fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Nurtopu Anaokulu

Özel Nurtopu Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Nurtopu Anaokulu Hakkında

Özel Nurtopu Anaokulu Beylikdüzü ilçesinde 2009 yılında kurulmuş Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel bir anaokuludur. Şirin 4 katlı binası, donanımlı sınıfları, kaliteli eğitim yöntemleri ve güler yüzlü eğitmen kadrosu ile birlikte çocuklara okul öncesi eğitim verilen Özel Nurtopu Anaokulu 'nun temel amacı bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal ve uluslararası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır. Çocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların, plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan Özel Nurtopu Anaokulu 'nda dönem içerisinde çocuklarla birlikte okçuluk, satranç, halk oyunları, spor, sanat, drama, mutfak, bahçe, ilkokula hazırlık, anadil, mental aritmetik, müzik, gezi ve yabancı dil aktiviteleri yapılmaktadır. Okulda yabancı dil eğitimi olarak çocuklara İngilizce, Arapça, ve Osmanlıca eğitim verilmektedir.
3 katlı 300 metrekare kapalı alana 100 metrekare çocuk bahçesi park ve sosyal, kültürel etkinlik alanına sahip olan okulda çocuklar sosyal, fiziksel ve kişisel gelişimlerini sağlamaya yönelik tüm imkanlar sağlanmaktadır.
Ayrıca dini eğitim verilen Özel Nurtopu Anaokulu 'nda dinin temelini oluşturan kavramlar hususunda eğitim ve öğretim verilmektedir, bu eğitimin içeriğinde yer alan ahlak dersleri ile öğrencilere görgü kurallarını ve manevi değerlerini öğrenmesi adına eğitim ve öğretim hizmeti sunmaktadır.
Okulda gün boyunca çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek servis edilmektedir. Aylık olarak hazırlanan yemek listeleri velileri bilgilendirmek amacıyla okulun sayfasından veliler ile düzenli olarak paylaşılmaktadır.
Eğitim modeli olarak Waldorf eğitim modelin, tercih eden Özel Nurtopu Anaokulu 'nda bu eğitim ile çocukların sosyal, duygusal, ruhsal, ahlaki, fiziksel ve zihinsel açılardan dengeli bir biçimde ve çok yönlü olarak gelişebilmesi amaçlanmaktadır.

Özel Nurtopu Anaokulu Soru - Cevap

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Nurtopu Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Nurtopu Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Nurtopu Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Nurtopu Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Nurtopu Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Nurtopu Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Nurtopu Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Nurtopu Anaokulu Yorumları (1)

  • EA

    Öncelikle okulun çok ilgili bir kurucusu var 10 yıllık tecrübesi olması da dikkate alındığında fiyatları da çok uygun gidip aman şöyle olsun aman böyle olsun diyeceğiniz okullara tonla para verip zarar etmeyin bu okulda o şatafatlı okullarda olan her şey varKonumu daha iyi bir yerde olsa çok iş yapar

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Nurtopu Anaokulu İletişim Bilgileri

Yakuplu Mah. 74. Sok. No:19, Beylikdüzü/İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum