fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kayışdağı Naz Anaokulu

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:45
Sabahçı: 10:00/16:00
Öğlenci: 09:30/12:30

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu Hakkında

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu, İstanbul'un Ataşehir semtinde hizmet vermektedir. Çocukların gelişiminde en hızlı ve en önemli dönemi 3-6 yaş grubunda gerçekleşmektedir ve bu dönemlerde okulun etkisi önemli ölçüdedir.

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu öğrencilerin bu dönemi Psikolojik Danışman gözetiminde en sağlıklı biçimde geçirmelerini sağlar. Okul-aile-çocuk üçgeninde hizmet veren psikolojik danışmanlık servisi çocukların yaratacı, bağımsız, kendine yetebilen, sosyal, sağlıklı ve mutlu bireyler olması adına gereken desteği verir. Her yıl ilkyardım eğitimine tabi tutulan okul personeli, gerekli durumlarda ilk müdahaleyi doğru eller tarafından yapılmasını sağlar. Veli haberi ve onayı dışında hiçbir müdahalede bulunulmaz.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından onaylı olan okul yemekhanesi ve mutfağında, her gün sabah kahvaltısı, meyve saati, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı tüm hijyenik kurallara uygun olarak taze olarak hazırlanın. Okul mutfağında hazırlanan her şey uzman diyetisyenler tarafından özel olarak oluşturulan listenelere uygun hazırlanır. Özel Kayışdağı Naz Anaokulu'nda küçük yaşta yabancı dil eğitiminin daha kolay olduğu bilinci ile İngilizce eğitimi verilir. Çocukların psikomotor gelişimlerini desteklemek, dengeli ve çevik olmalarını sağlamak için jimnastik dersleri verilir.

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu'nda verilen Değerler Eğitimi dersi ile öğrencilerin dürüstlük, saygı, sevgi, sorumluluk, paylaşımcılık,dostluk, hoşgörü, verdiği sözü tutmak gibi kavramlara sahip bireyler olmalarını amaçlanır. Belirli günlerde bütün öğrenciler belirlenen bir yiyeceği okul mutfağında kendileri yaparak arkadaşları ile paylaşır. Bu etkinlik öğrencilerin paylaşımcı olmalarını sağlayar. Yapılan seramik çalışmaları öğrencilerin sorumluluk bilinci kazanmalarını, disiplinli çalışmalarını ve paylaşımcı olmalarını sağlar.

Bunların yanında Akıl Oyunları Atölyesi, Ebru Atölyesi, Beyin Fırtınası Çalışmaları, Mandala Çalışması gibi etkinliklerle öğrencilerin zihinsel ve sosyal gelişimleri desteklenir, eğlenerek öğrenmelerini sağlar. Çocukların olay yerinde gözlem yapmalarını, yaşayarak öğrenmelerini, araştırma yapmayı öğrenmeleri için çevre gezileri düzenlenir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- Aktif Öğrenme Sistemi

- P4C Eğitim Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Sınıf Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kayışdağı Naz Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Kayışdağı Naz Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 09:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kayışdağı Naz Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kayışdağı Naz Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kayışdağı Naz Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kayışdağı Naz Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu Yorumları (37)

  • EK

    Naz Anaokullarıyla biz bu sene tanıştık. Oğlumuz bu sene okula yeni başladı, öğretmenlerimizden , idarecilerimizden , personelimizden ve servisimizden çok memnunuz.

  • RA

    Kurucu müdür , müdürümüzün güleryüzü ilgisi çok iyi

  • HB

    Ben ikiz annesi olarak; Okul yönetiminin, öğretmenlerin öğrencileriyle ilgi ve alakalı olmaları, onlara birer anne şefkati ile yaklaşmaları, güler yüzlü olmaları, biz veliler için çok değerli.. Ben okul yönetimine, öğretmenlerimize çok güveniyorum, büyük kızımı da seneler önce göndermiştim, çok memnun kalmıştık.

  • HB

    Okul yönetiminin, öğretmenlerin öğrencileriyle ilgi ve alakalı olmaları, onlara birer anne şefkati ile yaklaşmaları, güler yüzlü olmaları, biz veliler için çok değerli..

  • Es

    Ozel naz anaokullari 2 şubesi olan yıllardır cocuklarimi verdiğim güvenilir işinde disiplinli kaliteli ,sevecen , cocuklarla iletisiminde ekibin titizligi ayni zamanda müfredat olarakta çocuklara gerçekten çok faydası olan bir kurum .gözümüz kapalı güveniyoruz samimi ve içten olmaları bir aile gibi olmanızı sağlıyor kendilerine verdikleri emeklerden dolayi cok teşekkür ediyorum Yesim hocam ve Mehmet bey zaten çok titiz ve detaylı herseyi yapiyorlar bize sadece kolaylıklar dilemek düşer

  • DT

    oğlumuz severek gidiyor.İlgi alakaları beslenmeleri eğitimini çok beğendiğim gözümün arkada kalmadığı herkese tavsiye edebileceğim bir okul

  • AB

    Uzun arastimalar ve tavsiye sonucunda Naz Anaokulu ile tanistik. Suanda oglum Naz Anaokuluna gidiyor ve cok mutlu. Cocuklarin gelisimi, olumlu-olumsuz tum davranislariyla ilgili hizli geri bildirim aliyoruz. Cok memnunuz, keske daha erken Naz Anaokulu ile tanissaydik diye dusunuyoruz.

  • MK

    Çok ilgili ve bilgili öğretim üyeleri var. Güleryüzleri ve anlayışlarıyla her zaman başlarını ağrıtıyorum.Oğlumun konuşmasında çok etkileri oldu. Kalem tutmayı bilmiyordu öğretememiştim bir türlü. Ve İngilizceyi çok çabuk çözdü. Gerçekten bir çok konuda katkıları oldu çok memnunum.

  • Güleryüzlü olmaları,kendilerini sürekli geliştiren bir ekiple birlikte olmak,güvenli olması tercihlerimin en büyük nedeni

  • EN

    Oğlumun Naz Anaokulunda 2. senesi gerek eğitim noktası gerek çocuklara pedagojik yaklaşımlarıyla içimiz rahat çocuğumuzu emanet edebildiğimiz bir kurum.Bir çok okulla görüşmemiz oldu,daha öncesinde popüler okullardan birinide deneyimlemiştik, oryantasyon süreçlerini yönetme şekilleri,veli bilgilendirme sistemi,bir sorunla karşılaşıldığındaki yaklaşımları en çok memnun kaldığımız okul Naz Anaokulu oldu.Kurucusu Yeşim Hanım sevgi dolu ,güler yüzlü ve çocuk gelişimine çok hakim bir insan,öğretmen seçimlerinde de titizlikle çalıştığını ve kendi enerjisinin tüm çalışanlarda olduğunu düşünüyorum.Yemeklerinden de memnunuz.Oğlum hep övgüyle bahsediyor.Her zaman güler yüzlü ve çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir okul...

  • TG

    Bir kızım bu okuldan mezun oldu ve 1.sınıfta hiç zorlanmadı Diğer kızımda devam ediyor. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Çocuklarımıza değer,ilgi, sevgi ve gerçek eğitim veriyorlar. Çocuğumuzun parmağı bile çizikse arayıp haber veriyorlar. Böyle bir kuruma nasıl güvenilmez siz düşünün

  • DD

    Evladıma kendi çocuğu gibi özen gösteren, çocuklar gülünce gözleri parlayan öğretmenlere kucak dolusu sevgiiii ❤️

  • BK

    İlginiz, alakanız, güler yüzünüz, her şeyden önce kaliteniz için çok teşekkür ederiz

  • Da

    Çok okul arastırdık coçuğumun okula alısması ve en iyisi olması için biz naz okuluna gittiğimiz gibi hem görsel olarak ,hem eğitimi Çok hoşumuza gitti ve vermeye karar verdik oğlum hiç bizden ayrılmadı ve okula alışma süreci bizim için çok önemliydi ama ö dönemde sınıf ögretmeni o kadar güzel alıştırdıki 3 .cü gün sonunda kendisi gitmek istedi şu anda seve seve gidiyoruz evde ingilice konuşmayı okuldaki kurallara uyması gerektigini hemde dini değerlerinin olması ve o kadar güzel öğretilmesi muhteşem tereddüt ediyorsanız hiç etmeyin cocuğunuz için harka bi okul olucagına emin olabilirsiniz iyiki verdim oglumu sınıf öğretmenizz ise bir harka çok teşekkür ederizValla muhteşemsiniz

  • 3 senedir kızım naz anaokuluna gidiyor gözüm asla arkada kalmıyor ailem kadar güvenle bıraktığım biyer ve çocuğumun gelişimine eğitimine o kadar faydaliki değişimi direk anliyabiliyosunuz naz anaokulu sayesinde kızımın eğitim hayatının temelini çok sağlam attigimizi düşünüyorum

  • NK

    Güvenle evladımı teslim edebildiğim onca kurum içerisindeki tek kreş oldu bizim için. Önceliğimiz güven ve sevgiydi , Özel Naz Anaokulu tüm bunları karşıladı. Bu 3.senemiz ve son senemiz , umarım başka çocuklarında sizlerle yolu kesişsin ve mutlu başarılı güzel ahlaklı yetişsinler...

  • Kurucusu Yeşim hanım çok tatlı çok anlayışlı her konuda yardımcı sağolsun.Ögretmenlerimiz çok ilgili,sevecen, anlayışlı öğretmenlik görevlerini severek ve ilgiyle yerine getiren kıymetli öğretmenlerimiz iyi ki Naz Anaokulu. Müdür yardımcımız Meryem hanım mükemmel bir insan.İyi ki varsınız Naz Anaokulu bu yolda sizinle yürümek çok güzel ❤️❤️❤️

  • Naz Anaokullarında ikinci senemiz.İlgili, özverili ve düşüncelerinizin önem kazandığı bir kurum.Cocuklarin mutluluğunun ön planda tutulması çok güzel bir özellik.Sınıflardaki kişi sayısının azaltılması yönünde bir geliştirme yapılabilir diye düşünüyorum

  • Anaokuluna gitmenin artık şart olduğu günümüzde Naz Anaokulu çocuklarımızı ilkokula çok güzel hazırlıyor. Biz yönetiminden, öğretmenlerimizden çok memnunuz... İyi ki Naz Anaokulu...

  • Gy

    İyi ki yolum naz anaokulu ve değerli çalışanları ile kesişmiş..oğlum için o kadar çok okulla görüşmüştüm ki hiç biri içime sinmemişti çünkü bazı özel okullarda makyaj çok fazla yani göz boyama çok var...Güven samimiyet çok önemli bunu bana fazlasıyla sağlayan naz anaokuluna çok teşekkür ederim..Oğlum 4 yaşında ve hergün severek okuluna gitmek istiyor çünkü mutlu..öğretmenlerimiz gerçekten çok ilgili ve güler yüzlü bu zamana kadar üzeleceğim herhangi bi problem yaşamadım..Ayrıca verilen eğitimden de çok memnunum çok güzel şeyler öğrendik öğrenmeye de devam ediyoruz. Hergün başka bir heyecanla okuluna gidiyor. jimlastik derslerine bayılıyoruz...Gerçekten iyiki varsınız Naz Anaokulu...Sizin gibi öğrencilerine değer veren onların mutlu huzurlu olmalarını sağlayan iyi bireyler yetiştirmek için uğraşan nice okullar var olsun...Ben sizlere çok teşekkür ediyorum...

  • Her aradigimizda geri dönüş alıyoruz, bu çok önemli,öğretmenlerimizin ilgilisinden çok memnunuz, çocuğumuz okula severek gidiyor, bundan dolayi memnunuz. Arka bahçenin varlığından, çocukların hayvanları orada daha da yakından tanımasından çok memnunuz. Uygulanan çeşitli eğitimlerden memnunuz, örneğin robotik kodlama, satranç , ritm, jimnastik dersleri gibi.Yemek listelerinin daha açık yazılabilir tam yumurta mi, yarım mı çeyrek mi gibi talep etmekteyiz. Örneğin listede bir yumurta yazıyor. Psikolog ile yapılan toplantıların hafta sonu yapılmasını talep etmekteyiz. Düzenli ateş ve ter kontrolü yapılmasını istiyoruz. Çocuk terlemisse anında yedek kıyafetleri ile atlet dahil değişiminin sağlanmasını istemekteyiz. Bir de okul genel temizlik ve özellikle wc hijyeninin sık bir sekilde yapılmasını istemekteyiz.

  • CY

    Önceden oğlum okudu, çok memnun kaldık. Hocalarımız çok teşekkür ederiz. Çocuğumda o sevgi ve ilerlemeyi biz yaşadım.

  • BG

    Okulumuza geçen sene başladık bu senede devam ediyoruz okulumuzla aile gibi olduk herkes işini hakkıyla yapıyor memnunuz şimdiye kadar bir sorun ile karşılaşmadık etkinliklerde kızım çok eğleniyor memnun kalmasaydım bu sene yollamazdık . İkinci yılımızdayız çok şükür baya kat ettik İngilizce dersi değerler eğitimi olması bizim için çok önemliydi gönül rahatlığı ile kızımı yoluyorum keşke Naz anaokulunun ilk öğretimi de olsaydı çok isterdik sevgiler .

  • MA

    Bu sene ilk kreş deneyimimizi Naz anaokulundan yana kullandık. Gerek eğitim sistemi olsun gerekse idarecilerinden tutunda diğer branşlardaki tüm eğitim kadroları oldukça profesyonel. Kızım bana çok bağımlıydı. Ayrılma konusunda çok sıkıntı yaşayacağımızı düşündüm. Fakat okulun profesyonelce yaklaşımıyla travmasız bir şekilde bu süreci rahatça atlattık. Asla gözüm arkada kalmadı. Evladımı her manada gözüm kapalı emanet edebileceğim bir eğitim kurumu. Bu ayrıcalığı bizlere yaşattığınız için çok teşekkür ederim Sevgili Naz Anaokulu Ailesi…

  • EA

    2 cocugumuda Naz Anaokulana verdim.Cok memnunum, okkla teslim ettikten sonra aklim orda kalmiyor.Ogretmenlwrin gostermis oldugu ilgi ve alakaladan , gostermis olduklari hassasiyetten, veli olarak bizi her zaman bilgilendirip,dinledikleri icin de ayrica cok memnunum.Bircok okulda muhatap bile bulmak zorken, Nazda herzaman bilgi almak ve danisma konusunsa hic sıkıntı yasamadim.Kendi cocuklari gibi ilgilenip, sevgi gostermeleri de cocuklar uzerinde olumlu etkiye sahip.Cocuklarin ogrenme ve oyun konusunda rahat ve guvenli bir sekilde yetistiklerini gormek harika...

  • Lk

    Oğlumun ikinci senesi öğretmenlerimizin ilgisi ve alakası verilen eğitim hepsinden çok memnunuz gözüm kapalı çocuğumu emanet ettiğim tek yer

  • Nb

    Çocukların mutlu olmaları İçin uğraşıyorlar. Günlük hayatta kullanacakları becerileri önceden öğretiyorlar mesela yumurta Etkinlikler yapılırken çocuk sayısından dolayı herkes kendi sırasını bekliyor bekleyen çocuklar İçin de ayrı bir oyun ya da küçük aktivite Yapılabilir çünkü beklediği zaman Beren çok çabuk kısılan bir çocuk . Teşekkürler

  • MA

    O kadar memnunum ki gerek benimsedikleri eğitim anlayışı, gerekse öğrenciye ve veliye verdikleri güven ve yakınlık harikulade.. gözüm asla arkada kalmadan çocuğumu emanet ediyorum. Teşekkür ederim Naz Anaokulu..

  • Şy

    Önyargılı gönderdiğim okuldan iki senedir inanılmaz memnunum bu kadar içten bu kadar özverili çocuklarımıza bu kadar samimi sevgiyle yaklaşan kişiler topluluğuki tüm öğretmen ve çalışanlar hepsinin hakkı ödenmez inanılmaz bir sevgi ve özveri bu

  • SU

    Çocuğunuzu güvenle götürebilirsiniz eğitmenler olsun iadeyi kadro olsun her çocuk ile özenle ilgileniyor

  • Et

    Yıllardır tanıdıgım bildiğim çocugumu gözüm kapalı emanet edebileceğim bir kurum

  • GG

    2 tane kızım da nazanaokulundaydı,küçük olan hala devam ediyor. Son derece memnun kaldığımız ve herkese de tavsiye ettiğim bir anaokulu. Kurucu müdüründen, öğretmenlerine herkese ilgi alaka ve çocukların gelişimi için sarfettikleri çabalarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum..

  • Ec

    Okulun ilgisinden öğretmenlerinden çok memnunum sadece videolardan gördüğüm kadarıyla çok fazla boyamalar yapılıyor ama tercihim biraz daha enerjilerini atabilecekleri hareketli etkinlikler yapmaları.hafta sonu eve getirilen etkinlikler de genelde boyama bir de sıcak soğuk demeden dışarı çıkmalarını isterim çocuk soğuğa da alışmalı temiz hava almalı.hasta olabilir endişesi olmamalı sıkıca giydirilip indirilmeli.

  • Ny

    Güvenle cocuklarımızı bırakabilecegimiz, çok ilgili ve sevecen kadrosu olan bir okul. Her şey için teşekkür ederiz

  • TG

    Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir okul. Benim büyük kızım çok kısa bir süre başka bir kreşe gitti ve hergün ağladı gitmek istemiyordu, ordan ne eğitim alabildik nede güven alabildik. Sonra Nazanaokulu açıldığında buraya göndermeye başladık. Çok mutluydu ve okadar güzel şeyler öğreniyordu onun mutluluğu bizi daha çok mutlu ediyor daha çok duygulandırıyordu. Değerli okul kurucusu, yönetim ve öğretmenlerimize gözümüz kapalı emanet edebiliriz diyebilirim. Çünkü çocuğumun tırnağı çizilse hemen haber veriyorlar, evde çocuğumun biyeri kızarmış okula gitmiş olsada böyle birşey var bilginiz varmı diye soruyorlar. Böyle bir kuruma insan nasıl güvenmezki nasıl gözü kapalı çocuklarını emanet etmez. Çocuklarımızın hergün yeni bişey öğrenerek okuldan gelmesi bize bunları göstermeleri nekadar gurur verici. Benim büyük kızım şimdi 1.sınıfa başladı ve ilkokulda hiç zorlanmadı çünkü okul öncesi eğitimini almıştı, önce aile sonra değerli öğretmenlerimizin sayesinde çok başarılı saygılı bir şekilde gelişimi sağlandı. Şimdide kardeşi devam ediyor ilkokula başlayana kadar onunda Naz Anaokulun da güzel bir eğitim süreci geçireceğinden hiç süphem yok. Herkese tavsiye ediyorum ve iyiki varlar diyorum

  • eg

    tüm öğretmenlerin öğrenci odaklı olması, ilgileri, okulun temizliği, çözüm odaklı ilerlemeleri ilk tercihimdi 2. yılımızda da aynı şekilde devam etti. hem eğlence hem öğretim bir aradaydı oğlum hiç sıkılmadı. bunların dışında geziler, faaliyetlerle desteklendi. velilere yönelik seminerlerden faydalandık. tüm yönetim, eğitim ve çalışanlardan memnun kaldık.

  • Ea

    Merhabalar Benim oğlum 12 yaşinda şuanda 4 yaşindayken vermiştim Keşke imkanim olsaydi 1 senedaha verseydin çok ama çok memnun kaldim okuldan öğretmenlerden oğlumda inanilmaz değisimler gördük çok faydasi oldu ben çalisan bir anne olarak çocuguma babanne bakiyor ve çok sımarik asabiydi taki bu okula gidene kadar yemek yemesi oturmasi konuşmasi çok degişti olumlu sonuçlar aldim simdi 3 yasindaki oğlumu vermeyi düsünüyorum Birde sahipleri harika insanlar burdan onlara sonsuz teşekkürler ediyorum bana çok yardinci olmuşlardi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kayışdağı Naz Anaokulu İletişim Bilgileri

Kayışdağı Mahallesi, Nusret Sokak, No: 23 Ataşehir/İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum