fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İpeğim Anaokulu

Özel İpeğim Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel İpeğim Anaokulu Hakkında

HER ÇOCUK BİR YETENEK,HER YETENEK BİR RENKTİR.
İPEGİM ANAOKULU AVCILAR PARSELLERDE BULUNAN MEB GÜVENCESİYLE GELECEGE İPEGİM İLE ATILAN İLK ADIM..12. YILIMIZDA DA GÜVENLE.. MONTESSORİ YÖNTEMİ BERABERİNDE 8 ADET BRANŞ DERSLERİMİZLE 12 YILI AŞAN TECRÜBESİYLE,KÖKLÜ BİR GEÇMİŞİ GÜÇLÜ BİR GELECEGE TAŞIMAK İÇİN SAMİMİ VE SICAK ORTAMI,KURUCUSU PSİKOLOG OLAN OKULUMUZ PSİKOLOG VE DİL TERAPİSTLİGİ DESTEKLİ EGİTİMİ VE ESNEK SAATLERİMİZ İLE EGİTİMİMİZE DEVAM EDİYORUZ..''

Özel İpeğim Anaokulu İki şubesi bulunan köklü geçmişi olan bir kurumdur. Avcılar bölgesinde yer alan özel İpeğim anaokulu olarak Tam gün saatlerimiz 7;30 / 19:00 Yarım gün saatlerimiz Sabah grubumuz 8:00 /13:00 Öğle Saatimiz 13:00/17:00 Yemeklerimiz Okulumuzda Yemekçi Ablamız tarafından Özenle Hazırlanır, öyle ki sanırım bu konuda bir dahiyiz :) Yemek seçen çocuklarımız kısa zamanda Et ve Sebze yemeklerini oldukça çok seviyor ve annelerinden istiyor. Annelerimiz de bizlere tarifini soruyorlar :) Yemek listemiz diyetisyen tarafından kalori hesaplaması yapılarak hazırlanır. Her ay velilerimize düzenli gönderilir, velilerimiz her gün takip edebilirler.

Özel İpeğim Anaokulu güvenlik kamera sistemiyle 7/24 güvenlik açısından takip edilmektedir. Okulumuz 500 metre karedir, iki adet oyun bahçemiz mevcuttur. Aynı zamanda kış aylarında kullanılan kapalı oyun parkımız vardır.

Okulumuz 2 katlı olup 5 adet sınıfımız, 4 adet mini lavabolarımız, 1 adet satranç odamız, 1 adet fen ve doğa atölye odamız, 1 adet pedagog odamız, 1 adet spor odamız, müzik köşemiz, kitap köşemiz ve veli görüşme odamız vardır.

Özel İpeğim Anaokulu'nda bulunan branş derslerimiz, degerler egitimi, İngilizce, pedagog destegi, dil terapistimiz, spor derslerimiz(Çocuk yogası,Zumba,pilates,Fitness) ,Satranç, Robotik Kodlama, Montessori atölyemiz, Fen ve doga atölyemiz, Özel dogum günü partilerimizdir. Kendini ifade eden bireyler yetistirmek,özgüven yetistirmek,çoklu zeka kavramlarını kullanarak ilgi alanlarına yönelik yönlendirme uzman pedakog desteği

Her geçen gün bir yeniliğin eklendiği, her gün yeni bir yerde hafızalara yerleştiği, sevginin ve iletişimin her gün biraz daha fazlasının ortaya çıktığı sosyal yaşamımızda, biz de bu inovasyonlarının peşinden sürüklenen, sevginin ve güvenin tartışmasız en kavramsal kavramlarının benimseyen ve kendi kendine yeten, sağlıklı düşünen , sevgi dolu çocukları yetiştirmek amacıyla kurulan Kocaman ipeğim Anaokulu Ailesiyiz.

Gelecege hazırlanmak sevgi ister, emek ister, özen ister. Bizler ipeğim anaokulu ailesi ve eğitimcileri olarak saygı ve sevgi ortamı, kaliteli eğitim ve çıkış kaynakları sunarak yarınlarımıza özen gösteriyor, liderin hayata ilk hazırlık dönemi olan okulunda hep beraber mutlu ve başarılı yarınlar için inançla çalışıyoruz. Bu eğitim ve öğretim sürecinin işleyişini asla hata kabul etmez, bunun bilincinde var olan emanette bulunanların kurumların kurum çalışanları olarak yüreğimizde hissetmekteyiz.

Özel İpeğim Anaokulu olarak eğitim programımızı öncelikle düşündüğümüz mutluluk ve sevgi dolu bir eğitim ortamlarına yetişmeleri için oluşturuyoruz. Bunu yaparken de onların tüm gelişim alanlarını (sosyo-duygusal araştırma, psikomotor gelişim ve özbakım becerileri) kapsamlı olarak farklı eğitim modellerinden yararlanıyoruz.En büyük Referansımız Ailemize katılan Velilerimizdir..

Gelecege Atılan İlk Adım İpeğimle başlar Ailemize katılmak isterseniz bizleri tanımak için İpegim Anaokulumuza Bir Kahve içmeye bekliyoruz :)

Özel İpeğim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

Özel İpeğim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İpeğim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel İpeğim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İpeğim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İpeğim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel İpeğim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İpeğim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İpeğim Anaokulu Yorumları (72)

  • HY

    Çok memnun olduğum çocuğumu gözüm kapalı gönderdiğim bi okul öğretmenlerimizin ilgileri ,güler yüzleri harikalar çok teşekkürler Bu okulla birlikte geliştirdiği kendini ifade etmesi ,öz güveni ,paylaşımları, arkadaş ortami ,el becerisi ,eğlenceli etkinliklerle mutluluğu.. çok teşekkürler

  • ÖA

    Kızımız alya 2 Yıldır İpeğim anaokuluna devam etmekte . Çokça Tavsiye üzerine geldik, ilk zamanlar anne ve baba olarak sürekli çocuğumuza sorular soruyorduk.kontrol ediyorduk.Zaman içerisin de nazlının kreşe gitmekten çok mutlu olduğunu gördük. Kızımızın mutlu olması ve birey olarak birşeyler öğrenmesi kreş olarak doğru tercih yaptığımızı gördük. Adı gibi ipek müdüremize ve tüm persone çalışan ve kendi öğretmenimize çok teşekkür ederiz. Gönül rahatlığı ile tüm velilere çocuklarını İpeğim anaokuluna emanet etmelerini tavsiye ederiz .Çok memnunuz teşekkür ederiz.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz yorumunuz bizleri çok mutlu etti.Sizi aramızda görmekten çok mutluyuz:) Alya nazlı Balımız Okulunda çok mutlu biz daha da mutluyuz,Eğlenerek ögreniyor birlikte büyüyoruz..

  • Pk

    Oğlum Ayberk konuşma geriliği ve sosyalleşme zorluğu yaşayan 2 yaşında bir çocuktu. Kreş arayışına doktor tavsiyesi ile karar verdik ve yakınımızda bulunan okulları ziyaret ettik. İpegim anaokuluna ilk girdiğimiz andan itibaren hissettiğim sıcaklık ve güven duygusu ile oğlumu bu kuruma vermeye karar verdim. Dil terapisti olması da çok ayrı güzeldi bunun düşünülmesi.. Benim için güven çok önemliydi çünkü yaşıtlarından daha zor güvenen, kaygılı bir evladım vardı. İlk günden bu zamana kadar yaşadığımız tüm zorluklara tüm profesyonelliklerine artı olarak bir anne ilgisi ve şefkatiyle yaklaşan kurum personeli sayesinde oğlum Ayberk kaygılarının çok büyük bir kısmını beraberce aştık. Şimdi daha mutlu ve daha mücadeleci bir çocuk oldu. Bir anne daha ne ister ki.. Tüm hayatımızı son 1 yıldır etkileyen pandemi sürecinde de bu olumlu tablo hiç değişmedi, hiç aksamadı. Alınan tüm hijyen önlemleri sayesinde oğlumu gözüm arkada kalmadan okuluna göndermeye devam ettim. Çünkü bizim için Ayberkim’ın sağlığı çok önemli ancak eğitiminin sürekliliği de bir o kadar önemli. Düşüncelerimi tüm samimiyetimle anlatmak istedim. Çünkü insan evladı için herşeyin en iyisini, en güzelini ister. Özellikle daha fazla ilgi ve alaka isteyen çocuklarımızın ailelerinin İpegim okuluna uğramadan karar vermemelerini tavsiye ediyorum. Doğru kuruma, doğru öğretmenlere ulaşmak bir çocuğun tüm hayatını değiştirir, çocuğunuzun hayatını değiştirin ♥️ Çok teşekkür ediyorum hocam ağlayarak yazıyorum

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz ; Yorumunuzu okurken geçirdigimiz kocaman 1 yıl gözlerimin önünden fragman gibi geçti :) Biz bu 1 yıl içerisinde sizinle Ailenizle çıktıgımız kaygılı yolda çok büyük başarı azim sabır elde ettik,Size ilk günde dedigim gibi Bize güvenmelisiniz ki ayberkte bunu hissetssin:) Sonrasında zaman zamanla sizlerinde güven ve destegiyle kaygılarımızı beraberce yolculadık Çok mutlu ve gururluyuz .bir sonraki gururumuz Ayberkimizi mezun ederek 1.ci sınıfa başarıyla yolcu etmek .. Aileyiz diyorum çünkü Aİlemizin içinde Anılarımızda dahilinde düşüncelerimiz mevcut.İyiki İpegim ailesi olduk ve aramıza katıldınız. Duygularımız karşılıklı diyerek kocaman kalple gülümsüyorum :)

  • Mi

    Kızımız yaklaşık 1 aydır ipegim anaokuluna gidiyor. 2,5 yaşında olduğu için başlarda duyduğumuz kaygıların tamamı deneyimlerimiz ve Aslı’da gözlemlediğimiz değişikliklerle ortadan kalktı. Pandemi döneminde olmamıza rağmen alınan hijyen önlemleri sayesinde içimiz çok rahat. Kızımıza aile şefkatiyle yaklaşan bir okul bulduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Daha şimdiden Aslı okuldan gelmek istemiyor, hatta hafta sonu bile okula gitmek istiyor:). Çocukların akranlarıyla vakit geçirmesi gelişimleri açısından çok önemli. Bize keyifli, güvenli ve kaliteli bir okul deneyimi yaşattıkları için Esra hanım,ve okuldaki diğer tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz içten yorumunuz bizleri çok mutlu etti çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzun tüm personeli çocuklarımızın mutlulugu ve güvenligi için buradalar,memnuniyetinizin artarak devamını diliyoruz iyi ki ipegim Ailesiyiz :)

  • İk

    İpegim anaokula başlamadan 5 ay önce abi olmuştu.busene okula göndermeyi hiç düşünmüyorken İpegim anaokulunu gördüm Esra hanımın samimiyeti ve bana olan desteğiyle yigit okula başladı ve en sıkıntılı dönemimizi çok rahat birşekilde atlattım. Esra öğretmenimizin çocuklara olan sewgisi tartışılamaz kısacası gözüm arkada kalmadan en değerli varlığımı İpegim anaokuluna teslim edebiliyorum teşekkür ederim.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz Yorumunuz ve güveniniz için kurumum adına çok teşekkür ederim :) iyi ki yollarımız kesişmiş nice ipegimli senelerimize ..

  • Fy

    Bir işletmeden çok kendi evinizdeymiş hissi veren güzel bir yer , misafirperverlikleri , ilgi alakalarına söz yok . Özellikle soru işaretleriyle gelsenizde Esra hanım o soru işaretlerini ortadan kaldırıyor emin olun . Teşekkürler İpegim Anaokulu :)

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Mg

    Uyguladıkları egıtım sıstemı, verdıklerı pozıtıf enerjı, sıcak yaklasımları ve okulda olusturdukları atmosferle cıvar okullardan cok ondeler basta kurucusu olan ipek hanım olmak uzere kendılerıne ayrı ayrı tesekkur ederım.. ıyı kı varsınız.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Avcılar parsellerde bu kalitede anaokulu olması gurur verici, tüm etkinlikleri çocuklarımızın gelişiminde çok yerinde ve faydalı. Sevgi ve enerjiniz hiç bitmesin.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Ym

    Eğitim olarak kendini çok geliştirmiş bir okul, çocuklarını gönderecek herkese tavsiye ederim. Titizliği, öğretmenlerin öğrencileriyle olan iletişimi muazzam. Öğrenciye kattıkları bilgiler, değerler çok kaliteli.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Oa

    Eğitimi ve kalitesi tartışmasız bir okul. Kesinlikle herkese tavsiye ederim güzel bir eğitim ve güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir okul bu güveni ve kaliteyi bize sağladığın için teşekkürler ipegim anaokulu :)

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Sm

    Temiz ve hijyenik bir okul.öğretmenler cocuklarla yakından ilgileniyor okulun iç ve dış dekarasyonu cocukları mutlu edebilecek aynı zamanda calışma alanları son derece güzel tasarlanmış. Yemekleride cocukların gelişimine göre secilip özenle yapılıyor. Mükemmel bir okul sizinle olan cocuklar cok mutlu ♥️

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Mk

    Öncelikle Esra Hanım'ın kurduğu bu muhteşem okulda çocuklarımızın her birine verilen özel ilgi için çok teşekkür ederiz. Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet ettiğimiz İpegim Anaokulun'u hepinize tavsiye ederim.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • HA

    Eğitim seviyesi en üst düzeyde. Güler yüzlülük çoçuklar ile ilişkiler, öğretmenlere diyecek yok. Çok ama çok memnunum. Çoçuğumu kendi evime bırakmış gibi gönül rahatlığı ile bırakıyorum .Herkese tavsiye ediyorum. İyi ki İpegim Anaokulu.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • S

    Kullandıkları eğitim materyallerinin kalitesinden tutun, öğretmenlerin ilgisine, okulun temizliğine kadar herseyiyle dört dörtlük bir anaokulu. Cok da güvenilir.. Küçük oğlumu da zamanı geldiğinde göndermek için sabırsızlanıyorum. Esra hanıma kocaman teşekkürler ❤️

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Bizlerden de kocaman sevgiler :)

  • So

    İpegim anaokuluna oğlum yaz okuluyla başladı ve hemen tam zamanlı devam etme kararı aldık. Oryantasyon sürecimizde bize çok destek oldular oğlumun alışması için herkes tek tek ilgilendi şimdi oğlum çok mutlu ben çok rahatım her detaydan haberim oluyor müfredatı çok iyi okul müdürü Esra hanım çok profesyonel çok ilgili duyarlı ve her konuda desteğimiz.En büyük şansımız sınıf öğretmenimiz Zeynep hanım çocuklara yaklaşımı iletişimi çok çok iyi.Diğer branş öğretmenlerimiz de ayrı ayrı harikalar.Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kurum İpegimanaokulu

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • İg

    Oğlumuz 3 yıldır okuluna her gün severek gidiyor. Tüm öğretmenlerin güler yüzlü ve ilgili olduğunu görmek bizi mutlu eden en önemli noktalardan bir tanesi. Oğlumuz okuldayken aklımız kalmıyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ışığında, eğlence odaklı ama bir o kadar da akamedik olması bizim için son derece kıymetli. Oğlumuz hem doğa ile iç içe olabiliyor hem de günlük sportif faaliyetlerini yerine getirebiliyor. Her şeyin öğrenci açısından bu kadar detaylı düşünülmüş olması çok güzel. Tüm çabaları, sabırları ve ilgileri için İpegim ailesine sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Ta

    Başta Okulumuzun müdürü İpek hanıma , sınıf öğretmenimize çok teşekkür ediyorum okulu sevmesinde etkisi çok büyük , diğer tüm branş öğretmenlerimize de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, okulumuz her anlamda bize çok şey katmaya devam ediyor 3 ay boyuncaki gelişimi fark ediliyor iyi ki varsın İpegim anaokulu

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Bk

    Kızım icin en güvenilir anaokulu

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli velimiz çokça teşekkür ederiz :)

  • Mk

    Çocuklarınızı rahatlıkla bırakabileğiniz bir kurum, oğlumla 4 tane okul gezdik en son bu kurumu çok beğendi, gerek temizlik gerekse eğitim akademi anlamında tavsiye edebileceğim bir kurum..

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli velimiz Çocuklar her zaman dogru Okulu hisseder çok teşekkür ederiz :)

  • Bk

    İşinin ehli kıymetli okul sahibi Esra Öğretmen, çok şükür okul açtınız da Avcılar bölgesinde önerebileceğimiz bir yuvamız oldu. Beylikdüzü’nde olmasıda ,avcılarda olması da avantaj :) İlgi, alaka, öğretmenler, etkinlikler ! Bizden tam not

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar degerli velimiz yorumunuz için çok teşekkür ederiz :) Aramızda olmanızdan son derece memnunuz İyi ki :)

  • As

    Merhabalar güzel bir gelecek için deneyimli öğreticiler ile donanmış bu okulda bütün evlatlarımıza başarılar diliyorum.şahsi olarak okul yönetimi ve ogretmenlerimizden çok memnunuz ve bütün velilere en kalbi duygularla ipegim anaokulunu tavsiye ediyorum.gelecek İpegim de

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhabalar degerli velimiz yorumunuz bizi çok mutlu etti çokça teşekkür ederiz , İyi ki kocaman ipegim ailesiyiz..

  • Bc

    İpegimle tanıştığımızda ailece zor zamanlar geçindiğimiz bir dönemdi, kurucusu pedagog Esra hanım öncelikle annenin değişimine ihtiyacı olduğunu söyledi, yaklaşık 1 saat konuştuk o kadar iyi geldiki desteği anlatamam, doğru yerde olduğumu anladım, ne zaman üzülsem Esra hanıma danışır tavsiye alır ona göre ilerlerim, benim içim okuldan da fazlası Ailem gibi. Her konuda yardımcı destekçi anlayışlı, yemek konusuna değinirsek oğlum makarna köfte patates dışında hiçbirşey yemeyen bir çocuk okula başladığımızda yardım istedim, yaklaşık 1 ay içerisinde yavaş yavaş bu sorunumuz düzeldi ne kadar teşekkür etsem az kalır. Diliyorum ki iki kurumunuzda böyle mükemmel eğitimi ve kalitesiyle bir ömür devam eder hocam. İyi ki varsınız hiç eksik olmayıninşallah

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ahh Sevgili velimiz Mazi gözümde canlandı :)) Aile çevre faktörü Birçok sorun ve problemler çocuklarımızı etkileyebiliyor Sizlerle tanıştıgımızdan sonra uzunca yol katettik. Şimdi sorunlarınıza gülümseyerek bakıyoruz :) emegimiz emeginiz karşılıklı özveriyle oldu Ben teşekkür ederim İyi ki yollarımız kesişti :)

  • Om

    Uzun süren bir arayıştan sonra , 2018 yılı Nisan ayında Özel İpegim Anaokulu ile yollarımız kesişti, iyi ki de kesişmiş, oğlumun hep gülen gözlerle bakan müdürleri ve öğretmenleri var, sevgi verdikleri içinde sevgi alıyorlar, oğluma ve bana olumlu katkılarınız için ve bana iyi ki dedirttiğiniz için teşekkürler.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Sk

    3 yaşındaki kızım için daha önce iki kreş değiştirdik.Öncesinde kreş adını duyunca ağlamaya başlardı. özel ipegim anaokuluna başladıktan sonra sabahları bizi kendi kaldırıp hadi okula gitcem diyor.. hafta sonu okul diyerek günü bitiriyor,her fırsatta öğretmeninden bahşediyor ,öğretmenlerin ve bütün çalışanların ilgisi ve gerçek sevgisi için çok teşekkür ederiz.Çocuğumu gözüm hiç arkada kalmadan güvenle bırakıyorum.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz; Bu süreci çok zor atlattık Ama geride kaldı :) Bizlere ulaştınız aramıza katıldınız Endişeleriniz çokça fazlaydı.. Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Ze

    Büyük Oğlum 3 yaşından beri İpegim Anaokuluna devam ederek mezun oldu. Küçük Kızımın bu yıl İpeğim Anaokulundaki 3.yılı olacak. İşini hakkıyla yapan, ciddiye alan çocukların mutluluğu için çabalayan kocaman bir aile burası. Herkese çok teşekkürler. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :) İyi ki İpegim Ailesindesiniz

  • Kk

    İpegim anaokulu ile 4 yıl önce tanıştık.Bu kadar yıldır değişmeyen tek şey kurumun aile sıcaklığı ve hoşgörüsü.Emeklerinize binlerce kez teşekkürler.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Zg

    Ben öneri uzerine kizimi İpegim Anaokuluna yazdirdim.Gerek Öğretmenler gerekse yönetim hertürlü makul önerimi kabul edip yardımcı oluyorlar.Maddiyatın tamamen en son sirada oldugunu belirtmek isterim.Kizim 2.yilinda ve cok mutlu okula gitmek icin can atiyor.Iyiki ipegimle tanismisiz.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümüz için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz :) iyi ki..

  • AG

    Çok zor kayıt bulduk kontenjan nedeniyle 6 Ay bekledik ingilizce eğitimi olan harika bir okul tavsiye ederim.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kontenjan nedeniyle kayıtlarımız çabucak dolabiliyor ,Sıra sistemiyle bekleme durumları olabiliyor :) Siz de bu süreci bizimle geçirdiniz Ama şuan ailemizdesiniz çok mutluyuz .Teşekkürlerimi sunuyorum mutlu günler dileriz ..

  • 1 yilimizi tamamlamak uzereyiz. cok şükür gözüm arkada kalmadı. çocuğum ve bizler çok mutluyuz. İpegim anaokuluna sonsuz teşekkürler.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz yorumunuz için çok teşekkür ederiz :) Eminim ki Mutlulugunuz hiç bitmeyecek :)

  • İk

    Kızımı bu güzel aileye teslim ettiğimde 3 yaşındaydı… Aile diyorum çünkü herbiri ayrı yakın ve sıcak… ilk kayıt yaptırmaya gittiğimizde bu sıcaklığı hissettim ve verdikleri güven, samimiyet ve güzel eğitim neticesinde 3 yıldan beri onlarla büyüdü… Bu sene anaokulundan mezun olacağız, şuna eminim ki kızım onların verdiği eğitim sayesinde öğretim hayatına başarılı bir şekilde devam edecek. Sonsuz teşekkürler

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Gm

    Çalışan annelerin en büyük sorunu, canlarından daha çok sevdikleri evlatlarını kime teslim edecekleridir. O büyük korku endişedir ,yeri geldiğinde ailenizden birime bile teslim ederken tereddüt edersiniz, çünkü evladımız herşeyimizdir..Çok şükür Allah yardımcımız oldu karşımıza çok sevdiğimiz ve aynı zamanda çok güvendiğimiz Esra hanım, ve onun sevgili ekibini çıkardı evet ekip diyorum çünkü gerçekten bu bir ekip işi çünkü onlar hep aynı dili konuşuyorlar ve aynı sevgi ve şefkati besliyorlar evlatlarımıza, bundan dolayı güvenle, rahatlıkla eşim ve ben evladımızı onların şefkat dolu ellerine 2.5 yaşında teslim etmiştik, 3.5 yıl almış olduğu eğitim sonucu mezun olarak 1.sınıfta başladık .Karne günü yaklaşıyor, İngilizce öğretmeni ile yaptığımız toplantı sonucunda Selim'ın gayet başarılı olduğu ,sınıfta ayrı bir yer sergilediğini, bu konumda olma nedeninin temelden gelen bir ingilizce eğitim olduğu belirtmişleridir. Tarafıma sergilenen bu gurur İpegim anaokulu ailesine aittir. Kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum... İyi ki varsınız..

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en içten yorumlarınız sayfalarca memnuniyetinizden dolayı çok mutlu oldum gülümseyerek gururla okuyorum .. çok bambaşka bir duygu :) En temelli saglam egitimimizle en güzel adımlara .. Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • Sa

    Heyecanla bir yıl önceden kayıt yaptırdım. Çocuğum çok mutlu. Eğitim kalitesini çok beğeniyorum. Velilerinden özellikle araştırarak geldik bu okula. Sürekli kendini yenileyen farklı farklı etkinlik ve aktivitelerin olduğu bir kurum. İpegim ailesiyle olmak çok güzel.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    SEVGİLİ VELİMİZ O SÜREÇ DÜN GİBİ AKLIMDA :)) ARAMIZDA OLMANIZDAN ÇOK MUTLUYUZ DİLİYORUM Kİ BERABERLİGİMİZ MUTLULUKLA BİR ÇOK YILLARA EŞLİK ETSİN :)

  • Yk

    Muhteşem bir okul .ingilizce konusunda gayet yeterli sosyal beceriler ve kişisel gelişim noktasında beklentilerimizi karşıladı.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    SEVGİLİ VELİMİZ YORUMUNUZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ :) İYİ Kİ AİLEMİZE GELDİNİZ..

  • St

    bir okul için aranacak en önemli özellik güvenlik ve kurallı okul olması. İpegim anaokulu aşırı güven veren bir okul ve kuralları sevgiyle renklendiren bir okul.kuralları veliye göre değil öğrenci mutluluğu için düzenlenmiş. 2.yılımız kızım çok mutlu ve hergün yeni aktivite var.okul kendini ve eğitim çizgisini her yıl yeniliyor.modern çizgide ve teknolojiyi üst seviyede kullanıyorlar. sınıfta yabancı İngilizce öğretmen olması veli ve öğrenci kalitesi çok iyi.personeller çok kibar. bahar şenliğini iple çekiyoruz.sizi çok seviyoruz.ailemiz oldunuz.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    SEVGİLİ VELİMİZ İPEGİM AİLESİNDE OLDUGUNUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ,YORUMLARINIZ VE MEMNUNİYETİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ . BİZ KOCAMAN AİLEYİZ.

  • Bg

    Kızım ikinci yılını okuyor,çok memmunuz öğretmenlerimiz çok iyi eğitim sistemi çok iyi keşke ilk okulu da olsa idi.seneye okul arayacak olmak üzüyor beni. Ben kızımı başka bir okulda kötü muamele gördüğü için bu okula verdim ve bir gün bile pişman olmadım. Yaz tatilini kızım okulda geçirmek istedi ve yüzme kursuna gidiyor. Yüzmeyi öğrendi

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Seneye ayrılacagınız beni de çok üzüyor ama Gururlu ayrılık diyerek avunuyorum,bu süreçte yine görüşecegiz sizleri bırakmayacagız,destegimiz aynen devam edecek. Bu arada yüzme derslerimizde simay çok mutlu, sudan çıkmak istemiyor :)) Biz teşekkür ederiz

  • Ae

    Çocuk egitimi için mükemmel dizayn edilmiş geniş ferah, son derece güvenli,modern eğitim araçları ile donatılmış, cocuklarin güvenliğine özen gösterilerek inşa edilmiş bina, oyun parkı doğal ve güvenli oyuncaklarla donatılmış, eğitmenlerin hepsi sıcak kanlı, anne şefkatli,sevecen ve son derece egitimli bir anaokulu tebrik ediyorum, Başarılarınızın devamini dilerim.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz yorumunuz ve ailemize katıldıgınız için çok teşekkür ederiz :) başarılarımızın artarak devamını diliyor mutlu günler diliyoruz :)

  • Ög

    Gercekten cok özverili bir okul sistemleri diger anaokullarindan daha farkli cocuklari gercekten severek okullarina ve ogretmenlerine alıstiriyorlar .oglum baslayali 2 ay olmasina ragmen ogretmenlerine sarilarak okula giriyor :) gozunuz arkada kalmaz :) Tüm yönetim kadrosuna icten teşekkürler.Bayıldım

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli velimiz nice +3'lü yıllarımıza diyoruz :) aramıza hoşgeldiniz, 2 yıl sonrada yorumlarınızı bekliyoruz . biz teşekkür ederiz .

  • Ok

    Ben bir egitimci olarak 4 yasindaki oglum icin bir anaokulu arayisina girdigimde ipegim anaokullarini duyup arastirdim ve okulun egitim anlayisini cok begendigim icin burayi sectim. Oglum okula basladiginda daha iyi anladim ki cok dogru bir tercih yapmisim. Alaninda uzman,guleryuzlu,samimi kadrosuyla cok dogru bir yerde oldugumuzu anlanladim. Oglumun gelisimiyle ilgili egitim psikologuyla da surekli takip yuruterek cok guzel geri bildirimler aldik. Ve neyi nasil yapmamiz gerektigini,gelisimi icin neler yapabilecegimizi ogrendik ve ogrenmeye de devam ediyoruz. Oglumun beslenme aliskanliklarini bastan asagi degistirdiler yeni tatlar denemeye bile korkan oglum simdi evde sebze yemekleri salatalar gibi her seyi yemeye ve istemeye basladi. Her gun bir kez daha ne kadar dogru tercih yaptigmizi anliyorum ve kendimi cok guvende hissediyorum oglum emin ellerde.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sayın kıymetli velimiz Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz içten düşüncelerinize çokça teşekkür ederiz . Onurla gülümseyerek okuyoruz yorumlarınızı bizleri çok mutlu ettiniz . Mutfagımızda hacer sultanla hem çok eglenceli hem de listemiz organik eglenerek ögrenerek yemeklerimizi tanıyıp seviyoruz :)

  • Ss

    İpegim anaokuluyla okul değiştirme sürecinde bir tavsiye üzerine tanıştık, okul değişikliğine alışır mı acaba çocuğumuz derken, hergün ağlayarak okula giden çocuk yerine musmutlu güle oynaya okula gitmek isteyen bir çocuk geldi. Çok meraklı olan oğlumuzun öğrenme şevkini desteklediler, öğrendiklerine ve yansıttıklarına inanamıyoruz, Drama dersleri, bireysel çalışmaları, değerler eğitimi ,Dil terapist konuları ve ingilizceyi sevdirmeleri çok etkileyici. Yemek menüleri hem besleyici, hem eğlenceli. Esra hanım ve öğretmenimizin sorunlar karşısındaki yaklaşımları harika. O kadar içime sinen bir yer ki kesinlikle ipegimi değerlendirmeden okul seçiminize karar vermeyin. Çocuklarımız bunu hakediyor ❤️

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz bize geldiginizde çok büyük endişeniz korkularınız vardı, Her geçen gün bizleri tanıma aşamasında düşünceleriniz vardı, ilmek ilmek işleyerek güveninizi kazandık, Artık büyüyen ailemizle sizinle de aile olduk. artık emin ellerdesiniz çok mutluyuz iyi ki yollarımız kesişti , bizler kadromuzla çok teşekkür ederiz

  • Ab

    İpegim Anaokulu'na kızımı 2 yıl gönderdik. Okula başlayana kadar kızımla hiç ayrı kalmamıştık. Müdürümüz, Öğretmenimiz ,okul yönetimi ve yardimci personel dahil o kadar güzel şefkatle kucakladilar ki kızımı, çok iyi bir bağ kurdular koşa koşa okula gidiyordu. En kıymetli emanetinizi gözü kapalı bırakabileceğiniz bir kurum herşey için teşekkür ederiz. Henüz 3 aylık kızımda allah nasip ederse sizin öğrenciniz olacak

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İpegim Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz Ögrencimizin kardeşini de okulumuzda mezun edecegiz. çok mutlu gururluyuz çok teşekkür ederiz içten yorumlarınız memnuniyetimiz için ..

  • Su

    Eğitime olan ilgileri ve bilgileri, Velilerle olan iletişimleri, Eğitim metodları ve uygulamaları, eğitimci geçmişlerinin olması sayesinde hizmet alınabilecek sayılı Anaokulları arasında yer almaktadır. Çocuğumuzun anaokuluna başlamasından sonra becerilerinin ilerlemesi ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Biz çocuğumuzu güvenle ve heyecanla bıraktığımız bir anaokulu olmasından dolayı gözümüz arkada da kalmıyor. Özel İpegim Anaokulu eğitim kadrosunu da en içten dileklerimde tebrik ediyorum ve başarılarının devam etmesinide canı gönülden diliyorum.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz en Düşünceleriniz için çokça memnunuz, Eskimeyen Eski kadromuzla sizlere hizmet vermek,sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)

  • FF

    Öğretmenleri ve verilen eğitim çok iyi, çocuklara sunulan ortam aile ortamına çok yakın, güvenle gonderebilinecek sayılı kurumlardan biri olduğunuz için teşekkürler

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.. Bize güveniniz ve içten yorumlarınız için Asıl biz teşekkür ederiz Mutlu günler diliyoruz..

  • Db

    Okulumuzun güvenlik sistemi aklıma takılan her sorunu çözebildimiz, müdürümüzün her sözünün arkasında oluşu her anlamda yardımcı olduğu bir kurum, ilginize çok teşekkür ederim yavrumuz mutlu biz daha çok mutlu herşey için teşekkür ederiz. 1.ci sınıfa kadar sizlerleyiz ki evimiz okula oldukça uzak olmasına rağmen avcılar parsellere geliyoruz fazlasıyla değer ♥️Çok memnunuz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kilometrelerce yol ama yollar kavuşmaya deger :) Yollarımız hiç ayrılmasın Bir aileden daha fazlası birlikte çok güzeliz iyi ki sizleri tanıdık ..

  • İa

    Canımız Esra öğretmenimiz Sizi okadar çok seviyoruz ki yeri geliyor bir Anne ,kardeş,Ailemizden biri gibisiniz , Canımızın parçasını emanet ettik, her akşam sizden bahşediyor evladımız bizim için okadar önemli bir şeyki. Çocuğumuz ilkokula başlayacak 5 ay sonra şimdiden nasıl yapıcaz sizler gibi öğretmenlere denk gelecekmi mutlu olacak mı diye düşünüyor geceleri çoğu zaman aklıma düşüyor. Ne kadar teşekkür etsem az minnet duygumu ifade edemem. Sizleri okulumuzu çok seviyoruz .Canımız okulumuz müdürümüz öğretmenlerimiz ailemiz gibi çok memnunum.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Canımız velimi Sinem hanımcım samimi içen duygulandıran yorumunuz beni o kadar onure mutlu etti ki size sarılmak istedim çünkü Aile olmak bunu gerektirir:) Her koşulda bir arada olup sıkı sıkı sarılmak hiç kopmamak diliyorum ki yolumuz çok uun asla kopmayacagız.1.ci sınıftada yanınıza olacagız bu kadar gururlu anı asla kaçırmam :) Bizde sizleri seviyoruz İyi ki..

  • Gg

    Daha önceki sene kızım geliyordu okulunuza ve gerçekten aşırı memnun kaldım ilginiz ve alakanız için ne kadar teşekkür etsem az gelir

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz :) Ögrencimizin kardeşinide Aramızda görecegiz mutluyuz ..

  • Dg

    Çok memnunum okuldan ilgileri ve çocuklara bakış açıları ve davranışları beni çok memnun bıraktı teşekkür ederim ipeğim okuldan ♥️

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümü için sevinçliyiz :) Biz teşekkür ederiz ..

  • RA

    Mükemmel ötesi bir okul kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.Okul içi hijyen ders düzeni disiplini öğretmenleri öğrencilere anne şefkati ile yaklaşması kesinlikle muhteşem yolunuz her zaman açık olsun özellikle Esra hanım çok ilgi ve Allakalı çok teşekkür ederim her şey için ❤️Her şey mükemmel

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz sayın velim; Ailemize kaıldıgını için çok mutlu onurluyuz :) Anne yüregiyle selamlıyoruz sizleri ..

  • Anaokulları çocukların sosyallesmesınde ılk adımı oluşturuyor. Bu nedenle ilk adımın sevgı dolu ve guvenlı okullarda baslaması onemlı. Okulun fızıkı ortamının yanında aradığınız sevgı dolu , samımı, güleryüzlu egıtım ortamını İpegım Anaokulunda bulucaksınız. Esranur Hanım ve başta olmak üzere tüm öğretmenlerımıze ve yardımcı personellere tesekkur edıyorum. Sevgılerımle.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz Güveniniz için çok teşekkür ederiz. Sıla'yı sahip olduğu potansiyeli en üst noktaya ulaştırarak İpegim anaokulundan mezun edeceğiz, buna eminiz. iyiki ailemize katıldınız .

  • Ay

    Çok güzel bir okul. Okulun kadrosu çok kaliteli. Öğrencilere birebir özen ve ilgi gösteriyorlar. Herkese öneriyorum.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz ,yorumunuz için çok teşekkür ederiz :)

  • FD

    Canımızın parçasını güvenle ve huzurla emanet ettiğimiz , eğlenerek hayatı öğrendiği , muhteşem mimarisi ve bahçesiyle oğlumun kendisini evinde gibi hissettiği, anne sıcaklığı ve şefkatini yaşayabildiği ikinci evimiz.Sosyal açıdan çok geliştirici eğitici ve öğretici Bir yer

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ah nasıl güzel Anlatmışsınız ..Çok teşekkür ediyorum Sevgili velim .. İpegim ailesine katıldıgınız için ayrıca teşekkürler büyümeye devam ediyoruz :)

  • GD

    civar çevrede çokça tavsiye edilen bir anaokulu eğitimi hem çok kaliteli hem de çok öğretici öğretmenleri de çok mütevazı

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz ,yorumunuz için çok teşekkür ederiz .

  • GD

    çok kaliteli bir eğitim veriliyor olanakları da fazlasıyla güzel öğretmenleri çok ilgili en önemlisi de öğretici bir kurum olması

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velim yorumunuz için çok teşekkür ederiz ♡

  • Gerçekten gözü kapalı cocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir kurum emekleriniz için ailece çok teşekkür ederiz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz ;Asıl Ailemize katıldıgınız için biz çok teşekkür ederiz♡

  • Et

    Mükemmel bir okul ❤️ öğrencilerine çok güzel değer gösteriliyor her şey için teşekkürler

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İpegimin çocukları çok şanslı ♡ Pamuk şekerlerim çokça Kalp ♡ Biz teşekkür ederiz ♡

  • AP

    Çocukların hem eğlendiği hem de kendilerini geliştirdiği,her detayı ayrı mükemmel olan bir okul İyi ki ❤️İpeğim ailesi,yolumuz hep uzun olsun inşallah ☘️

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İpegim Ailesine katıldıgınız için çokça mutluyuz. Yollarımız hep sizin gibi insanlara çıksın ,Çok teşekkür ederiz ♡

  • Esra hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler Gayet güzel ve gelişmiş okul hem konumu hemde oyun bahçesi ile çocuğumuzu gayet gönül rahatlığı ile Bırakıyorum. Özel İpeğim Anaokulu her zaman yeniliğe açık olduğunu eğitimiyle kanıtlıyor. Başarılarının devamını dilerim.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz o güzel kalbinizden düşüncelerinizi paylaştıgınız için Çok teşekkür ederiz ♡

  • YK

    Branş derslerinin kalitesi ve çokluğu olsun Bizlere karşı samimiyetleri olsun her zaman bizi memnun ediyor .Gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu anaokulumuza birakabiliyoruz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi ki yollarımız kesişmiş♡ Degerli yorumunuz bizi çok mutlu etti . Çok teşekkür ederiz :)

  • Bk

    Kurum ile uzun araştırmalar sonucunda tanıştık.Cok araştırdık çevrede en iyi en eğitici en eğlenceli bir okul.Okul temizlik ve hijyen yönünde bir numara.Ogretmenler ve kurucumuza ilgilerinden çok teşekkür ederiz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri sizlerin gözünden tanımak paha biçilemez .Çok teşekkür ederiz ♡

  • Ck

    İpeğim Anaokulu ile 3 yıl önce tanıştık öğretmenlerimizden çok memnunum ilgi ve alakaları için kendilerine çok teşekkür ederim her bir çocukla ayrı ayrı ilgilenmeleri onlara eğitim öğretim hayatında destek oldukları için teşekkür ederim sizinle tanıştığımız için çok mutluyuz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eski ama eskimeyen velimiz iyiki kocaman aile olduk bizlerde çok mutluyuz ♡

  • Ek

    Eğitim ve öğretim açısından çok başarılı bir anaokulu Öğretmenleri eğitme ve öğretme anlamında çok başarılılar ve görsel olarak ve zihinsel olarak becerileri en üstün seviyede öğretiyorlar

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli yorumunuz için Ögretmenlerimiz adına da çok teşekkür ederiz♡

  • BK

    eğitim kalitesi 10/10 ,her zaman güleryüzle ve sıcakkanlılıkla bizleri karşılayan cok değerli öğretmenlere sahipler

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz . Degerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz ♡

  • GY

    Güleryüzlü çok güvenilir insanlar teşekkürler

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz . Çok teşekkür ederiz yorumunuz için :)

  • A

    Çok güzel ilgili güvenilir eğitim kurumu.Bu kadar mükemmellik fazla:)))

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    :)) Öncelikle mükemmelciligimiz seçimlerimizle eş deger ki .. Mükemmel insanlarla aile olabiliyoruz çok teşekkür ediyorum ,Ailemize katıldıgınız için.

  • Z

    Çocuğumun iyi bir egitim almasi icin cok arastirma yaptik cevremizdekilerin onerisiyle burayi bulduk ve cok memnun kaldik. Cocugunuzu gonul rahatliyla gonderebilirsiniz basta Esra Hanim olmak uzere ogretmen kadrosu cok basarili tatli ve guvenilir.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz . Aramıza katılacak velilerimize öncü oldugunuz içinde ayrıca teşekkürler . iyi ki..

  • Çok sevdiğim arkadaşımın çok değerli ablasının geleceğimiz olan çocuklarımıza eğitim verdiği kurum.Yapacağım yorumların az kalacağını düşünerekten sadece teşekkürlerimi sunuyorum

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuzda da dediginiz gibi Teşekkür etmek az kalır . Çok teşekkür ederiz :)

  • SD

    Küçüklerimizin güvenle oyun oynayabileceği, sosyal becerilerini geliştirebilecekleri mükemmel bir okul.Çok memnunuz.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz . Yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ZK

    Avcılar ve çevresinde görüp görebileceğiniz en ilgili en güzel okul.İlgileri,alakaları,güleryüzleri o kadar güzel ki.İyi ki İpeğim ailesi ile yolumuz kesişmiş iyi ki kızımı size emanet etmişim her şey için teşekkür ederim

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz. Biz kocaman bir aileyiz, İyi ki..

  • EK

    Öğretmenlerinin öğrencilere ve velilere sevgisi, saygısı, ilgisi, güleryüzünden çok memnunuz. Gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu bırakabiliyoruz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz İpegim Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz ,yorumunuz için çok teşekkür ederiz .

  • İy

    İpegim Anaokulu; size düşlerinizi vaad eden mükemmel bir yer. Çocuğumuz ile ilgili hayalini bile kuramadığımız güzelliklere imza attılar. Kızımdaki gelişim mükemmel. Hayata dair her şeyi öğreniyor. Sayı saymaktan tutun,Değerler eğitimi kişisel ahlak , İstiklal Marşını söylemeye.. Özel konularda danışabildigimiz Pedagogu olması,İngilizce öğrenmesi, Dil terapisti olması,Kişisel gelişiminden tutun da resim çizmeye kadar. Üstelik bir aile yuvası. Yemeği yapan teyzemiz, okul müdürümüzün Ailesi,Gözümüz arkada kalmıyor. Yedi kat ele değil de bir yakınınıza emanet ediyor gibisiniz. Başta o kadar korkmuştum ki. Şimdi içim rahat. Çok şükür diyorum her gün. Kızım mutlu, biz mutlu. Öğretmenlerimiz muazzam. Hepsi birbirinden yetenekli, hepsi bir anne şefkati ile yaklaşıyor. Bu devirde böylesini bulmak zor. Çok memnunum, kelimelerle anlatamam. İpegim anaokulu tek tercih olmalı.Mükemmelsiniz tek kelime ile.

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Gözünüzden gönüle dogrukelimeleri ne kadar güzel ifade etmişsiniz, Beni çok duygulandırdınız.Bir anne gibi Düşününce herşey anlamlanıyor,Çocuklarımız gözbebegimiz.En büyük Varlıgımız çocuklarımız,ve biz kocaman ipegim ailesiyiz.Ailemize katıldıgınız için çok mutluyuz :)

  • Ei

    Calisan tum annelerin yasadigi butun zorluklari yasadim kizimi buyuturken. Bakicilar okullar uzak oturan anane yegenlerin destegi ile bir gunu bile atlatabilmenin zorluklari. Kizim artik nihayet ilkokula baslayacak. Bu sure zarfinda basima gelen en iyi sey İpeğim anaokulu ile tanismak oldu. Kizimi daha once koleje de vermistim ama mesai bitiminde kizimi nasil alacagimi sasiriyordum. 5 dk gec kalsam kizimi guvenlikte yanliz beklerken buluyordum Çok memnunuz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi ki yollarımız kesişti,Bazı ayrılıklar gurur verici .. biliyoruz ki hiç unutulmayacaksınız .Çok teşekkür ederiz Kıymetli velimiz..

  • Özel anaokulu düşünüyorsanız bence ilk tercihiniz olmalı,İpegim Anaokulu ve tüm öğretmenleri her çocuk için ayrı ayrı özen gösteriyor. Çocuğun ihtiyacı, eksiği neyse ona göre destek oluyorlar. Çocuğunuzu gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir okul. Tecrübe ve bilgi biraraya geldiginde dogru eğitim verilebiliyor keza onların da uyguladıkları gibi, Emeklerinize sağlık iyiki varsınız İpegim anaokulu

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Sevgi dolu yorumunuz için çok teşekkür ederiz kıymetli velimiz .İyi ki Kocaman bir Aileyiz

  • S

    İpeğim Anaokulu bizim için çok değerli büyük araştırmalar sonucu İpeğim anaokuluyla tanıştık çevredeki en kaliteli okul diyebilirim gönül rahatlığıyla çocuğumu gönderiyorum hem ahlaki hem davranışları açısından birçok katkısı oldu öğretmenler çok ilgili sevgi dolu çocuğum severek gidiyor benim için en önemlisi bu haftasonları bile okulumuzu özlüyoruz

  • Özel İpeğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz bizi Çok mutlu etti teşekkür ederiz kıymetli Velimiz :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İpeğim Anaokulu İletişim Bilgileri

Mustafa Kemalpaşa Mah. İstiklal Cad. No: 145/A, Avcılar/İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum