgilenip onunla kum havuzunda vakit geçirmelerini izledim. İlgili olmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İlk Keşifler Anaokulu İletişim Bilgileri

Namık Kemal Mahallesi, Gezi Sokak, No:8, Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum