fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kalbim Bir Anaokulu

Özel Kalbim Bir Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/12:00
Öğlenci: 12:30/18:00

Özel Kalbim Bir Anaokulu Hakkında

Özel Kalbim Bir Anaokulu, Milli Eğitim bakanlığına bağlı olarak yıllardır faaliyet gösteren, alanında uzmanlaşmış yetkin kişilerce kurulmuştur. Kalbim Anaokulundaki eğitim ve öğretim programlarındaki temel hedefi; çocukların zihinsel, bedensel, sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek olmuştur. Okulumuzda, sorgulamaya ve araştırmaya dayalı olan İB’nin İlk Yıllar Programı PYP ile etkili fen ve matematik etkinlikleri barındıran uygulanmaktadır. IB (Uluslararası Bakalorya) sisteminin ilk basamağı olan ve 3–12 yaş arasındaki çocuklar için uygulanan İlk Yıllar Programı, genç öğrencileri yaşam boyu öğrenmeye önem veren aktif katılımcılar olarak geliştirmeyi hedefleyen bir eğitim modelidir. Çocukların hem sınıfta hem de dış dünyada araştıran ve sorgulayan bireyler olarak yetişmeleri için uluslararası düzeyde eğitimler, alan eğitimleri, bilgi ve beceri davranış geliştirme eğitimleri gibi birçok eğitim verilir. Günlük eğitim programında; düşünme, sorgulama, karar verebilme, planlayabilme, planladıklarını gerçekleştirebilme ve yaptıklarını değerlendirebilme becerileri desteklenir. Eğitim programı uygulanırken çocukların gelişim düzeyleri ve bireysel farklılıkları dikkate alınır. Kalbim Anaokulu, çocukların ilköğretim ve sonrasındaki eğitim hayatlarında sağlam ve emin bir adımla başlamalarına destek olmaktır. Öğrencilere satranç, görsel sanatlar, el sanatları, drama, jimnastik, değerler eğitimi, robotik ve kodlama, modern dans, origami gibi çeşitli aktiviteler sunulmaktadır. Her öğrenci, psikolog ve öğretmenlerce her ortamda gözlemlenir. Bu değerlendirmeler sınıflarda, yemekhanede, arkadaşları ile grup oyunlarında, atölye çalışmalarında ve branş derslerde yapılır. Çocukların sosyal, duygusal gelişimi, ilişkileri, rolleri, davranışları, beceri ve iletişimi psikolog gözüyle değerlendirilip ebeveynlere raporlar ile sunulur.

Özel Kalbim Bir Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Kalbim Bir Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kalbim Bir Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Kalbim Bir Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kalbim Bir Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kalbim Bir Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kalbim Bir Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kalbim Bir Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kalbim Bir Anaokulu Yorumları (23)

  • Mg

    Tesadüf eseri karşımıza çıkan ama bir o kadar da kendimizi şanslı hissetiren kalbimbir anaokulu ile 3 yılımızı geçirdik ilk günden en son günümüze kadar hiç bir konuda aklımızda şüphe bırakmayan ve iyikimiz olan bu güzel kuruma içindeki her bir ögretmene, personele, en önemlisi de okulun kurucusu olan Nida hanıma bütün emekleri için çok teşekkür ederiz. Daha nice çocuğa ışık olmanız ve hayatlarına dokunmanız dileklerimizle.

  • MY

    Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımları ve kaliteli, tecrübeli öğretmenleri ile İstanbul'un en iyi anaokullarından biri olduğunu düşünüyorum. Yolumuz bu okulla kesiştiği için de kendimizi çok şanslı hissediyoruz.

  • DD

    Bu hayatta kendimizi şanslı hissettiren, iyiki karşımıza çıkmış diyeceğimiz bir yer oldu. Eğitimi, öğretmenleri, personelleri birbirinden iyiler. Çok büyük bir emek var. Sizleri çok seviyoruz.

  • As

    Oğlumu okula ilk bıraktığım günden beri hiçbir zaman endile duymadım; okul mevzusu çok göreceli bir kavramdır; ben kalbim bir anaokulunda istediğim ve beklediğim herşeyin karşılığını iki yıldır alıyorum

  • Ç

    Sena öğretmenimiz çok iyi ve çocukların herbiri ile çok ilgili. Gözümüz arkada kalmıyor. Hijyenik, çalışanlar güleryüzlü. Çocuğumun gelişimine katkı sağladı. Teşekkürler

  • ŞC

    işletme sahibi nida hanımın ilgi ve alakasıyla karşılandığımız okulda öğretmenler de bir o kadar tatlı ve nazik.çocuğumu güvenle bıraktığım tek adres.

  • Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu teslim edebilirsiniz. Yonetimden ogretmenlere ve calisanlara kadar herkes cok ilgili ve güler yüzlü . Yolumuz kesiştiği icin çok sansliyiz. Cocugun gelisimi ile ilgili sizi cok iyi bilgilendiriyorlar. Ayrica gunluk aktivitelerinden , yemek yemesine kadar her gun takibini yapıp bilgi verdikleri gibi resimlerde cocugunuzun ne kadar mutlu olduğunu da görebiliyorsunuz.

  • Ga

    Sorumlulukların bilincinde üst düzeyde hizmet veren bir okul ve eğitimciler

  • Es

    Okul öncesi eğitim kurumu seçimi zordur çok araştırma sonucu buldum iyiki buldum kaliteli güvenli samimi aile olduk

  • SG

    Muhteşem ve güler yüzlü bir ekip,o kadar iyilerki oğlum okula nasıl alışır diye korkarak yazdırdım,hiç sorunsuz hemen adapte oldu,yöneticisinden ögretmenimize,kapıda bizi karşılayan Ayşe hanıma kadar hepsi çok profesyonel oğlum iki yıldır kalbim bir anaokunda ve biz çok mutluyuz,gözüm hiç arkada kalmadı

  • RE

    Çocuğumun her gün okula keyifle gitmesini sağlayan eğitim odaklı bir kurum kesinlikle çalışanlar fazlasıyla bütün övgüleri hak ediyor. Çocuklara birşeyler katmak adına ellerinden gelen bütün çabayı gösteriyorlar. Eğitim kalitesi, öğretmenlerin ilgi alakası, nida hanımın bütün herşeyle ilgilenmesi, Ayşe hanımın kapıda çocukları anne şefkatiyle karşılaması, Sena öğretmenimizin sevgi dolu yaklaşımı herşeyden oldukça memnunuz. Kızımı mutlu ve kendisini okuluna ait hissettirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz :)Bahçe alanının daha kullanışlı olması

  • Okul konum olarak ulasilabilirligi acisindan oldukca guzel yerde. Okulun calisanlari ve Öğretmenleri cocuklar ve veliler ile cok ilgili. Temizligi ve cocuk mahremiyeti, sistemli ve programli olusu her anlamda icime sinen, gonul rahatligiyla anne olarak cocugumu teslim edebildiigim kurum. İlgilenenlere gonulden tavsiye edebilirim.

  • ZY

    Hem eğitimcileri hem çalışanlarıyla oldukça profesyonel bir eğitim kurumu. Asla gözünüzün arkada kalmayacağı adeta ikinci evimiz diyebileceğimiz anaokulumuz başarılı, özverili ve yeniliklere açık olup iyi ki buradayım hissini sizlere her daim yaşatmaktadır.Her yönü son derece gelişmiş.

  • Ök

    Çok güvenli ilgili sevgi dolu bir kurumdur.Çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz bir yerdir

  • NA

    Gözüm kapalı bırakabildiğim tek okul . 2 kızım da aynı anda gidiyor şu an . Dolu dolu ders programları var ve eğitici gerçekten . 2 senedir gönderiyorum kızlarımı,çok memnunum.

  • ME

    2 okul değişikliği sonucunda Kalbim anaokulu ile yolumuz kesişti geç kalınmış olsa da her yönden ailemize ve çocuğumuza destek sağladılar. Özel okuldan çok daha ötesi bir yıl geçirdik. Umarım ilk okulda açarsınız... :)

  • Nk

    Kızımız 3 sene geçirdi kalbim bir anaokulunda, bu süreçte çocuğumun karakteriyle ilgili çok şey öğrendik, çocuğumuzun bazı problemleri korkuları vardı, bize yol gösterdiler bu problemleri çözebilmek için nasıl davranmak gerektiğini gösterdiler özellikle yemek konusunda çok yardımcı oldular, nida hanım ve safiye öğretmenin sayende kızımız çoğu yemeklerin tadını bakmaya başladı sonra yavaş yavaş damak tadına göre ne sevdiğini ne sevmediğini anladı, gerçekten onlara minnettarım ve hep diyoruz iyi ki o anaokulu seçtik. Okulun sahibi Nida hanıma ve bütün ekibine tek tek çok teşekkür ediyoruz başarılar diliyoruz.

  • KT

    Harika motivasyon sahibi öğretmenlerin ve görevlilerin yer aldığı sıcacık aile gibi bir kurum. Çocuk odaklı gelişimsel çalışmaların da yer alması, iyi bir akademik eğitim verilmesi ve en önemlisi çocuğumuzun mutlu bir şekilde eve gelmesi tercih sebebimiz olmuştur. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim. Tüm ekibe teşekkürler

  • BK

    Tek kelime ile çok profesyonel oğlumun gelişimine çok katkı sağladı tüm öğretmenlerimiz ve sahibesi nida hanım kesinlikle oğlumun hayatının şansı hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum kapıdan ayrıldığınızda asla acabalarınızın olmadığı bir okul herşey için çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız

  • AO

    Cok dogru bir karar okul öncesi eğitim içinBence hersey son derece yeterli

  • İlgileri eğitimleri güler güzleri harika bir okul kesinlikle çocuklar için en doğrusunun ne olduğunu biliyor ve ona göre davranıyorlar . Nida hanımın da ilgisi ve alakasından dolayı kendisine ekstra teşekkür ederiz

  • İç

    Okul eğitim anlamında yenılıklere acık ve en güncel eğitim sistemini destelıyor. Okul sahıbınden calısanlara kadar herkes cocukların mutlulugu esas alıyorlar hıcbır detay bu okulda atlanmıyor cunku nida hanım hersey ıle tek tek ılgılenıyor :) guvenlık hıjyen kurallarından bahsetmeme gerek yok :) iyikş kalbım anaokulu :)Dışarıdakı sosyal aktiviteler yapılabılır karne gunlerı velıler ıcerı alınabılır Cocuklar velılere sunum yapabılır

  • Ba

    Oldukça eğitimli öğrentmenlerden oluşan, iyi bir eğitim programı ve kadrosu olan bir okul. Güvenerek çoçuğumu emanet ediyorum.Yok.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kalbim Bir Anaokulu İletişim Bilgileri

Topcular Mah. Cengaver Sk. No:7, Eyüp/İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum