fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Küçük Mucitler Anaokulu

Özel Küçük Mucitler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00

Özel Küçük Mucitler Anaokulu Hakkında

İstanbul'un farklı semtlerde şubeleri bulunan okulun Kartal bölgesinde hizmet vermekte olan şubesi Özel Küçük Mucitler Anaokulu düzgün bir dil ile konuşan , özgüvenli , çevreye duyarlı , sorumluluk sahibi , öğrenme arzusuna sahip nesiller yetiştirmeyi hedeflemiştir. Okulda İngilizce dersleri TPR (Total Physical Response) (Tüm Fiziksel Tepki) ve Task Based (Aktivite Tabanlı) yöntemleri ile İngilizce eğitimi verilmektedir. Okul çift dille paralel bir eğitim vermeyi planlamaktadır. Dili kalıcı olarak öğretebilmek için konuşmalarla ve oyunlarla pekiştirmektedir. Ayrıca Halk oyunları , Bale ve Modern dans eğitimleri ile çocukların ritim ve müzik eşliğinde bedenini kullanarak duygularını doğru ifade edebilmesi sağlanmaktadır. Ek olarak estetik anlayışının gelişmesi, el-ayak koordinasyonunun gelişmesi , ekip içerisinde yapması gerekenler gibi konuları da öğrenmelerine olanak sağlanmaktadır. Aktiviteler, uzman öğretmenler tarafından gerçekleştirilmektedir. Müzik dersleri çocukların müzik kulağının oluşmasını sağlamaya çalışmaktadır. Oyunlarının katkıları ile çocukların mental olarak gelişmeleri , problemleri çözmeleri , çeşitli çözüm yolları sorgulayıp düşünmeleri , stratejik düşünme gibi özellikleri kazanmaları sağlanmaktadır. Deney ve Robot atölyeleri ile çocukların deneyerek öğrenmeleri , araştırmaları ve robot atölyesi ile dizayn yetileri gelişmektedir. Özel Küçük Mucitler Anaokulu çocukları geleceğe hazırlamak adına Liderlik Atölyesi de düzenlemektedir. Bu atölyede çocuklara karar vermeleri , önderlik etmeleri , kişisel farklılıkları bilme ve sorumluluk alabilme gibi özellikler kazandırılmaya sağlanmıştır. Jimnastik eğitimi ise Life kinetik atölyesi bünyesine verilmektedir.Oldukça geniş ve donanımlı bir binaya sahip olan okulun içerisinde çocukların zaman geçirdiği her alan çocuklara uygun , güvenli bir hale getirilmiştir. Eğitimde ortam öneminin bilincinde olan kurum , oyun alanları ve sınıfları uygun materyal ve eşyalar ile donatmıştır. Verilen eğitimlerden satranç eğitimine oldukça önem veren okul sistematik bir şekilde ilerlemektedir. Satranç dersi için yapılan eğitim programı okul sayfasında da bulunmaktadır. Çocukların uygun gıdalar ile beslenerek gelişmesini sağlamaya çalışan okul sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak günde üç öğün yemek hizmeti vermektedir. Çocuğunun neler yediğini öğrenmek isteyen anne ve babalar için ise aylık olarak yemek listeleri okul sitesinden yayınlanmaktadır.

Özel Küçük Mucitler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Küçük Mucitler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Küçük Mucitler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Küçük Mucitler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Küçük Mucitler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Küçük Mucitler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Küçük Mucitler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Küçük Mucitler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Küçük Mucitler Anaokulu Yorumları (11)

  • KY

    Çevrede gonderebilicek en kaliteli en ilgili okul. 2 senedir kızım oraya gidiyor fiyatları dahil çevre okullara göre uygun eğitim materyalleri öğretmenler hepsi kaliteli ve her çocukla teker teker ilgileniyorlar yemekleri özenli çok memnun kaldım tavsiye ederim herkese.

  • M

    3 yıl önce çocuğumuza okul ararken çok fazla okul gezdik ardından Küçük Mucitler Anaokulu ile tanışma fırsatını yakaladık. Kurum gezdiğimiz anaokulları içinde en büyük anaokulu olmasının yanı sıra veli ile iletişim kurma noktasında izlemiş olduğu doğrucu politikası gerçekten muazzam. İlkeleri ve prensipleri olan bir kurum. Düzenli olarak veli görüşmesi sağlanıyor. Çocuklarınız için ideal bir eğitim kurumu tavsiye ederim

  • 2022 yılının İlk aylarında çocuğumuzu okula yazdırdık tabi ki yaşı gereği kaygılarımız vardı ancak oryantasyon dönemini o kadar iyi yönetiyorlar ki veliyi dahi bu süreçte yanlız bırakmadan başarılı bir şekilde oryantasyon tamamlandı. Kurumsal yapısı bölgedeki marka okullardan daha fazla ön planda olmakla birlikte kurumsallığın getireceği o soğukluk asla içeride yok. Her gün sizleri güler yüzlü personelleri ve öğretmenleri karşılıyor. Teknolojik gelişimleri takip ederek öğrencilerin eğitimlerini planlıyor ve size sürekli bilgi aktarımı yapılıyor. Özellikle okulda sürekli pedegog bulunması da ayrıca güzel çünkü diğer okullarda tam zamanlı hiç duymamıştım. Sözün özü her şekilde tavsiye ediyoruz. Onlardan daha çok reklamlarını yapıyoruz

  • BB

    Eğitim noktasında sürekli kendisini yenileyen, velilere çok hızlı bir şekilde dönüş sağlayan bir kurum olmakla birlikte tüm personeli Kurumsal yapısını benimsemiş bulunduğu bölgedeki diğer okullarla arasına ciddi bir fark koymuş kurumdan söz ediyorum. İşleyiş açısından planlı ve programlı bir okul velilerin taleplerini ciddiye alıyor ve eğitim politikasının dışında bir talep olursa sınırlarını cizebilen bir okul. Bölgenin tartışmasız en güzel okulu şiddetle tavsiye ederim

  • a

    kapısından içeri girdiğinizde güler yüzlü personeli, ilgili öğretmenleri ve eğitim için canla başla mücadele eden yönetimi bir veli olarak bizleri çok mutlu ediyor. Spora verdiği önem ve oynayarak öğretme üzerine kurulu bir eğitim kurumu kesinlikle tavsiye diyoruz

  • EE

    Sevginin Adresi, Mutlu Çocuk merkezli Anaokulu.....Kolej gibi Anaokulu,

  • RP

    Pedekog,okula gelen her Çocuk ile birliktelik sağlaması ve sınıf ve arkadaş ortamın da izlemesi;Her Çocuğun farklı ve biricik olduğu anlayışı ile egitim de farklılık katmaktadır. Bu anlayışı çok taktır ettim. Okul

  • Bölgesinin farklı Anaokulu , Kurumsal Yapısı, Eğitim ve Destek Personeli,Eğitim Anlayışı ile çocuklarımız için hazırlanmış ,bahçesi ve sosyal etkinlik alanları ferah ve büyük bir Anaokulu.

  • M

    Okulun eğitim kadrosu, eğitimi , temizliği açısından çocuklarımızı emanet edebileceğimiz güvenli bir ortam. Gidip görülmesi gereken bir kurum..

  • AK

    Fiziki ve Eğitim modelinde Yeni ve modern bir Anaokulu. Her velinin görmesi lazım. Anaokulunda Çocuklara geleceğin temelleri atılır..Yeni şubeler açmalı.

  • BK

    Fiziki ve eğitim felsefesi, yetenekleri keşfetmede kararlı ve de sevği ile eğitim anlayışı. Bir anaokulundan beklenen her şey .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Küçük Mucitler Anaokulu İletişim Bilgileri

Yakacık Yeni Mahallesi, Samandıra Cad. No:76/B, Kartal/İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum