fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kumsal Anaokulu

Özel Kumsal Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Kumsal Anaokulu Hakkında

Özel Kumsal Anaokulu Halide Edip Adıvar Mahallesi, Adıvar Caddesi’nde eğitim veren okul öncesi bir kurumdur. Şişli'nin ulaşımı kolay ve önemli bölgesinde yer alan okul, geniş bahçesi, sanat etkinlikleri ile Montessori odaklı eğitim vermektedir. Gerek okul içi gerek okul dışı etkinliklerle çocukların sosyal, fiziksel, bilişsel ve kültürel faaliyetlerde etkin bir eğitim almasını sağlar.
Okulun sanat etkinlikleri, öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştirirken aynı zamanda estetik duygularını da beslemektedir. Sanatın, çocukların duygusal ve bilişsel gelişimine katkı sağladığı bilinciyle, kurumda çeşitli sanat dallarında etkinlikler düzenlenmektedir.
Özel Kumsal Anaokulu, sadece okul içi faaliyet ve etkinliklerle değil, aynı zamanda okul dışı etkinliklerle de çocukların gelişimine katkı sağlamaktadır. Alan gezileri, kültürel etkinlikler gibi faaliyetlerle minik öğrencilerin geniş bir bakış açısı kazanmaları ve toplumsal değerlere duyarlı bireyler olarak yetişmeleri desteklenmektedir. Kumsal Anaokulu çocukların sosyal, fiziksel, bilişsel ve kültürel faaliyetlerde etkin bir şekilde yer alarak kendilerini keşfetmelerini ve sağlıklı bir gelişim süreci geçirmelerini amaçlamaktadır.
Özel Kumsal Anaokulu'nu diğer kurumlardan ayıran tecrübeli eğitmen kadrosu, donanımlı oyun alanları ve kaliteli eğitim programlarıdır.
Okulda çocukların kişisel, sosyal ve fiziki gelişimleri için spor, drama, sanat, müzik, atletizm, jimnastik, satranç, mutfak atölyesi ve dans aktiviteleri yapılmaktadır. Ayrıca akıl ve zeka oyunlarıyla çocukların analitik düşüme becerileri ve problem çözme yetenekleri geliştirilmektedir.
Eğlenceli aktiviteler ile çocukların okulu sevmelerini ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Özel Kumsal Anaokulu'nda yaz okulu programı bulunmaktadır. Yaz okulu ile çocukların dönem sonunda yaz aylarında da okula gelerek arkadaşları ile eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Ayrıca oyun grubu hizmeti de küçük yaş grubundaki çocukların gelişimlerini desteklemektedir.
Özel Kumsal Anaokulu içerisinde bulunan yemekhanede hazırlanan yemeklerin taze ve organik olmasına önem verilmektedir. Gün içerisinde çocuklara sabah, öğle ve ikindi kahvaltısı olmak üzere öğün yemek verilmektedir.

Özel Kumsal Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Kumsal Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kumsal Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Kumsal Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Kumsal Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kumsal Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Kumsal Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kumsal Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kumsal Anaokulu Yorumları (21)

  • ED

    Okulumuzdan ve Sabriye öğretmenden çok memnunum oğlum okula severek geliyor emeği çok teşekkür ederim

  • Ee

    Mahallede tek olan özel kumsal anaokulundan çok memnunum öğretmenleri ve kurucusu fulya hanım sevgi merhamet bilgi dolu gözüm arkada kalmadan içim rahat çocuğumu teslim ediyorum bir öğretmenden çok fazlalar teşekkür ederiz hizmetiniz için.

  • Yaklaşık 1 senedir gidiyoruz ve güler yüzleri beni çok mutlu ediyor. Güvenerek yolluyorum gözüm arkada kalmıyor.Sabriye öğretmenimize ve kurumdaki herkese emekleri için teşekkür ediyorum.Dışarı aktiviteleri biraz daha fazla olabilir.

  • Öğretmenimiz dilek öğretmen okul müdürümüz ve diğer öğretmenler hepsi çok ilgili ve anlayışlı oğlumu ilk başlarda tereddüt ederek yolladım ama zamanla büyük değişim oldu oğlumda herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor

  • Da

    3 yılı aşkındır oğlum bu okulda etkinlikleri olsun çocuklarımıza gösterdikleri ilgi alaka olsun çok memnunum oğlumun konuşma güçlüğü varken yaşadığımız zorlukta hep desteklediler aldığımız destek çok kıymetli yaklaşımları çok naif tüm öğretmen arkadaşlarımdan da çok memnunum burdan da teşekkür etmiş olayım.Herkesin her zaman gelişmeye ihtiyacı vardır. Eksik olduğundan değil daha fazla değer katmak adına dil dersi drama gibi etkinlikler artırılabilir. Fulya hanım her zaman neye ihtiyacın olduğunu bilir ve aksiyon alır. Son senemiz de güven ve huzurla devam edeceğimize inanıyorum

  • Oe

    Öğretmenleri sevecen.Gözünüz arkada kalmaz.Gamze öğretmen özellikle sevgi dolu

  • Hk

    Okulumuzdan çok memnunuz Özellikle gamze ve dilek öğretmenimize ♥️kızımı içim çok rahat bırakıyorum .

  • NA

    Kumsal ana okulunda iki çocuğumu büyüttüm,Fulya Hanım ve öğretmenleri çok özverili,herdaim önerebilirim,Bahçe kısmı düzeltilebilir

  • ET

    Sınıf öğretmenimiz Gamze hanım dahil bütün öğretmenlerin güler yüzlü ilgili olmalarından dolayı çok memnunuz bu ilgi ve alakaya teşekkür ederiz

  • Okulumuzdan çok memnunuz. Çok güzel bir enerjisi var kesinlikle. Kızım okula mutlu gidiyor, mutlu geliyor. Kurucusu, müdürü, öğretmenleri hepsi güler yüzlü, çok değerli ve alanında uzman kişiler. Eğitim kalitesi çok iyi ve her şeyi eğlenerek, oyunlarla öğreniyorlar. Çocuklarla tek tek ilgileniliyor. Her gün eve farklı bir şey öğrenmiş ve mutlu bir çocuk olarak geliyor. Temiz içerikli ve çeşitli yemek menüleri var. Aşçı teyzemizi de çok seviyoruz, yemeklerini de :) Sebze yemeyen çocuğum sayesinde artık yiyor. Her anlamda memnun kaldığımız okulumuzu bir veli olarak kesinlikle tavsiye ederim.

  • FG

    Güler yüzlü öğretmenleri, sıcak, samimi bir ortamı olan aile okuluSosyal etkinlikler arttırılabilir.

  • BT

    Müdürümüzz fulya hanım ve okul öğretmenlerimiz hepsi çok iyi sevgi ve aile ortamı var.hepsine çok teşekkür ederiz..

  • SB

    Öğretmenlerimiz ve idaremiz aşırı tatlı aşırı ilgililer. Gün içerisinde iletişim sorunu asla yaşamıyoruz. Güvenle çocuğumu emanet edebildiğim bir okul

  • Ak

    Çocuğumu kendi çocukları gibi görüp özverili çalışmalarından dolayı Fulya hanım ve Gamze öğretmenim ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyorum ceren öğretmenimiz de iyi ki varsınız

  • BC

    Çocuğumuz okula başladığı ilk günden bu güne çok gelişti ve verilen eğitimler kesinlikle çok kaliteli.

  • FM

    Çocuğum hep koşarak okula gidiyor ve çok neşeli ve gülerek eve dönüyor.☺️ Öğretmenler çok ilgileniyor çocuklarlaYemek zamanında da hikaye atarlarsa çok iyi olur.

  • Ne

    Öğretmenler çok ilgili oğlum severek gidiyor okulana her konuda çocuklara anne şevkatiyle yaklaşıyorlar çok seviyoruz Yabancı dile biraz daha ağırlık verebilirler

  • Sy

    Biz çok memnunuz öğretmenlerimiz ve Fulya hanım çok anlayışlı ve sevgi dolular. Eğitimleri zaten çok iyi güvenle çocuğumu bıraktığım tek yer.

  • Yk

    Başlarda herkes gibi çok tedirgin olmuştum ama öğretmenlerimizin yaklaşımı ilgileri kızımın giderken mutluluğu öğretmenlerini sevmesi ve zaman içerisindeki kızımın gelişimi içim çok rahat böyle hissettirdiğiniz için değerli öğretmenlerimize cok teşekkür ederim işiniz çok zor bunu sevgiyle yapmanız cok kıymetli

  • GH

    YAKLAŞIK 3 SENEDİR OĞLUMU KUMSAL ANAOKULUNA GÖNDERİYORUM. ÖĞRETMENLERİMİZDEN VE EĞİTİMDEN GAYET MEMNUNUM. GÖNDERMEK İSTEYENLER İÇİN TAVSİYE EDERİM. EVLATLARIMIZA GÖZÜMÜZ KAPALI EMANET EDEBİLECEĞİMİZ BİR YER.

  • İg

    Öğretmenler gayet başarılı ve akfitler çocuklarla ellerinden gelenin fazlasını yaparak ilgileniyorlar.Bir senedir gidiyoruz ve çok memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kumsal Anaokulu İletişim Bilgileri

Halide Edip Adıvar Mahallesi, Adıvar Caddesi, No:8/C, Şişli / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum