fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İndigo Kids House

Özel İndigo Kids House

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/16:00
Sabahçı: 08:00/12:00
Öğlenci: 12:00/14:00

Özel İndigo Kids House Hakkında

Özel İndigo Kids House Şişli Teşvikiye’de eğitim öğretim hizmeti vermektedir. 1. dönemin başında yapılan Eğitim Programı Paylaşım Toplantısı’nda tüm sınıf velilerinin katılımıyla workshop gerçekleşir ve yıl içinde uygulanacak program uygulamalı bir şekilde anlatılır. Toplantı sonunda verilen program içeriği sene boyunca yol gösterici bir kılavuz niteliğindedir. Bu toplantılar eğitim yılına başlarken çocuğu, anne babası açısından okula hazırlamanın bir basamağıdır. Velilerin beklentilerini isteklerini paylaştığı bu toplantılarda Özel İndigo Kids House 'da eğitim yılı içindeki genel bakışı, eğitim anlayışı aktarılmaktadır. Her ayın ilk haftası okul yaşantısından haber ve önerilerin yer aldığı okul bültene velilere ulaştırılmaktadır. Okuldan haberler, yemek menüsü, etkinlik takviminin yer aldığı bültende okul yaşantısı ve yapılacak çalışmalar hakkında veliler bilgilendirilmektedir. Çocukların mutluluğu ve ortak yaşayabilmenin kolaylığını açık ve kesintisiz bir iletişimle mümkün olacağını savunan kurum, Bu sebeple rutin toplantılar dışında da duygu, velilerin görüş ve izlenimlerine her zaman önem vermektedir. Çocukların günlük yaşantılarını kolaylaştıracak, rahat hareket edebilmeleri ve kendi başlarına giyinebilmelerine olanak sağlayabilmeleri aynı zaman okul etkinlikleri sırasında kirlenmelerinin sorun olmayacağı giysiler tercih edilmelidir. Okulun içi ve bahçesi çocuklar için uygun ve güvenli bir ortam yaratmak amacıyla projelendirilmiştir. Özel İndigo Kids House 'da kullanılan bütün materyaller yüksek standarda, anti alerjiktir. Öğrenciler okulda ve serviste olası kazalara karşı sigortalıdır. Ders programında ünite konularında trafik güvenliği, kişisel güvenlik ve evdeki güvenlik konuları işlenmektedir. karşı öğretmenleri tarafından yakından gözlemlenmektedirler. Çocuğun teşhisi konmuş bir alerjisi var ise okula bununla ilgili detaylı bilgi verilmesi önemle rica olunmaktadır. Çocukların okulda oluşabilecek kaza ve yaralanmalar nedeni ile (küpe, kolye, bilezik vb.) takı takmaları yasaktır. Çocuklar sürekli olarak hijyen kuralları konusunda eğitilmektedirler. El yıkama alışkanlığı eğitimi ilk günden itibaren öğretilmeye başlanmaktadır.

Özel İndigo Kids House Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

Özel İndigo Kids House Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İndigo Kids House ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel İndigo Kids House hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 16:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 14:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İndigo Kids House hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Çince dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İndigo Kids House yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel İndigo Kids House yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İndigo Kids House psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İndigo Kids House Yorumları (4)

  • YT

    Okul öncesi eğitimin önemini kavramış ve insanlara aktararak başarının anahtarını elinde tutan öğretmenler sayesinde küçük yaşta alınması gereken eğitimleri sıkı bir özveri içerisinde verildiği bir anaokulu. Gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılan aktiviteler (gezi vb) bile ne kadar yerinde ve çocukların ufkunu açan özenilmiş bir eğitim programının sonucu. Böyle okullar iyi ki var.

  • CZ

    Çalışan annelerin süper kahramanısınız siz Kimselere güvenemezken çocuklarımıza kendi evlatlarınız gibi kucak açıp eğitim sorumluluklarını üstüne alan. Hakkınız ödenmez gerçekten. Özellikle beslenme konusunda gösterdiğiniz hassasiyet gerçekten kayda değer.

  • DF

    Çocuklarla sürekli ilgilenecek güler yüzlü öğretmenler var her gün çocukları kapıda kucaklayan, çocukların gün boyu sorumluluk sahibi öğretmenlerle vakit geçirmeleri onları daha Sosyal zekalarını geliştiren, yeniliklere açık çocuklar olmalarını sağlıyor.Yönetim kadrosunda gayet başarılı kurumun,. Çocukların sağlıkları söz konusu olduğu için beslenmeye ve temizliğe gerçekten önem gösteriliyor.

  • ES

    Mükemmel bir eğitim, son derece iyi ve dikkatli bir ekip, özenli ve doğal yemek. İyi takip ve iyi bir ortam. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi çocuk yetiştirmek istiyorsanız hiç başka bir yer düşünmeyin.Hiçbir kötü yönü yok.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İndigo Kids House İletişim Bilgileri

Teşvikiye Mah. Poyracık Sok. No:24, Şişli/İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum