fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu Hakkında

Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu, İstanbul Pendik'te bulunan bir özel okul öncesi eğitim kurumudur. Kurumun kurucusu, uzman klinik psikolog olan Kübra Olgun Ciğerci'dir.
Okul 3-6 yaş aralığındaki çocuklara hizmet vermektedir. Okulun sınıfları 15 kişiyle sınırlandırılmıştır, bu da bireysel ilgi ve öğretmen-öğrenci etkileşimini artırmaya yardımcı olur. Eğitim saatleri 07.00 ile 19.00 arasında gerçekleşir, bu da çalışan ebeveynlere esneklik sağlar.
Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu, çocukların gelişimini desteklemek için çeşitli olanaklar sunmaktadır. Okulda psikolojik danışmanlık hizmeti bulunması, çocukların duygusal ve sosyal gelişimlerinin izlenmesi ve gerektiğinde desteklenmesi açısından önemli bir fırsattır. Ayrıca, çocukları eğitim sürecine aktif olarak dahil etmek amacıyla mutfak ve sanat atölyeleri bulunmaktadır. Bu atölyeler, çocukların yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirmelerini sağlar.
Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu duygu eğitimi, sosyal beceri eğitimi, psiko-drama eğitimi, masal terapisi eğitimi gibi eğitimler vererek çocukların ruhsal ve zihinsel açıdan gelişmiş ve kendinin farkında bireyler olarak yetişmesini amaçlamaktadır. Bu eğitimler çocukların gelişimsel süreçlerini olumlu açıdan desteklemekte ve onların her açıdan yetkin bireyler olarak yetişmesine yardımcı olmaktadır.
Fiziksel gelişimi desteklemek adına okulda jimnastik dersleri düzenlenmektedir. Bu dersler, çocukların motor becerilerini geliştirmelerine ve aktif bir yaşam tarzını benimsemelerine yardımcı olur. Zihinsel aktiviteleri desteklemek amacıyla ise piyano, satranç gibi etkinlikler sunulmaktadır. Bu aktiviteler, çocukların bilişsel yeteneklerini, problem çözme becerilerini ve müzikal yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur.
Kurum, dil becerilerinin önemini anlamıştır ve öğrencilere İngilizce dil eğitimi vermektedir. Bu sayede çocuklar, küçük yaşlardan itibaren ikinci bir dil öğrenme fırsatı bulurlar. Ayrıca, geleceğin dilleri olarak kabul edilen robotik ve kodlama da çocuklara anaokulu seviyesinde öğretilmektedir. Bu dersler, çocukların problem çözme becerilerini, yaratıcılıklarını ve teknolojiye olan ilgilerini destekler.
Son olarak, Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu'nda İngilizce dil eğitimi haftanın 5 tam günü verilmektedir. Ayrıca, 5 gün boyunca değerler eğitimi de verilmektedir. Bunun dışında jimnastik, okçuluk, piyano gibi müzik branş dersleri sunulmaktadır. Bu çeşitlilik, çocukların farklı yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlar.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu Yorumları (42)

  • ŞÇ

    Oğlumu bu sene başından beri bu okula gönderiyorum keşke daha önce tanısaydık dedim gerçekten çok ilgili ve bolca etkinlikli bir okul oğlum da severek gidiyor

  • ŞK

    Gerek kübra hanım gerek öğretmenlerimiz elif hanım ve nur hanımın hakkını gerçekten ödeyemem çocuklarımıza verdiğiniz bu güzel emekler için size minnettarız...❤️Oğlumuda belli başlı bir gelişim bozukluğu diğer adı ile otizm spektrum bozukluğumuz var açıkçası ışık akademideki bu değerli insanlar sayesinde artık yok denilecek kadar az ışık akademi ile tanışmamız çok uzun süre 1 sene bile olmadi ama gerçekten oğluma çok ama çok iyi geldi gerek konuşma geriliğimiz odak problemimiz gerek göz temasımız ve bunun kadar bir kaç şey daha bunlara artık neredeyse tamamen elveda diyeceğiz iyiki siz ışık akademi kübra hanım ve değerli öğretmenlerimiz elif ve nur hanım ❤️

  • PB

    Okuldan öte sıcacık bir eğitim yuvası. Oğlum benden ayrılıp bırakın okulu hiç bir yere gitmezdi. Güler yüzlü, sevecen ve merhametli öğretmenlerimiz sayesinde koşarak gidiyor. İyi ki Işık akademiyle yollarımız kesişti. Hiç tereddüt etmeden çocuklarınızı gönderebileceğiniz en iyi eğitim kurumlarından biri. Her konuda kolaylık sağlayan güvenilir bir yer arıyorsanız tek adres ışık akademi.Her konuda çok iyi bence. Bir öğretmen olarak eksik bir yönünü göremedim şu ana kadar.

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul içindeki mutluluğumuz samimiyetle size yansıdıysa, ne mutlu bizlere… Çocuklarımızla bağ kurabilen, duygusal ihtiyaçlarının farkında olan öğretmenlerimiz olduğu için biz de kurum olarak kendimizi şanslı görmekteyiz. Güzel ve içten yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Ek

    Öğretmenlerimizin hepsi birbirinden çok değerli iyiki sizinleyiz çok güzel bir sene olduGezi olabilir

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz, sizler de bizim için çok değerlisiniz. Kış aylarında gezilerimiz diğer aylara göre biraz daha az olmakta, daha çok okul içi etkinliklere yer vermekteyiz. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. İyi ki yollarımız kesişti.

  • SE

    Oğlumu gözüm kapalı güvenip bırakabildiğim bir okul. Öğretmenlerin hepsi birbirinden ilgili ve güler yüzlü, eğitimleri de bir o kadar güzel. En önemlisi oğlum seve seve gidiyor okuluna ❤️

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hem öğretmen hem de anne olan sizin gözünüzden takdir almış olmak bizler için çok kıymetli… Çocuklarımızın okul içindeki mutluluğu, hayatlarına yansıdığında bizler çok mutlu oluyoruz. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz…

  • SK

    Okul çocuğum için faydalı buluyorum. Öğretmenler çok iyi özelikle Nur hanımdan çok memnunuz onu tanıyınca endişelerimiz azaldı bilgili,sakin,anlayışlı çocuklara sevgi ile yaklaşan bir eğtimci kendisine çok teşekkür ederim iyi ki bizim öğretmenimiz.

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Ne mutlu ki çocukların kalbine dokunan öğretmenlerimiz var. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • EH

    Merhaba, oğlum için ilk görüşmeye gittiğimde Kübra hanım 'ın içten yaklaşımından ve anlayışından dolayı öncelikle çok memnun kaldım. Oğlum 4 yaşında olmasına rağmen tuvaletini söylemiyordu ve konuşması yaşıtlarına göre geri kalmıştı. Bunu sorun etmeyip kabul etti ve okula başladık. İyiki yollarımız kesişti. Kısa sürede tuvaletini söyledi.Oğlumdaki değişimi sadece biz değil çevremizdeki yakınlarımızda fark etti. Öğretmenimiz İlayda hanım da çok ilgili her konuda rahatsız olduğunda bile arayıp durumunu sorar.Işık akademi ailesine çok teşekkür ederim.

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Uzun yılların ve tecrübelerin birikimiyle sizlere ışık tutabiliyorsak ne mutlu bizlere… Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. İyi ki sizi ve oğlunuzu tanıdık…

  • EC

    Okulumuzdan çok memnunuz kızım severek gidiyor çalışanlardan da kurucudan da çok memnunum harika insanlar gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızı sizden emanet aldıktan sonra her bir detayından biz sorumluyuz. Çocuklarımızın güvende olduğunu bildiğiniz kadar, sizlerin her bir durumdan haberdar olmanızda bizler için çok önemli. Günün büyük bir bölümünü bizlerle geçirmekteler ve sizler için günlük bilgi akışı ve aktif paylaşımlarımızla çocuklarımız hakkında haberdar olmanızı sağlamaktayız. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • İk

    Güleryüzlü ve özverililer Çocuklarimiz için yapılan etkinlikler, ilgi ve alaka, verilen egitim ile ilgili öğretmen ve yardımcı kadrosu ile aradığımı bulduğumu düşünüyorum.

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımız için her şeyin en iyisini, en doğrusunu bulmaya ve ayrıştırmaya özen gösteriyoruz. Tamamen çocuk odaklı bir eğitim anlayışımız var. Çocuklarımız için şevkle çalışıyoruz. Farklılığımızı yansıtabilmişiz ne mutlu bize. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Ns

    Öncelikle ben de Tavsiye üzerine kayıt yaptırdım öğretmenlerimize tüm yardımcı olan kişilere teşekkür ediyorum İyi ki özel Işık Akademi Anaokulu demişiz çok memnun kaldık oğlum da ilerleme çok oldu konuşmamızda eksiklik vardır cok sinirli bir çocuktu herkese vururdu burada her şeyi atlattık şu an kimseye vurmuyor herkes de çok güzel anlaşıyor öğretmenlerimizin ilgisi çok güzel eğitim çok güzel herkese tavsiye ediyorum başarılarının devamını diliyorum

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kurucumuzun Uzman Klinik Psikolog olması ve tecrübeli öğretmenlerimiz sayesinde, çocuklarımızın her alandaki gelişimlerini özenle belirlemekte ve doğru şekilde destekleyerek yönlendirmekteyiz. Bu çalışmamızı sizlere yansıtabilmiş olmak bizim için çok kıymetli. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • Okuldan cok memnunum egitimi ve öğretimi guzel ilgilenmeleri guzel teskkur ederiz ilginiz ve alakaniz icin

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın Eğitim programları titizlikle hazırlıyoruz ve uyguluyoruz. Çocuklarımızın gelişimi, ilgi ve yeteneklerini baz alarak programımızı hazırlamaktayız ve öğretmenlerimiz bu noktada çok detaycı davranmaktadırlar. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • HT

    Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edebileceğiniz hem akademik hemde sosyal olarak çok güzel gelişimler kazandıran gerçekten öğrencilerin herşeyiyle birebir ilgilenen çok güzel bir okul öncesi eğitim kurumu. İyi ki yollarımız kesişti biz bu konuda çok şanslıydık başta Kübra Hanım ve değerli Elif öğretmenimize sonrada sabahları bizi güler yüzleriyle karşılayan tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle detaylı ve hassas yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Çocuklarımıza kattıklarımız ve katacaklarımız bizi motive eden etkenler. Her bir çocuğumuz için hayatında güzel izler bırakabilmek, onları hayata hazırlayabilmek, onlara faydalı olabilmek ve en önemlisi onların gözlerindeki ışıltıya şahitlik etmek her şeye değer ve bizler için bu çok kıymetli. Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Bb

    Gözüm arkada kalmadan , bir anne şevkati gibi tüm öğretmenlerimiz. İyiki siz

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızı ilk aldığımız andan itibaren, tüm sevgimizle yaklaşmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızda bu sevgiyi hissedip, bize aynı şekilde karşılık vermesi paha biçilemez bir mutluluk. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • F

    Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum.ÖNCELİKLE ÇOCUKLARIMIZI BİR KOMŞUYA BIRAKIRKEN BİLE AKLIMIZ KALABİLİYOR.BU HER HANGİ BİR OKUL İÇİNDE GEÇERLİ.GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ VE BU GÜVENİ BİZLERE VEREN OKUL MÜDÜRÜMÜZ KÜBRA HANIM VE OĞLUMUN ÖĞRETMENİ NUR HANIM VE DİĞER ÖĞRETMENLERİMİZDE hepsi birbirinden çok güzel insanlar ve o kadar çok yakınları öğrencilerine bir öğrenci olarak değilde birer evlat olarak görüyorlar.eğitim , aktiviteler ,dini vecibelerimizi öğretici ..düzeyleri muhteşem .ben bu okula değil bu içindeki sıcacık aileyi çok beğendim.iyi k varsınız ve sizi iyi ki de tanımışım. ALLAHIM sizden razı olsunHerşeyi güzel bir ayarda program çerçevesinde çok güzel düşünülmüş.ben eksik yanlarını görmedim.minik evlatçıklarımız orda ALLAHIN İZNİ İLE GÜVENDE VE MUTLULAR.

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuklarımızın eğitimi bir zincir ve her bir halka çok kıymetli. Onların güvenlikleri, sağlıkları, huzuru, mutlulukları ve alacakları eğitimin kalitesi çok önemli. Her bir detayını titizlikle hazırlıyor ve çocuklarımızla birlikte uyguluyoruz. Bu özenimizin sizlere yansıması bizi çok mutlu etmekte. Güzel ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ms

    Öğretmenlerin çocuklarla olan iletişimi çok güzel özellikle Nur öğretmen işini severek ve aşk ile yapıyor seneye kızımı bu okula göndermeyi düşünüyorum

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel ve değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • De

    Gerçekten çok memnun kaldığım bir okul oğlumda gercekten severek ve isteyerek gidiyor okuluna. Öğretmenleri, çalışanları harika bir ekip çalışması içindeler buradan hepinizi tebrik ediyorum ve teşekkürlerimi iletiyorum

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuk sevildiği, değer gördüğü yere severek isteyerek gider. Minik kalplerde yerimizi aldıysak ne mutlu bize. Çocuklarımızın ikinci evleri burası, evlerindeki huzuru ve güveni burada hissediyor olmaları, bizlerin en büyük mükâfatı. Değerli yorumunuz ve güzel düşünceniz için çok teşekkür ederiz.

  • Sg

    Çok memnunuz. Öğretmenimizin ilgisi, güleryüzü bizi çok memnun ediyor. Kızım okula severek gidiyor ❤️

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • eğitim ve etkinliklerden çok memenunuz. çocuğum severek gidiyor. nur öğretmenimiz çok ilgilişu an için memnunuz

  • Şç

    Nur hanım bir öğretmen çok daha fazlası gözüm asla arkada kalmıyor okulumuzdan ve öğretmenimizden çok memnunuz

  • Sk

    Bu çevrede en kaliteli okul diyebilirim oğlum okula severek gidiyor çok mutlu öğretmenimiz tek kelimeyle mükemmel çocuklarımızı çok seviyor ve çok ilgili Kübra Hanım ve Elif hanım bu işin gerçekten uzmanları oğlumu gönül rahatlığıyla gönderiyorum branş derslerimiz çok çok kaliteli iyiki ışık akademi ana okulu diyoruz..

  • G

    Başka okulda alısmayan cocugum burda cok guzel bir sekılde alısdı. Sevda ogretmene cok tesekkurler. Severek gıdıyor cok guzel.Suanlık yok cok yeniyiz ama hersey guzel

  • GS

    Bes sasindaki ikizlerim ile birlikte alti ay önce tanistik Okulumuz ve müdürümüz Kubra hanim ile .Her enne gibi benim de kaygilarim vardi okula alismalari ile zamanla cocuklarim daki degisimi gördükçe Isik Ana Okulunu secmekle nekadar dogru bir karar vermisiz diyorum.Ogertmen lerimiz ve okul müdürümuz Kubra hanima her konuda ki destekleri icin cok tesekkurler .Cemile teyzemizi hiç unuturmuyuz Hic zebze borbasi yemeyen kizim artik yiyor ellerinize saglik Cemile hanim ♥️Okulda yarim gün öğrenim gören öğren ciler icin Ingizce ve satranc egitimlerine biraz daha agirlik verilmesi

  • Sd

    Okul ile ilk gorusmeye gittiğimde tamamdır, işte aradığım okul dedim, kreş te ilk aranan her annede olduğu gibi bencede samimiyet ve sıcaklıklar. Iyiki sizi tanıdık yavrularimi (ikizlerim var) sizelere emanet ettiğim icin icim coook rahat. Aklım cocuklarda kalmadan işime gidebildiğin tekrar teşekkür ederimm... iyiki varsiniz.

  • Herşey için çok teşekkür ediyorum oğlum 1 haftadır orda ve herşey mükemmel bende bı arkadaşımın tavsiyesi ile keşke ilk oğlum burda baslasaydi diorum Müdürümüz Kübra hanım ve öğretmenlerimizden çok memnunuz bende ingramdan takip ediyodum ama orada herşeyi paylasmiyoruz diyolardi şuan görüyoruz ki herşey çok daha güzel rabbim herzaman yollarını açık etsin inşallahHerşey güzel düşünülmüş diyecek hiç birşey yok

  • SK

    Her Aileyi endişelendiren bir konudur iyi bir okul iyi bir eğitmen bulabilmek. Uzun araştırmalar sonucunda, ilgili Öğretmen kadrosu ve Müfredatı ile aradığımı bulduğum Anaokulu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca hijyene gösterdikleri özen ve hassasiyet içimi rahatlattı. Çocuğunuzu güvenle bırakabileceğinizi düşünüyorum. Kurtköy civarında yaşayan ailelere tavsiye ederim. Sundukları hizmetten ötürü Yönetim ve Eğitmenler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım Mevsime ve işlenen konulara uygun okul gezileri planlayarak çocuklara yerinde yaşayarak daha fazla eğitim öğretim imkanı sunulması.

  • Öy

    Sizinle tanıştığımız da kızım hiç konuşmuyordu ve bu durum haliyle bizi çok üzüyordu. 7 aydır sizinle birlikteyiz ve artık kızımla uzun uzun sohbetler ediyoruz

  • RY

    Biz iyi ki ışıkaakademi diyoruz gerekse eğitimi olsun ilgi alaka olsun yuva sıcaklığı hissi veren okulumuzu biz çok seviyoruz

  • Kurum sahiplerinin uzman psikolog olması ilk başta okula oğlumu kayıt sebeplerimdendi ikinci yılımız ve ilk okula kadar son okulumuz olcak inşallah Okuldaki tek tek bütün öğretmenlerini ( Kübra Sevda Derya Seda Melek … )ve yardımcı Cemile ablasını bile eve geldiğinde anlatmakla bitiremiyor canım oğlum Eğitim ve öğretim kısmı ise takdire şayan titizlikle her detayı düşünüp hazırladıkları ders ve etkinliklerle şiddetle tavsiye ettiğim okuldur ailedir evdirŞöyle bir düşününce ilk etapta aklıma gelmedi Eee daha ne olsun Sevgiler Işık Akademi

  • YA

    Aslında ilk gün kafamda bir çok soru ve tereddüt ile gittiğim bir okuldu. 3 yaşında ki minik kızımı nasıl bırakırım diye endişeliydim. Ama Kübra hanım ilk görüşmede verdiği güven ve güler yüzüyle çok rahatlattı beni. Sonrası zaten kızımın her gün daha fazla orda bulunma isteği ve aldığı eğitimler, muhteşem zamanlar geçirdiğinin belirtisiydi. Orada bulunan, emeği geçen herkese minnetle teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Bence her şey olması gerektiği gibi.

  • Ge

    Cocuklar bu dunyada sadece sevgi saygi eglence oyun ve mutluluk ister cocugu mutlu olan annede herzaman mutlu ve huzurludur işte bizim okulumuzda bu saydiklarimdan daha fazlasini iceriyor bi anne gözü kapali gönlü rahatsa baska hic bisey istemez , ogretmenlerimiz olsun okul müdürümüz olsun hepsi ile bi aile gibiyiz herzaman ilgili herzaman daha fazlasini vermek icin çaba gösteren bi okulumuz var cok şanslıyız biz oglumla karşımıza özel ışık akademiyi cikardigi icin Rabbime sonsuz şükürler olsun emeklerinize sevginize ilginize sonsuz teşekkürler ❤

  • Nk

    Öğretmenlerin ve kurum yöneticilerinin güler yüzü ve çocuklara yaklaşımı mükemmel disiplin ve hoş görüşleri çok yerinde bir kurum çocuğumu ilk gondedigim günden bu güne hiç pişmanlık yaşamadım ve her durumda karşımda muhatap alabileceğim hoş görülü insanlar tanıdım iyiki varsıniz

  • EE

    Okul idaresi ve eğitimciler cidden işini profesyonelce yapıyor. Eğitim beslenme aktivite vs. Çok memnunuz . Okul bahçesi ve içerindeki oyun parkı çocuklar için avantajlı bir oyun alanı okul hijyeni gayet iyi. Kızım mutlu ben mutlu sınıf öğretmeniz Sevda hanım ve okul kurucumuz kübra hanıma sonsuz teşekkürler ❤️

  • ES

    Daha önce bir başka kuruma gidiyordu alışamamıştı oğlum. iyi ki Işık akademiye vermişim diyorum. Her çocukla kendi çocukları gibi ilgileniyorlar. Biz çok seviyoruzTek kelime ile mükemmel

  • Bb

    Yapılan etkinliklere benim bile katılmak istediğim kadar müthiş okulumuz

  • İlk başta her anne baba gibi benimde tereddütlerimiz oldu ama ışık akademi ye verdikten sonra bir süre sonra içim çok rahat etti çocuğum kreşini çok sevdi bize her konuda yardımcı olan okul müdürümüz Kübra hanım sınıf öğretmenimiz Sevda hanıma ne kadar teşekkür etsem az kalır.Herkesin emeğine sağlık

  • Fp

    Yaklaşık 2 aydır okulda eğitim alıyor oğlum ve okadar çok memnunum ki öyle güzel ilgileniyorlarki her biri kendi öz çocukları gibi nasıl güzel etkinlikler yapıyorlar öyle mutlu geliyorki iyiki siz iyiki

  • EB

    Şubat ayında açıldı ve ılk ogrencısıyız halada devam ediyor oglum ve cok mutlu. İlk basta bıraz endıselı olsakta su an gayet memnunuz ıyıkı ısık akademi diyoruz guler yuzlu ogretmenlerıyle personeliyle aktıvıtelerıyle muhtesem bir okul tavsiye ederim

  • Ük

    Kızım gidiyo ve çok severek gidiyo istediğim de hemen ulaşım sağlaya biliyorum güven açısından bizden tam not aldı iyiki ışık akademi ilgi alaka çok güzel müdürümüz ve öğretmelerimiz tek tek ilgileniyor bunun için hepsine teşekkür ederiz ☺️Gelişim açısından çok güzel

  • Sc

    Prensesimin hasta olsa bile gitmek için agladığı güzel okulumuz ve güzel öğretmenlerimiz teşekkür ederiz

  • Bu

    Kızım bu okulu kendisi tercih etti aslında kendisi farkedip buraya gitmek istedi. Öncesinde başka bir okulla kötü bir deneyim yaşamıştık ve beni bırakmak istemiyordu, lakin okulumuz o kadar güzel şekilde yaklaştıki travması olan kızım artık okuluna çok severek gidiyor çok sevdik güvendik sadece kızıma degil banada çok iyi geldiler. Kızım bu okula gideli 3 ay oluyor lakin iyiki diyorum tercihim bu okul olmuş kızıma ve bana çok şey kattılar iyiki varsınız.

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzda oryantasyon süreci çocuğun ihtiyaçları göz önünde bulundurularak aile ile birlikte her çocuğa özel olarak yapılmaktadır. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz❤️

  • GK

    İnsanın güvenip göndereceği tek yer diye biliyim çoçuğunu da ki değişimi fark etmeniz sadece 1 ay kızım 3 bucuk yaşında 3 bucuk yaşında 2 dönemdir gidiyor ve kızım da okadar güzel değişiklik var ki bilgisi oyunları herşeyi... Ben bir anne olarak çok tereddüt te kaldım bir çok okula gönderdim kızımı ama hiç bir yer böyle değildi okadar güzel eğitimi okadar güzel aktiviteleri var ki öğrenci olarak değil kendi çoçukları gibi ilgileniyor lar terdütsüz göndereceğiniz gözünüzün arkada kalmıyacak bir anaokulu ❤️❤️

  • hem 3 yaşta hem 5 yaşta 2 çocuğum var başlangıçtan bu yana çocuklarmdaki ilerleme gözle görülür boyutta çok memnunum hele öğretmenler pskolog mdüremiz her anlamda desteğini eksik etmiyorlar ve sabırla her konuda dinliyor ve yönlendiriryorlar öğretmenlerin düzenlediği etkinlikler göz dolduruyor açıkçası ben çok memnunum

  • Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz ❤️

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pendik Işık Akademi Anaokulu İletişim Bilgileri

Sülüntepe Mah. Ney Sok. No: 3 Pendik / İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum