fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mavi Sandal Anaokulu

Özel Mavi Sandal Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Mavi Sandal Anaokulu Hakkında

Özel Mavi Sandal Anaokulu Altıntepe'de Bostancı tren istasyonu ile minibüs caddesi arasında bulunmaktadır. Bu açıdan otobüs minibüs ve marmaraya yakın olup ulaşım oldukça kolaydır.
Fiziki imkanlarımız; 3 katlı müstakil bir bina, geniş bahçe, 4 adet derslik 1 adet çok amaçlı salon bulunmaktadır.Mutfağımız okul binamızdan bağımsız bahçe içerisinde bulunmaktadır. Kum havuzu, oyun parkı geniş ve ferah gün boyu ışık alan sınıflar kız ve erkek çocuklar için ayrı wcler bulunmaktadır. Eğitim sistemimiz ve branş derslerimiz; Önceliğimiz Atatürk İlkelerine bağlı, çocuklarımızın güven ve sevgi dolu bir ortamda kendi gibi davranarak mutlulukla eğitim almasıdır. Çocuklarımızın gelişim düzeylerine ve özelliklerine dayanan, tüm gelişim alanlarını geliştiren bir programla çocuğu merkeze alan oyunla öğreten. araştırmayı sorgulamayı paylaşmayı, keşfetmeyi ve fikir üretmeyi en üst seviyeye çıkaran bir eğitim sistemi uyguluyoruz. Kendini rahatlıkla ifade edebilen iletişim becerisi yüksek,sorun çözme becerisi yüksek bireyler olmasını önemsiyoruz. Özel Mavi Sandal Anaokulu olarak, 'aktif öğrenme Modeli'i ile MEB Okul öncesi Eğitim Programı temelinde High-Scope ,Montessori, Reggio Emilia, Gems, Waldorf, Scamper ve proje tabanlı eğitim yaklaşımlarından okulumuzun mevcut durumu ve çocuğumuzun ihtiyaçlarına göre uygun bölümler ışığında eklektik bir program yaklaşımı uygulanmaktadır.
Branş derslerimiz; STEM, Botanik, Robotik Kodlama, Jimnastik, Yüzme, İngilizce , İspanyolca Yaratıcı Drama ve Akıl oyunları. İngilizce okulumuzda her gün verilmektedir. Öğretmenlerimiz alanında uzman Çocuk Gelişimi ve Anaokulu Öğretmenliğinden mezun. branş derslerimiz için ekstra ücret alınmamakta okul ücretinin içindedir.
Yemek: Yemek listemiz diyetisyen tarafından hazırlanmakta ve yemeklerimiz okulda hazırlanmaktadır. Ayrıca yoğurt, meyve suyu, reçel ve soslarımız kendi mutfağımızda yapılmaktadır.
Temizlik; Okulumuz günlük olarak temizlenmekte, gün içerisinde kullanılan tüm oyuncaklar her akşam, wc gibi sık kullanılan alanlar ise günde en az üç kez dezenfekte edilmekte, hafta sonları ise tüm okulda genel temizlik ve dezenfekte işlemleri uygulanmaktadır.
Güvenlik: Mavi Sandal Anaokulu gece görüşü olan kameralar ile 7/24 kayıt altına alınmaktadır.
Yaş Gruplarımız: 3- 6 yaş aralığında oyun grubu, tam gün, yarım gün saatlik bakım olmak üzere hizmet verilmekte olup cumartesi günleri çalışan veliler içinde okulumuz açık bulunmaktadır. Sınıflarımız kendi 3 yaş ,4 yaş ve 5 yaş okul öncesi grupları olarak yaş gruplarına göre oluşturulmuştur.
Eğitim Saatlerimiz; Okulumuz, sabah 07:30 ile akşam 19:00 arası açıktır. Eğitim saatlerimiz 09:00/17:00 arasıdır.
Etkinliklerimiz; Aylık olarak atölye (seramik, ebru vs) ve tiyatro sinema gibi aktiviteler düzenlenmektedir.
Servis İmkanı; Çocuklarımız hostes eşliğinde evlerinden alınır ve güvenle ailelerine ulaştırılır. Aydınevler- Küçükyalı ve Bostancı çevresine servisimiz vardır.
Yaz okulu; Yalçın Kızılay Spor Salonunda Yüzme, Jimnastik Basketbol, Voleybol, Kamp, İstanbul binicilik kulübünde at binme gibi derslerimiz olmaktadır.
Hafta Sonu; Cumartesi günleri de çalışan veya hafta sonları toplantı vs gibi nedenler ile çocuğunu bırakacak yer arayan aileler için cumartesi günleri de açığız.
Saatlik bakım; Gün içinde acil bir işi olan veya gün içerisinde çocuğum 1-2 saat akranları ile vakit geçirsin istiyorsanız sizlere özel saatlik eğitimlerimiz mevcuttur.
Detaylı bilgi almak için sizleri Altıntepe Özel Mavi Sandal Anaokuluna bekliyoruz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Mavi Sandal Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Mavi Sandal Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Mavi Sandal Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Mavi Sandal Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca, Almanca, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mavi Sandal Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Mavi Sandal Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mavi Sandal Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Mavi Sandal Anaokulu Yorumları (39)

  • Şc

    Okulumuzdan çok memnunuz 2. Yılımız özellikle müdürümüz Serpil hanıma çok teşekkür ederiz oğlumun alışma döneminde bize çok yardımcı oldu öğretmenlerimiz hepsi çok ilgili akademik olarak çok tatmin edici sosyal etkinlik olarak çok doğurucu bir eğitim programı var

  • DA

    Okul Müdürü Serpil Hanım, değerli öğretmenlerimiz ve tüm çalışanların işini özenle yaptığı; güvenilir, kaliteli ve sevgi dolu bir eğitim yuvası. Çocuklarımızı geleceğe güvenle hazırlayan Mavi Sandal ailesine sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çocukluklarını doyasıya ve güvende hissettikleri bir ortamda yaşamaları bizler için çok önemli.Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz değerli velimiz

  • Ön

    Kızımı güvenle bırakıp gün boyu aklımın kızımda kalmadığı sevgi yuvası. Yemeklerden etkinliklere herşeyiyle harika bir kurum. Önce serpil hocama sonra da diğer tüm çalışanlara emekleriniz için çok teşekkür ederiz. İyiki yollarımız kesişmiş ve iyiki varsınız. Sevgiler.

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her şey sevgiyle başlar.Çocuk sevildiğini hissettiği ortamda kendini güvende hisseder böylece eğlenmeye ve öğrenmeye açık hale gelir.Mesleğimizi ve çocuklarımızı çok seviyoruz.hergün daha iyisini yapabilmek için çabamız

  • YY

    Hergün okulun önünden gecerken cocukların kahkahalarını duyup dans edişlerine sahitlik efiyorduk. bu yıl eylül ayında bizde kızımla basladık Mavi Sandala.şimdi kızımım kahkahalarını duyuyorum o güzel bahçenizde.hiç gözüm arkada kalmıyor.Her ay yemek listenizi ve eğitim bültenlerini paylaşmanız okadar güzelki. Yok ya bültendeki etkinkliklerin hepsi yapılmıyordur dediğim anda etkinliklerin video ve fotografiarı gelince cok mutlu oldum.herseyniçin çok tesekkür ederiz Canan öğretmenim Serpil öğretmenim

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz değerli velimiz. Aylık eğitim bültenlerimizi ve yemek listemizi ve tabiki çocuklarımızın etkinlik fotoğraf/videolarını velilerimiz ile paylaşıyoruz.Çocuklarımızın bahçeyi kullanmalarını önemsiyoruz.Havanın güzel olduğu sabahlarda sabah sporumuzu ve dansımızı bahçede yapıyoruz.Hergün mutlaka en az 1 saat çocuklarımız bahçede oynuyorlar.

  • Öh

    Iyiki yollarımız kesimis dediğimiz güzel okulumuz,çeşitli aktiveteleriniz birebir ilginiz güler yüzünüz ve oğluma kattığını hersek için sonsuz teşekkürler.2 yıl daha sizlerleyiz

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyiki kesişmiş yollarımız sevgili velimiz.Çocuklarımızın geliimine katkıda bulunmak ve onların neler başarabildiğini görmek çok güzel

  • EG

    İlk olarak Eve yakınlığı nedeniyle tercih ettiğimiz bir okuldu kızımla bire bir ilgilenmeleri ve tam gün İngilizce verilmesi çok hoşumuza gitti Teşekkürler MAVİ SANDAL ailesiHerşey çok güzel her şey için teşekkürler

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz sevgili velimiz.Yabancı dil eğitimini önemsiyoruz.Bu nedenle Okulumuzda ingilizce ve ispanyolca eğitimi verilmekte.

  • Öş

    Öğretmenimiz den yapılan etkinliklerden dans drama hergun olan ingilizce derslerinden memnunuz sınıflar kalabalık değil konumu gayet güzel geçen yıl yolladım nasip olursa seneyede yollayacagim

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okulumuzun ulaşımının kolay olması,branş derslerimizin çeşitliliği ve öğretmenlerimizin alanında uzman ve en önemlisi çocuk odaklı olmaları bizler için çok kıymetli.Butik okul olduğumuz için sınıflarımız kalabalık değil.Öğretmenlerimiz her gün çocuklarımız için en iyisini yapmak için gelişime açık ve sevgi dolu.

  • FK

    Değerli okul müdürümüze ve değerli öğretmenimize sonsuz teşekkür ederim. Oğlum severek ve isteyerek gidiyor, bu durum beni çok mutlu ediyor. Oğluma kattığınız her şey için minnettarım, iyi ki varsınız.

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    En değerli varlıklarınızı emanet ettiğinizin bilinciyle hareket ediyoruz.Sevildiği ortama severek gelmeleri bizleri de mutlu ediyor.Herşey onların gelecekleri için

  • Gd

    Çocuğumu 2yaş 3 aylıkken başlattım Mavi Sandal’a. Başta Serpil hanım ve diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Kendi çocukları gibi ilgileniyorlar gözüm hiç arkada kalmıyor. İyi ki varsınız

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her çocuğumuz bizim için çok özel ve hepsi özel ilgiyi hakediyor. Butik okul olmamızın avantajı ile her çocuğumuz ile özel olarak ilgilenebiliyoruz.

  • TY

    Müdür olan Serpil Hanım çok sevecen bir karaktere sahip. Kendisinin bu sevecen tavırları öğretmenlere ve okulda çalışan herkese yansımış. Çocuklara olan ilgi ve tavırları son derece nezih ve pozitif. İçiniz rahat bir şekilde güvenebiliyorsunuz.

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her şey sevgi ile başlar.Okul müdürümüzden öğretmenlerimize ve personelimize işini severek yaptığı için bu pozitif enerji çocuklarımızın daha mutlu olmasında bir etken oluyor.

  • BB

    Çocuğunuzu güvenle bırakabilirsiniz Öğretmenler bir anne şevkati ve özeni ile hareket ediyorlar.. Ayrıca drama, kodalama, müzik, İspanyolca, İngilizce gibi branş dersleri ile eğitime katkıda bulunuyorlar.. Her şey için teşekkür ederiz..

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Anne şevkati ile yaklaştığımız çocuklarımız hayatları boyunca yaklaşık 20 yıl akademik eğitim alacaklar.Bizler okulumuzda bu eğitimlerin temelini atıyoruz.

  • HA

    Çocuğumu 4 yıldır okula değil , ailemden birine emanet ediyor gibiyim. Yüksek bir güven ilişkisi var aramızda. Eğitim anlamında verilenler, çocuğumun kazanımları gözle görünür şekilde pozitif. Yemekhane hizmeti şahane. Okul bünyesindeki tüm bileşenlerden çok memnunum bunun temelinde yönetimin pozitif ve titiz tutumu olduğunu düşünüyorum.

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    En kıymetli varlığımız olan çocuklarımız için birinci önceliğimiz onların güvenli bir ortamda mutlu ve keyifli vakit geçirmeleri.Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz sevgili velimiz

  • ZJ

    Ben çok memnunum, kızımda çok seviyor okulunuEğitim kalitesi mükemmel ❤️❤️❤️

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yaz okuluyla başlayan sürecimiz eğitim döneminde de devam etti.Branş derslerinden, bahçe etkinliklerinden çok keyif alan çocuklarımız için hep daha iyisi için çalışıyoruz.Çocuklarımızı çok seviyoruz

  • Ma

    Gönül rahatlıgıyla evladınızı bırakabilirsiniz.Egitim kalitesi,beslenme cesitliliği ve zengin aktiviteleri ile cocugunuza maksimum verim saglar

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    öğretmenlerimiz çocuklarımıza en iyisini verebilmek adına daima araştıran kendini geliştiren eğitimciler.İşimizi ve çocuklarımızı çok seviyoruz.

  • BB

    Çocuğumu güvenle bıraktığım ilk okul gün içinde keyifli vakit geçirmesi gerek eğitim bakımından gerekse öğretmenlerin ilgi ve alakası muhteşem.. Hasta olduğumuz zaman bile bir anne şefkati ile yaklaşımları için Mavi Sandal Anaokulu ailesine çok teşekkür ederim

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    En değerli varlıklarımız çocuklarımız.Daima onlar için çok daha iyisi için çalışıyoruz.

  • Oğlumu çok severek götürdüğüm çoğu zaman çıkmakta zorlandığı sevgili mavi sandal. Gerek müdürümüz gerek öğretmenlerimiz yardımcı ablalarımız hepsi birbirinden iyi niyetli ve çok kıymetli insanlar bizim için zor zamanımızda çok değerli destekleri oldu bize o yüzden çok severek gidip geliyoruz. Konum olarak da bize yakın olması ve merkezi bir yerde olması da büyük bir avantaj. Öğrencisini göndermeyi düşünen tüm velilere severek içtenlikle tavsiye edebilirim

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Geniş bahçemiz, okul dışı aktivitelerimiz çocuklarımızın çok sevdiği etkinlik alanları.Sınıf içinde branş öğretmenlerimizin çocuk odaklı dersleri çocuklarımızın okulu sevmelerinde ayrı bir etken oluyor.Çocuklarımızı ve işimizi çok seviyoruz.

  • Öm

    Kızımın mezun olduğu 2.evi 3yıl boyunca 1gün 1 saniye gözüm arkada kalmadı en önemlisi 1 sınıfa başladığı zaman sizin emeklerinizi eğitiminizi kızımın kendine olan güvenini görünce nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım bunun için size çok teşekkür ediyorum

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    okulumuzda herşey sevgiyle başlıyor.Güvenli okul ortamı işini severek yapan personel, zengin branş dersleri ve sınıf öğretmenleri ile keyifli bir ortam oluşturuyoruz onlar için. Okul öncesi hazırlık derslerimiz ile çocuklarımız ilkokula başladığında zorlanmıyor hatta bir çoğuna göre bir adım önde başlıyor okula .değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • FK

    Bir okuldan daha çok evimiz gibi. Canımız öğretmenlerimiz Serpil hanıma ve Buse hanıma çok teşekkür ederiz. Oğlumdaki ilerleme asla yadsınamaz, hepsi kendileri sayesinde.

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çocuklarımız ailelerinden ilk kez ayrılmanın verdiği tedirginlikle başlar okula.Önce onlara güvende olduklarını ve çok sevildiklerini değerli olduklarını hissettirmek önemli. Değerli yorumuz için çok teşekkür ederiz.

  • SN

    Çocuğuma çok büyük etkileri oldu paylaşım anlamında yemek anlamında her anlamda çok etkileri oldu

  • En

    İyiki diyorum çok mutluyuz ısrarla tavsiye ediyorumVelilerin birbirlerini tanımaları için ayda bir etkinlik

  • SA

    Çocuklarını çok seven ,güler yüzlü,çalışan,güvenilir kurucumuzun sevgi ile dokunduğu her şeyin sonucunda kısa sürede kendinizi birden koskocaman bir ailenin içine dahil olmuş olarak buluyorsunuz.Mavi Sandal okulu bu alanda diğerlerinden çok farklı.Her gün bir defa daha geleceğimizin teminatı çocuklarımıza yapılan her farklı katkının farkındalığını ve ayrıcalığını yaşamaya teşekkür ediyoruz .

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz çok teşekkür ediyoruz. Atatürk ilkeleri ışığında kendine güvenen özgüveni yüksek,karşılaştığı sorunları çözmede başarılı bireyler yetiştirmek temel hedeflerimizden.Önce çocuk çocukluğunu yaşamalı ve eğlenerek öğrenmeli düşüncesi ile hareket ediyoruz.

  • SD

    Oğlum okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor, bende içim rahat bırakabiliyorum, ilgileri ve tecrübeleri ile güven veriyorlar.İlgileri için çok teşekkürler..

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz değerli velimiz.Tüm çocuklarımızı çok seviyoruz.

  • YS

    Öğretmenler çok ilgili, çok güzel etkinlikleri var. Çocuğumuzu her sabah güvenle ve sevgiyle emanet ediyoruz. Emeğinize sağlık.

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz değerli velimiz.Kendini sürekli geliştiren yenilikçi ve çocukları çok seven bir eğitim kadrosuyla bu işi yapıyor olmak muhteşem

  • ES

    Oğlum 10 aylıktı başladığında asla gözüm arkada kalmadı Serpil Hanım ve tüm öğretmenlerimiz son derece ilgili ve sevgi dolu iyi ki varlar...

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz değerli velimiz.Çocuğumuzun ilk adımlarına ilk sözcüklerini söylemesine tanıklık etmek muhteşem bir duygu.

  • Fk

    Okulumuzun sahibinden ve Öğretmenlerimizden çok çok memnunuzHerşey istediğim gibi

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz değerli velimiz.İyiki varsınız

  • EG

    Öğretmenimiz, okul müdürümüz, yemekhanedeki abla herkesten çok memnunuz. Kızım yarım zamanlı gidiyor. Kurum sevgi ihtiyacını, sosyalleşme ihtiyacını tamamen karşılıyor. Kızımı güvende hissediyorum içim çok rahat.Şu anlık geliştirilmesi gereken bir durum bulunmuyor. Memnunum

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz değerli velimiz.Her şeyin sevgi ile aşılabileceği inancındayız ve işimizi severek yapıyoruz.

  • S

    İyi ki mavi sandalla ve kıymetli öğretmenlerimiz ile tanıştık. Hepsi çok özverili ve öğrencilerine karşı çok ilgili öğretmenler.Oğlum çok severek gidiyor. Kıymetli Serpil Hanım okul müdürümüz her çocuğa kendi çocuğu gibi özverili davranıyor ve ilgileniyor ben çok memnunum okulumuzdan. Ayrıca işinde uzman Yasemin öğretmenimiz ve diğer dil öğretmenlerimiz hepsi ayrı kıymetli iyi ki sizi tanıdık.

  • Özel Mavi Sandal Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz değerli velimiz.Onlar gerçekten benim çocuğum :) Mavi Sandal Ailesi sizleri tanıdığı için çok mutlu

  • MA

    Nezih,cana yakın ve uzman kadrosuyla gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

  • Di

    Zeynep küçücüktü okula başladığında .Benim için de onun için de çok zor olan bu süreci sevgi ve ilgileriyle daha kolay atlatmamızı sağladılar. Dil gelişimi olsun ,sosyaliği olsun inanılmaz gelişti. Özellikle Özlem Öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz. Okul müdürümüz Serpil hanıma da aynı şekilde teşekkür ediyoruz. İyi ki varlar. Güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir yer, aileden biri bizim için.

  • KA

    Çok ilgililer aile ortamını sağlıyorlar çocuğunuzu rahatlıkla teslim edebileceğiniz bir okul.

  • MS

    Çocuğunuzun her konuda geleceğe hazırlanmasını destekleyen, yaşam becerileri kazanmasını sağlayan, fiziksel, duygusal, sosyal ve dil gelişiminin ilerlemesine ciddi katkılar sunan sıcacık bir aile ortamıdır Mavi Sandal Anaokulu. Kızım orda çok mutlu bizimde içimiz rahat çünkü tüm çalışanları hem çok içten ve samimi hem de gerçekten ilgililer… Eğlenceli atölye çalışmaları yapıyorlar, belirli gün ve haftaları anlamına ve önemine uygun şekilde kutluyorlar… Uyguladıkları Montesori eğitim modeli ile çocuklara kazandırdıkları yaşam becerileri çocukların özgüvenlerini artırıyor… TEŞEKKÜRLER MAVİ SANDAL ANAOKULU AİLESİ İYİKİ VARSINIZ

  • GY

    Oğlum 3 yaşında. Geçen yıl Nisan ayından bu yana Mavi Sandal Anaokulu’na gidiyor. Müdürümüz Serpil Hanım’ dan ve öğretmenimiz Özlem Hocamız’ dan çok memnunuz. Oğlumun gelişiminde çok büyük katkıları oldu bu yüzden onlara minnettarım

  • Cok degerli,guler yuzlu,bilgili ve ozverili ogretmenlerden olusan bir okul,ilk kizimdan sonra ikinci kizimida bu okula yazdirdim,hic tereddutsuz kizimi emanet ediyorum.Okul mudiresi Serpil hanim hep guleryuzlu,basarili ve iyi bir yonetici,cocuklarin dilindende cok iyi anliyor.

  • SG

    3.5 yaşındaki oğlum bu yıl ilk kez anaokuluna başladı. Oğlum yapısı gereği farklı ortamlara alışmakta zorlanmaktadır. Okula adaptasyon sürecinde öğretmenimizin güler yüzlü, sabırlı olması ve çocukla doğru iletişim kurması veli olarak içimi rahatlattı. Gönül rahatlığıyla bıraktığım bir okul. Kısa sürede oğlumda olumlu değişiklikler oldu. Anne olarak nasıl mutlu olduğumu anlatamam. Öğretmenimizin etkinlikleri çok eğlenceli ve eğitici, sabırlı, neşeli ve çok güler yüzlü birisi. Kendisi hem benim hem oğlumun en büyük şansı. Katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki rastlaşmışız Mavi Sandal

  • MA

    Güleryüzlü,çözüm odaklı ve şefkatli bir yuva.Gözüm arkada kalmadan evladımı emanet edebildiğim ailedir;)Tüm öğretmenlerimize,idarecilere ve Birgül ablamıza tesekkur ederim.

  • DE

    Mimik kızımın okulu. Okula başlamadan önce birçok alanda gelişim geriliği olan çocuğumu tavsiye üzerine okula kayıt ettirdim. Hayattaki en büyük şansımdan biriydi. Öğretmenler çok donanımlı ve bilgili. Öğretmenimizin yönlendirmeleri ve destekleriyle çok şükür hepsinin üstesinden geldik. Öyle samimi bir okulki müdüründen aşçısına hepsi çok sevecen ve samimi. İşlerini para için değil çocuk için yapıyorlar. Yemeklerinde kullandıkları bütün malzemelerin organik olması, okulun temizliği ayrıca içimizi rahatlatıyor. Eğitiminin çok iyi olmasında tereddüt etmiştik. Çocuğun tempoya uyum sağlayamamasından korktuk. Fakat öğretmenimizin oyun temelli eğitim vermesi, ilgisi ve sabrıyla hallettik. İyi ki mavi Sandal ailesi :)

  • B

    Sıcak bir ortam çocuğunuzu güvenle bırakacağınız bir okul.. Öğretmenlerinin yaklaşımı bir abla bir anne gibi... Çocuklar okulun büyük bahçesi sayesinde güzel havaların keyfini çıkarıyor..

  • ZG

    Okulun müstakil genis bahceli mustakil bir alana olması,oyun alanlari,cimenli bahcesi olmasi cesitli meyve agaclarinin olmasi ilk tercih nedenlerimdendi.ogretmenlerin alanında uzman olmasi çocuklar ile birebir guleryuzlu iletişimleri ve kaliteli eğitim sistemleri sürekli yenilikçi olmaları diğer nedenlerimdi.çocugum okula hergun keyifle gitti.aksam okuldan eve gelmek istemedi.tesekkur ederim mavi sandal ailesi..

  • HA

    Kızım 2 yaşından beri Mavi Sandal Anaokulu'na gidiyor. ilk günlerde öğretmenler kadar yönetim de okula alışma sürecinde büyük rol oynadı. Çocuklara yaklaşım, sağlanan katma değerler oldukça kıymetli. Yabancı dil dersinde yabancı öğretmenle öğrenilen dilin gerçekten farkı anlaşılıyor, müzik dersi, spor dersleri çocukta izlenebilir gelişim sağlıyor. Akademik tarafın dışında aile sıcaklığı ve samimiyeti sunulması paha biçilemez. Kızım okuldaki yemeklerin tadını evde bulamadığından şikayetçi diyebilirim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mavi Sandal Anaokulu İletişim Bilgileri

Altıntepe Mah. İstasyon Yolu Sok. No:11 Maltepe / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum