fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 0-5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Hakkında

Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Esenyurt Mehterçeşme mh.de bulunan 0-6 yaş grubu ile civardaki ilk ve tek kreş ve gündüz bakımevi (anaokulu)olma özelliğine sahiptir. Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlıdır. Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde bulunan kreşimiz 10.yılını tamamlamış olup halen eski kadrosu ile öğretmeninden ,aşçısına kadar hizmete devam etmektedir.

Tecrübeli, güvenilir personeli ile bebek gurubundan ,(0-1-2-3-4-5)yaşa kadar her yaş gurubu kendi sınıflarında bakım ve eğitim almaktadır. Çocuklarımızın yaş özellikleri göz önünde bulundurularak gruplama yapılmakta ve eğitim programı düzenlenmektedir. Her yaş gurubuna uzman danışmanımız tarafından günlük gözlem ve aylık test çalışmaları uygulanmakta olup veliler bu noktada bilgilendirilmektedir. Kreş ve Anaokulu öğrencilerimizin yeme içme alışkanlığı, uyku düzeni, wc alışkanlığı edinmesi ...gibi günlük becerilerini geliştirmesine tecrübeli eğitimcilerimiz tarafından destek sağlanmaktadır. MEB eğitim programı yanında öğrencilerimize İngilizce, dans, drama, müzik,cimnastik, değerler eğitimi, rehberlik, branş dersleri ek olarak verilmektedir. Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi hedefinde güvenli, huzurlu, sağlıklı, hedefi geleceğe dönük, araştıran, kişilik ve karakteri oturmuş ,özgüven sahibi nesiller yetiştirmek vardır. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren kurumumuz, günden güne 3 şubesi ile Esenyurt ilçesinde okul öncesi alanında yaptıkları ile saygınlığını arttırmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş aralığı nedir?
    0-5
  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi Yorumları (47)

  • Öc

    Yaklaşık 1 aydır kayıtlıyız. Kreşe başlamakta başta çekincelerim vardı ama burası olduktan sonra şuan içim gayet rahat. Düşünenlere ve kararsız olanlara tavsiye ederim.

  • ÖB

    Benim canım kızımın annesinin elini bırakıp sevinçle gittiği benim huzurla emanet ettiğim güvendiğim öğretmenler olması yanılmadigimin kanıtıdır.

  • ES

    Benim 3 yaşında oğlumuzun ilk okul deneyimi :) Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadık öğretmenlerimiz çok güler yüzlü ve sevecen çocuklarımıza kendi çocukları gibi ilgililer yemekleri gayet güzel her yemeği sevmeyen oğlum hemen hemen yemeye başladı hemde telefonsuz

  • SK

    Başta Kurucusu Yasemin Hanım ve tüm Mutlu Dünyam öğretmenleri , asistanlar ve diğer görevde olan tüm herkese teşekkür eder yuva değil bir aile ortamı sağlandığı için herkese içten sıcaklığı güleryüzlülüğü için teşekkürlerHerşey okadar yerli yerindeki dicek birşey yok

  • Bb

    Herşey için çok teşekkür ederim Daha fazla fotoğraf paylaşımın da bulunursanız çok sevinirim

  • BD

    Kızımı 14 aylıkken aklımda bir sürü soru işareti ile Özge ve Zeynep öğretmenlere emanet ettim 1.5 aydır devam etmekteyiz ve iyi ki burayı tercih etmişim diyorum. Hem öğretmenler hem yönetim özellikle müdürümüz Ayla hanım gerekli özen ve hassasiyeti gösteriyorlar. Bebeğimin gelişiminde büyük bir etki gözlemliyorum. Emekleri için hepsine teşekkür ederim.İletişim konusunda 1 tık daha fazla bilgi paylaşılabilir çünkü minik tırtılımı çok özlüyorum :)

  • HK

    Öğretmenleri çok ilgililer. Eğitim kalitesi ileri düzeyde. Her açıdan çok memnunuz.Başarılarının devamını diliyorum

  • Hk

    Kelebekler sınıfı canımız ögretmenimiz zümre hanım hangi duamın karşılığıydınız rabbim sizi karşımıza çıkardı anlatacak cok sey var ama buraya sığmaz kızıma gösterdıgınız ilgı alaka anne şefkati temizliği bakımı o minnacık saclarına bile sekıl veremezken hergun tertemız şekilli saclarıyla üstuyle bakımıyla

  • Sa

    Hem çocukların gelişimi hemde eğitimi bakımından çok iyiler tebrikler

  • MG

    Mutlu Dünyam 2 şubesinde bir senemizi geçirdik ve çok memnun kaldık. Özellikle Seda Öğretmenimiz ve Elif Öğretmenimiz çok kıymetliler. Ayla Hanım çok kıymetli bir yönetici. Kızıma bir anne şefkati ile yaklaştılar. Bu sene Mutlu Dünyam 1 şubesinde Elif Öğretmenimiz ile devam edeceğiz ve çok mutluyuz :)

  • AA

    Ben Mutlu Dünyam okulunu oğlumun konuşma sorunu için tercih etmiştim. Oğlum başladığında 3 yaşında olmasına rağmen konuşamıyordu. Kendini ifade etmede büyük zorluk yaşıyordu. Ama kayıt olduktan bir süre sonra gerçekten çok güzel ilerleme kaydettik. Öncelikle Seda Hanım sonra İlknur Hanımın desteğiyle çok yol kat ettik. Oğlumdan sevgi ve ilgilerini eksik etmediler. Ayla Hanımın da gözlemleriyle çok güzel çok eğlenceli bir sene geçirdik. Oğlum okulda öğretmenleri ve arkadaşlarıyla çok mutlu. Bir kez bile ben gitmek istemiyorum demedi hâlâ hevesle çıkıyor yola. Mutlu Dünyam ekibine çok teşekkür ederim. İlgilerinden ve sevgilerinden dolayı

  • HE

    Biz 6 aydır mutlu dünyam ailesindeyiz oğlum 2,5 yaşında çok gelişme katettik biz çok memnunuz tavsiye ediyorumEl becerileri, konuşma, paylaşma akranlarıyla oyun kurma ruhsal gelişim düzenli olarak beslenme, uyku düzeni ve okul öncesi eğitim çocukta öz güven gelişimi ve sayamadığım birçok özellik

  • OY

    Öğretmenler çok ilgili her an ulaşabiliyoruz yemekler çok temiz fiyatları çok uygun gerçekten bir aile gibi davranıyorlar evlatlarımızaBence her şey olması gerektiği gibi çoğu şey o kadar muazzam ki geliştirmesini düşüneceğimizyanlar kalmıyor

  • İlk önce bebeğimi okula bırakırken çok korkmuştum alisamaz ağlar diye ama ZEYNEP öğretmen ve Özge öğretmenden Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular alışması için çok çaba gösterdiler

  • Bebek grubunda ilk serüvenimize başladık çok memnunuz gözünüz arkada kalmadan birakabilirsiniz çocuğunuzu Zeynep ve Özge öğretmen özellikle çok ilgili çocuklara karşı çok teşekkür ederiz.

  • BB

    Öğretmenler ilgililer ve çocuklarımıza çok güzel bakıyorlar teşekkür ediyorum.Sabah kahvaltısında her sabah süt olması ve öğle yemeklerinde haftada en az iki defa et veya köfte yapılmasını rica ediyorum

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Menüye göre kahvaltılarımızda çocuklarımıza içecek verilmektedir.(süt,ılhamur,kuşburnu...gibi)Haftada 2 defa değil,daha fazlası ile yemeklerimizin içine et ve et suyu konulmaktadır(tavuk,kırmızı et şeklinde)

  • RK

    Bu okulda kardeşim okudu. Sosyal olarak gelişmesi için verdik. Baya faydalı oldu. Eve geldiğindeki mutluluğuna biz de şahit olup seviniyorduk. Öğretmenleri çok anne yürekli ve bakım konusunda da çok iyiler. Hepsinden Allah razı olsun. Önerebileceğin bir kreş mi diye sorarsanız evet tavsiye ediyorum. Anne gibi şefkatli öğretmenlere çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.:))))

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ediyoruz.Sevgilerimizi sunuyoruz.

  • Pc

    Oğlumu 2 buçuk yaşında verdim şuan hala devam ediyoruz.konusmasi davranışları çok güzel ilerledi öğretmenlerimiz Ayla hanım çalışanlar hepsi çok güler yüzlü insanlar oğlum öğretmenlerini çok seviyor.hijyen konusunda çok temiz bir okul eğitim konusunda gayet başarılılar.

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ

  • Ne

    Cok guzel bir okul cok memnun oğlum her şeyiyle cok donanımlı bir yerHer konuda mukemmel

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ .

  • Okul kurucusu, müdürü ♥️ çok kıymetli öğretmenlerimiz ve tabii cici annemiz ayrıca okulda bulunan personeller Mehmet abimiz hepiniz çok kıymetlisiniz iyiki yolumuz kesişmiş

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    SİZDE BİZİM İÇİN KIYMETLİSİNİZ.SEVGİLER.

  • GA

    Çocuklarım mutlu gidip geliyolar buda benim için en güzel cevap zaten :) İlknur Hocam'a Zeynep Hocam'a ve Ayla Hocam'a teşekkürler.

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    :.:)TEŞEKKÜR EDİYORUZ.SİZ MUTLUYSANIZ BİZDE MUTLUYUZ

  • Hk

    Kreşe başlamadan önce kaygıların vardı her anne gibi bebeğim henüz çok küçüktü minik tırtıllar sınıfımızın değerli ögretmeni özge hanımyardımcısı zeynep hanıma sonsuz tesekkurler cocugumun gun gun gelıstıgını farkedebılıyorum guven ellerde oldugunu hıssedebılıyorum bır anne olarak ıyıkı ıyıkı kızım orda ıyıkı tanıdım sızlerı anne sefkatı ıle yanasmaları bızlerı mutlu edıyor ayrıca servıs hosteslerımıze de burdan tesekkurlerımı ıletıyorum kızımı emnıyetlı bır sekılde teslım edıyorlar özellıklede ayla hocam naif kıbar ve cok merhametli tesekkurler mutlu yuvam

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    .)BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ

  • EA

    Çok güzel ilgili bir kurum. Benim kızma ikinci evi oldu bir buçuk yılden devam ediyorum onlarla, en sevdiğim öğretmen özge hanım maşallah ona herkese ilgileniyo onun çocuğu gibi

  • Fg

    Cok güzel bir okul kızım da bizde memnunuz .ögretmenlerimiz de hepsi birbirinden degerli güzel eğitimciler.

  • BG

    Okulda tam bir aile ortamı var. Çocuklarımızın çok mutlu ola bileceyi bir okul. Okul müdürü Ayla hanım çok nazık, çok cana yakın biri. İlknur öğretmenimize çocuğumuza gösteriyi ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.Yemekleri Cici annemiz yapıyor, çok lezzetli,ama etli yemeklerin daha çok olmasını isterdim.

  • Nk

    Kadrosu ve özellikle müdürü Ayla hanım mükemmel bir insan kesinlikle tavsiye ediyorum

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

  • CM

    Merhabalar öncelikle Funda hanıma Ayla hanıma ve en önemlisi oglumu sevdiği öğretmenleri Zümre ve Fatma hanıma çok tesekkur ederim Allah razı olsun cocugum en kısa zaman da alısdı ve o kadar mutlu benimde gözüm arkada kalmıyor önceden kızım gıtmısdı okuldan ayrılmak ıstemeyıp ılkokulda etüt derslerine gıdıyordu ve bayada memnunuz seçimimizde hıc bır zaman yanılmadıkHer sey cok guzel

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

  • Ma

    Çok güzel ve çok ilgili bir kurum memnunuz bi kaç arkadaşımında çocuğu aynı okulda müdüre hanm öğretmenler hepsi çok ilgili çocuğunuzu gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

  • Gönül rahatlığı ile gözünüz arkada kalmadan evladımızı emanet ettiğimiz yer. Kendi evladı gibi koruyup kollayan ve ilgilenen tüm öğretmenlerimize ve tüm çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürler iyi ki mutlu dunyam

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • Benim çocuğum 9 aylıkken kreşe verdim çok memnunum hem okuldan hem ogretmenlerinden Özge öğretmen ve Zeynep öğretmen çok tatlılar çok iyiler var bebek sınıfında gözünüz arkada kalmasın

  • Çok güzel bir okul etkinlikleri çok güzel öğretmenleri çok iyi başarılı çok memnunum

  • NT

    Çok iyi bir kurum .ekip çok iyi .herkes çok anaç .Kızım çok mutlu .severek gidiyor .Her şey mükemmel

  • Okulumuz, kıymetli öğretmenimiz Seda hanım.. gözüm kapalı oğlumu emanet ettim… severek, öperek baktılar çocuğuma çok şanslıyız yollarımız Mutlu dünyam ile kesiştiği için..:)

  • Okulumuz, öğretmenlerimiz, cici annemiz hepsi birbirin den iyiler. Okul da iyilik de hepsi yarışabilir. Çok şanslıyız Mutlu dünyam ile tanıstığımız için.

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz değerli yorumunuz için teşekkür ediyoruz.Cici annemiz (Aşcımız)10 yıllık tecrübesi ile çocuklarımıza birbirinden güzel yemekleri ile gelişimlerine katkı sağlıyor.Yemek menümüzde çocuklarımızın damak tadına uygun ,besin değerleri yaş guruplarına uygun sunulmaktadır.Hergun sabah kahvaltımızda peynir,zeytin verilmekte menüye ek olarak yumurta,domates,salatalık,tahin pekmez,..vs kahvaltı menumuz sunulmakta olup,öğretmenlerimiz tarafından desteklenerek çocuklarımızın yemesi sağlanmaktadır.Öğle yemeğimizde her gun çorbamız çıkmakta olup yanında ana yemeğimiz ve ek pilav ,makarna çeşidi ile yoğurt,salata...vb ile çocuklarımızın yemesi sağlanır.Ana yemeğimizin çeşidine göre içine tavuk eti,kırmızı et koyulmaktadır.

  • Mt

    Okulun müdürü ve öğretmenleri çok ilgili anlayışlı ve güler yuzlu. Çocuklar ilkokula başladığında da kreşe gidebilmesi için bir sınıf açılırsa çok iyi olur.Çalışan anneler için çocuklar okula başladığında da bir sınıf açılırsa çok iyi olur.

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    MUTLU DUNYAM1 ŞUBEMIZDE ETÜD GURUBUMUZ MEVCUTTUR.TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

  • NG

    Eğitim sistemlerinden çok memnunum. Öğretmenler ve yardımcı öğretmenler çok ilgililer .Bebeğim küçük olduğu için pek bir memnun olmadığım durum yok o yüzden geliştirilebilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum.

  • ŞÜ

    Öğretmenleri ve müdürleri çok iyi bir ekip tavsiye ederim. Bizim etkinlik programını za geldiler. Hepsi çocuklarla çok güzel ilgilendiler.

  • Ae

    Okulun öğretmenleri olsun çalışan personelleri olsun hepsi sıcak kanlı ve gerçekten öğrenci olarak değil çocukları olarak görüyorlar bir Veli olarak çok memnun kaldım herkesin emeklerine teşekkür ederim. Eğitim konusunda da gerçekten ilgili eğitim verdiğini düşünüyorum çocuğumda bu farkları gördüm çok katkı sağladı.Hijyen konusunda özen gösterilmesini rica ederim

  • Çok güzel bir okul çok memnunum öğretmenleri çok iyi tecrübeli öğretmenler var temizliği çok iyi çocuklar çok mutlu

  • ÖA

    Okulun çalışanları çok ilgili ve güleryüzlü.Çocuklara yaklaşımlarından,eğitimlerinden çok memnunum.Okulumuzun müdiresi de her yönden donanımlı ve çok değerli bir hocamiz.Gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz.

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

  • Okulumuzdan cok memnun kaldık öğretmenleri çalışanları ayla hocama çok teşekkür ediyorum

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    BİZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.SİZİN MEMNUNİYETİNİZ BİZİ MUTLU EDİYOR.

  • Dk

    okulumuzu ve ogretmenlerimizi cok begeniyoruz allah razi olsun hepsinden gozu gibi bakiyorlar evlatlarimiza

  • Minik tırtıllar sınıfında başladık ve Özge öğretmen ve Zeynep öğretmenden Allah razı olsun. Onların sayesinde gözüm arkada değil. İyiki yollarımız kesişti iyiki varsınız hep var olun ki başka kuzular da yolunuzdan geçme şansı yakalasın. Hakkınız ödenmez…

  • Rk

    Biz çok memnun bu okuldan.Çocuğimiz isteyerek gidiyor.Ogretmenimiz çok iyi

  • Ds

    Bebeğimi 20 aylıktan itibaren güvenle bıraktığım bir okul olduğunu söylemek isterim. Tek kriterimin güvende olduğunu bilmek olması ile başladığım ama mutlu olduğunu gördükçe keyif aldığım bir çatı olduğunu belirtmek işyerim. Zehra zümre ve Seda öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm aileye sonsuz sevgi ve minnetle

  • Rp

    Bizim 3 yilimiz geçti harika bir okul harika bi ekip gönül rahatlığıyla tercih edebileceğinz bi yere kizm için çok büyük etkisi var okul olarak teşekkürler mutlu dünyam

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDİYORUZ.SİZİN GÖNLÜNÜZÜN RAHAT ETMESİ ,ÇOCUKLARIMIZIN MUTLU BİR ŞEKİLDE BÜYÜMESİ İÇİM ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMEYİ BİR GÖREV BİLİYORUZ

  • SK

    Süper aile ortamı güvenle verebilirsiniz ben ilk kızımda tanıştım mutlu dünyamda tereddütsüz şimdi oğlumuda gönderiyorum 5 5 aylıkken verdim oğlumu ÖZGE ve ZEYNEP öğretmenimiz ilkimiz bizim iyiki tanımışım onları (hepsi ayrı sevgi içeriyo bizim için hepsiyle aile gibiyiz )ilkler bir başka oluyo2.şubedeki gibi dışarda çocuklarımız için oyun alanı olabilir 1.şubenizde diye düşünüyorum

  • Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi

    Okulun Cevabı:

    ŞUBEMIZDE OYUN ODAMIZ VE BAHÇEMİZ MEVCUTTUR.TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Mutlu Dünyam 2 Kreş ve Gündüz Bakımevi İletişim Bilgileri

Mehterçeşme Mah. 1934 Sok. No:9 Bayburtlu Konutları Altı, Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum