fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurallı Belit Anaokulu

Özel Kurallı Belit Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Kurallı Belit Anaokulu Hakkında

2010 yılında faaliyete geçmiş olan Belit Eğitim Kurumları'nın Anaokulu bölümü olarak hizmet veren Özel Kurallı Belit Anaokulu 600 metrekarelik bir bahçeye , 500 metrekarelik iç alanı ve 30m2 lik sınıflarıyla ferah bir dizayna sahiptir. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Yabancı dil ağırlıklı bir sanat okuludur. Okulda çocukların özgüvenini geliştirebilmesi ve becerilerini arttırabilmesi için dikiş nakış, ekip biçme, Adab-ı muaşeret, dört işlemim, dilbilgisi, ses çalışmaları, hikaye dünyam, Gems projeleri, duyusal aktiviteler, dikkat gelişimi, beyin jimnastik derslerim, Scamper, trafik ve ilkyardım derslerim gibi etkinlikler düzenlenmektedir.
Okul öncesi ilkokula hazırlık grubu öğrencileri için haftada bir gün İspanyolca, Robotik Kodlama ve Okuma Yazma dersi verilmektedir. İstiklal Marşının özümsenmesi , Atatürk 'ü tanıma ve Anlama , Tarihe damga vuran kişiler gibi Belit' e özgü dersleri de bulunmaktadır. Sıra sistemli sınıflarda İlkokul alıştırma çalışmaları yapılmaktadır. İngilizcenin bir yaşam stili olarak kabul edildiği okulda İngilizce dersi native öğretmenler tarafından verilmektedir. Bunun yanı sıra yaz aylarında yüzme ve kış aylarında jimnastik dersleri de özel ders olarak verilmektedir. Okul genelinde beden perküsyonu, ritim çalışmaları ve Modern Dans derslerinden istisnasız tüm öğrenciler faydalanmaktadır. Çocuklar yetenek ve isteklerine göre satranç ve Bale dersleri de almaktadır.
İstanbul Maltepe’de yer alan Özel Kurallı Belit Anaokulu' nun Kurucusu Marmara üniversitesi Almanca ve İngilizce Öğretmenliği, TUDIAS Üniversitesi Dil Okulu, İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümleri mezunudur. Bu nedenle okulun temel eğitim programı yabancı dil eğitimi üzerine kurulmuştur. . Eğitim sistemi oluşturulurken büyük kas gelişimi, küçük kas gelişimi, öz bakım becerileri, sosyal, duygusal gelişim ve dil gelişimi altyapıları üzerine inşa edilmiştir. Çocukların beslenebilmesi için sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek hizmeti sunulmaktadır. Yemekler hazırlanırken bir beslenme uzmanından yardım alınmakta ve doğru kalori miktarları belirlenerek çocuklara yemek öğünleri hazırlanmaktadır. Hijyen kurallarına uygun yemekler sağlıklı ve taze besinlerden meydana gelmektedir. Paketli gıda kullanılmamaktadır. Çocukların mutluluğu ve güveni okulun önemsediği en önemli iki kriterdir.
Özel Kurallı Belit Anaokulu'nda eğitim gören öğrenciler anaokulu eğitimi sonrasında yine Maltepe Zümrütevler' de bulunan Belit Koleji'nde İlkokul eğitimlerine devam etmektedirler.

Özel Kurallı Belit Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Hibrit Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Kurallı Belit Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurallı Belit Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kurallı Belit Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Kurallı Belit Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kurallı Belit Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kurallı Belit Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kurallı Belit Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kurallı Belit Anaokulu Yorumları (17)

  • Om

    Sanırım sayfadaki ilk yorumun sahibi benim:) birkaç ay sonra yeniden tecrübemi yazmak gerekirse hala aynı fikirdeyim. Okula güveniyorum oğlum gayet mutlu gidip geliyor. Okulun yöneticisi çiçek gibi bir kadın eğitimci anne ve önce insan… bunu gerçekten hissediyorsunuz. Çocuğunuz eğer mutluysa gerisi boş.

  • OM

    Henüz birkaç aydır okulun öğrencisiyiz. Kurumun pek çok iyi yanı var fakat en iyi yanı güven veren bir yapıya sahip. Gözüm hiç arkada değil neredeyse.. böyle hissedeceğim aklıma hiç gelmezdi

  • PC

    Her aradığımda cevap aldığım eğitimine sonsuz güvendiğim ikinci evimiz

  • AS

    Okulumuz ögretmenlerıyle ve çalışanlarıyla gayet ıyı eğitme özellikle çok önem veren yardımsever anlayışlı duyarlı tam kadrosuyla hıc düşünmeden çocuklarımızı teslim edebileceğimiz bir okul Hersey olması gerektıgı gıbı

  • Ny

    Okuldaki 3. Yılımız her açıdan tavsiye ederim. Okulda 2 Yabancı dilim eğitimi yanında modern dans bale satranç jimnastik gibi diğer etkinlikler de mevcut

  • CK

    Oğlum yanında olmadığımda olanları anlatır bana, çocuk teslim ederken en önemli şey güvenli bir ortamdır. Belit Okullarını güvenle tercih edebilirsiniz

  • fa

    2016 yılında tanıştığım butik bir okul kızımla başladığım eğitime daha sonra oğlumla devam ediyoruz hem kreş hemde kolejinden çok memnunuz aile sıcaklığı çok önemliydi ve bu okulda aile sıcaklığını gördük tereddüt etmeden güvenerek evlatlarımı bıraktım ve hiç pişman olmadım

  • Ms

    Kesinlikle hiç düşünmeden güvenebileceğiniz en iyi en güzel okul.Öğretmenler çok bilgili ve Güler yüzlü.Hande hanım ve Barış bey şuana kadar yandığım en samimi,en bilgili,en iyi,en güzel ve daha birçok sayabileceğim şeyler var.Hiç düşünmeden emanet edebilirsiniz çocuklarınızı.İyi ki varsınız.İyi ki sizleri tanımışım. Tek kelimeyle harika bir okulTek kelimeyle harika bir okul.

  • BB

    Çocuk odaklı, yaparak yaşayarak öğrenme anlayışına sahip, veli idare öğretmen paslaşması çok iyi, Atatürkçü bir eğitim yuvası..

  • Öa

    3 yaş grubuyla başladık şuanda 4 yaş grubundayiz okulumuzu öğretmenlerimizi seviyoruz eğitim anlamında gayet güzel sevginin olduğu yerde herseyin olacağına inanıyorum, bir anne olarak güvenle bırakıyorum.kizimi , değerlendirme almak için psikolog ile görüşmemiz olmuştu, yakın zamanda kızımla geçirdiği süre sonunda ne yapıyorsanız yapmaya devam edin demişti, bunda katkısı okulumuzun ve öğretmenlerimizin katkısı büyüktür.

  • AK

    İlk senemiz bitti koşa koşa 2.yıl için kayıt yaptırdık. Okulun kurucuları öğretmenleri ve diğer personellerinden her zaman güler bir yüz görürsünüz. Bu yorumları yaparken inanın samimiyetle yapıyorum. Bir baba olarak kızımı içim rahat emanet edeceğim bir yuva. Eksikler varmıdır çok şahit olmamakla beraber illaki olabilir. her zaman kendilerini geliliştirecek bir kurum olduğu inancındayım.

  • YB

    Cocugumuz icin bolgemizdeki en iyi secenegi tercih ettik. Okul yonetimi ve ogretmenlerin mukemmel oldugu, gozunuz kapali guvenebileceginiz bir okuldur

  • ÖG

    Okulun facebook sayfasından o gün çocuklar ne yaptılarsa görebiliyoruz. Çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyor. Okul yöneticisi tecrübeli ve bilgili işini seven birisi. İletişimde hiç bir sıkıntı yaşamadık. Maltepe civarından anaokulu arayan anne ve babalara tavsiye ederim.

  • Belit anaokulundan mezun olarak ilkokula geçen çocukların uyum problemi diye bir sorunları olmuyor. toplama çıkarma çarpım tablosu dikiş nakış dersleri sayesinde çocuklar hayata bir sıfır önde baslıyorlar diyebilirim.

  • Aktif bir yabancı dil eğitimi var okulun. Ancak çocukları sıkmadan oyunlarla öğretiyorlar. bunun yanında ilkokula başlamadan önce gerekli olan temel bilgileri toplama çıkarma gibi öğreniyor çocuklar. Okuma yazma eğitimi de var ayrıca

  • NS

    tatlı mı tatlı ufacık bir anaokulu. Kayıt yaptırmak isteyenlerin dönem basında biraz acele etmesi gerekıyor kontenjan hemen doluyor cunku. İngilizce eğitimine önem veriyorlar ve çocukların gunluk hayatta kullanabilecekleri dikiş nakış gibi dersleri var. Hayata hazırlayan bir okul anlayacağınız :)

  • GK

    Butik bir anaokulu kapasitesi 50 kişilik. İngilizce ve Almanca dersleri var. Küçük bir anaokulu olmasından dolayı çocukların üzerindeki gözler ve ilgi hiç eksilmiyor diyebilirim. Sınıflar en fazla 10 ar kişilik çünkü

  • Özel Kurallı Belit Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Eğitim Kurumu olarak siz değerli velilerimizin anlayışı talep ve istekleri bizler için çok kıymetlidir. Teşekkürlerimizi sunarız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurallı Belit Anaokulu İletişim Bilgileri

Zümrütevler Tomurcuk Sok. No:13 Maltepe/İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum