fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 1,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:30
Sabahçı: 09:00/12:30
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu Hakkında

Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu, deneyimli ve çocuklarla doğayı seven bir öğretmen olan Şerife Yurtsever tarafından kurulmuştur. Yaklaşık 20 yıllık mesleki tecrübesiyle çocukların eğitimine değer katan Yurtsever, okulunu çocukların doğayla iç içe büyümesini ve öğrenmesini sağlamak amacıyla açmıştır. Minik Orman Anaokulu, uluslararası metodolojik ve pratik odaklı eğitimlerden ilham alarak, çocuklara modern bir doğa eğitimi yaklaşımı sunmaktadır.
Okulun temel felsefesi, çocukların yaşayarak, temas ederek, iletişim ve eylem odağında öğrenmelerine olanak tanımaktır. Bu doğrultuda, çocuklar doğayı keşfederken öğrenme süreçlerini keyifli ve etkili bir şekilde deneyimlerler. Öğrenciler, doğayla etkileşim içinde oldukları için çevrelerine duyarlılık geliştirirken aynı zamanda özgüvenleri de artar.
Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu'nun özel bir özelliği de çeşitli ülkelerden alınan metodolojik eğitimlerin bir araya getirilmesidir. Finlandiya'dan, Portekiz'den ve İngiltere'den alınan bu eğitimler, çocukların çok yönlü gelişimini desteklemek ve küresel perspektif kazandırmak amacıyla entegre edilmiştir. Bu sayede çocuklar, farklı kültürleri tanıma fırsatı bulurken aynı zamanda çok yönlü düşünme ve problem çözme becerilerini de geliştirirler.
Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu, çocukların doğayı sevmelerini, onunla uyumlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerini ve çevrelerine duyarlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayarak gelecek nesiller için sürdürülebilir bir dünya vizyonunu desteklemektedir.
Minik Orman Ekoloji Anaokulu'nun eğitim anlayışı, çocukların doğayla iç içe büyümelerini ve öğrenmelerini desteklemek üzerine kuruludur. Okul, çocukların sadece bilgi edinmekle kalmayıp aynı zamanda doğayı anlamalarına, takdir etmelerine ve korumalarına yardımcı olmayı amaçlar. Bu nedenle, çocuklar yaşayarak, deneyimleyerek ve keşfederek öğrenirler.
Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu'nun metodolojisi, çocukların özgüvenlerini artırarak kendilerini ifade etmelerini teşvik eder. Çocuklar, doğayla etkileşim içinde oldukça yaratıcı ve özgün düşünceler geliştirirler.
Adım attığınız anda duyularınızı ve pozitif hislerinizi harekete geçiren ‘doğa dostu ekosistem’ Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu’nda çocuklar çok mutlu, ebeveynler huzur dolu.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- STEM

- P4C Eğitim Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Türkçe, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    1,5-6
  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu Yorumları (26)

  • Rk

    22 aylık oğlum için tercih ettiğimiz ve çok da memnun kaldığımız bir orman okulu. Öğretmenlerin çocuk sevgisi ve iletişimi , bebeğimizin ortamda güvenli olması ve keyif alması bizim için çok değerli. Her şey için teşekkür ederiz

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velim yorumunuz için çok teşekkürler. Miniklerimize güvenli bir ortam sağlayabiliyorsak bu mutluluk verici. İş birliği içinde sizlerin desteği ile miniklerimize değer yargılarını doğru bir şekilde vermeye çalışıyoruz. Atölyelerde ' empati, saygı, sevgi, iş birliği içinde çalışma, yardımlaşma, paylaşma, duygularını karşı tarafa aktarabilme.' gibi bir çok değer üzerinde ailelerimizinde desteği ile duruyoruz. Okulumuza bir renk olduğunuz için teşekkürler. :)

  • BE

    2 yaşındaki kızımın duyusal ve duygusal gelişimine güler yüzü ve samimiyetiyle destek verip geliştiren , bilgisiyle çocuğuma yol gösteren kıymetli Şerife öğretmenimizin okulu.. Şuan oyun grubunda vaktimizi paylaşırken bize verdiği güven sayesinde kreş ve anaokulu olarak devam edeceğimiz, çocuğumuzu gözümüz kapalı emanet edebileceğimiz güzel okulumuz

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Canım velimiz, yorumunuz için çok teşekkürler. ☺️ Okulumuzda 18-36 ay atölyeler düzenlenmekte ve tam zamanlı eğitim sürdürülmektedir. Atölye gruplarımıza anne ya da baba aktif katılım sağlamaktadır. Amacımız miniklerimizin akranları ile aktif zaman geçirmeleridir. Oyun, dans, duyusal çalışmalar, sanat, hikaye ve drama yöntemi ile iş birliği içinde öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerini hedefliyoruz. Okulumuz bir doğa okulu olduğu için yoğun bahçe etkinlikleri yapılmaktadır. Bunun için yağmur tulumu ve yağmur çizmesi zorunludur. ☺️

  • GK

    Öncelikle Şerife Hocam ve diğer bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Daha kapıdan girişte o samimi, profesyonel,sevecen yaklaşımları ile bizi kazandılar:) Oyun içerikleri, sınıf içerisindeki Materyaller, oyun esnasındaki öğretmenlerin yaklaşımı iletişim kurma oyuna dahil olma noktasında gelişime fazlasıyla ihtiyacı olan oğlumu kısa sürede okuldan keyif alır hale getirdi.Ders sonundaki ikram edilen atıştırmalıklar öğrencilerin hep birlikte oturup yemek yemeleri muhteşem ince düşünülmüş:) Lokasyon olarak uzak mesafeden geldiğimize fazlasıyla değiyor.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velim, bizimle olduğunuz için çok şanslıyız. Miniklerimizin gelişimine destek olmak bizi çok mutlu ediyor. 3 ayrı istasyon içinde iş birliğinde hareket edip miniğimizin gelişimine destek olmanız çok güzel. Eğitime verdiğiniz destek için teşekkürler.

  • ST

    Her ailenin en kıymetlisidir kendi evladı, minik ormanda ise bütün çocuklar kendini en az ailesinin yanında olduğu kadar kıymetli hissediyor. Burası gerçek bir yuva. İyi ki hayatımızdasınız inşallah kızım ilkokul yaşına gelene sizlerin elini tutarak büyür. Çok seviyoruz..

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velim, kıymetli yorumunuz için çok teşekkürler. Burası sizler sayesinde gerçek bir yuva oldu. Eğitime destek veren tüm velilerime teşekkürler.

  • EK

    Bir tavsiye üzerine denemek için gidip sonra asla ayrılmak istemediğimiz mükemmel yer artık evimiz gibi :) Güler yüzlü sıcak öğretmenimiz sayesinde okulu sevmemek mümkün değil zaten. 26 aylık bir oğlum var onun gelişimi için başladık. Hem güzel bir eğitim alıp hemde kişisel gelişiminde müthiş bir değişiklik var.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, yorumunuz için çok teşekkürler. Tam ve yarı zamanlı eğitimlerle sizlerin ve miniklerimizin ihtiyacı olan, birlikte çocuğun eğitimine destek olabileceğimiz bir okul oluşturduk. Eğitime vermiş olduğunuz destek için teşekkürler

  • EK

    Yoğun arayışta olduğum bir dönemde tanıştım bu okul ile. Kızımın dil gelişimi ve kreş ön hazırlık aşamasında birçok oyun grubu deneyimimiz oldu ancak Şerife Hanım ile tanışınca başka okul aramayı bıraktım çünkü bulmuştum. Diğer birçok okulun aksine 2 saate yakın her çocuk Ile tek tek ilgilenilen bir okul. 1-2 duyu bütünlemeye ve çocukların sosyalleşmesine yönelik farklı oyunlar kurulmasının ardından gün genelde parkta bitiyor. 2 farklı bahçesi sayesinde çocuklar toprak kum alan ile oynayıp diğer bahçede kaydırktan kayabiliyorlar.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Haftanın 7 günü atölye grupları yapılmaktadır. Okul.com.tr aracılığı ile bizlere ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz. Sevgiler.

  • AY

    Muhitimizde böyle bir okul olduğu için şanslıyız. Kurum müdürü öğretmenimizin öğrencilerine yaklaşımının yanında tecrübesi ve tüm yaş gruplarındaki sınıflara hakimiyeti biz velilerden güven duygusunu pekiştiriyor.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz değerli yorumunuz için çok teşekkürler. ☺️ Bizi tercih ettiğiniz için şanslıyız. Sevgiler

  • DS

    Şerife Hanım'la yollarımız evimize bir tık daha yakın bir oyun alanı ararken karşılaştı. Ama öyle bir karşılaştı ki... İyi ki... Biz düzenli olarak oyun grubuna katılım sağlıyoruz. Oğlumun gösterdiği gelişimi kelimelerle anlatmaya çalışsam çok başarılı olamam sanki :). Kreşten önceki ayağın bu kadar sağlam ve bu kadar doğru (tabiki oğlumun yetkinliğine göre de değerlendiriyorum) olması anne olarak beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam. Biz ne yazık ki evimize olan ciddi uzaklığı sebebi ile eylül ayında minik ormanlı olamayacağız ama eğer bir şansım olsaydı kesinlikle oğlumu bu huzurdan ve böyle sevgi dolu bir kucaktan başka hiç bir yere göndermek istemezdim. Ama herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Öyle bir okul düşünün ki ilk önceliği çocukların mutluluğu ve huzuru olduğunu. Öyle bir okul düşünün ki eğitmenlerin ilmek ilmek her bilgiyi kendi çocuklarına anlatır gibi sabır, şevkat ve güzellikle verdiğini... Sevgilerle :)

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velim değerli yorumunuz için çok çok teşekkür ederiz. Bundan 6 ay önce atölye grupları ile başladığımızda 1 öğrencimiz vardı. Şimdi ise 40 a yakın öğrencimizle atölye gruplarına devam ediyoruz. Anaokulu bölümünde 30 a yakın miniğimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hızla büyüyen okulumuzu 'Minik Orman Anaokulu' tercih ettiğiniz için çok mutluyuz. Umarım tekrar yollarımız kesişecektir.

  • E

    İyi bir okul mıdır iyi bir öğretmen midir önemli olanın sorusuna verdiğim cevap kesinlikle önceliğim İYİ bir ÖĞRETMENdir. İyi bir öğretmen az kalınca muhteşem ötesi Şerife öğretmenimiz özenle ve ilmek ilmek işlediği küçük ormanda,çocuklar için harika bir okul olmuş olduğu, keyifli zaman geçirildiği, ilk ve unutulmaz deneyim ve bırakılan izlerin ortaya çıktığını söyleyebilir ve bir eğitimci anne olarak gözüm kapalı tavsiye edebilirim.Kısa vakitte böyle fethetmek gönülleri❣️Emeklerinize sağlık

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velim kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim.Okulumuzda 18-29 ay atölyeler düzenlenmekte ve tam zamanlı eğitim sürdürülmektedir. Atölye gruplarımıza anne ya da babalar aktif katılım sağlamaktadır. Amacımız miniklerimizin akranları ile aktif zaman geçirmeleridir. Oyun, dans, duyusal çalışmalar, sanat, hikaye ve drama yöntemi ile iş birliği içinde öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerini hedefliyoruz. Okulumuz bir orman okulu olduğu için yoğun bahçe etkinlikleri yapılmaktadır. Bunun için yağmur tulumu ve yağmur çizmesi zorunludur.

  • ŞD

    Benim canım okulum, oğlumun güzel öğretmenleri ile kışın bile bahar görüntüsü var herkes cıvıl cıvıl hersey harika yemekleri eğitimi,özellikle çocuklara yaklaşımları öyle güzel öyle alakalı öyle iyiler ki bir anne gibi bakıyorlar çocuklara, çocuğum kendini evinde hissettiği için her zaman huzurlu ve mutlu Herşeyi 4/4lük Maşallah

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz içten yorumunuz için çok teşekkürler. Yemeklerimiz okulumuzda yapılmaktadır. Okulumuzda miniklerimizin paketli yiyecek tüketmemesine çok dikkat edilmektedir. Çoğu yiyecek 'makarnalar, reçel çeşitleri, yoğurt vs.' okulumuzda ki aşçı tarafından yapılmaktadır.

  • Bk

    İnanılmaz ilgili bir öğretmen ve etkinliklerle dolu çok sevimli bir okul. Kızımın özellikle sosyalleşmesi ve konuşmaya erken başlaması konusunda kesinlikle yararı oldu. Özellikle Şerife Öğretmene çocuklara karşı yaklaşımları , fedakarlığı , verdiği emekleri için teşekkür ederiz Okulun dahada büyütülmesini istiyoruz. Kızım şuan oyun grubunda kreş olarak oraya devam etmesini isteriz

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velim düşünceleriniz için çok teşekkürler. 18-29 ay miniklerimiz için atölye grupları, 2 yaştan itibaren ise yarı zamanlı ve tam zamanlı eğitimler devam etmektedir. Bizimle olduğunuz için şanslıyız.

  • BT

    Oyun atölyesi olarak daha önce başka bir yerde deneyimimiz oldu. Bu nedenle çok rahat kıyaslama ve yorum yapabiliyorum. Başta Şerife öğretmen olmak üzere tüm öğretmenlerin çocuklarımıza yaklaşımı, ilgisi çok güzel ve iyi. Okul şartları, çocuklara sunulan imkanlar çok güzel. Herşey çok ince düşünülmüş ve uygulamaya konulmuş. Herşey için çok teşekkür ederiz.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, yorumunuz için çok teşekkürler ☺️ haftanın 7 günü atölye gruplarına devam ediyoruz. Atölyelerimiz havanın güzel olduğu günlerde bahçemizde yağışlı olan günlerde içeride yapılmaktadır. Duyu Bütünleme, dans, oyun, orman eğitimi, sanat vs. çalışmalar yapılmaktadır. sevgiler.

  • Ne

    Okul.com üzerinden yoğun bir okul arayışımız oldu. Birçok okulla görüştük, değerli öğretmenimiz Şerife hanım ile Minik Orman Anaokulunda anne çocuk oyun grubuna katılmaya karar verdik. 3. Ayımızdayız. Okulun imkanları çok güzel, 2 büyük bahçesi mevcut. Hava nasıl olursa olsun yağmur pantolonlarımızı çizmelerimizi giyip çıkıyoruz. Etkinlikler çocukların duyusal gelişimi için çok güzel organize edilmiş, ingilizce ve diğer tüm öğretmenler çok özverili, güler yüzlü, yetkin kişiler. 2. Çocugum ile katıldığım için kıyaslama yapabiliyorum, çok efektif bir program ile dersler işleniyor. Ayrıca Ataşehirdeki binalar arasında büyüyen çocuklarımıza doğanın güzelliğin her derste öğretilmesi ise beni çok mutlu ediyor. 3 ayda kızımın gelişimine çok şey kattık, çok teşekkür ederiz iyi ki siz Minik Orman, iyi ki siz Şerife hanım.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz kurumumuz adına çok teşekkür ederiz. 5 ay önce açılan ve hızla büyüyen okulumuza sizler ve miniklerimiz renk oldunuz. Yaşayarak öğrendiğimiz bu alanda sizlerde bizlere çok şey öğrettiniz. Bizler eğitimin içine aileleri dahil ederek miniklerimiz için en doğru adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz. İyi ki Minik Orman Çocuk Atölyesi'ni tercih ettiniz. İyiki bizimlesiniz. Sevgiler...

  • KS

    Harika bir okul. Her zaman öğretmenlerin güleryüzü ile karşılaşıyoruz ve oğlum burada olmaktan çok mutlu. Etkinlikleri çok keyifli ve kaliteli. İyi ki minikorman :)

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için çok teşekkürler. Okulumuzda atölye grupları aynı zamanda tam zamanlı eğitim bulunmaktadır. Okul.com.tr üzerinden bizlere ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz. sevgiler

  • AS

    Merhabalar. Kızım şuan 27 aylık yaklaşık 3 aydır oyun grubuna gidiyoruz. Atölyeler aşırı aşırı keyifli . İlgi alaka içerik bakımından çocuk odaklı harika ötesi. Şerife öğretmene artı bir parantez açmak istiyorum : gördüğüm en öz verili kişiliklerden birisi.Servis imkanı lütfeeeen

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için çok teşekkürler. Okulumuzda 18-36 ay atölyeler düzenlenmekte ve tam zamanlı eğitim sürdürülmektedir. Atölye gruplarımıza anne ya da babalar aktif katılım sağlamaktadır. Amacımız miniklerimizin akranları ile aktif zaman geçirmeleridir. Oyun, dans, duyusal çalışmalar, sanat, hikaye ve drama yöntemi ile iş birliği içinde öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerini hedefliyoruz. Okulumuz bir doğa okulu olduğu için yoğun bahçe etkinlikleri yapılmaktadır. Bunun için yağmur tulumu ve yağmur çizmesi zorunludur.

  • Gerek fiziki koşulları gerek eğitimcileri olarak mükemmel bir eğitim yeri keşfederek eğlenerek öğrenen güler yüzlü sıcak kadrosu ile muhteşem bir yer Herşey düşünülmüş

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için çok teşekkürler. Okulumuzda 18-36 ay atölyeler düzenlenmekte ve tam zamanlı eğitim sürdürülmektedir. Atölye gruplarımıza anne ya da babalar aktif katılım sağlamaktadır. Okulumuzun 2 bahçesi bulunmaktadır. Orman eğitimlerini sürdürdüğümüz ön bahçesi ve iş birliği içinde oyunlar oynadığımız arka bahçesi vardır. Okulumuz 5 katlı ve ferahtır. Sınıflarımız geniş ve aydınlıktır. Detaylı bilgi için okul.com.tr üzerinden dönüş sağlayabilirsiniz. Sevgiler.

  • Başta Şerife Hoca olmak üzere, tüm öğretmenler işini severek yapan, çocuklara kendilerini adamış emekçiler. Oğlumun doğa bilinciyle büyümesi için bu okulu tercih ettim. Çocuğuna doğa sevgisi aşılamak, onun merak duygusunu geliştirmek ve keşfetmenin heyecanını yaşamasını isteyen veliler için gözüm kapalı öneririm.Daha çok yeşil alan

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için çok teşekkürler. Okulumuzda doğa temelli eğitimler tecrübeli öğretmenler tarafından verilmektedir. Dünyanın işleyişi, yaşadığımız gezegen gibi sorgulama temalarını hem anaokulumuzda hem de atölyelerimiz de çocuklarımıza yaşayarak öğretmekteyiz. Velilerimizin iş birlikçi yaklaşımı ile öğrencilerimizin daha hızlı gelişimini sağlıyoruz.

  • Ht

    Bu güzel okul insana içeri girdiğinde ekstra bir huzur veren bir kurum 18 aylık oğlum atölye gurubuna katılıyor haftada iki gün ayına göre o kadar güzel etkinlikler sunuyorlar ki ben anne olarak çok keyif alıyorumŞerife öğretmen ve Yeşim öğretmenin güler yüzü enerjini çok başka

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için çok teşekkürler. Atölyelerimiz hafta boyunca devam etmektedir. Okul.com.tr üzerinden ulaşıp gün ve saatler ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

  • Yoğun bir okul arayışı içindeyken yollarımız kesişti iyiki de kesişti şuan okulun ve Yeşim öğretmenin müptelası olduk kızım resmen öğretmenine hayran ve büyük bir sevgi ile okula gidiyor

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için teşekkürler :)Alanında uzun yıllar deneyimli, heyecanlı, yenilikçi, şefkatli, çocuk sevgisi olan ve güler yüzlü öğretmenlerle çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için oluşturduğumuz bu güvenli alanda önceliğimiz miniklerimizin mutlu olmalarıdır. Öğrencilerimize yaşayarak öğrenecekleri sıcak bir ortam sunuyoruz. Sevgiler.

  • AK

    3,5 yaş oğlumuzun ilk eğitim basamağı Minik Orman biz anne babası olarak hep kendi karakterini çok baskılamadan güçlü bir insan filizi olmasını diledik. Doğa tabiat en iyi öğretmen çocuklara, toprağı tanımak üretken olmanın emek vermenin bilincini aşılayan bir okul Minik Orman çatısı gökyüzü bir defa daha ne olsun.. Oğlumuza kazandırdığı ve kazandıracağı çok şey var bilgeliği kalbinde olan bir öğretmen kadrosu her çocuğu eşit olarak sevip özgüvenine destek veren anne babasının elini okulun kapısında bırakan miniklerin tuttukları güvenli eller burada. Sevgi dolu öğretmenlerle ve şahane Saadet ablasıyla minikler ikinci evleri olarak benimsiyor okullarını.. Özetle çok yaşa Minik Orman .

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için çok teşekkürler. Minik Orman Atölyelerimiz Salı- Perşembe- Cumartesi ve Pazar günü, saat 10.30- 12.00 arasındadır. İsteğe bağlı kendi gruplarınızı oluşturup gün ve saati bildirirseniz size özel atölyeler düzenleyebiliyoruz.

  • KS

    Okul gerçekten geleceğe çok güzel değerler katabilecek bireyleri yetiştirmeyi hedefleyen ve nitelikli öğretmen kadrosuyla harika bir kurum. Atölyelere katıldık ve çok memnun kaldık. Orman eğitimleri çok kaliteli. Okula girdiğinizde çok sıcak ve samimi bir ortamla karşılaşıyorsunuz. Teşekkürler minik orman

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için çok teşekkürler. Minik Orman Atölyelerimiz Salı- Perşembe- Cumartesi ve Pazar günü, saat 10.30- 12.00 arasındadır. Yaptığımız Minik Orman atölyelerinde öğrencimizin bilgiyi, düşünceyi ve hayali doğru bir şekilde organize etmesi atölyelerimizin temel kazanımıdır. Aynı zamanda atölyelerimiz ince- kaba motor, dikkat, görsel hafıza, duyusal, sosyal gelişime katkı sağlamaktadır. Atölyelerden memnun kalan velilerimiz anaokulu bölümüne kayıt yaptırmaktadır. 5 tam gün, 5 yarım gün ve 3 yarım gün seçeneklerimiz bulunmaktadır.

  • Bt

    Özel suadiye anaokulu Ataşehir şubesinin aniden kapanmasının ardından, minik orman anaokulu ile tanıştık. İyi ki de tanışmışız. Küçük yaştaki çocukların böyle bir değişim süreci oldukça sancılı olur. Kızım ve birbirimizden habersiz olarak kayıt olan 2 arkadaşı bu süreci olabilecek en az hasarla atlattı. Şerife öğretmen ve yeşim öğretmene çok teşekkür ediyoruz. Eğitim tarzı, okulun ferahlığı ve öğretmenlerin yaklaşımı görüştüğüm birçok okuldan çok farklı. Okul yönetiminin çocukları ve ailelerini müşteri olarak görmediği, hepimizin kendimizi aile ortamında hissettiğimiz bir yer minik orman. İyi ki varlar.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz okulumuz için çok değerli, teşekkür ederiz. Geniş bahçe alanımız, deneyimli yabancı ve Türk öğretmenler, alanlarında tecrübeli doğa okulu eğitmenleri ile keyifli bir ortam oluşturuyoruz.

  • Öo

    Sicacik bir karsilama ile okula giris yaptık,güler yüzlü egitmenlerimiz ve müdürümüz Şerife hanimin her sorumuza içtenlikle cevap vermesi sonrasında aklımızda hiçbir soru işareti bırakmadan kayıt olusturduk.Okul fiziki olarak çok ferah,her detay çocukların yaşayarak öğrenmesi için tasarlanmış,uzerinde çokça düşünülmüş,harika bir ekoloji bahçesi var,öğrencilere eşlik eden deneyimli ve profesyonel öğretmenlerle çocugumuzu güvenli ellere birakmanin huzuru icindeyiz. Minik orman okulumuzu çok sevdik. Emeği gecen herkese çok teşekkür ediyoruz.

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz okulumuz için çok değerli, teşekkür ederiz. Finlandya, Portekiz ve İngiltere'den alınan eğitimlerle öğrencilerimize yaşayarak öğrenecekleri ve öğrenirken keyif alacakları bir ortam sunuyoruz.

  • FB

    Okulumuzdan çok memnunuz öğretmenlerimizi ayrı seviyoruz her yaş ve her Çocuk için ayrı özen var

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz okulumuz için çok değerli, teşekkür ederiz. Minik Orman Ekoloji Okulu'nda uzun yıllar eğitmenlik yapmış heyecanlı, yenilikçi, şefkatli, çocuk sevgisi olan ve güler yüzlü öğretmenlerle çalışıyoruz. Öğrencilerimiz için oluşturduğumuz bu güvenli alanda önceliğimiz miniklerimizin mutlu olmalarıdır. Öğrencilerimize yaşayarak öğrenecekleri bir ortam sunuyoruz.

  • A

    Okulumuza atölyelerle başlamıştık sonrasında öğrencisi olduk. İçerisi mutluluk dolu, kapıyı güler yüzüyle açan öğretmenler, sevgi dolu bir yuva♥️ İyi ki diyoruz

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için çok teşekkürler. Minik Orman Atölyelerimiz Salı- Perşembe- Cumartesi ve Pazar günü, saat 10.30- 12.00 arasındadır. Yaptığımız minik orman atölyelerinde öğrencimizin bilgiyi, düşünceyi ve hayali doğru bir şekilde organize etmesi atölyelerimizin temel kazanımıdır. Aynı zamanda atölyelerimiz ince- kaba motor, dikkat, görsel hafıza, duyusal, sosyal gelişime katkı sağlamaktadır. Atölyelerden memnun kalan velilerimiz anaokulu bölümüne kayıt yaptırmaktadır. 5 tam gün, 3 tam gün ve 3 yarım gün seçeneklerimiz bulunmaktadır. iyi günler dilerim.

  • HB

    Genel imkanları ile güvenle gönderebileceğiniz bir okul. Öğretmenlerin ilgisinden de çok memnunuz

  • Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumunuz için teşekkürler. Minik Orman Ekoloji Okulu'nda uzun yıllar eğitmenlik yapmış heyecanlı, yenilikçi, şefkatli, çocuk sevgisi olan ve güler yüzlü öğretmenlerle çalışıyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Minik Orman Ekoloji Anaokulu İletişim Bilgileri

Küçükbakkalköy Mahallesi, Kılıç Reis Sokak, No:8 Ataşehir-İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum