fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Meva Anaokulu

Özel Meva Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:30

Özel Meva Anaokulu Hakkında

Bahçelievler Kocasinan’da 800 metrekare müstakil binasıyla hizmet veren Özel Meva Anaokulu, alanından mezun uzman eğitim kadrosu, tecrübeli branş öğretmenleri, dil odaklı eğitimi, haftada 3 gün psikolog desteği ve çeşitli atölye seçenekleriyle geleceğimiz olan çocuklarımıza kaliteli bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Özel Meva Anaokulu, ezberci ve dayatmacı eğitim sistemi kalıplarından çıkarak , gelişim merkezli, Montessori, GEMS tekniğiyle öğrencilerinin hayal gücünü geliştirip yaratıcılıklarını artırma odaklı eğitim anlayışına sahiptir. Amacımız, gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayan, özgüvenli, araştıran sorgulayan ve severek öğrenen, bununla birlikte saygılı, merhametli, insani değerleri içselleştirmiş lider bireyler yetiştirmektir. 0-6 yaş aralığı bilişsel, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimin en hızlı olduğu yıllardır. Bu nedenle çocukların bireysel gelişimi açısından erken çocukluk eğitimi olmazsa olmaz konumda. Gelişimin en hızlı olduğu erken yaşlarda, kaliteli bir erken çocukluk eğitimi alan çocuklar, bu dönemde yüksek öğrenme potansiyeline sahip olmaları nedeniyle, ileriki okul dönemlerinde ve yaşamlarında daha başarılı olurlar. Özel Meva Anaokulu olarak, bu bilinçle çocuklarımızın nitelikli okul öncesi eğitim almaları için, velilerimizle iş birliği içerisinde 'Hep daha iyiye' sloganımızla çalışıyoruz. Çocuğun gelişiminin sağlıklı bir şekilde izlenebilmesini önemsiyoruz. Psikolog, eğitim koordinatörü ve sınıf öğretmenlerimiz, çocuğun gelişimini yakından takip etmekte, öğrencimizde fark ettiğimiz gelişime açık yönler, yeteneğinin olduğunu gözlemlediğimiz alanlar, için aile işbirliği içerisinde yönlendirmeler yapıyoruz. Ailenin çocuğun gelişimi, aile yaklaşımı konusunda destek talebi varsa birebir psikolog desteği imkanı sunuyoruz. Eğitim ailede başlar diyerek yıl içerisinde velilerimize eğitim seminerleri düzenliyoruz.
Bahçelievler Kocasinan’da bulunan Özel Meva Anaokulu olarak sağlıklı beslenmeyi küçük yaştan itibaren bir yaşam biçimi olarak benimseriz. Sağlıklı beslenme bilincini öğrencilerimize kazandırmak okulumuzun en temel hedeflerinden biridir. Mutfağımızda organik beslenmeye dikkat ederek çocuklarımıza hijyenik ortamda hazırlanmış sağlıklı menüler sunarız. Okulumuzda yemek ve temizlik gerekli hijyen ve sertifikalara sahip personeller tarafından sağlanmaktadır.

Özel Meva Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Mesleki Rehberlik

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Meva Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Meva Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Meva Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Meva Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Meva Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Meva Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Meva Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Meva Anaokulu Yorumları (33)

  • ZA

    Başta değerli öğretmenimiz Rümeysa hanım ve yardımcısı zeynep hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimizin emeğine sağlık. Kızım ve benim için güzel bir süreç içerisindeyiz. Kızım dil akıcılığı açısından kendisini ifade etmekte zorlanırken sizinle geçirdiği süreç içinde gözle görülür bir yol katettiğini görmek çok mutlu edici..TeşekkürlerBizlerin(velilerin) çocuklarının günlük etkinliklerini takip edebileceği ekstra bir platform olmasını isterdim

  • Ct

    Meva ailesi olarak söylemek istiyorum iyiki tanımışım bu ailenin içindeyiz iyiki varsiniz gerek ilgi alaka gerek cabalariniz cocuklarimiz o kadar guzel seyler ogreniyorki ben bir anne olarak gurur duyuyorum sizlerden MEVA AILESI TESEKKURLERMEVA ailesi nin düşündükleri incelikler etkinlikler ve projeler icin basarilarinin devamlarini diliyorum her zman

  • at

    İstanbul gibi karışık bir şehirde hem fiziki hem de akademik olarak güvenilir bir kurum bulmanın ne kadar zor olduğunu ebeveynler bilir. Burası çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz bir kurum. Hem öğretmenleri hem yemek ve temizlik görevlilerinin bir anne sıcaklığında olması paha biçilemez. Teşekkür ederiz Meva ailesi sizi seviyoruz:)

  • RE

    En kıymetli şey tüm kadronun, idarecilerin merhametli, çocuklarımıza kıymet veren insanlar oluşu. Eğitim konusunda sürekli iyileştirme geliştirme halinde. Ders içerikleri, proje dersleri, nitelikli ders programı diğer okullardan çok farklı. İyi ki Meva, kesinlikle tavsiye ederim.

  • D

    Bahçelievlerde daha iyisi yoktur diye düşünüyorum.Alan olarak ferah ve hijyenik bir okul,bir iş alanı değil aile sıcaklığı gördüm.Öğretmenleri de hepsi birbirinden tatlı güler yüzlü sıcak öğretmenler ,tek kelimeyle çocuğumu gözüm arkada kalmadan gönderebileceğim bir yer.Fazlası var eksiği yok :)

  • Ma

    Okul öncesi eğitimin önemini desteklemiş bir anne olarak 3 yaşındaki kızımı anaokuluna göndermeye karar verdiğimde karşıma çıktı Meva Anaokulu,bir arkadaşımın tavsiyesi ve araştırmalarımız sonucu evet dedik eşimle,burası doğru yer.Kafamızda onlarca soru ve heyecanla başladığımızda okula ilk günlerin tüm zorluğunu okul müdürümüzün,egitim koordinatörümüzün ve öğretmenlerimizin büyük desteğiyle atlattık, bu süreçte bize sabırlı olmayı, kararlı yaklaşımın ne kadar önemli ve faydalı olduğunu kurucumuz ve koordinatör ogretmenimiz özenle anlattılar, İkinci hafta geldiğinde artık kızım ağlamıyor,hatta okula gitmek için can atıyordu .1 ay gibi kısa bir sürede okula uyum surecini tamamladı. Konuşması,hareketleri,olaylara verdiği tepkiler,özgüveni kısacası herşeyi olumlu yönde değişmeye ve gelişmeye başladı. Evet doğru seçilmiş bir okul ve doğru eğitimcilerin elinde bir çocuk böyle yeşerip serpilmeye başladı Teşekkürler Meva Ailesi...

  • Fk

    Öğretmenler mükemmel, çocuklara iyi davranıyorlar ve kibarlar

  • ÖA

    Her çocuğa ayrı ayrı özel ilgi alaka, Tecrübeli işini bilen öğretmenler Çocuklarımızı doğal sağlıkla besleme gayreti, yani her şeyiyle iyiki Meva.

  • OK

    Oğlum 3.5 yaşında ve sene başında bir anaokuluna kaydetmeyi düşünüyorum. Bu süreçte Meva'da karşıma çıktı. Takip ettiğim kadarıyla, branş hocaları alanından mezun ve tecrübeli. Bu benzeri birçok anaokulunda olmayan bir özellik. Çünkü çoğu yerde alan mezunu olmayan öğretmenler görev yapıyor. Sosyal medyayı aktif kullanıyorlar. Faaliyetlerin takibi kolay oluyor. Anaokulunun fiziksel mekanı kuşatıcı ve yeterli. İstanbul şartlarında bu önemli. Fiyat aldığım diğer yerlerle kıyaslayınca makul olduğunu söyleyebilirim.

  • EY

    Biz bu yıl Şubat ayında kayıt yaptırdık oğlum okula çok zor alıştı bu süre zarfında yönetim ve öğretmenlerinin göstermiş olduğu sabır,sevgi takdiri fazlasıyla hak ediyor biz aile olarak çok memnunuz çocuğunuzu güvenerek getirebileceğiz bir kurumdur.

  • ET

    Çok güvenli okul ve mükemmel bir kadro. Ayrıca uyguladığı müfredat günümüz şartlarının üstünde

  • Yn

    Dışarıdan bakan biri olarak içeriğini ciddi şekilde araştırdım çok değerli öğretmenleri ile ve yönetim kısmı bir ticarethane olarak degil de bir aile olarak bakan bir anaokulu. Çocuğum yaşı geldiğin hiç düşünmeden yollayacağım anaokulu idirYönetimsel olarak gelişmeye geliştirmeye kapalı bir ekip değil on görüleni görüp zamanında el atıp kendilerini geliştiren bir ekip gördüm

  • Fd

    Çevreden duyumlar alıyorum mükemmel bir okul insanın çocuk olup bu okula kayıt yaptırası geliyor

  • GA

    Yeni başlamış olmamıza rağmen Azer Hanım ın orada bulunması bizim için çok önemli ve güzel bir referanstı.Fiziki yeterlilik ve donanım açısından oldukça başarılı ,öğretmenimiz Nur hanım gayet ilgili ve güleryüzlü sevgi dolu,yemek sorunu olan oğlum burda Hatice ablasının güzel pasta ve yemekleri sayesinde yemeye başladı bu bizi çok mutlu etti.Yolunuz ve şansınız açık olsun iyiki varsınız Meva Ailesi

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Çocuğunuzu güvenle teslim edebildiğiniz; yediklerine içtiklerine kendi çocukları gibi dikkat eden, onları koruyan kollayan, onlara sevgiyle yaklaşan bir kurumdur.

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Şg

    Gerek ilgi ve alaka gerek gelişim için kaçırılmaz bir okul, bir sürü yan dersleri olup özellikle robotik kodlama derslerini kaçırmamanızı öneririm,

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • ED

    Hem bilimsel hem manevi değerlere bağlı bir kurum.Kuruculari çok değerli insanlar

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • S

    Hem samimi ve özverili kadrosu, hem temiz, ferah bir kurum olması sebebiyle gönül rahatlığıyla çocuğumuzu emanet edebileceğimiz bir okul. İlgililere teşekkür ederiz.

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • SG

    okulun yönetimi ve öğretmenleri çok kaliteli ve ilgili. çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. anne babaların gözü kapalı güvenebilecekleri bir yer Meva…

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • FY

    Çocuğunuza sizinle aynı şefkati özeni verebilecek tek adres ÖZEL MEVA ANAOKULU

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • KK

    Alaninda uzman öğretmenler ve çeşitli bircok aktiviteleri renkli ekinlikleriyle mutlu güzel hayırlı yarınlar için meva anaokulu...

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • BE

    Hocaları oldukça ilgili, birebir psikoloğ görüşmeleri bizim çoçuklarla iletişimimiz içinde çoçuklar için çok faydalı oluyor. Gerek müdür gerekse öğretmenler öğrencilerle oldukça ilgili, yapılan aktiviteler, dersler , oyunlar çocuğu oldukça mutlu ediyor. Çoçuklar eve mutlu dönüyor. Teşekkürler Meva anaokulu.Şimdilik yok .

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Ke

    Okulun kalitesi atmosferi özelliklede ögrencilerin beslenme konusunda herşeyin organik olmasından çok etkinlendim. Herşeyin en özenlisi kullanılıyor. Rabia hocamızın velileerle karsı tutumu harika teşekkürler özel meva

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Ek

    Kurumun yönetimi, eğitimci kadrosu çok iyi. Kızımın okulda ilk yılıydı ve tecrübeli yaklaşımlarının katkısıyla alışma dönemini sorunsuz halledebildik.

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • GK

    Tamamen gozu kapalı guvenebılcek bir ortam basarılı ve deneyımlı öğretmen kadrosuyla eglenırken oğretebılen ders aktıvıtelırıyle doyurucu ders programıyla temız hıjyenık sınıf ortamıyla saglıklı ve cesıtlı yemeklerıyle her zaman guleryuzlu ve ılgılı ogretmenlerıyle bız annelerin gönlünu içini rahat ettiren bır okul yuva Meva anaokulu hıc dusunmeden tercıhınızı yapabılırsınızz ⭐

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • GK

    Tamamen on gorusmelere bakarak verdıgım bu kararlaa hıcc yanılmadım cok sukurr Basarılı ve deneyımlı öğretmen kadrosuyla yogun ve doyurucu aynı zamanda da eglenırken ogretılen ders ve aktıvıtılerlerıyle temiz ve hijyenik ortamıyla saglıklı beslenme programıyla cok memnun kaldıkk dusunenlerın hıc tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla tercih edebilicegı bı okul meva anaokulu

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • DG

    Okulumuz çok harika çok memnunuz ogretmenlerimizde çok iyiler çok teşekkür ederizHerşeyiyle mukemmel

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Sz

    Merhaba benim 2 tane kızım da ozel meva anaokulunda eğitim görüyor çok memnunuz kızlarım okuluna gidince gelmek istemiyorlar öğretmenler çok ilgili ve alakalı mükemmel bir eğitim sistemleri var kızlarım ilk günden bu yana hiç zorluk çekmedi öğretmenlerin sevgi dolu hisleriyle hic yabancılık cekmediler çocuklarınızı hemen kayit yapmanızı tavsiye ediyorum meva çalışanlara sevgi ve saygılar diliyorum

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • CL

    Yiyenim orada okula başladıktan sonra gelişimi olarak baya ilerleme oldu ona okul Cok iyi geldi

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • ET

    Merhabalar… Öncelikle Meva Anaokuluna çok teşekkür ederiz. Biz Meva Ailesine bu sene katıldık , oğluma gösterdiğiniz sevgi ve ilgiden çok memnunum. Herkese rahatlıkla önerebileceğim bir okul. Okula alışma sürecinde Rabia hanım ve öğretmenimiz oğluma ışık oldular ve artık okulumuza severek gidiyoruz.Oğlumdaki akademik ve ahlaki gelişimler bizi çok mutlu etti , eğitim öğretim , yemekler ve fiziki koşullar anlamında çok iyi bir okul. Biliyoruz ki oğlum ibrahim okulunda mutlu ve huzurlu . İnşallah aynı şekilde burada aldıkları eğitim ve değerleri korur ve kaybetmezler. Çok teşekkür ederim Meva ailesi sizleri seviyoruz iyi ki varsınız …

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Yönetim, öğretmenler diğer tüm çalışanlar hepsi ayrı ayrı çok ilgili.Her konuda aşırı toleranslı ve yardıma çok açıklar oğlum için çok tereddütte kalmıştım ama şimdi koşarak gidiyor okula iyiki varsınız Meva ailesi insanın evladını gözü kapalı bir şekilde emanet etmesi çok güzel bir duygu eksik olmayın Bu kadar kısa sürede çok güzel ilerleme kaydettiniz eminim çok daha güzel yerlere geleceksiniz.

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Bo

    İki ay oldu oğlumu yazanı ve memnunuz gayet güvelinir çok da cana yakın hocalarımız özelikle herzaman güler yüzleri çok güzel

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

  • Gerek konforlu oluşuyla gerek güler yüzlü hocalariyla çok güzel ve güvenli bir okul kızımı orda okuttugum için içim çok rahatHer acıdan mükemmel bence

  • Özel Meva Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz, her zaman daha iyisi için sizin desteklerinizle çalışmaya devam edeceğiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Meva Anaokulu İletişim Bilgileri

Kocasinan Merkez Mah. Bahçelievler / İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum