fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Minik Abaküs Anaokulu

Özel Minik Abaküs Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/19:00
Öğlenci: 10:00/16:00

Özel Minik Abaküs Anaokulu Hakkında

İstanbul Ataşehir ' de bulunan Özel Minik Abaküs Anaokulu - Ataşehir Anaokulları içerisinde tecrübeli eğitmen kadrosu ve kaliteli eğitimi ile çocuklara temiz bir ortamda okul öncesi eğitim vermektedir. Okulda başarılı,becerilere sahip, sorumluluk sahibi, analitik düşünebilen ve yeteneklerinin bilincinde bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Okul binamız en güncel deprem yönetmeliğine ve okul öncesi eğitim standartlarına uygun olarak 2016 yılında inşa edilmiştir. 4 kat üzerine müstakil olan binamızda her katta 30 m2 sınıflarımız bulunmaktadır. Okulda eğitim programları basitten zora doğru gitmektedir. Bu şekilde çocukların zorlanmadan, derslerde eğlenerek vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Özel Minik Abaküs Anaokulu ' nda sınıflar 12 kişiliktir. Böylece çocuklar daha rahat bir ortamda ders işlemekte ve öğretmenler çocuklarla birebir, daha yakından ilgilenebilmektedir. Öğrenciler Montessori eğitimi standartlarına uygun olarak hazırlanmış bir çevrede kendi gelişimleri için ayrılmış günlük yaşam alanı, duyu alanı, dil alanı, matematik alanı ve kozmik yaşam (coğrafya-kültür) alanında çalışırlar. Okulda günlük olarak rutin 08:00 de başlar ve kahvaltı, sabah halka saati (merhabalaşma) ile başlar.Belirli günlerde satranç (Türkiye Satranç Federasyonu öğretmeninden) , İngilizce (Uzman speaker öğretmenlerden) ve robotik kodlama (bilim atölyesinden ekiple) dersleri verilir. Okulumuz bünyesinde sunulan yabancı dil eğitimi uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Oyun gruplarında haftanın 5 günü günlük 2 şer saat serbest montessori eğitim etkinliği , spor aktiviteleri ve sanatsal çalışmalar yapılmaktadır. Ayda 1 kez çocuklarımızın gelişimlerine destek amacı ile gezi organizasyonları tertip edilmektedir. Okul içerisinde bulunan yemekhanede yemekler çocukların günlük olarak almaları gereken besin değerlerine göre hazırlanmakta ve kullanılan besinlerin taze olmasına büyük önem verilmektedir. Ataşehir Anaokulları içerisinde Beyaz Bayrak alan nadir okullardan biri olan Özel Minik Abaküs Anaokulu, gün içerisinde sabah, öğle ve ikindi kahvaltısı olmak üzere çocuklara 3 öğün yemek sunmaktadır. Minik Abaküs Anaokulu Ataşehir Anaokulları içerisinde kalite hizmet ve fiyat standartlarında belli bir konumda bulunmaktadır. Minik Abaküs Anaokulu fiyatları tam ve yarım gün olmak üzere iki grupta fiyatlandırılır. Tam gün devam eden öğrenciler için gün sonu farklı atölyeler hazırlanır. Okulumuz resmi bayram tatilleri dışında yılın 12 ayı açıktır. Ataşehir Montessori Anaokulları içerisinde, Özel Minik Abaküs Montessori Anaokulumuz yaz okulu ve oyun grubu programları ile Temmuz Ağustos aylarında faaliyetlerine devam etmektedir.

Özel Minik Abaküs Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel Minik Abaküs Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Minik Abaküs Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Minik Abaküs Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 19:00 şeklindedir. Öğlenci grup 10:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Minik Abaküs Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Minik Abaküs Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Minik Abaküs Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Minik Abaküs Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Minik Abaküs Anaokulu Yorumları (23)

  • HK

    Okul ilk açıldığında büyük oğlumu başlatmıştık. Her yıl çocuğumuzdaki gelişmeyi görmek çok keyifli idi. Oğlum mezun olduktan 3 yıl sonra şimdi kız kardeşini gözümüz kapalı emanet edeceğiz. Başka okul gezmeyi bile düşünmedik. İyi ki Minik Abaküs Anaokulu ile tanışmışız. Teşekkürler Amine Öğretmenim.

  • Tavsiye üzerine Minik Abaküs Montessori ile tanıştık. Ams üyeliği olması nedeniyle güvenle çocuğumuzu gönderiyoruz. Bölgede bu eğitimi tam olarak felsefesi ile veren tek okul olduğunu düşünüyorum. Okul müdürünün enerjisi Öğretmenlerin içtenliği çok güzel. Daha önümüzde 2 yılımız daha var. Buradan mezun olacağız.:))

  • Biz 3 yıldır Minik Abaküs Montessori de devam ediyoruz. Öğretmenlerin ilgileri, çocuğumu iyi tanıyıp ona göre aklaşmaları, veli iletişimi yönünden çok memnunuz. Seneye ikinci oğlumu da kaydını yapıp aynı eğitimle devam etmesini istiyoruz. Özellikle Amine Öğretmenin verdiği akademik eğitim çok başarılı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

  • Okulun temizliğe önem vermesi, eğitimin profösyonelce verilmesi, Veli takibi yönünden çok memnunuz

  • m

    Minik Abaküs'teki 3. yılımız olacak. Oğlumun her yıl nasıl bilinçli ne istediğini bilen ve saygılı bir çocuğa dönüştüğünü gördüm. Amine Öğretmene ve kadrosuna çok ama çok teşekkür ederim. İkinci oğlumda suan 2 yaşında seneye onu da sizlere emanet edeceğim.

  • Okulda verilen eğitim çocuğumu düzene duyarlı hale getirdi ve artık benim ona birşey hakkında uyarmamagerek kalmadı. Çok teşekkür ederim Minik Abaküs Montessori

  • ia

    Gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakıyorum. Akademik yönden verilen eğitimde çok güzel. Branşlarında cok etkili olduğunu düşünüyorum.

  • E

    Okulun bircok yönünü begeniyorum en cok sevdiğim Ögretmen öğrenci ilişkisi çok şeffaf ve eğitim üzerine olması. Açıkçası daha önce gittiğimiz okula göre oğlumun daha kaliteli ve gerçek bilgiyi öğrendiğini fark ettim.Bu çocuklar için sunulan eğitim sistemi üniversiteye kadar dayanan bir sürecin ilk tohumları diye düşünüyorum. Iyi ki varsın Minik Abaküs Montessori

  • iA

    Amine öğretmenim enerjiniz cocuklarla olan bağınız harika.İyi ki karşımıza çıktınız. Yakında kardeşi olacak onu da size emanet edeceğiz.Düzgün karakterli çocuklar yetiştirdiğiniz için sonsuz teşekkürler.Sevgiler

  • sa

    Bir yılımızı sizinle birlikte dolduruyoruz.Kızım artık tane tane konuşabiliyor kendini ifade edebiliyor arkadaşlarıyla birçok şeyi paylaşabiliyor. Montessori eğitimiyle kızımın büyümesi onun çevreye daha saygılı ve düzenli bir çocuk olmasını sağladı.Başta Amine öğretmene sonrasında tüm emeği geçen öğretmenlerimize çok çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.

  • FS

    Bu okul benim herşey bitti artık dediğim anda karşıma çıkan en iyi şey. Bunu gönülden yazıyorum. Ne söylesem duygularımı anlatmam mümkün değil. Teşekkür ederim. Okula geldiğimde mis gibi yeek kokuları beni karşıladı. Bana göre bu kokuyu duyunca orası ev oluyor. Hem hareket vardı hemde huzur, güleryüz, mutluluk. Çocuklarımız mutlu biz de mutluyuz. Kızımda çok büyük bir ilerleme var. Tekrardan emeğiniz için teşekkürler.

  • B

    Minik Abaküsün kurucusu gerçekten içten çocukları seven ve evet çocuğumu size emanet edebilirim diyebileceğimiz bir eğitmen.İyiki karşıma çıktınız.Sizlere çok teşekkürler.

  • BA

    Minik Abaküsün kurucusu gerçekten içten çocukları seven ve evet çocuğumu size emanet edebilirim diyebileceğimiz bir eğitmen.İyiki karşıma çıktınız.Sizlere çok teşekkürler.

  • İS

    Okul bence eğitimive öğretmenleriyle bölgedeki birçok okuldan daha kaliteli eğitim veriyor.Oğlumdaki farklılıkları diğer aile fertleri görünce çok beğendiler.Gerçekten saygılı,düzenli,vaktini iyi kullanan çocuklar yetiştiriyorlar.Emeklerine sağlık.Bizim mezun olmamıza daha 2 yıl var.okulu herkese tavsiye ederiz.2yıl daha çocuğum sizlere emanet.

  • SH

    Okulun temizliği, hijyeni ve binanın yeni modern oluşu çok güzel. Ayrıca güleryüzlü öğretmenleri ve içten samimi olarak evlatlarımızla ilgilenmelerinden çok memnunuz. Gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakıyorum. Teşekkürler Minik Abaküs Anaokulu.

  • Ç

    Okulda 3.yilimiz doluyor.Oğluma verilen eğitimden çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla ilkokula tam hazır mezun olacak. Tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler. Ç.H.

  • AA

    Geniş bir ortamda çocuklara hem oyun alanı sağlıyorlar hem onları boğmuyorlar. Küçük sınıflar çocukları sıkarken burada tam tersine çocuklar ferah bir ortamda ve dikkatleri dağılmıyor.A.Y.

  • EC

    Tertemiz bir okul. Her aşamada belli bir düzen gördüğüm için çok memnunum. Kendileri ile 2 dönemdir birlikteyiz. Öğretmen ve bütün emeği geçenlere teşekkür ederim.

  • TH

    Civardaki en iyi okul. Kesinlikle çok memnunuz. Başarıların devamını diliyorum.

  • G

    Okulun oldukça kaliteli olduğunu düşünüyorum. En küçük oğlumda bu kaliteden nasibini alıyor. Kesinlikle çok memnunum. Bölgenin en iyisi diyebilirim.

  • İG

    Kızım 4 yaşında, ilk seneyi tamamladık. Kızımın kelime dağarcığı o kadar genişledi ki bu da davranışlarına yansıdı. El, kol mimik hareketleriyle kendini ifade etmeye çalışması çocuğumun öz güven sahibi olduğunu gösteriyor kesinlikle okulun katkısının büyük olduğunu düşünüyoruz. Çok daha mutlu bir Beren'imiz oldu, Amine Hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler.Hafta sonu kapalı

  • İE

    Ataşehir Örnek mahallesi civarında montessori eğitimin8 hakkiyla veren tek okul Etrafta çok okul gezdik Montessori eğitimi verdiğini söyleyen ama ne okul donanımı ne de eğitmenleri sistemden bir haber okullar var.Minik Abaküs hem sınıf donanımları hemde kadrosu yönünden sağlam tecrübeli eğitmenleriyle işlerinin hakkını veren harika bir okul Kızımın ilk yılını bitirdik ikinci yilinida devam ediyoruz.Herkese gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir okuldur. I.E.

  • MA

    Okulda ikinci yılımız oğlumuz gerçekten kaliteli bir eğitim aldı. Dış çevreden de aldığım tepkiler olumlu yönde. Tesekkürler Minik Abaküs anaokulu ailesi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Minik Abaküs Anaokulu İletişim Bilgileri

Örnek Mah, Mihrace Sok, No:16-28A/1, Ataşehir/İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum