fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kamelya Anaokulu

Özel Kamelya Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Kamelya Anaokulu Hakkında

3 ile 6 yaş arasındaki öğrencilere eğitim veren Özel Kamelya Anaokulu İstanbul ilinin Beyoğlu semtinde bulunmaktadır. Kurumun misyonu yaratıcı, kendine ve çevresine karşı duyarlı, hedeflerini belirleyerek o doğrultuda ilerleyen, milli ve manevi değerlerine saygılı, sevgili, hoşgörülü, paylaşımcı, sorgulayan, eleştiren, üretken bireyler yetiştirmektir. Kurumun amacı kalıplaşmış eğitim sisteminin dışına çıkarak, çocukların bilgiyi kendilerinin üretmelerine fırsat vermek, eğitimde kalite ve mükemmellik esasına göre eğitim vermektir. Kurumda seçkin eğitim kadrosu ve idari kadro bulunmaktadır. Kurumda bulunan eğitimciler alanında uzman, tecrübeli, güler yüzlü kişilerden oluşmaktadır. Kurumda geri dönüşüm etkinliklerine ve kendi oyuncağını yap etkinliklerine yer verilerek öğrencilerin gerçek yaşam becerileri kazanmaları sağlanmaktadır.
Özel Kamelya Anaokulu'nda verilen hizmetler arasında güvenlik, yemek, temizlik gibi hizmetler de yer almaktadır. Yemekler sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek verilmektedir. Yemekler hijyenik koşullarda sağlıklı ve taze besinlerden yapılmaktadır. Temiz ve helal gıda anlayışını çiftlikten sofraya kadar koruyarak çocuklarımızın sofralarında helal gıdaya dikkat ediyoruz. Ürünlerimizi haftalık taze ve temiz bir şekilde mutfağımızda kullanıma alıyoruz. Bu şüreçte akdeniz toros ve arden marketleri kurumumuzun çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir. Temizlik okulun deneyimli personelleri tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Böylece öğrencilerin sağlığının olumsuz yönde etkilenmesinin önüne geçilmektedir. Öğrencilerin okul içinde ve gezilerde güvende olması için gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır.
Özel Kamelya Anaokulu'nun verdiği hizmetler arasında psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti de bulunmaktadır. Rehberlik birimi öğrencilerin psikolojik gelişimini desteklemek için oyunlarla çocuklara yaklaşır grup ve bireysel çalışmalar yapar. Kurum içi eğitim planlamamız çocuklarımızın motor gelişimleri, duyusal-bilişsel gelişimleri, ahlaki ve kültürel gelişimleri altında planlanmıştır. Kurumumuz değerler eğitimi programı içerisine çocuklarımızın günlük hayatta kullanabilecekleri ahlaki değerlerin kazanımını sağlamak ve bunu tüm hayatı boyunca uygulayabilmeleri için davranış düzeyinde uygulamaya imkan vermektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kamelya Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Sınıf Öğretmeni

- Diğer

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Resim Araç ve Gereçleri

- Akıllı Düğmeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Kamelya Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kamelya Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kamelya Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kamelya Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kamelya Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kamelya Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kamelya Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kamelya Anaokulu Yorumları (27)

  • Z

    Güzel ve ilgili bir okul kendilerine teşekkür ederiz. Beyoğlu’nda böylesine yeni , temiz be renkli okul bulabilmek bizleri çok memnun etti. İlgililere teşekkür ederiz.

  • ÖA

    BÖYLESİNE TEMİZ ,EVLATLARIMIZ ÜZERİNDE İLGİLİ VE ÖZENLİ,GIDA NOKTASINDA HASSASİYET GÖSTEREN BİR EĞİTİM KURUMU BULMAK BÖYLESİNE BİR ZAMANDA GERÇEKTEN ŞANS MESELESİ. KAMELYA AİLESİ OLARAK HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.BİZ AİLELERİN DİKKAT ETMEDİĞİ BİR ÇOK ŞEYİ İNCE İNCE ELEYİP,DOKUYARAK HEM BİZ AİLELERİ,HEMDE EVLATLARIMIZA GEREKLİ HASSASİYETLERİ,ADETLERİMİZİ, HUSUSİYETLE HELAL GIDA NOKTASINDAKİ ÇALIŞMALARINI BİZİMLE PAYLAŞTIKLARI,YAVRULARIMIZA VE BİZE BU DENLİ DEĞER VERDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Böyle bir eğitim kurumunu erken farketmem beni ziyadesiyle mutlu etti. Çocuğum güvenli ellerde , sağlıklı besinlerle ve zamanın eğitim metotlarıyla büyüdüğü için gözüm kapalı teslim ediyorum. İlgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim

  • SE

    Bulabileceğiniz ender okullardan biri. Bu sene kızımı verdim. Gerek personelin ilgi ve alakası gerek okulun temizliğinden son derece memnun kaldık. Düşünen varsa gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Özellikle Okul Öncesi eğitimleri çok başarılı. İyi ki Kamelya Anaokuluna denk gelmişiz.

  • HK

    Çocuğum öğretmenlerini ve arkadalaşlarını çok seviyor. Bizde çok memnunuz. Günlük taze yapılıyor yemekler. Okul tertemiz. Eğitimleri çok kaliteli.

  • EK

    Okul temiz, fiziki şartları çok iyi, herkes güleryüzlü biz çok memnunuz. Çocuğum severek gidiyor

  • SS

    okuldan ve profesyonel öğretmenlerden çok memnunum, hepinizin orada kalmasını ve okulun aynı seviyesinde kalmasını diliyorum, Okulun ebeveynlerle her zaman iletişim halinde olmasını ve çocukların bilgisine önem vermesini seviyorum çok teşekkür ederim her şey mükemmel ve çocuğum çok mutlu, yalnızca programa daha fazla aktivite oyunu ekleyebilirseniz Ve önümüzdeki günlerde oynayacak bir bahçe

  • RA

    Okuldaki herkes çok ilgili kızımda hergün severek gidiyo okuluna aklım kalmıyo çok teşekkür ederim

  • Am

    Okulumuzu çok seviyoruz, iki senedir gidiyor evladım , çok memnunuz her hususta ilgileri çok çok iyiler hepsine teşekkür ederiz

  • FA

    Kaliteli bir okul. Eğitim şartları olsun fiziki şartlar olsun hepsi mükemmel. Öğretmenlerimizden çok memnunuz.

  • yt

    okulu sevmeyen kızım okula gitmek istiyor ögretmenleri ve müdürümüz sayesinde onlara çok minnettarım çalışan bir anne olarak❤️

  • FA

    Çok nezih bir okul.Eğitimi olsun ,fiziki şartları olsun üst düzeyde. Öğretmenlerimizden çok memnunuz. Çocuğunuzu güvenerek bırakabileceğiniz bir okul.

  • HT

    Fiziksel imkanları çok iyi.Ogretmenleri çok güler yüzlü ilgili.Eğitim kaliteli en önemli çok güvenilir

  • A kalite bir okul gönül rahatlığı ile evlatlarınızı teslim edebilirsiniz. Değerlerine bağlı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim sistemini benimsemektedir..

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bir neslin inşası yeni neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkündür. Bu anlayışla çıktığımız yolculuğumuzda sizlerle birlikte çok güzel başarılara çocuklarımızı ulaştırdık. Yorumlarınız bizim için çok değerli teşekkür ederiz.

  • İlgili, alakalı ve güvenle teslim edebileceğimiz bir yer. Çalışanlar güleryüzlü, yemekleri gayet güzel.

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu olarak çocuklarımızın geleceği içindir tüm gayret ve çalışmamız. Yarınlarımızı bugünden inşa etmek maddi ve manevi sahada gelişim değişim ve bilgi sahibi gençler yetiştirmek için tüm kadrolarımızı eğitime seferber ediyoruz. Yarınları bugünden inşa edenlerin okulu Kamelya Anaokulu.

  • EP

    Gerek fiziki yapısı ile olanakları ve gerek eğitimci kadrosu bakımından çok başarılı bir kurum. Yönetim kadrosu ve egitimciler, veliler ve öğrenciler ile titizlikle ilgileniyor. Eğitimcilerin, okul öncesi çağındaki çocukların dilinden anlaması gerçekten çok önemli. Bu konuda, kuruma güvenimiz sonsuz.

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya anaokulu ailesi olarak ilginize teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı olan miniklerin yetişmesi noktasında hayata onların penceresinden bakmaya özen gösteriyoruz. Bir neslin kurtuluşu yeni neslin eğitim ve terbiyesi ile mümkündür. Bu minvalde neslin ahlaki ve kültürel değerlerini aşılamaya devam edeceğiz. İlginiz ve iyi dilekleriniz için Kamelya Anaokulu olarak çok teşekkür ederiz.

  • Ey

    Geçen sene büyük kızımı gönderdim bu sene de küçük kızımı gönderiyorum çok memnunuz öğretmenleri çalışanları çok iyi ve güler yüzlüler kızım severek gidiyor eğitiminden çocuklara olan yaklaşımlarından çok memnunuz güvenle çocuklarınızı gönderebilir siniz.

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya ailesi olarak alakanız için teşekkür ederiz. Mutlu çocuklar sağlıklı ve üretken bir toplum oluşmasında en etken başlangıçtır. Bu itibarla tebessümün büyüsünü kullanarak her zaman güler yüzlü ve pozitif bakış açısına sahip asla vazgeçmeyen pes etmeyen çocukların yetişmesi için hizmet vermeye devam ediyoruz. Teşekkür ederiz

  • Zk

    Uzun bi arayış sonrası buldum okulumuzu gerekse güler yüzleri gerekse eğitimleri temizliği tam anlamıyla harika oğlum hiç yabancılık çekmedi hemen uyum sağladı çok teşekkürler

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu olarak sizlere teşekkür ederiz. Temiz toplum sağlıklı toplum sağlıklı toplum mutlu bir gelecektir. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen minik yavrularımızı ahlaki ve kültürel değerlerle hayata hazırlıyoruz. Bu küçük yaşlarda karakter ve mizaçlarının gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlamaları için onlara sınırsız hizmet sunuyoruz. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.

  • So

    Okulumuzdan çok memnunuz çocuguma gösterdikleri özenden ve eğitimden dolayı teşekkür ederiz ALLAHIM nasip ederse seneye tekrardan sizinleyiz inŞALLAH

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu olarak bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Kamelya Anaokulu olarak kendimize yüklediğimiz bir misyonumuz var. ''Şehri imar ederken nesli ihya etmeyi(değerleri korumayı) ihmal ederseniz. İhmal ettiğiniz nesil imar ettiğiniz şehri tahrip eder.'' Bu düstur ile çocuklarımızın kalplerini ruhlarını ahlaki ve kültürel değerler ile süslüyoruz. Yarınlar için umudumuz olan nesli bugünden yetiştiriyoruz. Kamelya ailesi olarak teşekkür ederiz.

  • Şy

    Merhaba 2 senedir birsürü kreş ile görüşme sağladık ve gittik ama inanın çocuğumun burada bulduğu eğitimi aktiviteyi sevgiyi saygıyı hiç bir kreşde görmedim öğretmen gibi değil bir anne gibi abla gibi ilgilenmelerini çok beğendim özellikle tatlı dilleriyle öğrencileri ikna etmeleri onlarla arkadaş gibi olmaları yeri geliyor sınıfların oraya iniyorum inanın bir tane ağlayan sıkılan öğrenci yok ve hepsi gitmemek istiyor buna benım kızım da dahil eve gelmek istemiyor bıraksam akşama kadar oyun oynamak istiyor hijyen konusunda sonsuz güvenebilirsiniz pırıl pırıl gelip görmeniz yeterli demek istiyorum ☺️

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz. Okulumuz ayakkabısız okul projesi kapsamında dizayn edilmiş olup ıslak zeminler hariç tüm yüzeyler karo halı kaplamadır. Çocuklar okulumuzda evlerinde oyun oynuyormuş gibi annesi veya ablasıyla eğitim alıyormuş gibi hissederler. Sağlıklı ve mutlu nesiller yetiştirmenin anahtarı olan tebessüm ise çocuklarla aramızda geliştirdiğimiz bir oyunlardan farklı değildir. Çocuklarınız ancak onların dilinden konuştuğunuz zaman size tamamen teslim olur. Mutlu bir gelecek iyi bir eğitimle ve anne-baba-çocuğun güçlü iletişim bağlarıyla mümkün kılınabilir. Teşekkür ederiz.

  • Am

    Okulumuzu çok seviyoruz , okulun eğitim alanında faaliyet sahibi olması, öğretmenlerinin her hususta kıdemli ve deneyimli oluşu, zeka oyun odalarının olması, okulun özverili ,güvenli ,aile ortamı sıcaklığı hissttiren bir okul oluşu, çocukların her alanda kendilerini ifade edebiliceği bir ortama sahip olmaları, her hususta deneyimli yardımcı personellere sahip olmaları çok iyi ve çok güzel, okul ve okulun içindeki öğretmenler ,materyaller failiyet odaları sınıfları çocukların gelişimi için çok önemli ve kamelya okulu bu hususta çok deneyimli hem verdiği eğitim ve öğretmenleri ile hem de okulun her hususta plus bir kademede eğitim ve öğretim vermesini ailecek çok seviyoruz, iyiki varsınız kamelya öğretmenleri ve kamelya okulları ❤️

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiden ve zarif düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederiz. Okulumuz öğrencilerimize kaliteli ve değerli eğitimler sunmak için hizmetinizdedir. Bu süreçte velilerimizin bizimle birlikte geliştirdiği çözüm ortaklığı sayesinde hizmet sunumlarımızı daha da geliştirmekteyiz. Kamelya ile mutlu ve sağlıklı nesiller için el ele veren sizlere ve desteklerinize teşekkür ederiz.

  • Eğitim anlamında aradığımız bütün özellikleri bulduğumuz bu kurumla yolumuzun kesişmesi hayatımızda olumlu yönde çok etkili oldu.okul öncesi bir ebeveynin evladı için istediği bütün değerlere sahip bir kurum.sizinle birlikte yol almaktan çok memnunuz...

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Geleceğimizi teminatı nesillerin yetişmesinde bizimle yol aldığınız ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkürler.

  • FD

    Henüz değişim için çok yeniyiz fakat şimdilik memnunuz en önemlisi ilk olarak çocuğum severek gidiyor

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Değişim gelişim ve yenilikleri ilke edinen okulumuzu çocuğunuz her gün daha çok sevecek, her günü bir önceki günden daha güzel olacaktır.

  • EY

    Egitimi gayet iyi ogretmenler ilgili cocugum artik daha mutlu eve gelmeye basladi.

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Mutlu ve sağlıklı çocuklarımızın yarınlarımızı inşa etmesi için tüm imkanlarımızı hizmetlerine sunmaktayız.

  • Çocuğumu gönderiyorum bu okula fiziksel imkanları yeterli öğretmenleri tecrübeli çocuklara kötü davranmıyorlar asla. Güvenlik de çok sıkı ki bu bizim en çok dikkat ettiğimiz şeylerden birisi idi.

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederiz.

  • FG

    Çocuğumu bu okula gönderdim okula gitmeden önce agresif mutsuz bir çocuktu arkadaşlarıyla anlaşamıyordu ve sürekli oyuncaklarını arkadaşlarına fırlatıyordu ne yaptıysak soyalleştiremedik. İyi bir anaokulu bulmak için de oldukça uğraştık. Bu okulu bulduk çok şükür ki öğretmenleri çok ilgili rehberlik birimi de öyle çocuğum eski huylarını bıraktı

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederiz.

  • SA

    Çocuğumu bu okula gönderiyorum güvenle emanet edebildiğim tek yer bir süre dadısı baktı çocuğuma memnun kalmadığımız için ve çocuğumun sosyalleşmesi için anaokuluna göndermeye karar verdim bu okul bize ilaç gibi geldi. Eğitimi de hizmetleri de çok iyi

  • Özel Kamelya Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kamelya Anaokulu ailesi olarak okulumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kamelya Anaokulu İletişim Bilgileri

Kaptanpaşa Mah. Yay Sok. No:40, Beyoğlu/İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum