fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Masal Bahçe Anaokulu

Özel Masal Bahçe Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:30
Öğlenci: 13:30/18:30

Özel Masal Bahçe Anaokulu Hakkında

HAKKIMIZDA
Eğitimde 47 senelik tecrübelerimizle Özel Masal Bahçe Anaokulu İstanbul'un Tuzla ilçesi Postane Mahallesi’nde eğitim veren özel bir okul öncesi eğitim kurumudur. 3-6 yaş aralığındaki öğrencilere eğitim vermektedir. Dört tarafı bahçe ile çevrili olan okulumuz 750 metrekarelik bir alana sahiptir. Bahçemizde yaz okulumuzda yüzme eğitimlerinin verildiği yüzme havuzu, oyun parkı, oyun materyallerini ve ekolojik alanda ekip sulayarak yetiştireceğimiz mini tarım alanımız bulunmaktadır. Kurumumuz Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olup MEB odaklı eğitim sisteminin yanında Reggio Emilia felsefesinin eğitim sistemini kullanmaktadır.
Özel Masal Bahçe Anaokulu tam donanımlı bahçesi her türlü açık hava etkinliğine uygun ferahlıktadır. Havuzumuz öğrencilerimize ait olup, yüzmeyi konusunda eğitim almış öğretmenler tarafından öğrenirler.
Yaratıcı hareket, serbest ve rahatlatıcı oyun faaliyetleri ile çocuklarımızın duygusal, bilişsel kişilik oluşumları dengeli yapılanmaktadır. Okulumuzda 5 tam gün yabancı dil eğitimi olmakla birlikte, beden eğitimi, bale ve ritmik jimnastik, sanatsal etkinlikler, satranç, müzik, akıl oyunları, robotik kodlama, müzik, perküsyon, drama, halk oyunları, modern dans, seramik, ahşap boyama branş dersleri bulunmaktadır.
Fen ve doğa köşemiz bulunmakta olup çok amaçlı salonumuzda belli zamanlarda okulumuza gelen sinema, tiyatro, kukla gösterileri gibi etkinlikler gerçekleştirilir. Yemeklerimiz okulumuzda okulumuzun aşçısı tarafından günlük pişirilmekte olup öğrencilerimiz yemek salonumuzda sınıf sınıf yemeklerini yemektedirler.
Anaokulumuzda yaz okulu programı bulunmaktadır. Yaz okulunda çocuklarla birlikte yüzme, eğitsel oyunlar, sanatsal ve sportif faaliyetler, jimnastik, müzik, dans, görsel sanatlar, İngilizce, drama aktiviteleri yapılmaktadır.
VİZYONUMUZ
Özel Masal Bahçe Anaokulu yeniliklere açık ve çağdaş uygulamalara önderlik eden güçlü eğitim kadrosuyla öğrencilerimizi hayata ve bir üst öğrenime hazırlamayı hedef edinmiştir. Çocuklarımızın yeteneklerinin keşfedildiği, potansiyellerinin ön planda olduğu, duygusal ve sosyal gelişimlerinin ön plana çıkartıldığı, başarıları ile fark yaratan, yaşayarak ve sorgulayarak öğrenen, sorumluluk sahibi, mutlu ve özgüvene sahip bireyler yetiştirmek en büyük hedefimizdir.
MİSYONUMUZ
ÖZEL MASAL BAHÇE ANAOKULUMUZ’daki misyonumuz Atatürk ilke ve inkılâplarını hayata geçirebilen, farklılıkları kabul eden, görüşlerini rahatlıkla ifade edebilen, analitik düşünme becerileri gelişmiş, karşılaştığı problemlere çözüm yolları üretebilen, çevresine duyarlı, değerlerine sahip çıkan, iletişim becerileri gelişmiş, bireysel ve toplumsal hedefleri olan, mutlu, sağlıklı, nitelikli ve çevresine etik davranan çocuklar yetiştirmek.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Masal Bahçe Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Klasik Sistem

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Masal Bahçe Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Masal Bahçe Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Masal Bahçe Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Masal Bahçe Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Masal Bahçe Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Masal Bahçe Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Masal Bahçe Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Masal Bahçe Anaokulu Yorumları (26)

  • Et

    Tavsiye üzerine gittiğimiz anaokulunda ikinci senemiz tavsiye ediyorum.Şuanki dönemde olması gereken hersey var .

  • NI

    Bende bu siteden araştırıp bulmuştum. Öğretmenler ve sahipleri ilgili değerli. Okul temiz ve eğlenceli. Şuan alışma surecindeyiz bize çok destek oluyorlar teşekkürler

  • Rk

    Çocuğumuzun çok severek gittiği ve eğlendiği bir okul. Yöneticilerine ve öğretmenlerine çok teşekkürler.

  • SV

    Oğlumuzu ilk günden itibaren güvenle emanet ettiğimiz,her türlü ihtiyacı ve talebinde yanında olacağına inandığımız okulumuz bizim için çok kıymetli. Oryantasyon dönemini sayelerinde çok kolay geçirerek gönül rahatlığıyla emanet ettim. yemek,temizlik, düzen, güvenlik ve çocuklarımızın öz bakımları konusunda da çok başarılılar. Gelişimin ilk basamağı olan anaokulunda geleceğin sağlam karakterli,özgüvenli,vicdanlı çocuklarını yetiştireceklerine inancım tam. Bunda en önemli katkı başta,Kurucusu ve Müdüresi Binnaz Hanım’ın vizyonu, çocuk gelişimindeki engin tecrübesi, sevgi dolu yaklaşımı ile diğer Müdüresi Sinem Hanımın tecrübesi, sevgi dolu yaklaşımı,her daim ilgili olması,kibarlılığı,tatlılığı ve her zaman iletişim halinde olması. Ve birbirinden değerli öğretmenlerinin çok içten, enerjik ve anlayışlı yaklaşımları bizim için çok değerli.Merve Öğretmenimizin emeğini ve özverisine ayrıca çok teşekkür ediyoruz.çok memnunuz.iyiki diyoruz.

  • Çok doğru bir karar verdiğimizi ber gün yeniden anladığımız bir deneyim oldu yönetim kadrosu ve sevgili öğretmenlerimize çok çok teşekkürler

  • Dy

    Herkese merhabalar öncelikle okul öncesi eğitim tüm ailelerin hepimizin çok önemsediği bir konu bizde ilk başlarda bölgedeki onlarca okulu gezdik hiçbirinde böyle bir samimiyet böyle bir düzen tertip eğitim öğretim anlayışı göremedik maalesef. 3 senedir oğlum masal bahçe anaokuluna kayıtlı. okulu ticaret hane değil de ilim bilim yuvası çizgisine getiren ve bunu hiç bir zaman bozmayan Binnaz ve Sinem hanıma çok teşekkür ederim. . Güzel yürekli yöneticilerimiz, çok tatlı ilgili enerjik öğretmenlerimiz, eli lezzetli Nurcan Teyzemiz ve tabi Yasemin Teyzemiz. Butun gun cocugum nasil? yemek yedi mi? diye dusunmek istemiyorsaniz dogru adres. iyi ki varlar.. Keşke ilkokulunuzda olsaydı dediğim, sonsuz güvendiğim, gözümün arkada kalmadığı, koşulsuz sevgiyle çocuklarımızı sarmalayan, öğreten, anlayan, yargılamayan öğretmenlerimizin sıcaklığıyla bütünleşen okulumuzu tanıdığım herkese tavsiye ediyorum. Güzel ülkemize, güzel insanların yetişmesinin en temeli olan anaokulumuzun emekçi, özverili öğretmenlerine, çalışanlarına, yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

  • BA

    Arkadaşım torununu bir tavsiye üzerine kaydettirmişti, "önce sen kayıt ol sonra bakarız" demiştim. Zor ikna olan biri olduğum için önce başka arkadaşımdan referans bekledim. Kayıt ve alışma süresi öyle çabuk geçti ve geri bildirim o kadar güzel geldi ki gelinime hemen okul, öğretmen, idare, hijyen, kalite koklaması için haber verdim. Herşey aradığımız standartlarda, önem verdiğimiz eğitim metodunda ve güven içinde olduğu için kaydımız yapıldı. Tüm Masal evi ailesine emekleri için, selam, sevgi, saygı, dostlukla. Nitel, nicel, liyakat dolu bir müessese.Kendi bildikleri yolda güvenle devam...

  • FA

    Torunumun gittiği Özel Masal Bahçe Anaokulunda, hayatının ilk adımını attı. Gerek yönetim, gerek eğitimciler, gerekse personelin sıcak , yakın ilgisi bizlere çok güven verdi. Hepinize çok teşekkür eder, eğitime olan bu değerli katkılarınızın devam etmesi dileğimizdir.Bizim için her şey çok yeterli ve çok güzel.

  • Okul bina her şey çok güzel , Ama eğitim muhteşem ,kendine öz güvenli ,sosyal,paylaşımcı ve önemlisi Atatürk ilkelerine bağlı çocuklar yetişiyor.Torunum adına tüm yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederim.

  • ŞŞ

    Biz bu sene ilkokullu olduğumuz icin üzülerek de olsa ayrılmak zorunda kaldığımız evimiz. 3 yıl heyecanla, severek, neşeyle gittiğimiz okulumuz. Yaz döneminde başka bir yerde faaliyet aramıza gerek kalmayan, havuzu ile özel yüzme dersleri ile jimnastik hocamızla hoplayıp zıplayıp yaz donemini göz açıp kapayıncaya kadar tamamladigimiz yaz kampımız. Okul döneminde her hafta "acaba bu haftanın aktiviteleri neler" diye heyecanla beklediğimiz eğitim ve öğretim kulübümüz. 4 yaşında ki bir çocuğun sabah heyecanla uyanıp hadi gidelim diyebileceği kadar mutluluk yuvası, Okul çıkışı ne zaman bitti gün diye huzunlene bildigi evi. Mutfak personelinden, sınıf öğretmenine, branş öğretmeninden okul yönetimine herkesin her ögrencinin kişilik yapısını bildiği kurum üslubu ve kültürü ile örnek bir yönetim sisteminin uygulandığı kurum. Kurucusu Sinem Hanım ve Okul Müdürü Binnaz Hanım'a sonsuz teşekkürler.

  • Eski okulunu iyi bir okul sanıyorduk, Masal Bahçe ile tanışana kadar. Oğlumuzu akşam saat 5.30’da alıyoruz, neden erken aldınız beni diye bize kızıyor. Biz kısa sürede çok çok memnun kaldık. Ancak teşekkür edebiliriz

  • Sp

    Okula ilk başladığımız günden bu yana çok memnun ilerledik, hem çocuğum mutlu gidiyor ve ayrılıyor hem de biz veli olarak çocuğumuzun mutlu olduğunu görünce daha da mutlu oluyoruz

  • BE

    İlk geldiğimizde samimi yaklaşım ve bir aile ortamı hissi veren Binnaz ve Sinem Hanım'a çok teşekkür ederiz. Oğlumuz 2 yıldır Masal Bahçe'de Merve öğretmenin sevgisi ilgisi anlatılamaz okula giderken veya gelirkenki mutluluğunu oğlumun gözlerinden görüyorum. Hersey için çok teşekkürler Masal Bahçe Anaokulu Ekibi

  • NO

    Bizim ilk senemiz ve biz oldukça mutluyuz kızım hasta olduğunda dahi okula gitmek için can atıyor üzülüyor :) aile ortamı gibi sizden biri çok sevdiğiniz dostunuza ailenize çocuğunuzu emanet ediyormuş hissi iyi ki siz

  • DG

    Samimi bir ortam ve açık iletişim, yemeklerdeki kalite, beceri odaklı etkinliklerle güvenle teslim edebileceğiniz bir eğitim kurumu. Öz verili katkılarınız ve sağladığınız aile ortamı için teşekkür ederiz.

  • ÖB

    En kıymetlinizi güvenle birakabileceginiz ikinci evi öğretmenlerimiz Binnaz hanım ve Sinem hanım çok ilgililer güvenle sevgiyle Cumhuriyet çocukları yetiştiriyorlar iyki varlar

  • Hd

    Çocuklarınızı güvenle verebileceğiniz bir okul ekip çalışmasının çok daha ötesinde tam bir aile ortamı tüm öğretmenler çok içten ve samimi hiç düşünmeden tavsiye ederim herşey için teşekkürler masal bahçe

  • ÖS

    Güvenerek çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir kurum. Çocuklarımız hem oyun oynuyor, hemde zihinsel gelişimleri için bir çok aktivite yapıyorlar. Kurucu ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

  • PS

    Gerçekten Masal gibi bir okul. Büyük kızım okulun ilk mezunu 2 yıl harika tecrübeler edindi, çok güzel zaman geçirdi eğlendi koşa koşa gitti yeme alışkanlığı kazandı bir anne için en önemlisi :) 2.numaramda 2 sezondur gidiyor çok mutlu. Kurucumuz Sinem hanım müdürümüz Binnaz hanım her biri birbirinden değerli öğretmenlerimiz Nurcan hanım çok kıymetli insanlar asla bir gün bile gözüm arkada kalmadı. İnşAllah önümüzdeki sezon 3.numarayı da vereceğim :) Tuzla’nın ve civarında en iyi okul tartışılmasız :) emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum iyi ki Masal Bahçe.Yok :)

  • HP

    Oğlumun başka bir okuldan kaydını alıp masal bahçeye yazdırdım. İlk etapta endişeli ve kaygılıydım, oğlum adapte olabilir mi diye ama sağolsunlar süreci sancısız ve olabilecek en güzel sürede atlattık. Okulu ilk görmeye gittiğimizde görüştüğümüz ve uzun uzun sohbet ettiğimiz okulun kurucusu Binnaz Hanım’ın vizyonu, çocuk gelişimi adına olan bilgisi, sevgi dolu oluşu bi yana, çağdaş, tam bir cumhuriyet kadını olması bizi çok etkiledi. Keza diğer kurucu Sinem Hanımın ilgisi, bilgisi, kibarlığı da öyle… Okulun temizliği, düzeni, çocukların güvenliği için alınan tüm önlemler hepsi bize tamam dedirtti açıkçası. Her annenin olduğu gibi benim içinde çocuğumun beslenmesi, olduğu ortamın temizliği çok önemli. Sağolsun o konu da çok özenli ve çok titizler. Oğlumun ağzından sürekli anne okulda çok güzel yemekler var cümlesini duyuyorum. Çocuğunu kreşe gönderen bir anne için bunu duymanın önemi nedir beni anneler anlar :) İçerde çalışan tüm personel yönetimden tutun mutfaktan, temizliğe kadar, her konu da o kadar özverili ve çocuklar odaklılar ki bu bizi çok mutlu ediyor ve gözümüz asla arkada kalmıyor. İlk günden bugüne oğlum okulunu öğretmenlerini çok sevmesi, her anının dolu dolu geçiyor olması, oynarken öğreniyor olması çok değerli. Gizem öğretmen ve Merve öğretmen oğlumun sınıf öğretmenleri ve diğer tüm eğitmenler, şahane insanlar. İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki siz. Var olun

  • Da

    Biz 2 yıldır bu okuldayız başka hiçbir okula bakma ihtiyacı hissetmedim oğlumda bende çok mutluyuz guzel sahibesinin hem anne hemde eğitimci olması okul mudiremizin 40 yillik deneyimi ile cocuklarimizin ananesi olması sebebiyle her türlü ihtiyaçları itina ile ilgilenip karsilamalari bir velinin cocugu isteyebilecegi tek şey mutlu cocuk mutlu veli bu kesin ve net hiç tereddüt etmeden çocuğunuzu emin ellere teslim edebilirsiniz 2. Oğlumda büyüsün gideceği tek okul herkese tavsiye edin derim memnun kalacaksınız

  • EO

    Güvenilir bir okul ilgili öğretmenleri ve yöneticileri ile Paylaşımcı, sosyal, özgür düşünen, vicdanlı, sorumluluk bilinci yüksek, mutlu, neşeli, çağdaş, kesinlikle “ego” değil “özgüvenli” çocuklar yetiştirmek istiyorsanız gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz..

  • SA

    Okul değil yuva :) kızımı gözüm kapalı emanet ettiğim ikinci evi iyi ki yolumuz keşişti

  • Nl

    Bu okula bir tavsiye üzerine 3 yaşında kızımı kaydettirdim. Şuan 5 yaşına girmek üzere. En önemlisi yavrularımıza sevgiyle bakan muhteşem bir kadro. Okul yönetimi inanılmaz hassas bu en önemli kriterdi. Cocugumun ılk okul tecrübesi şahane başladı. Öğretmenlerine adeta aşık. Yemekler şahane bir çok kreşte olmayan titizlikle hazırlanıyor. İkindi saatlerindeki ara öğünler özenle hazırlanıyor. Çocuğum okuldayken aklım hiç kalmadı. Yapılan etkinlikler oldukça anlamlı. Gereksiz hiç bir etkinlik yapılmıyor. Kurum müdürleri çocuklarımıza kendi cocuklarından farksız yaklaşıyorlar iyi ki dediğimiz bir kurum.

  • ST

    Kızım 4 yaşında okul araştırması içindeyken gittiğimde çok sıcak bir aile ortamı vardı. İlk defa okula gidicek olan kızım hemen içeriye girip oynamaya başlamıştı. Gerçekten çok samimiler sevgiyle yaklaşıyolar çocuklara. Benimde içime sinmişti tüm sorularımın karşılığını Binnaz Hanım ve Sinem Hanım samimiyetle cevapladılar. kızım okuldan çıkınca anne ben bu okula gitmek istiyorum dedi direkt. Okulun içini gezdirdiler temizdi. Yemekler özenle okulda yapılıyor. Çok yemek seçen çocuğum 2 ay sonra tüm yemekleri yiyodu. 13 kişilik sınıfı. 4 buçuk ay oldu hergün seve seve gidiyo kızım. Hergün ne yediğini nekadar yediğini ne dersler yaptığını ve okulda neler oynadığını yaptığını görebiliyorum. Öğretmeninden ve tüm eğitmenlerinden biz çok memnunuz gerçekten. Teşekkürler Masal bahçe

  • ÇY

    Okul kapısından içeriye girdiğinizde her gün o muazzam enerjiye hayran kalmamak mümkün değil. her öğrencinin okula aidiyet duygusunu, yönetim kadrosundaki herkesin uyumunu gözlemleyebiliyorsunuz. Bu da özel masal anaokulunun sadece bir okul değil gerçekten de bir "aile" olduğunu hissettirdi. Bu aileye dâhil olduğumuz için çok mutluyuz ve çocuklarımıza gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve saygı için çok teşekkürler…

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Masal Bahçe Anaokulu İletişim Bilgileri

Postane Mh. Yalıboyu Cd. Tekgül Sk. No:3, Tuzla / İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum