fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu

Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/18:30
Öğlenci: 07:30/18:30

Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu Hakkında

Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu: Çocukların Keşif ve Öğrenme Macerası
Çocukların eğitim ve gelişim dönemi, onların hayatları boyunca büyük bir etki bırakan bir zaman dilimidir. Pandaland Anaokulu, çocukların bu önemli dönemi, yenilikçi ve farklı bir yaklaşımla ele alarak farkını ortaya koyuyor.
Eğitimde Yenilik: Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu, eğitimdeki son gelişmeleri yakından takip eder ve çocukların öğrenme deneyimlerini zenginleştirmek için yenilikçi yöntemler kullanır. Eğitim programları, çocukların meraklarını ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanırken aynı zamanda temel bilgi ve becerileri de güçlendirir.
Çocuk Merkezli Yaklaşım: Pandaland Anaokulu, çocukların ihtiyaçlarına odaklanır ve öğrenmeyi çocukların ilgi alanlarına ve hızına göre yönlendirir. Bu sayede her çocuk kendi potansiyelini en üst düzeye çıkarır.
Oyun Tabanlı Öğrenme: Pandaland, oyunun gücünü vurgular. Çocuklar, oyun yoluyla problem çözme, işbirliği yapma ve yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulurlar. Pandaland’ın oyun tabanlı öğrenme yaklaşımı, çocukların öğrenirken eğlendikleri bir ortam yaratır.
Çevre Duyarlılığı: Pandaland Anaokulu, çocuklara çevre bilinci aşılamaya önem verir. Doğaya saygı ve sürdürülebilirlik konularını öğrenme süreçlerinin bir parçası yaparak çocukların çevreyle daha yakın bir ilişki kurmalarını sağlar.
Aile Katılımı: Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu, ailelerle işbirliği içinde çalışmayı teşvik eder. Aileler, çocuklarının gelişimini desteklemek için okulun bir parçası olarak kabul edilir ve eğitim süreçlerine katılırlar.
Pandaland Anaokulu, çocukların keşif dolu bir öğrenme macerasına başlamalarını sağlayan bir platform sunar. Yaratıcı, yenilikçi ve çocuk merkezli bir yaklaşımı benimseyen bu okul, geleceğin liderleri ve düşünürlerini yetiştirmek için bir adım önde bulunuyor. Pandaland, çocukların potansiyelini keşfetmeleri ve büyümeleri için mükemmel bir yerdir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Montessori Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- SCAMPER Tekniği

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 07:30 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu Yorumları (23)

  • Ea

    Ögretmelerımız güler yüzlü neselı harıka ve çok ilgililer. Yemekleri lezzetli sınıflar ve WC temiz ve çok hijyenik İyki kızım pandaland anaokuluna vermışim siddetle tavsiye edıyorum.Yok

  • Fk

    Daha önce ki gönderdiğim okula kıyasla çok profesyonel, anlayışlı sabırlı öğretmenleri var. Hepsiyle iyi ki yollarımız kesişmiş. Oğlum çok mutlu ve kendini her yönden geliştirdi. Tüm etkinliklerinde özen var. Boyama sayfası verip oyalamıyorlar.Emekleri için teşekkür ediyorum.

  • ED

    İlgili , alaka ve çocuğuma yaklaşımlarından dolayı içim rahat bir şekilde emanet ettiğim gibi çocuğuma yaptıramadığım inadını kıramadığım konularda da ayrıca kolaylıkla üstesinden geliyorlar. Ara ara öğretmeninden bahsetmesini kıskanmıyor değilim ☺️Oyun alanının ve bahçenin düzenlenmesi gerekiyor ( daha yumuşak zemin, kum alanı vs)

  • ET

    Oğlum 3 yaşında bu ikinci kreş deneyimimiz Oğlum özel bi cocuk ve okul müdüremiz Beste hanim bize çok yardımcı oldu çok içten, özverili ve sevgi dolu ogretmenler hepsi Oğlum da onları çok sevdi oyuzden iyiki Pandaland ❤️

  • GH

    4 yaşında ki oğlum başka bir okula gidiyordu ve asla o okulda bulunmak istemiyordu. Pandaland’e görüşme yapmak için gittiğimiz de inanılmaz içten ve güler yüzlü bir şekilde bizleri ağırladılar. Giriş karşılamada bizi karşılayan Hale hanım çocukların PDR öğretmeni ve gerçekten işini büyük bir zevkle yapıyor. Müdürleri Beste hanım çok ilgili ve alakalı. Kurucuları ve aynı zaman da psikolog olan Şura hanım çok güler yüzlü, çok açıklayıcı ve her konuda aklımızdakileri cevaplandırmaya çok açık birisi… oğlum tanışmaya gittiğimiz günden itibaren sadece Pandaland diyor. En önemli şey galiba güvenli bağlanma ve bunun yeri Pandaland biz bunu yaşayarak deneyimledik. Çocuklarınızın psikolojik sağlamlığının ön plana alınarak bir okul hayatı geçirmesini isterseniz kesinlikle bir Pandaland’e uğramanızı tavsiye ederiz.

  • ŞŞ

    Öğretmenleri ve idari kadrosuyla aile ortamının sıcaklığını hem öğrencilerine hem de velilere yansıtan, gönül rahatlığıyla tercih ettiğimiz bir okul. Emekleriniz için teşekkür ederiz

  • AH

    Okula 2 yaşındaki kızımız için gittik. Yaşı uygun olmamasına rağmen kurum bizi çok güzel ağırladı tüm okulu gezdik Beste Hanım bize tüm sistemi detaylıca anlattı. Daha önce gittiğimiz okullar kızımın kaydını yaşından dolayı alamayacakları için bilgi bile vermeden ayak üstü bizi uğurlamışlardı bu yüzden kurumun bize olan tavrı çok kıymetliydi. Okulun içi tertemiz, yeni, her şey çocuklar için tasarlanmış sanki butik bir kurum değil şubeleşmiş bir kolej gibi özenilmişti. Üstelik kurucuları karı koca psikolog. Seneye inşallah orada olacağız. Sözleştik Beste Hanımla:) Eğer çocuğunuzun yaşı uyuyorsa okulun fiziki konumu da size okeyse burayı görmeden başka kuruma gitmeyin derim. İnşallh yorumum fayda sağlar kararsız anne babalara. Sevgiler

  • YK

    İlk başta bilgi almak için aramıştım telefonda o kadar ilgilileri ki bizzat gidip bilgi almak istedim. Samimiyet, sıcakkanlılık yani bir anaokulunda görmeniz gereken her şey bu okulda. Tam zamanlı İngilizce eğitiminin olması gerçekten çok güzel ve kurucuların psikolog olması büyük avantaj, Sınıflar çok havadar ve okul tertemiz

  • RA

    Samimiyet, sıcak kanlılık, eğlenerek öğrenmek.. Yani bir anaokulundan bekleyebileceğiniz her şey Pandaland Anaokulu’nda mevcut. Sadece bilgi almak için aramıştım ama o kadar ilgililerdi ki okula gidip bizzat görmek istedim. Oluşturulan aile sıcaklığı beni çok etkiledi ve hiç tereddüt etmeden çocuğumu emin ellere teslim ettim.

  • AK

    Okulu gezdim her şeyi çok güzel tam olarak çocuklar için. Kurucuların psikolog olması çok büyük bir avantaj. Sınıflar çok havadar ve çok temiz.

  • EB

    Pandaland Anaokulu ile yollarımızın kesişmesi sanş eseri oldu. Kurucuları ile bizzat tanıştık inanılmaz sıcak ve içten kişilikler, aklımız da ki tüm soruları cevaplandırdılar. Şura hanımın çocuklara yaklaşımı bizi inanılmaz etkiledi o kadar sıcak ki mesleğinin tüm özelliklerine sahip birisi sakinliği ve bir o kadar samimi yaklaşımıyla bizi fethetti. Sadece kurucu kimliğine bürünüp kibirli davranmadan sürekli sahada aktif olarak çocuklarla ilgileniyor ve içeri de işler de sürekli göz kulak oluyor. Bu süreçte kendi oğlunun da aynı okulda okuyor olması biz de bir artı yarattı herkese tavsiye ederiz.

  • EK

    Okul gerçekten çok güzel, eğitim sistemi iyi, çalışanlar çok sıcakkanlıHer şeyi harika

  • FY

    Okulu gezdim herşey çokgüzel çocuklar için düşünülmüş şeyler var özellikle girişteki akvaryum harikaÇok güzel eksiksiz güzel bir okul

  • EA

    Yigenim için okul ararken tesadüfen keşfettiğimiz bir yer oldu okuldan içeriye girince büyük bir ilgi ve güler yüzle karşılaşıyorsunuz hijyene çok çok önem veren biri olarak lavabolarin bu denli temiz olması çok etkileyici mutfaklari son sistem cihazlar ile döşenmiş ev mutfağı gibi pırıl pırıl dı biz beklerken bize el yapımı ikramlıklarindan sundular tazecikti ve kahve için teşekkür etmek istiyorum ve sahipleri çok tatlı karı koca ve aynı zamanda psikologlar buda artısıydı işin işini seven yöneticiler,öğretmenler bu işten memnun olan çocuklar okul arayisi içinde olanlar mutlaka gidin görün derimÇocuklara workshoplar verilmeli diye düşünüyor

  • Ue

    Oğlum her gün severek gidiyor. Öğretmelerini çok seviyor. Etkinlikleri olsun eğitimleri olsun çok iyi. Her eve geldiğinde birşeyler öğrendiğini fark ediyorum. Okul çok temiz bakımlı ve yemekleride çok iyiymiş. Pendik bölgesinde en iyi anaokulu diyebilirim.Okulun şuan için geliştirmesini düşündüğün birşey olmadı.

  • NT

    Merhaba yeğenim için okulu ziyarete gittim.Okul çok temiz ve bakımlı.Mutfak ve lavabolara kadar heryer tertemiz.Personellerin hepsi çok güler yüzlü.Öğrencilerin hepsi çok mutlu görünüyordu.Biz yeğenim için kararımızı bu okul için verdik.Tüm personele ve öğretmenlere teşekkür ederim

  • AK

    Okulumuz her açıdan çok güzel verdiğimiz eğitimler, etkinlikler çocukların becerilerine çok fazla katkı sağlamaktadır. Eğlenirken öğreniyoruz herkesi okulumuza bekliyoruzHer şeyi mükemmel

  • FK

    Kurtköy bölgesine yeni taşındık. Kızımıza okul ararken instagramda reelsleri önümüze çıktı. Sosyal medya paylaşımları çok iyi. Her etkinliği görebiliyoruz. Okulu gezemedik ama sosyal medyadan takip ettiğimiz kadarı ile kalitesi belli oluyor. En kısa sürede uğrayacağız

  • EE

    Oğlum bu okula kayıtlı. Çok mutlu çok memnunuz. İngilizce kelimeleri evin içinde kullanıyor. Her gün okula gitmek istiyor. Hafta sonunun tatil olduğunu anlatamıyoruz. Yemeklerin çok güzel olduğunu söylüyor. Biz çok memnunuz. Kaliteli ve temiz bir okul.

  • NB

    Yeni açıldığı için okul sınıflar oyuncaklar ve kullanılacak malzemelerin hepsi tertemiz. Kurucularının psikolog olması ile beraber okulda ekstra psikolojik danışman bulunması çok büyük bir artı. Gezdiğimiz okullar içinde en güler yüzlü insanlar buradaydı. Değerlendirmede bu okulu ilk sıraya aldık.

  • Başarılı ve özverili insanlar tarafından yönetilen bir okul.Okul sahibi insanlar yeniliklere ve gelişimlere açık olduğundan sürekli gelişecektir.

  • BE

    Okulu şans eseri buldum. Hiçbir karşılaşma tesadüfi değilmiş onu öğrendim. Oğlum çok mutlu. Okul sahipleri karı koca psikolog ve bu bir şans. Kurum müdürü alanında uzman deneyimli bir okul öncesi öğretmeni. Bizi ayakta karşılayıp tam bir saat okulu ve uygulamalarını anlattı öyle memnun çıktık ki odadan aslında kaydettirecektik ama öğretmenlerin sıcaklığını ve samimiyetini görünce süreci hızlandırıp o gün kayıt evraklarını doldurduk. Civardaki tüm okulları kısmen ziyaret etmiş birisi olarak söylüyorum ki en doğru tercihi yaptık. Ziyaret edin derim bir veli olarak. Sevgiler,Biz gittiğimizde bir kaç eksik gözümüze takılmıştı yapılacak demişlerdi yapmışlar şimdilik gözüme takılan bir detay yok :)

  • B

    Okulu öneri ile ziyaret ettik ve çok şaşırdık. Civarda bu kadar yeni, temiz ve havadar bir kurum görmedik. Okul müdürümüz ile 40 dakika görüştük biz hiç sormadan tüm içtenliği ile aklımızdaki soruları cevapladı. Her zaman iletişim kurabiliriz fikrini bize hissettirdi. Öğretmenlerin güler yüzü, Hale öğretmenin sıcaklığı bizi kapsamaları veli olmamızı sağladı. İyi ki Pandaland’i seçmişiz. Eğer arayıştaysanız ve vizyonlu bir okul istiyorsanız ziyaret etmenizi öneriririz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurtköy Pandaland Anaokulu İletişim Bilgileri

Çamlık Mahallesi Şehit Can Şencan Sokak No:2/5 Pendik / İstanbul
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum