fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Murat Anaokulu

Özel Murat Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:30

Özel Murat Anaokulu Hakkında

1965 yılından bu yana Murat Eğitim Kurumları olarak eğitim ve öğretim hayatında bulunmaktadır. Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi'nde yer alan Murat Eğitim

Kurumları yılların verdiği bu tecrübeyle ortaokul öğrencilerine rahat bir öğrenme ortamında, teknolojik sınıflarda bir eğitim deneyimi sunmaktadır. Murat Eğitim
Kurumları ortak değerlere dayanan titiz bir eğitim ortamı yaratmaya çalışmaktadır; saygı, öğrenme ve okuma aşkı, dürüstlük, cesaret, kendini özgürce ve dilediğince ifade etmek. Bu ilkeler doğrultusunda dünyaya kalıcı katkı sağlayan, yaşam boyu öğrenen nesiller yetiştirmeye devam etmeyi amaçlamaktadır.

Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi'nde yer alan Özel Murat Anaokulu'nda okul öncesi dönemde öğrencilerimizin yaş ve gelişim özelliklerine uygun gereksinimlerinin karşılanmasına öncelik verilir.
Bu amaçla edindiğimiz bilgi birikimiyle, sorumluluğumuzun; çocukların değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan hayat boyu sorgulayabilen, öğrenme içgüdüsüyle kendisini geliştirebilen, mutlu bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz.
Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde bulunan Özel Murat Anaokulu'nda tam gün eğitiminin kalıcı olduğu benimsiyoruz.

Temel amacımız; çocukların öğrenme isteğini artıran, çevresini ve kendisini tanımasına olanak veren eğitim ortamlarında, kendisine güvenen, ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde bulunan Özel Murat Anaokulu öğrencilerini hızla değişen bir toplumu anlamaya, katkıda bulunmaya ve başarılı olmaya hazırlar, böylece öğrencilerimiz dünyayı daha iyi ve daha adil bir yer haline getirir.

Bahçelievler, Yenibosna Merkez Mahallesi'nde bulunan Özel Murat Ortaokulu, öğrencilerine çağın gerekliliklerini uzman eğitmenlerle aktarmaktadır.
Eğitim sürecinde oluşacak problemlerin önüne geçebilmek amacı ile öğrencilere kurumda psikolojik danışmanlık hizmeti sağlanmaktadır.
Aynı zamanda kurumda bulunan psikolojik danışmanlık servisi, öğrencilerin; zihinsel, fiziksel, sosyal ve duygusal yönlerden kendisini tanımasını sağlamak adına çeşitli yaklaşımlar uygulamaktadır.
Okul öncesi eğitim dönemi çocuğunu gelişim alanlarına göre değerlendirip, günlük eğitim akışımızda bu gelişim alanlarından yararlanmalarına olanak sağlıyoruz.

Özel Murat Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Eklektik Yaklaşım

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Karton/Mukavva

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

- Sınıf Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- İdareciler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

- Veliler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

- Gems Materyalleri

- Sudoku

Özel Murat Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Murat Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Murat Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Murat Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Murat Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Murat Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Murat Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Murat Anaokulu Yorumları (29)

  • Bo

    Oğlum şuan 4 yaşında biz yaz okuluyla başladık burda sonra devam ettik öğretmenimiz halime hanımın emeği çok fazla her ogrencisinede aynı özveride yaklaştığına eminim gerçi okulun bütün öğretmenleri yönetim kadrosu hepsi ayrı ayrı çok özeller iyiki okul hayatı burda başladı iyiki halime öğretmene denk geldikEn azından anasinifi için ek öğretmen olabilir her yaş grubunda jimnastik gibi özel dersler hafta ici okuldan sonra olabilir.

  • EK

    Okul ve öğretmenlerimizden çok memnunuz. Başta Tülin hocamız Esra ve Halime hocalarımız hem öğretmen hem annelik yapıyor. Gözümüz arkada kalmıyor. Her birinin emeğine sağlık çok kıymetliler bizim için ❤️Okulumuzun ilkokulununda açılmasını ve böylece liseye kadar iyi bir eğitim alarak eğitim hayatlarına devam etmelerini talep etmekteyiz. Bir de bahçe alanının genişletilmesini öneririm.

  • pa

    Her yönü ile gerçekten ANAOKULU .Bu yazı umarım diğer ebeveynler için yol gösterici olur. Kızımın bu okulda 1.senesi doldu.1 Senede aldıgımız yol takdiri şahane gerçekten.Bütün ögretmenlerımız başta Tulin Hocam olmak üzere tüm ögretmenlerımıze çokkk tesekkür ediyorum.

  • AA

    Okulda ki tüm çalışanların, başta Ögretmenlerin,Yönetimde ki İnsanların Güler yüzlü, Anlayışlı ve Her Konuda Yardımcı Olmaya Çalışmaları,Bu Okulun En Sevdiğim Özelliklerinden Biri... Ana Sınıfı'na Gitmekte Olan Çocuğumu Gönül Rahatlığıyla Söyleyebilirim Ki,Her Sabah Mutlu Bir Şekilde Okuluna Götürüyorum.Tabi O Mutlu Olunca Ben De Mutlu Oluyorum.!!! Bu Mutlulukta Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim.İyi Ki Varsınız.

  • AM

    Para ve çok kâr etmeyi önceliği olmayan insanların yönettiği bir kurum. Okulu tercih etmenizde ki en önemli unsur çevremizdeki insanların tavsiyeleri oldu. Tabiki kafamızda soru işaretleri vardı ama zaman içerisinde, gerek öğretmenleri, gerek işletme sahibinin samimi ve içten davranışları ne kadar doğru karar verdiğimizin ıspatı oldu. Başta çocuğumuzun öğretmeni olan Tülin Hanıma; gösterdiği şevkat, merhamet, sabır, güleryüz ve özveri için gönülden teşekkür ederim. Kapıdaki güvenlik görevlisinden, resepsiyon ve muhasebe çalışanına kadar tüm personelleri güleryüzlü ve düzgün insanlar. Şimdilik tek arzumuz ilkokul sınıfı açmaları ki onun için de uğraşan Hakan Bey' e ayrıca teşekkür ederim.İlköğretim sınıflarının da eğitime açılması istiyoruz.

  • Şa

    Öneri vasıtasıyla okula gönderdiğim çocuğumun eğitiminden çok memnunum. Özellikle tülin hanım gibi bir öğretmenimiz olduğu için ayrıca çokda şanslıyız. Şuan 5 yaş için gönderiyorum seneye Nasip olursa inşallah 6 yaş içinde kayıt yaptırdık. Gercekten eğitim ilgi konusunda gerçekten çok memnunuz.

  • Öğretmenimizi çok seviyoruz her öğrencisiyle ayrı ayrı ilgileniyor kendisine çok teşekkür ederiz. Okulumuz bizim için çok özelİlkokul bölümünün açılmasını çok isteriz

  • Güvenlik görevlisinden müdürüne kadar hepsi güler yüzle karşılıyor. 2. Yılımız gözümüz kapalı güvendiğimiz okulumuzUmarım 1. Sınıfta açılır

  • GA

    Benim kızım 2 yıldır anaokulunda eğitim alıyor ana sınıfı öğretmenlerimiz cok özel ve değerliler benim icin ama Tülin hanımdan egitim aldığımız için bireysel degerlendirmem kendisi icin çok özverili, güler yüzlü ve tüm öğrencilerine annelerinin gösterdiği özenli ve ilgili tavırları takdire şayan okulunuz da kendisi gibi bir öğretmen olduğu icin biz veliler, ogrenciler olarak çok şanslıyız. Ayrıca okulun tüm personellerinin de guler yüzü saygılı tavırları biz velileri her açıdan olumlu etkiliyor. Çevremde bulunan yakınlarımıza ve tanıdıklarıma şiddetle tavsiye ediyorum okulunuzda egitim almalarını.Okulda baktığımda eksik gördüğüm yanı yok ama keşke ilkokul egitimi de olsa ve kızım burada devam edebilseydi.

  • Bu

    Kızım gitti anasınıfına. Kesinlikle çok memnun kaldık. Öğretmenlerimizin hepsi güleryüzlü. İlgili ve anaçlar. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • FO

    iyi ki kalbi güzel kendi güzel mükemmel öğretmenimiz iyi ki öğretmen olmuşsunuz ve bizim güzel yavrularımızın kalbine dokunmuşsunuz ve öyle güzel dokundunuz ki 4 yaşında sizden öğrendiği hiçbir şeyi unutmuyor sizin isminiz geçtiğinde yüzü ayrı gülümsüyor… iyi ki bizim güzel öğretmenimiz oldunuz Esra öğretmenimiz.Sizi çok seviyoruzzz

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Esra öğretmenimiz adına güzel yorumunuz ve geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

  • Sb

    4 yaşındaki kızım okul serüvenine Murat Anasınıfında başladı. Esra Öğretmenimizin sayesinde ne kadar geliştiğini gözlemledik. Her zaman göstermiş olduğu özen için çok teşekkür ederiz.Esra öğretmen mükemmel. İlgisi alakası tecrübesi çocuklara yaklaşımı çok iyi. Çok teşekkürler

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Esra öğretmenimiz adına yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz.

  • TD

    Esra ŞİMŞEK tam bir çocuk dili anlayan bir öğretmen tanıdığım en iyi öğretmenlerden birisidir

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz Esra hocamız adına yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz.

  • Ca

    İlgili eğitim kadrosuna sahip bir kurum, güleryüzlü ekibi sayesinde kızımı gönül rahatlığıyla emanet ettiğim okul iyiki yollarımız kesişmiş. Tülin öğretmenimiz sayesinde hızlı bir şekilde okula adapte oldu herşey için teşekkürler

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Tülin öğretmenimiz adına güzel yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz.

  • Tülin öğretmenin ilgisinden dolayı çok memnunum çocuklarla bir anne şefkatiyle ilgileniyor

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz Tülin öğretmenimiz adına yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz.

  • BE

    Güleryüzlü ve samimi öğretmenlerimiz hep ilgili sevgi dolu emekleriniz için teşekkür ederiz . Mutlu okul - Mutlu öğrenci - Mutlu veli ❣️

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Her yönüyle çok çok ilgili bir okul.Oğlumu guvenle emanet edebildiğim gözümün arkada kalmayacağı bir kurum özellikle tülin ogretmenimiz candır

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz ve ilginiz için Tülin öğretmenimiz adına teşekkür ederiz.

  • HP

    Çocuğum Murat Anaokuluna başladıktan sonra olumlu anlamda çok değişiklik oldu kendine güveni çok arttı beceri ve kabiliyetleri gelişti düzenli beslenme alışkanlığı kazandı. Sınıf öğretmenimizin gayretlerini yanında jimnastik dersleri İngilizce eğitimi değerler eğitimi çocuğumuza inanılmaz katkı sağladı. Okulumuza ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz; Siz velilerimizin yansımasıdır tüm davranışlarımız. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • AA

    Uzun bir araştırma sonucu keşfettiğim bir anaokulu. Tülin öğretmen sayesinde gönül rahatlığıyla çocuğumu emanet ettiğim kurum oldu özel murat anaokulu çocuğum mutlu biz mutlu

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz; Tülin öğretmenimiz adına değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ÇE

    Bir anne olarak gönül rahatlığıyla evladımı teslim ediyorum . Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz .

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz; değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • FO

    Çocuk için ilk öğretmen çok önemlidir.Bizim en büyük şansımız böyle bir okula rastlamak oldu . Yöneticisinden öğretmenine çok değerli eğitimcilerle karşılaşmış olduk. Benim çocuğum okul öncesi eğitimini buradan almıştı.Çok memnun kaldık.

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Böyle geri bildirimler almak bizi gerçekten mutlu ediyor. Teşekkür ederiz..

  • Ba

    İlgili samimi İçten degeryargılı. Sözlerinn arkasında Güvenilir. Saygılı

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz bu güzel geribildiriminiz için çok teşekkür ederiz.

  • CA

    Kızımı gönül rahatlığı ile gönderdiğim, güvenilir ve tecrübeli bir kadrosu olan kurum. Fedakar, sabırlı ve ilgili Tülin öğretmen sayesinde iyiki keşfettim özel Murat anaokulunu kesinlikle tavsiye ederim.

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • GE

    Çevremizde ki benzeri okullarla kıyas kabul etmeyecek şekilde ve kesin çizgilerle ayrılan üst seviyede ki eğitim kalitesi , gerçekten #iligili eğitici kadrosu ile gözümüz arkada kalmıyor . Bunu herhangi miktarda paranın karşılığı olarak düşünmek gerçekten haksızlık olur .

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz yorumunuz ve güveniniz için kurumumuz adına çok teşekkür ederiz.

  • CA

    Kızımı bırakırken içimin rahat ettiği, güvenilir ve tecrübeli bir kadroya sahip, fedakar, sabırlı ve ilgili Tülin öğretmen sayesinde iyiki dediğim kurum. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz. Böyle geri bildirimler almak bizi gerçekten mutlu ediyor. Teşekkür ederiz..

  • BU

    Kesinlikle öneririm. Gerek idare ve gerek öğretmenler olarak çok ilgililer. Harika bir eğitim düzeyi var. Kızım anaokulu bölümünde ve oradaki öğretmenlerimiz çok tatlı. Özellikle Esra Şimşek öğretmenimiz harika. Kızım Esra hanım sayesinde yemek yemeye başladı. Ayrıca bu pandemi zamanında virüsle yaşamanın ne demek olduğunu anladı. Hiç aklınız çocuğunuzda kalmasın. Güvenle teslim edebilirsiniz

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, ilginiz ve değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Gy

    Öğretmenlerimiz, idari kadro hepsi çok ilgili, eğitim sistemi güncel, çok memnunuz pandemi döneminde bile hiç bir olumsuzluk yaşamadık

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederiz.

  • Öb

    Ögretmen ilgisi alakası cocuklara ve velilere davranışı , okulun eğitim olanakları mükemmel, her çocuğun boyle bir okulda eğitim alması gerekli

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sayın Velimiz değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Her daim ilgi ve alaka en üst seviyede. Tüm ogretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

  • Özel Murat Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Samimi ve içten yorumlarınız için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Murat Anaokulu İletişim Bilgileri

Yenibosna Merkez Mah. Göl Sok. No:1, Bahçelievler/İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum