fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mavi Penguen Anaokulu

Özel Mavi Penguen Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 13:00/17:30

Özel Mavi Penguen Anaokulu Hakkında

İstanbul Ataşehir 'de bulunan Özel Mavi Penguen Anaokulu Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, analitik düşünebilen, insan haklarına saygılı, yaratıcı, zihinsel, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Okul en güncel deprem yönetmeliğine ve okul öncesi eğitim standartlarına uygun olarak 2015 yılında inşa edilmiş binada 2 kattan oluşmakta, toplam 300m2 kapalı alan ve 250m2 bahçeye sahiptir. Okulda eğitim programı tam ve yarım olarak ikiye ayrılmaktadır. Tam eğitim programında dersler 07.00 - 19.00 saatleri arasında yapılırken yarım gün eğitim programında 08.30 - 12.30 şeklindedir. Okul yemekhanesinde yapılan yemeklerin temiz, organik ve taze olmasına büyük önem verilmektedir. Yemekler çocukların günlük olarak almaları gereken besin değerleri göz önüne alınarak hazırlanmaktadır. Özel Mavi Penguen Anaokulu'nda öğretmenlerle gerçekleştirilen etkinliklerle çocukların gelişimleri ve okulda eğlenerek öğrenmeleri sağlanmaktadır. Öğretmenler çocuklarla birlikte görsel sanatlar, drama,tiyatro, müzik, sanat, satranç, bale, binicilik, yüzme ve atletizm etkinlikleri yapmaktadır. Okul yaz aylarında açıktır. Yazın genelde akademik değil aktiviteye dayalı etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Çocukların rahatça oyun oynayabilecekleri bahçeye sahip olan okulda çocukların keyif alarak ve en önemlisi mutlu bir şekilde eğitim alması sağlanmaktadır. Özel Mavi Penguen Anaokulu'nda uzakta ikamet eden çocuklar için servis imkanı da sağlanmaktadır. Okulda tüm alanlar yerden ısıtmalı olup, sınıflar çocukların rahatça oynamaları ve eğitim almalarına uygun aydınlık ve ferah alanlardan oluşmaktadır. Aynı yaş grubundaki çocuk sayısı artış gösterince yeni bir sınıf açılmaktadır. Laminant parke zeminli sınıflarda çocukların kullanımına sunulan çeşitli eğitici araç ve oyun materyalleri bulunmaktadır. Okulda, çocukların güvenliği birinci öncelikle ele alınarak, bu konuda her türlü fiziksel ortam sağlanmış olup sistematik bir şekilde düzenli kontroller yapılmaktadır. Özel Mavi Penguen Anaokulu'nun sunmuş olduğu imkanlar arasında servis yer almaktadır. Servis ücretleri okul ücretinden ayrı olarak ve uzaklığa bağlı olarak belirlenmektedir.

Özel Mavi Penguen Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Mavi Penguen Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mavi Penguen Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Mavi Penguen Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Mavi Penguen Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mavi Penguen Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Mavi Penguen Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mavi Penguen Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mavi Penguen Anaokulu Yorumları (2)

  • kk

    Okul gerçekten de eğitim odaklı , eğlendiren ve öğreten öğretmenleri ve çalışanları ile tam puanı hak ediyor . Gönül rahatlığı ile çocuklarınızı gözünüz arkada kalmadan gönderebileceğiniz bir okul .

  • II

    Okul gerçekten çocuklar için en iyisini yapmayı hedefliyor. Öğretmenler, pedagog ve yardımcı tüm personeller son derece özverili, okul idaresi çocukların gelişimine katkı sağlamak için deneyimli ve istekli. Okulumuzdan gayet memnunuz henüz 1 dönem olmasına rağmen oğluma çok şey kattı. Herşey için teşekkürler. Emeğinize sağlık

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mavi Penguen Anaokulu İletişim Bilgileri

Örnek Mahallesi, Şehnaz Sokak, No:4, Ataşehir/İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum