fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu

Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:30

Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu Hakkında

Türkiye’nin en büyük okul öncesi eğitim ağı olan Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu Üsküdar, Kadıköy, Acıbadem, Altunizade mevkilerinin kesişim noktası olan Koşuyolu’ndadır.
Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu'nun en büyük gücü; MEB müfredatına ek olarak modern eğitim yaklaşımlarını benimseyip, her zaman öğrencilerini öncelikleyen bakış açısı ile çağın gereksinimlerine cevap vermesidir. Bu doğrultuda Çift Anadil Eğitim Programı sayesinde hem İngilizcenin edinilerek öğrenilmesini amaçlayan hem Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı’nın (CEFR) standartlarını sağlayıp; öğrencilerin kazanımlarının verimliliğini, günlük hayatta bu bilgileri kullanabilmesini hedefleyerek aynı zamanda iletişim becerilerini de desteklemektedir.
Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu ‘İngilizce benim ikinci anadilim’ sloganıyla bütünleşen Çift Anadil Programı dışında satranç, çocuk yogası, bale, robotik-kodlama, erken yaş müzik eğitimi, drama gibi branşlar ile öğrencilerin motor, bilişsel, sosyal becerilerinin gelişimini desteklemenin yanı sıra muhakeme beceresi, değerler eğitimi, analitik düşünme becerileri gibi geleceğin becerilerini kazanmasını amaçlar.

Yeniden inşa edilmiş, depreme dayanıklı güvenli binası, 70m2 genişlikte sınıfları, sınıfların içindeki ayrı bir bölümdeki tuvalet ve lavaboları, 150m2 büyüklüğündeki bahçesi ve Kadıköy/Koşuyolu’ndaki mükemmel konumu ile hizmet vermektedir. Sınırlı sayıdaki öğrencileri ile ferah sınıflarında, yemekhanesinde ve bahçesinde; uzman ekibi ile eğitim öğretim, bakım hizmetlerini yürütmektedir. Sağlıklı, hijyenik ve organik yemek için aşçı; fiziksel ve psikolojik sağlıklarının takibi ve desteği için hemşire ve psikolog; deneyimli, donanımlı Türk ve Yabancı öğretmenler, branşlarında uzman eğitimciler, destek personelleri ile eğitim güvenliğinin ve titizliğinin bir bütün olduğunun farkında bir yönetim ekibi ile hizmet vermektedir.

Eğitimde hassasiyet, titizlik ve şeffaflık önemli olduğu kadar iletişim de önemlidir diyen AKDKids Kadıköy anaokulu; veli, öğrenci, okul iş birliklerinin öneminin farkında bir yaklaşıma sahiptir. Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu; ev, okul ve sosyal yaşantının öğrencinin hayatındaki anlam-öğrenme bütünlüğünü korumasının ve güçlendirmesinin, öğrencinin gelişimine olumlu etkilerinin bilincinde bir okuldur. Özellikle pandemi sonrası süreçte bu konuların sıkı takipçisi olmak bir eğitimi kurumunun önceliklediği konuların başında olması gerekir düşüncesini savunan bir anaokuludur. Hem işbirlikçi yaklaşım hem de eğitim süreçlerinin takipçisi olmak adına düzenli ve sistemli OVB (Öğretmen Veli Bilgilendirme) uygulaması üzerinden de veli bilgilendirmesi ve eğitim süreçlerinin takibi yapmaktadır.

Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:30 şeklindedir.
  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Türkçe, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu Yorumları (5)

  • Bir okul için ebeveynlerin aradığı tüm kriterleri barındıran bir okul olduğunu söyleyebilirim. İki okul ile görüşüp umutsuzluğa kapılıp okul arayışımızın çok zorlu olacağını düşünürken üçüncü bi okula bakmak için gezindiğimiz sırada şans eseri Akd Kids Anaokulu’nda bulduk kendimizi. Kayıt yaptırmak için daha bir ay araştırma zamanımız olmasına rağmen hiç düşünmeden kayıt yaptırmak istedik. Çalışan ebeveynler için düşünülmüş çıkış saati, iki dilli eğitim verilmesi, binanın güvenli ve merkezi konumda oluşu bizi çeken kriterlerdendi. Okul açıldığında oğlumuzun da okulunu ve öğretmenlerini çok sevdiğini, her gün okula gitmek istediğini, okulda yaptığı etkinlikleri gördükçe verdiğimiz karardan mutluluk duyuyoruz. İyi ki güleryüzlü, samimi ve işini severek yapan Akd Kids ailesi ile yolumuz kesişmiş

  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz, Varlığınız ve Yorumlarınız bizim için çok kıymetli. Nezaketiniz ve dönütünüz için teşekkür ederiz.

  • ÖA

    Kızım için çok okul araştırdık, ancak burada karar kıldık. Depreme dayanıklı yeni bina olması, eğitim sistemi tabii önceliğimizdi ancak bizleri düşünmediği detayları bile planlamış ve bu konuda fazlaca deneyim sahibi olmaları beni mutlu etti. Kendimizi güvende hissederek başlamak çok rahatlattı. Nezaketleri ve güler yüzleri için de teşekkür ederim.

  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Varlığınız ve yorumlarınız bizim için çok önemli, teşekkür ederiz.

  • CK

    üç yaşına basan kızım için yaklaşık 4 aydır okul araştırıyordum en son bu okulda karar kıldım gerek eğitim sistemleri gerek binanın yeniliği ve hijyeniyle en çok içime sinen okul oldu☺️

  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; öncelikle sizleri aramızda görmekten mutluyuz. 20 yılı aşkın okul deneyimiz ile değişen dünya düzeninde çağın gerekliliklerine cevap verirken bireyin özgünlüğünün farkında olan, adanmışlıkla ve bir amaç doğrultusunda bir araya gelmiş deneyimli bir ekibin parçasıyız. AKD Kids Okul Öncesi Eğitim Kurumları’nda Avrupa Birliği ülkelerinde uygulanan Okul Öncesi Eğitim Kurumları standartları esas alınmaktadır. Bu sebeple kuruluşlarımızda eğitim standartlarımızın yanı sıra kurum içinde kullandığımız materyaller , alınan güvenlik tedbirleri standartları, personellerimizin hizmet içi eğitimleri, kullanılan gıdaların HACCP belgesine sahip olması , M2/öğrenci değerine kadar tüm standartlarda Avrupa Birliği Okul Öncesi Eğitim Kurumları standartları uygulanmaktadır. değerlendirebilecekleri kişisel bir dokümandır. Avrupa Konseyi onayında seçilmiş kurumlar adına kayıtlıdır. Amerikanca Kültür adına 2012.R0006 numarası ile Avrupa Konseyi veri tabanında kayıtlıdır. Amerikan Kültür, Türkiye’de kendi alanında kendi adına Avrupa Konseyi tarafından onaylanmış portfolyoya sahip olan tek kuruluştur. Amerikan Kültür, 2004 yılından beri Avrupa Dil Portfolyosu’nun mantığını kurslarında ve okul öncesi eğitim kurumlarında oturtmuş ve yabancı dil eğitimlerine entegre edebilmiş bir kurumdur. Öğretmenler, çocuklarımıza Avrupa Dil Portfolyosu’nu değerlendirme aşamasında ve sonrasında rehberlik etmektedirler. Titizlikle hazırlanan tüm eğitim süreçlerinin yanı sıra en büyük gücümüz öğrencilerimiz.

  • Kapıdan girdiğimiz andan itibaren güler yüz ve samimiyetle bizi karşıladılar, kendilerine olan güvenleri eğitim konusuna hakimiyetlerini gösteriyor. Hem yabancı dil eğitimleri hem branş dersleri üzerine oldukça düşünülmüş, pozitif bir okul iklimi var. Deprem korkumuzun üzerine sıfır bina görmek ilaç gibi geldi açıkçası. Tayin durumumuz netleşince umarım kaydımızı da gerçekleştireceğiz.

  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz yorumunuz için, güzel günlerde görüşmek dileği ile.

  • ÖA

    Çok yoğun çalışan ebeveynler olarak okul arayışında önceliğimiz çalışma saatleriydi. Kızımızı güvenle emanet edebileceğimiz bir okul istiyorduk, ancak bunun yanında eğitime dair deneyimleri ve bakış açılarıyla ve çift anadilli eğitimleriyle içimizi rahatlatan bir okul oldu. Eğitim döneminin başlamasını bekliyoruz heyecanla.

  • Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz yorumunuz için, biz de sizleri heyecanla bekliyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kadıköy Akd Kids Anaokulu İletişim Bilgileri

Koşuyolu Mah. Koşuyolu Cad. No:128 Kadıköy/İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum