fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu

Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu Hakkında

Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu, İstanbul Kartal bölgesinde eğitim vermekte olan bir özel anaokuludur. Bünyesinde 2-6 yaş arası öğrencileri bulundurmayı amaçlayan okul öğrencilerine çok yönlü bir eğitim sunmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda okulda Müzik, Orff, Satranç, Fen ve Doğa Atölyesi, Resim / Görsel Sanatlar, Piyano, Modern Dans ve Halk Oyunları, Zeka gelişimi eğitimleri verilmektedir. Tüm bu eğitimlerde öğrencilere uzman branş öğretmenleri eşlik etmektedir. Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu temel dersleri öğrencilerin düzeyleri göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır. Eğitimin içeriği ilkokula hazırlayıcı, geliştirici, uygulamalı derslerdir. Uygulamalı derslerde öğrencilerin akademik bazda başarıları amaçlanmakta, sosyal yaşam ve öz güven hissiyatları geliştirilmektedir. Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu yabancı dil eğitimine oldukça önem veren okullardan biridir. Bu bağlamda öğrencilere temelden ileri düzeye yol açarak İngilizce ve İspanyolca dersleri vermektedir.

Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu Yorumları (21)

  • Önce kendimden başlamak gerekirse kılı kırk yaran... 3 yaşında oğlumu 3 dakika kimseye birakamayan biriyim. Herkesin evladı kendine çok kıymetli. Deniz' de benim için çok kıymetli. Okulun sahibi Pınar hanımın tam burda inanılmaz farkı var diğer kurumlardan. Kreş arama döneminde bır çok kreş ile görüşmeye gittim. Her görüşme sonunda çocuğu konuşmayi bırakıp ticari görüşmeye döndü. Pınar hanım ile para bile konusamazsiniz. Çocuk odaklidir. Çocuk mutlu olmalıdır önce. Çok sevdik. Özellikle çok konuşmasına bayıldık. Size dakikalarca çocuğunuzun okulda ne yaptığını anlatır. Öğretmenleri ile hep bilgi alışverişinde olduğu çok net. Ben aramaya çekindigimde kendisini arayıp neden aramadiniz merak ettim sizi demesi, beni rahatlatmis olması çok ince bir davranıştı. Kendisine ve öğretmenlerine burdan da ayrıca teşekkür etmek isterim. Denize olan ilgilerini de en güzel şöyle anlatırım. Deniz hepimizin oğlu.. Daha güzel anlatılamaz. Yolumuz iyi ki denk gelmiş.Mükemmel

  • Daha önce bir çok kurumda bulunma fırsatım oldu. Daha önce her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp dizayn eden sırf, çocuklarımızın çok iyi eğitim alabilmesi için gecesini gündüzüne katan, elinde ne imkan varsa fazlasıyla kullanan bir kurum daha görmemiştim. Pınarın Şekerleri Anaokulu bünyesinde bulunmak benim için büyük bir ayrıcalık ve çok büyük bir gurur kaynağı. Çocuklarınız çocuklarımız.. Onlara en iyi eğitimi verebilmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyor olacağız. Onların gelişimi, mutluluğu bizlerin de mutluluğudur. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Okulun açılacağını tesadüfen duyup kafamda binbir soru işaretiyle kendisiyle görüşmeye gitmiştim. Yeni bir düzen kurulacaktı ve her konuda kılı kırk yaran biri olarak kafamda bin türlü soru işaretlerim vardı. Daha ilk görüşmede anlıyorsunuz burası maddi gelir getirsin diye açılan bir kurum değil, burası net bir şekilde Pınar hanımın hayali. Onun anneliğiyle her bir ayrıntısı ilmek ilmek işlenen bir yuva. Pınar’ın Şekerlerini anlatmaya Pınar hanımdan başlamalıyım. Kurum sahibinin olayların bu kadar içinde olmasını başta garipseyebilirsiniz ama onu tanıdıkça normalleşiyor:)Mesela onu elinde ateş ölçerle odasından fırlarken görürsünüz, kameradan bir çocuğun atletli olduğunu görmüştür. Çocukları almaya gelenlerin yanına inmiştir, bir anneye çocuğunun o gün kaç dakika uyuduğunu söyler, birine ateşin kaç kez kaça kadar çıkmış, kaç kez atlet değiştirilmiş onları sayar. İşini çok içten yapan inanılmaz ayrıntı düşünen bir insan. Bir örnek kış aylarında çocuklar sık grip oluyor diye oyuncakları temizlemekle yetinmediler komple okulu dezenfekte ettirdiler mesela. Gelelim eğitim kısmına. Öncelikle burası bakımevi mantığıyla hareket etmiyor. Daha önce kızımı iki sene Dragos’ta bulunan başka bir kuruma göndermiştik. İngilizce eğitimi dahil bir çok konuda burası fark attı. Ben de bir eğitimciyim ve her gün yapılan etkinlikleri tek tek konuşuyoruz bizi inanılmaz tatmin etti bu konuda da. Diğer kurumlarda yılsonu gösterisi amaçlı çalıştıklarını ve çocukların gerildiğini düşünüyorum. Burası sadece çocukların vakit geçirdiği bir yer olmanın çok ötesinde, süreçte çocuğunuzun gelişimini net görüyorsunuz. Burada öncelikle Burcu öğretmenimizin sevgi dolu yaklaşımı olmak üzere bütün kadronun güven ortamı sağlaması sayesinde kızımın çekingenlik sorununu bile aşabildik. Veliler için de okul psikoloğumuz Gülçiçek hanımın yönlendirmesiyle her ay bir eğitici kitap okuyup onu değerlendirdiğimiz sohbet akşamlarımız var. Hem çok keyifli hem de inanılmaz faydasını gördük. Çok samimi davranıyor herkes. Hastalandığımızı duyunca aileden biri gibi üzülüp eve yemek yollama inceliği bile gösterebilen insanlar. Bizi her gün güler yüzüyle karşılayan Semra ablamız, Ayşe öğretmen, Sevgi öğretmen ve tabi ki biricik Burcu öğretmenimiz. Emekleriniz için minnettarız. Bizim tesadüfen kesişti yollarımız ama araştırıp buldum demeyi çok isterdim. Bir an bile pişman olmadık, hep “iyi ki”ler biriktirdik biz. Çocuğunuzu koyunca gözünüzün arkada kalmayacağı bir yuva arıyorsanız çok şanslısınız şu an buldunuz.

  • FP

    Merhaba, İdil Deniz'in Babasıyım. Kızımız bizim için çok değerli herkesin çocuğu gibi biz geçen sene kızımızı okula verirken çok araştırdık bir çok okula baktık. Aradığımız bütün kriterleri (okulun fiziksel şartları, temizliği, yemekleri,çalışanlarının tavırları) bu okulda ilk gittiğimiz zaman bulduk ve işte tam burası dedik. Ve prensesimizi okula kayıt ettirdik. Prensesimiz evde yalnız olduğu için biraz huysuz ve yemek konusunda da disiplinsizdi ama okula kayıt yaptıktan sonra hemen değişimi gözle görülür şekilde fark ettik hem evde hem okulda çok mutluydu. Başta okulumuzun müdürü Pınar hanım, Öğretmeniz Burcu Öğretmen ve diğer çalışan bütün personel çok ilgili alakalı ve sıcak insanlar buda bize çok güven veriyor. Prensesimiz okuldayken aklımıza hiç bir şey takılmıyor aklımız okulda kalmıyor. Prensesimizde hem okulunu hem öğretmenlerini hemde arkadaşlarını çok ve yemeklerini çok seviyor. kızım daha 4 yaşında olmasına rağmen öğrendi İngilizce eğitimi bizi çok sevindirdi. Zeka oyunları, Müzik-ritm dersleri, dış mekan faaliyetleri,oyunları o kadar mutlu ki. Bu yılda yeniden burada devam edeceğiz. Bizde çok mutluyuz Prensesimiz mutlu olduğu için.

  • CP

    Kızım SARE ‘yi bu okula 1 sene boyunca kızımın büyük sevgisiyle gönderdim. Pınar’ın şekerleri müzik ana okulunu gönül rahatlığıyla önerebilirim çok memnun kaldık derslerin yanı sıra sosyal etkinlikler ve geziler çocukların Çevrelerine öğrenmelerini keşfetmelerini sağlıyor Rehberlik hizmeti her sorunumuzda ilgileniyor ve bize bir çok konuda yardımcı oluyor du .Sayın PINAR CELEP ve diğer öğretmenlere sonsuz teşekkür ederiz

  • HE

    Merhabalar, Pınarın şekerleri müzik anaokulunun şekerlerinden birisi olan Can Evciman ın babasıyım (: İlk olarak şunu belirtmeliyim ki oğlumu kayıt ettirirken henüz 3 yaşındaydı ve birçok soru işareti vardı kafamda.. (tahmin edebileceğiniz gibi) Bu ilk aşamada başta okul müdüresi Pınar Hanım ve öğretmen kadrosu, öğrenciler kadar velilerin de psikolojisini anlayıp her anlamda tatminkar ve yapıcı yaklaşımlarla içinizi fazlasıyla rahatlatıyor.. Kaldı ki başlangıçta çocuklarımıza pedagok desteği sağlaması, çocuklarımızın adaptasyon sürecini minimuma düşürüyor. Yaş gruplarına uygun ve kaliteli bir eğitim için sınırlı sayıda öğrenci kabulü yapılması tercih sebeplerimizden biriydi. Bu sene oğlumun bu kurumda 2. senesi ve günümüz şartlarını düşündüğümde aynı prensip, kalite ile öğretim hayatlarına devam ediyor olmaları taktire şayandır bence. Okul güvenliğininde yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum. Temel eğitim, gelişim, spor, müzik, okul gezileri,yabancı dil dersleri ve çeşitli süprizleriyle hem eğlenceli hem de kaliteli bir temel oluşturuyor okul öncesi ve gelişimini çok önemli seviyede olumlu yönde etkiliyor oğlumu.. Gün içinde sürekli bilgi alabileeceğiniz ve istediğiniz öğretmen ile direk iletişim kurabileceğiniz bir sistem kullanıyorlar ve her konuda çok şeffaflar. Her baba gibi bende oğlum için en iyisini istiyorum ve en iyi en doğru yerde olduğunu düşünüyorum. Sadece zaman geçirsin diyen kişilerden ziyade çocuğunun gelişimini önemseyen herkese tavsiye ediyorum. En güzeli de şu, siz sabahları çocuklarınızı onlara emanet ediyorsunuz, onlarda akşamları çocuklarınızı size emanet ediyorlar

  • Öç

    Kızım Ezel Duru'nun eğitim hayatına verdiğiniz emek ve katkılarinizdan ötürü pınarın şekerleri ailesine çok teşekkür ederim. Etrafın daki bütün dostlarima siddetle tavsiye ediyorum

  • ŞÇ

    Kızım Ezel Duru 3 yaşında tanıştı pınarın şekerleriyle ilk zamanda bizden ayrılma problemi yaşasada pınar hanım;öğretmenlerimiz ve arkadaşları sayesinde çok kısa sürede uyum sağladı ve çok kısa sürede arkadaşlarıyla paylaşımı;düzenli yemek yemeyi;düzgün şekilde cümleleri telâffuz etmeyi bir çok güzellikleri kızımızda görmemizi sağladıkları için çok minnettarız.pandemi süresinde okulunu;öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok özledi en kısa sürede yeniden tekrar başlamamız dileğiyle...

  • İİ

    Sayısını bilmediğimiz kadar kreş araştırdık ve pınarın şekerleri ile yollarımız kesişti ve iyi ki de keşişimizi çocuğumuz yaklaşık 1 buçuk yıldırda aynı okula gidiyor mutlu gidiyor ve mutlu alıyoruz anaoklulları çocukların sosyalleşmesinde ilk adımı oluşturuyor. Bu nedenle ilk adımın sevgi dolu ve güvenli okullarda başlaması önemli. Okulun fiziki ortamının yanında aradığınız sevgi dolu, samimi, guleryuzlu eğitim ortamını Pınarın şekerleri anaokulunda bulacaksınız. Anne sıcaklığından ayrılan bir çocuk için daha önemli ne olabilir ki!!! Pınar hanım başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve yardımcı personelimize teşekkür ediyoruz.

  • NG

    Kızım Duru Tuğba 1 senedir bu kreşe göndermekten mutluluk duyuyorum. Çocuğumun tuvalet konuşma paylaşım ve yemek alışkanlığının düzelmesine gelişmesine çok yardımcı oldular. Özellikle tuvalet eğitimine kreşte başlamış olmaları beni çok sevindirdi. Diğer kreşlerde bu eğitim genellikle verilmiyor. Öğretmenlerimiz cocuklarımızla çok ilgili ve alakalı her türlü konu hakkında bilgi sahibi olabiliyorum. Gerek mesajla yada telefonla öğrenebiliyorum. Kreş yönetimiyle her konuda her zaman iletişime geçebiliyor. Bu pandemi döneminde eşim ücretsiz izindeyken bile ödeme konusunda esneklik gösterdikleri için onlara müteşekkirim.Bence Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebildiğimiz bir kreş. Kurucusu Pınae Celep hanıma ve tüm kreş çalışanlarına teşekkür ederim iyiki varsınız.

  • NG

    Çocugumu 1 senedir bu kreşe göndermekten mutluluk duyuyorum. Çocuğumun tuvalet konuşma paylaşım ve yemek alışkanlığının düzelmesine gelişmesine çok yardımcı oldular. Özellikle tuvalet eğitimine kreşte başlamış olmaları beni çok sevindirdi. Diğer kreşlerde bu eğitim genellikle verilmiyor. Öğretmenlerimiz cocuklarımızla çok ilgili ve alakalı her türlü konu hakkında bilgi sahibi olabiliyorum. Gerek mesajla yada telefonla öğrenebiliyorum. Kreş yönetimiyle her konuda her zaman iletişime geçebiliyor. Bu pandemi döneminde eşim ücretsiz izindeyken bile ödeme konusunda esneklik gösterdikleri için onlara müteşekkirim.Bence Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı emanet edebildiğimiz bir kreş. Kurucusu Pınar Celep hanıma ve tüm kreş çalışanlarına teşekkür ederim iyiki varsınız.

  • Di

    Sayısını bilmediğimiz kadar okul araştırdık ve sonun da pınarın şekerleri ile yollarımız kesişti iyi ki de kesişti çocuğumuz okulun açıldığından beri yaklaşık 1 buçuk yıldır aynı okulda öğretmenlerimizden yardımcı ablalarımız dan ve çok tatlı okul müdürümüz Pınar hnmdan gerçekten çok memnunuz çocuğumuz çok severek okula gidiyor Asla gözünüz arkada kalmayarak teslim ediyoruz iyi ki varlar

  • pk

    Kızım Güneş'e bir kreş arayışındayken Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu'na tavsiye üzerine gitmiştik, gittiğimiz gün bir çocuğu verilebilecek her imkanın dahil olduğu bir kurumu gördükten sonra başka hiç bir kuruma bakmadan direk kaydını yaptırdık ki iyi kide yaptırmışız. Okulun kurucusu Pınar Hanımın hem bizlere hem çocuklarımıza yaklaşımı güler yüzlülüğü, hoşgörülü, saygı sevgi çerçevesinde olması ve en önemli özelliği çok pozitif bir yapıya sahip olması keza öğretmenleri de aynı şekilde , çocuklarımızın da pozitif ve mutlu olmasını sağlamaktadır. Öğretmenlerinin ve tüm çalışanların çocuklarımıza kendi çolukları gibi bakıp koruyup kollayıp sevgi dolu ve içten olmaları da Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulunun ap ayrı bir özelliği :) Eğitim konusuna gelirsek tek kelime ile çocuklarımızın alabileceği en güzel eğitim kesinlikle burada. özel kurslara ayrıca bir eğitim alması için göndermeye gerek bile duyulmayacak bir kurum kesinlikle. güvenlik önlemleri en titizlikle yapılan, temizliği, yemeği vs. hepsi muhteşem. çocuğunuzu gözü kapalı emanet edebileceğiniz tek kurum diyebilirim. Öğretmenlerine ve Kurumun sahibi Pınar Hanıma sonsuz teşekkürler. iyi ki tanımışız iyi ki varsınız.. Kesinlikle biz bir aileyiz :) sevgiler..

  • Ma

    Eğitim öğretim ve bize kattıklarınız için teşekkürler çocuğumuzun gelişiminde sayenizde kısa zamanda büyük yol aldık Pınar hanımı ilk defa bu vesile ile tanıdık ama sanki yıllardır tanıyor gibiyiz tam bir aile ortamında çocuğumuz güvenli ve emin ellerde bu bizim için çok değerli bir duygu kurum olarak biZe bu güveni verdiğiniz için teşekkürler tüm öğretmenler yardımcı personel herkes çok iyi

  • MA

    Oğlum okulun en başından beri ögrencisi. Öğrencideki olumlu değişimi görmek için sadece birkaç hafta yetiyor. Gerek kurucu Pınar Hanım'ın ilgisi gerek öğretmenlerin tutumu fazlasıyla güven veriyor ve gözünüz arkada kalmıyor. Bizim için en önemlisi henüz çok küçük olduğu için oğlumuzun sıcak ve huzurlu bir ortamda okul ile ilk tanıştığı bu dönemleri gecirebilmesi. Bunu bize sağladığı için okulumuza minnetariz. Yemek menüsü ve çocukların sağlığı için her içeriğe dikkat edilmesi ekstra bizi mutlu ediyor. Ayrıca yabancı dil eğitimiden çok memnunuz. Bir diğer artısi da Pınar Hanım 'ın da müzik öğretmeni olmasının da artisiyla muzik çocuklarımızın her anında. Bu da bizim için çok önemli çünkü müzik hayatında olan her çocuk daha mutlu ve huzurlu oluyor ve de daha iyi bir birey olması için olumlu bir altyapi sağlıyor. Ayrıca hergün yaratıcı ve gelişimine katkı sağlayan aktiviteler yapıyorlar, oyunlar oynuyorlar ve ders programları her yaş çocuğa göre özenle hazırlanıyor. Basta sevgili öğretmenimiz Pınar Hanım ve diğer öğretmenlerimize hergun oğlumuzun mutlu okula gidip mutlu bir şekilde okuldan ayrılmasına vesile olan sevgi, ilgi ve şevkatle yaklaşımlarında dolayi teşekkür ederiz. Iyiki sizinleyiz ve iyiki ailemizin bir parçası oldunuz :)

  • ŞG

    Geçen sene oğlum can için yaz okulu arayışına girdiğimizde tavsiye üzerine önce telefonla görüştüğüm Okulumuzun kurucu müdürü Pınar Hanımla yüzyüze görüştüğümüzde işini ne kadar sevgi ve özveri ile yaptığını anladık ve zaman içinde bu düşüncemizde hiç yanılmadığımızı gördük. Samimiyeti net duruşu ve işindeki disiplini çocuklarımızdan bahsederken gözlerindeki o pırıltı ve heyacanı eğitime ne kadar gönül verdiğini gösteriyor. Müthiş güzel insanları bir araya getirerek çocuklarımız için bir aile ortamı kurmuş Pınar Hanım. Öğretmenlerimiz işlerini o kadar severek yapıyorlar ki oğlumu sabah okula bıraktığımda ve akşam aldığımda Burcu öğretmenine sarılmadan ayrılmıyor okuldan. Her sabah bizleri güler yüzle karşılayan Semra ablamız, sevgi öğretmenimiz ve ayşe öğretmenimiz ingilizce derslerini keyiflı kılan(oğlumun tabiri) teacherımız lezzetli ve güzel yemekleri ile çocuklarımızın sağlıklı beslenmesine katkıda bulunan Zeynep ablamız ve adını sayamadığım değerli branş öğretmenlerimiz her biriniz ayrı ayrı çok kıymetli ve çok değerlisiniz. Bu arada pedagogumuz çok değerli Gülçiçek Hocamız çocuklarımızın gelişimlerini takip eden ve biz ebeveynlerle belli aralıklarla yüzyüze görüşen ayrıca anketler yapan bu çalışmalar sonucunda çocuklarımıza ve bizlere yön veren duruşuyla bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum ki oğlum okulunda içim rahat. Bizlere bu güveni ve samimiyeti verdiğiniz, çocuklarımıza da güven buldukları aile ortamını yarattığınız için pınarın şekerleri müzik anaokulu ailesine çok teşekkür ediyorum. Umarım attığınız bu güzel temelle çocuklarımızın eğitim öğretim hayatı hep başarılı ve güzel geçer. Sevgilerimle Can Güllerin Annesi :)

  • Et

    Güvenle gönderebileceğiniz, eğitime fazlasıyla önem veren,disiplinli, tertemiz, sıcacık bir ortam. En başta pınar hanım olmak üzere, tüm öğretmenlerin, personelin titizlikle çalıştığı harika bir kurum. Biz ilk açıldığı günden beri pınar hanım ile devam ediyoruz. Yabancı dil eğitimi konusunda çok iyiler. Normal de benden ayrı kalmayan kızım okula, öğretmenlerine koşarak gidiyor:) içiniz rahat bir şekilde çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.

  • ŞB

    kızım Beren su geçen sene başladı 3 yasında pınarın şekerleri okuluna, sabahları yemek yemekte zorlandığım kızım yumurta bile yemeye başladı, sabah 7 akşam 7 huzurla ve guvenle kızımı bırakabiliyordum, cunku basta pınar hn olmak uzere butun ögretmen leri cok ilgili, ve sevgi dolu olarak ilgilendiler ve ben bu guveni sarsacak asla Bi hareket ile karşılaşmadım, yemekhane leri yemekleri cok ozenle hazırlanıyor, tuvaletleri tamda miniklerin istediği gibi kucuk olmasının yanında mis gibi kokuyor tertemiz, ögretmenlerimiz sabah bizi karşılarken, akşam ugurlarken hep guler yuzlu, hatta pandemi surecinde kızım okulunu o kadar ozlediki ne diyeceğimi sasırdım, mikroplar gidince okula gideceksin diyebildim sadece, ve okula gider gibi her gun bunu okulda giycem diye 2 kıyafet değiştiriyordu, bu arada okulda aldıgı bir guzel alışkanlıkta sabah elini yuzunu mutlaka yıkamak, tuvaletten sonra mutlaka el yıkamak, yemek yemek, bilmediği yemekleri bile deniyor, cok zorlandığım yerlerde ogretmenin boyle yapmandan cok mutlu olur dediğimde ikna etmesi daha kolay oluyor, gerçekten severek guvenerek yolladım, okulumuz da bu arada guvenlik açısından da cok tedbirler alınmış durumda, ve pınar hn a ögretmenlerimizden yeri geldi geç gelicem dedim, yeri geldi başka ricalarda bulundum hepsinde hep olumlu donus aldım, anne kız sorun yaşasak, pınar hn ı aradım destek aldım, pedagog arkadasımızda aynı şekilde hep beni rahatlattılar, burayı tercih etmenizi Bi anne olarak cok tavsiye ederim, kendiside 2 cocuk annesi olan pınar hn ogrenci leri tek tek tanıyor ve ilgileniyor, bizim hastalık surecimizdede surekli aradı destek oldu, yani okul mu aile mi deseniz burası benim için aile, sevgiler

  • 27aylık oğlumu gönderiyorum kesinlikle çok memnunum sahibesi Pınar Hanım dünya tatlısı bir kadın. içim rahat bir şekilde çocuğumu emanet ettim

  • Pe

    2.çocuğumuzun olması ile beraber okul arayışına giristim. Bir çok okul gezdim diyebilirim. İyisini ararken daha iyisini buldum. Öğretmenlerimiz okul müdürümüz pınar hanım yardımcı personellerine dahil herşey çok iyi. Kizim 2 yaşında başladı şuan da 3 yaşında. Okul başlayana kadar da ordayız

  • TA

    Açıldıgı günden beri kurumun velisiyiz 3 yaşına kadar bir çok bakıcımız değişti ..Kurum sahibi Pınar hanımı çok yakından tanıdığımız için gözümüzkapalı kayıtyaptırdık..iyiki de karar vermişiz..haftanın her günüPedagogvar. Yemek listelerı mukemmelin ötesinde.Aldıı ingilizce ve müzik eğitimi hemen çocuğumun gelişimine büyükkatkı sağladı.. herseyden önemlisi de pınar hanım çokgüzelbir anne ve çocuklarıda her daim kurumda.. içimiz çok rahat teşekkürler Tüm ögretmenlerimize ve personelimize..Haftanın 7 günü açık değil :))))

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kartal Pınarın Şekerleri Müzik Anaokulu İletişim Bilgileri

Yunus Mah. Gülşah Sok. No:12 D:1, Kartal
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum