fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu

Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Öğlenci: 08:00/13:00
Sabahçı: 12:00/17:00

Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu Hakkında

İstanbul Maltepe 'de bulunan Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu çocukların kendi becerilerini keşfetmeleri, sorumluluk sahibi olmaları, çevreye duyarlı ve iyi ilişkiler kurabilen bireyler olmalarını amaçlamakta ve bu doğrultuda eğitim vermektedir.

Okulumuzun servis lokasyonu İdealtepe, Aydınevler, Bostancı ve Fındıklı mahallesi olarak iki servisle uygulanmaktadır. Serviste hostes değil öğretmenlerimizden biri bulunmaktadır.

İngilizce eğitimi 24 ay itibari ile ENGLİSH KIDS ACADEMY tarafindan verilmektedir. İngilizce tam zamanlı olarak ve aktif olarak günde 4 saat uygulanmaktadır.
Kaynaştırma öğrencisi kontenjan durumuna göre kabul edilmektedir.
Şu an kapasiteden dolayı alınmamaktadır.
150 kontenjanımız bulunmakta ve şu an her grupta yerimiz bulunmaktadır. Eğitimde yaratıcı ve duygusal tecrübelere yer verilmesi çocukların sosyal ve sözel becerilerinin gelişmesini sağlamaktadır.

2-6 yaş gurubu arasına okul öncesi eğitim vermekte olan Özel Ninni Kreş ve Gündüz Bakımevi yaş gruplarına ayırmış olduğu sınıflarda, çocuklarla özel olarak ilgilenmek, kişisel gelişimlerini takip etmek ve bu gelişimlerin velilerle paylaşılması amacıyla rehberlik sistemi bulunmaktadır. Müzik, bilim, bahçe işleri, mutfak etkinlikleri ve çevresel gezileri her yaş grubunun eğitim programı içinde düzenli olarak yer almakta ve çocukların bu alanlarda yeni deneyimler kazanmaları için rehberlik edilmektedir.

Okulda günlük eğitim 07:30-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir.

Okul öncesi çocuklar için en iyi öğrenme yöntemi oyundur. Bu nedenle Özel Ninni Okulları 'nın sahip olduğu geniş bahçe ile çocukların rahatça bahçede arkadaşlarıyla oynamalarına ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirmelerine imkan sağlanmaktadır.
Özel Ninni Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak her çocuk özeldir anlayışı ile yola çıkarak çoklu zekâ kuramı ve etkin öğrenme (High Scope) yöntem ve gezer eğitim sistemi ile eğitim vermektedir.
Okulda okul oyunu, fen-doğa, kütüphane, evcilik, drama, sanat ve müzik sınıfları bulunmaktadır.
Okul öncesi eğitimde çocuklar ilköğretim sınıfına hazırlanmaktadır. Bu hazırlıkla çocukların üst sınıfa geçtiklerinde daha rahat etmeleri sağlanmaktadır.
Ayrıca okulda masa, yapboz, jimnastik, orf gibi etkinliklerde yapılmaktadır.

0–6 Yaş grubu öğrencilerin, yaz tatillerinde dinlenirken eğlenmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amacıyla Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu'nda yaz eğitim programı uygulanmaktadır. Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında planlanan yaz okulu eğitim programında yakın çevre ve doğa gezilerine önem verilmektedir.
Bu programla çocukların sıcak arkadaşlık ortamı içerisinde bedensel, ruhsal, sosyal yönden gelişimlerini desteklerken eğlenceli bir yaz tatili jimnastik, müzik aktiviteleri, drama, bahçe oyunları, sinema gösterileri, dans, sanat çalışmaları, grup oyunları, eğlenceli partiler, geziler gibi çeşitli etkinlikler ile öğrenciler yaz tatilini dinlenerek ve eğlenerek geçirmektedirler.

Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Mesleki Rehberlik

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Öğlenci grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu Yorumları (41)

  • BE

    Oğlum 28 aylık oyun grubuna verdik. İnanılmaz memnumum. Hemen alışabileceğini düşünmüyordum. Şule Hanım ve Mehmet Bey çok iyi insanlar çok güzel yönlendirdiler. Hergün gidiyoruz. Dedikleri gibi çok iyi oldu. Şenay Hocam bir numara kesinlikle oğlum çok seviyor onun sayesinde alıştık okula.çok teşekkür ediyoruz hepsine

  • BE

    Oğlum 28 aylık oyun grubuna verdik. İnanılmaz memnumum. Hemen alışabileceğini düşünmüyordum. Şule Hanım ve Mehmet Bey çok iyi insanlar çok güzel yönlendirdiler. Hergün gidiyoruz. Dedikleri gibi çok iyi oldu. Şeyda Hocam bir numara kesinlikle oğlum çok seviyor onun sayesinde alıştık okula.çok teşekkür ediyoruz hepsine

  • D*

    Biz bu sene mezun olduk ve ilk okula başladık... Okul yönetimi her konuda son derece tecrübeli ve alakalı... Zuhal öğretmen gibi Şems öğretmen gibi çok iyi eğitici kadroları bulunuyor... Biz Zuhal öğretmenden mezun olduk ve ilk okula hazır ve sorunsuz başladık.Kendini geliştiren bir okul olduğu için ve yenilikçi bir anlayışı ön planda tuttukları için bu hususta diyecek bir yorumum yok

  • Gk

    Yaklaşık 1 yılı geçti. Oğlum burada. Çok memnunum. Hem öğretmenler inden hemde yaklaşımlarından. Tavsiye ederim kesinlikle

  • Hd

    2yildir ninni ailesiyleyiz 5 yaşındaki kızımız ninni kreş değerli yönetimi ve ögretmenleri sayesinde daha girişken daha düzeni seven ve daha mutlu bir çocuk haline geldi tabiki onun mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu mutluluğa sebep olan başta sayın okul müdürü Mehmet bey olmak üzere tüm öğretmen ve görevli çalışanlara teşekkür ederiz

  • Sy

    24 aylık oğlumu çalıştığım için mecbur bırakmak zorundaydım aşırı tereddütlerim vardı sürekli arayış içindeydim bir tek olumsuz yorum okumadım ve şimdi bizde 1 yıldır sizinleyiz devam ediyoruz o kadar memnunum ki asla aklım kalmadı öğretmen ve idarecilerin ilgisi en ufak birşeyde rahatlatıcı konuşmaları hepsinden çok memnunum 1 yıl emek veren Dilruba ogretmenimize özel olarak teşekkür etmek isterim ❤️şimdi emine ogretmenimizle aynı ilgi alaka ile döneme başladık eminim yine herşey çok güzel devam edecek.Cocuklarimizdan ayrı kaldığımız zamanlarda böyle güzel vakit geçirdiklerini bilmek,içimizin rahat olması ve bunlarin yanında yaş gruplarına göre bilgi edinmeleri çok önemli ve çok değerli.Tum okuldaki ogretmenlerimize,Mehmet bey ve Şule hanıma sevgiler

  • SA

    Oğlumuz 1 sene önce 21 aylıkken başladı, öncelikle çocukların rahatça alışmasına yardımcı bir oryantasyon süreci var, okula güven daha o zamandan başlıyor. Manevi değerlere önem veren, hem öğretmenleri hem de yöneticileri güler yüzlü ve samimi bir kurum. Pelin Öğretmen, Dilruba Öğretmen ve Şenay Öğretmen tam da o yaş grubunun ihtiyaç duyduğu şekilde hep şefkat ve sevgiyle yaklaştılar, her gün yeni bir şeyler öğrenerek geldi eve, emekleri için kalpten teşekkür ederiz. Şimdi bir üst grupta, okuldaki tüm öğretmenler neredeyse bütün çocukları tanıdıkları için yeni öğretmenine hemen alıştı. Gülcan Öğretmen de çok ilgili ve sürekli eğitici+eğlenceli etkinlikler yapıyorlar. Çocuğumuzun tüm gün okulda keyifle vakit geçirdiğini, eğlenerek öğrendiğini anlayabiliyoruz ve gözümüz arkada kalmıyor.

  • O

    Kesinlikle tavsiye ediyorum.Çocuğunuzu Gözünüz kapalı güvenle emanet edebileceğiniz bir kurum. Öğretmenleri son derece bilgili ve çok alakadar. çocukları titizlikle takip eden veliyi detayli bilgilendiren disiplinli bir kurum. Tüm öğretmenlerine özellikle pelin hanım, dilruba hanım ,okul müdürü mehmet beye, sevgili eşi şule hanıma ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim.

  • GK

    Bu sene "acaba kreşe çabuk alışır mı?" diye düşünüp yarım gün yazdırdığımız oğlumuz o kadar hızlı alıştı ve sevdi ki kendi isteği üzerine tam güne çevirdik :) Okuldaki herkes gerek öğretmenimiz gerekse Mehmet Bey ve Şule Hanım olsun o kadar ilgililer ki gerçekten aklınız asla kalmıyor, gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebiliyorsunuz.Eğitim alanında da çok başarılı olduklarını düşünüyorum. Bu kadar yoğunluğun arasında Anneler Gününde de bizi düşünüp güzel bir kahvaltı organize ettiler. Hep beraber geçirdiğimiz bu güzel etkinlik için de ayrıca teşekkür ederim :)

  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz katılım sağladığınız için.

  • ŞG

    Adaptasyon konusunda çok sıkıntı yaşayan oğlum ,güzel yaklaşımları sayesinde gayet rahat bir şekilde alıştı. Ayrıca büyük ve küçük sınıfların ayrı binalarda olması büyük avantaj

  • DS

    Ocak 2021 yılında 21 aylık olan kızımı hem iş hayatıma geri dönmek istediğim için hem de pandemiden dolayı sosyalleşmesi açısından Ninni Okulları'na kayıt ettirmeyi düşündüm. Eylül 2020'de 17 aylık kızım için ön bir görüşme yaptığımızda o an için erken olabileceğini ve Ocak 2021 in en doğru bir zamanlama olacağını Mehmet Bey belirtmişti. Ve iyi ki kendisini dinlemişim. Kızım Arya ilk 3 gün 1-2 saatlik, 1 hafta sonra 3.günden sonra tam zamanlı kreşe alıştı. İlk öğretmenimiz Gülcan Öğretmendi. Çok memnunduk. İlk oluşu ve tüm ayları kendisi ile geçirdiği için sonradan Pelin Öğretmenimize hem Arya'nın hem bizim alışamayacağımızı, hatta belki de yeni bir kreş mi araştırmalıyız diye düşünmüştüm. Çünkü çok bebekti, ilkti ve kaygılanmıştık. Ama ne çok yanılmışım. Bu fikrimi yine Mehmet Bey ile Pelin Öğretmen ile paylaşmıştım. Onlar da endişelenmem gerektiğini, daha iyi olacağını söylediler ki oldu. Arya 1 hafta sonrasında Pelin Pelin diye inanılmaz bir şekilde öğretmenine bağlandı. Evde, her yerde Pelin Öğretmenim isterse o derse olur dedi. Hala hep kendisini dinliyor bizden çok :) Tuvalet eğitimimizi 3 günde Pelin Öğretmen ile başardık. Benim evde tek başıma asla yapamayacağım bir şeydi. Okulda en ufacık birşey olduğunda bildirilmesi en çok hoşumuza giden şey. Kendi çocuğunuz gibi benimsemeniz, öğretmeniz, anlamanız müthiş bir his. Okul olarak, bina olarak inanılmaz güven veriyor. Hijyene çok dikkat ediliyor. Yemek menüleri inanılmaz dengeli hazırlanıyor. 1,5 yıl oldu. Kızım 3 yaşında. İnanılmaz mutluyuz. İlkokula gidene kadar sizlerleyiz. İyi ki varsınız. Ne kadar teşekkür etsek, şükür etsek, dua etsek yetmez. Emeği geçen herkese ve tüm personellerinize sonsuz teşekkür ederiz. Doğa Sürücü (Arya'nın annesi)

  • Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz Doğa hanım ne güzel anlatmışsınız yaşadığınız süreci.

  • DO

    Benim çocuklarım ikisi de daha altı bezli iken Ninni Anaokuluna yazılıp ilkokula Kadar burada da devam ettiler. İstanbul’da anneannemiz babaannemiz ve çocukları bırakabileceğimiz bir komşumuz olmadığı için kendi evimizden sonra çocuklarımızın ikinci evi burası oldu. Okul psikoloğu bize her konuda yardımcı oldu. Yöneticileri de her anlamda dört sene boyunca her şeye yardımcı oldular. Ninni okulu olmasaydı iki çocuğumuzu dört yıl içerisinde bu kadar rahat büyütemezlik. İstanbul’da çocukları bu yaşa kadar getirirken her şeyi ile elimiz kolumuz ayağımız her şeyimiz onlar oldular. İstanbul’da çocuklar konusunda anne baba olarak kendimizden sonra güvendiğimiz tek adres. Of dersleri olduğu İngilizce dersleri robotik kodlama dersleri her şey. Sanırım ömür boyu ninni okullarını unutmayacagiz. Çok ama çok minnettarız. Mehmet bey çok teşekkürler Şule hanım sizede çok teşekkürler öğretmenlerimiz hepsi çok iyiydi hepsine çok çok teşekkürler

  • EA

    Çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz saygın bir kurum. Çok samimi sıcak bir ortam. İngilizce olsun genel kültür olsun kızım a çok şeyler kazandırdı. Çok teşekkürler ninni ailesi. Başarılarınız daim olsun.

  • Kızımız 3 seneyi aşkın süre, okul öncesi eğitimini Ninni kreş & anaokulu nda tamamladı. Okul yöneticileri ve öğretmenlerinin desteğini her zaman hissettik. Güvenli ve eğitimin temellerinin atılabileceği bir kurum. Sonsuz teşekkürler.

  • ŞM

    Okulunuzda gördüğüm memnuniyet dile getirilemeyecek kadar fazla samimiyetiniz,ilginiz güler yüzünüzle birlikte cocuğuma kayttığınız değer paha biçilemez başta mehmet bey ve şule hanım olmak üzere cocugumun üstünde emeği olan bütün öğretmen ve calışan arkadaşlarınıza ninni kreş anaokullarına cok teşekkür ediyorum iyiki varsınız … ❤️

  • Şm

    Güvenle çocuğumu emanet ettiğim en güzel en özel anaokulu Farkındalıklı ve sevgi dolu bir ekip

  • Ninni okulları bizim eğitim hayatımızda çok güzel bir başlangıç yapmamiza sebep oldu.Cok teşekkür ederim çok memnun kaldık.İyi ki sizinle yolumuz denk geldiEksiklik göremedim.Zaten eğitimcileri ve sahipleri eğitim konusunda sürekli kendilerini geliştiriyorlar.

  • EE

    Okul şəhanə müdriyet ,öğretmenler hepsi ayrı ayrı kaliteli ve mükemmel insanlar çok memnunum çok her kese tavsiyemdir güleryuzlu kolektif iyiki varsınız :) cocukarınızı gözünüz arkada kalmicak şekilde oraya emenat edə bileceğiniz tek adres Ninni Okulu ❤Her şeyiyle mukemmel diye bilirim içinde gelişmiş ve eğitimli insanlar olduğu için o okulla ilgili diyeçek bir şeyim yok çünkü bizim gore bilmek istediklerimizi onlar önceden yapıolar iyiki varsınız :)

  • CE

    Okulda eğitim öğretim harika olmakla birlikte Öğretmenlerin hepsi mesleklerinde birbirinden eğitimli öğretmenlerdir. Gözünüzün arkada kalmadan çocuğunuzu emanet edebileceğiniz hem eğitim için tercih edilebilecek olan okullardan biridir.

  • MB

    Geniş ve ferah bir bahçesi var. Okulun kadrosu anaokulu ve kreş eğitimini bilen tecrübeli insanlar. Yemekler okulun kendi mutfağında hazırlanıyor. Sınıflarda biri yardımcı öğretmen olmak üzere 2 öğretmen eşlik ediyor çocuklara. Güvenilir ve temiz bir kurum olduğu için tercih ettik. Şimdilik bu kadar

  • ms

    kiymetli cocuklarimizi emanet edebilecegimiz degerli bir okul..dogru adreste oldugumu ilk andan itibaren hissettirdiler .sagolsunlar

  • FO

    Öğretmenler çok ilgili..Biz çok memnunuz.Okul müdür Mehmet Bey'e ayrıca teşekkür ederiz

  • GK

    Biz ebeveyniz. Zorluklarla dünyaya getirdik oğlumuzu. Büyüdü. Uyurken dahi yanıbaşından ayrılmazken daha çok büyüdü. Evin dışında da bir yaşam alanı olması gerektiği kadar büyüdü. Ne yapmalı ne etmeli derken bir yuvaya gitmesi gerektiğine karar verdik. Sanıldığı kadar kolay değil, canını emanet etmek. Araştırdık, düşündük, bazen vazgeçtik! Ama sonunda sizinle yollarımız kesişti. İyi ki kesişti. Her sabah oğlumuzu Sevgili Pelin öğretmene teslim ederken yüzümde bir gülümseme beliriyor. Çünkü biliyoruz ki biz gibi bakacak, koruyacak, sevecek ve sahiplenecek oğlumuzu. Güven bir anne-baba için önemli duygudur. Canımızdan daha kıymetli oğlumuzu gözümüz arkada kalmadan emanet ettiğimiz,eğitimi iş kaynağı, okulu ticarethane olarak görmeyen en önemlisi de evladımızı sevgiyle sarıp sarmalayan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sevgiler.

  • BG

    Senelerdir komşu olduğumuz ninni ailesi ile bu sene kımızım Zehra'yı göndererek bir de velisi olduk. Okul yönetiminin öğretmenlerinin ve diğer tüm personellerinin her zaman bizlere ve kızıma karşı göstermiş olduğu güleryüzden sevgi ve saygıdan dolayı teşekkür ederim iyiki yollarımız kesişmiş. Okul binası temizdliği, yeniliği, güzelliği görülmeye değer. Çocuğum güvenilir ellerde.

  • RK

    Çok kaliteli bir kreş. Öğretmenler kendi çocukları gibi çocuklarımıza önce sevgi, sonra eğitim veriyorlar. Okul müdürü mehmet bey ve öğretmenimiz sevgi öğretmene çok teşekkür ediyorum. Tayinimiz çıktı diye okuldan ayrlmak durumunda kaldık. Çocuğum ve ben öğretmenlerimizden ağlayarak ayrıldık. Başta sevgi öğretmen olmak üzere tüm öğretmenlerimizi çok seviyoruz. Buradan da tüm velilere güvenebilecekleri bir yer olduğunu öneriyorum. Ninni okullarına çok çok teşekkür ediyoruz.

  • Biri 2 diğeri 3,5 yaşında iki çocuğum var. Eşim ve ben çalışıyorum çocuklar okula tam gün gidiyor. Okuldan çok ama çok memnunum. 2 yaşındaki çocuğumun öğretmeni pelin hanım sayesinde bir haftada bezi bırakıp tuvalete gitmeyi öğrendi. 3 buçuk yaşındaki kızımın öğretmeni Feyza hanım sayesinde eskiden bizim evde kendimizin öğretmeye çalışıp başaramadığımız renkler sayılar rakamları okulda öğrendi. Her güneve bir ingilizce kelime öğrenerek geliyor.Okulda öğrendiği ingilizce kelimeleri evde kullanıyor. İngilizce konusunda çok memnunum. Okul yönetimi yıllardır bu işin içinde olmasına rağmen hala bıkmadan büyük bir motivasyonla dünyada gündemde olan yeni akım çocuk eğitim de disiplin yöntemlerini çok iyi takip ediyor ve kendilerini hiç durmadan her anlamda aldıkları eğitimlerle geliştirmeye devam ediyor görünüyorlar. Çocuklar okulda öğretmenleri ile yemek yapıyor, spor yapıyor, müzik ritim ve dans çalışıyor, ingilizce öğreniyor. Okulun çok güzel harika bir bahçesi var. Her yaşa uygun çok güzel bahçe oyuncakları var. Eğer hava güzelse çocuklara bahçede oyun yeterince zaman veriyorlar. Çocuklarım okula koşa koşa gidiyor. Her şey düşünülmüş. Uzun zamandır çocuklarımızı nasıl bir kreşe göndermeliyiz diye düşünüyorduk ve bu konuda gerek sosyal medyada okuduğum gerek tecrübeli annelerden aldığım tavsiyeler doğrultusunda bir okul öncesi kurumda olması gereken her şey düşünülmüş.

  • GG

    Güler yüzlü öğretmenler ve kurum müdürü sayesinde Çocuğumun gelişimi ile ilgili çok büyük faydaları oldu.Ninni ile karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum

  • SG

    KIZIM 2 YILDIR BU OKULDA VE ÇOK MUTLU. OKULUN ÖĞRETMENLERİNİ VE OKUL YÖNETİMİ ÇOK GÜVENİLİR İLGİLİ GÜLERYÜZLÜ VE ÇOCUKLARIMIZI KENDİ ÇOCUKLARI GİBİ GÖREN MÜKEMMEL İNSANLAR. YOĞUN ÇALIŞAN VELİLER OLARAK EŞİM VE BEN KIZIMIZI HİÇ GÖZÜMÜZ ARKADA KALMADAN OKULDA BIRAKIYORUZ. KIZIM SENEYE DE DEVAM EDECEK VE SONRASI MEZUN OLACAK. OKULDAN AYRILMAK DÜŞÜNCESİ BİLE BİZİ ŞU AN ÜZÜYOR. KEŞKE OKUL YÖNETİMİ İLKOKUL DA AÇSA. TÜM NİNNİ OKULU ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM. HAKKINIZI HELAL EDİN.SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ VE ÖNEMLİSİNİZ. İYİ Kİ VARSINIZ.

  • Rk

    Oğlum bir yıldır bu okula gidiyor halende devam etmekte çok memnunum öğretmenleri çok donanımlı oğlum okul öncesi hazırlık sınıfında çok iyi bir eğitim aldığını düşünüyorum özellikle İngilizce harika tavsiye ederim

  • Pt

    İki oğlum da bu kreş den mezun oldu gayet verimli ve keyifli geçti öğretmenleri çok iyi çok güler yüzlü işlerinde oldukça başarılı.Kurum sürekli kendini geliştirebiliyor ve şuandada son eğitim için çok güzel yenilikler yapmışlar tavsiye ediyorum herkese.

  • DC

    Ninni anaokullarına devam eden biri 3 yaşında diğeri 4,5 yaşında iki çocugum var. Okuldan, öğretmenlerimizden çok memnunum. Okulda psikolog desteği ile sık sık öğretmen veli toplantısı oluyor. İngilizce eğitimi oldukça başarılı. Çocuklar eve sık sık ing bir şarkı kelime cümle öğrenerek geliyor. Arka bahçelerinde meyve sebze yetiştiriliyor. Çocuklarım zeytin toplayıp tuzlayıp küçük kavanozda eve getirdiler. Aşure günlerinde çocuklarla aşure pişirdiler. Bahçede iki tane küçük kablumbağa var. Oğlum tuvalet eğitiminde öğretmeni çok yardımcı oldu. Kısaca diyebilirim ki hayvan sevgisi, doğa sevgisi, müzik dersleri, cimlastik dersleri, ingilizce dersleri, psikolog destekli veli desteği bir okulda beklediğim herşey var. Çocuklarım okula koşa koşa gidiyor

  • AC

    Yöneticisinden öğretmenine yardımcısına kadar hepsine binlerce kez teşekkürler. Oğlum Semih Kaan 3.5 yaşında kreşe başladığında sadece anne baba diyebiliyorken şimdi tüm çocuk şarkılarını söylüyor... Yemek yemesinden tutun da terinin kontrolüne, iletışim kurmasına kadar her şeyiyle ilgilenen başta Sevgi öğretmenimiz , Didem öğretmenimiz ve Şule öğretmenimize sonsuz teşekkürler. İyiki sizi tercih ettim...Emekleriniz ödenmez...Aynur...

  • FO

    İlk kuruldukları yıldan beri tanıdığım ve bildiğim bir okul.Yeni açmış oldukları şube ile kurumsallaşma yolunda büyük bir atmış oldular.Firma müdürü Mehmet Bey ve Şule hanım çok içten samimiler.Öğretmenler de aynı şekilde veliler ve öğrenciler ile iletişimleri çok kuvvetli.Gönül rahatlığı ile gözünüz arkada kalmadan çocuğunuz emanet edebileceğini güvenilir bir okul.Her şey için teşekkür ederim.

  • BK

    Kızımız 1 yıldır Ninni Okulları'na gidiyor. Şimdi yeni okul binasında eğitimine devam etmekte. Gerçekten okula başlamadan önce ve şimdiki durumu arasında dağlar kadar fark var. Konuşmasında gelişme gösterdi, çekingen bir çocukken daha sosyal bir birey haline geldi, beslenme alışkanlıkları ve uykusu düzenli hale geldi. Ninni Okulları'na başladıktan sonra, bir yıllık gelişiminde büyük aşama kaydetti. Özellikle aile sıcaklığındaki eğitim kadrosu, sürekli güler yüzle biz velileri karşılamaları ve tüm sıkıntılarımızda bizle bire bir olarak ilgilenmeleri en büyük artıları. Ninni Okulları'na çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da ülkemize ve toplumumuza iyi bireyler yetiştirmelerini temenni ederiz.

  • SK

    Ninni okullarından çok memnunuz. Başta tereddüt ettik tabi , güvenilir mi , çocuğumla yeterli ilgilenirler mi diye ama , onun gelişimini gördükçe içimiz daha da rahatladı. Kızımın eve mutlu gelmesi , okula istekli gitmesi bizi çok memnun etti. Aile sıcaklığı , güler yüzlü ekibiyle, kendi çocukları gibi ilgilenen Ninni okullarına teşekkür ederiz.

  • ZA

    Ninni Çocukevi ile 2 yaşındaki oğlum sayesinde tanıştım , ailece zor bir süreçten geçmişken yaralarımızı sarmaya çalıştığımız dönemde tüm ekibiyle en büyük destekçimiz oldu Ninni Çocukevi. Başta her telefonumda beni çok iyi anladığını hissettiren okulun müdürü Mehmet Bey, hiç şaşmayan doğru tespitleriyle bizi en güzel şekilde yönlendiren pedagog Aylin Hanım ve tabiki hakkını nasıl öderim diye düşündüğüm kocaman sevgi dolu kalbiyle Oğlumu sarılıp sarmalayan Merve öğretmen... Merve öğretmenin sabrına ve bu genç yaştaki birikimine hayran kalmamak elde değil... Ninni çocuk evinde gördümki sınırlar, sabır ve sevgi olduğunda güzel şeyler olur... Gözüm kapalı, hiç tereddütsüz herkese tavsiye ediyorum bu güzel Anaokulu ... Herkese çok teşekkür ederim

  • Ninni okulları karşıma çıktığı için çok şanslı hissediyorum,Maltepe civarında daha önce 1 okul deneyimimiz oldu ama ilk olarak alıştırılan yöntem hiç doğru gelmedi beni okul içine almayıp oğlumu aldılar ve siz bahçede bekleyin dediler çocuğum ağlaya ağlaya girdi aslında tavsiye üzerine gittiğim bir okuldu 5 gün boyunca bu şekilde gittik dayanamayıp aldım oğlumu,1 2 ay sonra ninni okullarına gittim başlangıçta uyguladıkları berlin modelinden bahsettiler çocugumla birlikte 5 gün kurum içine girdim yapılanları gördüm öğretmenlerin öğrencilere kibar davranışlarını her ortamın çocuklar için hazırlandığını, iki psikolog olması oyun terapisti ve aile danışmanı gördüğümde iyi ki gelmişim dedim,çok memnunuz hem öğretmenlerinden hem kurucularından tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.

  • MN

    kendi çocuğumda dahil bir çok çocuğun inanılmaz değişimine şahit olduğum mucize gibi bir yer. işin açıkçası oğlumu göndermeden önce çok korkuyordum sosyalleşmede okula uyum sürecinde büyük sıkıntılar çıkaracak gibi geliyordu. Ama o da ne! bizim aslan parçası 3. gününde okuladan çıkmak istememeye başladı. Elinize kolunuza sağlık gerçekten .

  • YA

    okul öncesi dönemde çocukların kazanmaları gereken temel becerileri kazandırma konusunda başarısının en büyük referansı okuldan mezun ettiği öğrencilerdir diye düşünüyorum.

  • AG

    oğlumuz kreşe başladığında daha konuşamıyordu bile ve dışardan uyaranlara karşı oldukça tepkisiz kalıyordu, ancak Ninni Kreşle tanıştıktan sonra öğretmenlerimizin çabalarıyla çok büyük gelişmeler gösterdik. yıl sonu gösterine bile harika hazırlandık ve gururlandık sayelerinde :))

  • ES

    Kızımız 2.5 yaşındayken yuvaya başlamıştı.İlk aylarda çok tereddütlüydüm çünkü hiç de kolay olmayan bir durum ufacık yavrunuzu birilerine emanet edebilmek bu yüzden çok okul ve kreş araştırdım ve içime en sineni ve en güven vereni Ninni kreşi tercih ettim.Şimdi iyi ki diyorum. Kızımda pozitif değişimler gözlemlemeye daha ilk dönem bitmeden başlamıştık ..Konuşmasında,yemek yeme düzeninde tavırlarında olumlu gelişmeler gördük.2 sene boyunca yavrumuza göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için tüm Ninni Kreş ailesine teşekkür ederim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ninni Okulları Kreş ve Anaokulu İletişim Bilgileri

Çınar Mah. Hafız İsa Sok. No:3/5 Küçükyalı / İstanbul
0 216 706 0124
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum