fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mama Montessori Anaokulu

Özel Mama Montessori Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:30/17:00

Özel Mama Montessori Anaokulu Hakkında

İstanbul Sarıyer’de bulunmakta olan Özel Mama Montessori Anaokulu 10 kişilik gruplar halinde sınıflardan oluşmaktadır. Sınıflar ve okulda bulunmakta olan tüm kapalı alanlar yerden ısıtma ile sıcak tutulmaktadır. Her sınıf için yaş grubuna göre ayrı ayrı tema ve işlev bulunmaktadır ve çocuklarımızın rahat hareket edebilmesi, hareket kabiliyetinin sınırlanmaması için sınıflar geniş tutulmuştur. Çocuklarımız sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısını yemekhanede öğretmenler eşliğinde yemektedir ve yemek listesi aylık olarak diyetisyen danışmanlığında çocukların yaş grubuna uygun, günlük almaları gereken besin grupları ve dengeli beslenme kuralları göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır. Özel Mama Montessori Anaokulu'nda bulunan yemekhanenin temizliği düzenli aralıklar ile denetime tabi tutulmaktadır. Çocukların gelişimi ve büyümesi düzenli aralıklar ile kilo ve boy ölçümü yapılarak takip edilmektedir. Mimari, teknoloji, aydınlatma, güvenlik, havalandırma, yerden ısıtma, temizlik, oyun alanları ve hobi alanları çocuklarımızın yaşam kalitesini en üst düzeyde tutabilecek şekilde düzenlenmiştir. Okulun öğrenme merkezleri; zihin merkezi, bilim merkezi, sosyal merkez, sanat merkezi, spor merkezi ve dil gelişim merkezi olmak üzere gruplara ayrılmaktadır. Zihin merkezi; çocuklarımızın öğrenmeye ve araştırmaya yönelik meraklarını arttıracak satranç, teknoloji ve sinema salonu gibi proje çalışmaları ile çocukların deneyerek ve gözlem yaparak öğrenmelerine olanak sağlamaktadır. Bilim merkezi; insan vücudunu tanıma, tabiat ve kimya deneyleri ile çocukları araştırmaya, incelemeye ve keşfetmeye yönelten bir etkinliktir. Bu etkinlik doğa gezileri, piknikler, kamplar ve kimyayı keşfetme çalışmaları ile çocuklara canlı ve cansız varlıkları tanımaya ve sevdirmeye yönelik bir etkinliktir. Sosyal merkez; çocuklarımız için özel olarak hazırlanmış olan atölyede özel tarifler hazırlayıp, yapım aşamalarını öğretip kendi el lezzetlerini tattırmak amaçlanmaktadır. Sanat merkezi; görsel sanatlar adı altında resim, seramik ve fotoğrafçılık temaları işlenmektedir. Boya etkinlikleri, kesme, katlama, yırtma ve yapıştırma etkinlikleri yapılmaktadır. Ayrıca sahne sanatları adı altında Özel Mama Montessori Anaokulu 'nda drama, bale, modern dans etkinlikleri de bulunmaktadır. Spor merkezi; denge çalışmaları, suya alışma ve suyu sevme için çeşitli yardımcı malzemeler ile yapılan su oyunlarını kapsamaktadır. Dil gelişim merkezi; kelime kavram, sayma eşitleme ve sınıflama gibi becerileri geliştirmek amacı ile yapılan etkinliklerdir.

Özel Mama Montessori Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Mama Montessori Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mama Montessori Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Mama Montessori Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Mama Montessori Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mama Montessori Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Mama Montessori Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mama Montessori Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mama Montessori Anaokulu Yorumları (3)

  • EA

    Alternatif bir eğitim sistemini benimsemişler dersler anlamaya ve kavramaya yönelik işleniyor. dil eğitimi olarak İngilizce eğitimi veriliyor. Bir çok sosyal faaliyetleri var. Güvenlik çok sıkı

  • HZ

    Okulda güvenlik üst seviyede çocuğum okuldayken gözüm arkada kalmıyor. Sınıfları temiz çocuklar hastalanmasın diye hijyene çok dikkat ediyorlar. Eğitimi de gayet iyi öğretmenler çok ilgililer sınıflar kalabalık olmadığı için her öğrenciyle ilgilenebilme imkanları var

  • ST

    Fiziksel imkanları çok iyi olan bir okul sınıfları, yemekhanesi, bahçesi geniş ve temiz. Sınıfları donanımlı olduğu için dersler verimli bir şekilde işlenebiliyor. Eğitimi de gayet iyi çünkü okul yöneticisi tecrübeli öğretmenlerle çalışmaya özen gösteriyorlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mama Montessori Anaokulu İletişim Bilgileri

Maslak Mahallesi̇, Akasya Sokak, Mashattan Si̇tesi̇, No:2/T107 Sariyer/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum