fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Minik Hazineler Anaokulu

Özel Minik Hazineler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/12:00
Öğlenci: 12:00/16:00

Özel Minik Hazineler Anaokulu Hakkında

Çocuklarımız geleceğimiz, umudumuz, hazinemiz bunun farkındayız ve bunun bilincindeyiz. Minik Hazineler Anaokulu olarak bu bilinç ile hizmet etmeye devam etmekteyiz.. İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Özel Minik Hazineler Anaokulu kendine ait müstakil bir binada çocuklara eğitim vermektedir. Anaokulu kullanışlı sınıfların, uyku odası, yemekhanenin bulunduğu binaya ve geniş bir bahçeye sahiptir. Okul geniş bahçesi ile çocuklar için hazırlanmış özel bir oyun alanına sahiptir. Özel Minik Hazineler Anaokulunda çocukların zaman geçirdiği her alan özenle hazırlanmıştır. Çocukların mental ve fiziksel olarak gelişim gösterebilmesi için okulda birçok eğitim verilmekte ve etkinlik düzenlenmektedir. Okulda verilen Jimnastik dersleri ile çocukların bedenlerini tanıması, öz disipline sahip olması sağlanmaktadır. Aynı zamanda bu dersler çocukların bedensel olarak kuvvetlenmelerini ve esnek olmalarını sağlamaktadır. İklim koşulları elverdiği müddetçe yüzme ve binicilik dersleri de verilmektedir. Bu dersler çocukların fiziksel gelişimlerini destekleyici etkinliklerdir. Farklı branş dersleri ile eğitim programı şekillenmektedir. Özel Minik Hazineler Anaokulu kendilerini doğru ifade eden, saygılı ve öz güvenli nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir. Verilen Türkçe dil etkinlikleri ile çocukların dilimizi doğru kullanabilmesi ve kelime haznelerinin geliştirilmesi sağlanmaktadır. Çocukların ahlak, saygı gibi kavramları kavrayabilmesi ve toplum içinde ki davranışlarını geliştirmeleri için okulda değerler eğitimi verilmektedir. Okulda yabancı dil olarak İngilizce eğitimi verilmektedir. İngilizce eğitimi ile çocukların sayılar, renkler, şekiller gibi temel kavramları öğrenmesi sağlanmaktadır. Çocukların işitsel olarak gelişim gösterebilmesi için Müzik ve Ritim çalışmaları yapılmaktadır. Böylece çocukların ritim duyguları gelişmektedir. Çocukların sanatsal olarak gelişim gösterebilmesi ve aynı zamanda yaratıcılıklarını geliştirebilmesi için Drama, Tiyatro ve Resim dersleri verilmektedir. Özel Beylikdüzü Minik Hazineler Anaokulu çocukların okul öncesi eğitim döneminde merak duygularının oldukça baskın olduğunu bilmektedir bu yüzden bu duygularını köreltmemek için Gezi Kulübü adı altında etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinlikler ile çocukların merak ettiği yerlere geziler düzenlenmekte ve çocukların görerek ve araştırarak öğrenmesi sağlanmaya çalışılmaktadır. Okul çocukların oyun ile öğrendiğinin bilincindedir ve bu yüzden eğitimlerini oyun üzerine kurmaktadır. Geçmişini ve kültürünü de bilen nesiller yetiştirmek için unutulmuş oyunlar ve kültürel geziler düzenlemektedir. Okul çocukların beslenmesine oldukça önem vermektedir ve okulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek hizmeti verilmektedir. Yemekler organik maddelerden oluşmakta ve yemekler çocukların yaş gruplarına ve günlük besin ihtiyaçlarına göre hazırlanmaktadır. Aylık yemek menüleri ise okul listesinden velilerin ulaşabilmesi için yayınlanmaktadır.

Özel Minik Hazineler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Çoklu Zeka Modeli

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Minik Hazineler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Minik Hazineler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Minik Hazineler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Minik Hazineler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Minik Hazineler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Minik Hazineler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Minik Hazineler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Minik Hazineler Anaokulu Yorumları (45)

  • KE

    Gözünüz kapalı çocuğunuzu gönderebilirsiniz.Eğitimiyle, ögretmeniyle ,temizliğiyle çok kaliteli bir okul.

  • AM

    Oğlum 3 yaşında daha önce başka bir kreşte olumsuz deneyimlerimiz oldu ama iyiki Arife Hanım ile tanıştık. Okulu sevdirdi oğluma. Para derdinde olan ticarethanelerden değil sıcacık bir aile yuvası.Çocuğumu güvenerek, içim rahat bir şekilde emanet ettim, teşekkürler.

  • MK

    Merhaba benim oğlum 2 senedir bu okula gidiyor ve çok memnunum. Bütün öğretmenlerin hepsi çok ilgili ve içim rahat. Herkese tavsiye ederim .

  • ES

    Kesinlikle gözünüz kapali olarak çocuklarinizi emanet edebileceginiz iyi ve güvenilir anaokulu minikhazineleranaokulu derimTek istegim seneye yüzme dersini biraz erken başlatmaniz

  • G

    Yöneticileri ailemiz gibi oldu artık.egitim kalitesi de gayet iyi.cok memnunuz güvenli temiz ve eğitim kalitesi yüksek bir yer.El becerileri dersleri biraz daha artirilabilir

  • DK

    Çocuklar için en önemlisi Aile sıcaklığı.guvenilir içimiz rahat birsekilde teslim edebileceğimiz bir yer herşey için teşekkürler ederiz sizi çok seviyoruz

  • Şö

    Belki dışarıdan fazla albenili gorunmeyebilir ama aşırı sevgi dolu öğretmenleri ile çocuklara yaklaşımları ile önerilecek bir okul diyebiliriz.her çocukla ayrı ayrı ilgilenen öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ederiz.bu yıl ikinci kez tekrar göndereceğiz torunum şimdiden özledim diyor kendi evi gibi..

  • ÇA

    Güler yüzün güvenin en önemliside merhametin en üst seviyede oldugu anaokulu... Gercekten çocuklara ana gibi davranan bir okul. zengin etkinlik çalısmaları görgü kurallarımızın öğretilmesi konusunda oldukça hassaslar. Tesekkurler minikhazineler anaokulu...

  • Nd

    3 yıldır aynı okulu tercih ediyoruz oğlum severek gidiyor minik hazineler ailesıne çok teşekkür ederim

  • FS

    Çocugunuzu Hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığı ile gönderebileceginiz adı gibi hazinelerinize gerçekten önem veren bir yer.

  • Hd

    Bence bu kadar olumlu içeriği bir arada barındıran, her çocuğun özel olduğuna inanan çocuklarımızı sevgiyle saran,biz annelere kaldımı böyle okullar dedirtten.. Beylikdüzünde hazine bir okul gerçekten...Her anlamda her alanda çok başarılı

  • Eg

    Beylikdüzündeki en iyi kreş hem güvenilir hem ilgili, kreşe deil komşuya bırakıyormuş hissi veren her çocuğa özel ilgilenilen bir kreş ,sürekli çocuğunuzda aklınız kalmasın istiyorsanız ideal.

  • SK

    tavsiye üzerine okula kayıt yaptırdım. İyiki yaptırmışımdiyorum oğlum çok severek gidiyor çok mutlu bir gün bile ben okula gitmek istemiyorum demedi. Çalışan anneyim hiç gözüm aklım arkamda kalmadı.

  • ME

    Sevginin, samimiyetin ve gösterilen çabanın her daim hissedildiği güzide bir kurum. Emekleriniz için çok teşekkürler. Nice nice güzel yavruların yetişmesinde pay sahibi olmanız dileğiyle.

  • NS

    Gözüm arkada kalmadan çocuğumu rahatlıkla emanet edebileceğim, kurum sahibi değil yakın bir tanıdık gibi gördüğüm eğitimcileri, tüm güzel değerlere sahip çıkıp önemseyip hakkıyla uygulayan, öğreten nadir güvenilir okullardan biri. Minik Hazineler'i tanıdığım için çok şanslıyız.Her sınıf için genel psikolojik destek programı uygulanabilir.

  • UC

    Gözünüz gibi baktığınız çocuğunuzu gönül rahatlığıyla emin ellere emanet edebilirsiniz

  • yg

    anaokulu personeli çok sabırlı, sevimli, kibar. çocuklara çok dikkat ederler. zamanlarının her saniyesi için faydalı programları var.her şey harika.

  • SS

    Oğlum Özel Minik Hazineler Anaokulu mezunlarından :) Her şeyden önce tüm eğitimcileri sevgi doluydu. Oğluma anne şefkatinde yaklaşıp sevgi dolu bir ortamda eğitim almasını sağladılar, her bir öğretmenimiz yakından ilgilendi.

  • HS

    Çocugumun okul hayatına ilk adımı attıgı yer benim için çok önemliydi minikhazineler sayesinde daha ilk gününde oğlum okuldan eve gelmek istemedi. Arife hanım,selma hanım tüm eğitimciler öğretmen disiplininden çok anne sıcaklığı ile çocuklar a yaklasıyor ve gerçekten kendi çocukları gibi görüyorlar. Çok çok samimi ve çok temiz bir okul.iyi ki tanımısız

  • GC

    Genel olarak başarılı buluyorum ve tavsiye ederimdeğerler eğitimi noktasında geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum

  • Kapıdan ilk girdigimizde güven veriyor. Sıcak aile ortamı var. Okul içi ve bahçe tertemiz. Öğretmenleri gayet sabırlı ve ilgililer. 4 yaşında ki kızımı gönderdim 3 günde alıştı eve gelmek istemiyor. Bir aydır gidiyor çabuk alıştı. Arife hocamıza ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

  • Ti

    Okulumuz çok iyi kızım yeni başladı. Veli tavsiyesi ile gönderdim. Gerçekten çok ilgili öğretmenlerimiz. Kızım bir aydır gidiyor. 3gunde alıştı eve gelmek istemiyor. Sınıfları bahçesi tertemiz. Yemekler orada yapılıyor ve sağlıklı sebze yemekleri çıkıyor. Yoğurdu bile kendileri yapıyor. Güvenerek gönderebilirsiniz çocuğunuzu. Çocuklarla boşa zaman geçirip oyalamiyorlar. Kaba motor ince motor çalışmalar yapılıyor. Bahçede temiz havada spor yapılıyor. Oyun saatleri bile temiz havada daha eğlenceli geçiyor. Biz çok memnun kaldık. Arife hocamız olsun diğer öğretmenlerimiz olsun gayet iyi ilgililer. Teşekkürler minik hazineler ailesi

  • ZY

    Öncesinde aynı bölgede kötü deneyimler yaşamış bir veli olarak,adı gibi bize hazine kadar değerli bu okulla tanışmamız bir mucizeydi, arife hanım çok değerli bir hanımefendi, eğitim,disiplin, temizlik, yemek kısaca her türlü alanda memnun kaldığımız bir kurum olmuştur

  • oo

    Kesinlikle öğretmenlerimiz ve müdüre hanım çok iyi niyetli ve çocuğumuzun gelişimine inanılmaz katkı sağlayan insanlar. Bir kere öncelikle kreşin kapısından ilk girdiğinizde size huzur veren bir yanı var ve gerçekten çocuklarımıza kendi evini aratmayacak hatta onlara sosyal ve kültürel anlamda destek sağlayacak çok yanı var. Montessori eğitiminden tut İngilizce eğitimine kadar çocuğumdaki gelişimi hissedebiliyorum. Özellikle müstakil bir evden dönüştürülmüş olması geniş bir bahçesinin olması çok büyük bir artı. Çocuklar her daim dışarıya çıkıp etkinlerini orada yapabiliyor parkta oynayabiliyor ve doğayla temaslarında her zaman mümkün. Mis gibi kokan poğaça, kekleri ile ev yapımı doğal ürünler ile çocuklarımızı besleyen Seher teyzemizi de unutmamalı. Okulumuzu gerçekten çok seviyoruz kızım çok mutlu.Bale ve drama dersi eklenebilir.

  • F

    Çok ilgililer, çocuğumuzun gelişiminde önemli derecede katkıda bulundular. Aile gibi olduk. Güvenle çocuğumuzu emanet ediyoruz. İyi ki varsınız

  • EA

    Başlarda her Veli gibi tereddüt edip sonra iyiki dediğim,çalışkan ve kaliteli bir ekibe sahip,herseyden daha önemlisi çocuklarımıza kendi evlatları gibi davranıp onları iyi birer birey olarak yetiştirmeye çalışan değerli bir kurum iyiki sizi tercih etmişiz,iyiki yollarımız kesişmiş..sizi seviyoruz minik hazineler ailesi:)

  • BA

    Kizimi bu yıl gönderdim. Öğretmenlerimiz sabırlı ve ilgili. Kızım severek gidiyor. Hem eğleniyor hem de öğreniyor.

  • EA

    3 yaşındaki kızımı daha önce farklı bir anaokuluna göndermiştim ama kızım mutsuz ve bazende şikayetler ile eve geliyordu. Minik Hazineleri tanıdıktan sonra kaydımı yaptırdım. Kızım çok mutlu bir şekilde gidip geliyor. Yaptığı çalışmaları bizimle paylaşıyor. Özgüveni arttı. El becerisi gelişti... Okul öğretmenlerinden ve yönetimden memnunuz. Gönül rahtalığı ile çocuklarınızı gönderebilirsiniz. Kuruma gittiğiniz de daha net anlamış olacaksınız.

  • Ma

    Gerek öğretmenler gerekse okul yöneticileri çok ilgililer. Çocuklara karşı çok anlayışlı ve sabırlılar. Kızımın konuşması yaşıtlarına göre biraz zayıftı. Minik Hazineler Anaokuluna 4 ay gönderdim. Bu kadar kısa sürede çok ciddi bir ilerleme kaydetti. Okulda çocukların arkadaş ortamı, düzenlenen etkinlikler, okulun fiziki imkanları gayet iyi. Tayin nedeniyle kızımı okuldan almak zorunda kaldım ama arafan neredeyse 1 yıl geçmesine rağmen halen arkadaşları ve öğretmenleri ile anılarını anlatır. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Da

    Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz 3 yıldır devam ettiğimiz son derece memnun olduğumuz bı kurum.tum annelere kesinnlikle tavsiye ederim.

  • Da

    Çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz 3 yıldır devam ettiğimiz son derece memnun olduğumuz bı kurum.tum annelere kesinnlikle tavsiye ederim.

  • Şa

    Kızımız okul hayatının ilk basamagını yaşadıgı bu yuvadan çok memnun kaltık öğretmen kalitesi olsun,okul yönetiminin anlayışı olsun,eğitim anlayışları olsun tam bir aile sıcaklıgı olan bir okul her açıdan memnuniyetimizi kazandılar onlarada bu yuruyuslerinde basarılar dilerim ...

  • ES

    Hocamizdan tutun ögretmene,aşcisina kadar gönül rahatligi ile güvenebilecegim,tanidigim en iyi okul diyebilir ve kesinlikle tavsiye ederim.buradan da hocamiz çok teşekkür ederim ilginizden dolayi

  • Bir aile gibi..oğlum da çok seviyor okulunu ogretmenini çok şey kattı bize kızımıda gondericegim nasipse

  • CK

    2 yıldır oğlum ve yeğenim minik hazinelerde bu sene 3.yilimiz olacak muhteşem bir ekip gözünüz kapalı gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz ilgi alaka eğitim 10 numara

  • Ze

    Çok memnunuz 2 yıldır gönderiyorum çok tereddüt ettim çünkü 2buçuk yaşındaydı oğlum okadar çabuk alıştı ki hiç beklediğim gibi olmadı yemekler yemesi de skıntıydı şuanda herşeyi yiyor çok şükür İngilizce dersleri de var teşekkür ederim minik hazineler

  • Hc

    Merhametli yaklaşımları ile sevgi dolu öğretmenleri yeterince otoriter bir okul herkese tavsiye ederim

  • AA

    İki çocuğumuzu da gönderdik, çok memnunuz ve sizlerin de memnun kalacağınızdan eminiz.

  • AY

    Öğrencilere kendi evlatları gibi yaklaşan sıkmadan zorlamadan eğiten eğitimi sevdiren öğretmen ve yöneticilere sahipler. Çok memnunum Allah razı olsun derim her zmann hepsinden iyi ki kzıımı gönderiyorum içim rahat.Şuan için bi eksiklik göremiyorum.

  • Şk

    Oğlum 2 yaşından 5 yaşına kadar kreşe gitti gözünüz kapalı verebileceğiniz bir yuva kizimida ise girince verebileceğim tek yer sadece eğitim açısından değil herşeyi ile çocuklara ilgi alaka yemek sevgi tereddütsüz harika arife hn emeği ödenmez unutmayın sizden çok onlarla zaman geçiriyorlar kaliteli okulun adresi

  • Canımızın parçasını güvenle ve huzurla emanet ettiğimiz , eğlenerek hayatı öğrendiği , kızımın kendisini evinde gibi hissettiği, anne sıcaklığı ve şefkatini yaşayabildiği ikinci evimiz oldu.Başta kurucusu Arife Hanım ve öğretmenimiz Hülya hanım olmak üzere tüm Minik Hazineler Anaokulu ekibinin üstün sabır ve özverili çalışmaları en büyük şansımız.Emekleriniz, sabrınız ve hassasiyetiniz  için ne kadar teşekkür etsek az. İyi ki varsınız iyi ki yollarımız sizlerle kesişmiş ❤

  • SD

    İki yıl boyunca oğlum Şan Aybars çok zor bir çocuk olmasına rağmen koşa koşa geldiği bir okul.Güleryüzlü yönetimi ve öğretmenleri çocuklara aile sıcaklıgı ve şevkati yaşatıyorlar,kendi ailem kadar güvenerek 2 yıl boyunca emanet ettim ve hala arkadaşlarıma çocukları için tavsiye ediyorum.Yemekler tamamen organik ve gerçekten çok lezzetli,evde yemek yemeyen oğlum sayelerinde artık yemek seçmiyor,iyi ki tanımışım sizleri...

  • GS

    Kızım 2 yıldır bu okulda ve çok memnunum ,herkese de tavsiye ederim. Gözünüz arkada kalmadan güvenle verebilirsiniz

  • İa

    Güvenle çocuğumu gönderdiğim bir yer. Cocuklara karşı ilgili ve aile sıcaklığında bir anaokulu

  • NS

    Okula girdiğim ilk andan itibaren idari kadrosu bana tam güven vermekle beraber ilgi alaka sıcak ve samiyetiyle çocuğumu gözüm arkada kalmadan bırakabileceğim bir yer olduğu hissini bana verdi. Özverili ve her çocuğa ayrı ilgili davranışları beni oldukça memnun ediyor. Yemek öğünleri sağlıklı, etkinlik ve dersler doyurucu. Manevi ve kültürel değerleri önemsemeleri beni mutlu ediyor. Bahçesi, mevye ağaçları doğaya yakınlığı ile de bizi sevindiriyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Minik Hazineler Anaokulu İletişim Bilgileri

Barış Mahallesi, Çiftlik Caddesi, Adakent Villaları, No:8, Beylikdüzü/İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum