fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:30/12:00
Öğlenci: 13:00/16:30

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu Hakkında

Kurucusu 25.08.1995 Sarıyer doğumlu olan Melisa Kellecioglu, eğitimci bir aileden gelmesinin yanı sıra, anaokulu öğretmeni olan bir annenin yolundan gitmeyi hedefleyerek kariyer yolunu çizmiştir. Üsküdar Üniversitesi Çocuk Gelişimi, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler bölümlerini Yüksek Onur Ögrencisi olarak bitirmiş olup şuan psikoloji bölümü alanında çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda meslek lisesi öğrencilerine de katkı sağlamanın önemini vurgulayarak, mesleki açık lise öğrencilerine hafta sonları Çocuk Ruh Sağlığı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Anne ve Çocuk Sağlığı vb. eğitimleri vermektedir

Konferans ve Seminerler
DEĞERLER EĞİTİMİ
MENTAL ARİTMETİK ETKİNLİKLERİ
MONTESSORİ ÇALIŞMALARI
II. ULUSAL OTİZİM GÜNLERİ KONFERANSI
WALDOF YAKLAŞIMI
REGGİO – EMİLA YAKLAŞIMI
OKUL ÖNCESİNDE DRAMA EĞİTİMİ
OKUL ÖNCESİNDE MÜZİK VE DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ
DİKKAT GELİŞTİRME ETKİNLİKLERİ
OYUN YOLUYLA KAVRAM ÖĞRETİMİ
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE PROBLEM ÇÖZME
DOGRU EBEVEYN NASIL OLUNUR?
EBEVEYN MESLEĞİ

Beylikdüzü Anaokulu İstanbul Beylikdüzü Eğitim Vadisinde bulunan Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu müstakil bir bina olup kapalı alan, yeşil alan ve oyun parkı mevcuttur.

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu'nda da her yaş grubunun ihtiyaçlarına göre dekore edilmiş ayrı sınıflar içinde eğitsel köşelerin olduğu güneş alan ferah sınıflar mevcuttur. Aynı zamanda diğer okullarda fırsat tanınmayan, İngilizce - Akıl oyunları sınıfı, Jimnastik -Oyun salonu, Sanat Atölyesi ve bahçemizde mini Tarım Atölyesi bulunmaktadır.

Beylikdüzü Anaokulu'nda Yaşlarına uygun klozet ve lavabolarla döşenmiş olan mahremiyete uygun şekilde KIZ VE ERKEK AYRI tuvaletler bulunmaktadır. Melisa Anaokulu'nda Çocuklarımızın göz zevkine hitap eden son derece hijyenik olan yemekhanemizde, kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere toplam üç öğün yemek servisi yapılmaktadır. Diyetisyenimiz tarafından, 3-6 yaş çocuklarımızın, karbonhidrad, protein, kalsiyum vb. ihtiyaçlarına uygun şekilde hazırlanan yemekler mutfak personellerimiz tarafından servis edilmektedir.

Bir Beylikdüzü Anaokulu olarakÖzel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu'da Okulumuz 24 saat boyunca müdürümüz tarafından güvenlik kameraları ile izlenmektedir.Tüm giriş-çıkışlar kontrol altındadır. Öğrencilerimiz, talimatınız olmadıkça anne-babalarından başka kimseye teslim edilmez.

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu'nda Alanında uzman,tecrübeli ama herşeyden önemlisi MERHAMET VE SEVGİ DOLU bir eğitim kadrosu ile sizlerleyiz. Çocuklarımızın, anne babalarından ilk ayrı kalışlarını, mutlu bir eğitime dönüştürerek ahlaki değerlere bağlı ne istediğini bilen, çözüm üreten, sorgulayan yarınlar hedefliyoruz. Mutlu Çocuklar ve gözü arkada kalmayan Anne-Babalar güvencesi ile sizlerleyiz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Waldorf Pedagojisi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu Yorumları (80)

  • AH

    Çocuklarınızı güvenle emanet edeceğiniz tek bir yer var o da Melisa anaokulu.Gelecegimiz olan çocuklarımızın eğitimi,ruhsal durumları,her alanda yetiştirilmesine önem veren ,en önemlisi SEVGİ ile ilgilenen ilk başta müdürümüz Melisa ogretmenimize ve emek veren diğer öğretmenlerimize minnettarız.Iyi ki bu okulu açmışsıniz iyi ki yolumuz sizinle keşişmis. İnanın çocuğu olan herkese güvenle sizi tavsiye ediyorum.Emanetleriniz Melisa anaokulunda emanetleri oluyor diyorum. Sevgi ve saygılarımla ben Ahmet Yağız’ın anneannesi Ayfer

  • G

    Benim bir arkadaşım bu okulda cocugu vermişti memnun kalmış hocanız varmis Ebru hanım güzel ders anlattini çocuklar aktiviteler yaptığı söylemişti böyle okullar her yerde olmalı çocukların kendini geliştirmeye ihtiyaç var bu zamanda bravo güzel eğitim yönelik okul açtığınız için hocaların her biri eğitim kendini bilen insanlar bu okula vermek isteyen mutluaka verin ebru öğretmen de eğitiyor işinden başarılı kendini bilen çocuklarla ilgilenen bir insan hepinize sevgiler Allah emanet olun ❤Bence kusursuz aktiviteleri bol çocukların kendi geliştirdiği bir okul

  • Bk

    Ebru öğretmenimiz öğrenciler için çok değerli çok güzel ilgileniyor eğlenceli neşeli enerjikli kendisini çok seviyoruz ♥︎

  • Eb

    Kızımız yaklaşık 6 aydır okula gidiyor. 3 yaşında olduğu için başlarda duyduğumuz kaygıların tamamı deneyimlerimiz ,gözlemlediğimiz değişikliklerle ortadan kalktı. Alnan hijyen önlemleri sayesinde içimiz çok rahat. Kızımıza aile şefkatiyle yaklaşan bir okul bulduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Daha şimdiden okuldan gelmek istemiyor, hatta hafta sonu bile okula gitmek istiyor:). Bı küçük yaşında okulla böyle sevgi bağı kurmasına eşim ve ben çok sevindik.Okulu kafasında böylesine güzel ve güvenilir bir yer olarak aldığı için bundan sonraki eğitim hayatında da sağlıklı başlangıçlar kuracağımızı düşünüyorum. Birde gerçekten küçük yaş olmasına rağmen hem birçok oyun oynanıp aynı zamanda da oyunlarla kazanımlar sağlanması beni etkileyen şey oldu sanırım.Sadece Play grubu diyip bütün gün oyuna bırakılmıyor bu benim ve eşim için önemli bir husustu.. Okuldaki öğretmenlerimizin çalışanların samimi içten en önemlisi de sevgi ile yaklaşımları onlara ev sıcaklığını verebilmeleri okula isteyerek gitmesindeki en büyük etkendir. Çocukların akranlarıyla vakit geçirmesi gelişimleri açısından çok önemli. Bize keyifli, güvenli ve kaliteli bir okul deneyimi yaşattıkları için sevgili müdürümüz Melisa Hanıma, değerli öğretmenimiz Fatma Hanıma ve okuldaki diğer tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

  • Eb

    Kızımız yaklaşık 6 aydır okula gidiyor. 3 yaşında olduğu için başlarda duyduğumuz kaygıların tamamı deneyimlerimiz ,gözlemlediğimiz değişikliklerle ortadan kalktı. Alnan hijyen önlemleri sayesinde içimiz çok rahat. Kızımıza aile şefkatiyle yaklaşan bir okul bulduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Daha şimdiden okuldan gelmek istemiyor, hatta hafta sonu bile okula gitmek istiyor:). Bı küçük yaşında okulla böyle sevgi bağı kurmasına eşim ve ben çok sevindik.Okulu kafasında böylesine güzel ve güvenilir bir yer olarak aldığı için bundan sonraki eğitim hayatında da sağlıklı başlangıçlar kuracağımızı düşünüyorum. Birde gerçekten küçük yaş olmasına rağmen hem birçok oyun oynanıp aynı zamanda da oyunlarla kazanımlar sağlanması beni etkileyen şey oldu sanırım.Sadece Play grubu diyip bütün gün oyuna bırakılmıyor bu benim ve eşim için önemli bir husustu.. Okuldaki öğretmenlerimizin çalışanların samimi içten en önemlisi de sevgi ile yaklaşımları onlara ev sıcaklığını verebilmeleri okula isteyerek gitmesindeki en büyük etkendir. Çocukların akranlarıyla vakit geçirmesi gelişimleri açısından çok önemli. Bize keyifli, güvenli ve kaliteli bir okul deneyimi yaşattıkları için sevgili müdürümüz Melisa Hanıma, değerli öğretmenimiz Fatma Hanıma ve okuldaki diğer tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

  • B

    Cok okul gezdim gerçek bir aile sıcaklığında büyüsün istiyorsanız melisa Hanım ve öğretmenleri derim öğretmenlerin çabalarını görünce çok duygulandım çok teşekkür ediyorum

  • By

    Beylikdüzu'nde oturuyorum herkes bu okuldan bahsediyordu gittim gördüm harika insanlar Melisa Hanım yeniliğe çok açık bir hanım eğitim harika hiç düşünmeden kayıt yaptırdım

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Du

    Eğitimi çok iyi olan okul arayışı içindeydim hem fiyat hemde bu kadar güzel eğitimin olduğu harika okul

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Nh

    Aile ortamı istiyorsanız burası harika anne ve kızının olduğu çok şirin bir okul

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Pp

    Eşim ve ben herşey için çok teşekkür ediyoruz.Aile sıcaklığını güler güzünü hissederek bırakıyoruz hergün çalışan ebeveynler olduğumuz için iyi bir kurum bulmak için çok çaba gösterdik.Anaokulu için asla ucuza kaçmayın kalite nerede ise orayı tercih edin.Burda bütün branşlar var ve hepsi aidatın içinde çok memnunuz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ol

    Öğretmenler, personeller hepsi çocuklarla çok alakalı.Müdiresi Melisa Hanıma çok teşekkür ederim.Genç bir bayan olarak işinden çok iyi anlıyor ve kurumla çok ilgileniyor çok teşekkür ederim.Kızım emin ellerde elhamdulillah

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ak

    Öncelikle herkese merhaba, oğlumuz için evimize yakın bir okul seçmek istedik.Beylikdüzü’nde pekçok anaokulu var seçerken kafanız karışabiliyor. Sadece şunu söyleyebilirim kaliteden ödün vermeyen aile sıcaklığı yansıtan ve senelerce devam etmek istediğiniz bir anaokulu diyebiliyorum.Çocuğunuzun güvende ve iyi olduğunu bilmek istiyorsanız fiyata bakmadan seçmelisiniz. Hiçbir sey çocuklarımızdan değerli değil, Teşekkürler Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu ekibi

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Dh

    Oğlumla başka ülkeden geldik kendimde öğretmenim okul ararken bana bu okulu öneren çok kişi oldu kendimde eğitimciyim ama melisa hanımın bu kadar mesleğine aşık olması çocukları sevmesi beni çok etkiledi gerçekten egitim bizim ülkeye göre standartların çok üstünde RUSYA'DA böyle okul çok az teşekkür ederim Melisa Hanım

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • H

    Kızım çok mutlu benim icin bu kadarı yeterli. Çocugunuz mutlu olsun istiyorsanız başka okul aramayın

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ec

    İlgili bir okul, belirli aralıklarla hem öğretmen, hem müdiresi hemde psikolog gelişimleri için rapor veriyor bizleri bilgilendiriyor böyle bizler haberdar etmelerinden çok memnunum

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Tj

    Yeni taşındık okul arıyordum çoğu kişi bana melisa cocuk dünyası anaokulunu önerdi gittim görüştüm çocuğumu yazdırdım gerçekten söylenildiği gibi harika bir okul

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • J

    Çok güler yüzlü ve samimi bir okul ikizlerim çok mutlu bu civarda en güzel eğitim veren ve yemekleri çok güzel olan okul

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • K

    Çok iyi insanlar eğitimci kimliklerinin yanın da çok iyiler gerçekten bir gün yağmur yağdığında trafik vardı ve gerçekten geç kaldım saat 20.00 de okulda oldum .çok üzüldüm ama geldiğimde kızım melisa hocayla ve annesi Zeynep hanımla o kadar güzel vakit geçirmişki çok mutlu oldum iyi ki sizi tanımışım teşekkür ederim

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Nc

    Eğer benim gibi temizlik önemliyse kesinlikle tavsiyelerim. Çok temiz yemekhaneden sınıflara kadar çok titizler

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ya

    Kızımı 3okula gittik hepsinde ağladı eve gelmek istedi.fakat melisa cocuk dünyası okulunda çok mutlu melisa öğretmenim siz bir meleksiniz içim çok rahat iyisiniz alakanız için çok teşekkür ediyorum

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Yu

    Iyi ki bu okula geldim. İse gittigimde içim çok rahat anne kadar yakın ogretmenleriniz var. Iyi ki iyi ki iyi ki

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • At

    Bültenler hazırlanıyor, okuldaki öğretilen bilgilerden haberdar olabiliyorsunuz.Çocuğunuz bütün gün oyuncaklarla mı oynuyor yoksa gerçekten eğitim mi alıyor bu fotoğraflarla görebiliyorsunuz.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Oh

    Öğretmenlerin çocuklara yaklaşımları çok güzel, bir öğretmen olarakda beğeniyorum.Her okulda olması gereken bir disiplin var Ve bu sevgi ile destekleniyor oğlum okula gitmek için sabırsızlanıyor ama bir o kadarda düzene girdi.İnatçılığı ve benmerkezci davranışları sona erdi.Teşekkür ediyorum.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • En

    Fatma öğretmeni çok seviyoruz☺️Herşey harika tam olması gerektiği gibi

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Gu

    Çocuklara yaklaşım tarzı çok içten ve samimi bu doğallık beni etkileyen kısım oldu

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ab

    Çevredeki çoğu okuldan temiz ve düzenli, içeri girince temizlik ve yemek kokuyor.Kendi çocukluğumdaki anaokulunu hatırladım ;)

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Çocuğum için gerekli olan bütün eğitimler bulunuyor.Okul yöneticisi okul ile çok ilgili bir müdür birebir bütün çocuklarla ilgilendiğini daha önceden görmemiştim.Bu mesleği seven insanlar yapsın gerçekten

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • To

    İyiki varsınız dediğim bir okul, kızım için en doğru yeri seçtiğimden eminim mükemmel ilgi alaka her kafama takılan soru için cevap buluyorum teşekkürler Melisa hanım

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ak

    Etkinlikleri dopdolu mutlaka her hafta çocukların doyasıya eğlendiği ve öğrendiği etkinlikler yapılıyor, Instagram sayfasındanda görebilirsiniz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Od

    Gerçekten kaliteli ve sevecen bir okul, kapıdan girer girmez o sıcaklığı hissediyorsunuz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Pk

    Melisa hanımı kendi kardeşim gibi seviyorum, bir müdire bu kadar içten ve güler yüzlü olabilir.Allah ondan razı olsun hep dualarımda.Kendi anneme bırakır gibi emanet ediyorum çocuğumu

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ed

    Okulumuz çok seviyoruz. Çünkü çocuğumuz eve geldiğinde çok mutlu, onu mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Bu yüzden teşekkür ederiz Melisa Hanımcım

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • ak

    Çocuğumuzu buraya gönderdiğimiz için çok memnunuz ve okul öncesi çocuğumuzun gelişimi için doğru bir karar aldığımıza eminim. İletişim çocuklar ve velileriyle her zaman çok iyiydi. Verilen dersler/yapılan programlar çocuklarda etkisini her zaman göstermiştir. Teşekkürler Melisa Çocuk Dünyası

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Gk

    Yaklaşık 6-7 aydır kızım okulumuza geliyor. Sizlerden ve çalışanlardan özellikle öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Çocuğumun gerçekten büyük kazanımları oldu, kendine güveni arttı. Melisa Hanım sağolsun kendi çocuğundan farksız davrandığına eminim, çünkü kızımın öğretmenine hayranlığı bunu söylüyor. Herkese emeği geçenlere teşekkür ediyorum…

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ak

    Öncelikle öğretmenlerimizin güler yüzlü ve samimi olmaları beni çok sevindiriyor. Her konuda çocuklarımızı bilgilendirip, eğitiyorlar. Bu konuda çok memnunum. Teşekkürler.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ok

    Çalışan annelerin en büyük sorunu, canlarından daha çok sevdikleri evlatlarını kime teslim edecekleridir. Çok şükür Allah yardımcımız oldu karşımıza çok sevdiğimiz ve aynı zamanda çok güvendiğimiz Melisa Hanıma ve onun sevgili ekibini çıkardı evet ekip diyorum çünkü gerçekten bu bir ekip işi çünkü onlar hep aynı dili konuşuyorlar ve aynı sevgi ve şefkati besliyorlar evlatlarımıza, bundan dolayı güvenle, rahatlıkla eşim ve ben evladımızı onların şefkat dolu ellerine teslim ediyoruz .Biliyoruz ki erenimiz orda mutlu ve huzurlu.. Çok teşekkürler Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu çalışanları sizleri seviyoruz..İyi ki varsınız..

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Pl

    Değerli öğretmenlerimiz; Biz burada çok mutlu dakikalar yaşadık. Bu güven dolu aile gibi olan kurumda Ben oğlumun bu kadar becerikli, başarılı, duygusal ve bu kadar akıllı olduğunu öğrendiğim için çok mutlu oldum. Sayenizde oğlum, hayata daha güzel hazırlandığını gördük. Her şey için çok teşekkür ederiz, ellerinize yüreğinize sağlık. Okulumuza da size de çok şey borçluyuz. Çok minnettarız, iyi ki varsınız.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Öncelikle her şey için çok teşekkür ederim. Melisa anaokulu deyince aklıma gelen şey; güler yüz, sevgi, ilgi. İlk geldiğimde gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Ama Alimi öyle bir sardınız ki tıpkı anne kucağı gibi. Allah sizden razı olsun.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Bütün çalışanlarına teşekkür ederiz. Bu okuldan çok memnun kaldım. İnşallah uzun yıllar sürer. Hepinize teşekkürler.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Md

    Sevgili öğretmenlerimizin her biri işini layıkıyla yerine getiriyor.En küçük birseyde haberdar ediyorlar.Belki anne olmayabilirler ama gerçekten tam bir anne gibi yaklaşıyorlar.Ust temizliklerinden yemek yemeklerine kadar özen vermeleri oglum için mutluluk sebebim

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Bk

    Müdürümüz melisa Hanım her konu ile alakalı bizi tatmin edici cevaplar veriyir çocuklarla yakından ilgileniyor genelde müdürleri masa başında görürüz burada çocuklarla birlikte olması beni çok mutlu etti.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Od

    Etkinlikleri ve eğitimleri çok kaliteli her geçen gün şaşırıyoruz.Her şeyde emek var çok teşekkür ediyoruz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • İf

    Geçensene başka bir okula gittik yarım dönem kadar. Bu kadar ilgi ile karşılaşmadık hasta olunca gelmeyince bile arıyorlar.Okulda düşme çarpma olabiliyor çocuklar arasında hemen en küçük bir şeyde bana haber veriyorlar. Bu benim için önemliydi.Etkinliklerde de çok başarılılar çocuğum mutlu ben mutluyum

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ag

    Öncelikle herkese merhaba, Beylikdüzü’nde çok okul araştırdık diyebilirim.Melisa Hanımla karşılaştıktan sonra kararımızı verdik.Kolejler büyük kurumlar bir hiç diyebilirim.Bu samimiyet ve şeffaflıkla hiçbir okulda karşılaşmadık.Okul seçimizi çok iyi yapın.Biz eşimle dogru kararı verdigimizi düşünüyoruz.Öğretmenlerimiz, branşların bu kadar dolu olması mükemmel.Diğer kurumlarla aynı ücreti taleb edip bu kadar branşı içermesi harika.Bir ticaret değil gerçekten eğitim kurumu oldugu çok net!

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ak

    Okul arayanların bu mesajım ile karşılaşmasını dilerim.Belki duymuşsunuzdur beylikdüzü anaokulları hakkında çok yorum yapılır.Melisa hanım bu yorumları tamamen yıkan bir eğitim sistemi uyguluyor.Aile sıcaklıgını oluşturması, kaliteli bir eğitim sistemi düzenlemesi bütün ön yargıları yıkıyor. Şunu belitmeliyim ki çocugunuz hem güvende olsun hemde gerçekten kaliteli bir eğitim alsın istiyorsanız kesinlikle dogru yerdesiniz.Ucuz olsun diye okul aramayın bizim en degerli varlıgımız çocuklarımız fazla ücret verin ama güvende oldugunu ve kaliteli bir yerde oldugundan emin olun derim.Benim içim rahat

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Bb

    Melisa Hanıma öncelikle teşekkür ediyorum, Annesi ile birlikte bu kadar aile ortamını oluşturması, ve ekibini bu şekilde özenle oluşturmasını takdir ediyorum.Çocugumu kendi anneme bile bırakamazken bu kadar güvenle bıraktığım için çok mutluyum

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Gf

    Tam bir aile ortamı diyorum.Melisa Hanım ve kendi gibi öğretmen annesi ile güvenilir bir kurum bulduğum için çok mutluyum.Kızım Melisa hanımın annesine anneanne öğretmen diyor daha ne olsun

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • F

    Çocuklarımıza olan ilginizden ve sevginizden de ben şahsen çok memnunum. Her şey için çok teşekkürler tekrar tekrar… Çocuklarımızı size emanet etmek çok güven verici iyi ki varsınız. Çocuklarımızın elini bırakmayın.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • N

    Arkadaşımın tavsiyesi ile geldim.İyiki İyiki İyiki diyorum Melisa hanımın güler yüzü, çocuklara karşı sevgisi mükemmel ve tam bir aile ortamı var.Bu beni etkileyen en önemli unsurdu.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • K

    Çocuğumun sevildiği ve önemsendiği bir ortamda içim rahat bırakabildiğim için kendimi ve yavrumu şanslı hissediyorum. Bize böyle hissettiren öğretmenimize ve okulumuza teşekkür ederim.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • N

    Oğlumuz Ahmetin sosyal hayatı anaokulundan önce ve anaokulundan sonra diye ikiye ayrılıyor.Her alanda oğlumuz değişti, gelişti. Bunda emeği geçen başta Melisa Hanıma ve ekibine çok teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Ud

    Sevgili Melisa Anaokulu; sizinle bu aile ortamı ile tanışmaktan çok mutluluk duyuyorum.Melisa hanım ve kendi gibi öğretmen annesi Çocuklarımın sizin eğitiminiz içinde yetişmesinden son derece memnunum. Umarım aynı şekilde burada aldıkları eğitim ve değerleri korur ve kaybetmezler. Sizleri çok seviyoruz. Her şey için çok teşekkürler.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • H

    Anaokulu hizmetlerinden memnunum. Öğretmenimizde ilk yılların heyecanı, şevki fazlası ile var. Mesleğini seviyor. Bu durumun devam etmesini diliyorum. İlk zamanlarda yaşadığım kaygılardan uzağım. Aynı kaygıları yaşamamak adına başarılar dilerim.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • ÖA

    Bugün videolarını izledik. 4 yıl önce mini minnacık dünyaya gelen bebeğimizin bugün bunları yapmasını kelimelere dökülebilecek kadar net duygular içinde değilim. Ama kuzucuğumuza sahip çıkıp bu kadar ilgilendiği için önce Melisa Hanım’a, sonra da güvenimizi boşa çıkarmadığı için ekibe çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • ÖA

    Çalışan annelerin en büyük sorunu, canlarından daha çok sevdikleri evlatlarını kime teslim edecekleridir. Çok şükür Allah yardımcımız oldu karşımıza çok sevdiğimiz ve aynı zamanda çok güvendiğimiz Melisa hanımı ve onun sevgili ekibini çıkardı evet ekip diyorum çünkü gerçekten bu bir ekip işi çünkü onlar hep aynı dili konuşuyorlar ve aynı sevgi ve şefkati besliyorlar evlatlarımıza, bundan dolayı güvenle, rahatlıkla eşim ve ben evladımızı onların şefkat dolu ellerine teslim ediyoruz .Biliyoruz ki erenimiz orda mutlu ve huzurlu.. Çok teşekkürler Melisa Çocuk Dünyası çalışanları sizleri seviyoruz..İyi ki varsınız..

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • ÖA

    Çocuklarımıza olan ilginizden ve sevginizden de ben şahsen çok memnunum. Her şey için çok teşekkürler tekrar tekrar… Çocuklarımızı size emanet etmek çok güven verici iyi ki varsınız. Çocuklarımızın elini bırakmayın.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • ÖA

    Okul.com dan okul arayışındaydım.Kızım için hem branşlarla dolu hemde değerler eğitimi verebilecek güvenilir bir kurum bulduğum için çok mutluyum teşekkür ederiz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • KY

    Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu ♥️ Bir çocuğa en güzel hediye onun yoluna ışık tutmak ve onu parlak bir geleceğe doğru yönlendirmektir. Bunun yolu iyi bir eğitimden geçer. Bu eğitimin temelinde ise anaokulları olur .. Eee şansınız var ise kaliteli bir okul ve severek öğreten , öğrenmeyi kalıcı kılan bir öğretmene denk gelmelisiniz .. Ben bu şansı bulduk hem kendimde hemde kızımda .. Okul olarak Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu bize bu şansımızı tattırdı.. Müdüre Hanımımız , Sınıf Öğretmenimiz ve Personelleri hepsinin birbirinden güler yüzlü olması .. Okulun İç ve Dış Dizaynı ve en en en önemlisi hijyen ve temizlik kokusu ve kapı açıldığında yüze vuran sıcaklık … Hepsi bana ‘Evettt bu yıl oldu çok şükür ‘ dedirtti .. Teşekkürler Melisa Çocuk Dünyası Anaokulı ♥️ Teşekkürler Melisa Hanım.. Tek Geliştirmesini İstediğim Yanı İse İnşaAllah Daha Geniş ve Kalitesini Sergilemesine Müsait olacak Okullar Açması .. Kurumsallamayı Hakediyor .. Bence Bizler Gibi Farklı İllerde İlçelerde de Şansı Hakeden Çocuklar Var Bunlarada Fırsat Verilmeli.. :))

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • ÖA

    Okuldan memnunuz hijyen açısından gerekli tedbirler alınıyor.Genel rutin temizliklerini bile instagramdan paylaşıyorlar bu beni etkilemişti.Öğretmenler güler yüzlü bunun Melisa hanımdan kaynaklandığını düşünüyorum.Herşeyle ilgileniyor müdürün bu kadar okulun içinde olması beni mutlu ediyor:)

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Sy

    Çocuğum gerçekten çok mutlu ve değerli öğretmenlerimiz sayesinde de biz de çok mutluyuz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • RG

    Okula girdiğiniz andan itibaren size güven veren ve gözünüzün arkada kalmaması için elinden geleni yapan Okul müdürü ve öğretmen kadrosu var❤️ Tüm çocuklara kendi çocukları gibi ilgi gösterdikleri için ve diğer bütün güzellikleri bize yaşattıkları için çok çok seviyoruz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • AY

    Melisa hanim çok guleryuzlu yardımsever eğitimli bir yönetici. Öğretmenlerimiz çok ilgili ve bilgili. Okul temiz ve güvenli. Biz çok memnunuz.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • Nt

    Okulumuz ve degerli ogretmenlerimizi cok seviyoruz gonul rahatligi ile yolluyorum ben cocugumu

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • AK

    Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu’nu biz çok sevdik. Kızımız okuluna mutlulukla gidiyor. Belli bir ders programı çerçevesinde etkinlikler ve dersler yapılıyor. Yani çocuğunuz güvenli ve mutlu bir ortamda sürekli yeni şeyler öğreniyor. Çocuğunuzla ilgili hergün bilgi alabileceğiniz bir uygulamaları var ve gün içinde yapılan etkinlikler ve dersleri izleyebiliyorsunuz. Aynı şekilde çocukların beslenmelerine de çok önem veriliyor. Bizim kızımız çok yemek seçen bir çocuktu sağolsunlar yakından ilgileniyorlar ve yavaş yavaş düzeliyor yemek seçme sorunumuz. Kızımın öğretmeni Selen hanıma ve Melisa hanıma ilgileri için çok teşekkürler. Herkese çok tavsiye ederim .

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • RD

    Planlı programlı , ne deniliyorsa uygulamaya dönüştürülmüş bir okul bulduğum için kızım adına çok mutluyum, bir çok vaatler verilip gerçekleştiremeyen okullar var , ve benim bir diğer önemli husus olan , saygı ve güleryüzlülük , anaokulunun kurucu olan Sayın Melisa Hanımın , nezaketi duruşu profesyonelliği takdire sayan ,ben iyi ki diyorum yokumuz sizinle kesişti, ve okul araştıranlara denk gelirse bu yazım , öncelinle okulun kurucusu kim prensibi nedir inanın okulun kurucusu tüm süreci belirler ve öğretmenler o standartta seçilir bu anlamda gözünüz kapalı okula emanet edebileceğiniz yer

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • BT

    Melisa hanım güleryüzlü ve ilgili bir idareci öğretmenimiz de çok anlayışlı oğlum için belirttiğim özel isteklerime olumlu dönüş yaptılar. Hem benim içim çok rahat hem oğlum çok mutlu gidip mutlu geliyor. Herşey için teşekkür ederiz. Önemli olan tabi ki çocuklarımızın mutlu olması ama aldığı eğitimden de ben cok memnunum. Poyrazım orda edindiği bilgileri günlük hayatında kullanıyor bu da beni daha mutlu ediyor. Gönlünüz rahat bir şekilde çocuklarınızı emanet edebilirsiniz.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • FD

    Tahmin edemeyeceğim kadar müthiş güzelliktesiniz ilginiz alakanız evladımı hissettirdiğiniz ilgi alaka ve en önemlisi sevginizi hissettirdiğiniz için size teşekkür ediyorum iyiki siz Herşey mükemmel ötesi

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • Mk

    Bu 3 cü okulumuz Melisa hanım'ın gerek enerjisi gerek güler yüzü herşeye değer oğlumuz yamaç severek ve mutlu bir şekilde okula gidiyor hafta sonu zor geçiyor diyebiliriz özlüyor okulunu inanın gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz çocuklarınızın mutlu bir eğitim almasını istiyorsanız Melisa çocuk dünyası derim Melisa hanıma ayrıca teşekkür ediyoruz hiç unutmayacağım bir an yaşattı bana sabah okula gittiğimizde oğlumu eğilerek ve sarılarak kucaklayarak sakinleştiren şefkatli kolları ya gerçekten anlatılmaz enerjisine şefkatine hayranız siziseviyoruz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • EU

    Öncelikle okul araştırması yapanlar için sayfada okulun resimlerinin olması benim için artı bir durumdu en azından gitmeden fikrim oldu ve gittiğimde de göründüğü gibiydi yemekhane kısmı tuvaletler tam çocuklara göre ki bazı okullarda bunlar gördüğüm kadarıyla vasat durumdaydi okul müdüresinin herşeyle ilgili olması sorduğunuz her soruya tatmin edici cevaplar vermesi eğitim içeriklerinin dolu olmasi istediğiniz an bilgi alabilmeniz ulaşılabilir olması ve en önemlisi okula girdiği an çocuğunuz sevmesi.. teşekkürler Melisa Hanım ve melisa çocuk dünyası anaokulu ♥️Şuan için artı su olsaydı daha iyi olurdu diyeceğim bir durum görmedim

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, yorumlarınız için teşekkür ediyoruz ♥

  • AK

    Aile kavramı eşittir melisa Anaokulu - Düşünmeden mutluluk adresidir. Çok memnunuz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Gt

    Biricik yeğenimin güzel okulu. Bir okuldan daha fazlası

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Nt

    Hani cocugunuzu annenize yada babaniza emanet edinceki rahatlik olur ya oyle hissettiriyorlar (;Suan icin tüm eğitim yeterli

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • E

    Kızım okulunuzda olduğu için çok mutluyum gözüm arkada kalmıyor melisa hanım ve öğretmenlerine çok teşşekkür ederim

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Db

    Melisa Hanim ve kendi gibi öğretmen olan annesi ile Tam bir aile okulu, güvenilir bir kurum. Melisa Hanımı öğretmenlik yaptığı zamandan tanıyoruz.okul açtığını duyunca çok sevindik.Kurumunun öğretmenleri de kendi gibi güler yüzlü.Isletme gözüyle bakilmayan gerçekten eğitim odaklı bir okul.Dini eğitim ve ingilizce jimnastik gibi diğer branşların 'da verilmesi aradığımiz bir özellikti her acıdan donanımlilar.Herşey için tekrar teşekkür ederiz

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Fy

    Torunum icin cok okul araştırdım, yasi kucuk olduğu icin guvenilir bir kurum bulmak cok zor.Melisa hanım bizim kaygilarimizi giderdi.Ogretmenimiz cok tatli hepsi güler yuzlu.Okul kapisinda guler yuzle ilgi ile karşılaniyoruz.icim cok rahat.Hergun yavrum eve temiz geliyor atleti degistiriliyor bu benim icin cok onemlji bir konu.Tekrar tesekkur ederiz.Melisa hanım ve degerli ogretmenlerine

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • LY

    Çocuğumu gözüm kapalı emanet ettiğim, işinin ehli ve güleryüzlü idaresiyle de her zaman tek geçeceğim okulumuz❤Her şey mükemmel

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • BB

    Eğer ki güzel bir nesil yetiştirmek istiyorsanız onun dışında ise ahlaki eğitimden tutun, bale,dans,müziğe tüm branş alanlarında oldukça titiz ve özverili koşulsuz güveneceğiz bir kurum, tavsiye ediyorum.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • DK

    Biz aile olarak çok memnunuz çocuğum üzerindekı bazı etkılerınıde davranışlarıyla okulun katmış oldugu eğitimle farkındayız çok rahat bi şekilde gönderıyorum ve kendısının isteyerek gitmesi benı dahada çok rahatlatıyor mutlu oluyorum.. eğitimcilerin işi gerçekten kolay değil biz 1 2 3vs cocukla ugrasırken onların durumu ortada hiçbir şey bazen dört dörtlük olmayabılir ve bunu okula gönderirken bıreysel düşünmeksizin ben merkezli benım cocugum gbisinden bazı durumlarda anlayıs göstererek özelikle gerçekten eğitim için çocuklara bişeyler katan eğitmenlere karşılıklı özverı biçimde yaklaşıp hassas davranarak güzel bir yol izleyip daha verımlı olacağı düşüncesindeyım ve bu okuldaki öğretmenlerinınde gerçekten yaptıgı etkınlıklerle çabalarla bunu görebılıyorum o yüzden rahatlıkla gönderebılırsınız.

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • İyiki yollarımız kesişmiş, iyiki sizin gibi bir ailenin parçası olmuşuz minnettarız size. Evladımı emanet ederken asla gözüm arkada kalmıyor.öyle dolu dolu geçiyor ki..

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

  • Şk

    Çocuğumu aileme bırakır gibi bırakıyorum her günleri dolu dolu geçiyor hiç bir tereddüt um yok sonunda aradığım kreşi buldum egitimleri tutumları çok güzel kreş arayışında olan herkese tavsiye ediyorum

  • Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Güzel düşünceleriniz bizim için çok değerli, çok teşekkür ediyoruz ♥

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Melisa Çocuk Dünyası Anaokulu İletişim Bilgileri

Barış Mah. Eğitim Vadisi Villa 7 No:17 Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum