fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mavi Yengeç Anaokulu

Özel Mavi Yengeç Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:30

Özel Mavi Yengeç Anaokulu Hakkında

Özel Mavi Yengeç Anaokulu, İstanbul Pendik ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, 3-6 yaş arası çocuklara eğitim veren bir anaokuludur.
250 m2 kapalı ve içerisinde oyun parkı olan 100 m2 açık alana sahip iki katlı villada, deneyimli eğitim kadrosu ile faaliyet göstermektedir.
Pendik, Kurtköy Çamlık'ta bulunan Özel Mavi Yengeç Anaokulu, butik yapısıyla, öğrencileriyle birebir ilgilenebilen, okul-öğrenci iletişiminin çok kuvvetli olduğu aile yapısında bir anaokuludur.

Çalışan velilerimiz düşünülerek eğitim saatleri 07:00 / 19:00 olarak belirlenmiştir.

Öğrencilerimiz yaşlarına göre belirlenmiş kalabalık olmayan sınıflarda öğrenim görmekte, öğrenci öğretmeni ile sürekli birebir iletişim halindedir.
Öğrencilerimizin güvenliği bina içinde ve dışında olmak üzere kamera sistemiyle sağlanmaktadır.

Profesyonel mutfak personelimiz tarafından hijyen kurallarına göre hazırlanmış yemeklerimiz çocuklarımıza sunulmaktadır.

Özel Mavi Yengeç Anaokulu Oxford yayınları iş birliği ile öğrencilerimiz yabancı dil (İngilizce) eğitimlerini yabancı öğretmen eşliğinde almaktadırlar. Sanatsal etkinliklerimiz modern dans, drama ve müzik derslerimiz alanında uzman öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir.

Zekâ oyunları, satranç derslerini alırken öğrencilerimiz aynı zamanda öğrenmeyi, araştırmayı, sorun çözmeyi öğrenmekte, ilişkileri güçlü ̈ bireyler olarak yetişmektedirler.
Okulumuzda belirlenen günlerde Doğum günü kutlamaları yapılmakta, çocuklarımız arkadaşlarıyla eğlenerek yeni yaşını karşılamaktadırlar.

Özel Mavi Yengeç Anaokulu olarak amacımız, kendi potansiyelinin farkında, sorunlarıyla başa çıkabilen mutlu bireyler yetiştirerek, güçlü ve mutlu bir toplum yaratmaya yardımcı olmaktır.

Özel Mavi Yengeç Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

Özel Mavi Yengeç Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:30 şeklindedir.
  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mavi Yengeç Anaokulu Yorumları (18)

  • BU

    Güleryüzlü anaç öğretmen arayanlar için tek kelimeyle harika bir yer. Benim oğlum çok duygusaldır bağ kurmakta zorlanır. 3 günde kendilerini o kadar sevdirdiler ki. Kıskanmaya başladım. Okulu görmeye gittiğimizde Sibel hanımın o gerçek samimiyeti sayesinde oğlum için en iyi okulu bulduğuma eminim artık. Umarım ilkokula kadar birlikte geçiririz bu süreyi :)

  • Öç

    Okuldaki tüm öğretmenlerin çocuklara yaklaşımını çok beğeniyorum. İşlerini keyifle yaptıkları belli :)Fiziki açıdan bahçesinin daha geniş ve toprak olmasını isterdik.

  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • EB

    Herkese merhaba oğlum için okul arayışındayken İnstagram üzerinden Mavi Yengeç Ana okulunu bulduk. Daha öncesinde 4.5 tane okul gezdik ama bir türlü içimize sinmedi. Mavi yengeç ana okulu yöneticisi Sibel hanım dan randevü istedik görüşmeye başladık. Kendi samimiyeti ve okulun düzeni, temizliği, iç açıcı olması,bahçesi,güvenliği, mutfak ve tuvaletlerin temizliği bizi baya etkiledi. 1. Senemizi tamamladık ve 2. Sene için kaydımızı yeniledik tüm etrafımızdaki insanlara tavsiye ediyorum. Etkinlikler,yemekler ve bir çok güzel işler burada. Oğlum kahvaltı yapmazdı Mavi yengeç ana okulda severek yapmaya başladı. Konuşması yaşıtlarına göre geriydi şimdi yaşıtlarına yetişti. Öğretmenlerimize ve Sibel hanıma çok teşekkür. Oğlum baba erken gelme diyor bana. Çok sevdi okulu. Birlere bile terli şekilde gelmedi. Hemen yedek kıyafetlerini giydirirler. Eşimde bende çalıştığımız için çocuğumuz çoğu vaktini okulunda geçiriyor. Bizim gözümüz hiç arkada kalmıyor. Bu yorumu canı gönülden yazıyorum. 2. Çocuğum olsa onuda yazdıracağım tek adres. Mavi Yengeç ana okulu olur. Teşekkür ederim…Herşey dört dörtlük…

  • Özel Mavi Yengeç Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

  • Za

    Biz çok memnunuz hepsi çok kıymetli insanlar çocuğum çok mutlu öğretmenini çok seviyor Didem hanim baş tacimiz

  • Kaliteli temiz ve güzel bir okul. Özellikle öğretmenlerin ilgisi çok güzel kızım öğretmenini çok sevdigini her fırsatta dile getiriyor. Bu sebeple öncelikle Didem öğretmenimize ve Sibel Hanıma ilgileri için çok teşekkür ederim

  • Eb

    Okul müdürü Sibel hanım , ögretmenleri ve çalışanları olarak çok ilgililer çocuğunuz hakkında hiç bir endişe barındırmıyorsunuz müdüründen tutun aşçısına kadar çocuğunuzdan haberdar bilgi alma ve muhattap bulabilme konusunda başka kreşler ile kıyaslanamaz gün gün çocuğunuza katılan eğitimi fazlası ile fark ediyorsunuz .En değerli varlığımız oğlumuzu güven ile emanet edebilmenin huzuru var içimizde

  • İB

    Üç yaşında kızım için okul arayışı içerisindeydik, tereddütlerim vardı fakat şuan iyi ki mavi yengeç diyorum. Yemek yemeyen çocuğuma severek yedirmeyi başardılar, sadece ingilizce konuşan bir öğretmenle ingilizce dersi alıyoruz, dans ve müzik gibi branş dersleri var ve işinin ehli öğretmenlerle çalışıyorlar, ben genel olarak her şeyden çok memnunum ayrıca okulun kurucusu Sibel Hanım'a ilgisi ve bilgisi için çok teşekkür ediyorum.

  • YZ

    Okulun sahibi Sibel Hanım başta olmak üzere tüm öğretmenleri ve çalışanları çok ilgili ve alakalı.Oğlumu gönül rahatlığıyla bıraktığım tertemiz , sıcacık bir yuva ortamına sahip bir okul. Oğluma eğitim , kişisel gelişim , el becerisi ve özellike beslenme(yemediği yemekleri yeme) konusunda çok iyi geldi. İyi ki burayı tercih etmişim diyorum ve emekleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

  • İö

    Cok memnunuz. Çevresindeki çok pahalı ve kalitesiz okullardan çok farklı.Daha fazla ücretli aktivite ve çeşitli dersler eklenebilir.

  • BM

    okul her konuda çok şeffaf güven duygusu veriyor oğlum için çok okul araştırmıştım ve yine kendi araştırmalarım doğrultusunda sibel hanımla tanıştık ve çok sıcak çok samimi bir okul sahibi kendisi aklımdaki tüm sorulara net cevaplar bulduğum bir kurum oldu her hangi bir tereddüte gerek kalmadan oğlumun kaydını yaptırdık. Butik okul olması özellikle bu pandemi süresinde sibel hanımın sürekli çocuklara velilere ilgi ve alakalı olması çok hoşuma gitti. her konuda çok özverili öğretmenlerimizi çok seviyoruz birebir ilgililer yemesi içmesi oğlumu çıkışa geldiğimde tertemiz teslim almam ve tabi en önemlisi sevgi dolu olmaları benim için en önemli hususlardan.. eğitim açısından da oldukça özverililer her alanda özenle seçim yapıyor sibel hanım 3. ayımızdayız şuana kadar hiç bir keşkem olmadı aksine iyiki karşılaşmışız diyorum

  • GT

    Güvenle çocuğunuzu teslim edebileceğiniz bir kurum gerçekten beslenme özbakım temel bakım eğitim ve özellikle İngilizce eğitimi konusunda gerçekten çok iyi gönül rahatlığıyla ben kızımı bırakıyorum ve mutlu bir şekilde alıyorum herkese tavsiye ederim Sibel Hanım gerçekten bir anne şefkatiyle tüm çocukları karşılıyor öğretmenimiz bireysel farklılıkları gözeterek tüm çocuklarla ilgileniyor ayrıca tüm annelerin en hassas noktası yemek kızım gerçekten okulda yapılan yemekleri çok seviyor ve çoğunda evde tercih etmezken okulda arkadaşlarıyla birlikte olduğu için ve yemekler çok iyi olduğu için okulda çok güzel yiyor başarılarınızın devamını diliyorum

  • GA

    Yabancı ingilizce öğretmeni ile ders Müzik dersine giren ayri branş ogretmeni Yemekleri Fiziksel yapısı Sibel hanım ve öğretmenlerinin sıcaklığı kızıma ev sıcaklığı yaşatıyor..ogretmenler mutlu çocuklar mutlu ve ebeveynler mutlu Gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz...

  • GA

    Sıcacak bir aile ortamı sunuyor Mavi Yengeç Anaokulu kızıma...Kizim mutlu ebeveynler mutlu en önemlisi Mavi Yengeç öğretmenleri mutlu...Kızımı gönül rahatligiyla emanet ettiğim bir yer...

  • Za

    Her biri çok değerli eğitimciler tedirgin dim ama artık değil tavsiye ederim

  • EA

    Oğlumuz 3 buçuk yaşında. Bu dönem onun için birkaç kreş gezmiştik. İlk defa kreşe gidecekti.Çok endişeliydik . Ama bu kreşi ziyaret edince başka kreş aramamıza gerek olmadığını anladık. Kayıt yaptırdık. Çok doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Başta Sibel hanım ve ekibinden ,öğretmenlerimizden çok memnunuz.Okulumuzun öğrencilerine olan ilgisi,etkinlikleri,ingilizce,dans dersleri ve diğer aktiviteleri gayet başarılı.Okulumuzun temizliği ve yemeklerinden de memnunuz.Rahatlıkla kayıt yaptırabilirsiniz.Okulumuza da buradan çok teşekkür ederiz ilgi ve alakaları için.

  • GT

    Oğlum için okul arayışımızda son durağımız olan mavi yengeç anaokulu Hem idare hem öğretmenler tarafından Öğrencilerine tek tek ilgi gösteren bir okul,İngilizceye önem verip sadece ingilizce konuşan bir öğretmen ile çalışan Sibel hanıma burdan teşekkürlerimi iletiyorum, ayrıca naifliğinden bir nebze ödün vermeyen didem hanıma da teşekkürlerimi iletiyorum, sayenizde oğlum ile sağlıklı iletişim kurabiliyoruz ❤️❤️❤️

  • TT

    Oğlum 3 yaşında başladı ilçeden geldi çekingendi hırçındı ama bu okuldaki öğretmen ve sibel hanımın desteğiyle çok güzel gelişti ben çok memnun kaldım. Yemek, özbakım, hijyen ve çocuklarla birebir ilgilenme çok güzel. Ayrıca ingilizce, müzik, dans gibi pek çok aktivitenin yer aldığı ve gerçekten öğretmek odaklı bir okul biz çok seviyoruz ve beğendik.

  • NA

    Canımızın parçası güvenle ve huzurla emanet ettigimiz eğlenerek hayatı ögrendigi muhteşem mimarisi ve bahçesiyle kızımın kendisini evinde gibi hissetigi anne sıcaklığı şevkatini yaşayabildigi ikinci evimiz . Başta okul kurucusu sibel hanım olmak üzere tüm mavi yengeç anaokulu ekibinin üstün sabır ve özverili çalışmaları en büyük şansımız . Emekleriniz , sabrınız ve hassasiyetiniz için ne kadar teşekür etsem az İyiki varsınız iyiki yollarımız sizlerle kesişmiş ! :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mavi Yengeç Anaokulu İletişim Bilgileri

Çamlık Mah. Cahit Zarifoğlu Cad. No: 8/1 Pendik/İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum