fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Morsalkım Anaokulu

Özel Morsalkım Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 12:30/12:30
Sabahçı: 17:30/12:30
Öğlenci: 12:30/17:30

Özel Morsalkım Anaokulu Hakkında

İstanbul Eyüp'te bulunan Özel Morsalkım Anaokulu 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti vermektedir. Okul kendine ait bulunan binasında çocuklara en iyi şekilde eğitim vermeye çalışmaktadır. Okulun kurucusu Boğaziçi psikoloji mezunudur. Okul hoşgörülü , çevresine ayak uydurabilen , bilinçli bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu yüzden okulun kadrosu alanında uzman , sabırlı ve çocuk sevgisine fazlasıyla sahip öğretmenlerden oluşmaktadır. Okulda çocukların mental ve fiziksel olarak gelişim gösterebilmesi için birçok eğitim verilmektedir. Erken yaşta çocukların özellikle odaklanma , dikkat gibi konuları gelişim göstermelidir. Bu yüzden okulda düzenlenen hafıza ve dikkat çalışmaları ile çocukların dikkatlerini toplamaları , hafızalarını güçlendirmeleri sağlanmaktadır. Okulda çocukların zaman geçirdiği her alan çocuklara özel düzenlenmiş ve çocuklar için uygun materyaller ile donatılmıştır. Özel Morsalkım Anaokulu gelişen teknolojiye ayak uydurabilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu yüzden okulda verilen Bilgisayar dersleri ile çocukların bilgisayarı tanımaları sağlanmaktadır. Okul yabancı dil eğitimi olarak İngilizce eğitimi vermeyi tercih etmiştir. Yabancı dil eğitimini oynanan oyunlar ve söylenen şarkılar ile destekleyerek kalıcı olmasını sağlamaya çalışmaktadır. Çocukların hem eğlenip hem fiziksel olarak gelişmeleri için okulda halk oyunları dersleri verilmektedir. Çocukların gelişimi için okuldan önemli olan anne ve babaların bilinçli olmasıdır diyen okul çocuklara verdiği eğitimin dışında anne ve babalara da çocuk gelişimleri hakkında seminerler vermektedir. Çocukların sanatsal olarakta gelişim gösterebilmesi için sanatsal faaliyetler düzenlenmektedir. Çocukların merak duygularının baskın olduğu bu dönemde çocukların bu duygularını desteklemeye çalışan okul sosyal ve kültürel geziler düzenlemektedir .Bu geziler ile çocukların görerek , araştırarak öğrenmesi sağlanmaktadır. Çocukların doğa ile iç içe büyüyebilmesi için okul bahçesinde birçok etkinlik düzenlenmektedir. Bu etkinlikler çocukların hem el becerilerini geliştirmesini sağlamakta hem de doğal hayatı öğrenmesini sağlamaktadır. Tiyatro etkinlikleri ile çocukların keyifli zaman geçirerek kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmesi sağlanmaktadır.

Özel Morsalkım Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Morsalkım Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Morsalkım Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 12:30 - 12:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 17:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Morsalkım Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Morsalkım Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Morsalkım Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Morsalkım Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Morsalkım Anaokulu İletişim Bilgileri

Defterdar Mah. Otakçılar Cad. Çelebi Çayırı Sok. No:7, Eyüp/İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum