fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Işıl Anaokulu

Özel Işıl Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:45
Sabahçı: 10:00/14:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Işıl Anaokulu Hakkında

İstanbul Beylikdüzü'nde şirin binası, oyun bahçesi, kaliteli eğitim programları, donanımlı geniş sınıfları ve güler yüzlü eğitmen kadrosu ile çocuklara okul öncesi eğitim hizmeti veren Özel Işıl Anaokulu tüm çocukları Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı öz güvenleri gelişmiş, yaratıcı, sevgi, saygı ilkeleri doğrultusunda yetiştirilebilen, bir üst kuruma en iyi şekilde hazırlayan ve örnek alınan bir kurum olmayı hedeflemektedir.
Özel Işıl Anaokulu tam gün eğitim programı uygulanan okul 07.30-19.00 saatleri arasında haftanın 5 günü çocuklara hizmet vermektedir. Yabancı dil eğitimi hafta içi beş gün olarak verilmekte olup profesyonel eğitmenler tarafından eğitim verilmektedir. Branş derslerimiz müzik ritim, ritim artikülasyon, drama, stem ve robotik kodlama ,sahne sanatları, modern dans bale okul içerisinde işinin uzmanı branş öğretmenleri tarafından verilen derslerimiz arasındadır.
Özel Işıl Anaokulu 'nda çocukların kişisel, sosyal ve fiziksel gelişimlerini sağlamaya yönelik birçok eğlenceli aktivite gerçekleştirilmektedir. Bu aktiviteler içerisinde tiyatro, görsel sanat, spor, atletizm, jimnastik, zeka oyunları da bulunmaktadır.
Okulda uygulanmakta olan robotik kodlama eğitimi ile çocukların kod yazmasını sağlayarak, zihinsel becerilerini güçlendirmesi sağlanmakta, hayatlarında önemli farklar yaratmasına yardımcı olunmaktadır. Ayrıca robotik kodlama eğitimi ile çocuklara analitik düşünme, olay veya durumlar arasındaki ilişkileri görebilme, yaratıcı düşünme ve yaratıcı düşünme becerileri kazandırılmaktadır.
Özel Işıl Anaokulu 'nda gün içerisinde çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek servisi yapılmaktadır. Yemekler okulun yemekhanesinde tamamı sağlıklı mevsimine ve sağlık koşullarına uygun olarak aşçılar tarafından hazırlanmaktadır. Eğitime verdiğimiz önem ve çocuğa verdiğimiz özenle en kıymetli varlıklarınızı teslim edebileceğiniz kurumumuza tüm velilerimizi bekliyoruz.

Özel Işıl Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Işıl Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Işıl Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Işıl Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 14:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Işıl Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Işıl Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Işıl Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Işıl Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Işıl Anaokulu Yorumları (28)

  • DK

    Adım demet Kartal Dört tane evladım var kızlarımı başka okullara göndermiştim ama inanın daha önce haberim olsaydı üç kızımıda oğlumun gittiği ( Işıl anaokulu na ) gönderirdim o kadar çok memnun kaldım ki anlatamam iyi ki varsınız başta Işıl Hanım olmak üzere bütün öğretmenlerimize özellikle Yeşim Öğretmenimiz çok minnettarım iyi tanıdım sizleri Okuldan çok memnunum geliştirmesini istediğim her şey mevcut

  • Oglum ilk kres eğitim aldigi bolgenin en harika anaokulu. Isletmecisi, egitimcileri ve diger calisanlariyla harika bir aile. Kesinlikle herkese tavsiye ederim

  • Te

    Çocuğumu gözüm arkada kalmadan bıraktığım bir okul.ve sevgili öğretmenimiz yeter öğretmenin kızıma bir anne sefkatiyle yaklaştığından hiç şüphem yok.tesekkürlerDaha fazla bahçe etkinlikleri,hayvanlarla doğayla daha iç içe etkinlikler yapılabilir

  • AB

    Yavrularınızı gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz öğretmenlerimiz anne yarısı harika bir yuva hatta aile

  • ME

    Okulun temizliği öğretmenlerin ilgisi gerçekten çok güzel her daim ulaşıp çocuğun durumunu birebir ilgilenecek görüşülebiliyor olması aklımızın kalmamasını içimizin rahat olmasını sağlıyor bu konuda başta ışıl hanım olmak üzere yeşim ve yeter öğretmenimize çok teşekkür ederim iyi ki sizin gibi öğretmenler çıktı karşımıza.

  • Fi

    Okulumuzdan cok memnunuz 2 senedir burada egitim almaktayız. Güleryüzlü öğretmenlerimiz,her zaman hem veli hemde ögrenci açısından ilgili alakalı okul sahibimiz ışıl hanim iyiki varsınız iyiki sizi ve çok değerli öğretmenlerimizi tanıma imkanına sahip olduk. Geçen iki sezon için çok çok teşekkürler.

  • Zg

    Tek kelimeyle mükemmel bir okul çocuklarınızı gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz ❤️Her yönüyle gayet güzel bir kurum

  • CS

    Çocuğumun ilk okul deneyimi olduğu için okula gitmeye çok korkuyordu.ışıl hanımla ilk tanışırken tam bir aile sıcaklığıyla yaklaştı bize.Bütün kaygılarımızı giderdi.Çocuğum ilk gününden hemen okula alışmaya başladı.Tam bir ale sıcaklığı ve Öğretmenimiz Nihal Hanımın sıcak yaklaşımından dolayı bütün korkuları kayboldu.İngilizce eğitimi ve okuldaki eğitim çok başarılı.Çocuğum 2 ay okula devam etmesine rağmen bayağı yol kattetik.Işıl Hanıma Nihal Öğretmene ve diğer tüm çalışanlara çok teşekkür ederiz...

  • RM

    çok güzel bir anaokul. İyiki sizi seçmişim.Öğretmenleri çok tatlı , eğitimi çok donanımlı

  • RM

    Uzun arayışlar süresince bulduğumuz bir okuldu. Okula ilk girdiğimde dikkatimi çeken öğretmenlerin güler yüzlü Karşılamasıydı , diksiyonları oldukça düzgün ve hepsi üniversite mezunu , içeri girip kurucuyla görüştüğümde beni tatmin eden bir çok cevabı oldu dobralığı ve yapmacık olmaması benim için çok önemliydi öğretmenlerin diplomalarını görmek istediğimde kurusucu düşünmeden çıkartıp gösterebildi iyi ki ısıl anaokulunu tercih edip çocuğumu bu okula yazdırmışım çocuğum oldukça mutlu gidiyor ve öğretmenini çok seviyor , burdan mezun olmayı düşünüyoruz:)

  • G

    GÜVEN VEREN KURUCUSU IŞIL HANIM KIZIMIN OKULA ADAPTE OLMASINI SAĞLAMIŞTIR.GÜLER YÜZLÜ ÖĞRETMENİ BESLENME ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRDI.OKUL ÇOK AYDINLIK RUTUBET YOK BU ENBÜYÜK ŞANSIMIZ ZATEN; HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER İYKİ SİZLERLEYİZ

  • Zk

    Öğretmenleri çok sıcak kanlı gülümsemeleriyle güven veren çocuğumu gözüm arkada kalmadan emanet ediyorum.

  • A

    Insanin en değerli varlığını bilgili ilgili insanlara emanet etmesi ve içi rahat işine gitmesi kadar güzeli var mı teşekkür ederiz ışıl anaokulu iyiki varsınız

  • Fb

    Sıcacık bir ortam , profosyonel bir kadro, kendi bünyesinde hazırlanan sağlıklı ve hijyenik yemekler, dopdolu ve eğlenceli bir eğitim... Teşekkürler Işıl Anaokulu

  • K

    Site içerisinde müstakil binasiyla yeni ,güvenilir hobi ve oyun bahçesi ayrı olan kuş sesinden başka bir ses duymadığınız nadir anaokuludur.Gıda mezunu olan kurucu isil hanim tarafından denetlenen ve okulda yapılan sağlıklı yemekleri ile deneyimli sinif , müzik , ingilizce , bale öğretmenleri kadrosuyla, çocukları her an takip eden uzman pedegok ile tavsiye edilecek ,harika anaokuludur.

  • OG

    Gerek konumu, gerek binası, gerekse idarecileri ile örnek eğitim veren anaokuludur. Tavsiye ederim.

  • Tg

    Tek kelimeyle minnettarız çocuğumuz konuşmaya başladı.Tavsiye üzerine gittik hiç yanılmadık kurucusu ve eğitimcilerine çok teşekkür ler ederiz.

  • Ht

    Böyle bir eğitim kurumu açtığınız için çok teşekkürler ederiz bir anne ve baba olarak.Çivarda verebileceğimiz tek okul olarak sizi gördük.çocuğumuz yeme alışkanlığı kazandı minnettarız ışıl hanıma bizzat kendisi ilgilendi.sözün kısası görülecek mükemmel bi eğitim okulu.Başarılar.

  • Bs

    Çocukları n eğitime ilk adım atmalarına yardımcı olan anaokulları ve kreşler arasında görülmeye değer bir eğitim kurumu.Gerek hocaları gerek kurucusu olsun çok ilgililer ve bilgi sahibiler.Çocuk larım için sağlıklı bir ortam vardı rutubet yoktu sınıflar büyük öğrencileri içinde oyun alanı güzel ve ferah.Tertemiz kokuyor heryer ve en önemlisi çocuk larım evimize mutlu geliyor.Çok teşekkür ederiz.

  • Zb

    Eğitimi ve öğretmenlerin ilgisinden dolayi gözümüz arkada kalmiyor. Çocuklara son derece guzel egitim veriliyor iyiki varsiniz

  • Hy

    Kızımın okul değişiminde tanıştık ışıl anaokuluyla.sıkıntılar çektik ama değdi.en zor zamanımız buradaki deneyimli öğretmenler sayesinde atlattık.kızım okula alıştı.Çünki diğer okulunu hiç sevmemişti.çok memnun kaldık.okul değişikliği yapmak isteyen velilere tavsiyemdir.

  • Ts

    Öncelikle ışıl hanıma çok teşekkür ederim.kızıma beslenme alışkanlığı öğretti.hiç yemek yeme alışkanlığı yoktu; 3 yaşında daha diye anaokulu na vermeye çekiniyordum görüşmeye gittiğimde okul müdürü ve kurucusuyla görüştük.Alıştırma 3 gün gelsin diye hep birlikte karar verdik ve sonuç kızımın beslenme alışkanlığı olduğunu gördük.çünki hiçbir öğün atlamadan ışıl hanımın ve aslı hanımın ilgisi ve güzel yemekleriyle kızıma yemek yemeyi öğretti başardık.herşeyin için çok minnettarım ışıl hanıma çok teşekkür ederim.

  • ÖNCELİKLE BÖYLE BİR KURUM AÇTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ÇÜNKÜ O BÖLGE DE NEZİH BİR ANAOKULU YOKTU.ÇOK DÜŞÜNÜYORDUM TORUNUM İÇİN İYİ BİR ANAOKULU NASIL BULUCAZ DİYE ;FAKAT IŞIL ANAOKULU BU ENDİŞEMİ TA GÖRÜŞMEYE GİTTİĞİM DE YOK ETTİ.TERTEMİZ BİR OKUL ÖZELLİKLE KURUCUSU IŞIL HANIM HERŞEYİN EN İNCE DETAYINA KADAR İLGİLENİYOR.TORUNUM HER AKŞAM EVE MUTLU GELDİĞİNDEN ÇOK MUTLU OLUYORUZ. HERKEZE TAVSİYE EDECEĞİMİZ BİR EĞİTİM KURUMU SİZİNLE KARŞILAŞTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ.ÖĞRETMENLERİ ÇOK İLGİLİ GÜLER YÜZLÜ HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Ök

    Biz bu anaokulunu internet sitesinde gördük kurucusunun 3 çocuklu bir anne olması gıda mühendisi olması bizi başta çekti.okulu incelemeye gittiğimizde ışıl hanım karşıladı okadar ilgiliydiki tanıştık okulu gezdik vedalaştık.oğlumu 3 gün deneme süresi diye bizi okula davet etti öğretmenleri ve oğlum ilkgün gittikten sonra eve geldiğinde anne yarında okula gidicem dimi dedi ve gözlerinin içi parlaması bize okula ilk adıma başlattı.hersabah ışıl hanımın karşılamasıve her akşam bizi ilgisi ve güler yüzüyle göndermesi çok mutlu etti.oğlum pekkonuşmak istemezdi hiç anaokulu sayesinde çok güzelkonuşmaya ifade etmeye başladı kendini.hocalarımıza ve ışılhanıma çoooookteşekkür ederiz.

  • AE

    Öncelikle böyle bir okul açtığınız için çok teşekkür ederiz.Kızımız hergün bir heyecanla kalkıyor okula arkadaşlarıma gidicem diye.hergün okulun kurucusu ışıl hanım karşılıyor bizi tüm sevgisiyle.sınıfları çok güzel,en önemlisi GIDA çocukların yemek yemelerine,çocukların oynadıktan sonra terlerine bakılmasına çok ilgililer.emeğinize sağlık.

  • EK

    Güler yüzlü personeliyle ve kaliteli eğitimiyle , geleceğimizin teminatı çocuklarımızın iyi bireylerin yetişeceği ve ilk tohumların atılacağı güzel bir yuva bütün velilere tavsiye edebileceğim ev sıcaklığındaki bir ortamında huzur veriyor. Sanki evde anne eli değmiş gibi hazırlanan leziz yemekleriyle gözüm arkada kalmıyor bu otramı hazırlayan öğretmenleri ve kurucuna çok teşekkür ederim.

  • Ge

    Okula ilk girdiğimde çok beğendim.ferah rutubet nem olmayan br okul sınıflar aydınlık güneş alıyordu.güleryüzlü personel 'ler sımsıcak atmosferi biziçekti .hiç teretdütsüz çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir ortam.herşey için teşekkürler.

  • F

    sıcacık,içeri girer girmez güven veren güler yüzlü personeli ile bizi ilk görüşmede ikna etmeyi başaran ve çocuğumun eve mutlu geldiğini görmemi sağlayan bir kurum...İkinci çocuğum da kesinlikle siz de olacak :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Işıl Anaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mahallesi, Müge Sokak, No;4/A, Beylikdüzü/İstanbul
0 212 963 2071
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum