fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Nar Çocuk Anaokulu

Özel Nar Çocuk Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:30
Sabahçı: 09:00/12:30

Özel Nar Çocuk Anaokulu Hakkında

Özel Nar Çocuk Anaokulu bir gelişim psikoloğu tarafından 2016 yılında kurulmuştur. 10 kişilik sınıflar ile çocukların bireysel öğrenmeleri ve kendi hızlarında gelişebilmelerine önem verilmektedir.
Doğa ve açık hava etkinliklerini dört mevsim özenle uygulanmaktadır. Müzik eğitimi, piyano, İngilizce ve haftalık atölye çalışmaları ile çocukların gelişimleri çok yönlü desteklenmektedir. Çocukların psikolojik gelişimleri ön planda tutularak hazırlanan özel programlar uygulanmaktadır.

Özel Nar Çocuk Anaokulu, özgüveni yüksek, kendini tanıyan, düşünen, merak eden, sorgulayan, üreten, problem çözme odaklı, grup ortamına uyum sağlayabilen, kendini rahat ve doğru ifade edebilen bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Özel Nar Çocuk Anaokulu'nda, çocuk gelişimi eğitimleri almış deneyimli öğretmenler ile öğrencilerin gelişim dönemine uygun hazırlanmış eğitim ve oyun programları uygulanmaktadır.

Okulumuzun sisteminin odak noktası çocuktur. Çocuğun sosyal duygusal gelişimi merkeze alınmaktadır. Çocukların gelişim alanları gelişim değerlendirme envanterleri ile değerlendirilmektedir.
Okulumuz Ortaköy Beşiktaş'ta Yıldız parkının çok yakınındaki lokasyonuyla, açık hava günü aktivitelerini haftalık rutinlere dahil etmektedir. Haftanın 2 günü okul dışı açık hava etkinliklerinden oluşmaktadır. Okulumuzun kurucusu sadece kurucu olarak değil okul müdürü ve okul psikoloğu görevlerini de üstlenmiştir ve haftanın 5 günü tam zamanlı okulumuzda bulunmaktadır. "Özel Nar Çocuk" çatısı altında hayatı paylaşırken şeffaf iletişim kurabilmek ve bireysel farklıkları kabul ederek saygı duymak ilkeleri her an, her gün, her kararda temeli oluşturmaktadır.

Özel Nar Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Masal Terapisi Eğitimi

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

Özel Nar Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Nar Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Nar Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Nar Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Nar Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Nar Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Nar Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Nar Çocuk Anaokulu Yorumları (23)

  • Eg

    Oğlumun ve benim ilk okul deneyimimiz olmasına rağmen oryantasyon sürecini Özge hanımın birebir iletişimi ve yönlendirmesi ile harika geçirdik. Gerek yemekleri, sınıfları, aktiviteleri ve bu aktivitelere aileleri dahil etmeleri işin en güzel tarafı. Bu süreçte oğlumun bütün kaygılarını sevgi ve şefkatiyle yok eden öğretmenlerimiz iyi ki var! İyi ki yolumuz nar çocuğa çıkmış kocaman bir iyi ki. Oğlumun ilk okul ve öğretmen deneyimini sizinle yaşayıp öyle hatırlaması çok güzel bir hatıra olacak❤️ canımız öğretmenimiz eda hanım iyi ki varsınız❤️❤️

  • RA

    Merhaba ben Tiyatro Panorama’nın yürütücüsü Rüzgar Ceyda Alpak. Nar çocuk ile yollarımız yaklaşık 5 yıl önce kesişti.Bu zaman zarfında bir aile olmayı başardık. Çocukların tiyatro izlemesine ekipçe bayılıyoruz, diğer okullardan o kadar farklılarki..

  • Öa

    Çocukların ilgisini çeken etkinlikler mevcut. Öğretmenlerin yaklaşımları çok güzel.Haftada 2 ya da 3 gün jimnastik olabilir.

  • LB

    We are an English speaking family, with an English speaking child. This has never been a problem for the school. They have been so supportive in helping daughter learn Turkish that she is now fluent after 2 years. She loves the school, her teachers, the dog and hers friends. We have been so happy seeing all the wonderful things the school does with the kids: visits to the park, art, dance, music, healthy meals, baking etc. They also provide really good feedback for her learning development and growth. I also want to say that my daughter is extremely energetic and the school has been so incredibly patient with her, encouraging her and supporting her. We love them and have been very happy.

  • Eg

    Oğlumun ve benim ilk okul deneyimimiz olmasın rağmen Özge hanımın kontrolünde harika bir oryantasyon sürecini tamamlayıp okula başladık, gerek öğretmenlerin birebir ilgisi gerek Özge hanımın benimle birebir iletişimi bu sürecimize eşlik etti ve çok teşekkür ediyorum. Hem benim içimi bu denli rahatlattiginiz için Hemde oğlumun ilk okul ve öğretmen deneyimini onun hafızasına güzel yazdığınız için. Yemekleri, sınıfları, aktiviteleri, ve velileri sürekli aktivitelere dahil etmeleri harika! Eğer benim gibi çok düşünceli ve tereddütlü bir anneyseniz düşünmeden Nar çocuğa emanet edebilirsiniz çocuğunuzu. Canımız öğretmenimiz eda öğretmende ayrı bir harika. İyi ki nar çocuk❤️❤️Her anlamda gelişmiş olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler :)

  • TK

    2018 doğumlu oğlumda gelişim geriliği var. Konuşamıyor, tuvalet alışkanlığı da olmadığı için ve bağırma huyu da olduğundan geçen Eylül ayında Nişantaşı’nda 4 okuldan kibarca red yanıtı aldık ve tavsiye üzerine Nar Anaokulu’na başladık. Başta Özge Hanım’ın bire bir ilgilenmesi, daha sonra Eda ve Gizem Öğretmenlerin samimi, sıcak yaklaşımları ile çok kısa sürede alıştı, bağırması kesildi, derslere katılımı arttı, arkadaşlarıyla iletişimi her geçen gün üzerine koyuyor.. bu sene de gönül rahatlığıyla devam edeceğiz

  • Özel Nar Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Farklı gelişim gösteren çocukların kaynaştırmasında okul- veli işbirliği çok önemli. Güveniniz ve işbirliğiniz olmasaydı bu kadar iyi yol alamazdık. Teşekkür ederiz....

  • Evimize daha yakın anaokulları olmasına rağmen Nar çocuğu tercih ettik çünkü hiç olumsuz bir yorum almadık. Çocuğumuzu göndermeye başladığımızda ne kadar haklı olduklarını gördük. Kızımın gelişimini gözlemledikçe çok memnun oluyoruz. Başta Okul Sahibi ve aynı zamanda psikolog olan Özge hanıma, degerli öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

  • Özel Nar Çocuk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • st

    Nar Çocuk bizim için ikinci bir ev. Çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan bırakıp gidebileceğiniz. Etiketlemeden uza önyargısız bir yer. Bununda nedeni kurumun sahibi olan Özge Hanım. Özge Hanım endişelerimizi ortada kaldırdı. Mutlu ve huzurlu şekilde iki sene geçirdik ama önemli olan bir aile olup birliktelik yaşamaktı. Zaten Özge Hanım ekibini kendi anlayışında olan kişilerden seçiyor. Eğitimin, öğrenmenin sadece masa başı çalışma olmadığını farklı öğrenim şekilleri sunarak öğretilebileceğini gösterdi. Yıldız parkına yakına olmasını en iyi şekilde kullanıp sabah kahvaltısından tutun çeşitli zamanlarda parkata bulunuyorlar. Modern şehir hayatından dolayı farkında olmadan uzaklaştığımız ama özlediğimiz çocukluğumuzu çocuğunuzun yaşamasını istiyorsanız tam yeri Nar çocuk.Yuva daha fazla tanıtılmalı

  • NA

    Özel Nar Çocukla yollarımız iyiki kesişmiş kızımı pandemi döneminde hiç düşünmeden gönderdim. Özel sebeplerden dolayı kimi zaman erken geldiler kimi zaman malum İstanbul trafiğinden geç kaldığım için beklediler. Para kazanmayı amaçlayan bir kurumdan ziyade aile gibiler. Özge hanım ve muhteşem ekibine bize kattıkları herşey için teşekkür ederiz. Hala düşünen var ise zaman kaybetmeyin derim☺️

  • Özel Nar , çocuklara kazandırdığı bir çok önemli özelliğin yanında en başta veli ile okul arasındaki güvenin çok yüksek olduğu bir kurum. Öğretilen çoğu bilgiyi belki sonrada öğrenebilecekler ama küçük yaşlarda onlara gösterilen sevgi şevkat ilgi hayatları boyunca kalıcı olacak. Destekleri ve içimizdeki bu güven duygusunu oluşturdukları için Özel Nar velileri olarak bence çok şanslıyız .

  • DM

    My daughter has been at this school since she was 2 years old, she is turning 6 soon. Özge and the teachers have been wonderful partners in taking care of my daughter. To my child they are patient, caring, kind, and creative. For me, they communicate well, are understanding, and very accommodating of my questions and concerns. They put me at ease especially because are foreigners and we are trusting them with our child. I love the healthy menu and the many activities to stimulate my child’s mind and body. Our daughter’s favorite days are book day and gymnastics class. We feel blessed to find this school and hope other parents find it too!

  • YK

    Çocuklarımızın EĞLENEREK gelişimlerine katkı sağladıklarını gözlemlemek beni çok mutlu ediyor. Özellikle yemek, uyku ve tuvalet problemlerini kolayca öğretmeleri bizi çok şaşırttı :) Yemekler konusundaki hassasiyetleri, doğayı ve hayvanlara verdikleri değerler çok kıymetli ♥️ İlk senemiz, kızım ve ben çok mutluyuz :) Teşekkür ederiz.

  • Eliana’ mız bitirdi nar çocuğu şimdi Ariana ile başladık. Özge güzel iletişimde olan bir yönetici, yıldız parkı etkinliklerinin yoğun olması ayrı bir güzellikSevis

  • SA

    Öncelikle güler yüzle ve sevgiyle çocukları kucaklayan bir kadroya sahip.Yabancı dil eğitimi, müzik eğitimi, bilimsel deneyler, Görsel sanatlar çalışmaları ile çocukların ilgi ve meraklarını daha da artırarak sürdürmeleri mutluluk verici.Doğada (Yıldız parkı)yürüyüş çocuklar için müthiş keyifli.Güven duyduğumuz bir okul .İçimiz rahat kızımız mutlu.Çok teşekkür ederiz

  • As

    İlk cocugumuz burda egitim aldı o kadar memnun kaldık ki ikinci çocugumuzuda yolladık güven,sevgi dolu,egitim dolu bir kreş teşekkürler özel nar ailesi❤️Düşünmeye gerek olmadan sürekli yeniliyorlar kendilerini her konuda yenilikci ve gelişmiş bir eğitim kurumu.

  • GA

    Samimi, ilgili, güven veren kesinlikle çocuk odaklı bir eğitim kurumu. Çocuğumu gözüm arkada kalmadan teslim ediyorum ve alırken mutlu bir çocuk alıyorum. İyi ki Nar çocuk tercihimiz olmuş.

  • HA

    Büyük kızım nar çocukta büyüdü şimdi kardeşi de orda büyümeye devam ediyor:) biz herşeyi ile çok memnunuz eğitimleri ilgileri gözlemleri bizi çok mutlu ediyor ve en önemlisi içimiz rahat

  • Çalışan bir anne olarak evladimdan ayrilis sureci soru işaretleriyle doluydu.En dogrusu en güveniliri olmaliydi.Özel Nar çocuk bu sürecte tüm sorularima cevap oldu.2 yıldır pandemi sureci de dahil egitiminin yanısıra güven duygusunu ararken bir baktım kocaman bir aile olmuşuz.Teşekkürler iyiki varsınız.

  • Kızımızın ilk okul deneyimini Nar Çocuk'la yaşıyoruz. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim, çocuklara gösterilen yakınlık, sevgi, özen sayesinde gözümüz hiç arkada kalmadı. Oryantasyon sürecinden, beslenme politikasına; velilerle kurulan iletişimden okulda yapılan-öğretilen etkinliklere temalara kadar hepsi için 5 yıldız :) Seviyoruz <3

  • GK

    Öncelikle okul öncesi eğitimin ne kadar önemli olduğunu sanırım hiçbirimiz inkar edemeyiz. Tüm ebeveynler gibi bizde çocuğumuzun en iyi, en kaliteli eğitim ve öğretim almasını isteyen ailelerdeniz. Oğlum Aslan için okul arayışımızda ilk telefon görüşmesinden itibaren çok samimi karşılandık. En önemli nokta şu ki ilk tanışmada Okul Kurucusu ve Müdürü Psk. Özge hanım ile görüşmeye gittiğimizde ilk önceliklerinin para değil gerçekten çocuğun ihtiyaçlarını eksiklerini anlamaktı sorunları detaylı isteyerek/inceleyerek birebir aslana oyunlar oynatarak notlar aldı bu benim çok hoşuma gitti en son ama en son ben sorduğumda ücret öğrenebildim. Aslan kolay bir çocuk değil şöyle tam konuşamadığı için kendini ifade edemez diye korkmuştum ilk başladığımız da sadece 4-5 kelime kullanabiliyordu şimdi katedilen yol inanılmaz çok ama cok teşekkür ediyorum. 2. Aslan cok yemek seçer hatta bir çok şeyi yemez diyebilirdim bunu da başardılar bire bir ilgilendiler yediğinde bir anne gibi sevindiklerini gözlerinin içine baktıklarını derinden hissettim. pandemi süreci olmasından dolayı tedirginliklerim vardı ancak okulda alınan önlemleri de gördüğümde güvenimi boşa çıkarmadığınız için teşekkür ederim. Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve bu titizlikle yemekleri, paketlenmiş hiç bir gıda kullanmamaları herşeyin olabildiğince doğal orada yapılması ile birlikte memnuniyetimiz üst seviyede. Aslan her gün severek okula gidiyor, öğrendiği şeyleri evde bizlere anlatıyor ve onun mutluluğu bizi heyecanlandırıyor. Gelişimi için verdiğiniz destek ve en az benim kadar oğlumu düşündüğünüzü bilmek size olan güvenimi arttırıyor. Samimiyetiniz, sabrınız ve emeğiniz için Okul müdürü/kurucusu Özge Hanım, Öğretmenimiz Gizem Hanım ve okulda görevli tüm personele sonsuz teşekkür ederim. İyiki yollarımız kesişmiş ❤️Fazlası olup eksiği olduğumu sahşen ben düşünmüyorum.

  • Hn

    2 senedir cocuklarimi guvenle, gozum arkada kalmadan teslim ettigim cok sevgili okulumuz Okul egitimcileri herzaman her konuya karsi cok ilgili ve yapilan tum geri bildirimlere de cok duyarlilar. Bu nedenle gelistirilmesi gereken bir yon gormuyorum.

  • ÜF

    Oğlum 32 Aylık olduğunda Nar Çocuk oldu :) şuan 37 aylık. Kendisi yemek yeme ve sosyal becerileri konusunda oldukça uyumlu fakat çoklu besin alerjisi ve gelişimsel kekemelik yaşadığı için bakımında özel ilgi gerektiren bir çocuk. Bu ili sebepten dolayı anaokuluna gitme kararını hep erteledim. Diğer okulların karmaşıklığı, kalabalıklığı takip edilmesi açısından beni hep korkuttu. En son dil terapistinin önerisiyle kreşe başlama kararı aldık ve Özge Hanımın uzmanlık alanı bizi olumlu yönlendirdi. İçerisi aile sıcaklığında, kendileri ilgili ve ulaşılabilir. En önemlisi yarım gün olarak devam eden oğlumun süre gelen 'eve gelmeyeceğim' ağlamalarıyla tam güne alışma dönemine geçtik. Bunu da sorunsuz atlacağız ya da gerekli yönlendirmeleri yapacaklar eminim. Sonuç olarak oğlum Nar Çocuk olmaktan mutlu ve bizim için en önemlisi, 6 aydır gelişimsel yaşadığı kekemeliği aştık.. Umarım uzun yıllar birlikte yok alırız

  • KT

    Nar çocuk bir anaokulundan çok çok daha fazlası oldu oğlum için adeta ikinci ev ikinci - kocaman aile , her zaman kaygısız endişesiz emanet ettik oğlumuzu , öğrenmenin sadece dört duvar arasında sınırlı olmadığını her koşulda her ortamda öğrenmenin gerçekleşebileceğine inanıyorsanız , çocuğunuzun sadece çocuk olarak ve bireysel özellikleri farklılıkları ile kabul görmesini önemsiyorsanız , etiketlemeden , yargılamadan özgür bir ortamda sonsuz sevgi ve şefkat ile öğrenmesini, becerilerinin desteklenmesini istiyorsanız hiç düşünmeden çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. Yıldız parkına komşu olmanın avantajını her fırsatta yaşatan çocuklara gerek kahvaltı gerekse piknik ile doğada keşfetme ve pandemi koşullarında özgürce oynama ayrıcalığı sunuyor. Okulun sahibi Özge hanım'ın özenli, titiz ve özverili yaklaşımını bir aile olarak her koşulda hissedersiniz.Keşke ilkokulu da olsaydı hiç düşünmeden çocuğumuzu kart ettirirdik.Okulun daha çok tanıtımının yapılarak daha çok çocuğa ulaşmasını dilerim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Nar Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Mecidiye Mahallesi, Mütevelli İbrahım Sokak, No:4, Beşiktaş / İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum