fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kachild Preschool

Özel Kachild Preschool

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30

Özel Kachild Preschool Hakkında

Reggio Emilia felsefesini benimseyerek kurulan okulumuz 240 metrekarelik çeşitli çiçekler, botanik bahçe ve meyve ağaçları üstüne kurulmuş 2 farklı villadan oluşmaktadır. Özel Kachild Preschool tüm sınıfları, oyun alanı ve atölye alanlarıyla aydınlık ve ferah olmasına özen gösterilmiştir. Zeminler ve okul materyalleri ahşap olup daha temiz ve hijyenik bir ortam oluşturmakla beraber rustik modern tarzı benimsemiştir. İstanbul Beşiktaş bölgesinde hizmet vermektedir. Özel Kachild Preschool kendini şehrin gürültüsünden ve kargaşasından soyutlamayı başarmıştır. Eğitim felsefimiz ise HER GÜN MUTLAKA BAHÇE’ dir. Okulun eğitim yöntemi REGGIO EMILIA’dan esinlenerek tasarlanmıştır. Beslenme sistemi besinleri mevsiminde tüketme ile düzenlenmiştir ayrıca yemekler her gün günlük olarak hazırlanmakta ve çocukların beslenme ihtiyaçları dikkate alınmaktadır. 2-6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitimi veren okulumuzda her gün yarım gün İngilizce programı olan IPC ile yabancı dil eğitimleri öne çıkarılmakta ve çocuklara dil yeteneği kazandırılmaktadır. Drama çalışmaları ve ana dil çalışmaları düzenli olarak tekrarlanmakta ve çocuklara kendini anlatma yetileri kazandırılmaktadır. Tiyatro çalışmaları, el sanatları çalışmaları, görsel sanat çalışmaları ile çocukların sanatsal bakış açıları genişletilmektedir. Okul saatleri tam gün ve yarım gün olmak üzere iki şekildedir. Tam gün programı sabah 08:00’da başlayıp 18.30’da sona etmektedir. Yarım gün programları ise 08.00 ile 12:30 arasındadır. Yaz okulu seçeneğini de içerisinde barındırmaktadır. Sanatsal alanda özel sanat ve müzik öğretmenleriyle çalışılmaktadır. Güvenlik konusunda hassas davranan okulumuz çocuklarımızın zarar görmemesi için önlemlerini almaktadır. Amacımız kendisiyle ve çevresiyle uyumlu, mutlu çocuklar yetiştirmektir. Okul bu konuda 48 yıllık geçmişe dayalı bir tecrübeye sahiptir. Özel Kachild Preschool çocukların sahip olduğu potansiyel ve eğilimlerin keşfedilip bunlar üzerine gidilmesi hedeflenmiştir. Sınıf mevcutlarının az olması ile çocuklara rahat hareket edebilecekleri alanlar sağlanmıştır. Tüm sınıflar çocukların yaratıcılıklarını desteklemek, fikirlerini geliştirmesi ve hayata geçirmesine olanak sağlamak adına tasarlanmıştır. Okul kendi psikolojik danışmanına ve rehberlik servisine sahiptir. Doğa ve orman gezileri düzenleyerek çocukların yaşayarak öğrenmesine destekte bulunmaktadır.

Özel Kachild Preschool Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Kachild Preschool Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kachild Preschool ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kachild Preschool hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kachild Preschool hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kachild Preschool yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Kachild Preschool yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kachild Preschool psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kachild Preschool Yorumları (10)

  • Bb

    Çocuklarla çalışan insanların emeğinin karşılığını görmesi çok değerli, kurum buna dikkat ediyor . Ekip ruhunu hissediyorsunuz. Güven ortamını oluşturmak da çok değerli. Bu ortamı oluşturmak için dürüst, çocuk dilini bilen, kendini geliştiren öğretmenlerle çalışıyorlar. Yenilikçi, ilerleyici, renkli projeler geliştiriyorlar. // Çalışma saati yoğun olan veliler için nöbetçi öğretmenlerinin oluşu, OkulAile sisteminden beslenme, program, video takibi de çalışan veliler için önemli bir artı.

  • AB

    Tanışmaya gittiğimiz ilk günden itibaren ne kadar doğru bir yerde olduğumuzu hissettik, 2 yaşın okula başlamak için erken olmadığını tam tersi çocuğumuzun dil gelişimi, sosyal gelişimi gibi pek çok konuda kısa zamanda oldukça ilerlediğine şahit olduk. Çocuğumuz bahçede açık havada bol vakit geçiriyor, tavşanları besliyor, ingilizce, müzik, dans ve yoga dersleri alıp sevdiği ve merak ettiği konuları oyunlar eşliğinde öğreniyor. Tüm öğretmenler çok tecrübeli ve işlerini severek yapıyorlar. Yemek menüsü sağlıklı ve dengeli. İlgilenen tüm velilere okulumuzu tavsiye ederim.

  • OD

    Kurucusu Görkem Hanım ve Müdürü Zeynep Hanım alanlarında deneyimli,çok samimi ve içten insanlar. Kurucusunun çocuk gelişimi mezunu olması ve tecrübeli olması benim için çok önemliydi.Oldukça kaygılı bir anne olarak bu sürece başlamış olsamda çocuklar için oluşturdukları şevkatli,güvenli ve mutlu ortamı gördükçe kaygılarım oldukça azaldı. Çocuğumun gelişimindeki güzel gidişatıda gördükçe daha da mutluyuz.Aleyna Öğretmenimizi de ayrıca çok çok seviyoruz. Herkese çok çok teşekkür ediyorum.

  • harikalar diyarı gibi sınıfları olan, vizyonu geniş kaliteli öğretmen topluluğuna sahip, çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz sımsıcak bir okul.

  • Rt

    Okulun felsefesi , Alanında uzman öğretmen kadrosu sayesinde çocuğum mutlu bir şekilde okula gidiyor

  • By

    Kızımın oryantaston sürecini o kadar güzel yönettiler ki şuan okula giderken sorun yaşamıyoruz. İngilizce eğitimi oldukça yeterli, hergün farklı branş dersleri olmasıda çocukların heyecanlı olmasını sağlıyor :) biz kachild ailesini çok seviyoruz. Kızımın her gün yeni bir şey öğrenerek gelmesi ayrıca mutlu ediyor bizi. Teşekkür ederiz öğretmenlerimiz ve ekip arkadaşları

  • g

    Kızımı kachild ile tanıstırdıgım güne minnettarım. Çok nitelikli, deneyimli, şefkatli, güler yüzlü kachild öğretmenleri. Kızımdaki değişim inanılmaz kendi yapmayı seven , sorunları çözebilen çocuklar yetiştiriyorlar.sosyal etkinlik ve yetenekleri geliştirme konusunda çok başarılılar. Kızım okulunu cok seviyor bizde..

  • DA

    Eğitimcileriyle, imkanlarıyla, doğal ortamıyla,müziğiyle, yogasıyla, dans dersleriyle küçük bedenlerin hem ruhlarını hem yeteneklerini keşfettikleri deneyime önem veren okulumuzdan çok memnunuz. Oğlumuzun gelişimine ve kişisel meraklarına birebir önem verilmesi ayrıca çok güzel.

  • MS

    Eğitim programı oldukça itinalı hazırlanmış, sosyal, akademik yeterliliğe sahip ve çevresine duyarlı çocuk yetiştirmek için alanında bir numara okullardan birisidir. Öğretmen kadrosu da alanında tecrübeli, sevgi dolu ve samimi kişilerden oluşuyor. Ne vaad ediyorlarsa mutlaka daha fazlasını yapıyorlar. Oğlumuz da, biz de çok memnunuz. Oryantasyon süreci dahil tek bir gün ağlamadı, hep severek gidiyor. İstanbul’da başka okul aramam

  • AT

    Kachild okuluyla yazın tanıştık. Kurucusu ve okul müdürü tüm kaygılarımı gidererek, doğru yönlendirmeler yaparak bizi rahatlattı. Okulun kendine ait psikoloğu olmasıda yine tercih sebebimizdi. Okulun doğayla iç içe olması çocuğumuzun oryantasyonun kolay geçmesini sağladı. Tavşanlar hala favorimiz:) Okulda samimiyet ve şeffaflık arıyorsanız burası doğru bir tercih olur. Tavsiye ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kachild Preschool İletişim Bilgileri

Levent Mahallesi, Ballı Sokak, No:4, Beşiktaş / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum