fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Kırmızı Şeker Anaokulu Hakkında

İstanbul'da bulunan Özel Kırmızı Şeker Anaokulu 07.30 ile 18.00 saatleri arasında eğitim öğretim hizmetleri sunmaktadır. Yerimiz Maltepe dedir. Kurumda kahvaltı, öğlen yemeği, ikindi kahvaltısı verilmektedir. Yemek listemiz beslenme uzmanı tarafından hazırlanmış olup sebze ağırlıklıdır. Mutfağımızda salam sosis ve sucuk gibi şarküteri ürünleri kullanılmamaktadır. Kapalı ve paketlenmiş hazır kek, kutu meyve suyu gibi ürünler yoktur. Şeker hamuru, krem şanti, çikolatalı ürünler kullanılmamaktadır. Yoğurdumuzu kendimiz mayalıyoruz, reçelimizi kendimiz yapıyoruz :)
Özel Kırmızı Şeker Anaokulu spor ve sanat ağırlıklı bir okuldur. Cimnastik, dans (halk oyunları, bale ve modern dans ),kıds yoga, tam gün İngilizce, müzik, drama, satranç, sanat dersleri mevcut olup ek ücrete tabii değildir. Her yaş grubumuz yukarıda sayılan derslere iştirak etmektedir.
Özel Kırmızı Şeker Anaokulu na başlayan her çocuğa dönem başında İLGİ VE YÖNELİM TESTİ uygulanmaktadır.
Branş dersleri dışında kalan zamanımızda daha çok yaşam becerisi çalışmaları yapılmaktadır. Yani çocuğun kendi kendine yapabileceği tüm çalışmaları kendisinin yapmasıdır.
Kurumumuzda mini mutfak atölyesi vardır. Mutfakta bulunan tüm araç gereçler gerçek fakat mini boydur.
Ayrıca yine duyusal bütünleme oyunları ,akıl oyunları, çoklu zeka oyunları gibi aktiviteler sınıf öğretmenleri tarafından uygulanmaktadır.
Akademik olarak her yaş grubunun 2 adet kitabı vardır ve çocuklarımız haftada 2 gün bu kitaplardan birer sayfa çalışılır. Anasınıfı eğitimi kurum sahibi pedagog Sonay USLUOĞLU tarafından verilmektedir.
Öğretmenlerimiz çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü mezunu olup konularında uzmanlardır :)

Özel Kırmızı Şeker Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Kırmızı Şeker Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kırmızı Şeker Anaokulu Yorumları (30)

  • GB

    Okulda çok çeşitli branş dersleri bulunuyor. Çocuğun ilgi alanlarını keşfetmek için hem faydalı oldu hem de farklı, yeni şeyler öğrenmiş oldu. Müdürümüz Sonay hanımın iletişimi çok güçlü. Çocuklarla ilgili dikkatli ve sevecen. Her zaman velilere karşı açık ve şeffaf.

  • Okul sahibesi ve müdürümüz Sonay hanım harika. Kendisi psikolog ve çok tecrübeli. Çocuklarla ilgili her türlü gelişimsel sorunuza cevap veriyor ve destek oluyor, gozlem yapıp geri dönüşler veriyor. Ne zaman ihtiyaç duysanız ulaşabilirsiniz. Ayrıca ana sınıfı grubuna derse de giriyor. Güvenlik konusunda da çok titiz, kartla giriş çıkış yapıyorsunuz ayrıca siz başkasının alacağını haber vermeniz bile mutlaka kimlik soruyor başka türlü çocukları kimseye teslim etmiyor. Bizim öğretmenimiz Aygül hanım kendisi de çok tecrübeli ve iletişimi harika. Oğlum dönem ortasında 3 yaşında okula başladı ve onun sayesinde hızlı adepte oldu. Diğer tüm öğretmenler de Sonay hanım titizliginden geçiyor. Gün içerisinde hastalık yada olumsuz bir durumda mutlaka sizinle iletişime geçip durumun aciliyetiyle ilgili size bilgi veriyorlar, hasta ama dinleniyor durabilir yada alsanız iyi olur gibi. Gün içerisinde çocuklar arasında yaşanan sürtüşmeler olması durumunda da aksam konuyla ilgili bilgilendirme yapıyorlar. Kışın da havalar çok soğuk olmadıkça dışarı çıkarıyorlar. Müzik, jimnastik, oyun, Montessori sınıfı gibi farklı sınıflarda keyifle dersler alıyorlar. Kontenjanı kaldıysa kayıt yaptırın :)Kışın bahçede daha fazla zaman geçirebilirler. Montessori sınıfında daha fazla zaman geçirebilirler ve alternatif eğitim sistemleri konusunda çalışabilirler.

  • Ck

    Okuldan cok memnunum. Sonay hanımın ve özenle seçtiği kadrosunun kızım en kritik dönemlerine katkısı çok büyük. İçtenlikle tavsiye ederim

  • ÖÇ

    Merhaba oğlumu okula 33 aylıkken baslatmak zorunda kaldık Maltepe oturuyoruz. Tüm samimiyetimle söylüyorum Maltepe ve Dragos’ta gitmediğim kreş kalmadı hepsine eşimle tek tek gittik baktık hep içimize sinmeyen şeyler oldu taki Sonay hocamı görene kadar o kadar içten ve samimiyetle karşıladı bizi tüm sorularımıza tek tek cevap verdi. Kendisi de aynı zamanda psikolog olması ve her daim yardım almanızda çok önemli sürekli çocuklarla irtibatta olan derslerine giren öğretmenden çok anne gibi olan birine çocuğumu emanet etmek hiç aklımın kalmaması bi anne için en büyük etken zaten

  • Kurum sahibi Sonay Hanım ve ilgili sevgi dolu öğretmenleri sayesinde harika bir kurum. İngilizce, sanat, spor, yoga, müzik gibi bir çok sanatsal faaliyet, çocuklar için mutfak etkinlikleri olan çocuk odaklı yaklaşımda harika bir yer. Oryantasyonun kademeli olması hem veli hem çocuk için daha yumuşak geçiş ile çok güzel. 1. Yılımizi geride bıraktık ve bu yıl da bu kurumda devam ediyoruz. Çocuğumuza bezi 3 yaşıni geçtiği halde bıraktıramamistik ve aradığım görüştüğüm bir çok kurum konu ile ilgili farklı yaklaşımlarda bulunmuşlardı. Sonay hanım ve Zeynep Öğretmen desteği ile bu süreci de sonlandırdik. Daha sayamadığım bir çok konu için bu güzel eğitim kurumuna ve başta Zeynep Öğretmen olmak üzere tüm öğretmenlere çok teşekkür ederim. İyi ki sizinleyiz.

  • Ek

    Gerek yönetim gerek öğretmenler hepsi işinde çok iyiler.İyi bir okul, geri bildirimleri müdüre ilettiğinizde hızlı aksiyon alıyor ve sorun yaşanmıyor.

  • Rs

    Biz çok memnun kaldık. Kızım her sabah can atarak gitti. Sıcaklıkları ilgi alakaları ve her konuda haber vermeleri eğitimleri her yandan dört dörtlük bir eğitim kurumu. Teşekkür ederiz kırmızı şeker anaokulu ve dev kadrosu. Oğlum büyüdüğünde görüşmek üzere.

  • da

    anne olarak anaokulu seçerken en çok aradığım özellik güven duymaktı. ilk defa evi ve tanıdıkları dışında birine emanet etmek, güvende olduğunu hissetmek istedim. yaptığım en doğru seçimdi. genel gelişim takibi, branş dersleri özellikle spor ve sanat ağırlıklı olmasıda beni cezbeden özelliklerindendir. yaz tatilinde kızım okulumu özledim dedi ve iyice emin oldum doğru seçim olduğuna :)genel anlamda yeterli olduğunu düşünüyorum.

  • DK

    Yaklaşık yedi aydır devam ediyoruz kızım çok alıştı çok mutlu .çoğu konuda gayet düzenli ve disiplinliler .kızımın daha sonraki okul hayatı için çok şey kattığına inanıyorum .İnternet bildirim sisteminde bazı sıkıntıların giderilirse daha iyi olur

  • ZK

    Gozum arkada kalmadan cocugumu teslim etmenin verdigi his paha bicilemez benim icin en onemlisi buydu. Sonay hanimda cok ilgili bir ogretmen her turlu konuda destek. İlk oglumda tanistik sonay hanimla ikizlerim icinde devam ediyoruz. Cok tavisye ederim.Yok. Bu cizgide kalmasini istiyorum.

  • UY

    Okulun öğretmenleri çok ilgili ve sevecen. Okulun kurucu ve yöneticisi Sonay hanım pedegog. Öğretim sistemi akılcı, çağdaş ve sanata kıymet veriyor. İngilizce eğitimi güzel. Ayrıca çocukların kas/zihin gelişimi için çocuk yogası, dans, jimnastik ve satranç dersleri var. Konumu iyi bir yerde. Okul binası, bahçesi, limon ve portakal ağaçları çok güzel. İçinde doğal ortamında yaşayan tavşanlar bile var. Çocukların doğayı ve hayvanları sevmesi için bu detaylarda çok kıymetli. Çocuğunuzun güvenli ve böyle detaylara sahip bir okulda olduğunu bilmek sizi rahatlatıyor..

  • Gc

    Başta Sonay hanım olmak üzere okuldan ve yönetiminden çok memnunum 2 yaşından itibaren kızım kırmızı Şeker okuluna gidiyor 2 yıl oldu hiç bir sorun yaşamadık. İlkokula başlayana kadar kırmızı şeker ailesiyle birlikteyiz❣️

  • MA

    Güzel okulumuz❤️2 yıldır kırmızı seker okulundayız . Sonay hanımın dokunduğu hersey gercekten kusursuz ⭐ hersey okulda düşünülmüş. Öğretmenler uzun yıllardır okulda görev yapan genç, iyi üni mevzunu ve işlerini gercekten severek yaptıkları çok belli. Sorularınıza hızla dönüş alabileceğiniz, özel program sayesinde gün içerisinde. Cocugun neler yaptıgını görebileceğiniz program mevcut Yemekler uzmanlar tarafından özenle hazırlanıyor. Yaz kıs bahceyi kullanıyorlar. Okul hijyeni çok fazla önemsiyor. Kıyafetleri isteğinize göre 2 3 kez değiştirilebiliyor. Maltepe bölgesinde bence gönül rahatlığı ile gönderilebilecek tek okul❤️ Okul yöneticisi, öğretmenler hepsi profesyoneller iyiki kırmızı seker var

  • Sa

    Sonay hanım ve tüm ekibi muhteşem, kendileriyle tanıştığımız için çok mutluyuz. Okul tertemiz öğretmenimiz çok ilgili programlar çok yeterli

  • Ikinci çocuğumun da ikinci yılı devam edeceği güven probleminizin olmayacağı, soru yada sorunlarınızın havada kalmayacağı, planlı programlı etkinlik ve aktivite dolu bir kurumdur.

  • Dk

    Harika bir okul gözüm asla arkada kalmıyor herkese gönülden tavsiye ederim okuldaki herkes çok guleryuzlu ve yardımsever

  • Sg

    Çok çok güzel bir okul. İkizlerim ve ben okulumuzu çok seviyoruz. Özellikle sonay hanim ve Nilgün Hanım çok ilgililer ve çocuklara karşı çok ilgililer. Öğretmenlerimiz bile hep ayrı ayrı cok iyiler. Özellikle biriicik yelda öğretmenimiz. Çocuklara karşı o kadar çok ilgi Sevgi veriyorlar ki. Her sabah okula gidelim diye kalkıyorlar. Kısacası gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz.♥️ İyi ki kırmızı Şeker Anaokulu var. İyi ki karşıma çıktı zor gunlerimde şeker gibi kapılarını açtı ellerimizden tutdular. Çok teşekkür ederim Sonay hanıma ve Nilgün Hanıma. Tabikide öğretmenlerimize. ♥️♥️♥️

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • CG

    Doğa ile iç içe muhteşem bir okul..Oğlum 4 sene devam etti.Öğretmenlerin ilgisi Sonay hanımın titizliği ve çözüm odaklı yaklaşımları bize hep ev sıcaklığını yaşattı.Ayrıca hijyen anlamında da dört dörtlük bir yer..Lütfen okul konusunda 3 e 5 e takılmayın..Çocuğunuza hakettiği konforu ve eğitimi sağlayın..Eksiği yok fazlası var

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • HY

    Bizim ilk okul tecrübemiz ve kesinlikle çok memnunum.Bir kere ilgi ve alaka açısından muhteşemler ilk haftamız diye surekli olarak cocugumun fotoğraflarını paylaşıp durumu hakkında sık sık bilgi veriyorlar,bir anne icin cok guzel.Hem çocukların hem de annelerin psikolojisi anlayıp anneye bile cok destek veriyorlar:)Alerjisi olan gıdalara dikkat edip kesinlikle vermiyorlar.okulun bahcesi bir cocuk icin cok guzel cok fazla oyuncak,gereç ve hayvanlar var .Çocuğumu okula bırakayım ve asla gözüm arkada kalmasın diyorsanız kesinlikle kırmızı şekeri tercih edin. Tabiki her okul mali açıdan var ama burasi size sanki sadece bu işi gönüllü olarak yapıyorlarmış gibi hissettiriyor,ilk oncelikleri para değil çocuk.Mutfaklari inanilmaz temiz pırıl pırıl ilk gezdigimde en cok dikkatimi ceken ve onem verdiğim seydi.Ara ogunde verilen poğaça gibi ürünlerin kendilerinin yapiyo olmalari ayrica cok güzel.Ayrıca Sonay hanımın ilgisi,Yağmur ogretmenimizin her daim güler yüzlü,sıcak olduğundan ve Nilgun hanıma ayrıca çok çok teşekkür ederiz Poyraz YetimBence eksik yanı yok:) umarım hep böyle devam eder

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • SA

    Bir yılı geride bıraktık ve geriye donup baktigimda oğlumun hayvanların yanından bile gecemedigi anları simdi onlari kucaklamasi ile gülümseyerek hatirliyorum, salıncağa asla binmeyen cocuk kendi basina salıncakta sallanıyor, kuralları hiçe sayan cocuk disarda bize kurallari hatırlatıyor, yemekleri secmemeye gayret gosteriyor, tabiki hala toparlanmasi gereken davranislar var, oda artik büyüdükçe olacak çünkü biliyorum ki 1 senede alt yapisini saglam aldi, Atatürkçü, çağdaş, beyefendi bir cocuk yetistirmeme eşlik ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Sabah ise giderken gozum arkada kalmadan huzurla calismami size borçluyum, sizinle olmak güzeldi.

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • Z

    Oldukca zor bir donemimizde Kirmizi Seker'le tanistik. Ise dondugum icin oglumun rahat edebilecegi, yasitlariyla keyifle bir arada olabilecegi bir ortam ariyorduk. 2 yildir birlikteyiz. Bir kurumdan cok bir aile gibiler ve siz de ailenin bir parcasi gibi hissediyorsunuz. Bolca etkinlik yapilan ve muzik, Ingilizce dersinin oldugu bir anaokulu. Yazin sezonsal (yuzme vb) etkinlikler de oluyor. Zemini toprak, cocuklarin rahatca oynayabilecegi bir bahcesi var.Ingilizce dersi daha yogun olabilir.

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • H

    Maltepe'nin en şahane okulu! Kentin icinde genis bahçeye sahip ender bir okul. Bilinçli bir şekilde tercih ettiğimiz bu okulda keşke 1 yıl daha kalabisleymisiz. Yonetimi ise söyledikleri her şeyi gerçekleştirdiler. Tebrik ve teşekkürü borç biliriz ailece. Erdal ailesi

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • Nk

    Okulumuzda 3. Yılımız . Ilk gün nasıl karsiliandiysak hala o şekilde güler yüzleriyle özenli disiplinli ekibiyle karşılamaya devam ediyolar . Benim için en önemlisi gözüm arkada kalmadan aklımda tek bir soru işareti olmadan emanet edebilmem. oglumun severek gitmesi eve geldiğinde zevkle bütün gün olanları anlatması. Gerek branş dersleri gerek ekipman olarak ve gülen yuzleriyle heleki o doğal ortamıyla gerçekten çok güzel bir ortam. Emeklerine sağlık ❤❤❤

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • GC

    Okulumuzda 2. Yılımıza geçiyoruz çok şükür şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık. Çok güzel bir bahçesi var köpek,horoz,tavuklar,ördekler ve kuzu bile var, çocuklarımız hayvan sevgisiyle doğayla içiçe büyüyor. Ufak tefek sebzeler ekiliyor oğlum büyüyünce toplayacağız diye anlatıyor çok tatlı:)Bahçenin yaz kış tadını çıkarıyorlar. Öğretmenlerimizin hepsi çok ilgili. Ekstra etkinlikler de sık sık oluyor keşke ücrete dahil olsa☺️ Yöneticimizin tutarlı ve disiplinli tavrı hoşuma gidiyor açıkcası, güven veriyor, çocuk gelişiminde yaşayabileceğiniz sorunlar da destek vermeye hazır ve ilgili. Oğlum seviyor ben seviyorum iyiki de varsınız, Oğlumdaki olumlu değişiklikleri de farketmek beni çok mutlu ediyor Atatürkçü mutlu cumhuriyet çocukları yetiştirin bol bol inşallah

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • MA

    Okulun bahçe ve sınıf ekipmanlarını eskimesi veya bir aksilik oluşması halinde yeniliyorlar. Okulda bu yetersiz ekipman dediğim hiç bir şey olmadı devam ettiğimiz 2 yılda. Kendilerinin bizden sonraki o güzel çocuklara da her zaman bu derece özen göstermesini diliyorum

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • Çocukları sürekli olarak farklı etkinliklere ve gezilere götürüyorlar. Onlarla dışarıda ve okulda çok fazla ilgileniyorlar. Okulun gerek kendi imkanları, gerek gezi ve aktivite tercihleri çok güzel. Çocuklar yeni şeyleri kalıcı bilgi olarak ediniyorlar

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • ŞD

    Bebekken bile öğlen uykusuna bir türlü alıştıramadığım kızımı sağ olsunlar kendileri bir kaç haftada alıştırdılar. Artık oyun zamanı ne zaman, uyku zamanı ne zaman haftasonu bile evdeyken biliyor ve kendisi yatıyor

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • CK

    Bizim çocuğumuzun İstanbul'da yaşamaya odaklandıkça unuttuğumuz bir gerçek çocuğumuz köylerden, toprak sahalardan çıkıp geldiğimiz. Doğallık çocuk yetiştirmekte bence çok önde geliyor. Gezdiğim bir çok okuldan sonra sonunda bu derece doğal bir okul görerek kayıt yaptırdım. 2 haftalık süreçte çok memnunum oğlum da aynı şekilde umarım bu mutluluğumuz ikimiz adına da annesi adına da daha uzun süre devam eder

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • ST

    Müzik ekipmanları ve müzik derslerine verdikleri önemden dolayı tercih ettim. Eşimin müziğe olan yeteneğini birebir oğlumuza aktarmak istiyor. Evimize bu kadar yakın ve müzik ekipmanları bulunan bir okul bizim için bir nevi altın oldu.

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın.

  • Okulun bahçesi ve sınıfları çok geniş. Daracık bir alana tıkılmak yerine çocuklar doyasıya gezip oynuyorlar. Onların bu ekstrem mutluluğu bizi de en az onlar kadar mutlu ediyor

  • Özel Kırmızı Şeker Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sevgiyle kalın ..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kırmızı Şeker Anaokulu İletişim Bilgileri

Bağlarbaşı Mahallesi, Sağlıklı Sokak, No:8, Maltepe/İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum